899 online! | Sidvisningar idag: 139 698 | Igår: 171 455 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Klimatet?

Läsarmejl av LeifA 

Klimatet

Hörde på nyheterna om FN:s rapport att det är bråttom att minska utsläppen.

Här är en annan rapport som ingen talar om: highnorthnews.com. Att det inte varit så mycket is som nu på femton år. Men jorden kommer vad jag förstår att bestå i minst tusen år till.

Synden

Det som är ett större problem för människan är synden,men den har Jesus betalat med sitt eget blod en gång för alla. Tack och lov.

Sprid detta glada bud till var syndens slav


LeifA

Läsarmejl


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 8 oktober 2018 11:30 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


15 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kattis

Isarna smälter i Antarktis har jag hört på nyheterna!

Svara -   - 8/10-18 14:27 -


Steven

De vill införa en global klimatskatt som ska gå till att bekämpa fattigdom, ge rent vatten/bostad/mat till alla.

Denna globala klimatskatt kommer innebära världskommunism; skapa jämlikhet, rättvisa, broderskap, frihet.
Ett falskt evangelium.

Svara -   - 8/10-18 17:49 -


Karl Håkan Sandell

Ja när vi ser de perspektiv som målas upp i FN:s rapport så inser vi att det är allvar.

Att då ha ett parti som kallas sig Miljöpartiet och som har som ett av sina viktigaste mål att stänga av Kärnkraften, är inte klokt. Och vad värre är folk tror att de ska rädda miljön genom att rösta på dem.

Kärnkraften är vår enda (förutom vattenkraften) tillförlitliga och kraftfulla energikälla som idag täcker stora delar av det behov vi har.

De andra utsläppsfria energikällorna som vind och sol fungerar ju bara när det blåser och Solen skiner. Och vad gör vi dessemellan ska vi inte ha någon el då. Jo vi får köpa kolkraft från utlandet.

Bygg mera kärnkraft nu medan det är tid och subventionera byggandet så att vi har kraft framöver och tillräckligt.

Nej ska vi få ordning på vår miljö får andra partier än dagens miljöparti ta tag i frågan och göra det som behövs, för Miljöpartiet klarar bara av att förbjuda och begränsa och hindra det som enskilda behöver i sin vardag idag.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/10-18 18:42 -


Roger T. W.

Svar till Kattis.

Kattis, jag tror det var förra sommaren som det fanns så mycket is i Antarktis att några forskare inte kom igenom. Jag såg inga svenska rapporter om det. Det är skillnad på väder och klimat och det finns naturliga variationer. Solen påverkar det senare. Några tror att vi snart får en liten istid.

Isbrytaren Oden hade svårt att röra sig vid Nordpolen i sommar. Jag såg inte tidningarna nämna det. Om sommaren är varm beror det på global uppvärmning. Om den är kall är det knäpptyst i medierna. Det är bra att fler och fler genomskådar propagandan.

Svara -   - 8/10-18 19:17 -


Lasse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Ja du Miljöpartiet är nog det sämsta av alla partier! Deras agenda är helt igenom ond, tur att inte så många svenskar röstat på dom, tror många vänster och socialdemokrater stödröstade på detta bluffparti, håller med dig om att vi måste ha tillförlitlighet i eldistributionen, tror Miljöpartiet vill söndra Sverige och införa islam

Svara -   - 8/10-18 19:19 -


Calle

Vid stenåldern för ca 2 - 3000 år sedan var det medelhavsklimat i norra Europa, 70 % av Sverige täcktes av bokskog, trots det försvann det inga isbjörnar som det tjatas och varnas om hela tiden. Jag tror att mycket av klimatlarmet är en hoax, en del av den antikristliga agendan som växer allt starkare.

Svara -   - 8/10-18 19:29 -


Karl Håkan Sandell

Kombinerar vi de här olika sakerna vi ser idag som den här rapporten från FN att vi har 10 år på oss att rätta till Koldioxidutsläppen, en sak som kräver Globala åtgärder.

Och den som vi hörde om häromdagen från FN att vi ska öppna våra gränser och ta emot betydligt fler invandrare.

Och se det här med HBTQ som går in i våra skolor och vrider Barnens syn, och vi normala människor står maktlösa.

Då ser tillvaron ganska mörk ut och det som återstår är att ropa till Jesus och hjälp.

Det som förvånar mig i det här läget är att man inte hör något om det här i våra församlingar. Där är det totalt tyst om de här frågorna.

Jesus hjälp oss vi går under!!

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/10-18 19:55 -


Roger T. W.

Svar till Calle.

Så var det Calle. Det var mycket varmare här, men kanske lite längre tillbaka. Isbjörnen och den tibetanska björnen skilde sig åt för 40.000 år sedan.

Tidningarna skrev att det var en seger för klimatalarmisterna att ozonhålet minskade i söder. Det var helt tyst när det började växa igen.

Svara -   - 8/10-18 21:36 -


Daniel Ånséhn

Svar till Calle.

Det vet vi inte, det tror många forskare men de kan inte bevisa att det var varmt som i medelhavet.

Svara -   - 9/10-18 00:53 -


Erik S

Detta med miljön-uppvärmningen är rena bluffen! Det är nåt som eliten/globalisterna kör med, för att kunna styra människorna på ännu ett område. Precis som vi ska tvingas att acceptera mångkultur, hbtq/genus-trams, massinvandring, betalningssystem, islam och vi ska läras att ta nyheter som skrivs i MSM för sanningen-vi ska inte ifrågasätta det som sägs från dom styrande.

Vädret har alltid genom historien gått i cykler. Vissa perioder har varit varmare, vissa kallare. Nu kanske vi är i en varmare period-men bara kanske! Ett tecken som talar för att "uppvärmningen" är bluff, är något som Roger TW här ovan nämner, nämligen att den forskningsexpedition som forskare gör varje år upp till Arktis, nu i år med isbrytaren Oden, har stött på stora problem. Nämligen att isen är så tjock, att man inte tar sig fram!! Kaptenen på Oden säger "att jag har aldrig sett så tjock is förut". Man tog sig inte fram till den avsedda slutstationen!! Och detta kan inte "miljömupparna" förklara!

Många klimatforskare säger att detta med uppvärmning är ren bluff-vilket också president Trump säger-det är bara så, att MSM inte skriver något om detta. MSM styrs ju av vänsterfalangen och dit hör ju också MP i Sverige och miljörörelsen globalt-dom sätter agendan. Man skall tycka att s.k "uppvärmningen" är ett stort hot.Tycker man inte det, då tystas men ner, eftersom det inte är politiskt korrekt. Precis som på andra områden-se uppräkningen ovan. Vi ska tvingas till vissa åsikter-inget annat. Detta är också ett led i en kommande världsregering, givetvis. Den ena pusselbiten efter den andra trillar på plats, i denna tid.

MVH

Svara -   - 9/10-18 18:32 -


Tomas N

Svar till Erik S.

Ja,det verkar vara en del av planen. Och det måste man ge dem att det är isåfall en genomtänkt plan. Först tar man bort de sammanhängande fundamenten i samhälle som bygger karaktär dvs kyrka,familj och god uppfostran och samhällsordning,sedan förför man folket med underhållning via media.

Sedan skapar man kaos genom massmigration,vilket splittrar alla mindre nationer och naturliga sammanhållningar och hänvisar sådant som ondska.

Sedan skapar man splittring rakt igenom varje äktenskap genom feminism och annat och söker att förleda så många man kan till hbtq förvirring som de skall utsättas för ifrån ung ålder

Uppepå detta så finns yttre hot genom islamisering och allmänt utbredd kriminalitet,vilket får fortgå.

Slutligen så kommer detta klimathot som är så stort och svårt att greppa att vi bl a kommer att få en ännu större migration(s k klimatflyktingar) och det kommer komma stora livsstilsförändringar som skakar om hela samhället

Det är lite svårt att tro att allt är slumpmässiga faktorer i det som sker.

Det gäller att förbereda sig och förkunna sanning och hopp mitt i allt detta

Svara -   - 9/10-18 19:01 -


Katrina

För att få ner koldioxidutsläppen så bör vi förbjuda vulkanutbrott. Ett vulkanutbrott kan motsvara alla utsläpp som människan bidrar med på ett år, via sina bilar, flygplan samt industrier. Tänk på ett vulkanutbrott som är ovanligt stort släpper väldigt mycket mer ....

Sen även utandningen släpper kodioxid och mm , så sluta andas ut koldioxid om du kan eller kanske ska vi ha skatt för varje utandning. 🙄

Svara -   - 9/10-18 19:14 -


Erik S

Svar till Tomas N.

Just det, bra sammanfattat. Allt detta kan omöjligt vara slumpen. Det finns en agenda bakom detta, men den försöker man hemlighålla så gott dom kan. Redan 2009 sade Al Goore, att "2013 skulle Norpolen vara isfri p.g.a människan globala påverkan!!" Ooopss! Varför är då isen så tjock, så isbrytarna fastnar?

Det märkliga är, att om man tar upp detta bland kristna, så reagerar många med bestörtning. Dom är så fångna i "systemets" åsikter, så dom tror inte på nåt annat. Kan man var så drastisk och kalla dom "hjärntvättade"? Detta gäller flera andra frågor också, speciellt flyktingar och migration.

Men som du säger måste vi kristna kunna förmedla ett hopp inför framtiden!

Tack för inlägget och trevlig kväll.

Svara -   - 9/10-18 19:34 -


Niklas Jönsson

Jag säger bara lycka till om världens länder ska lyckas få ner koldioxid så mycket på 10 år som jag hörde om härom dagen, dom har ju inte lyckats med dom andra klimat målen som dom klubbade igenom tidigare,det är bara desperata ideer dom kommer med när dom inte har någon lösning på problemet.Men det finns en som har lösningen på problemet det är Jesus guds son vår herre tro på honom så kommer allting att bli bra,alla nöjda alla glada som det ska vara.

Svara -   - 11/10-18 10:20 -


Tommy

Jag tror egentligen Miljörapporterna i teve, är mer för att fånga så mycket TV tittar siffror som möjligt, Miljön kommer långt ned på Listan, för i andra våndan skall man Shoppa en bättre Värld o Miljö?. Men Födsloverkarna kanske syns lite närmare, även om det bara är Fadern som vet tiden.

Svara -   - 13/10-18 01:50 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

25

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

1

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


I Bibeln drack de vin

I Bibeln drack de vin, ja till och med Jesus och han blev anklagad och förtalad på grund av det. Men du såg Jesus aldrig full. Vinet var ingen last för honom. 

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

1

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

62

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

10

Läs allt!


Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

5

Läs allt!


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, måndag 15 oktober 2018 kl. 17:46

Jesus söker: Hedvig, Hillevi!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Barn mår dåligt av Pride

På Engelska skolan i Umeå måste alla barn delta i  Pride-veckan som arrangeras på skolan. En förälder betättar: Mitt barn kom hem från skolans Pride-vecka och sa att hon mådde dåligt. 

8

Läs allt!


Klimatet?

Läsarmejl av LeifA 

Klimatet

Hörde på nyheterna om FN:s rapport att det är bråttom att minska utsläppen.

15

Läs allt!


Varför gå till kyrkan?

Måste man gå till kyrkan varje vecka om man är kristen? Vad är poängen med det?

73

Läs allt!


Den 10 december skriver medlemsländerna i FN under om fri invandring

Den 10 december skrivs ett dokument under i FN som i princip öppnar upp för fri invandring.

41

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 331 263 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 945 bloggartiklar, 90 769 kommentarer och 58 982 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp