Surfar nu: 825 www.apg29.nu


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson 

Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

Matt 16: 3 - ”Himlens utseende förstår ni att tyda, men tidernas tecken kan ni inte tyda.”

Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Det var Jesus själv, som bad oss om att vara uppmärksamma på det som händer runt omkring oss, så vi har möjlighet att tyda och få en förståelse av den tid vi lever i. 

Som jag har skrivit tidigare, så vet ingen människa helt precist när Herren väljer att komma tillbaka, men Herren vill att Guds folk ska känna tiden runtomkring.

Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? Svaret är, när det sker profetiska tecken som både uppfylls här och nu, men som också kan vara en föraning till det som kommer att uppfyllas under eller efter vedermödans tid, så vet vi att tiden är när.

Tiden fastsätts

Matt 24: 32-34 - Lär av en jämförelse med fikonträdet. Redan när kvisten blir mjuk och bladen spricker ut vet ni att sommaren är nära. På samma sätt vet ni, när ni ser allt detta, att han är nära och står för dörren. Jag säger er sanningen: Det här släktet ska inte förgå förrän allt detta sker.

Bara ett par exempel på profetior som kan fastställa och ge en indikation på den tid vi lever i, är först och främst den generation som såg Israel, fikonträdet, spricka ut. Löftet är, att den generation som såg Israel pånyttfödas, inte kommer utdö, men får lov till att se ändetidens profetiska löften uppfyllas. 

Det är i år 70 år sedan Israel blev en nation, och om en generation är mellan 70 och 80 år, så betyder det, att vi lever i tiden.

Upp 13:16 – Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal.

Uppenbarelseboken talar om vilddjurets märke, där alla människor kommer att tvingas märkas för att kunna handla. I dag har nästan 5000 svenskar redan fått ett chipimplantat i handen, och vi är med stora steg på väg mot det system vi vet kommer finnas till i vedermödans tid.

Joel 2:28 - Och det ska ske därefter att jag utgjuter min Ande över allt kött. Era söner och era döttrar ska profetera, era gamla ska ha drömmar, och era unga ska se syner.

I dag upplever tusentals människor syner, drömmar och visioner som vittnar om Herrens återkomst. Joel profeterade, att i den sista tiden skulle den generation som lever, vara genomsyrad av tilltal från himmelens Gud, där Herrens vittnesbörd genom Guds barn skulle vara ett tecken.

Men vi kan också ta ett axplock av det som händer i dag, för att peka på vår frälsare och Herres dyrbara återkomst:

Historiens näst största Ebola utbrott

Vi upplever just nu ett utbrott i Kongo, som är det näst största i historien, där över 400 tillfällen har rapporterats. Det största utbrottet skedde i Västafrika i 2014, där över 11 000 människor dog.

Rykten om krig

Rykten och rädslan för en konfrontation mellan USA och Iran stiger. Det är USA som ger uttryck för, att dom misstänker Iran för att planlägga ett ”massivt regionalt krig” i Mellanöstern.

Extremt väder

Det extrema och kaotiska väder som vi upplever runt om i världen, ser bara ut att fortsätta. Just nu är det Asien som upplever extrem kyla, där bland annat Kina har upplevt köldrekord här i december månad.

Ekonomisk krasch

Det är IMF, eller internationella valutafonden, som nu varnar för att det är mörka moln på den ekonomiska himlen. Organisationen uttalar sig, att världen inte är förberedd på ytterligare en kris, och att vi borde vara bekymrade över amerikanska centralbankens möjlighet för att handla och ta åtgärdande vid en ny kris.

Vilken är vår utgångspunkt?

Ser vi tidens avslutning och dessas profetiska händelser som en kommande katastrof för Guds folk, eller är vår utgångspunkt att Herren kommer att frälsa sitt folk från den kommande vredesdomen? 

Identifierar vi oss med jordens kungar och befälhavare i upp kap 6, som kommer att gömma sig i hålor och bland bergens klippor när Guds domar drar över jorden, eller är vi trygga vid, att Guds folk kommer att vara undangömda och bevarade i tryggt förvar när det sker? 

Förbereder vi oss på förföljelse och slaveri under Antikrist regim, eller är vi säkra i vår tro, på att vi tillhör skaran i himlen han kommer att häda och förbanna? 

Det är avgörande, om vi ser den tid som ligger framför som en prövningens tid för Guds folk, eller om det är tecken på att vårt saliga hopp är när. Jag hoppas och ber, att var och en av er, känner glädje, trygghet och välsignelse i vårt dyrbara hopp, väl vetande att Herren är på väg för att frälsa oss, just från den kommande vreden.

Jesus kommer snart!


MIKAEL WALFRIDSSON

http://denytterstatiden.blogspot.com/

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades fredag 14 december 2018 23:18 | #mikael walfridsson #tidstecken #sista tiden | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

10 kommentarer

Niklas Jönsson 15/12-2018, 09:39

Om en generation är 70-80 år då betyder det att senast år 2028 har vi frälsta lämnat den här jorden. Mycket spännande händelser som kommer att hända framöver bara för att nämna 1 sak invigningen av altaret i Jerusalem som inom kort kommer att ske exakt datum är oklart sedan är det ju bara att fullfölja allt det andra också för när altaret är invigt finns det ju inget att vänta på då är det bara att fullfölja racet till de kommit i mål med tempel bygget o.s.v

Svara


Karl Håkan Sandell 15/12-2018, 10:53

I Upp 13:16 – 18 talas om vårt Internet och www. Det ser man när man vet att en 6:a skrivs med Vav på Hebreiska och det återges med w i vårt alfabet. 666 blir alltså www. Det är en profetisk fullträff som pekar rakt in i vår tid.

Vi kan läsa Bibelordet:

Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.

Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.

Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

Märket på handen som det talas om i vers 16 det är ju de koder som vi slår in med vår hand och som vi har i hjärnan, alltså innanför pannan.

Och i vers 17 ser vi hur man kan handla på nätet och hur alla som gör det måste ha en kod. De som inte har det kan inte handla. Och vi vet idag att alla företag av rang har en www sida.

Med andra ord om vi sakligt tittar på de här versarna Upp 13:16 -18 så kan vi se att det faktiskt redan har gått i uppfyllelse genom vårt internet och www, och då förstår jag inte varför man från vissa håll förnekar den här tolkningen och i stället håller på med sitt chips i handen. En sak som inte har inträffat än och som förmodligen inte kommer att göra det.

Idag finns betydligt bättre metoder att identifiera människor och chips kan förfalskas och alltså också ett chips inopererat och i och med det så ger det ingen säkerhet alls.

Det hemska är ju också att om det inte blir chips i handen för alla då blir vi kristna ju lögnare och hela Guds ord tappar sin profetiska kraft. Därför tycker jag att vi ska var försiktiga med att hävda tolkningen chips i handen och vara glada för att Gud faktiskt så tydligt har gett oss tolkningen med www och koder och vårt internet, som pekar rakt in i vår tid.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Karl Håkan Sandell 15/12-2018, 12:57

Ska jag peka på profetiorna i bibeln och hur fantastiskt de pekar rakt in i vår tid då tar jag upp

Upp 13:14 – 15 som pekar på TV

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].

Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

En Bild som har liv, rörelse och kan tala, har ljud det är vår TV och den kom runt 1950 och den står i nästan var mans Vardagsrum idag och där sitter man och tillber precis som det står.

Och sedan pekar jag på Upp 13:16 – 18 vårt internet, www, som jag hade upp i min förra kommentar och det kom under 1990 talet. Alltså stämmer också ordningen här i profetian.

Och sedan pekar jag på Upp 14:6 Våra kristna satellit TV kanaler

Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.

Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.

Och så pekar jag på Upp 15;2 vårt massmediala samhälle där vi ser allt just som det händer.

Upp 15:2. Och jag ser såsom ett hav av glas blandat med eld och de som segrar från vilddjuret och från hans bild och från hans märke [prägling, kännetecken], från hans namns siffra. De hade ställt sig vid [på, mot] glas havet och håller Guds harpor.

För oss som inte har TV och internet som ett sätt att låta oss förföras av Vilddjuret, har det blivit ett sett att se hela världen just som sakerna händer. Och det är hemska saker som händer. Det ser vi på att det är eld i havet.

Det här är profetior som står i tidsföljd och som det tål att talas om Jesus pekar rakt in i vår tid. Och då ska vi sjunga glädjesånger.

Upp 15:3. Och de sjunger Guds tjänare Moses sång och Lammets sång, de sjunger [förklarar]: Väldiga och fantastiska [underbara, förunderliga] är dina gärningar, Jesus [Herre] Gud den allsmäktige. Rättfärdiga och sanna dina vägar, du de heligas [folkens (annan grundtext)] kung.

Upp 15:4. Vem ivrar [lyder, fruktar] verkligen inte för dig Jesus [Herre], och lovprisar dit namn, för endast du är helig, för alla folken skall komma, och skall tillbe [böja sig] inför dig, för dina rättfärdiga beslut [domar, påbud] synliggörs [klargörs, manifesteras].

För Jesus har makten och han har visat oss här i profetian att vi är nära hans kommande och slutliga seger.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Martin 15/12-2018, 17:39

Svar till Niklas Jönsson.

En generation är inte 70-80 år, du tänker på längden av ett människoliv. En generation definieras vanligen som tiden det tar för en person att växa upp och få egna barn, nu cirka 30 år. "Denna generation som nu växer upp...", "vår generation hade det mycket kärvare.." osv.

Svara


Erik S 15/12-2018, 17:52

Ber om ursäkt om det här inlägget är lite malplacerat-kanske skulle ha varit i en annan tråd. Det är heller inte direkt Bibliskt förankrat, men kan vara intressant att ha med, eftersom det ändå handlar om ändetiden.

Nostradamus skriver i sina "förutsägelser" att ett krig kommer i Europa och att det startar i Frankrike, men så småningom kommer nästan hela Europa bli indraget i det. Det blir ett ganska långt och hårt krig, men efter så kommer det att bli bättre-möjligheter finns i alla fall-en tid.

Är det detta vi ser början till nu i framförallt Paris? Dom "gula västarna" eller "gilets jaunes" som dom kallas, har ju faktiskt förvandlat vissa delar av Paris till krigszoner! Det är mycket våldsammare än vad vi får reda på i svensk media-MSM. Här skrivs det inte, eftersom Macron och MSM Sverige tillhör samma vänsterliberala rörelse och kör samma frågor. Man vill ha öppna gränser, hög invandring-framförallt muslimsk- och ursprungsbefolkningen skall tiga och acceptera bara.

Detta om protest mot höga drivmedelspriser, var bara början. Nu finns en lista på krav som ställs från demonstranternas sida. Skulle inte vilja vara i Macrons kläder just nu!

Dessa protester väntas utvidgas till i stort sett hela Frankrike. Uppgifter finns, att de "gula västarna" har tillgång till, nervgas, sprängmedel, stora mängder automatvapen, ja t.o.m pansarvagnar och robotar-antitanks-missiler. Dom kan när som helst spränga Eiffeltornet om dom vill. Dom kan komma att åsamka franska trupper stora skador.

Uppgifter cirkulerar att Macron bara är en marionett som lyder minsta vink från "den styrande eliten"-dom som verkligen vill styra vår jord. Hmm, ger inte detta vissa ledtrådar till vad vi har diskuterat här på Apg ibland? Jo då, att globalisterna/vänsterliberalerna med kapitalet i ryggen-Rotschild, Soros m.fl, här kommer både EU och FN in i bilden-banar vägen för en världsregering med en världsdiktator!

Kristendomen motarbetas i nästan hela Europa och antisemitismen ökar i nästan alla länder. Homo/hbtq/genus går fram, liksom ockultism, new age m.m. Vi ser hur liberalteologin sprider sitt gift och framförallt SvK förvränger Bibelns ord. Det är minst sagt allvarliga tider.

I Frankrike är det dock inte vänsterextremister som ställer till upploppen-snarare tvärtom. Lite märkligt kanske, men dom "gula västarna" protesterar mot massinvandring, missbruk av offentliga medel, höga skatter, generösa bidrag m.m. Någon har sagt, att inom 4 veckor kommer Frankrike att "stå i brand" om inte Macron ändrar sig och går emot givna order från "eliten"! Mycket möjligt att inom denna period-4 veckor-kommer vi se en annan regering i Frankrike. Man vågar inte riskera ett totalt inbördeskrig-om det nu går att stoppa!

Frågan är när och om detta kommer sprida sig till andra länder i Europa. Det finns ju liknande problem i Belgien, England, Holland, Tyskland bl.a. Är detta början till en kraftig motståndsrörelse mot "islamisering" och överstatlighet? Kommer vi få se nåt liknande i Sverige? Vi vet ju att något sorts "spel för galleriet" pågår i vårt land i.o.m valet och därefter. Går vi mot nyval/extraval och vad kommer hända då? Vågar man "manipulera" valet en gång till? Om det nu var det som hände. Man kan ju misstänka att vänstern kommer att förlora kraftigt på ett extraval och att framförallt SD kommer att gå framåt. Vad händer då?

Till detta kommer "kontrollsamhället", inga protester mot invandring kommer tillåtas, microchips, kontantlös handel, kartläggning sker av alla som är inne på nätet, dina åsikter registreras noga, hatpropaganda emot Israel, försök att rent ut utrota kristendomen-jo då det har en hög sosse sagt, nämligen Morgan Johansson. Ja kära vänner, det är verkligen på väg mot tidens avslutning. Både spännande och hemskt. Gäller att vi har allt klart med Konungars Konung, som snart skall visa vem som bestämmer! Amen!

Ha nu en fin kväll! Shalom!

Svara


Bengt 15/12-2018, 17:59

Som väl är kan inte kristendomen utrotas

Man har försökt förr

Men aldrig lyckats

Svara


Niklas Jönsson 15/12-2018, 20:56

svar till Martin det var en kommentar på vad M.W skrev så det är inte till mig du ska skriva om det utan till M.W. som är källan, bara en liten enkel påminnelse. Så rikta din skrivelse åt rätt källa så går det bättre, M.W har säkert svar på din fråga var han har läst detta.

Svara


Lenny 15/12-2018, 22:56

Skrämmande uttolkningar av Uppenbarelseboken Håkan! Enligt denna är ingen utav oss fria från den yttersta tidens stora synd.

Beträffande vad som är åfärde i Paris så vill jag inte låta mej villfaras utan ser tiden an med Jesus Kristus som vår Herre och Frälsare, den helige ande leder oss fortfarande på vägen.

Jag tror fortfarande på Jesus och Guds Kärlekslöfte!

Joh 10:27

Mina får lyssnar till min röst, och jag känner dem, och de följer mig. 28 Jag ger dem evigt liv, och de skall aldrig någonsin gå förlorade, och ingen skall rycka dem ur min hand. 29 Vad min Fader har gett mig är större än allt, och ingen kan rycka dem ur min Faders hand. 30 Jag och Fadern är ett.”

Jag har svårt att ta till mig Håkans version att vi alla i så fall skulle vara i princip sända till evig fördömelse för att vi i blindo låtit oss förförts.

Tänk på den stora Gruppen älskade kristna bröder &systrar som vi upplever idag i sitt engagemang på internet för att föra ut det sanna ordet.

För vi kan ju inte förneka att vi alla har gradvis förts in i ett system, det gäller iså fall dom flesta av alla våra bloggande bröder & systrar.

Så jag ställer mig därför tveksam till just din uttolkning Håkan.

Det har varit många spekulationer. Detta det handlar om, är en prövning som mänskligheten kommer ställas inför, Ett vägval!

OBS! detta tycks ligga nära i tiden!

Jesus säger, Se upp så ingen bedrar er!

För hur lätt är det inte att gå den ondes ärenden.

Därför döm ingen på förhand!

Jesus säger, Ingen skall rycka fåren ur min Fadershand.

För detta är ju vad som sker när vi dömer varandra, och när vi kommer med dåligt grundade påståenden.

Frukta Gud Fader.

Matt 7.1 Döm inte, så blir ni inte dömda!

Jag refererar åter igen till det underbara budskapet i Johannes 10:27.

Svara


Karl Håkan Sandell 16/12-2018, 10:50

Svar till Lenny.

Det är många som likt dig tror att allt vad TV och internet heter är från den onde och farligt. Men så är det naturligtvis inte. Gud har ju t ex gett oss de Kristna TV satellit kanalerna, de som beskrivs i Upp 14:6 – 7. Naturligtvis får vi titta på dem. Ja vi ska titta på dem.

Och som jag skrev är glashavet (Upp 15:2) vårt genomskinliga massmedia samhälle där vi ser allt just som det händer. Och naturligtvis får vi ta del av det, de nyheter mm som sänds. Gud vill att vi ska vara uppdaterade.

Men det vi inte ska se det är förförelse programmen. Dåliga filmer, underhållning med Vilddjurets innehåll etc. Program som vrider vår syn till det världsliga tänkandet, många gånger på ett lurigt och smygande sätt.

Och hur i ska tänka det ser vi i Upp 14:12.

Upp 14:12. Här gäller de heligas trofasthet [uthållighet], så att man håller [bevarar] Guds befallningar [bud, ålägganden] och Jesu tron [tilliten till Jesus].

Det är alltså Guds bud och befallningar vi ska ha för ögonen när vi tittar. Hjälper oss programmet att vara som Gud vill eller lurar det in annat tänkande i vår hjärna.

Likaså hjälper programmet oss att tro på Jesus. Eller tar det bort Jesus från vårt sinne. Det är det vi ska tänka på när vi ser på TV och surfar på Internet.

Och när vi märker att programmen för oss bort från Gud och Jesus och innehåller sådan som en kristen inte ska göra. Då ska vi stänga av. Det är Guds enkla regel.

Och tänk åter igen Gud visste det här, vilken fråga vi skulle ställa när vi kom i den här tiden med alla kanaler och all massmedia så här skrev han svaret, här i Upp 14:12.

Tänk vilken Gud vi har, och vilken fantastisk Bibel han gett oss.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Lenny 16/12-2018, 22:13

Svar till Karl Håkan Sandell.

Tack för ditt klargörande Håkan!

Det var nog många som behövde detta.

Det är rätt att mycket har hänt inom de senaste decennierna teknologiskt sett, ingen kunde i sin livligaste fantasi föreställa sig det enorma teknologisprånget som skett, inte ens så sent som på 1950 talet.

Johannes vision på Efesos måste varit svår att fånga i rent bibliska ord, och var säkert ännu mer chockerande för den tidens människa.

Vi lever ju nu i denna tid och har på så vis gradvis blivit inlemmade i detta. Den moderna människan är därför många gånger blind för dom stora händelserna, och har svårt att förhålla sig till verkligheten i sina livsval.

Till detta kommer avkristningen i vårt land som i sig är en katastrof! Vi har som du beskriver, olika typer av förförelser i media som lurar in oss på farliga vägar.

Vi är nu därför mottagliga för detta, då de flesta saknar det försvar som vi normalt fick genom uppfostran och den kristna grundsynen som tidigare generationer hade.

Vad som är det skrämmande är att vi gradvis manipuleras in i ett system av totalkontroll utan att vi ens märker det hela.

Märket som beskrivs är ett av dessa! Vi kan ju se detta nu att vi är så nära, det är bara några få år kvar tills att betalsystemen ändras till sin karaktär.

När denna makt som beskrivs i Uppenbarelseboken har manifesterat sig, så kan den sedan kan tvinga ner hela mänskligheten på knä, och allt därpå som följer med den gränsöverskridande teknologin i sin hand.

Gud behöver alltså ingripa innan mänskligheten förgör sig själv. Detta sker nog ej enbart genom atomkrig. Utan något mycket värre än så, eftersom mänskligheten kommer att förgripa sig mot hela skapelsen och sig självt i sina försök och ambitioner till att nå fram till ett egen skapat lyckosamhälle, detta om hon skulle få hållas.

Emellertid strider detta mot Guds vilja då vi har en allvis och kärleksfull skapare!

Förlängningen av detta vi kan redan ana idag, målen finns och det är ju redan

beskrivet.

Vår förhoppning ligger därför till vår skapare Jesus Kristus och Gud Fader!

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 37, söndag 15 september 2019 kl. 16:32

Jesus söker: Sigrid, Siri!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 15 september 2019 07:25

Bed för Cancersjuka Rebecka att hon får rätt hjälp för sin cancer och det NU. Bed till Jesus om ett helande. Tack alla ni som ber. Herren välsigna er.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp