Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Kesaksian: Aku ngalami baptisan Roh Suci

Aku elinga ngandika, "dening baptisan Roh kanggo njaluk daya."

Vattenfall.

Iku apik kanggo bakal kapenuhan ing Roh Suci. Sampeyan aran Roh minangka sumber umpluk ing interior, sumber sing mili karo energi lan bungah.   


Av Sven Thomsson
torsdag 3 oktober 2019 16:36
Läsarmejl

Nalika aku ana pitados anyar, aku dibukak rapat-rapat ing kapel ora adoh saka desa ngarep. Majelis wis disebut evangelist enom duwe rapat-rapat ing minggu. Panjenengané main akordion ing, singing lan martakaké. Ing salah siji saka rapat-rapat, ngandikan bab baptis ing Roh Suci. Aku elinga ngandika, "dening baptisan Roh kanggo njaluk daya."

Cepet-cepet

paseksi Evangelist kang temenan aku wis tekad bakal kabaptis ing Roh Suci. Aku panginten: "Power namung apa aku kudu ngalahake idaman nikotin sandi."

Nalika aku teka ngarep sawise rapat, iku peteng, iku ana ing sasi Oktober. Nalika iku ana wektu kanggo liyane wengi kang, aku lungguh ing sofa ing sandi tuwane. Tuwane lan vokal padha ing kamar liyane, supaya Aku piyambak ing pawon. Angin padha ora wis nganggo kabel jendhela, nanging aku bisa ndeleng metu menyang wengi.

Kanthi kangen gedhe ing dodo, Aku takon maneh lan maneh - Mungkin kanggo setengah jam: "Dear Yesus, mbaptis kula ing Roh Suci, supaya aku duwe daya." Aku tumenga ing langit wengi, kang burik karo mega. Dumadakan sambungan mega, lan liwat loophole ing mega ana cahya padhang banget. Iku supaya padhang lan ayu ing kamar.

Sawise lilin, aku krungu murmur, kang mboko sithik tambah nganti nyuworo kaya prahara abot.

Nalika swara Badai ana mundhak kuwat saka daya liwat awak, saka sirah kanggo sikil. Roh Suci banjur ngejegi kula lan aku felt kaya meksa ing dodo. Aku wedi banget saka pengalaman kuat. Aku ora mikir aku wis dadi wedi ing gesang kawula.

apik

Nanging bakal nalika Gusti Allah rawuh cedhak. ngarsane kang suci tegese sampeyan wedi. Nanging sawise nalika, supaya wedi lan aku iki kapenuhan tentrem apik. Aku iki ora ngandika ing ibu banjur, nanging teka mengko.

Iku apik kanggo bakal kapenuhan ing Roh Suci. Sampeyan aran Roh minangka sumber umpluk ing interior, sumber sing mili karo energi lan bungah.   


Publicerades torsdag 3 oktober 2019 16:36:55 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 19 oktober 2019 22:46
Jesus jag är orolig för min dotter och hennes mans relation. Hjälp Jesus, så de får möta dej!!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp