599 online! | Sidvisningar idag: 160 227 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


Klädd i Guds rättfärdighet inför Lammets bröllop

Läsarmejl av nils 

Gift par

Inför Lammets bröllop som stundar, måste vi vara iklädda Guds rättfärdighet.

Med följande ord uppmanar oss Upp. 19: 7-9 : "Låt oss glädjas och Fröjda oss och giva Honom Äran: Ty tiden ät Inne för Lammets Bröllop och dess Brud har gjort sig redo!"

"Och åt Henne har blivit Givet att kläda sig i fint linne, skinande och rent:  :

"Det fina Linnet är de Heligas Rättfärdighet!" :

"Skriv: Saliga är de som är Bjudna till Lammets Bröllopsmåltid!"

Det är viktigt med en rätt förståelse av denna himmelska gåva: Guds Rättfärdighet, när vår Uppryckelse beror på Om vi är Iklädda denna Klädnad.  :  :

Vissa menar att Guds R. F. skulle vara att Gud är Rättfärdig i sina domar. En annan att det betecknar Guds mildhet, åter en annan att det är Guds Sätt att rättfärdiggöra oss, det vill säga. Hur Gud rättfärdiggör oss. En fjärde mening att Guds Rättfärdiggörelse betecknar den R. F. Gud verkar i människan, genom Kristi : ord och Andens verk i människan.

Den här sista meningen är väl den mest missförstådda, att den R. F. med vilken vi skall bestå inför Gud skulle vara en I Oss verkade R. F. att då Kristi R. F. Ingjutes I oss och avspeglas i vårt väsende.

Det är helt rätt att Ordet och Anden verkar I oss en R. F. som övergår dåtidens fariseer, i en hjärtats förvandling och lydnad. Men detta är Icke den R. F. Varmed Lammets brud skulle vara iklädd, då den är blandad med våra brister, och inte fullkomligt motsvarar Guds lags uppfyllelse!

Denna I Oss verkade R. F. tillhör Helgelsen, och icke den Guds R. F. som sägeratt vi skall vara R. F. , endast genom Återlösningen i Kristus Jesus!Står Ej detta klart så är det en Falsk uttydning av Guds R. F. om den är i något annat än i Jesu lydnad och fullkomliga uppfyllelse av Guds Lag. Sättes vår R. F. i något som skall finnas I oss eller Krävas av oss, och inte i Jesu gärning och lidande som gives och tillräknas oss, är det en Felaktig förståelse .

"Liksom det som kom genom En endas fall, för Alla människor för alla människor ledde till en Fördömelsedom, så leder det som kom genom R. F. -domen genom En Enda för alla människor till en R. F. som medför Liv!

"Ty som genom En enda människas olydnad de många fick stå som Syndare, så skall också genom en endas Lydnad de många stå som Rättfärdiga!" Rom. 5: 18-19.

Liksom vi genom Adams fall, ärvde hans skuld och Dom, får vi nu genom Jesus Kristus ärva Hans fullkomliga R. F. och liv. "Den som Icke visste av någon synd, Honom har Han för Oss gjort till Synd, på det att Vi I Honom må bliva R. F. från Gud!" 2Kor. 5: 21

Denna Guds R. F. är en Orubblig : och Evig R. F. hur det än växlar med vår fromhet. Inte bara de förra synderna är glömda, utan även de som ännu kunna bryta ut under vandringen, skall Ej räknas till Fördömelse så länge vi Ej lämnar Jesus Kristus.

Gud Tillräknar oss denna Hans R. F. vilket Ej innebär att Han gör människan i sig Själv Syndfri, utan Han Tillräknar henne en R. F. som Icke finnes i henne, men förlåter och överskyler synder som finnes.

 : "Så prisar David den salig som Gud tillräknar R. F. Utan gärningar: Saliga är de vilkens överträdelser är förlåtna, och vilkens synder är Överskylda!"Rom. 4: 6-7

Det betyder att R. F. Icke finns hos människan, ty då hade den Ej behövts tillräknas henne.

Gud gör oss R. F. genom att Han Tillräknar oss Sin R. F. , utan att vi Är eller blir i Oss Själva R. F. utan Han ser oss då Genom Jesu Kristi fullkomliga R. F. Denna R. F. är då Brudens Bröllopsklädnad det fina linnet, skinande och rent som har blivit henne Givet: de Heligas Rättfärdighet.

Men redan Nu får vi mottaga: "En R. F. från Gud , genom Tro på Jesus Kristus för alla dem som Tro. Ty här är ingen åtskillnad. . . . Och de bliva Rättfärdiggjorda utan Förtjänst, av Hans Nåd genom förlossningen i kristus Jesus. !" Rom. 3: 24.

Då får också Fadern och Sonen all den Ära och Berömmelse som Bara tillhör Dem. Och av Nåd, endast Nåd får vi Redan nu iklädas och bevara denna Bröllopsklädnad ren och obefläckad genom Jesu Kristi blod, som renar från all Synd! : Amen, halleluja!


nils

Läsarmejl

--- 

  OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 5 May 2018 16:53 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


8 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Tobias

Nils - inte för att klaga eller trycka ned dig - men om du vill att folk ska kunna förstå dina inlägg så råder jag dig att skriva med klara ordval på nutidssvenska - särskilt när det gäller sådana viktiga budskap som detta. Jag förstår knappt ett ord. Och många skulle nog skaka på huvudet och sedan inte bry sig om detta budskap eftersom då inte förstår det ordamässigt.

Svara -   - 5/5-18 18:41 -


David B

Tack JESUS.

Svara -   - 5/5-18 20:31 -


David B

Tänker på Rom. 5:17 också som talar om "rättfärdighetens gåva". En gåva är något man får. I detta fall av nåd genom tro.

Svara -   - 5/5-18 20:41 -


nils

Svar till Tobias.

Tack för ditt påpekande Tobias.

Idag saknar många tyvärr Bibelkunskap,vilket gör dem främmande för dess olika ord och sanningar.
Inte heller är man bekväm att Själv börja söka och studera Guds ord på allvar.
Mycket i Bibeln är Uppenbarelser från Herren som Ej det mänskliga sinnet kan förstå,utan man måste komma i bön inför Ordet,och Herren vill då giva oss Ljus!
Det räcker Ej att enbart höra och i sitt Intellekt förstå,utan ordet måste genom Anden Uppenbaras för människans Inre,i hennes Hjärta.
¤¤¤
Har själv under årens gång själv fått brottats med Bibliska sanningar,ibland under kris,men genom Bön och Andens hjälp har Herren givit bönhörelse och hjälp.
Det är som Herren sade i Matt.13:18-23 om sådden på de olika underlagen,att Jesus också talar om Bedrövelse för Ordets skull i v 21.
¤¤¤
Inför dessa Viktiga budskap råder jag dig att då följa Jesu löfte;"Bed,och eder Skall vara givet;Sök,och ni Skall finna;Klappa och för er Skall vara upplåtet."
"Ty var och en som Beder han får;och den som Söker han finner;och för den som Klappar skall vara upplåtet." Matt.7:7-8
Bed därför och Sök Herrens hjälp och på Allvar,då ju dessa frågor handlar om människans Eviga Vistelse! Mvh/nils

Svara -   - 5/5-18 21:47 -


nils

Svar till nils.

Tobias,rekommenderar dig att köpa;"Handbok för Livet," som finns bla.på Sjöbergs Förlag Webbutik,för några hundra kronor.

Den är mycket förklarande om de olika Bibelsanningarnas betydelse.

Svara -   - 5/5-18 22:03 -


Lena Henricson

Tack käre JESUS! 🌹

Svara -   - 5/5-18 23:21 -


Niklas Jönsson

Det ska bli början på en underbar evighet tillsammans i guds stora familj där allting är underbart, tack käre Jesus den dagen ser jag fram emot.

Svara -   - 6/5-18 01:10 -


Lena Henricson

Svar till Tobias

Vill kort sammanfatta vad Nils skrev.

Genom att JESUS dog för oss på Korset och uppstod och vann en evig seger,så har vi som tror på honom syndernas förlåtelse. Och inte nog med det. Vi är fullkomligt rättfärdiga,alltså lika kärleksfulla och goda i Guds ögon som JESUS. Så i himlen och redan nu kan vi frimodigt träda fram inför Gud. Är inte det underbart och fantastiskt?! 🎶🎶🎶

Om du nu läser vad Nils skrev tror jag att du förstår bättre. (Rättfärdighet förkortar Nils här R.F.) 😊

Nils,hoppas jag sammanfattade rätt! 😊

Svara -   - 6/5-18 15:29 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Aithníonn Astráil Iarúsailéim mar caipitil Iosrael

Aithníonn Astráil Iarúsailéim mar caipitil Iosrael

Pictiúr: sverigesradio.se. 

De réir Holger Nilsson Astráil a aithint anois Iarúsailéim mar caipitil Iosrael.

20

Läs allt!


44 marbh i lámhach go dtí seo i mbliana i Sweden

Pidtol

Go dtí seo i mbliana go raibh 44 shootings marfach sa tSualainn. Is é an taifead ón mbliain seo caite le 43 marbh an cath. 

9

Läs allt!


Lámhleabhar Church bhéarfaidh cairdeas biblical le caidreamh aerach

gayäktenskap

bhéarfaidh an lámhleabhar séipéal nua scéalta Bhíobla homosexuality sa roinn ar póstaí a chur san áireamh. Éileamh siad go bhfuil an cairdeas idir David agus Jonathan agus Ruth agus Naomi faoi chaidrimh aerach.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


An féidir linn tuiscint a fháil ar na comharthaí?

Na comharthaí

De réir Mikael Walfridsson Ag déanamh staidéir ar na comharthaí de na huaire, is féidir linn a bheith cinnte faoi, go bhfuil cónaí orainn i gcrích amach anseo. Cad é sin an carachtar atá ríthábhachtach dúinn go mbeadh a fhios agus a bhraitheann na hamanna cónaí orainn i? 

12

Läs allt!


An bhfuil tú dare chun smaoineamh?

Mail Reader le David B 

1

Läs allt!


AI - hintleachta saorga - chomhall na Bíobla 2000 bliain ó shin

Mail Reader le Nils 

AI - Faisnéise Saorga

Tá sé ag tarlú anois ag luas breakneck Is AI, hintleachta saorga (hintleachta saorga), agus d'fhorbair sé cheana ag labhairt agus robots smaoineamh. Scríobhann nach bhfuil sé seo a scanradh, ach gur féidir linn a bhaint amach cé chomh fada agus é a 2,000 bliain ó shin ar an Bíobla tuartha forbairtí teicneolaíochta a bheith, mar sin tá sé de cheart a chur in iúl an t-am againn!

19

Läs allt!


Ceadaíodh na Náisiún Aontaithe comhaontú fealltach inné

cheadú comhaontuithe imirce Náisiún inimirce saor in aisce

Grianghraf: Am saor in aisce. 

Ceadaíodh Inné Inimirce Comhaontú na Náisiún Aontaithe a, i bprionsabal, a oscailt a dteorainneacha haghaidh inimirce saor in aisce. Ach mar a bhí ann an féasta Nobel inné imithe conradh na NA stairiúil dian sna torann na meán.

50

Läs allt!


Fís den na torthaí deiridh an crann ar eolas

crann ar eolas

Mail Reader le Nils

D'fhéadfadh sé seo fuaime gloomy, ach tá sé seo an t-am Comhaimseartha is láidre an carachtar léamh againn faoi i bhfís seo agus sa Bhíobla, agus ní mór a dhéanamh linn an ceart chun Ateangaireacht Am!

12

Läs allt!


Crucify, crucify air!

Cross Reconciles fear agus Dia

Mail Reader le David B Gan amhras, mobs shouting:! Crucify, crucify, lucht leanúna Íosa agus cad atá Íosa do. Beidh siad caillfidh ansin a chúis nach bhfuil siad realize siad ag lámhach féin sa shiúl na gcos.

11

Läs allt!


Ioslam leathadh amach le cabhair ó na hEaglaise Sualainne

Christer Åberg Téann trí roinnt nuacht i mbéal an phobail. Níl aon amhras ach go bhfuil muid ag maireachtáil sa lá is déanaí nuair a ghlacann tú cuid de na nuachta.

52

Läs allt!


doomsday Daoine

De réir Holger Nilsson 

doomsday Daoine

Leis an abairt thuas, d'fhéadfadh duine glaoch gach duine a cheapann go bhfuil an t-am in aice agus go dtógfaidh tú na hiarmhairtí é.

32

Läs allt!


Na trí flaithis sa Bhíobla

Na trí flaithis sa Bhíobla

Sa chéad véarsa an Bhíobla a deir sé sa téacs bunaidh a chruthaigh Dia na flaithis agus an domhain. Dia a chruthaigh na flaithis níos mó.

1

Läs allt!


An tSualainn airgead tirim saor ó laistigh de thrí go cúig bliana - Bíobla tuar comhlíonta

gan airgead tirim

"Beidh an tSualainn a bheith dócha go bhfuil an 'gan airgead tirim' laistigh de thrí go cúig bliana", a dúirt Leas-Ghobharnóir Cecilia Skingsley ag comhdháil baincéireachta i Londain.

24

Läs allt!


Íosa tagtha agus beidh teacht arís

teacht

Táimid ag fanacht le Íosa 'dara teacht, nach bhfuil an chéad. Agus ní bheidh sé seo teacht a bheith ar feadh i bhfad. Ach nuair a thagann Íosa ar ais go dtí na cordaí, beidh sé le rud éigin nach raibh sé an chéad uair a tháinig sé. An bhfuil a fhios agat cad is féidir é a bheith le rud ar bith?

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Chomh luath agus a shábháil, a shábháil i gcónaí?

Mail Reader le Nils

Bhí Kalvanistpstorn sagart John Loopez a thug an Tiarna a fheiceáil conas bréagach go bhfuil an fhoirceadal.

52

Läs allt!


Earthquake i Alaska - prophecies Íosa thagann fíor

Earthquake i Alaska - prophecies Íosa thagann fíor

Grianghraf: Express. 

Alaska curtha buailte dhá creathanna talún an-láidir. Téigh go maith nuair a dhearbhaigh éigeandála tubaiste. Íosa labhairt na creathanna talún móra a tharlóidh. Lig dúinn guí ar son nuair a bhuail.

12

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Prophecy an Rapture agus an Tribulation Breataine

roicéad

Na tairngreachtaí Bíobla go mbeidh am an rapture ar siúl agus an shábháil dul isteach sa ndlísheomraí cé go bhfuil an tribulation ar bhonn leanúnach ar an Domhan.

3

Läs allt!


Tá sí ag gabháil le chandelier

Amanda, 34, ag gabháil di chandelier

Grianghraf: Express. 

Amanda Liberty ag gabháil leis chandelier go raibh sí "loves a póg agus cuddle le."

17

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 21:04

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16cainéil teilifíse Críostaí sa tSualainn

TV Críostaí sa tSualainn

Tá go leor dea-chainéal teilifíse Sualainnis Críostaí sa tSualainn. An dá ag siúl ar shatailít, cábla agus an Gréasán! Liostaíonn sé na bealaí.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Níl a ligean sa dorchadas

Mail Reader le Sigvard Sword 

Solas sa dorchadas

I mo seirbhís for-rochtana do Dhia shin i leith, tá sé mar gheall ar staideanna níos tromchúisí mar a raibh mo chorp agus m'anam araon i mbaol. bagairtí báis ó nua-Naitsithe toisc Sheas mé suas agus dídeanaithe, an-aice leis an snáithe hid agus sexkriminalitetens dorchadas trí chásanna monatóireachta, besvärjd agus dúshlán do duel spioradálta occultists.

74

Läs allt!


69-bliain d'aois ag iarraidh a athrú ar an aois go 49

69-bliain d'aois ag iarraidh a athrú ar an aois go 49

Pictiúr: Lá. 

An 69-bliain d'aois Emile Ratelband san Ísiltír ag iarraidh a fháil ar a n-aois crua dlíthiúil 49 bliain.

13

Läs allt!


"Íosa Críost slán mé as 27 bliain d'homosexuality"

fianaise láidir David ar conas a fuair sé sábháilte agus a shábháil ag Íosa de 27 bliain d'homaighnéasachas. Téacs sa tSualainnis. 

- Is é mo ainm David, tá mé 44 bliain d'aois, agus tá sé seo fianaise ar an gcaoi a shábháil Íosa dom ó seacht mbliadhna ar fhichid de homaighnéasachas. Labhairt liom an ghrá.

11

Läs allt!


Troendedöparna dóite, báite agus beheaded

Tá go leor dóibh siúd a bhfuil géarleanúint fhulaing, i bpríosún agus a maraíodh beidh taithí acu ar an Bhíobla believers-baptism ag tumoideachais.

14

Läs allt!


Baisteadh: Más rud é, cathain agus conas

Baisteadh san fharraige

Seo mé a thabhairt duit Rinneadh roinnt Scrioptúir soiléir ar baisteadh, nuair a bheidh sé déanta agus conas.

4

Läs allt!


An bhfuil an Dia an Bíobla mar dia an Koran ar an gcéanna?

"Iad siúd a éileamh chun grá, onóir agus adhradh Dé, ná i ndáiríre nach bhfuil siad grá, onóir agus Íosa adhartha."

5

Läs allt!


Phós sé holagram Hatsune Miku

Pósta a holagram

Akihiko Kondo a bhfuil leagan puipéad den holagram Hatsune Miku a phós sé. Íomhá Foinse: Facebook.

Tá fear 35 bliain d'aois sa tSeapáin pósta hologrom. An bhainis costas 160,000 mullaigh. A doll a ionadaíonn do na clár ríomhaireachta mná.

19

Läs allt!


Heaven TV7 choisric i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin agus Christer Åberg

léiritheoir teilifíse Ruben Agnarsson, bunaitheoir agus uachtarán Martti Ojares, bainisteoir cainéal Daniela Persin agus Christer Åberg.

Tugadh cuireadh dom oscailt stiúideo an cainéal teilifíse Críostaí Heaven TV7 i Uppsala.

17

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Íosa triple bua domhanda stairiúla

Mail Reader le Nils 

Íosa triple domhanda stairiúla bua, bronntanas Dé do gach duine ar fud an domhain. Go raibh Íosa Críost tríd a Atonement bhí bua Triple nach bhfacthas riamh roimhe! Ba é an dúshlán 3 réimsí éagsúla go bhfuil sé roimh Dhia an breitheamh uachtaracha agus roimh: Ní mór don domhan spiorad a bhuachan.

5

Läs allt!


Is talamh cothrom unscriptural

Is talamh cothrom unscriptural

Má léann tú an Bíobla, is féidir leat a fheiceáil go soiléir go bhfuil an domhan cruinn. Mura bhfuil an domhan cruinn ansin bheadh ​​Íosa a bheith déanta go maith dul amú nuair a deir sé go bhfuil sé an dá lá agus oíche ar an Domhan, nuair a thabhairt sé abhaile go léir na shábháil chun na bhflaitheas.

23

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 693 498 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 353 kommentarer och 60 526 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp