471 online! | Sidvisningar idag: 111 458 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Koranen inleds med 666

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1446942922-666.jpg

"Bismillah" är Koranens inledningsord och betyder på arabiska "I Allahs namn", men på grekiska betyder det 666.

Upp 13:18

Här är visheten. Den som har förstånd kan räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal och dess tal är 666.

Bismillah

Jag har en kristen vän som har bott i ett muslimskt område. Han älskar muslimerna och de är hans vänner. Han fick veta att varje gång en muslim skall äta säger denne "Bismillah".

En muslim förklarade då för min vän att det kan han också som kristen säga. Det är inte farligt. Utan det betyder att man ärar Gud.

Detta tyckte min vän lät bra, men något inom honom sa att det inte var rätt så han gick hem för att ta reda på det.

Och det som han då upptäckte var allt annat än bra. Han upptäckte att det betyder 666 på grekiska! 666 är Antikrists tal som Bibeln talar om i Upp 13.

Varje gång då en muslim säger Bismillah när han skall äta åberopa han alltså talet 666. Du kan förstå att min vän blev chockad när han upptäckte det här.

Koranen inleder med Bismillah

När jag själv har sökt på nätet efter ordet "Bismillah" så hittade jag på Wikipedia att Koranen inleder med "Bismillah". Det är det första som Koranen säger. Bismillah är arabiska och det betyder "i Allahs namn". På bilden här högst upp i artikeln ser du "i Allahs namn" skrivet på arabiska.

Samma tecken fast på grekiska, som du också ser här ovan, betyder någonting helt annat. Det betyder 666.

666 är ett heligt tal inom islam

När jag sökte på nätet för att hitta mer fakta om det här då hittade jag en sida där en muslim skrev att i islam är talet 666 ett heligt tal. De menar inom islam att satan har förvanskat det här talet.

Det är så jag tror att det kommer gå till då den falske profeten kommer att lyckas få människor att ta emot detta tal. Han kommer säga att det är heligt och att det är inte sant att det skulle betyda någonting annat.

Han kommer säga att det är judarna och de kristna som har fel om talet och att de har ljugit och förfalskat bibeln. Och så kommer då många gå på lögnerna och ta emot talet i tron att det skulle vara ett heligt tal.

På handen eller pannan

http://www.apg29.nu/bild/1447066359-hoger-hand.jpg

I Uppenbarelseboken 13:16 står det:

Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen...

http://www.apg29.nu/bild/1447066416-pannan.jpg

Och det fortsätter med:

...eller pannan,

Uppenbarelseboken 13

Vi skulle alltså kunna översätta bibelordet från Uppenbarelseboken 13 som vi citerade här ovan ungefär så här:

Upp 13:18

Här är visheten. Den som har förstånd kan räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas [Muhammed] tal och dess tal är i Allahs namn.


Videon här nedan tar upp mer fakta om bismillah och märket inom islam.
Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 5 november 2018 02:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


15 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

David Ström

Förr var det otänkbart att låta främlingar med annan religion att bosätta sig här. Alla medborgare skulle frukta samma Gud som Gustav Vasa. Även konungen skulle hållas i trogen huld. Säkert kunde undantag göras i fall man behövde män med kunskap utifrån. Ett exempel är väl Valonerna som hjälpte Sverige med järnframställningen. "Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden." Tage Erlander 1965. Man kan undra vad han tyckte när hans valda efterträdare Olof Palme ändrade grundlagen så att Sverige skulle kunna bli ett mångkulturellt land? Karl XIV Johan, född Jean Bernadotte kund inte ta plats här som kung, hur som helst. Han blev först adopterad och fick överta namnet Johan. Man kan anta att han fick konvertera för att bättre passa in här och även få välsignelse av kyrkans överhuvud vid kröningen. Jag tror att denna migration av främlingar blivit möjligt på grund av sekulariseringen i vårt samhälle och att kristna värderingar omfamnas av allt färre. Kom att tänka på kvinnan vid brunnen. Hon ställde sig frågande till att Jesus som var jude skulle ta emot vatten av en som var samarier. Jesus sade till kvinnan att han kunde ge henne ett slags vatten som skulle göra att hon aldrig blev törstig igen. Han sade att han var Frälsaren. Vattnet han kunde ge henne var det eviga livets ”levande vatten” Jesus frälser vem han vill och som jag förstår det så kom även kvinnan till tro på Jesus. Hon tog emot. Men som det är nu så kommer ju många främlingar salafister wahhabiter. Man ser främlingar som i vita kläden som är på väg till fredagsbönen. De har inget tanke på att bli kristna och formas till att passa in i landet som tog emot dem. Lapplisorna vågade inte ens ge dem parkeringsbot då de stod på vägen. De har ingen tanke på att ta emot. Ok! Guds ande kan röra dem om en kristen rör dem i bön. Läste om en muslim som blev varm så han kokade efter en kristen bön. Jag bekymrar mig inte främlingen som tar emot utan för den som tillber andra Gudar utan att vilja ta emot. Se, jag sänder ut er som får mitt ibland vargar. Var därför listiga som ormar och oskyldiga som duvor. I Matteus uppmanar han kristna att vara försiktiga med vilka hans följare släpper in på livet. På frukten känner man trädet. Jag må vara bekymrad. Men vad ger Gud för vägledning i Bibeln? Barmhärtighet är en sak. Men att mata draken är en annan. Han har nog med mat där han hör hemma.

Svara -   - 5/11-18 03:53 -


Lukas

Vänstern och liberaler ville ha ateism och avskaffade kristendomen. Men vänstern tar hit muslimer som valboskap och tar in islamister i partiet. Och helt plötsligt har man orsakat att samhället präglas av en hård religion fjärran från den kristna kärlekstanken. När man ville ha ateism!

Svara -   - 5/11-18 17:58 -


Niklas Jönsson

Den där religionen Islam måste mot arbetas till 100% med alla till buds stående medel innan det förstör hela vårt fina land helt å hållet som det en gång i tiden var,men som sakta men säkert håller på att förstöras på alla plan mot vår vilja.Släpp in Jesus i vårt samhälle så kommer Islam att utrotas med sitt antikristliga system och all skit som det för med sig till ingens glädje.

Svara -   - 5/11-18 18:23 -


Per Persson

Svar till David Ström.

Du vet väl om att Karl XII tillät både judar och muslimer att fira gudstjänst i Sverige?

Svara -   - 5/11-18 21:01 -


Per Persson

Vad är det för fel att säga "I Guds namn"?

Svara -   - 5/11-18 21:03 -


JL

Svar till Per Persson.

Per Persson, nu skrev ju faktiskt inte David om Karl den XII. Vidare skall du nog inte lyssna för mycket på Aftonbladet, Metro och Svt.

Svara -   - 6/11-18 20:00 -


JL

När det gäller att ta märket, alltså islams märke. Så handlar det inte om att man fysiskt tar det på handen. Att ta märket på handen menas alltså att man hjälper odjuret till makten. Att ta märket i pannan är det samma som konvertera.

Svara -   - 6/11-18 20:02 -


AndersN

Texten i Uppenbarelseboken 13 har "sexhundrasextiosex" utskrivet med bokstäver: ἑξακόσιοι ἑξήκοντα ἕξ.

Svara -   - 7/11-18 02:45 -


AndersN

Svar till AndersN.

Jag ser nu att det beror på vilken utgåva man tittar på. Det är mycket möjligt att handskrifterna har χξς medan de flesta nyare utgåvor av texten skriver ut ordet för läsarens skull.

(Handskrifterna innehåller en del förkortningar som skrivs ut i utgåvorna, t ex förkortas "Gud" konsekvent i handskrifterna men skrivs ut i textutgåvorna.)

Svara -   - 7/11-18 14:35 -


Erik S

Vill göra en kommentar, som kanske ligger något vid sidan om inlägget, men det handlar bl.a om islam. Håll till godo;

Det finns en elitistisk huvudplan att förstöra Europa, dess gränser, etniska särprägel, dess religion,ekonomi i syfte att införa en kommunistisk världsregering (Agenda 21) utifrån att skapa kaos, så bygger man detta nya. "Frimurar-anden" ligger i bakgrunden.

1.Man vill alltså först skapa kaos, detta genom muslimsk massinvandring, genom att fullfölja Coudenhove Kalergi´s och president Sarkozy´s teorier om rasblandning.

2. Krig.De vill uppnå det Bibliska slutscenariot i Mellan Östern enligt Albert Pike och William Carr´s plan för det 3:e världskriget.

Det öppna samhället är nödvändigt för att Soros och Rotchild´s bank och finasväsende skall kunna plundra just det öppna samhället. Stater som vägrar detta anses som "stängda" dom betecknas som "skurkstater" och är begränsade i sitt förhållande mot andra stater-de skall frysas ut.

Därför ligger Soro´s öppna samhällssyn bakom nästan all oro som nu sprids i världen. Allt ifrån Arabiska våren till "Pride-revolutionen", vänsterliberalernas huligangäng som härjar i Europas stora städer (liksom i USA) samt nu senast dessa marscher som går från Honduras/Venezuela via Mexico till USA:s södra gräns.

Planen bakom muslimsk massinvandring kan spaltas upp i 8 punkter; 1. Euro- Mediterranian process d.v.s Barcelona-avtalet.

2. Frimurarmarionetterna´s bombningar i Mellan Östern och Afrika-Islams härjningar och terrorbombningar i MENA-området.

3. Massiv lögnaktig propaganda för att få folk att komma till Europa, samt betalda biljetter för att de skall ta sig hit så smidigt som möjligt.

4. Rotchilds agent G Soros "Europeiska plan för migration och integration" betalas av de superrika elitistiska fonderna (Epim) "Pasos" innefattar EU-komissionen-EU-parlamentet, Nato (kanske USA:s kongress), icke statliga organisationer och Soro´s öppna samhälle. Alla dessa vill avskaffa alla gränser samt få bort nationalstaterna! Mutor florerar hejdlöst inom detta geschäft.

5. Angela Merkel, som ju är Frimurare, bjuder in all världens muslimer att komma till Tyskland/Europa. Sedan kräver hon att alla andra länder skall ta sin del av den muslimska massinvandringen!

6. Rothschilds partner/agent G Soro´s har framlagt en 7-punkts program där Europa är tvingade att ta emot minst 1 miljon muslimska migranter årligen, men inte nog med det, Europa skall också betala för 4 miljoner s.k "flyktingar" i Turkiet, Jordanien och Libanon, OCH ytterligare 15.000 euro per "flykting" och år, de 2 första åren!!--inte undra på att det är dåligt på nästan all områden i vårt land, denna invandring kostar långt mer än vad vi tror och de riktiga siffrorna hemlighålls. Till detta kommer att EU måste betala 8-10 biljoner euro till "frontstaterna"-EU:s yttre gränser samt att man måste se till att det finns säkra korridorer till alla länder så "flyktingarna" kan ta sig fram! Sen tillkommer också "klimathotet" som är sammankopplat med flyktingvågen-detta "klimathot" är ren och skär bluff. Ingenting annat. Nåt man kan skylla på, för att Europa skall ta emot ännu fler s.k "flyktingar"!

7. Denna asylindustri kostar EU ca 140 biljoner euro!!! och 1,2 miljoner människor är sysselsatta med detta geshäft. Bakom detta står Rothschild och Barclay´s bank. Hans svärson var ordförande i banken och sitter i den styrande kommit´en i Bilderbergsgruppen. N.M Rothschild och sönerna är aktieägare i dessa finansinstitut.

8. FN:S speciella representant för internationella migrationsfrågor och f.d styrelsemedlem i Goldman&Sachs d.v.s Rothschild Bank, EU-kommissionär och högsta hönset i Trilaterala kommisionen, Peter Sutherland kräver att EU skall underminera det homogena samhället i medlemsländerna och att avskaffa alla gränser.

Vi vet ju att gränsbevakningen i Sverige inte har fungerat alls de sista åren. Detta har dock inte regeringen sagt något om-speciellt inte inför valet. Nu kan alla se varför inte gränserna kontrolleras-det ingår i en större plan och är på order från högre instans!

Det nya Migrantavtalet som skall undertecknas den 10 december kommer Sverige att skriva under! Dock finns några länder som vägrar, heder åt dom. Kära vänner, vi ser hur allt faller på plats och att vi är under attack av Anti Krist´s ande på alla områden. Tiden närmar sig sitt slut. Var beredda.

MVH och Shalom

Svara -   - 7/11-18 18:05 -


AnnMarie

Svar till Erik S.

Jag googlade på Soros och Rothchild och enligt Wikipedia har båda judiskt ursprung.

Ang Rothchild står det bl a: "Familjens judiska bakgrund och deras finansiella framgångar under 1800-talets omvälvningar har i antisemitiska kretsar gjort namnet Rothchild synonymt med en judisk konspirstion om världsherravälde."

??!!?

Svara -   - 7/11-18 20:46 -


Erik S

Svar till AnnMarie.

Stämmer precis. Dom har judiskt påbrå, men ett judiskt världsherravälde tror jag inte. Dom är kommunister, så ett kommunistiskt världsherravälde är nog mer rätt. Se Orwells 1984-det som kommer blir långt värre än det! Det här förbereder givetvis för antikrist.

Tillägg; igår sade Sveriges EU-kommissionär Cecilia Malmström "att hon vill ha HELT FRI INVANDRING FRÅN AFRIKA TILL EUROPA OCH SVERIGE"!! Gränserna skulle bort för att underlätta invandringen. Vad tror ni kommer hända då? Läget är långt mer allvarligt än vad vi kan förstå.

Dom övergrepp och den kriminalitet som vi ser nu, är inget mot vad som komma skall. Vi får hoppas att S Swärd och hans 380 pastorer är riktigt nöjda och sover gott om natten. Dom kan väl sända en liten tanke till alla dom stackars flickor/kvinnor som blir våldtagna, det är väl inte för mycket begärt eller?

Islam kommer inta landet mer och mer, det kanske också är positivt, eller hur Swärd? Nja, dom skulle väl inte få ha bön i våra kyrkor, tyckte du, eftersom det var en avgudareligion. Alltid något, får man väl säga då.

Kära vänner, snaran dras åt!

MVH

Svara -   - 8/11-18 10:36 -


AnnMarie

Svar till Erik S.

Ang Soros och Rothchild är det mest det som Kjell Sjöberg drabbades av då han började gräva i detta.Så långt jag vet tystade man ner honom och att han blev en mycket nedbruten man.

Hur de 380 pastorerna har mage att likt storken sticka huvudet i sanden och låtsas som om allt står väl till efter detta galna upprop samt ifrågasättande av kristna som röstar på SD är för mig en gåta!🤔

Svara -   - 8/11-18 11:03 -


Tomas N

Svar till Erik S.

Tack för ett bra inlägg! Jag svarar på det längre inlägget om världsriket och globalisternas långtgående konspiration att genom kaos och olika onda plander ta kontroll över världen.

Så länge som internet är ganska fritt så kan var och en studera dessa planer fritt och därefter med mänsklig klokhet,resonerande och med Helige andes ledning utvärdera vad som är sant och riktigt.

De här olika stämplarna och förbudsskyltarna för vad som får sägas och tyckas fyller en viss funktion,men vilken? Och hur skall man hantera dem?

Kunskap och uppenbarelse kan leda till bättre förberedelse och bättre ursklijning på världens händelser. Men man skall inte låta studerandet av det fientliga ta över huvudfokuset i att leva som ett Guds barn på alla sätt.

Jag såg för några år sedan en serie på youtube som heter"Know your enemy". Jag gillar titeln och serien är ganska bra även om jag senare förstått att den gjordes av en kille som är SDA och som i retrospekt hade deras typiska brist på förtröstan på Gud som är så viktig att ha

Svara -   - 8/11-18 12:46 -


Tomas N

Det kom en artikel i Dagen.se av Jonathan Sverker om "konspirationsteorier" där även den här bloggen och Christer Åberg fick publicitet.

Det finns skulle jag säga ett stort allvar i det här . Några s k teorier är irrelevanta och endast skapade för att leda bort fån sanningen. Andra saker är inte ens teorier utan genomförda konspirationer historiskt eller pågående och mer eller mindre öppna och finns gott om dokumentation på.

Några av dessa saker påverkar oss kristna i stor grad,så här gäller det att inte bli skrämd . Det som genomförs och som är negativt är ett problem och det spelar ingen roll vem som försöker bevisa motsatsen.

Jag blir besviken på hur författaren använder en forskare som ifrågasätter all kreationism och religion i sin argumentation. Denne forskare driver sin tes att en strikt vetenskapstro är bästa motmedlet mot "konspirationsteorier" Alltså en mekanisk syn må människan där slumpen ,naturen och materia är allt som påverkar människan och där människan endast är ett väl utvecklat däggdjur.

Ja,förmodligen måste det till en insikt om att människan har en själ och förmår att välja och ibland göra det goda eller det onda för att förstå att människor alltid konspirerat stort eller smått för att forma delar av samhället i sin maktambition

Konsporationer är mer eller mindre öppna och funkar bäst när de drivs halvöppet och med propaganda som vapen. Islam,kapitalism,feminism,och olika religioner ,rörelser och politiska ideologier har alla en sorts konspiration. Om de skulle helt öppet försöka genomföra sina mål skulle det bli moteffekt. Även kristna kan sägas ha en konspiration att söka leda alla till Jesus,men detta är den säkraste s a s eftersom ingen tvingas till tro utan måste själv välja.

De som har mest potential att lyckas med sina mål är de som har finansielle,militära och akademiska tillgångar till sitt förfogande. Men vad är slutmålet,hur håller man enighet och hur lyckas man dölja detta för den breda massan.

Den nya världsordningen är ingen teori utan en verklighet som genomförts bl a genom frimurare och deras olika grenar t e x bilderberggruppen.

Eftersom man kan läsa om deras planer på att samla världen under ett litet ledarskap som de kontrollerar och att de vill demontera och slå sönder konservativa värden såsom familj,kyrka och nationer och föra in en normlös dekandens och redan lyckats genomföra den så är det inte teorier utan genomförda och pågående konspirationer.

Men dagens läge höjer kraven och standarden på kunskap och vilken effekt det har att ägna sig åt meningslösa funderingar och saluförandet av sådant som inte är relevant eller centralt

Sanningen skall göra er fria säger Jesus om sig själv ,men det gäller också om allt som pågår i världen. Sanning ger frihet och lögnen binder och förför i den mån att man tar emot en lögn och gör den till en sanning

Svara -   - 10/11-18 11:36 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

7

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

13

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

69

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 16:54

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!


Antikristligt kontrollsystem i Kina

Antikristligt kontrollsystem

Av Holger Nilsson Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 204 702 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 209 kommentarer och 61 243 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp