499 online! | Sidvisningar idag: 79 442 | Igår: 155 599 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

kaslametan - Christer Åberg

Lifebuoy

Nalika panjenengané gawa, aku nuli ngadeg lan ngedika karo salah siji saka pemimpin ing pasamuwan Pentecostal ing ngleboke jenenge Donald. Banjur takon: "Apa kowe pengin disimpen?" Senajan aku ora ngerti apa iki kanggo soko aku ngomong ...

A kanca saka mine njupuk kula gereja Pentecostal ing rapat esuk Minggu. Nalika aku ngandika ing bab, pangrasaku apa-apa saka rapat.

Sabanjure Minggu kancaku njupuk kula maneh. Aku sumurup minangka akeh banjur. Dadi apa-apa. Nanging aku sumurup dadi akeh sing soko bab Gusti Yésus sing needed aku.

Iki dudu ing sembarang Yesus tartamtu martakaké ing patemon. Aku temen maujud, Nanging, sing ana soko bab Gusti Yésus sing needed aku. Gusti Allah wis kanggo taun madosi kula lan makarya atiku.

Sawise rapat, aku banjur metu menyang akèh parkir lan nenggo kanggo kancaku. Nalika iku ana ing dalan kang metu saka pasamuan Pentecostal, dheweke ketemu karo wong kang mubaligh sadurungé wis takon wong ing rapat camp kanggo kawilujengan. kancaku marang dheweke sing wong kanca karo wong sing needed kanggo disimpen, nanging sing saiki stands metu ing kathah parkir.

"Nanging wong banjur!" misionaris ngandika marang kancaku ..

Nalika panjenengané gawa, aku nuli ngadeg lan ngedika karo salah siji saka pemimpin ing pasamuwan Pentecostal ing ngleboke jenenge Donald. Banjur takon:

"Apa kowe pengin disimpen?"

Senajan aku ora ngerti apa iki kanggo soko aku mangsuli:

"Ya."

Banjur teka Donald karo aku ana ing bale pasamuan maneh ngendi iku saiki ora dadi luwih wong ngiwa sawise rapat. Pastur saka jemaah jenenge Claes panginten aku mlayu karo wong-wong mau. "Kanggo supaya gampang, iku uga ora kanggo njaluk wong disimpen?" kang panginten nalika piyambakipun nyumurupi Donald teka karo kula ing aula pasamuwan.

Ing ngarep gereja ing tataran, ing sisih kiwa bench pisanan, aku bend Pendhaftaran dhengkul karo sawetara wong watara kula.

Johnny, pastur muda anyar, sujud ing jejere kula nalika wong ngadeg ngubengi. Wong kula:

"Apa sing digunakake kanggo dadi?"

Nanging iku ora. Banjur Johnny ngandika:

"Aku ndedonga sadurunge, supaya nyuwun. Ing pandonga njupuk sampeyan nampa Gusti Yésus lan disimpen. "

Iki, aku panginten nyuworo apik, nanging sadurungé kita padha takon, aku panginten: Mungkin iki scam kabeh mau nanging banjur dadi metu uga.

Wong-wong sing padha watara kula, sijine tangané ing bali lan ing pundak. Aku dilatih mudhun marang pasuryan ing tangan marang worn, pew coklat lan ndedonga Johnny sadurunge aku takon kanggo:

Gusti Yesus, aku nekani kowe saiki. Gusti Yesus, aku nampa kowe saiki. Gusti Yesus, aku ngaku kowe minangka Gusti. Aku pracaya seda kanggo dosa kawula. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Ngapura kabeh dosa kawula. Matur nuwun Gusti Yesus sing saiki wis disimpen kula. Matur nuwun, Gusti Yesus, kowe saiki wis diapura kabeh dosa kawula. Matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Aku ora weruh malaekat utawa wahyu utawa krungu voices sembarang, nanging bubar aku ambegan metu lan pikiran, Phuah, saiki iki rampung!

Ana, tengen ana lan tengen banjur, aku iki disimpen lan nyawaku rubah. Aku tau dadi wong sing padha! Kasunyatan punika kawilujengan ing Panggonan langsung nalika aku nampa wong sing manggon ing Gusti Yesus Kristus ing gesang kawula. Iku pratandha kang paling aku wis tau wis liwat.

Nalika aku pirembagan bab acara iki wong biasane wong iku ora pasamuan sing mbantu kula. Nor sembarang memulang, ora pastur utawa sawetara wong liyane, nanging ana ing Juruwilujeng urip, Gusti Yesus Kristus!

Iku mung nalika Gusti Yesus rawuh ing atiku. Iku mung nalika digawe kawilujengan sak lan ngapura kabeh dosa kawula.

Saiki wayahe, pangrasaku pentinge siji sing kudu nampa Gusti Yésus yen kita bisa disimpen.

paseksiku ing Norwegia

Sadurunge concluding bagean iki, aku arep ngomong bab acara cilik ing Norwegia Aku bubar melu. Ing rapat camp aku kesempatan kanggo pirembagan bab carane aku iki disimpen. Aku marang wong bab acara ing Ljungby lan aku ora ngerti apa-apa bab rapat-rapat, nanging aku isih sumurup iku soko bab Gusti Yésus sing needed aku.

Nalika aku marang wong aku ditampa Gusti Yesus lan disimpen applauded kabeh wong lungguh lan mirengke! Ya, iku worth a babak kang keplok nalika wong bakal disimpen, iku Ajaib apik nèk Gusti Yésus ora.

Sampeyan nampa Gusti Yésus karo tembung

Kejaba kuwi ing babak saka carane iku kanggo disimpen. Sampeyan nampa Gusti Yésus karo tembung. Punika ngandika langsung kanggo Gusti Yesus sing saiki nampa Gusti minangka Juruwilujeng lan Gusti sing. Lan minangka conto aku iki carane kanggo bakal nikah.

Nalika sampeyan njaluk nikah sampeyan ngomong kanggo mangsa sadurunge patemon sing saiki nampa Gusti minangka bojomu bener dheweke utawa bojo tresna ing penyakit lan ing kesehatan. Ditampa wong karo tembung. Yen sampeyan ngomong iki ora minangka siji ora nikah.

Ing cara, sing kudu ngomong marang Gusti Yésus: sing saiki nampa Gusti, lan bakal disimpen. Conto iya maca ndhuwur ing pandonga ingkang dipun paringaken aku ndedonga nalika aku tak disimpen nalika ana 20 taun. Gusti Yesus rawuh ing atiku, disimpen kula lan diapura kabeh dosa kawula.

Kajaba iku, Gusti Yesus rawuh menyang atimu, nyimpen, ngapura kabeh dosa nalika sampeyan nampa Dèkné karo tutuk!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 2 January 2019 23:46 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


0 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



IS putri kepengin bali menyang Inggris lan olèh simpati

IS putri

Shamima Begum ana 15 taun nalika nggabung negara khalifah Islam duwe menehi lair kanggo IS-teroris. Nglairake anak loro sing padha watak cerobo lan seda. Saiki dheweke wis diwenehi lair kanggo anak kaping tiga 19 taun lan kepengin kanggo bali menyang Inggris.

17

Läs allt!


The undesired - Part 21

bayangan

Kula terus lan obah crita kula minangka sethitik cah lanang undesirable. 

3

Läs allt!


bali lan tanah Bulan kang ing gambar sing padha

Bulan lan bumi

Satelit Chinese Longjiang-2 foto rembulan bali lan tanah ing gambar sing padha.

83

Läs allt!


The undesired - Part 20

bayangan

Tutugan saka crita harrowing saka kanak-kanak minangka anak bayangan.

5

Läs allt!


sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

New Dagbladet. 

Swedia kang LGBT College pisanan menehi training taunan kanggo LGBT lan feminists ing bejat ing aturan. 

22

Läs allt!


Women saiki bisa nggawe aborsi saindhenging meteng ing New York

Kang ana ing dina Nuh ...

Miturut Mikael Walfridsson  Ing dina kang padha, rembulan getih shone ing langit liwat New York, njupuk kutha, sing saiki bisa nindakake aborsi sing aplikasi ing kabeh meteng wong wadon kang.

45

Läs allt!


Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Miturut Holger Nilsson Aku dadi salah lan sangsara angel ngilangi metu, aku bakal langsung wara-wara sing iki kasenengan sunnat lan kita kudu nguripake adoh saka Antikristus, lan kita kudu ngalami kasangsaran gedhe tenan. Nanging yen aku tengen lan wong liya sing mikiraken supaya - sing Gusti bisa teka ing sembarang wektu lan nindakaken - banjur wong-wong sing ora ngabarake iku ora kesempatan kanggo mbenerake sing pesen, sing kita bisa nindakake.

18

Läs allt!


Ing bayangan - Part 19

Ing bayangan - Part 19

Ing bagéan iki aku pitutur marang kowe acara banget distressing, apa kedaden kanggo Michael minangka aku tak menyang perang karo bagéan pungkasan.

4

Läs allt!


"Kristen" rapper dipenjara kanggo raping wadon dipatèni ing ngarep Nursing

Aku mesthi, ora tembung sing perawat rap yen iku tumindak luput saka rudo pekso wong wadon dipatèni, Kristen.

6

Läs allt!


Pitados kang pengangkatan - Part 4

Christer Åberg Interviewing ngarep saka Holger Nilsson bab pengangkatan pitados. Part 4 metu saka 10.

0

Läs allt!


warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

Gambar: Aftonbladet. 

Telung pesawat militèr Rusia miber tanpa ijin ing wektu cendhak ing wilayah Swedish ana. A pesawat SIGINT, lan loro warplanes miber liwat Karlshamn.

12

Läs allt!


Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Reader Mail dening Stefan Eliasson

Kristen lan Muslim nyembah Gusti Allah ingkang sami? Islam mucalaken bilih Qur'an punika pungkasan wahyu Allah, kang diganti ing Kitab Suci sadurungé, IE Torah lan Kitab Suci. Iki tegese podho Kristen lan Islam kudu lengkap. Yen sinau topik rauh nemokake yen pratelan ora bisa dadi luwih palsu.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


Ing bayangan - Part 18

Christer Åberg bayangan

18 part of serial bab kanak-kanak. Kita wis teka ing sekolah nalika miwiti ing kelas VII. Bagean bakal kaget, kang iya kanggo kula nalika kedaden.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen:

Papan Migration takon pitakonan salah kanggo nemtokake yen sing Kristen

test2

Paling Papan Migration 12 pitakonan rampung mokal kanggo njawab, lan uga rampung ora ono guno nalika bener mung perlu Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo nemtokake yen wong iku Kristen utawa ora.

32

Läs allt!


New Age paves cara kanggo Antikristus

New Age paves cara kanggo Antikristus

Miturut Holger Nilsson  Ing taun 1980-an, kita duwe liyane lan liyane teka tengen istilah "New Age". Isih dadi, Nanging, akeh puzzled dening apa Age New soko, senadyan kasunyatan sing mayuta-yuta ing saindhenging donya wis kena, kena pengaruh lan melu ing gaya iki saiki nyapu nerusake. Contone, ing taun-mburi 1986-87, Enggal kang Eve, iku mayuta-yuta wong sing lunga menyang semedi, sadar lan tumindak ritual. Iku ora ketepakan iki kedaden nanging ana gaweyan ingkang tumata saka wong Umur anyar donya.

46

Läs allt!


Bakal kang diganti jinis swarga?

Embuh piye critane adhine

Bakal wong menyang swarga sing wis diganti jinis liwat surgery?

9

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

35

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Vecka 08, lördag 23 februari 2019 kl. 12:41

Jesus söker: Torsten, Torun!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Dosa?

kanca

Reader Mail dening David Billström Yesus punika model peran utami kita kanggo nggayuh metu kanggo wong sing ora pracaya. Nalika Gusti Yesus rawuh ing jagad, kang sumurup apa arep ing ing wong-wong sing padha sowan ing ngarsané. Iku padha dina iki.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


A museum McJesus kasalib ing Israel

Kasaliba McJesus

Photo: SVT. 

Mbantah ing Israel marang Jani Leinonen "kriya" McJesus nggambaraken kasalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


The undesired - Part 17

Christer Åberg Salam

Saiki aku terus karo goyang lan ngormati serial saka kanak-kanak. Crita bakal nambah ing kakiyatan lan dadi malah luwih serem. Sawetara bagean banget macem lan gripping saiki dumunung ing ngarep.

0

Läs allt!


A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

2

Läs allt!


dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

5

Läs allt!


nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

14

Läs allt!


"Gusti Allah mberkahi aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika"

Reader Mail dening Nils 

Aborsi - Mom

Wong wadon saiki wis program Netflix Air ngendi dheweke kebayar pajeg kanggo aborsi, lan ateges karo tembung: "Gusti Allah mberkahi Aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika", lan sing lan tari kanggo iku.

38

Läs allt!


Ing neraka, kesurupan dosa

Yen pindhah menyang neraka, sampeyan kesurupan. Sing apa neraka punika. Kaya wong sugih ing Lukas 16, sampeyan bakal kasiksa ing geni. Kabeh wong-wong dosa pindhah menyang neraka, lan padha pindhah ana kanggo bakal nandang sangsara.

103

Läs allt!


Biasane bayi wis an 'Ex'

Biasane bayi wis Ex

Photo: Gambar saka Facebook. 

Pendhudhuk New York City saiki bisa ngganti Jenis Kelamin sing tanpa certificate medical. Menapa malih, padha malah bisa ngganti Jenis Kelamin bayi kang.

5

Läs allt!


Yen sampeyan lair ing awak salah, sampeyan bisa lair maneh

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, inggih punika lintang handball Swedish sing saiki mandheg muter handball kanggo nyelidiki kanggo dysphoria gender. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Gambar: Saka TV4. 

Price kanggo Aktor paling apik tindak yaiku Christian Bale ing Wakil film, sing Ngaturaken Sembah Nuwun inspirasi: Iblis.

43

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp