2 126 online! | Sidvisningar idag: 137 755 | Igår: 164 011 |

www.apg29.nu


Klimatet?

Läsarmejl av LeifA 

Klimatet

Hörde på nyheterna om FN:s rapport att det är bråttom att minska utsläppen.

Här är en annan rapport som ingen talar om: highnorthnews.com. Att det inte varit så mycket is som nu på femton år. Men jorden kommer vad jag förstår att bestå i minst tusen år till.

Synden

Det som är ett större problem för människan är synden,men den har Jesus betalat med sitt eget blod en gång för alla. Tack och lov.

Sprid detta glada bud till var syndens slav


LeifA

Läsarmejl


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 8 oktober 2018 11:30 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


15 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kattis

Isarna smälter i Antarktis har jag hört på nyheterna!

Svara -   - 8/10-18 14:27 -


Steven

De vill införa en global klimatskatt som ska gå till att bekämpa fattigdom, ge rent vatten/bostad/mat till alla.

Denna globala klimatskatt kommer innebära världskommunism; skapa jämlikhet, rättvisa, broderskap, frihet.
Ett falskt evangelium.

Svara -   - 8/10-18 17:49 -


Karl Håkan Sandell

Ja när vi ser de perspektiv som målas upp i FN:s rapport så inser vi att det är allvar.

Att då ha ett parti som kallas sig Miljöpartiet och som har som ett av sina viktigaste mål att stänga av Kärnkraften, är inte klokt. Och vad värre är folk tror att de ska rädda miljön genom att rösta på dem.

Kärnkraften är vår enda (förutom vattenkraften) tillförlitliga och kraftfulla energikälla som idag täcker stora delar av det behov vi har.

De andra utsläppsfria energikällorna som vind och sol fungerar ju bara när det blåser och Solen skiner. Och vad gör vi dessemellan ska vi inte ha någon el då. Jo vi får köpa kolkraft från utlandet.

Bygg mera kärnkraft nu medan det är tid och subventionera byggandet så att vi har kraft framöver och tillräckligt.

Nej ska vi få ordning på vår miljö får andra partier än dagens miljöparti ta tag i frågan och göra det som behövs, för Miljöpartiet klarar bara av att förbjuda och begränsa och hindra det som enskilda behöver i sin vardag idag.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/10-18 18:42 -


Roger T. W.

Svar till Kattis.

Kattis, jag tror det var förra sommaren som det fanns så mycket is i Antarktis att några forskare inte kom igenom. Jag såg inga svenska rapporter om det. Det är skillnad på väder och klimat och det finns naturliga variationer. Solen påverkar det senare. Några tror att vi snart får en liten istid.

Isbrytaren Oden hade svårt att röra sig vid Nordpolen i sommar. Jag såg inte tidningarna nämna det. Om sommaren är varm beror det på global uppvärmning. Om den är kall är det knäpptyst i medierna. Det är bra att fler och fler genomskådar propagandan.

Svara -   - 8/10-18 19:17 -


Lasse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Ja du Miljöpartiet är nog det sämsta av alla partier! Deras agenda är helt igenom ond, tur att inte så många svenskar röstat på dom, tror många vänster och socialdemokrater stödröstade på detta bluffparti, håller med dig om att vi måste ha tillförlitlighet i eldistributionen, tror Miljöpartiet vill söndra Sverige och införa islam

Svara -   - 8/10-18 19:19 -


Calle

Vid stenåldern för ca 2 - 3000 år sedan var det medelhavsklimat i norra Europa, 70 % av Sverige täcktes av bokskog, trots det försvann det inga isbjörnar som det tjatas och varnas om hela tiden. Jag tror att mycket av klimatlarmet är en hoax, en del av den antikristliga agendan som växer allt starkare.

Svara -   - 8/10-18 19:29 -


Karl Håkan Sandell

Kombinerar vi de här olika sakerna vi ser idag som den här rapporten från FN att vi har 10 år på oss att rätta till Koldioxidutsläppen, en sak som kräver Globala åtgärder.

Och den som vi hörde om häromdagen från FN att vi ska öppna våra gränser och ta emot betydligt fler invandrare.

Och se det här med HBTQ som går in i våra skolor och vrider Barnens syn, och vi normala människor står maktlösa.

Då ser tillvaron ganska mörk ut och det som återstår är att ropa till Jesus och hjälp.

Det som förvånar mig i det här läget är att man inte hör något om det här i våra församlingar. Där är det totalt tyst om de här frågorna.

Jesus hjälp oss vi går under!!

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/10-18 19:55 -


Roger T. W.

Svar till Calle.

Så var det Calle. Det var mycket varmare här, men kanske lite längre tillbaka. Isbjörnen och den tibetanska björnen skilde sig åt för 40.000 år sedan.

Tidningarna skrev att det var en seger för klimatalarmisterna att ozonhålet minskade i söder. Det var helt tyst när det började växa igen.

Svara -   - 8/10-18 21:36 -


Daniel Ånséhn

Svar till Calle.

Det vet vi inte, det tror många forskare men de kan inte bevisa att det var varmt som i medelhavet.

Svara -   - 9/10-18 00:53 -


Erik S

Detta med miljön-uppvärmningen är rena bluffen! Det är nåt som eliten/globalisterna kör med, för att kunna styra människorna på ännu ett område. Precis som vi ska tvingas att acceptera mångkultur, hbtq/genus-trams, massinvandring, betalningssystem, islam och vi ska läras att ta nyheter som skrivs i MSM för sanningen-vi ska inte ifrågasätta det som sägs från dom styrande.

Vädret har alltid genom historien gått i cykler. Vissa perioder har varit varmare, vissa kallare. Nu kanske vi är i en varmare period-men bara kanske! Ett tecken som talar för att "uppvärmningen" är bluff, är något som Roger TW här ovan nämner, nämligen att den forskningsexpedition som forskare gör varje år upp till Arktis, nu i år med isbrytaren Oden, har stött på stora problem. Nämligen att isen är så tjock, att man inte tar sig fram!! Kaptenen på Oden säger "att jag har aldrig sett så tjock is förut". Man tog sig inte fram till den avsedda slutstationen!! Och detta kan inte "miljömupparna" förklara!

Många klimatforskare säger att detta med uppvärmning är ren bluff-vilket också president Trump säger-det är bara så, att MSM inte skriver något om detta. MSM styrs ju av vänsterfalangen och dit hör ju också MP i Sverige och miljörörelsen globalt-dom sätter agendan. Man skall tycka att s.k "uppvärmningen" är ett stort hot.Tycker man inte det, då tystas men ner, eftersom det inte är politiskt korrekt. Precis som på andra områden-se uppräkningen ovan. Vi ska tvingas till vissa åsikter-inget annat. Detta är också ett led i en kommande världsregering, givetvis. Den ena pusselbiten efter den andra trillar på plats, i denna tid.

MVH

Svara -   - 9/10-18 18:32 -


Tomas N

Svar till Erik S.

Ja,det verkar vara en del av planen. Och det måste man ge dem att det är isåfall en genomtänkt plan. Först tar man bort de sammanhängande fundamenten i samhälle som bygger karaktär dvs kyrka,familj och god uppfostran och samhällsordning,sedan förför man folket med underhållning via media.

Sedan skapar man kaos genom massmigration,vilket splittrar alla mindre nationer och naturliga sammanhållningar och hänvisar sådant som ondska.

Sedan skapar man splittring rakt igenom varje äktenskap genom feminism och annat och söker att förleda så många man kan till hbtq förvirring som de skall utsättas för ifrån ung ålder

Uppepå detta så finns yttre hot genom islamisering och allmänt utbredd kriminalitet,vilket får fortgå.

Slutligen så kommer detta klimathot som är så stort och svårt att greppa att vi bl a kommer att få en ännu större migration(s k klimatflyktingar) och det kommer komma stora livsstilsförändringar som skakar om hela samhället

Det är lite svårt att tro att allt är slumpmässiga faktorer i det som sker.

Det gäller att förbereda sig och förkunna sanning och hopp mitt i allt detta

Svara -   - 9/10-18 19:01 -


Katrina

För att få ner koldioxidutsläppen så bör vi förbjuda vulkanutbrott. Ett vulkanutbrott kan motsvara alla utsläpp som människan bidrar med på ett år, via sina bilar, flygplan samt industrier. Tänk på ett vulkanutbrott som är ovanligt stort släpper väldigt mycket mer ....

Sen även utandningen släpper kodioxid och mm , så sluta andas ut koldioxid om du kan eller kanske ska vi ha skatt för varje utandning. 🙄

Svara -   - 9/10-18 19:14 -


Erik S

Svar till Tomas N.

Just det, bra sammanfattat. Allt detta kan omöjligt vara slumpen. Det finns en agenda bakom detta, men den försöker man hemlighålla så gott dom kan. Redan 2009 sade Al Goore, att "2013 skulle Norpolen vara isfri p.g.a människan globala påverkan!!" Ooopss! Varför är då isen så tjock, så isbrytarna fastnar?

Det märkliga är, att om man tar upp detta bland kristna, så reagerar många med bestörtning. Dom är så fångna i "systemets" åsikter, så dom tror inte på nåt annat. Kan man var så drastisk och kalla dom "hjärntvättade"? Detta gäller flera andra frågor också, speciellt flyktingar och migration.

Men som du säger måste vi kristna kunna förmedla ett hopp inför framtiden!

Tack för inlägget och trevlig kväll.

Svara -   - 9/10-18 19:34 -


Niklas Jönsson

Jag säger bara lycka till om världens länder ska lyckas få ner koldioxid så mycket på 10 år som jag hörde om härom dagen, dom har ju inte lyckats med dom andra klimat målen som dom klubbade igenom tidigare,det är bara desperata ideer dom kommer med när dom inte har någon lösning på problemet.Men det finns en som har lösningen på problemet det är Jesus guds son vår herre tro på honom så kommer allting att bli bra,alla nöjda alla glada som det ska vara.

Svara -   - 11/10-18 10:20 -


Tommy

Jag tror egentligen Miljörapporterna i teve, är mer för att fånga så mycket TV tittar siffror som möjligt, Miljön kommer långt ned på Listan, för i andra våndan skall man Shoppa en bättre Värld o Miljö?. Men Födsloverkarna kanske syns lite närmare, även om det bara är Fadern som vet tiden.

Svara -   - 13/10-18 01:50 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes Migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

5

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

8

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

6

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

4

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

41

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, tisdag 11 december 2018 kl. 09:47

Jesus söker: Daniel, Daniela!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Nej till att släppa in mörkret

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Lampa i mörkret

I min utåtriktade tjänst för Gud därefter, har det handlat om flera allvarliga situationer där både min kropp och min själ har varit i fara. Dödshotad av nynazister för att jag stått upp för och gömt flyktingar, mycket nära gäng- och sexkriminalitetens mörker via övervakningsärenden, besvärjd och utmanad till andlig tvekamp av ockultister.

74

Läs allt!


Ursäkterna kan bytas ut mot tro

Läsarmejl av David B 

Ursäkter som ofta håller människor borta från att komma till Jesus. Vad säger Bibeln?

7

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 454 935 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 052 bloggartiklar, 92 160 kommentarer och 60 403 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp