723 online! | Sidvisningar idag: 76 753 | Igår: 132 077 |

www.apg29.nu

Klädd i Guds rättfärdighet inför Lammets bröllop

Läsarmejl av nils 

Gift par

Inför Lammets bröllop som stundar, måste vi vara iklädda Guds rättfärdighet.

Med följande ord uppmanar oss Upp. 19: 7-9 : "Låt oss glädjas och Fröjda oss och giva Honom Äran: Ty tiden ät Inne för Lammets Bröllop och dess Brud har gjort sig redo!"

"Och åt Henne har blivit Givet att kläda sig i fint linne, skinande och rent:  :

"Det fina Linnet är de Heligas Rättfärdighet!" :

"Skriv: Saliga är de som är Bjudna till Lammets Bröllopsmåltid!"

Det är viktigt med en rätt förståelse av denna himmelska gåva: Guds Rättfärdighet, när vår Uppryckelse beror på Om vi är Iklädda denna Klädnad.  :  :

Vissa menar att Guds R. F. skulle vara att Gud är Rättfärdig i sina domar. En annan att det betecknar Guds mildhet, åter en annan att det är Guds Sätt att rättfärdiggöra oss, det vill säga. Hur Gud rättfärdiggör oss. En fjärde mening att Guds Rättfärdiggörelse betecknar den R. F. Gud verkar i människan, genom Kristi : ord och Andens verk i människan.

Den här sista meningen är väl den mest missförstådda, att den R. F. med vilken vi skall bestå inför Gud skulle vara en I Oss verkade R. F. att då Kristi R. F. Ingjutes I oss och avspeglas i vårt väsende.

Det är helt rätt att Ordet och Anden verkar I oss en R. F. som övergår dåtidens fariseer, i en hjärtats förvandling och lydnad. Men detta är Icke den R. F. Varmed Lammets brud skulle vara iklädd, då den är blandad med våra brister, och inte fullkomligt motsvarar Guds lags uppfyllelse!

Denna I Oss verkade R. F. tillhör Helgelsen, och icke den Guds R. F. som sägeratt vi skall vara R. F. , endast genom Återlösningen i Kristus Jesus!Står Ej detta klart så är det en Falsk uttydning av Guds R. F. om den är i något annat än i Jesu lydnad och fullkomliga uppfyllelse av Guds Lag. Sättes vår R. F. i något som skall finnas I oss eller Krävas av oss, och inte i Jesu gärning och lidande som gives och tillräknas oss, är det en Felaktig förståelse .

"Liksom det som kom genom En endas fall, för Alla människor för alla människor ledde till en Fördömelsedom, så leder det som kom genom R. F. -domen genom En Enda för alla människor till en R. F. som medför Liv!

"Ty som genom En enda människas olydnad de många fick stå som Syndare, så skall också genom en endas Lydnad de många stå som Rättfärdiga!" Rom. 5: 18-19.

Liksom vi genom Adams fall, ärvde hans skuld och Dom, får vi nu genom Jesus Kristus ärva Hans fullkomliga R. F. och liv. "Den som Icke visste av någon synd, Honom har Han för Oss gjort till Synd, på det att Vi I Honom må bliva R. F. från Gud!" 2Kor. 5: 21

Denna Guds R. F. är en Orubblig : och Evig R. F. hur det än växlar med vår fromhet. Inte bara de förra synderna är glömda, utan även de som ännu kunna bryta ut under vandringen, skall Ej räknas till Fördömelse så länge vi Ej lämnar Jesus Kristus.

Gud Tillräknar oss denna Hans R. F. vilket Ej innebär att Han gör människan i sig Själv Syndfri, utan Han Tillräknar henne en R. F. som Icke finnes i henne, men förlåter och överskyler synder som finnes.

 : "Så prisar David den salig som Gud tillräknar R. F. Utan gärningar: Saliga är de vilkens överträdelser är förlåtna, och vilkens synder är Överskylda!"Rom. 4: 6-7

Det betyder att R. F. Icke finns hos människan, ty då hade den Ej behövts tillräknas henne.

Gud gör oss R. F. genom att Han Tillräknar oss Sin R. F. , utan att vi Är eller blir i Oss Själva R. F. utan Han ser oss då Genom Jesu Kristi fullkomliga R. F. Denna R. F. är då Brudens Bröllopsklädnad det fina linnet, skinande och rent som har blivit henne Givet: de Heligas Rättfärdighet.

Men redan Nu får vi mottaga: "En R. F. från Gud , genom Tro på Jesus Kristus för alla dem som Tro. Ty här är ingen åtskillnad. . . . Och de bliva Rättfärdiggjorda utan Förtjänst, av Hans Nåd genom förlossningen i kristus Jesus. !" Rom. 3: 24.

Då får också Fadern och Sonen all den Ära och Berömmelse som Bara tillhör Dem. Och av Nåd, endast Nåd får vi Redan nu iklädas och bevara denna Bröllopsklädnad ren och obefläckad genom Jesu Kristi blod, som renar från all Synd! : Amen, halleluja!


nils

Läsarmejl

--- 

  OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 5 May 2018 16:53 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


8 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Tobias

Nils - inte för att klaga eller trycka ned dig - men om du vill att folk ska kunna förstå dina inlägg så råder jag dig att skriva med klara ordval på nutidssvenska - särskilt när det gäller sådana viktiga budskap som detta. Jag förstår knappt ett ord. Och många skulle nog skaka på huvudet och sedan inte bry sig om detta budskap eftersom då inte förstår det ordamässigt.

Svara -   - 5/5-18 18:41 -


David B

Tack JESUS.

Svara -   - 5/5-18 20:31 -


David B

Tänker på Rom. 5:17 också som talar om "rättfärdighetens gåva". En gåva är något man får. I detta fall av nåd genom tro.

Svara -   - 5/5-18 20:41 -


nils

Svar till Tobias.

Tack för ditt påpekande Tobias.

Idag saknar många tyvärr Bibelkunskap,vilket gör dem främmande för dess olika ord och sanningar.
Inte heller är man bekväm att Själv börja söka och studera Guds ord på allvar.
Mycket i Bibeln är Uppenbarelser från Herren som Ej det mänskliga sinnet kan förstå,utan man måste komma i bön inför Ordet,och Herren vill då giva oss Ljus!
Det räcker Ej att enbart höra och i sitt Intellekt förstå,utan ordet måste genom Anden Uppenbaras för människans Inre,i hennes Hjärta.
¤¤¤
Har själv under årens gång själv fått brottats med Bibliska sanningar,ibland under kris,men genom Bön och Andens hjälp har Herren givit bönhörelse och hjälp.
Det är som Herren sade i Matt.13:18-23 om sådden på de olika underlagen,att Jesus också talar om Bedrövelse för Ordets skull i v 21.
¤¤¤
Inför dessa Viktiga budskap råder jag dig att då följa Jesu löfte;"Bed,och eder Skall vara givet;Sök,och ni Skall finna;Klappa och för er Skall vara upplåtet."
"Ty var och en som Beder han får;och den som Söker han finner;och för den som Klappar skall vara upplåtet." Matt.7:7-8
Bed därför och Sök Herrens hjälp och på Allvar,då ju dessa frågor handlar om människans Eviga Vistelse! Mvh/nils

Svara -   - 5/5-18 21:47 -


nils

Svar till nils.

Tobias,rekommenderar dig att köpa;"Handbok för Livet," som finns bla.på Sjöbergs Förlag Webbutik,för några hundra kronor.

Den är mycket förklarande om de olika Bibelsanningarnas betydelse.

Svara -   - 5/5-18 22:03 -


Lena Henricson

Tack käre JESUS! 🌹

Svara -   - 5/5-18 23:21 -


Niklas Jönsson

Det ska bli början på en underbar evighet tillsammans i guds stora familj där allting är underbart, tack käre Jesus den dagen ser jag fram emot.

Svara -   - 6/5-18 01:10 -


Lena Henricson

Svar till Tobias

Vill kort sammanfatta vad Nils skrev.

Genom att JESUS dog för oss på Korset och uppstod och vann en evig seger,så har vi som tror på honom syndernas förlåtelse. Och inte nog med det. Vi är fullkomligt rättfärdiga,alltså lika kärleksfulla och goda i Guds ögon som JESUS. Så i himlen och redan nu kan vi frimodigt träda fram inför Gud. Är inte det underbart och fantastiskt?! 🎶🎶🎶

Om du nu läser vad Nils skrev tror jag att du förstår bättre. (Rättfärdighet förkortar Nils här R.F.) 😊

Nils,hoppas jag sammanfattade rätt! 😊

Svara -   - 6/5-18 15:29 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?An mbeidh Annie Lööf Príomh-aire?

An mbeidh Annie Lööf Príomh-aire?

Pictiúr: vn.se. 

Tháinig an ceannaire Ionad Páirtí Annie Lööf cuireadh chuig an gcruinniú Bilderberg i 2017 go mbeadh sí a bheith tSualainn an Príomh-aire seo chugainn?

6

Läs allt!


cailín 8 mbliana d'aois a fuair bás ar an oíche bainise

cailín 8 mbliana d'aois a fuair bás ar an oíche bainise

Tá cailín Moslamach 8 mbliana d'aois a fuair bás ar a n-oíche bainise i Éimin! 

16

Läs allt!


Na duilleoga tar éis titim - beidh athbheochan anois?

Na duilleoga tar éis titim

Stefan Löfven Bhí maidin vótáladh amach mar Príomh-aire. Cad atá ag tarlú anois, agus cad a tharlaíonn sa tSualainn? Beidh daoine dul do Dhia? An mbeidh athbheochan?

34

Läs allt!


An dteastaíonn - Cuid Thirteen

súl

Sa chuid seo beidh mé in iúl duit, i measc rudaí eile mar gheall ar na himeachtaí shocking a dúirt mé riamh léi cad a tharla nuair a bhí mé i scoil lár. Tá gach rud fíor, ach tá roinnt ainmneacha na ndaoine a bheith athraithe nó nach bhfuil ainmnithe. 

6

Läs allt!


saol pósta

saol pósta

Ach más rud é nach féidir leo maireachtáil avhållsamt déanfaidh siad pósadh, toisc go bhfuil sé níos fearr a bhunú ná chun é a dhó le fonn.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

26

Läs allt!


An dteastaíonn - Cuid a Dó Dhéag

Christer Åberg le cat feirme

Foghlaim todhchaí shocking de mo sraitheach An dteastaíonn. San alt seo, thagaim an dá lámhaigh, lámhaigh agus stabbed.

8

Läs allt!


Is unscriptural chun guí ar son na náisiúin an domhain in Iarúsailéim

Is unscriptural chun guí ar son na náisiúin an domhain i Iosrael

Image: Domhanda lá atá inniu ann. 

4,000 ceannairí paidir atá bailithe in Iarúsailéim in Iosrael chun guí ar son na náisiúin an domhain. Fuaimeanna sé go maith, ach tá sé ach snag amháin: Tá sé go hiomlán unbiblical!

34

Läs allt!


Barack Obama: Ní gá a Savior, nó Messiah

Sa físeán shocking deir iar-Uachtarán Mheiriceá, Barack Obama go nach mór dúinn a Savior, nó Messiah, ach daoine atá ag obair go dian ach macánta.

26

Läs allt!


Cogadh sa tSiria

cogadh

Claonadh a bhíonn againn chun labhairt faoi na Tríú Cogadh Domhanda, ach bhí sé dócha gurb é Kuvaitkriget nuair chomh maith le go leor tíortha ionsaigh na Stáit Aontaithe Iaráic. Tar éis sin, bhí cogaí eile ar nós an Dara Cogadh Domhanda a uimhir i tSiria, níl a fhios agam. An bhfuil an ceathrú nó fiú an cúigiú?

1

Läs allt!


Dhá chineál rapture

Sa físeán gearr, labhair mé faoi go bhfuil dhá chineál de rapture.

3

Läs allt!


Mo-óige riamh go raibh - Cailín, Isteach éigin deich

leanaí Christian Åberg

leagan mo thuismitheoirí altrama feirme dhá milliún ó Ljungby go Halmstad i Annerstad. Bhí roinnt sráidbhailte beaga timpeall. Skeen, Skäckarp, Stackarp agus Torpa áit a ndeachaigh muid ar scoil. 

7

Läs allt!


Costais creideamh Críostaí radacach géarleanúint

Mail Reader le Sigvard Sword 

Costais creideamh Críostaí radacach géarleanúint

Pronounce mo ardmheas ar Críostaithe mar gheall ar a gcreideamh a géarleanúint. I roinnt tíortha, cultúir, traidisiúin agus comhthéacs Is géarleanúint na Críostaithe fearful. 

58

Läs allt!


Ní mór duit a bheith rugadh arís

rugadh arís

"Ná bíodh iontas go bhfuil a dúirt mé, ní mór duit a bheith rugadh arís." John 3: 7

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


bhí brionnaithe an Dalai Lama sna meáin

bhí brionnaithe an Dalai Lama sna meáin

Image: Leagan dtaisce Google de na GP-earra. 

Inné d'fhoilsigh i roinnt nuachtáin airteagal TT áit áitigh an Dalaí Láma na dídeanaithe na hEorpa a thabhairt ar ais abhaile. Anois an nuachtáin Dagens Nyheter agus DT scriostar earra. Ina áit sin, tá siad foilsithe airteagal nua ina bhfuil an Dalai Lama chuma hyllare an AE!

86

Läs allt!


Annons


Ná shealbhú ar go dtí bickering pholaitiúil

Agus tá tú shábháil: Ná shealbhú ar bickering a sakpolitiskt! deartháireacha agus deirfiúracha Críostaí ag squabbling lena chéile. Agus cuirtear olc vótálann siad chun é agus tá sé seo agus sin. Cad é seo nonsense? 

67

Läs allt!


An bhfuil tú i gcónaí gnóthach?

De réir Holger Nilsson 

An bhfuil tú i gcónaí gnóthach?

Rud atá devastating leis an saol spioradálta a shealbhú i gcónaí ar rud éigin.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, onsdag 26 september 2018 kl. 12:49

Jesus söker: Enar, Einar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Is féidir Domhanda Evangelist haistriú ón Ríocht Aontaithe mar gheall ar an agóidí ón gComhairle Moslamach

Is féidir Domhanda Evangelist haistriú ón Ríocht Aontaithe mar gheall ar agóidí ón gComhairle Moslamach

Pictiúr: Lá. 

Mac Billy Graham ar féidir Franklin Graham haistriú ón Ríocht Aontaithe mar gheall ar na tíre Chomhairle Moslamach éilimh go bhfuil an rialtas stop a chur leis ó labhairt i bhfeachtas evangelistic Críostaí.

18

Läs allt!


Senaste kommentarer


Mo-óige riamh go raibh - Cailín, isteach cuid ocht

Ingemar Johansson agus Christer Åberg

Ní raibh mo chúram altrama teach Críostaí. Cinnte, bhí mo thuismitheoirí altrama pósta i séipéal, bhí siad deimhnithe freisin, ach ní raibh siad Críostaithe. 

11

Läs allt!


imeachtaí aisteach sa toghchán 2018

Nóta tráchta le Erik S 

An rogha 2018

Sea, is cosúil aon níos fearr, i ndáiríre. Roinnt a thuairisciú chomh maith teagmhais an choiste agus an AE araon. Chomh maith le sin bhí páipéir bhallóide in easnamh i gcuid mhaith áiteanna - i ndiaidh agóide daoine a roghnaíodh suas iad - mar sin na clúdaigh le ballóidí a chur amach an pobalbhreith i chairn, in áit éigin atá siad thrown ar an urlár.

33

Läs allt!


Is é an toghchán Sualainne na toghcháin is daonlathach mar bhreathnóir toghcháin ón misean OSCE le feiceáil

Christer Åberg Toghcháin 2018 - Inimircigh chinn rogha

"In aon bhreathnóireacht toghcháin mé ar, ní fhaca mé i dtoghchán chomh daonlathach an tSualainnis. Tá sé i bhfad ó na caighdeáin Eorpacha."

19

Läs allt!


Is toghchán Sualainnis os a chionn ...

Mail Reader ag Bertil Rosenius 

Dé Luain tráthnóna, an lá tar éis an toghcháin, agus táimid go léir a rá ní mór dúinn ár rogha - ceart anois. B'fhéidir go mbeidh orainn a dhéanamh go luath rogha nua, nó ina dhiaidh sin, ag géarchéim rialtais rialta. Is Staid an bheartais Sualainne maximally éiginnte!

2

Läs allt!


Cé hé an buaiteoirí toghchán fíor?

Mail Reader le Nils

Nuair a bheidh ag rogha deiridh tar éis an tsaoil na díospóireachtaí agus oíche toghcháin os a chionn, agus settles an fiabhras toghcháin ar aghaidh an cath do chumhacht. I ndeireadh na dála, tá sé cad atá sé ar fad faoi, a bhfuil an chumhacht ag an nGrúpa ríocht na Sualainne? 

67

Läs allt!


Adolf Hitler síntiús a íoc le mo cainéal Youtube

Adolf Hitler síntiús a íoc le mo Channel Youtube

Tá youtube Channel Apg29.nu anois 957 síntiúsóir, agus le déanaí, thosaigh Adolf Hitler chun síntiús a íoc!Liostáil tú ró:  Youtube Cainéal Apg29.Nu

6

Läs allt!


Mo-óige riamh go raibh - Cailín, cuid idirbhriseadh seacht

Christer Åberg i dath

Ní raibh an buachaill béal dorais Tony leanbh maith. Go luath in ár n-óige, thosaigh sé ag bulaíocht agus a bhrú dom síos. Sea, bhí sé pronounced bulaíocht, ní hamháin mar a thugtar orthu greannach coitianta. 

9

Läs allt!


Anailís toghcháin Christer Åberg don thoghcháin 9 Meán Fómhair, 2018

Christer Åberg - anailís toghchán 2018

Anois, tá sé ach cúpla uair an chloig d'fhág nuair a dúnadh na vótaíochtaí agus na vótaí a chomhaireamh. Seo anailís toghcháin Christer Åberg ar a foilsíodh den chéad uair ag 14:16 9 Meán Fómhair, 2018 ar an suíomh blog Apg29.nu.

16

Läs allt!


Beo! páirtí oíche toghcháin le Christer Åberg 20.00-24.00

Beidh sé seo ina oíche páirtí toghcháin a bheidh ar leith! Beidh mé fá, spraoi agus labhairt faoi Íosa agus conas a shábháil, guí ar son an toghchán agus do na ceannairí páirtí agus polaiteoirí, agus do gach duine a vótáil agus ní raibh vóta a chaitheamh! SHARE! Comhroinn! Comhroinn!

0

Läs allt!


uirlis Diabhail - Margit Sandemo

De réir Holger Nilsson 

uirlis Diabhail - Margit Sandemo

Féadfaidh sé fuaim deacair a scríobh go bhfuil duine éigin uirlis an diabhal - ach whoever bhfuil sé ar tí testified féin é féin go. Is é ainm di Margaret Sandemo.

14

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 442 003 493 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 895 bloggartiklar, 89 802 kommentarer och 58 499 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp