547 online! | Sidvisningar idag: 110 696 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

Kan Sverige bli bönhörd genom bara nåd utan nöd?

Läsarmejl av nils 


Talade igår med en broder som nu planerar resa till Indien för mission. Han delgav då mig vad Herren visat honom angående Väckelse i Sverige.

Han slutade med citat ur Heb. 5: 7, 

"Och med starkt rop och tårar frambar Han(Jesus)under sitt kötts dagar böner och åkallan till den som kunde frälsa Honom från döden: och Han blev bönhörd och tagen ur sin ångest. " 

Det som Herren visade honom var att det måste ske genom Nöd om vi skall få frälsning för vårt Land.

Vi läser i Rom. 9: 1-3 hur Paulus såg på sitt ämbete bland Judarna: 

 "Jag talar sanning i Kristus, jag ljuger icke-därom bär mitt inre mig vittnesbörd i den Heliga Ande-när jag säger att jag har stor bedrövelse och oavlåtliga kval i mitt hjärta Ja, jag skulle önska att jag själv vore Förbannad och bortkastad från Kristus, om detta kunde gagna mina bröder, mina fränder efter köttet!"

Kan vi förstå att Paulus till och med Kunde se sig gå förlorad om den var till Andras Frälsning? Denna nöd är ingen känslomässigt upparbetad nöd i egen kraft, utan att Herren då låter oss få dela Hans nöd, om ett villigt hjärta finnes. En Gudsman sade till Herren i sin nöd för landet, "Giv mig Skottland, annars Dör jag!"

Skriver detta då det finns förkunnare som så betonar och talar om Nåden, och menar att vi Ej skall, eller behöver bedja, kämpa för Väckelse, då ju Jesus Redan Fullbordat allt!!

Vad sade Herren genom D. Wilkerson till Sveriges Pingstförsamlingar 2004, för 13 år sedan? Herren gav oss då en tillrättavisning för vår Apati, Likgiltighet och Ljumhet för själars frälsning! Nöden för andra har i våra kyrkor Ersatts av en Bedräglig och Självcentrerad Nådesförkunnelse som vi kommer att dyrt få betala för om vi Ej vaknar Upp!!

I det ovan citerade Bibelordet var det Guds egen Son, som Utvald, Kallad och Förutbestämd att dö, Ändå måste genom Rop och Tårar bedja om Fräsning från Döden. Då, först Då kom Guds Nåd till sin Rätt för Jesus, och Han blev Då bönhörd och tagen ur sin ångest! Sanningen var den att Jesus Älskade Oss OGudaktiga Mer Än Han Älskade Sig Själv! Det var Kärleken som drev Jesus till denna Nöd för oss!Rom. 5: 8. 1Joh. 3: 16 Samma Andliga lag måste då gälla för Oss idag om Guds Nåd skall komma till sin rätt både för oss Själva och för de Förlorade i Sveriges land!


nils

Läsarmejl


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 30 september 2017 21:15 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


55 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

David B

Må vi se upp så vi inte blir andligt känslokalla och egotrippade eftersom "vi nu i alla fall blivit frälsta".

Står du under nåden så ber du så det sprutar om det och nåden verkar frimodighet och vilja i ditt liv till att "Gå ut".

Att leva slött och slappt och säga att man "står under nåden" är självbedrägeri. "Men genom Guds nåd är jag vad jag är och hans nåd mot mig har inte varit förgäves, utan jag har arbetat mer än de alla, fast inte jag, utan Guds nåd som varit med mig" 1 Kor.15:10

Och när du går ut så kan du inte annat än få nöd för de förlorade. Det får du inte i kyrkbänken.

Israels barn fick gå i öknen 40 år, det skulle ha kunnat gått på 40 dagar egentligen. Här har vi trampat runt i Sverige i våra "40 år", vi skulle kunna nå detta land på 40 dagar om vi alla bara klev ur soffan och gick ut tillsammans som en man, inte bara några spridda skurar här och där.

Synd, kompromiss, apati osv. låt oss lägga av det och göra det vi ska göra med Herrens nåd och hjälp.

Då kan det bli som i Apg. 8 - "stor glädje i staden"

Herrens nåd och frid

Svara -   - 30/9-17 22:33 -


Bertil Rosenius

Det som Herren visade honom var att det måste ske genom Nöd om vi skall få frälsning för vårt Land.

Vad var det för Nöd det var frågan om...?

Avser denna nöd vår kärlek - till vår medmänniskor tror jag den finns. Men avser denna "nöd", att Sverige som land måste komma i fara och utblåttelse, då tror jag denna vision är en sann profetisk hälsning

Självklart skall vi be för vårt land - Amen! Men jag tror vi som Guds folk behöver förbereda oss på dåliga tider och förbereda oss på, att med Kristi kärlek hjälpa. Genom denna hjälp kan vi då vis människor till tron på Gud.

Svara -   - 1/10-17 09:28 -


Andy Svensson

Ett andligt uppvaknade behövs bland Guds folk, många sover och har ingen nöd för de ofrälsta. Tänk att många har varit frälsta i över 10 år och visa mer än så, men inte har man fört någon syndare till frälsning. Var är nöden? Förkrosselse? Att det ser ut som det gör i Sverige beror först och främst på att Guds folk inte har predikat ett äkta evangelium utan sockervadd..

Svara -   - 1/10-17 09:36 -


Marianne Mård

Ja allt börjar med oss själa oxå lever vi rent eller i orenhet sex oförlåtelse orenhet av olika slag GUd hör inte våra böner så länge vi håller kvar synderna i våra liv SÅ länge ef 5 inte fungerar ..

Svara -   - 1/10-17 09:52 -


nils

Svar till David B.

Att förkunna enbart Nåden är helt rätt bland ofrälsta syndare på Plattan i Sthlm.och bland hedningar som Aldrig hört om Jesus.

Men,att förkunna enbart Nåden till redan Troende,blir helt Skadligt och förförande,vilket tillståndet i våra P-kyrkor visar med sina tomma bänkar och Livlösa möten!
¤¤¤
David ger bra beskrivning om hur Nåden rätt skall Förvaltas till tjänst för andras frälsning,och inte en Kudde att sova på.
Glädjande att många gillar Davids kommentarer och meil,Men hur många Följer alla de Bibelord han ger som uppmanar till Efterföljelse?
¤¤¤
Liksom Judarna i G.T. missförstod Lagen,vilket blev till deras undergång,har vi missförstått Nåden vilket tycks bli till vår undergång!!
Men nöden kommer,om inte förr när vi förbjuds att förkunna och blir förföljda för vår tro.
Då,om inte förr fattar vi Nådens mening och betydelse när Nöden tvingar många till ett andligt Uppvaknande för att av Hjärtat ropa till Herren!
Men många kommer då på fall,vilket också hände för det Judiska folket när de Ej ville omvända sig.
Jesus grät när Han red in i Jerusalem för Han visste att domen skulle komma,då de Ej ville omvända sig när tillfället fanns.
Kanske kommer det att bli så även för oss Sovande Kristi Kyrka idag!!

Svara -   - 1/10-17 10:08 -


Karl Håkan Sandell

Det som slår mig idag när jag går i vår församling det är att där inte är någon ordentlig bön. Det är Pastorerna som beder en framkrystad bön från podiet, men annars är det tyst i församlingen.

Man minns hur det var förr, då var det Amen, och Halleluja och ett sorl av bön i församlingen. Och när pastorn bett då fanns alltid någon ute i lokalen som också bad. Och Anden var närvarande.

Men idag är det tomt. Det finns ingen Ande i församlingen. Och när man kommer till slutet av mötet då var det förr ofta bön. Men så är det inte idag. Det är i stället lovsång. Och alla sitter och väntar på att mötet ska ta slut.

Var har bönen tagit vägen i våra församlingar. Är det därför vi går tillbaka. Vi beder inte ens engång längre.

Men Muslimerna de beder, de beder 5 ggr per dag och de bockar sig ända ner till marken för sin Gud, Sin Avgud. Och de har framgång. De kör rakt fram i vårt land och alla böjer sig.

Vi däremot kröker rygg för överheten. Och fogar oss i det som är inne idag. Medan när vi ber kan vi inte ens lägga oss ner vid bänken som vi gjorde förr.

Det är bön vi behöver, Mera bön. Verklig bön från djupet av vårt inre.

Jesus hjälp oss vi går under!!

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 1/10-17 10:18 -


JL

Svar till Karl Håkan Sandell.

"Jesus hjälp oss vi går under!!"

Ja, vi går under nu. Vi skulle inte släppt in den andra guden. Polen släppte inte in den andra guden. Vi höll inte Gud helig. Vi brydde oss inte, vi lämnade vår Gud och tyckte att främlingen var viktigare.
Vi var helt apatiska när vi bjöd in den andra Guden, vissa ljög till och med för att få den. Vi stod inte upp för Gud, vi brydde oss inte. Predikanter var helt överlyckliga när det kom nya församlingsmedlemmar, vissa var glada över alla pengar de fick när de tog emot den andre guden, andra njöt av hög status när de slaktade sin Gud.
Satan erbjöd det som låg allra närmast för att vi skulle lämna Gud. Han vet precis var han skall trycka. Nu har vi alltså bjudit in världens största mördarmaskin i vårt land. Den som är beskriven i uppenbarelseboken. Den som slaktar kristna i land efter land. Den är här nu.
https://www.youtube.com/watch?v=Uj8J62BqRMo
Vill ni fylla kyrkor igen? Börja med att hålla Gud helig.

Svara -   - 1/10-17 11:41 -


AnnMarie

De där 380 pastorerna som tyckte detta var ok vad säger de idag??Eller har de kanske gömt sig?De borde ju ha en plan eller var det bara för att vara politisk korrekta de välkomnade en annan Gud?

Svara -   - 1/10-17 12:41 -


nils

Svar till Karl Håkan Sandell.

Tack för din beskrivning som nog väl stämmer med många Frikyrkor idag!

Det är skrämmande som du beskriver,hur Muslimerna beder till sin Falska Gud.
Hörde att där mosken nu brunnit brukade 100-tals samlas till fredagsbönen,samtidigt som Guds folk har fredagsmys framför TV-apparaten!
Inte att undra på hur de går fram,när de andliga Murarna är nedrivna i Vårt Land!
¤¤¤
Detta är bara Början av det som komma skall,och det synes mig bara vara Nöden som kan få oss till Omvändelse;det kanske då måste till ett Krig?
Det som oroar mig är att vi Ej tar tillvara den Nuvarande Nådatiden till bön och omvändelse,när vi samtidigt ser alla Orosmoln som tornar upp Världen runt som bekräftar alla de Tecken Jesus talade om innan Han Kommer!

Svara -   - 1/10-17 12:47 -


JL

Svar till AnnMarie .

De kör på i vanlig takt. Invandring är bra och orsakar inte islamisering antar jag. De tycker att det går rätt väg och att de gjort rätt. De fyller kyrkorna med några låtsaskristna muslimer och några kristna konvertiter därefter är de nöjda.

Så både pastorer och islam är väl nöjda antar jag. Grejen är ju att jag misstänker starkt att Gud inte är så nöjd.

Svara -   - 1/10-17 13:06 -


nils

Svar till JL.

Islam är ej pro problemet utan Vi sovande likgiltiga Troende som förlorat kärleken och Hänförelsen till Jesus!

De andliga Murarna som skulle hindra främmande gudars intåg,är ju sedan länge nedrivna!

Svara -   - 1/10-17 13:51 -


Karl Håkan Sandell

Det har varit många artiklar om uppryckandet i Christers blogg på sista tiden. Men det behövs inger uppryckande.

Uppryckandet är ju till för att den som står i vägen för Antikrist nämligen Kristi kyrka ska tas bort. Men det behövs inte.

Den Kristna kyrkan är så fallen och så fel på det mesta att den utgör inget hinder för Antikrist, snarare tvärsom verkar det som dagens kyrka är en hjälp och en stöttning för honom.

Tänk så långt har det gått i vårt land.

Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 1/10-17 14:07 -


JL

Nils,

Ok, du inte ser islam som ett problem. Men om nu vi har fått en hel bok i bibeln som handlar om islam så tror jag det finns en anledning till det. Jag tycker att du verkar likgiltig till att en annan gud tar över, jag är inte likgiltig till det.
En kristen drar inte in odjuret i landet, en kristen drar inte in odjuret i församlingar, en kristen drar inte in odjuret i sin familj. En kristen jobbar för Herrens utbredning och inte odjurets utbredning. Jobbar man för odjuret, då drar man in odjuret i landet, man drar in odjuret i kyrkorna och man drar in odjuret i familjen. Vissa verkar inte ens vara medvetna själva om vem de jobbar för. Det har vi sett flera exempel på.
De säger att de jobbar för Jesus, men frukten avslöjar dem. Islamisering.
Märk väl, att jag inte har mycket att vara stolt över när jag står inför Kungen. Men jag jobbade åtminstone för hans rike.

Svara -   - 1/10-17 14:23 -


bengt

det är fel

jag är övertygad om att dom flesta muslimer som blivit kristna är det på allvar

på mer allvar än.många kristna svenskar

det är så tufft för många att överge islam

så det är inget man gör så lätt

många muslimer är trötta på islam

det är något av väckelse bland muslimer

i sverige

och det lär inte ta slut

Svara -   - 1/10-17 14:57 -


nils

Svar till JL.

Läste om Dagestan där kristna förföljdes och deras ledare Artur Sulejmanov mördades.
De troende gömde sig av rädsla med neddragna persienner då terrorister pricksköt människor i deras hem.
180 ledare från olika delar i samhället mördades det året.
Många kristna lämnade kyrkan och de som var kvar arbetade i hemlighet.
När dottern frågade vem som dödat Artur sade jag att det var människor som inte känner Jesus,förklarar Alexei.
När hon sedan bad sa hon,"Herre,välsigna de som dödade Artur så de kan lära känna Jesus och inte döda fler."
Under några år med stor försiktighet fick de en dag en insikt som förändrade hela deras liv.
Vi förstod att det är ett privilegium att Dö för Jesus,att det är en del av det Kristna livet.
¤¤¤¤
Sedan dess har mycket förändrats,så i stället för att sitta i kyrkan och be för muslimerna,går vi nu ut på gatorna och möter dem.
I stället för långa predikningar ger de ett kort vittnesbörd och erbjuder förbön.
Gud har öppnat vägar in i muslimska gemenskaper de inte kunnat drömt om.
Jag tror säger Alexei,att vi måste ändra attityd och handla i Kärlek.
Kärlek är mer än ord och när någon vet att du älskar dem talar det väldigt starkt.
All kunskap hjälper inte,om vi inte Älskar dem säger Alexei som vet vad han säger.
Många ryssar har en negativ bild av muslimer och tycket illa om dem säger Alexei.
Vi troende i Sverige kan väl inte tillhöra den kategorin,hoppas jag!!

Svara -   - 1/10-17 16:18 -


JL

Bengt,

hur mycket är den väckelsen värd för dig? Är den värd att konvertera ett helt land till islam?
Jag skall berätta en historia om en affärsman. Affärsmannen var anställd på en bank där de som hade gjort bra ifrån sig för koncernen, fick en bra koncernbonus när de gick i pension. Det gick lite knackigt för bankmannen och han insåg att det kanske inte blev någon bonus när det närmade sig pension. Han kom då på att locka till sig andra kunder från banker inom koncernen genom att sänka en avgift. Hans bank gick väldigt bra, men koncernen blev lidande och intäkterna föll för de andra bankerna. Strålande gick han till ledningen dagen för pension, han hade ju gjort en stor vinst.
Tror du han fick någon bonus av ledningen?

Svara -   - 1/10-17 16:26 -


JL

Svar till nils.

Såhär sammafattas lagen:

Du skall älska Her­ren, din Gud, med he­la ditt hjärta och med he­la din själ och med he­la ditt förstånd. Det­ta är det störs­ta och förs­ta bu­det. Se­dan kom­mer ett av sam­ma slag: Du skall älska din nästa som dig själv.
Tycker du att när vi ger bort land, kyrkor och döttrar till islam, att vi älskat Herren Gud med hela vårt förstånd? Förstår du att 380 personer i ledande positioner inom frikyrkorna har ljugit för att få in islam. Fattar du vilka krafter vi talar om? Tror du att Herren Gud ville det?

Svara -   - 1/10-17 17:00 -


Erik S

Svar till AnnMarie .

Dom säger ingenting, det är helt tyst. Får hoppas att dom skäms. När vi tar emot alla utan urskiljning blir det kaos. Vi ska ta emot dom det är synd om-riktiga flyktingar, kristna som förföljs p.g.a sin tro.

Dom 380 fina pastorerna, borde gå ut till Sveriges flickor/kvinnor och be om ursäkt, för alla stackare som blivit sexuellt trakasserade eller våldtagna. S Swärd och alla andra säger inte ett knäpp. Är det kristet?

Någon här inne tycker heller inte det är nån fara med 1000-tals unga muslimska män. Islam utgör inget problem, tyckte jag mig läsa??? Skulle vi vara ett undantag? I varje land där islam kommer in blir det början till nedgång och undergång. Är det så svårt att inse? Men det är rätt, att vi kristna har slumrat till. Bara att titta på alla sovande församlingar-då gråter man.

Vi behöver verkligen ödmjuka oss inför Gud och gå den gamla beprövade bönevägen. -inte minst jag-Det är det enda.

Svara -   - 1/10-17 17:09 -


AnnMarie

Man kan ju undra hur många muslimer dessa 380 pastorer fått an konvertera till kristendomen,någon som vet?Eller kanske någon av dem läser här och kan svara på frågan.

Svara -   - 1/10-17 17:14 -


JL

Svar till Erik S.

"islam utgör inget problem, tyckte jag mig läsa???"

Det är nils, han har ett lite konstigt förhållningssätt till islam. Hans dotter är gift med en muslim, jag misstänker att han har konverterat, för allt han säger går islams väg. Lite som de 380.

Svara -   - 1/10-17 17:17 -


David B

Det har sin plats att varna MEN främst måste vi proklamera vårt eget budskap istället för att kritisera andras.

Låt oss bli duktiga på evangelium - vårt budskap.

Bönen, förkunnelsen och barmhärtigheten.

De flesta troende håller nog med om det - men det måste praktiseras (annars blir det bara tomma ord).

Kanske vi ska be lite mer istället för att chatta här hela dan :)

Svara -   - 1/10-17 17:18 -


AnnMarie

nils

Islam är inte problemet säger du utan det är de sovande likgiltiga kristnas fel att det ser ut som det gör eller vad menar du?Vad borde vi ha gjort ?

Svara -   - 1/10-17 17:20 -


AnnMarie

Erik S

De 380 pastorerna kanske har flytt vårt land då de insåg sitt misstag.

Svara -   - 1/10-17 17:26 -


bengt

nej vi ska inte riskera något

att islam kan ta över

men så måste inte heller bli fallet

Svara -   - 1/10-17 17:35 -


nils

Svar till JL.

Vem är då vår nästa i ett helt främmande land?

"En främling skall du icke förorätta," 2Mos.22:21.
"När en främling bor hos eder skolen i icke förtrycka honom," 3Mos.19:33
Herren är den,"Som älskar främlingen och giver honom mat och kläder.
Därför skall också I älska främlingen,"5Mos.10:18-19

Svara -   - 1/10-17 17:40 -


AnnMarie

nils

"En främling ska du inte förorätta"

"När en främling bor hos eder skall ni inte förtrycka honom" skriver du till JL

Vad ska vi då göra om främlingen förorättar och förtrycker oss??

Svara -   - 1/10-17 17:52 -


JL

Nils,

det är ingen främling som kommer. Vi vet vad det är som kommer. Det är islam.
Kolla här nils, det spelar ingen roll vad du än gör och säger. Allt du säger och gör blir ju till fördel till islam. Du umgås med muslimer, din dotter gifter sig med en muslim och dina barnbarn är väl nu muslimer. Det är ingen som kan komma och slänga bibelverser i pannan på mig.
Mina barn skall höra till min Herre. Mina barnbarn, om jag får några, skall bekänna sig som kristna. Som mina förfäder gjort. Det skall jag göra genom att hålla Gud för helig, inte bända massa paragrafer och ljuga till fördel för islamisering.
Du behöver hålla Gud helig, du behöver omvända dig och börja jobba för Jesus, inte islam. Om du inte fattar vad du gör, se på din frukt. Om du redan konverterat, så tycker jag att du kan stå för det.

Svara -   - 1/10-17 17:54 -


bengt

jag tror knappast att nils har konverterat

Svara -   - 1/10-17 19:15 -


bengt

det finns ju många kristna som lider och

förfölja

tex i nigeria
fler av dom borde ju få komma hit

Svara -   - 1/10-17 19:18 -


AnnMarie

bengt

Javisst men nu handlar det ju om muslimer

Svara -   - 1/10-17 19:59 -


Balkis

Svar till JL.

Du JL,

När gäller Nils, förstår man att ingen människa är perfekt även om dom är frälsta eller enligt dom. Det är bara Gud som enda perfekt ingen människa är.

hmm. Den gode Nils som försöker rädda alla dessa människora från helvetet, jag tycker det är synd om honom och hans dotter.

Det är så att djävulen alltid vill förstöra för en troende människas liv.

Svara -   - 1/10-17 21:06 -


bengt

bra det du skrev david b

vi kan genom bön få till ett annat sverige

vi kan slippa ett muslimskt sverige

men inte av sig självt

Svara -   - 1/10-17 21:10 -


nils

Svar till JL.

Här föreligger ett missförstånd,då jag Ej har någon dotter!

Vilken då innebär att Ej min dotter gift sig med en muslim.
Jag skulle helt klart ogilla om en sådan situation hade uppstått,då islam för mig är en villfarelse och en lögnaktig religion utan Guds kärlek.
Men att älska människorna som där blivit hjärntvättade från barnstadiet är vår plikt.
Ingen kan avgöra vem som är ond eller inte av alla dessa invandrare,eller hur?
Läs och begrunda vittnesbördet från Dagestan,där de troende en dag blev fri från Fruktan,började att i Kärlek gå ut och möta muslimerna med vittnesbörd och förbön.

Svara -   - 1/10-17 22:22 -


bengt

vi kan genom kärleken bidra till.att dom

lämnar islam

Svara -   - 1/10-17 22:27 -


nils

Svar till AnnMarie .

Den tid vi Troende nu har är en Nådatid given av Herren till att helhjärtat söka Honom innan de onda dagarna kommer.

De andliga murarna har blivit Nedbrutna varför andra okända gudar fritt kan komma in.
AnnMarie,sök Herren i bönen och ordet och i omvändelse där så behövs,så du bygger upp din Andliga skyddsmur mot fiendens listiga angrepp. Mvh/nils

Svara -   - 1/10-17 22:30 -


nils

Svar till Balkis.

Jag har Ingen dotter,varför här föreligger tyvärr ett missförstånd!

Svara -   - 1/10-17 22:33 -


JL

https://www.apg29.nu/125-miljoner-muslimer-i-sverige-27581

Här skriver UK:
"ja,hela Muslimvaerlden betraktar den svenska flickans avkomma som MUSLIM. Fraaga Nils haer paa apg. hans dotter aer gift med en muslim"
Jag, som precis som UK kommer ihåg att du har berättat att du har en dotter som är gift med en muslim. Att han ville att barnen skulle vara muslim.
Jag kommer även ihåg att du har skrivit att dina bästa kompisar i västerås var muslimer. Så jag frågar dig, är du riktigt säker på att du inte har en dotter som är gift med en muslim? I så fall, varför har du sagt det här på apg? Dina kommentarer finns även sparade och går säkert att hitta om man orkar leta.

Svara -   - 1/10-17 23:24 -


Lena Henricson

Ser ut som att Gud söker muslimer som aldrig förr nu. Ofta uppenbarar Jesus för dem i en dröm,och de som omvänder sig får så gott som alltid lida svår förföljelse. De blir ofta då mer hängivna än oss som fått kristendomen med modersmjölken. Följer man t.ex. tidningen Open Doors ser man många exempel på det.

Svara -   - 1/10-17 23:31 -


Lena Henricson

Svar till JL

Solklart att det är ett missförstånd !!!

Svara -   - 1/10-17 23:44 -


AnnMarie

Lena Henricson

Är det i Sverige som muslimer omvänder sig?

Svara -   - 2/10-17 00:46 -


Balkis

Svar till AnnMarie .

"Är det i Sverige som muslimer omvänder sig"

Det är en bra fråga. Eftersom muslimer finns i mer Tyskland och Frankrike betydligt många än Sverige. Heller Hur?

Tror du att alla muslimer kan vara extremt trogna? Bara för att dom firar ramadan eller fastar.

Bara för att firar jul och påsk betyder inte svenskar är heller kristna och Guds trogna.

Det är bara imamer det dom som är blodtörstiga, misshandla djuren och äta det som halalslakt.

Dom blir bara fetare och fetare och deras skägget bara växer och växer. Inne i deras skallen finns ingenting. Helt tomt.

Svara -   - 2/10-17 01:43 -


AnnMarie

Balkis

Ja det var ju ett svar i alla fall om än lite lustigt men hela tråden handlar ju om hur det är i Sverige.Hur det är med muslimernas skägg vet jag inte eller om det är orsaken till att det är tomt i skallen på dem

Svara -   - 2/10-17 02:35 -


David Ström

Svar till JL.

Står det inte,"du skall älska herren din gud med hela din kraft hela din själ och med hela ditt förstånd, och älska din nästa så som dig själv? Först så söker man Guds rike sedan är det tid att försvara det genom att lägga händerna på sjuka och göra alla världens folk till lärjungar. Vi kan kämpa i det världsliga med vapen tids nog. Deus Vult. Eller vi kan bekämpa den muslimska invasionen med Gud vid vår sida och med andens hjälp. Friden och det ljuvliga oket finns hos Jesus, ingen annanstans. Finns många trasiga vilsegångna får där ute. Inse att det är vi som är herdarna, det är vi som ska föra dem till vatten där de finner ro. Jesus har delegerat till oss. Inte till påven eller pastorn eller till den församlingsäldste, utan till dig som vill vara en värdig kristen, som vill kunna se Jesus i ögonen en dag och kunna säga att, jag löd ditt ord och gjorde det jag förmått.

Svara -   - 2/10-17 05:29 -


JL

Svar till David Ström.

"Vi kan kämpa i det världsliga med vapen tids nog. Deus Vult. Eller vi kan bekämpa den muslimska invasionen med Gud vid vår sida och med andens hjälp"

Du pratar om frid och helande. Och det är inget fel med det. Men jag pratar om förstånd, alltså en annan viktig komponent som kännetecknar en kristen. Kristna som säger sig ha Guds ledning och ämbete har visat inget, eller lite förstånd i frågan.
Det spelar ingen roll hur mycket du kämpar, om vi kristna inte har förstånd, om vi inte agerar förståndig för att utöka Kungens rike så faller det. Hela den kristna ledningen verkar ha handlat i oförstånd. Krig är tvärt emot frid, om förståndet gör så att man tolkar bibeln så ens land hamnar i krig, då skall man bikta sig själv i första hand och inte försöka vinna andra. För släpper man in fienden bland kvinnor och barn, då blir det slakt. Oundvikligt. En kristen gör inte så. En kristen ljuger inte för att få in fienden bland lammen. En kristen ljuger inte genom att bända på på gamla lagar i gamla testamentet för att få in vargen bland fåren. En kristen har förstånd och inser att om man släpper in vargen bland fåren då går det illa. En kristen vet att Gud är helig och kämpar på alla tänkbara sätt för att folk skall bli Jesu lärjungar. En kristen kämpar inte med alla möjliga bibelverser för att göra ett folk till muslimer.
Du har fått gåvan av Herren att vara en apostel. Det har inte jag fått. Jag är ett enkelt lamm och jag darrar när herdarna släpper in vargen. Gud med dig David.

Svara -   - 2/10-17 07:27 -


Lena Henricson

Svar till AnnMarie

Överallt omvänder sig muslimer. Också i Sverige. Bara i "min" församling låter flera av dem döpa sig varje år,och det är inte lättköpt för dem. Ja,de flesta som döps hos oss är faktiskt muslimer (,nu kristna)!

Svara -   - 2/10-17 07:41 -


Lena Henricson

Gud älskar muslimer,men hatar islam.

Gud älskar katoliker,men hatar katolisismen.

Och Gud älskar syndaren,men hatar synden.

Bara genom kärlek kan vi vinna människor. Må Gud hjälpa oss!

Svara -   - 2/10-17 07:56 -


bengt

mycket bra skrivet lena

vi ska också älska muslimer

men hata islam

Svara -   - 2/10-17 09:05 -


nils

Svar till JL.

Mitt enda barn är en Pojke! Visa mig varifrån har du fått att jag skulle ha en dotter,som du dessutom påstår vara gift med en muslim??

Men att vi haft goda relationer med muslimska MEDMÄNNISKOR det är sant!

Svara -   - 2/10-17 09:35 -


nils

Alla ni som klagar på muslimerna,betänk hur det var på Jesu tid!

Israel var då ockuperat av Romarna,med bla .skatteplikt till dem,där judarna var tulltjänstemän som skulle indriva skatten som Matteus,Levi,Sackeus omnämnda i Bibeln.
Aldrig hörde de Jesus tala mot den Romerska ockupationen eller romarna!
Han tom.sade att Han inte i Israel funnit en sådan Tro som hos en romare!
¤¤¤¤
Min fråga gäller då;Har vi något att Lära av Guds egen son Jesus Kristus,eller är vi mer Heliga och kärleksfulla än Honom??

Svara -   - 2/10-17 09:54 -


JL

Svar till nils.

Om du ser ovan, så är det inte bara jag som tror det. Även UK tror det. Det var för att någon som hette nils, som jag trodde var du, som skrev att hans dotter var gift med en muslim. Men det finns ju fler som heter nils i detta land och kan kommentera. Så det är väl i så fall ett missförstånd.

Svara -   - 2/10-17 10:06 -


JL

Svar till nils.

"Alla ni som klagar på muslimerna,betänk hur det var på Jesu tid!"

Det jag har invändningar på är att kristna hittar verser i bibeln för att islamisera Sverige. Att muslimerna vill islamisera landet fattar jag och finner inget konstigt i det. J
Vad många kristna inte verkar förstå, är att på Jesu tid fanns det inga lamm. Det fanns inga kristna, ingen flock. Det fanns ett antal apostlar, och några få som följde Jesus. Läs bibeln utifrån det.
Det blir då fel när ledarskapet helt förkastar sitt förvaltarskap och tror att de lever på Jesu tid och förlorar förvaltarskapet. Vi har inte handlat förståndigt. Polen noterade hur det såg ut i Libanon med flera länder och handlade därefter. Polen såg fällan som fienden gillrade. Det gjorde inte vi.
"Efter tre dagar fann de honom i templet, där han satt mitt bland lärarna och lyssnade och ställde frågor. 47Alla som hörde honom häpnade över hans förstånd och de svar han gav"
Tror du att folk häpnar över Svenskarnas förstånd?

Svara -   - 2/10-17 10:47 -


bengt

jo det här med många muslimer är en

stor risk

mycket stor

men det behöver inte och måste inte bli

enligt värsta scenariot

även om det kan vara i senaste laget att

vakna upp

det finns väl i huvudsak tre olika sätt

som det kan förhindras på

dels genom en andlig väg

en stor väckelse

dels genom politiken

att antingen sd får majoritet

eller en helt annorlunda politik

och det värsta scenariot.att det blir.ett

folkligt uppror mot islam och muslimer

Svara -   - 2/10-17 11:06 -


Balkis

Svar till nils.

Nils! Jag ber om ursäkt för det.

Svara -   - 2/10-17 12:11 -


Lena Henricson

Till Nils

Jag menar att ALLA apg29-läsarna behöver läsa att det blev ett missförstånd. Du har ingen dotter. Och därmed ingen dotter som är gift med en muslim. Många av oss läser ju inte alltid alla kommentarer ända ner!

Kunde du t.ex. skicka in ett nytt läsarmeil och där skriva att du ingen dotter har och därmed ingenstans är gift med ngn. muslim! Det är ju viktigt att alla läsare i fortsättningen vet hur det ligger till!

Gud välsigne dig i fortsättningen för alla fina läsarmeil och kommentarer!

Svara -   - 2/10-17 12:44 -


jessica

Svar till Lena Henricson.

" Många av oss läser ju inte alltid alla kommentarer ända ner".

Jag håller med dig Lena! Det var bättre när apg var utformat på ett annat sätt.

Förr var de nyaste kommentarerna överst om jag inte har alldeles fel för mig!

Har tänkt jag skulle påpeka det för Christer någon gång.

Vill du se de allra nyaste får du alltså gå allra längst ner på sidan, vilket kan vara ganska långt om det är 50-60 kommentarer!

Lite opraktiskt kan man tycka!

Svara -   - 2/10-17 13:58 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Live! Nenne Lindberg och Christer Åberg i Frälsningsarmén Gävle fortsättning...

0

Läs allt!


Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

2

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

2

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

20

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

28

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Annons


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 18:25

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

307

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 766 586 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 888 bloggartiklar, 89 712 kommentarer och 58 459 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp