Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg Ny! | Kommentarer | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

ჩვენება: როგორ განვიცადე ნათლის სულიწმინƮ

მახსოვს, მისი თქმით, "სულით ნათლობის მისაღე&#

VATTENFALL.

ეს არის შესანიშნავი ივსება სულიწმინდის. გრძნობს სული, როგორც წყარო, რომ ბუშტები ინტერიერი, წყარო, რომელიც მიედინება ენერგია და სიხარული.   


Av Sven Thomsson
torsdag 3 oktober 2019 16:36
Läsarmejl

როდესაც მე ვიყავი ახალი მწამს, მე ვიყავი შეხვედრები სამლოცველო არ არის შორს ჩემი სოფელში. ასამბლეა დაურეკა ახალგაზრდა მახარებელი შეხვედრებს ერთი კვირის განმავლობაში. მან ითამაშა აკორდეონი, მღერიან და ქადაგება. ერთ-ერთ შეხვედრებზე ისაუბრა ნათლობა სულიწმინდის. მახსოვს, მისი თქმით, "სულით ნათლობის მისაღებად ძალა."

მოვუწოდებ

ევანგელურ ჩვენება იმას ნიშნავდა, რომ დიდი სურვილი უნდა მონათლეს სულიწმინდა. ვფიქრობდი: "Power არის მხოლოდ ის, რაც მე უნდა გადავლახოთ ჩემი ნიკოტინის craving."

როცა მოვიდა სახლში შეხვედრის შემდეგ, ეს იყო ბნელი, ეს იყო ოქტომბრის თვეში. როდესაც ეს იყო დრო, როცა ღამის დანარჩენ, მე იჯდა ტახტი ჩემი მშობლები. მშობლები და ჩემი ძმა იყო სხვა ოთახები, ისე ვიყავი მარტო სამზარეულო. ფარდები არ იყო წინასწარ სახაზო ფანჯარა, მაგრამ მე ვერ ვხედავ out შევიდა ღამით.

დიდი ლტოლვის ჩემს მკერდზე, ვკითხე ისევ და ისევ - იქნებ ნახევარი საათით: "ძვირფასო იესო, მოინათლება ჩემთვის სულიწმინდის, ასე რომ მე მაქვს ძალა". მე ვუყურებ up at ღამის ცა, რომელიც dotted ერთად ღრუბლებში. უეცრად გაიზიარა ღრუბლებში, და მეშვეობით loophole ღრუბლებში იყო ძალიან ნათელი ნათელი. ეს იმდენად ნათელი და ლამაზი ოთახი.

მას შემდეგ, რაც ათასზე გავიგე, murmur, რომელიც თანდათან იზრდება, სანამ ეს ჟღერდა მძიმე ქარიშხალი.

მიუხედავად იმისა, რომ ხმა ქარიშხალი იყო ძლიერი ტალღის ძალა ჩემი სხეულის, ხელმძღვანელი ფეხზე. სულიწმიდის დაეუფლნენ ჩემთვის და მე ვიგრძენი, როგორიცაა წნევის მკერდზე. მე ძალიან ეშინია ძლიერი გამოცდილება. მე არ ვფიქრობ, მე უკვე იმდენად ეშინია, ჩემს ცხოვრებაში.

მშვენიერი

მაგრამ ეს იქნება, როდესაც ღმერთი მოდის ახლოს. მისი წმიდა ყოფნა იმას ნიშნავს, რომ თქვენ ხართ შეშინებული. მაგრამ რამდენიმე ხნის შემდეგ, ნება შიში და მე სავსე მშვენიერი მშვიდობა. მე არ საუბრისას Tongues შემდეგ, მაგრამ ეს მოგვიანებით მოხდა.

ეს არის შესანიშნავი ივსება სულიწმინდის. გრძნობს სული, როგორც წყარო, რომ ბუშტები ინტერიერი, წყარო, რომელიც მიედინება ენერგია და სიხარული.   


Publicerades torsdag 3 oktober 2019 16:36:55 +0200 i kategorin och i ämnena:


15 kommentarer


x
Simon E.
torsdag 3 oktober 2019 17:35

Prisad är Herren Jesus Kristus.
Starkt vittnesbörd om bönhörelese om att söka Guds rike.
Amen

Svara

x
Lena Henricson
torsdag 3 oktober 2019 22:01

Oj,det var en stark och mäktig andedopsupplevelse! 🔥

Viktigt också att påpeka att andedopet kan gå mer stillsamt 🔥 till också. Och att vi behöver förnyelse 🔥 och påfyllning 🔥 hela tiden.

Svara

x
Sven Thomsson svarar Lena Henricson
fredag 4 oktober 2019 09:49

Ja, Lena Henriksson
Det är sant att de troende kan uppleva andedopet på olika sätt. Även mer stillsamt. Men jag vet en broder som bett om andedopet länge, bad att det skulle ske på ett visst sätt. Han bad till Gud att han skulle lyftas en meter upp i luften vid andedopsupplevelsen.
Han hade känt kraften, men han var så fixerad vid den där metern upp i luften. Då ingenting skedde förstod han att han inte kunna komma fram den vägen. Men när han slutligen bad: "Herre, döp mig på det sätt du vill", fick han bönesvar.

Svara

x
Lena Henricson svarar Sven Thomsson
fredag 4 oktober 2019 11:46

Amen!👆

Svara

x
Leif
fredag 4 oktober 2019 12:15

"Samtidigt som ljudet av stormen gick en mäktig våg av kraft genom min kropp, från huvudet till fötterna. Den helige Ande tog sin boning i mig och jag kände som ett tryck i bröstet. Jag blev väldigt rädd av den mäktiga upplevelsen. Jag tror inte jag blivit så rädd tidigare i mitt liv".

Själv såg jag ingen ljus men strömmarna som gick igenom mig var något oerhört ljuvligt, jag har aldrig någonsin upplevt något härligare än just dessa kärleksströmmar från Jesus. Trycket i bröstet fick jag också just som du beskriver det, och faktiskt är det så att just detta tryck har jag haft alltsomoftast ända sen mitt Andedop.

Trycket är inget obehagligt utan tvärtom endast en härlig känsla av Guds närvaro som bara styrker och ger visshet om vem man tillhör och vart man är på väg🙏
Svara

x
Lena Henricson svarar Leif
fredag 4 oktober 2019 13:46

Så underbart,Leif!!! 👆🔥👆

Och så bra att du är tillbaka här på sidan!!! 👍 För det var väl ett tag sedan sist? 🙂

Svara

x
Sven Thomsson svarar Leif
fredag 4 oktober 2019 13:48

Ja, Leif. Det är härligt med andedopet. Man känner det där trycket inne i bröstet. Om man fortsätter att leva i Anden består det härliga trycket hela tiden. Jag upplever att den helige Ande lyfter och välsignar mig.

Jag hörde berättas om en predikant som talade o Anden. Han klappade sig på magen och sa: "Han bor här inne". Han kände trycket i mellangärdet.

Svara

x
Lena Henricson svarar Leif
fredag 4 oktober 2019 14:00

Svar till Sven Thomsson och Leif

Kanske inte alla känner trycket. Själv upplever jag att tungotalet 🔥 kommer till mig när jag minst anar det och antagligen därför att jag eller en situation behöver det. Också ibland när jag vaknar på natten kommer det till mig. Blir då så tacksam över förvissningen att jag tillhör Herren. 🙏👆

Svara

x
Leif svarar Lena Henricson
fredag 4 oktober 2019 17:03

Ja

Svara

x
Stefan Jonasson
fredag 4 oktober 2019 17:16

Det är styrkande för tron att känslomässigt bli rörd av GUD.. Och få en bekräftelse genom att översköljas av DEN HELIGE ANDEN och få ett avstamp i den livslånga vandringen med GUD. Tacka GUD för alla sådana upplevelser.. Men själva frälsningen kan ske obemärkt.. Enda skillnaden är att man börjar tro med känslo upplevelse eller utan.. Med hjärtats tro blir man rättfärdig (frälst från helvetet) och med munnen bekänner man att JESUS ÄR HERREN (GUD).. Paulus i 1kor12:2 säger klart och tydligt innan vi trodde drogs vi oemotståndligt till dom stumma avgudarna (att förklara GUD genom fantasier)JESUS har visat vem GUD är han är GUD.. Inget kan säga JESUS ÄR HERREN annat än i kraft av DEN HELIGE ANDEN,, det säger oss att vid frälsning ögonblicket tar DEN HELIGE ANDEN sin boning i den människa som tror, då endast då kan man bekänna att JESUS ÄR HERREN (GUD) och ANDEN i oss ger oss insikten om att JESUS ÄR GUD, GUDS SON.. Och GUD är inte längre någon avgud som vi fantiserat ihop i vårt mänskliga tänkande (avgud)

Svara

x
Leif svarar Lena Henricson
fredag 4 oktober 2019 17:25

Det viktigaste är inte tryck i bröstet och inte ens tungotalet, nej det viktiga är att vi tillhör Jesus och har vissheten om det, men både tungotal och Herrens fysiska närvaro i bröstet bygger givetvis upp oss helt i enlighet med vad Skriften säger.

Gud är god 🙏

Svara

x
Sven Thomsson svarar Stefan Jonasson
fredag 4 oktober 2019 17:48

Guds frid, Stefan Jonasson!
Jag har uppfattat det så här: Samtidigt med frälsningsupplevelsen får man det som kallas "barnaskapets ande". Det är i honom vi ropar Abba Fader. Barnaskapets ande är bekräftelsen på att man blivit frälst.

Det är viktigt att skilja mellan barnaskapets ande och den helige Ande. Den helige Ande är en person, den tredje i gudomen, som vi tar emot genom dopet i den helige Ande. Så har jag upplevt det personligt. Läs gärna mitt vittnesbörd: "Så upplevde jag dopet i den helige Ande.
Jag önskar dig Guds välsignelse.

Svara

x
Lena Henricson svarar Leif
fredag 4 oktober 2019 22:58

Ja helt rätt! 👆 Och det är ju faktiskt viktigt också att vi är döpta i Den Helige Ande 🔥och att vi lever i förnyelse. 🔥

Svara

x
Leif svarar Lena Henricson
lördag 5 oktober 2019 09:12

Exakt 🙌

Svara

x
Leif svarar Sven Thomsson
lördag 5 oktober 2019 09:26

Barnsskapets Ande är helt klart alldeles detsamma som att det nu är Guds Kristi Helige Ande som har tagit Sin boning i det lilla pånyttfödda barnet och vittnar med oss och i oss.

Barnsskapets Ande betyder alltså både Guds och vår andes gemensamma vittnesbörd. Vi har blivit till ett!

Jesu frid...

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 20 januari 2020 20:35
Be för vår svärson Herren vet vad jag oroar mig för Hjälp mig be någon därute Herre hjälp alla här på bönesidan vi ropar till dig

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarStöd Apg29:

Mer info hur du kan stödja finner du här!

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp