516 online! | Sidvisningar idag: 160 065 | Igår: 168 960 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Klimatet?

Läsarmejl av LeifA 

Klimatet

Hörde på nyheterna om FN:s rapport att det är bråttom att minska utsläppen.

Här är en annan rapport som ingen talar om: highnorthnews.com. Att det inte varit så mycket is som nu på femton år. Men jorden kommer vad jag förstår att bestå i minst tusen år till.

Synden

Det som är ett större problem för människan är synden,men den har Jesus betalat med sitt eget blod en gång för alla. Tack och lov.

Sprid detta glada bud till var syndens slav


LeifA

Läsarmejl


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 8 oktober 2018 11:30 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


15 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kattis

Isarna smälter i Antarktis har jag hört på nyheterna!

Svara -   - 8/10-18 14:27 -


Steven

De vill införa en global klimatskatt som ska gå till att bekämpa fattigdom, ge rent vatten/bostad/mat till alla.

Denna globala klimatskatt kommer innebära världskommunism; skapa jämlikhet, rättvisa, broderskap, frihet.
Ett falskt evangelium.

Svara -   - 8/10-18 17:49 -


Karl Håkan Sandell

Ja när vi ser de perspektiv som målas upp i FN:s rapport så inser vi att det är allvar.

Att då ha ett parti som kallas sig Miljöpartiet och som har som ett av sina viktigaste mål att stänga av Kärnkraften, är inte klokt. Och vad värre är folk tror att de ska rädda miljön genom att rösta på dem.

Kärnkraften är vår enda (förutom vattenkraften) tillförlitliga och kraftfulla energikälla som idag täcker stora delar av det behov vi har.

De andra utsläppsfria energikällorna som vind och sol fungerar ju bara när det blåser och Solen skiner. Och vad gör vi dessemellan ska vi inte ha någon el då. Jo vi får köpa kolkraft från utlandet.

Bygg mera kärnkraft nu medan det är tid och subventionera byggandet så att vi har kraft framöver och tillräckligt.

Nej ska vi få ordning på vår miljö får andra partier än dagens miljöparti ta tag i frågan och göra det som behövs, för Miljöpartiet klarar bara av att förbjuda och begränsa och hindra det som enskilda behöver i sin vardag idag.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/10-18 18:42 -


Roger T. W.

Svar till Kattis.

Kattis, jag tror det var förra sommaren som det fanns så mycket is i Antarktis att några forskare inte kom igenom. Jag såg inga svenska rapporter om det. Det är skillnad på väder och klimat och det finns naturliga variationer. Solen påverkar det senare. Några tror att vi snart får en liten istid.

Isbrytaren Oden hade svårt att röra sig vid Nordpolen i sommar. Jag såg inte tidningarna nämna det. Om sommaren är varm beror det på global uppvärmning. Om den är kall är det knäpptyst i medierna. Det är bra att fler och fler genomskådar propagandan.

Svara -   - 8/10-18 19:17 -


Lasse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Ja du Miljöpartiet är nog det sämsta av alla partier! Deras agenda är helt igenom ond, tur att inte så många svenskar röstat på dom, tror många vänster och socialdemokrater stödröstade på detta bluffparti, håller med dig om att vi måste ha tillförlitlighet i eldistributionen, tror Miljöpartiet vill söndra Sverige och införa islam

Svara -   - 8/10-18 19:19 -


Calle

Vid stenåldern för ca 2 - 3000 år sedan var det medelhavsklimat i norra Europa, 70 % av Sverige täcktes av bokskog, trots det försvann det inga isbjörnar som det tjatas och varnas om hela tiden. Jag tror att mycket av klimatlarmet är en hoax, en del av den antikristliga agendan som växer allt starkare.

Svara -   - 8/10-18 19:29 -


Karl Håkan Sandell

Kombinerar vi de här olika sakerna vi ser idag som den här rapporten från FN att vi har 10 år på oss att rätta till Koldioxidutsläppen, en sak som kräver Globala åtgärder.

Och den som vi hörde om häromdagen från FN att vi ska öppna våra gränser och ta emot betydligt fler invandrare.

Och se det här med HBTQ som går in i våra skolor och vrider Barnens syn, och vi normala människor står maktlösa.

Då ser tillvaron ganska mörk ut och det som återstår är att ropa till Jesus och hjälp.

Det som förvånar mig i det här läget är att man inte hör något om det här i våra församlingar. Där är det totalt tyst om de här frågorna.

Jesus hjälp oss vi går under!!

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/10-18 19:55 -


Roger T. W.

Svar till Calle.

Så var det Calle. Det var mycket varmare här, men kanske lite längre tillbaka. Isbjörnen och den tibetanska björnen skilde sig åt för 40.000 år sedan.

Tidningarna skrev att det var en seger för klimatalarmisterna att ozonhålet minskade i söder. Det var helt tyst när det började växa igen.

Svara -   - 8/10-18 21:36 -


Daniel Ånséhn

Svar till Calle.

Det vet vi inte, det tror många forskare men de kan inte bevisa att det var varmt som i medelhavet.

Svara -   - 9/10-18 00:53 -


Erik S

Detta med miljön-uppvärmningen är rena bluffen! Det är nåt som eliten/globalisterna kör med, för att kunna styra människorna på ännu ett område. Precis som vi ska tvingas att acceptera mångkultur, hbtq/genus-trams, massinvandring, betalningssystem, islam och vi ska läras att ta nyheter som skrivs i MSM för sanningen-vi ska inte ifrågasätta det som sägs från dom styrande.

Vädret har alltid genom historien gått i cykler. Vissa perioder har varit varmare, vissa kallare. Nu kanske vi är i en varmare period-men bara kanske! Ett tecken som talar för att "uppvärmningen" är bluff, är något som Roger TW här ovan nämner, nämligen att den forskningsexpedition som forskare gör varje år upp till Arktis, nu i år med isbrytaren Oden, har stött på stora problem. Nämligen att isen är så tjock, att man inte tar sig fram!! Kaptenen på Oden säger "att jag har aldrig sett så tjock is förut". Man tog sig inte fram till den avsedda slutstationen!! Och detta kan inte "miljömupparna" förklara!

Många klimatforskare säger att detta med uppvärmning är ren bluff-vilket också president Trump säger-det är bara så, att MSM inte skriver något om detta. MSM styrs ju av vänsterfalangen och dit hör ju också MP i Sverige och miljörörelsen globalt-dom sätter agendan. Man skall tycka att s.k "uppvärmningen" är ett stort hot.Tycker man inte det, då tystas men ner, eftersom det inte är politiskt korrekt. Precis som på andra områden-se uppräkningen ovan. Vi ska tvingas till vissa åsikter-inget annat. Detta är också ett led i en kommande världsregering, givetvis. Den ena pusselbiten efter den andra trillar på plats, i denna tid.

MVH

Svara -   - 9/10-18 18:32 -


Tomas N

Svar till Erik S.

Ja,det verkar vara en del av planen. Och det måste man ge dem att det är isåfall en genomtänkt plan. Först tar man bort de sammanhängande fundamenten i samhälle som bygger karaktär dvs kyrka,familj och god uppfostran och samhällsordning,sedan förför man folket med underhållning via media.

Sedan skapar man kaos genom massmigration,vilket splittrar alla mindre nationer och naturliga sammanhållningar och hänvisar sådant som ondska.

Sedan skapar man splittring rakt igenom varje äktenskap genom feminism och annat och söker att förleda så många man kan till hbtq förvirring som de skall utsättas för ifrån ung ålder

Uppepå detta så finns yttre hot genom islamisering och allmänt utbredd kriminalitet,vilket får fortgå.

Slutligen så kommer detta klimathot som är så stort och svårt att greppa att vi bl a kommer att få en ännu större migration(s k klimatflyktingar) och det kommer komma stora livsstilsförändringar som skakar om hela samhället

Det är lite svårt att tro att allt är slumpmässiga faktorer i det som sker.

Det gäller att förbereda sig och förkunna sanning och hopp mitt i allt detta

Svara -   - 9/10-18 19:01 -


Katrina

För att få ner koldioxidutsläppen så bör vi förbjuda vulkanutbrott. Ett vulkanutbrott kan motsvara alla utsläpp som människan bidrar med på ett år, via sina bilar, flygplan samt industrier. Tänk på ett vulkanutbrott som är ovanligt stort släpper väldigt mycket mer ....

Sen även utandningen släpper kodioxid och mm , så sluta andas ut koldioxid om du kan eller kanske ska vi ha skatt för varje utandning. 🙄

Svara -   - 9/10-18 19:14 -


Erik S

Svar till Tomas N.

Just det, bra sammanfattat. Allt detta kan omöjligt vara slumpen. Det finns en agenda bakom detta, men den försöker man hemlighålla så gott dom kan. Redan 2009 sade Al Goore, att "2013 skulle Norpolen vara isfri p.g.a människan globala påverkan!!" Ooopss! Varför är då isen så tjock, så isbrytarna fastnar?

Det märkliga är, att om man tar upp detta bland kristna, så reagerar många med bestörtning. Dom är så fångna i "systemets" åsikter, så dom tror inte på nåt annat. Kan man var så drastisk och kalla dom "hjärntvättade"? Detta gäller flera andra frågor också, speciellt flyktingar och migration.

Men som du säger måste vi kristna kunna förmedla ett hopp inför framtiden!

Tack för inlägget och trevlig kväll.

Svara -   - 9/10-18 19:34 -


Niklas Jönsson

Jag säger bara lycka till om världens länder ska lyckas få ner koldioxid så mycket på 10 år som jag hörde om härom dagen, dom har ju inte lyckats med dom andra klimat målen som dom klubbade igenom tidigare,det är bara desperata ideer dom kommer med när dom inte har någon lösning på problemet.Men det finns en som har lösningen på problemet det är Jesus guds son vår herre tro på honom så kommer allting att bli bra,alla nöjda alla glada som det ska vara.

Svara -   - 11/10-18 10:20 -


Tommy

Jag tror egentligen Miljörapporterna i teve, är mer för att fånga så mycket TV tittar siffror som möjligt, Miljön kommer långt ned på Listan, för i andra våndan skall man Shoppa en bättre Värld o Miljö?. Men Födsloverkarna kanske syns lite närmare, även om det bara är Fadern som vet tiden.

Svara -   - 13/10-18 01:50 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

20

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

4

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

8

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

61

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

79

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, fredag 15 februari 2019 kl. 23:57

Jesus söker: Sigfrid!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!


Ett krig mot Israel närmar sig

Ett krig mot Israel närmar sig

Bild: Twitter. 

Läsarmejl av nils  Nyligen firades minnesdagen av Förintelsen utöver världen den 27 januari, då fångarna i Auschwitz befriades 1945.

30

Läs allt!


Gräv upp brunnarna

Brunn

LÄSARMEJL av Marit Bergfors Vi läser i 1 Mosebok 26:1-25 om hur Isak är på flykt undan hungersnöden och hur Herren uppenbarar sig för honom. Denna text ger flera tankar och funderingar.

4

Läs allt!


Kvinnor kan nu göra abort under hela sin graviditet i New York

Som det var i Noas dagar...

AV MIKAEL WALFRIDSSON  Samma dag, som blodmånen lyste på himlen över New York, vidtog staden, att man nu kan genomföra en abort som gäller i kvinnans hela graviditet.

45

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 1

Nåd

Läsarmejl av Sigvard Svärd Man kan mänskligt sett tycka att Gud borde ha skickat iväg Kain utan något skydd. För Kain var ju en ond brodermördare, och att skydda honom verkar både ofattbart och orättvist. 

20

Läs allt!


Rädda en ödla genom att dela denna video

Frågan blir denna: Felöversatte även den Islamiske guden Allah när han uppenbarade denna historia?

1

Läs allt!


Uppryckande eller vedermöda?

Uppryckande eller vedermöda?

Av Holger Nilsson Skulle jag ha fel och den svåra vedermödan bryter ut, kommer jag att omgående förkunna att detta är en profetisk uppfyllelse och vi skall vända oss bort från Antikrist och vi kommer att få genomgå oerhörda lidanden. Men om jag har rätt och alla andra som tror så – att Jesus kan komma när som helst och gör det – då har de som inte förkunnar det någon möjlighet att rätta till sitt budskap, som vi kan göra.

18

Läs allt!


Den oönskade - Del 19

Den oönskade - Del 19

I den här delen berättar jag den mycket uppskakande händelsen vad som hände med Mikael som jag råkade i slagsmål med i förra delen.

4

Läs allt!


”Kristen” rappare gripen för våldtäkt på rörelsehindrad kvinna på vårdhem

Jag tror naturligtvis inte ett ord på att en rappande sjuksköterska, om han är skyldig till en våldtäkt på en rörelsehindrad kvinna, är kristen.

6

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 468 815 565 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 165 bloggartiklar, 94 088 kommentarer och 61 922 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp