Surfar nu: 472 www.apg29.nu


Kommer uppvaknandet för sent?

Kommer uppvaknande för sent?

Av HOLGER NILSSON. 

Om man nu inte tror att Jesus kommer förrän efter denna, borde alla dessa pastorer verkligen predika att förmodligen kommer alla kristna att dö innan riket upprättas.

En glimt från ett samtal med en som undervisar pastorer.

Nyligen träffade jag, Holger Nilsson, en av dem som undervisar blivande pastorer.

Vi hade ett ganska kort med vänligt samtal om eskatologin. Detta med anledning av att han konstaterat att detta ämne om den yttersta tiden och Jesu återkomst har tystnat.

Jag påpekade då att eftersom det är så borde man verkligen göra något åt detta.

Han menade att det förekommer på ett annat sätt, men nu är betoningen på att Jesus kommer att upprätta sitt rike. Det är ju sant, men det sker inte förrän efter vedermödan.

Kontentan

Om man nu inte tror att Jesus kommer förrän efter denna, borde alla dessa pastorer verkligen predika att förmodligen kommer alla kristna att dö innan riket upprättas. Det är faktiskt kontentan av en sådan förkunnelse om man ser alla dessa katastrofer som kommer att döda mer än halva världens befolkning bara genom dessa. För att inte tala om hur alla som inte böjer sig för Antikrist kommer att dödas.

Han kommentar till vedermödan vara att du kan tala med pastorn från ett visst land, han kommer då att säga: Vedermöda, det lever vi nu i.

"Om man som pastor tror att vi skall gå igenom hela vedermödan, så måste man vara konsekvent och predika om förberedelser för att dö, men detta har jag inte hört en enda pastor göra av de som har tror att vi skall genomgå vedermödan."

Jag påpekande att hela västvärlden har ingen vedermöda (och för övrigt massor av länder har det inte heller.) Jag sa vidare att den vedermödan som Bibeln talar om, den är totalt omfattande över hela jorden. Det är också den tid som Jesus säger är den värsta som någonsin förekommit igenom historien.

Om man som pastor tror att vi skall gå igenom hela vedermödan, så måste man vara konsekvent och predika om förberedelser för att dö, men detta har jag inte hört en enda pastor göra av de som har tror att vi skall genomgå vedermödan. Därför är denna förkunnelse inte trovärdig.

Stympad förkunnelse

För övrigt sa jag att jag har hört att många inte längre tror på någon vedermöda. Det är ju ett sätt att försöka få ihop sin stympande förkunnelse genom att göra den än mer stympad. Ja, att förneka delar av Guds ord.  

"Jag sa att 91 % av pingstpastorerna tror att Jesus kommer före vedermödan, detta enligt undersökning av Kerrington."

Den jag talade med började också tala om Darbyism, att nu tror man inte på det. Detta är ett mycket fult knep att stämpla de som väntar Jesus när som helst, att kalla dem för darbyister. Jag påpekade att den förkunnelsen fanns före Darbys tid och för övrigt finns den i Bibeln, vilket är avgörande.

Jag sa att 91 % av pingstpastorerna tror att Jesus kommer före vedermödan, detta enligt undersökning av Kerrington. Jag menar att svenska teologer inte på något sätt kan anses ha mer ljus än alla dessa, tvärtom så är många av våra teologer påverkade av liberalteologi och förtröstar på sin huvudkunskap istället för den Helige Ande. Hade dessa använt lika mycket tid till bön som att läsa denna teologiska litteratur hade de varit gudsmän.

Förståelsen

Det är så att när det gäller förståelsen av Guds ord så är det den Helige Ande som ger ljus över skrifterna och inte av människor som inte ens har tro på det gudomliga ordet som finns uppenbarat i Bibeln.

"På samma sätt är det i vår tid, man väntar inte att Jesus skall komma på himlens skyar utan som den som upprättar riket, också dessa kommer att likt de skriftlärde bli överraskade när Han kommer."

Vår tids skriftlärde är teologerna. På Jesu tid hade man skaffat sig en uppfattning genom sin mänskliga kunskap att Jesus skulle komma som konung och upprätta riket, man förstod intet. Detta trots att den utlovade Messias stod framför dem, så förblindade hade de blivit genom att förtrösta på mänsklig insikt istället för gudomligt ljus.

På samma sätt är det i vår tid, man väntar inte att Jesus skall komma på himlens skyar utan som den som upprättar riket, också dessa kommer att likt de skriftlärde bli överraskade när Han kommer.

Nyhemsveckan

Vad jag vet så förekommer inte heller någon förkunnelse på t ex Nyhemsveckan i år. Den enda jag vet som sa något var en enkel kvinna som i ett kortare inslag i Nyhemsveckan påpekade att ni talar ju inte om Jesu återkomst. Tänk att det måste vara en vanlig vaken kvinna för att säga detta!

Likadant var det på Jesu tid, det var Hanna i templet och Simeon som var bedjande och vakande – de kände också igen Frälsaren då han bars fram i templet

Det vilar ett stort ansvar på de som förkunnar att Jesus inte kan komma nu. Att söva ner medlemmar och församlingar med ett sådant budskap - det är ingen pastors uppgift – den är att väcka dem.


HOLGER NILSSON

Källa:
Kommer uppvaknande för sent?
Flammor.com

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 27 juni 2019 18:14 | #holger nilsson #uppryckandet #vedermödan | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

23 kommentarer

Per 27/6-2019, 20:46

Mycket Bra, Holger!

Svara


Leif 27/6-2019, 23:51

Holger är en som fått Guds eld i sitt hjärta över vissa saker, och då slutar man inte för att vissa oförstående kritiserar. En trogen tjänare håller ihärdigt på med det som lagts på hjärtat tills Herren hämtar hem tjänaren.

Gud välsigne dig rikligt Holger för den trons kamp du utför!

Svara


SA 27/6-2019, 23:53

Är det verkligen så illa , man blir målös 😔

Svara


SA 27/6-2019, 23:54

Svar till Leif.

Håller med 👍

Svara


Lena Henricson 27/6-2019, 23:58

Svar till Leif.

Helt sant och bra det du skriver! Kunde inte uttryckt det bättre. Vi i Sverige 🇸🇪 behöver sådana eldsjälar som Holger! 🙏👆

Svara


Erik S 28/6-2019, 02:57

Bra, fortsätt det behövs i denna sena tid!

Svara


Katrina 28/6-2019, 13:48

se här vad som pågår i Danmark "danska barn indoktrineras till islam". ren avgudadyrkan,jag tror inte skolbarnen vet vad det gör, må Gud förlåta och väcka dem.

skrolla ner så ser du videon

https://summit.news/2019/06/27/denmark-video-of-pupils-being-taught-to-chant-allahu-akbar-causes-controversy/

Be , så våra barn slipper detta

detta är myckert allvarligt, vakna

Svara


Lotta 28/6-2019, 17:43

Tack Holger!

Du är en av få som står upp för denna viktiga sanning. Gud välsigne dig att fortsätta! Tyvärr är det nog många som inte väntar Jesus och inte är redo. Vi behöver göra upp med synd i våra liv och hålla oss nära Jesus. Då är vi redo inför uppryckandet.

Fridshälsningar

Lotta

Svara


SAS 28/6-2019, 20:59

Det verkar som en del kristna har mer fokus på vänta Antikrist än att Jesus Kristus ska komma. De som inte tror på uppryckandet hör man sällan tala om att Jesus ska komma tillbaka.

Svara


Stefan Jonasson 28/6-2019, 21:10

Var och en som åkallar HERRENS NAMN skall bliva frälst... Åt alla dem som tog emot honom gav han rätten att bli ett GUDS BARN... VAR OCH EN SOM TROR ATT JESUS ÄR KRISTUS ÄR FÖDD AV GUD...... När JESUS kommer på skyarna så tar han alla som tillhör honom till sig så skall vi alltid vara hos HERREN.. Han har frälst oss från vreden... Vredes domen kommer över jorden 🌏 när GUD tagit hem dom som tillhör honom... Sedan kommer sjuårs perioden som kallas vedermödan.. När GUD slutgiltigt skall underkuva ondskan på jorden 🌏 och lägga alla GUDS fiender som en fotpall.. Ve världen som gjort sig fiende till DEN ALLSMÄKTIGE... Dom skall få dricka GUDS VREDES KALK OCH DRICKA DEN TILL BOTTEN... Under denna vredens period skall GUD församla och frälsa dom judar som överlevt..som..kommit till insikt om MESSIAS... Dom judar som redan var frälsta är för alltid hos JESUS tillsammans med dom frälsta hedningarna... Ett försök till eskatologiskt förståelse.. Håll det enkelt...

Svara


AnnMarie 29/6-2019, 12:05

Svar till Bertil Rosenius.

Förlöjligande ordlek är precis vad det är dessutom måste en del alltid "ha rätt".

Svara


SAS 29/6-2019, 21:56

Svar till Bertil Rosenius.

Okej så du reagerade på det jag skrev och kallar det förlöjligande ordlek. Hmm kanske det ligger något i det jag skrev🤔. Hör många kristna som talar mer om Antikrist än att vänta på Jesu tillkommelse tyvärr. Vi ska uppmuntra varandra med att Jesus ska komma tillbaka.

1 När det gäller tider och stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. 2 Ni vet själva mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. 3 När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbar undergången dem lika plötsligt som värkarna hos en kvinna som ska föda, och de slipper inte undan.
4 Men ni, bröder, lever inte i mörker så att den dagen kan överraska er som en tjuv. 5 Ni är alla ljusets barn och dagens barn. Vi tillhör inte natten eller mörkret. 6 Låt oss därför inte sova som de andra utan hålla oss vakna och nyktra. 7 De som sover, de sover om natten, och de som berusar sig är berusade om natten. 8 Men vi som tillhör dagen ska vara nyktra, iförda tron och kärleken som rustning och hoppet om frälsning som hjälm. 9 Gud har inte bestämt oss till att drabbas av vredesdomen utan till att vinna frälsning genom vår Herre Jesus Kristus. 10 Han har dött för oss för att vi ska leva med honom, vare sig vi är vakna eller insomnade. 11 Uppmuntra därför varandra och uppbygg varandra, så som ni redan gör.

Svara


SAS 29/6-2019, 21:57

Svar till AnnMarie.

Måste man alltid ha rätt 😃. Skönt att inte behöva ha det..

Svara


SAS 29/6-2019, 22:03

Jag citerar Christer Åberg och instämmer
Det finns en villolära idag där det förkunnas att frälsta och pånyttfödda kristna ska få vara med Antikrist och den stora vedermödan. På detta sättet väntar de på att Antikrist ska framträda.

Men jag väntar inte på Antikrist - jag väntar på Jesus som när som helst ska hämta alla de frälsta genom ett uppryckande till honom!

Vem väntar du på? Antikrist eller Jesus? Är du redo när Jesus ska hämta hem de sina?

Läser vi bibeln ser vi tydligt att de frälsta inte kommer vara med i den stora vedermödan. De som däremot kommer vara med i den stora vedermödan är Guds utvalda folk judarna.

Svara


Mats M. 29/6-2019, 23:57

Svar till SAS.

Håller med. När människosonen kommer skall han då finna någon med tro. Många goda kristna i dag lever i förvissningen att deras humanistiska engagemang (vilket applåderas av världen) är skälet till att de tillhör Guds rike. Men Jesus säger att mitt rike inte tillhör den här världen.

Svara


Stefan Jonasson 30/6-2019, 01:14

Vad har vi att frukta av antikrist.. Han är fiende till GUD.. Och vi vet hur det går för GUDS fiende.. Och vi som tror är GUDS BARN och ingen av oss kan skadas av den onde 1joh 5:18 vi vet att ingen som är född av GUD Syndar. Han som är född av GUD*bevarar honom, så att den onde inte kan röra honom... Vi vet att vi tillhör GUD och att hela världen är i den ondes våld. **Ingen som är född av GUD syndar..?? Vad menas med det kan man ju fråga sig.. Finns det något bra svar?

Svara


SAS 30/6-2019, 08:21

Den Kristna församlingens himmelsfärd
Därnäst såg jag något som gjorde mig om möjligt ännu mera häpen och förundrad. Åter hördes mäktiga basunljud! Från Messias genomstungna händer utgick då strålar av gudomlig kraft över hela jorden. Varje levande person, som träffades av dessa strålar av härlighet, förvandlades i ett nu till en ljusgestalt, som under jubel och överjordisk glädje lyftes upp i skyn. Jag såg många människor, vilka var mitt uppe i sina förvärvsarbeten, som plötsligt blev förvandlade och uppryckta och fick lämna sina arbeten. Av två personer, som arbetade på åkern blev ,blev en uppryckt medan den andre blev lämnades kvar. Två låg i samma säng, den ene blev upptagen, medan den andre lämnades kvar. Jag såg hur gamla människor fick nya, ungdomliga kroppar. Människor som var handikappade och sådana som hade förvridna och fula ansikten blev förvandlade till himmelska skönheter, och barn blev i ett nu fullväxta. Jag såg hyrde lidande och de sjuka fick ikläda sig oförgätliga och underbart sköna, felfria kroppar. Jublet och lovsången var öronbedövande! Glädjen går inte att beskriva! Vilket makalöst skådespel!
Det blev en väldig skara, som samlades vid Mästarens fötter. Under tonerna av änglakörer,drog de så bort från jordens vedermöda in i ljuset och härlighetens himmel. Men på jorden var det många som förstod vad som hände. Endast de, som kände till vad de profetiska sade om Människosonens uppenbarelse i skyn, var medvetna om att nu hade de skett. Jesus hade kommit tillbaka men många av dem själva hade då inte varit redo. De ogudaktiga människorna, som var kvar på jorden, såg ingenting av vad som egentligen skedde. De såg inte ens ljuset och hörde lovsången. De såg aldrig de förvandlade människorna ------- de bara försvann. De flesta skakade på huvudet och sade inbördes att dessa fanatiker får skylla sig själva för att de blev offer för sina ockulta experiment. Men bland många av de kvarlämnade kristna de som inte var redo vid Människosonens uppenbarelse i skyn blev det stor bestörtning. Skaror av dem ropade och grät när de förstod vad som hade hänt. En del hade föräldrar eller någon annan anförvant eller vän som plötsligen var borta, och som ofta hade talat om Kristi Återkomst, och om hur viktigt det var att vara redo för att hämtas hem till de himmelska boningarna. Trots alla offentliga varningar för de karismatiska kyrkorna, fylldes dessa nu överallt av de kvarblivna som började söka Gud. De visste att det inte handlade om något slags trolleri utan att det var ett av Jesu löften som hade gått i Uppfyllelse. Över hela jorden utspelades nu av kristenhetens största väckelse då miljontals människor blev omvända. De som förut varit ljumma och endast levt för värdsliga och materiella värden blev nu gripna av en sak---- att få del av Guds nåd och vinna det eviga livet.
Dan 12:1-2, Joh 5:28-29, Upp 20:6, 1Thess 4:14-18, 1Kor 15:52, Matt 24:40-41, Luk 17:34-37
Ur Boken Nils Ibstedt samtal om tidens tecken, Kristi återkomst & de yttersta dagarna

Svara


SAS 30/6-2019, 08:30

Skrev fel ser jag i texten det ska stå "Jag såg hur de lidande och de sjuka fick ikläda sig oförgänliga och underbart sköna, "

Svara


Stefan Jonasson 30/6-2019, 10:43

Det var en vacker beskrivning av dom frälsta himmelsfärd... Jag bara undrar vad som menas med.. Med många av de kvarlämnade kristna som inte var redo blev kvar.. Vad måste man göra mer än tro och vara pånyttfödd för att komma till himlen... Så att man kan vara riktigt säker..

Svara


Ola Windås 30/6-2019, 15:46

Stefan, jag tror att Gud bara kan hämta dem som tagit emot Jesus som Herre och blivit födda på nytt =fått den Helige Ande=blivit frälsta och förts av Fadern från" mörkrets välde in i Hans Älskade Sons Rike".

Han hämtar helt enkelt dem som tillhör honom.

Svara


Ingemar B 30/6-2019, 17:58

Svar till Stefan Jonasson .

Du skriver: ”Ingen som är född av GUD syndar..?? Vad menas med det kan man ju fråga sig.. Finns det något bra svar?”

Du baserar din fråga på 1 Joh. 5:18.

Första Johannesbrevet tar upp detta med synd. Tyvärr är de flesta översättningar inte tillräckligt exakta för att ge ett klart svar på denna fråga - vilket har vållat många problem även bland kristna, eftersom verserna verkar motsäga varandra.

Den grekiska grundtexten är kristallklar, där kan inga missförstånd uppstå. Det gäller skillnaden i betydelse mellan presens och aoristisk verbform av verbet αμαρτανω, synda.

Låt oss se på 1 Joh. 3:6, 9 och 1 Joh. 5:18 (Folkbibelns översättningar).

3:6 Den som FÖRBLIR i honom syndar inte. Den som syndar har inte sett honom och känner honom inte.

3:9 Den som är född av Gud GÖR inte synd, ty Guds säd FÖRBLIR i honom. Han kan inte synda, eftersom han är född av Gud.

5:18 Vi vet att ingen som är född av Gud syndar. Han som är född av Gud bevarar honom, så att den onde inte kan röra honom.

Dessa verser har alla i den grekiska grundtexten presensformen av verbet

αμαρτανω. Presens indikerar kontinuerlighet.

Vi kan jämföra dessa verser med 1 Joh. 2:1: ”Mina barn, detta skriver jag till er för att ni inte skall synda. Men om någon syndar, har vi en som för vår talan inför Fadern - Jesus Kristus som är rättfärdig. ”

Där används den aoristiska formen av samma verb, vilket visar en enskild händelse, inte ett kontinuerligt tillstånd av synd.

Johannes är mycket noga med denna åtskillnad. Vi kan alltså synda som kristna, men kan inte kallas kristna om vi låter synden bli ett ”normalt” tillstånd i vårt liv.

Många bibelöversättare är slarviga och har missat denna viktiga skillnad. Men andra har uppmärksammat detta, t.ex. NIV:

1 Joh. 2:1: ”My dear children, I write this to you so that you will not sin. But IF ANYBODY DOES SIN, we have one who speaks to the Father in our defense – Jesus Christ, the Righteous One.”

1 Joh. 3:6: “No one who lives in him KEEPS ON SINNING. No one who CONTINUES TO SIN has either seen him or known him.”

Stefan, det är glädjande att du vill tränga djupare in i Guds Heliga Ord.

Frid.

Svara


Stefan Jonasson 30/6-2019, 23:50

Intressant att läsa din kommentar... Jag är dålig på grammatik... Men jag förstår... Synd synda synder synden... Det blir många synder.. Kan vara jobbigt att vara kristen ibland..vår gamla natur sticker upp sitt nylle ibland.. Ifråga om SYND dom tror inte på mig... Rom 8:3 det som var omöjligt för lagen, svag som den var genom den syndiga naturen DET GJORDE GUD GENOM ATT SÄNDA SIN EGEN SON SOM SYNDOFFER,, HAN SOM TILL DET YTTRE VAR LIK EN SYNDIG MÄNNISKA,, (här kommer poängen) I HANS KROPP FÖRDÖMDE GUD SYNDEN kan man vara fräck och säga att våra synder redan är dömda och att KRISTUS tog straffet för våra synder och att om vi är i honom är vi döda från synden,, och att en död man kan inte dömas för sina synder *förflutna*pågående *och kommande synder.. Rom6:11 så skall ni tillräkna er själva att ni är döda från synden och lever för GUD I KRISTUS.. Inte så att vi har någon slags frisedel att leva ut synda naturens krav... Men faktiskt räddade för evigheten... Jag känner att jag blev krånglig nu..

Svara


Lillibeth 15/7-2019, 11:50

Mycket bra av dig Holger att inte tvivla på ordet. Vi ska ihärdigt/uthålligt hålla fast vid sanningen. Den onde har alltid sitt sätt att förvränga saninngen.

Här en länk som beskriver samma ämne:https://www.youtube.com/watch?v=a5h2IS6-vIA

1Thess.4:17-18 //Lillibeth

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, lördag 24 augusti 2019 kl. 00:16

Jesus söker: Bartolomeus!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
fredag 23 augusti 2019 23:46

Be för min bror att han får sålt sitt hus snabbt
Huset är rymligt och bra passar för minst två barn och det är en trygg plats,att bo i,finns liten fotbollsplan i närhet
Gärna kristna
Tack Herre,


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Leif: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: De ropade om Guds eld över Sverige

Johan: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif: Uppryckande och väckelse

Tomas N: Uppryckande och väckelse

Andy Svensson: Uppryckande och väckelse

Leif: Uppryckande och väckelse

Lena Henricson: Uppryckande och väckelse

LeifA: Tjänster i församlingen

Andy Svensson: Uppryckande och väckelse

Lena Henricson: Uppryckande och väckelse


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp