944 online! | Sidvisningar idag: 192 618 | Igår: 216 328 |

www.apg29.nu


Kaj morate storiti, da se izgubi na večni pekel?

Vam ni treba storiti ničesar! Si že izgubil! Edina stvar, ki jo je treba upoštevati, je, da ni sprejel Jezusa, ki vam prihrani od svojega izgubljenega stanja.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 10 October 2018 12:39 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


7 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Robert

Exakt!

Lägg märke till mannen som blir ombedd av Jesus att följa honom. Mannen vill först gå och begrava sin far. Jesus ger då svaret ”låt de döda begrava sina döda och följ du mig”. Vi är i Guds perspektiv döda, men blir levande genom omvändelse och dop i Jesu namn och undfår så som gåva den Helige Ande!

Många kanske tvivlar på att den Helige Ande verkar i ens inre, men Gud själv är väl karl nog att hålla sina egna löften. Ibland får man höra att man är lite för mycket ”Jesus” men det är ju för att man lever. Halleluja!

Svara -   - 10/10-18 21:38 -


Stefan Jonasson

Jag tycker helvetet är ett svårt ämne vad menas egentligen att gå förlorad.... Ska GUD verkligen plåga och brännskada en människa i all evighet.... Den andliga verkligheten är nog så långt bortom vår fattnings förmåga.. Vi försöker beskriva och förklara men kommer till korta.. Ingen kan förklara evigheten.. Det är klart att det finns ett evigt straff.. Bibeln talar om motståndarna... 5 moseboken 7:10 GUD säger till MOSES men dem som hatar honom skall han vedergälla med undergång, ansikte mot ansikte han skall inte tveka när det gäller dem som hatar honom. Ansikte mot ansikte skall han vedergälla dem.. 2 tess 1:6 GUD är rättfärdig :han vedergäller dem med lidande som plågat er.. Och ni som plågats ska få lindring(tröst) tillsammans med oss. Och det sker när HERREN JESUS kommer från himlen och uppenbarar sig med sina mäktiga änglar, i 🔥 flammande eld 🔥 och straffar dem som inte vill veta av GUD OCH DEM SOM INTE LYDER VÅR HERRE JESUS EVANGELIUM dessa skall bli straffade med evigt fördärv, BORT FRÅN HERRENS ANSIKTE... OCH HANS HÄRLIGHET OCH MAKT när han kommer för att förhärligas i sina heliga... Bibeln är tydlig alla ska möta GUD ansikte mot ansikte.. Det finns inbyggt i människan GUDS medvetandet.. ⚖ RÄTTVISAN.. Att det finns en högre rättvisa.. Hedningarna på ön. Melite i apg 28:4 pratade om rättvisans gudinna när paulus blev biten av en orm 🐍 det finns i det mänskliga medvetandet.. Ondskan finns det vet alla människor... (även om några förnekar det) rättvisan kärlek förlåtelse... Ondskan måste möta rättvisan.... Kärlek och förlåtelse finns I frälsningen den befriar.. Och straffet upphävs.. Ps85:11 NÅD OCH SANNING SKALL DÄR MÖTAS, RÄTTFÄRDIGHET OCH FRID KYSSAS..

Svara -   - 11/10-18 00:22 -


Tessy

Det är så märkligt det här med att dömas till ett ” Evigt” helvete.

Jag kan bara inte förstå det. Vi människor lever en otroligt kort tid här på jorden i förhållande till den evighet som väntar oss efter döden. Vi föds oxå med olika förutsättningar att faktiskt kunna ”tro”. Föds man i Mellanöstern tex är det mest naturliga att följa Allah, då man annars riskerar att fängslas eller dödas.

Föds man i ett västerländskt samhälle är risken stor att du har föräldrar som är sekulariserade - därmed blir Gud något diffust och avlägset.

Vi föds och är olika som individer. En del är mer naivt lagda och har på så vis lättare att tro. En del är mer kritiskt och skeptiskt lagda, och kräver bevis och belägg för att kunna tro.

Ska man straffas till en brinnande ugn i all evighet, för att man haft olika förutsättningar i livet? Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Varför gäller nåden endast under den korta tid här på jorden och inte i evigheten?

Vet att det står mycket om helvetet i bibeln, men jag tycker det som jag lyft upp här är intressant att kunna diskutera. Tror inte Gud har något emot det.

Svara -   - 11/10-18 10:47 -


Tomas N

Svar till Tessy.

Det är mänskilt att fundera om det finns ett helvete och att det låter lite hårt det som står i Bibeln. Det här behöver vi kristna kunna bemöta i mötet med de som inte tror både nyfikna och skeptiska/kritiker.

Min erfarenhet är att huvudspåret i denna fråga leder till att man anklagar Gud. Bättre att fråga Gud med bevarad Gudsfruktan

I den moderna tiden så är det utan tvekan så att alla dessa möjligheter att ta del av olika njutningar och rikedomar kombinerat med den atesim och rena vetenskapstro som vuxit fram så har människan gått bort från Gud väldigt mycket mera än tidigare. Även det moderna industrialiserade samhället har ofta lett till en individualistisk livsföring som också bidragit till denna utveckling. Individualisering och ensamhet.

Tidigare i mera naturnära och kärva förhållanden ledde själva livet till att människor sökte olika former av gudar och religioner som svar på livets utmaningar. Hedningar omvände sig i stor utsträckning till kristen tro efter att nya förbundet instiftats ,därför att kristendom uppenbart var bättre och enklare. Även islam vann nog övertygelse delvis p g a sitt släktskap med kristendom fast där var militär makt avgörande

I en avskalad livsföring och levnadsvilllkor ser man mera ärligt och ödmjukt på livet och döden. Vi har så mycket av värdens frestelser som förblindar oss skulle jag säga

Svara -   - 11/10-18 12:03 -


Mikael W

Sverige

Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Svar: Jupp !

Nåden är då som bortblåst, men ännu finns nåd att få, varje ny morgon, och den räcker för oss alla som ännu lever. Alla kan få förlåtelse av Jesus oavsett vilken synd vi begått

Det gäller att sätta in din frågeställning i rätt perspektiv. Gud förkastade Lucifer och alla hans änglar, alla som inte var rättfärdiga dränktes i syndafloden, och alla judar som tillbad guldkalven eller levde i Sodom/Gomorra förintades av Gud.

Ingen av dessa människor (andar) ville ju leva tillsammans med Gud. Gud har skapat alla andar, och de är Hans rättmätiga egendom, och Han gör vad Han vill med sin egendom i Hans skapelse.

Gud, som i en evighet tidigare levt ensamt i ett öde och mörkt universum skapade alla andar, och varför behålla de andar som inte vill leva med Honom? Till vilken nytta för Honom är dessa andar??

Jag gör samma sak med mitt skräp. Det jag inte behöver och inte kan brukas av andra hamnar på soptippen, eller också så eldar jag upp det. Halvt ruttet virke hamnar i elden....

Svara -   - 11/10-18 13:08 -


Christer Åberg

Svar till Tessy.

Föds man i Mellanöstern tex är det mest naturliga att följa Allah, då man annars riskerar att fängslas eller dödas.

Ska man straffas till en brinnande ugn i all evighet, för att man haft olika förutsättningar i livet? Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Jesus sökte mig här i Sverige och det var här jag tog emot honom och blev frälst. Hade jag fötts i ett muslimskt land hade Jesus givetvis även sökt mig där så jag hade kunnat ta emot honom och bli frälst.

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

När det gäller straffet så kom inte Jesus hit till världen för att straffa eller döma oss. Han kom för att rädda oss från straffet och domen.

Vi kommer inte bli dömda till ett evigt helvete en gång utan vi var redan dömda till ett evigt helvete på grund av att vi alla har syndat.

Men då vi tar emot Jesus blir vi räddade från domen och helvetet!

Svara -   - 11/10-18 13:12 -


Stefan Jonasson

Joh 17:5 fader förhärliga mig med den härlighet som jag hade hos dig innan världen var till... Joh 1:1 i begynnelsen var ordet och ordet var hos GUD OCH ORDET VAR GUD.. Han var i begynnelsen hos GUD... Du vår HERRE och GUD är värdig att ta emot pris ära och makt, ty du har skapat allt. Genom din vilja kom det till.. Och blev skapat.. Vad lite vi förstår varför GUD skapade.. Allt var härlighet och fullkomlig kärlek i GUD... GUD är orsaken till att vi existerar.. Han är också ansvarig för människan som han skapat till sin avbild.... Varför skulle han tillåta sin skapelse att gå förlorad....?? I min GUDS bild går inte någon förlorad automatiskt eller av misstag man måste aktivt förkasta GUDS PLAN.. Bibeln talar om motståndarna människor som medvetet förkastar KRISTUS den som trampar GUDS SON under fötterna och håller förbundets blod för orent, det blod som helgat honom... Heb 10:29 detta kapitel i hebreerbrevet och kapitel 6 är mycket svårt att tolka det talas nog om dom som förnekar JESUS hela sitt liv och vägrar att försonas med GUD intill sin död ☠... Jag har tänkt mycket på detta och ibland kännt fruktan för att gå förlorad... Men JESUS har lovat att han ska fullborda det verk han påbörjat.... Aldrig överge den som tror på honom.. När vi tog emot JESUS som vår frälsare och blev ett GUDS barn stängdes dörren till helvetet för oss vi är förutbestämda till himlen...

Svara -   - 11/10-18 21:05 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Troendedöparna spali, utonil in obglavili

Mnogi so tisti, ki so trpeli preganjanje, zaprli in ubili, ki so vadili svetopisemsko vernikov-krst s potopitvijo.

2

Läs allt!


Krst: Kje, kdaj in kako

Krst v morju

Tukaj dam vam nekaj jasnih spisi o krstu se je zgodilo, ko je to storil in kako.

2

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Ali je Bog Svetega pisma enako kot boga Korana je?

"Tisti, ki trdijo, da ljubezen, čast in častili Boga, ne v tem, da jih ne ljubijo, čast in častijo Jezusa."

5

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Poročil se je hologram Hatsune Miku

Poročen njegov hologram

Akihiko Kondo drži različico lutkovno holograma Hatsune Miku, ki se je poročil. Slika Vir: Facebook.

A 35-letni moški na Japonskem se je poročil z hologrom. Poroka stalo 160.000 kron. Lutka predstavlja žensko računalniški program.

19

Läs allt!


Nebesa TV7 posvečena v Uppsali

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin Christer Åberg

TV producent Ruben Agnarsson, ustanovitelj in predsednik Martti Ojares, vodja kanal Daniela Persin Christer Åberg.

Povabljen sem bil na odprtju studio krščanski televizijski kanal Heaven TV7 je v Uppsali.

17

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Jezus trojno svetovno zgodovinsko zmago

Reader Mail Nils 

Jezus trojno svetovno zgodovinsko zmago, Božji dar za vse ljudi na svetu. Da je Jezus Kristus storil preko odkupne daritve je bil brez primere Trojna zmaga! Izziv je bil 3 različnih področij, ki se je pred Bogom, vrhovni sodnik in pred: mora duh svet zmago.

5

Läs allt!


Stanovanje razlog je unscriptural

Stanovanje razlog je unscriptural

Če ste prebrali Biblijo, lahko jasno vidimo, da je zemlja okrogla. Če zemlja ni okrogla, potem bi Jezus sprejela temeljito moti, ko pravi, da je podnevi in ​​ponoči na Zemlji, ko je prinesel domov vse shranjene v nebesa.

19

Läs allt!


Novi DVD! Vprašanja in odgovori o koncu časov in njegovih dogodkov

Holger Nilsson 

Novi DVD!  Vprašanja in odgovori o koncu časov

Zdaj imate priložnost, da sodelujejo v tej novi DVD o končni čas dogodkih.

7

Läs allt!


ZN želi svetovne vlade v 12 letih

Z Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - ZN želi globalno vlada v 12 letih

Wolfgang Ishinger: "Živimo v času, ko je mednarodna svetovni red zruši zdaj. V tem vakuumu je poskušal vse, da bi videli, kako daleč lahko gredo. Obstaja potreba po globalni vladi. "

36

Läs allt!


Dan razgovor Christer Åberg na teorije zarote

Dan razgovor Christer Åberg na teorije zarote

Časopis dan. 

Časnik Dan ima Jonathan SVERKER mene in številne druge na teorije zarote razgovor in je trdno dolga šest strani izdelan članek.

18

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Je Ustanovljena nalogo, da stojijo v ozadju plesnih razredov in joge?

Z Holger Nilsson 

Je Ustanovljena nalogo, da stojijo za plesne vaje in tečaje v jogi?

Glede obrazcu, njihova predstavitev, kot je ta: "Bilda za Cerkev in družbo, v obliki obrazca kratko, prej imenovano non-konformistično izobraževalno društvo, ki je eden od Švedske deset študij."

47

Läs allt!


16 Biblija verzov o prejemu Jezusa za odrešenje

prejemanje Jezusa

Tukaj sem seznam več svetopisemske vrstice, saj je vsakdo o prejeti Jezusa. Obstaja več zapisi o tem, da sem tukaj niso vključeni. In vse te verze kaže, da bi morali sprejeti Jezusa!

0

Läs allt!


Slike iz otroštva - Christer Åberg

Amazing slike Christer Åberg kot otrok! 

Christer Åberg ustrelil kravo

Ti ustrelil mi kravo z box kamero na kmetiji sem odraščal. Nosim lesene cokle in druge nenavadne obleke.

7

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Župnije praznujejo noč čarovnic z zombiji in plesnih okostnjaki

Z Mikael Walfridsson 

Halloween v cerkvi

Noč čarovnic je temeljito okultno in temno tradicija, ki nima nobene zveze z Gospodom storiti. Slika je iz kongregacije v Združenih državah Amerike, ki je presenetljivo odločijo za umik Halloween tema v skupščini.

24

Läs allt!


Pornografija Surfer - sem?

Christer Åberg je prejel izsiljevanja e-pošte, da bi moral brskali porn. 

19

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Nezaželeni - Part šestnajst

Christer Åberg deset let

Sem že povedal, da nisem vedel, še posebej veliko o mojem ozadju. Kaj moji starši so in kaj ozadje imajo ne vem. Potem, ko sem dobil, da izpolnjujejo moja mama mi je povedala, da je bil malo v naglici, saj mimogrede, da bi bili moji stari starši v cerkvi misije, vendar se zdi, da bi jih kasneje so šli ven. 

5

Läs allt!


Två falska påståenden som Koranen och islam bygger sin tro på

Läsarmejl av nils

Islam gör anspråk att de härstammar från Abraham genom Ismael, och att Muhammed likt Abraham erkänner att det finns bara En Gud, Allah!

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, måndag 19 november 2018 kl. 23:07

Jesus söker: Elisabet, Lisbet!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Homofober är mindre intelligenta påstår forskning

Homofober mindre iq

Bild: Nyheter24. 

Nyheter24 intelligensbefriar folk som är emot homosexualitet då de påstår att de är mindre intelligenta än andra människor. 

12

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ateist, ki so prišli na nič

Holger Nilsson

Potovanje je nadaljeval - Simon Ådahl

Preberite zanimiv dogodek, za katerega je ateist in njegovo zanikanje prišel na nič.

1

Läs allt!


Annie Lööf mora počakati

Annie Lööf mora počakati

Slika: Aftonbladet. 

Andreas Norlén zdaj želi, da bi bolj aktivno vlogo pri vladnih oblikovanju in raziskati štiri vlade alternativo. Torej naloga je trenutno ne more centerpartieldaren Annie Lööf kot je razmišljal.

8

Läs allt!


Stefan Löfven ni oblikovala vlado

Stefan Löfven ni oblikovala vlado

Slika: Aftonbladet. 

Stefan Löfven ni oblikujejo vlado. Je poslanstvo zdaj vodja sredinska stranka Annie Lööf?

8

Läs allt!


Dejstva o Halloween

Reader Mail Sigvard meč

Žebelj v otroka

"Torej, to je, kako ubijajo, babica, oče, bratje in sestre, prijatelji bi bilo videti, kot če bi se vrnil od mrtvih, kot duhovi, okostnjaki in demoni!"

9

Läs allt!


Enajst Judje so bili strel na smrt v sinagogi v Združenih državah Amerike

Judje ustreljen v sinagogi

Slika: svt.se.

Enajst Judje so bile posnete na smrt sobota v sinagogi v Združenih državah Amerike, ki jih posameznega napadalca. Je zakričal, "Vsi Judje morajo umreti" in druge antisemitske slogani, ko je stopil v in začel streljati okoli sebe.

2

Läs allt!


Cerkve omogoča muslimanske molitve

Muslimanske molitve v cerkvah

Slika: Dan. 

Sedaj je dejansko šlo predaleč! Dan, ko sem prebral, da je Saronförsamlingen v Göteborgu ena od cerkva, ki omogočajo muslimansko molitev v cerkvenih prostorih.

44

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Lööf oblikuje vlado?

Annie Lööf oblikuje vlado?

Slika: Aftonbladet. 

Bo Annie Lööf premier, bom za vedno prepričan, da je neke vrste elita v ozadju, ki uravnavajo in da je bilo to načrtovano in pod njihovim nadzorom.

41

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Čas Znak: Youtube znižale v svetu

Mikael Walfridsson 

Čas Znak: Youtube znižale v svetu

In če mu uspe, zapreti YouTube za celotno svetovno prebivalstvo naenkrat, tako da mi pove, da smo na poti, da dobim globalno komunikacijsko sistem, v katerem bomo lahko vplivali in dosegli skoraj vse ljudi na Zemlji eden in isti čas.

5

Läs allt!


Tri podobe Jezusa v Stari zavezi

Reader Mail Leif Boman 

Z naše oči določen na Jezusa kot na primer (Heb 12) zahteva, potem počisti toliko zgodb Stare zaveze s pomočjo Duha.

5

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 452 883 593 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 018 bloggartiklar, 91 657 kommentarer och 59 932 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp