1 153 online! | Sidvisningar idag: 235 100 | Igår: 257 968 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

”Kom och se Vilddjuret”

Läsarmejl av nils


Mary Baxter hörde Herren säga: "Kom och se Vilddjuret. "

Mary Baxter känd för sina bok om besöket till helvetet och himmelen hörde Herren säga: "Min ande kommer inte alltid att anstränga sig för människorna. Kom och se vilddjuret. "

"Under de sista dagarna kommer ett vilddjur att träda fram på jorden och bedrar många från alla nationer på jorden. Han kräver att alla skall ta hans märke numret 666 på handen eller pannan. Alla som tar emot märket kommer att tillhöra vilddjuret och kommer att tillsammans med honom bli kastad i den brinnande sjön som brinner med eld och svavel.

Vilddjuret kommer att bli upphöjt och ärat när den reser sig upp (framträder) för han kommer att åstadkomma en fred och framgång som aldrig förr. När han har fått makten över världen: de som då inte har tagit hans märke på sin hand eller pannan kommer inte att kunna köpa mat kläder bilar hus eller något annat som kan köpas. De kommer inte heller att kunna sälja till någon som inte har märket.

Herren Gud förklarar tydligt att de som har tagit märket bekräftar sin överlåtelse till vilddjuret och kommer för alltid att vara avskild från gemenskapen med Herren Gud. De kommer att ha sin plats tillsammans med de icke troende och syndarna. Märket uttrycker att de som har det har förkastat Gud och vänt sig till vilddjuret för att få sitt levebröd.

Vilddjuret och dess medarbetare kommer att förfölja dem som vägrar att ta på sig märket och kommer att döda dem. Vilka metoder som helst kommer att användas för att få de som tror på den sanne Guden att ta på sig märket. Barn och spädbarn kommer att dödas inför sina föräldrar som vägrar ta på sig märket. Det kommer att vara en tid av stor sorg.

De som har tagit på sig märket kommer att tvingas ge sina ägodelar till vilddjuret i utbyte mot att vilddjuret kommer förse dem med allt de behöver som hans efterföljare. En del av er kommer att försvagas och överlåta er till vilddjuret och ta emot hans märke på handen eller pannan. Ni kommer att säga: "Gud Kommer Att Förlåta Gud Kommer Att Förstå. " Men Jag kommer inte att ångra eller ändra på Mitt Ord. Jag har varnat er om och om igen genom Mina profeters mun och genom evangeli tjänare. Gör Bättring Nu medan ännu är dag natten kommer när domen kommer att bli stadfäst för alltid.

Om ni inte lyder vilddjuret och vägrar ta hans märke då kommer Jag att ta hand om er. Jag säger inte att många inte kommer att dö för sin tro under dessa tider för många kommer att bli halshuggna för att de förtröstar på Herren Gud. Välsignade är de som kommer att dö i Herren deras Lön kommer att bli stor.

Helt visst kommer det att bli en tid av fred och framgång under det att vilddjuret får sin popularitet att växa. Han kommer att se till att världens problem ser ut som bagateller men den friden kommer att sluta i blodbad och framgången i stor fattigdom i hela landet.

Frukta inte för det människor kan göra eder utan frukta Honom sam kan kasta er själ och kropp i helvetet. Även om det kommer att bli en stor förföljelse och även om vedermödan är Enorm kommer Jag ändå att befria er från allt det. " "Men innan den onda dagen kommer Jag att resa upp en Arme`som kommer att tillbe Mig i Ande och Sanning. Herrens Arme´kommer att göra stora gärningar och underbara saker för Mig. Därför kom tillsammans och tillbe Mig i Ande och Sanning. För fram rättfärdighetens frukt och ge Mig det som rätteligen är Mitt och Jag kommer att bevara er från den onda timmen.

Gör bättring Nu och bli räddade från det hemska som kommer att drabba de upproriska och ofrälsta. Syndens lön är döden men Guds gåva är evigt liv. Kalla på mig Nu medan du kan och Jag vill ta emot Dig och förlåta Dig. Jag älskar Dig och vill Inte att du skall gå förlorad!"


nils

Läsarmejl


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av fredag 16 juni 2017 16:43 | #läsarmejl #nils #mary+baxter #uppenbarelse | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


27 kommentarer

Andreas T.

Det jag ser ute i samhället, är att folk, inte minst ungdomar, går omkring med sina mobiltelefoner hela tiden, som besatta av dem? Och då tänker jag på vilddjurets märke på nåt sätt, även om jag kanske inte vet exakt hur det går ihop.

Svara -   - 16/6-17 23:26 -


Lasse

Vilken tur att vår bästa vän står vid vår sida Nils 😊. https://youtu.be/KSBk1eXcueU

Svara -   - 17/6-17 09:06 -


nils

Svar till Andreas T..

Märket Bibeln talar om i Upp.13:16, sker efter A-krists framträdande och alla förmås, blir tvingade,att taga märket som en bekräftelse att tillhöra honom.

A-krist kräver då denna märkning för att får köpa och sälja,dvs.utan märket kan ingen köpa mat och andra nödvändiga ting,V 17.
Och i Upp.14:9-12,säger Herren att de som tager märket kommer att drabbas av Guds vrede och plågad med eld och svavel i evighet.
Då alla vägar synes stängda för de troende som nekar denna underkastelse under
A-krist, kommer Herren att hjälpa sina trogna i denna prövning av vår lojalitet till Jesus som kan kosta våra liv.
Men när vi vet att Herren Jesus själv offrade sitt liv för oss,är det väl ändå för mycket värt?
Vi bör därför redan Nu taga till oss detta råd i 2 Pet.1:10,"Vinnläggen eder därför mina bröder,så mycket mer om att göra eder kallelse och utkorelse Fast.
Ty om I det gör skall I Aldrig någonsin komma på fall."

Svara -   - 17/6-17 09:06 -


nils

Svar till Lasse.

Ja tänk,att Jesus var trogen intill döden för oss,som var de skyldiga syndarna.

Då vet vi att han Ej sviker oss i de prövningar som vi möter här.
Tack Lasse för denna påminnelse som behövs inför det vi kanske måste möta!

Svara -   - 17/6-17 09:19 -


Lasse

Svar till nils.

Tar man märket så hamnar man i eldsjön, det är bra att du varnar för detta, står ju solklart i Bibeln finns ingen återvändo efter det beslutet, det finns bara En som ska ha Tillbedjan. https://youtu.be/dYrY7yr3rq0

Svara -   - 17/6-17 09:24 -


Sanna

Av texten märks det solklart att vilddjurets märke är rfid-chippet som man inte kan köpa eller sälja utan.

Svara -   - 17/6-17 12:10 -


Lasse

Svar till Sanna.

Håller med dig Sanna

Svara -   - 17/6-17 12:18 -


Daniel Ånséhn

Jag känner också samma sak. Det kommer att ske, en dag. Men om jag läste rät så måste templet i Jerusalem byggas innan det kan ske. Just nu står en moske där (om det är just på samma plats vet jag inte) men jag tror mosken ska bort innan det kan byggas en Guds tempel där.Men det kommer att ske snart. Kanske under denna generationen eller nästa. Frukta inte, håll ut tills Jesus återvänder.

Svara -   - 18/6-17 00:17 -


Jl

Svar till Sanna.

Om du läser i bibeln så går det bra att handla om man bär odjurets namn, helt utan märkning. Vad bibeln talar om är sharialagar. Är du inte muslim så får du inte handla. Hela upp beskriver kristnas kamp emot odjuret.

Svara -   - 18/6-17 10:51 -


Sanna

Svar till Jl.

Det är vad du tror på. Jag tror på att det är chippet.

Svara -   - 18/6-17 12:00 -


JL

"Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal"
För att handla gäller alltså följande. En märkning ELLER vildjurets namn ELLER dess tal.
Jag förstår att det är en skön verklighetsflykt det här med rfid. Men matchar inte bibeln.

Svara -   - 18/6-17 16:27 -


nils

Svar till JL.

Märket blir på högra handen eller pannan säger Bibeln,och sedan början av 2000-talet finns nu ett godkänt RFID-chip för storskaligt bruk.

Det som kännetecknar Islam är att de Kopierar Bibelns lära och tro.
Islam har sitt creed, bismillah som på arabiska och betyder;" i Allahs namn," men på grekiska betyder 666.
Detta synes då bli deras tal 666,en kopia från bibelns Upp.13.
Vidare vänta de på sin "messias",madhi som skall frälsa världen ur kaos som först skall komma.
Likt vi vänta på vår Messias Jesus kristus som kommer efter V-mödans kaos för att frälsa oss.
Islam har en A-krist kallad Dajjal som påstår sig vara messias,och kommer med ett stort följe judar som deras Madhi skall kämpa mot.
Bibelns A-krist är omtalad redan i Daniels bok,och i N.T. skrifter och skall strida mot "vår" Messias och bli kastad i eldsjön,Upp.19.
Deras mahdi skall inta och regera från Jerusalem efter att ha besegrat judarna.
Vår Messias skall sätta sin tron i Jerusalem och därifrån regera under 1000 år.
Några lösryckta jämförelser mellan Islams lögner och dess kopiering av Bibelns sanna ord.
Det finns fler uppenbara lögner från Koranens suror som alla bevisar att hela Koranen är byggd på lögner,i ett försök att ersätta Bibelns med Koranen.
Just det visar på hur Lögnaren djävulen genom att kopiera Herrens ord och gärningar,vill bedraga och förvilla mänskligheten!
För att bedraga måste man lägga sig så nära sanningen som möjligt.

Svara -   - 18/6-17 20:21 -


JL

Svar till nils.

Nils,

förmodligen är du införstådd med att de elektroniska ekonomiska systemen har stora problem. Gigantiska lån finns, med allt detta kommer innebära för valutor. Att i det läget inför rfid i hela världen är som att tro att någon bryr sig om skattmasen i Aleppo. Helt overkligt. Nej, människor kommer börja använda diesel, mat guld mm som bytesmedel. Vi står alltså inför ett totalt brekdown av systemet, pensionsfonder som kommer rasa mm.
I övrigt i Sverige idag. Åk ner till Malmö, där kan du klippa dig för 50 kronor. I kontanter. Så kanske du fattar vart vi är påväg. Skulle någon komma på att vi skippar kontanter så blir det något annat betalningsmedel. Dollar eller något guldbaserat.

Svara -   - 18/6-17 20:42 -


nils

Svar till JL.

Det vill först till en ekonomiska kollaps,som då leder fram till en världsvaluta.

Allt syns alltmer gå mot globalisering på flera olika områden,och blir det en global världsvaluta,följer sedan som Guds ord visar,ett globalt kontrollsystem som då kräver underkastelse för att få tillgång till mat etc.
Tror att då kommer alla ekonomiska transaktioner att digitaliseras varför kontanterna försvinner och ersätts av rfid-chip,som Id för både sjukhus och valutahantering mm.
Syftet med allt detta blir då det Bibeln kallar för Vilddjurets rike,där hela världen skall tvingas med i detta globala Uppror mot Gud den högste.
Herren låter då oss få valfrihet att välja vems tillhörighet vi önskar,men med livet som insats.
Därför må vi alla redan Idag;"Göra eder kallelse och utkorelse fast.Ty om I detta gören,skolen I aldrig någonsin komma på fall,"1Pet.1:10.

Svara -   - 19/6-17 09:07 -


Lasse

Svar till nils.

Så är det Nils, visst kan man ha byteshandel, men knappast om man behöver läkarvård medicin få ut sin lön pension, sen blir dom som håller på med byteshandel nog jagade av myndigheterna, (så tror jag) precis som Sanna och Nils, tar man inte märket är man utanför systemet, tar man chipet på pannan eller handen så tillhör man inte Herren längre, då återstår bara en dom, så är det ,MVH Lasse

Svara -   - 19/6-17 09:23 -


Johnny Haglund

Om vi bara tänker på att vi måste dö för att komma till herren, så borde det väl inte vara så svårt att välja döden framför märket. Vi ska ändå den vägen gå. Guds frid på er.

Svara -   - 19/6-17 10:15 -


JL

Svar till nils.

"ett globalt kontrollsystem som då kräver underkastelse för att få tillgång till mat"

Och du får.... islam
http://www.varldenidag.se/nyheter/kraver-att-kristna-konverterar-for-att-fa-hjalp/cbboid!lc4@jQa9QwtMzR6DCb8Z5g/

Svara -   - 20/6-17 00:06 -


David Ström

Vad behövs för att kunna köpa och sälja? Ett kontokort som är knutet till ett konto, som är knutet till en bank som är beroende av storbankerna som ägs av mammons bankir familjer. Rothschild Rockefeller Morgan och globalisten Soros. Kan du betala dina lån om du blir arbetslös? I annat fall så är du i klorna på finansguden mammon och hans demoner till underhuggare.

Svara -   - 20/6-17 18:52 -


Sanna

Jag drömde inatt om rfid chippet. Det var en Väldigt läskig dröm. Jag såg mig i min gamla gymnasieskola där jag förut gick. Chippet var "top" ämnet som alla pratade om på rasterna som om det var det senaste "modet". I skolan fanns det även ett rum där eleverna kan få den inplanterad i handen. Jag satt i matsalen och de började prata om chippet och de bad en kille, som chippat sig, att visa sin hand där han chippat sig. Han höjde handen högt och visade mig och de andra. Det fanns ett ärr fortfarande på hans hand. När jag såg detta kände jag stor oro och var i chock och visste inte vad jag skulle säga eller var jag skulle ta mig till. Jag var den enda som visste det. Sen fanns det en kille som skulle gå och chippa sig då tog jag honom i panik in i ett rum så vi kunde kunde prata omedelbart ostört. Jag började varna honom och sa att han kommer att brinna i helvetet om han tar den och jag blev tårögd. Killen blev konstig av sig och plötsigt såg jag honom som en halv människa och halv robot liknande huvud och hans känslor försvann. Då visste jag att det betydde att han redan har blivit programmerad och hjärntvättad, stegvist (sakta men säkert), till att gilla chippet. Jag blev så hopplös och besviken av mig. Sen var drömmen slut.

Detta är en tydlig varning från Fadern och han vill att jag ska tala om drömmen för alla. Jag har haft många profetiska drömmar och drömt om Jesus fyra gånger. Nu i den yttersta tiden får många drömmar och visioner just eftersom det står skrivet att Fadern inte gör något utan att varna sitt folk innan. Jag ber jämnt ti Gud att han ska visa mig sanningen om allt och alla. Då får jag drömmar.

Svara -   - 21/6-17 12:52 -


nils

Svar till Sanna.

Tack kära Sanna för denna sanndröm som bara Bekräftar den varning Herren ger sitt folk nu,Innan det blir verklighet.

S.J. har ju redan börjat introducera och förberett tågrese betalning via ett Chipp.
Här går det fort undan,men ändå stegvis,sakta men säkert,som du helt rätt skriver, och Alla går aningslöst in i fällan!
Redan Nu Är och Blir vi programmerade mentalt till att Dyrka denna tidens Avgud; den Digitala Tekniken som blivit mänsklighetens nya Avgud!
Människan har avprogrammerats alltmer,först genom personnumret,och nästa steg blir nu att detta nummer inplanteras In I Människans Kropp!
Människans personlighet utraderas alltmer till att endast vara en programmerad Själlös varelse!!
Då är vi verkligt hjärntvättade,vilket ju A-krists syfte är;att vi skall bliva hans slavar!
Herren välsigne dig Sanna,och återkom om Herren säger något mer. /nils

Svara -   - 21/6-17 13:25 -


Sanna

Svar till nils.

Tack snälla Nils. Vad bra skrivet och vad skönt det känns när det är fler som känner till hur verkligheten egentligen är. Det måste komma ännu fler in i verkligheten och ut ur "media/hjärntvätt" världen.

Svara -   - 21/6-17 14:01 -


nils

Svar till Sanna.

Sanna,får jag publicera denna dröm vidare här på Apg.29 ? /nils

Svara -   - 21/6-17 15:13 -


Sanna

Svar till nils.

Ja, självklart!

Svara -   - 21/6-17 15:29 -


Lasse

Svar till Sanna.

Önskar dig en Välsignad midsommar 😊 länkar en sång till dig Sanna https://youtu.be/juViMYTZEWA

Svara -   - 22/6-17 07:55 -


JL

https://www.youtube.com/watch?v=uY20IFaWlsQ

Svara -   - 22/6-17 08:47 -


Sanna

Svar till Lasse.

Tack detsamma Lasse och tack för sången 😊 Gud välsigne dig.

Svara -   - 22/6-17 11:20 -


Madeleine Huhtalo

I vilddjurets märke ingår en ed som gör att man förnäka Kristus, att man märker sig, och att man tränar ett system. Och att man på något sätt tillbeder vilddjurets bild. Jag bakar ofta säga att man ska ladda hem Peter Fjellstehdts bibelförklaring, läser man den så Blur det inte så mycket spekulerande. Men jag talar INTE EMOT inlägget.

Svara -   - 24/6-17 19:18 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Förförelse och förvirring nu nere på bebisnivå

Av Holger Nilsson 

Förförelse och förvirring nu nere på bebisnivå.

Holger Nilssons debattartikel i Aftonbladet 23 november 2017. 

Nu är det verkligen hög tid att säga ifrån! Jag tänker på en bok som lanserades helt nyligen. Den är skriven av Susanne Pelger, lektor vid Lunds universitet.

33

Läs allt!


De utvalda

De utvalda - judarna.

Jesus talar om att änglarna ska samla hans utvalda då han kommer tillbaka, men vilka är hans utvalda?

10

Läs allt!


Icas julkalender med hijab

ICAs julkalender med hijab.

Bild: Icas julkalender. 

Ica har gjort en julkalender där bland annat en kvinna med hijab som sitter runt ett julbord.

17

Läs allt!


Gud kallas inte »han» i Svenska kyrkans nya handbok

Gud ska inte längre kallas han.

Bild: Fria Tider. 

Gud som »han» och »Herre» har strukits i Svenska kyrkans nya handbok. Därmed har Svenska kyrkan förnekat frälsningen i Jesus Kristus och hindrar då människor från att bli frälsta!

33

Läs allt!


Theo och hans vänner - Barnprogram på Himlen TV7

Följ med i den nya animerade serien på Himlen TV7! Tillsammans med Theo tas vi med in i Bibelteatern i skolådan och lär oss mer om Gud och Hans värld. Dessutom får vi följa med på roliga äventyr med mössen Luther och Benny.

0

Läs allt!


Avfall eller uppryckelse?

Av Mikael Walfridsson 

Avfall eller uppryckelse?

Vad menar egentligen Paulus när han undervisar om en bestämd händelse som ska ske precis före vedermödan? Och är ordet avfall en förfalskning från katolska kyrkan i sitt motstånd mot reformationen?

22

Läs allt!
Äntligen advent

Läsarmejl av Ulrik Petersson 

Jesus kommer snart tillbaka.

Det finns flera advent, eller flera steg i Jesus ankomst.

4

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, fredag 24 november 2017 kl. 15:59

Jesus söker: Gudrun, Rune!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Kungen Kommer - Himlen TV7

Hur kan vi förbereda oss inför Jesu återkomst som Kung? Hur ser vårt framtidshopp ut? Kom med och be att Guds församling vakar med olja i sina lampor!

45

Läs allt!


Senaste kommentarer


De andliga nådegåvorna - Gösta Karlsson

Pastor Gösta Karlsson talar om Andens nådegåvor i ett nu några år gammalt klipp - men ständigt aktuellt!

1

Läs allt!


Perfekt julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten.

100 kr! En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt. Passa bra som julklapp!

1

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1 155 online! | Sidvisningar idag: 235 102 | Igår: 257 968 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp