845 online! | Sidvisningar idag: 135 214 | Igår: 236 501 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Klädd i Guds rättfärdighet inför Lammets bröllop

Läsarmejl av nils 

Gift par

Inför Lammets bröllop som stundar, måste vi vara iklädda Guds rättfärdighet.

Med följande ord uppmanar oss Upp. 19: 7-9 : "Låt oss glädjas och Fröjda oss och giva Honom Äran: Ty tiden ät Inne för Lammets Bröllop och dess Brud har gjort sig redo!"

"Och åt Henne har blivit Givet att kläda sig i fint linne, skinande och rent:  :

"Det fina Linnet är de Heligas Rättfärdighet!" :

"Skriv: Saliga är de som är Bjudna till Lammets Bröllopsmåltid!"

Det är viktigt med en rätt förståelse av denna himmelska gåva: Guds Rättfärdighet, när vår Uppryckelse beror på Om vi är Iklädda denna Klädnad.  :  :

Vissa menar att Guds R. F. skulle vara att Gud är Rättfärdig i sina domar. En annan att det betecknar Guds mildhet, åter en annan att det är Guds Sätt att rättfärdiggöra oss, det vill säga. Hur Gud rättfärdiggör oss. En fjärde mening att Guds Rättfärdiggörelse betecknar den R. F. Gud verkar i människan, genom Kristi : ord och Andens verk i människan.

Den här sista meningen är väl den mest missförstådda, att den R. F. med vilken vi skall bestå inför Gud skulle vara en I Oss verkade R. F. att då Kristi R. F. Ingjutes I oss och avspeglas i vårt väsende.

Det är helt rätt att Ordet och Anden verkar I oss en R. F. som övergår dåtidens fariseer, i en hjärtats förvandling och lydnad. Men detta är Icke den R. F. Varmed Lammets brud skulle vara iklädd, då den är blandad med våra brister, och inte fullkomligt motsvarar Guds lags uppfyllelse!

Denna I Oss verkade R. F. tillhör Helgelsen, och icke den Guds R. F. som sägeratt vi skall vara R. F. , endast genom Återlösningen i Kristus Jesus!Står Ej detta klart så är det en Falsk uttydning av Guds R. F. om den är i något annat än i Jesu lydnad och fullkomliga uppfyllelse av Guds Lag. Sättes vår R. F. i något som skall finnas I oss eller Krävas av oss, och inte i Jesu gärning och lidande som gives och tillräknas oss, är det en Felaktig förståelse .

"Liksom det som kom genom En endas fall, för Alla människor för alla människor ledde till en Fördömelsedom, så leder det som kom genom R. F. -domen genom En Enda för alla människor till en R. F. som medför Liv!

"Ty som genom En enda människas olydnad de många fick stå som Syndare, så skall också genom en endas Lydnad de många stå som Rättfärdiga!" Rom. 5: 18-19.

Liksom vi genom Adams fall, ärvde hans skuld och Dom, får vi nu genom Jesus Kristus ärva Hans fullkomliga R. F. och liv. "Den som Icke visste av någon synd, Honom har Han för Oss gjort till Synd, på det att Vi I Honom må bliva R. F. från Gud!" 2Kor. 5: 21

Denna Guds R. F. är en Orubblig : och Evig R. F. hur det än växlar med vår fromhet. Inte bara de förra synderna är glömda, utan även de som ännu kunna bryta ut under vandringen, skall Ej räknas till Fördömelse så länge vi Ej lämnar Jesus Kristus.

Gud Tillräknar oss denna Hans R. F. vilket Ej innebär att Han gör människan i sig Själv Syndfri, utan Han Tillräknar henne en R. F. som Icke finnes i henne, men förlåter och överskyler synder som finnes.

 : "Så prisar David den salig som Gud tillräknar R. F. Utan gärningar: Saliga är de vilkens överträdelser är förlåtna, och vilkens synder är Överskylda!"Rom. 4: 6-7

Det betyder att R. F. Icke finns hos människan, ty då hade den Ej behövts tillräknas henne.

Gud gör oss R. F. genom att Han Tillräknar oss Sin R. F. , utan att vi Är eller blir i Oss Själva R. F. utan Han ser oss då Genom Jesu Kristi fullkomliga R. F. Denna R. F. är då Brudens Bröllopsklädnad det fina linnet, skinande och rent som har blivit henne Givet: de Heligas Rättfärdighet.

Men redan Nu får vi mottaga: "En R. F. från Gud , genom Tro på Jesus Kristus för alla dem som Tro. Ty här är ingen åtskillnad. . . . Och de bliva Rättfärdiggjorda utan Förtjänst, av Hans Nåd genom förlossningen i kristus Jesus. !" Rom. 3: 24.

Då får också Fadern och Sonen all den Ära och Berömmelse som Bara tillhör Dem. Och av Nåd, endast Nåd får vi Redan nu iklädas och bevara denna Bröllopsklädnad ren och obefläckad genom Jesu Kristi blod, som renar från all Synd! : Amen, halleluja!


nils

Läsarmejl

--- 

  OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Saturday 5 May 2018 16:53 | #läsarmejl #nils bröllop | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


8 kommentarer

Tobias

Nils - inte för att klaga eller trycka ned dig - men om du vill att folk ska kunna förstå dina inlägg så råder jag dig att skriva med klara ordval på nutidssvenska - särskilt när det gäller sådana viktiga budskap som detta. Jag förstår knappt ett ord. Och många skulle nog skaka på huvudet och sedan inte bry sig om detta budskap eftersom då inte förstår det ordamässigt.

Svara -   - 5/5-18 18:41 -


David B

Tack JESUS.

Svara -   - 5/5-18 20:31 -


David B

Tänker på Rom. 5:17 också som talar om "rättfärdighetens gåva". En gåva är något man får. I detta fall av nåd genom tro.

Svara -   - 5/5-18 20:41 -


nils

Svar till Tobias.

Tack för ditt påpekande Tobias.

Idag saknar många tyvärr Bibelkunskap,vilket gör dem främmande för dess olika ord och sanningar.
Inte heller är man bekväm att Själv börja söka och studera Guds ord på allvar.
Mycket i Bibeln är Uppenbarelser från Herren som Ej det mänskliga sinnet kan förstå,utan man måste komma i bön inför Ordet,och Herren vill då giva oss Ljus!
Det räcker Ej att enbart höra och i sitt Intellekt förstå,utan ordet måste genom Anden Uppenbaras för människans Inre,i hennes Hjärta.
¤¤¤
Har själv under årens gång själv fått brottats med Bibliska sanningar,ibland under kris,men genom Bön och Andens hjälp har Herren givit bönhörelse och hjälp.
Det är som Herren sade i Matt.13:18-23 om sådden på de olika underlagen,att Jesus också talar om Bedrövelse för Ordets skull i v 21.
¤¤¤
Inför dessa Viktiga budskap råder jag dig att då följa Jesu löfte;"Bed,och eder Skall vara givet;Sök,och ni Skall finna;Klappa och för er Skall vara upplåtet."
"Ty var och en som Beder han får;och den som Söker han finner;och för den som Klappar skall vara upplåtet." Matt.7:7-8
Bed därför och Sök Herrens hjälp och på Allvar,då ju dessa frågor handlar om människans Eviga Vistelse! Mvh/nils

Svara -   - 5/5-18 21:47 -


nils

Svar till nils.

Tobias,rekommenderar dig att köpa;"Handbok för Livet," som finns bla.på Sjöbergs Förlag Webbutik,för några hundra kronor.

Den är mycket förklarande om de olika Bibelsanningarnas betydelse.

Svara -   - 5/5-18 22:03 -


Lena Henricson

Tack käre JESUS! 🌹

Svara -   - 5/5-18 23:21 -


Niklas Jönsson

Det ska bli början på en underbar evighet tillsammans i guds stora familj där allting är underbart, tack käre Jesus den dagen ser jag fram emot.

Svara -   - 6/5-18 01:10 -


Lena Henricson

Svar till Tobias

Vill kort sammanfatta vad Nils skrev.

Genom att JESUS dog för oss på Korset och uppstod och vann en evig seger,så har vi som tror på honom syndernas förlåtelse. Och inte nog med det. Vi är fullkomligt rättfärdiga,alltså lika kärleksfulla och goda i Guds ögon som JESUS. Så i himlen och redan nu kan vi frimodigt träda fram inför Gud. Är inte det underbart och fantastiskt?! 🎶🎶🎶

Om du nu läser vad Nils skrev tror jag att du förstår bättre. (Rättfärdighet förkortar Nils här R.F.) 😊

Nils,hoppas jag sammanfattade rätt! 😊

Svara -   - 6/5-18 15:29 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Le Íosa ag lár an siopa meaisín pacáilte ar lá lár an tsamhraidh sa Sean Hjälmseryd

siopa meaisín Sean Hjälmseryd Sholamón i 2018

Cuireadh halla meaisín Sholamón líonadh le cur thar maoil ar Lá Midsummer i Old Hjälmseryd. 

2

Läs allt!


Mdsommarafton Old Hjälmseryd 2018 le Lindberg bhí

Anseo, is féidir leat taithí a roinnt de na tráthnóna lár an tsamhraidh iontach i siopa meaisín Sholamón sa Sean Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Prophecies comhlíonta - creathanna talún Mór sa tSualainn

creathanna talún Móra sa tSualainn

Pictiúr: Aftonbladet. 

Sa lá atá inniu, comhlíonadh na tuar Bhíobla sa tSualainn nuair a tharlaíonn creathanna talún móra. prophesied seo Íosa ar feadh thart ar 2000 bliain ó shin!

4

Läs allt!


Hamas agus an míshuaimhneas i Gaza teorann

Hamas Úsáideann an míshuaimhneas feadh na Gaza PR teorann | Stiúideo Iarúsailéim

4

Läs allt!


Midsummer i Old Hjälmseryd

Christer Åberg Midsummer fleasc

lár an tsamhraidh Nice, agus Dia duit! 

2

Läs allt!


Gaza fired níos mó ná 45 roicéid ag Iosrael san oíche

Gaza fired níos mó ná 45 roicéid ag Iosrael san oíche

An eagraíocht sceimhlitheoireachta Hamas i nGaza tar fired níos mó ná 45 rockets ag Iosrael anocht. 

6

Läs allt!


Sambo sa Bhíobla

Dhá hearts atá tháinig le chéile

Is Caidreamh collaí roimh phósadh ar sin, mar sin ní bheidh ann a bheith pósta amach. Deir an Bíobla go siúd a bhfuil cónaí orthu comhpháirtí sa immorality gnéasach. Ach cad a bheidh tú pósta ansin? San Airteagal seo, beidh tú a fháil ar an freagra.

1

Läs allt!


Bhí Lindberg in tráthnóna Dé Domhnaigh Vikersund

Ba iad Lindberg Christer Åberg seinm agus ag canadh agus ag caint faoi Íosa i Vikersund, oíche An Iorua Dé Domhnaigh. 

0

Läs allt!


Is Sambo peaca in aghaidh Dé

rooftops

Is masla agus náiriú i gcoinne do pháirtí gur mian leat ach a bheith gnéas agus comhpháirtíochta beo, ach ní pósadh di. Ina theannta sin, tá sé peaca in aghaidh Dé. 

73

Läs allt!


Vikersundbakken

Vikersundbakken

An domhan sciála is mó anseo san Iorua - Vikersundbakken. Ach nach bhfuil mé léim isteach é. tá súil agam eile. 

1

Läs allt!


Prophecies agus comharthaí Páirtaimseartha 3

Christer Åberg cur agallaimh Holger Nilsson faoi tuar agus ar an comhartha de na huaire. 

0

Läs allt!


An dealbh de Daniel thaispeáint i dtreo an dóchas bheannaithe

Mail Reader le Nils 

An dealbh de Daniel

Beidh ríocht sna lá is déanaí de 10 stáit, comhar 10-stáit a chiallaíonn an deireadh an domhain empires caite.

43

Läs allt!


Is Ioslam an reiligiún na mbraighdeanas

De réir Holger Nilsson 

islam mbraighdeanas

Is é an reiligiún Ioslamach cosúil le príosún - tá sé deacair a fhágáil air.

5

Läs allt!


Cén fáth a bhfuil imreoirí peile sexförbud linn Chorn an Domhain sa Rúis?

peil

Tá foirne peile a sexförbud linn Chorn an Domhain sa Rúis. Má tá sé sexförbud chomh tábhachtach chun é chun dul go maith don fhoireann peile, cé mhéad níos tábhachtaí ansin nach bhfuil go bhfuil Críostaí sexförbud agus beo íon roimh phósadh?

29

Läs allt!


tá leanaí moslamach naimhdeas i dtreo neamh-Muslims in madrasas

Koran scoil ar feadh sé bliana d'aois

Grianghraf: SVT. 

páistí moslamach sna 6-13 bliana Insíonn a mhúinteoir sa tSualainnis: "Ní féidir liom éisteacht le tú mar go bhfuil tú bán." Nó: "Nach bhfuil tú ina Moslamach, cén fáth ba chóir dom éisteacht a thabhairt duit?"

14

Läs allt!


Allah - an impostor

Tá an téacs tógtha ó Treoir leathcheann ar do Ioslam IQ Al Rassooli.

Allah - an impostor

Is Allah impostor díreach cosúil lena cruthaitheoir, Muhammad. Al-Anfal 08:30: Is Allah an fraudster is oilte.

2

Läs allt!


Annons


Donald Trump ainmniú lena Duais Nobel na Síochána

Donald Trump ainmniú lena Duais Nobel na Síochána

Pictiúr: nrk.no. 

Donald Trump ainmnithe do Dhuais Nobel na Síochána ar na polaiteoirí Pháirtí Dul Chun Cinn Ioruais Christian Tybring-Gjedde agus Per-Willy Amundsen. ainmníodh é as a chuid cruinnithe le Chóiré Thuaidh Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Is é seo a Dia amach de réir taighde

Roinnt smaoineamh Breathnaíonn Dia mar seo

Chun smaoineamh ar roinnt Críostaithe Mheiriceá go Breathnaíonn Dia nós, de réir suirbhé. 

Anois taighdeoirí ag an Ollscoil Mheiriceá Carolina Thuaidh shroich chreideann Meiriceánaigh Críostaí conas mar a bhreathnaíonn Dia cosúil - ina fhear óg bán! 

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 26, måndag 25 juni 2018 kl. 13:34

Jesus söker: David, Salomon!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Bhí shábháil deachtóir Kim Jong-unsa seanmháthair

Kim Jong Un fhéadfaí lá amháin a shábháil chomh maith

Lá amháin, bhí an domhan fear is contúirtí, deachtóir Kim Jong Un, a shábháil freisin ag a sheanmháthair. 

Seanmháthair leis an domhan fear is contúirtí, bhí shábháil an Cóiré Thuaidh deachtóir Kim Jong-Un! Bhí a buachaill, Kim Il-canta a tháinig ina dhiaidh Kim Jong-unsa athair, a bhí ar an bhfoireann adhartha.

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Dhá cheann déag pointí cén fáth a bhfuil Ioslam le reiligiún bréagach

4

Läs allt!


Bheadh ​​Rud ar bith eile ina scannal má thagann Trump Duais Nobel na Síochána

Fred doiciméad leis na sínithe de Donald Trump agus Kim Jong-Un

Uachtarán na Stát Aontaithe Donald Trump agus deachtóir na Cóiré Thuaidh Kim Jong-Un bhuail i Singeapór agus shínigh doiciméad comhpháirteach maidir le denuclearization de Leithinis na Cóiré.

16

Läs allt!


Cad is ilchultúrachas?

reiligiúin Bréagach ceangal

reiligiúin Bréagach ceangal. 

Uaireanta, is cosúil go n-úsáideann roinnt daoine an t-ilchultúrachas focal a cheilt ar an bhfíric go bhfuil i gceist agat i ndáiríre Ioslam. Ar an mbealach seo, daoine a fooling a ghlacadh agus a fháil ar an reiligiún seach-biblical agus seach-Chríostaí.

8

Läs allt!


Duais Nobel na Síochána go dtí an tSualainn?

Jonna Sima, scríbhneoir eagarthóireachta Aftonbladet cheapann gur chóir an tSualainn fháil ar an Duais Nobel na Síochána, mar gheall ar ansin ghlac Stefan Löfven thar mar Phríomh-Aire in 2014, tá an tSualainn fuarthas níos mó ná 300,000 lucht iarrtha tearmainn daoine ... 

10

Läs allt!


páistí dúnmharaíodh fiú níos lú ná handshake

handshake

Den dá breithiúnais go bhfuil an breitheamh murdered leanaí fiú níos lú ná handshake diúltaithe!

2

Läs allt!


7 pointí cén fáth ceiliúradh tSualainn Lá Náisiúnta 6 Meitheamh

An bhfuil a fhios agat cén fáth a ceiliúradh tSualainn Lá Náisiúnta 6 Meitheamh? Anseo tá mé liostaithe seacht bpointe. Ina theannta sin, leis an amhrán náisiúnta le chords ukulele.

3

Läs allt!


Ceann de charachtar am is mó - Trump láthair phlean síochána i mí an Mheithimh

Mikael Walfridsson 

Plean síochána

Ceann de na comhartha is mó de na huaire, an comhaontú síochána sa todhchaí go bhfuil an leabhar na Daniel labhraíonn de i gCaibidil 9. Tá sé ag ullmhú le haghaidh díreach cúnant seo, a léiríonn cé chomh gar táimid chun an tseachtain seo caite de bhlianta, agus tribulation.

8

Läs allt!


Muezzin vs 666

Mail Reader ag Bertil Rosenius 

10

Läs allt!


Tá sé aon iontas go vótáil Críostaithe haghaidh SD

Lá: Conas a vóta a chaitheamh Críostaithe

Pictiúr: Lá.

cosúil leis an nuachtán Críostaí Dagen shocked go vótáil go leor vótálaithe Críostaí do SD. Ach níl aon rud aisteach toisc go bhfuil SD thuig an baol Islamization.

101

Läs allt!


Salvation aon luach saothair ach le bronntanas

Christer Åberg cainteanna faoi iarnród, no, no íoc mar a bhfuil déanta agat ag dul duit. Tá sé bronntanas!

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 838 487 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 639 bloggartiklar, 83 845 kommentarer och 56 456 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp