596 online! | Sidvisningar idag: 69 031 | Igår: 206 684 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Krig, ekonomisk krasch och vilddjurets märke

Av Mikael Walfridsson 

Ryssland - Syrien flagga

Ganska snabbt inne i vedermödan, ser vi den röda och den svarta hästen träda fram, som representerar krig och en ekonomisk krasch.Tiden börjar dra ihop sig, och Herrens ögon är vända mot sitt folk, sin församling och sin utvalda brud.

Syrien

Jes 17:1 - Se, Damaskus skall upphöra att vara en stad, det skall bli en ruinhög.

Vi upplever en kaotiska utvecklingen i Syrien, där spänningarna ökar mellan alla involverade parter. Ryssland förnekar Syriens inblandande i den gasattack som har dödat minst 70 människor. Regimen förnekar och kallar det för påhitt, och Ryssland kallar det för ”fake news”. Många undrar, om det just är det är den här situationen, som kommer att dra in USA i kriget, något som kan ha stora konsekvenser och leda till världskrig, med Ryssland och USA på varsin sida. Irans utrikesminister, anklagar USA och västvärlden för att utnyttja situationen, för att utföra en militär attack mot Damaskus. Ryssland hotar USA med allvarliga konsekvenser, om man väljer att handla militärt på bakgrund av gasattacken.

Ekonomisk krasch

Ekonomisk krasch

Upp 6: 5-6 - När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag den tredje varelsen säga: "Kom!" Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i sin hand. 6 Och jag hörde liksom en röst mitt bland de fyra varelserna: "Ett mått vete för en denar och tre mått korn för en denar, men oljan och vinet får du inte skada."

Det har varit dramatiska ras på aktiemarknaden på det sista, där vi bland annat upplevde det största raset på New York-börsen sedan 2011. Man talar om blodbad, och man undrar hur länge aktiemarknaden kan hålla?

Experter drar paralleller till börsraset 1987, där räntehöjningar till sist fick bägaren till att rinna över. Jag har linkat till ett inlägg där nio experter uttalar sig om, varför börsraset kommer inom kort.

Fler svenskar bär på chip i handen

Fler svenskar bär på chip i handen

Upp 13: 16-18 - Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess tal. Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666.

Även om vi dagligt omger oss med tidstecken, blir jag ändå överraskad, när vi ibland upplever och ser hur nära och hur fort det går med bibliska profetiors uppfyllande. I söndags skrev text-tv denna notis, där det beskriver, att antalet svenskar som bär michrochip i handen har tredubblats. Redan nu har cirka 3500 svenskar ett chip i handen, som är placerat mellan tummen och pekfingret.

Uttrycket ”att koka en groda” stämmer här, där det handlar om att om man lägger en groda i kallt vatten och värmer upp det långsamt, så märker den inte vad som händer innan det är försent. Det är samma sak här. Vi upplever en långsam och gradvis tillvälling till ett antikristligt system. När den falske profeten och Antikrist inför detta sataniska system, kommer flertalet att ta emot, acceptera och se vilddjurets märke som en nödvändighet i en redan omskakad och kaotisk värld.

Avslutning

Även om det här är tre skilda händelser, så känns det som att det på något sätt hör ihop. Ganska snabbt inne i vedermödan, ser vi den röda och den svarta hästen träda fram, som representerar krig och en ekonomisk krasch. Det kommer till sist att föra till vilddjurets märke, som kommer utmana människans tillhörsförhållande, och om man vill acceptera och ta emot Antikrist system. Vi är inte på väg mot ändenstid - vi är där redan nu och vi ser och upplever profetiors uppfyllande.

Kära syskon. Tiden börjar dra ihop sig, och Herrens ögon är vända mot sitt folk, sin församling och sin utvalda brud. I rätt tid, och i ett utvalt ögonblick, kommer Herren att rycka upp och hämta oss hem till sitt himmelska hem. Jesus kommer mycket snart för att hämta sin blodköpta församling – alla förlossade, som ropar och längtar efter hans tillkommelse.

Jesus kommer snart!


Källa:


Mikael Walfridsson 

http://denytterstatiden.blogspot.se/


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.  


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg onsdag 11 april 2018 04:06 | #tidstecken #mikael walfridsson | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


26 kommentarer

BrorK

Vilken tröst skulle de varit för de oerhört förföljda första församlingarna när Jesus personligen genom sin ängel kom ner på jorden och visade för Johannes vad som skulle hända om några tusen år?!

Tyvärr, har den sista underbara Boken i Bibeln blivit kidnappad av allsköna olika sekter och självutnämnda profeter.

Svara -   - 11/4-18 08:05 -


BrorK

Svar till BrorK.

Nej, Jesu Kristi ängel kom ner som ett direkt svar på de heligas böner och han talade om vad som skulle hända mycket snart; "vad som snart måste ske" och "För tiden är nära" står det. Tvåtusen år kan knappast räknas som "snart".

För att förstå Bibelns sista Bok måste man först förstå symboliken i GT och att det är en apokalyptisk text skriven med stora svepande drag. Att försöka tolka in dagens händelser i enskilda verser leder ofrånkomligen till allvarliga feltolkningar.

Svara -   - 11/4-18 10:03 -


BrorK

Svar till BrorK.

"Vilddjurets märke" är kanske det mest kända av Bokens alla symboler och det är mycket troligt att de sju församlingarna visste exakt vad som avsågs. Många teologer genom historien har pekat mot Nero, men andra förklaringsmodeller finns också.

Till en början med måste man förstå att alla tal i Boken också är symboler som pekar mot GT. Exempelvis så vet vi ju att siffran 7 betecknar fullkomlighet och siffran 6 det motsatta, andra symboliska nummer är 10, 12, 144 och 1000. Människan kan aldrig bli fullkomlig utan Gud, därför tilldelas han siffran 6. 666 kan därför ses som en derivering från just siffran 6.

Symboliken med märket leder oss osökligen till Hesekiel kapitel 9 där Herrens ängel sätter ett märke på pannan på alla män som suckar och jämrar sig över alla vidrigheter som bedrivs i Jerusalem. Här är alltså märket för de som håller fast vid Guds bud, medan i Uppenbarelseboken kapitel 13 är det alltså det motsatta. Pannan symboliseras av vår själsliga aktivitet och det den högra handen av vår fysiska verksamhet.

De första kristna var ytterst utsatta från alla håll och det var inte ovanligt att de förlorade sin försörjning när de avslöjades tillhöra "sekten Jesu från Nasaret" (motsvarande ser vi än idag). Precis som nu var villolärorna också många vilket lätt förförde de som vara svaga i tron. Förlorad försörjning och förförelsen vet vi ju är genomgående drag genom hela historien och är inget unikt varken då, nu eller i framtiden.

Vi ser alltså att vilddjurets märke inte är någon framtida företeelse med ett chip eller dylikt utan något som är lika skrämmande idag som det var för nittonhundra år sedan!

Svara -   - 11/4-18 12:24 -


Bengt

Vad är då vilddjurets märke?

Svara -   - 11/4-18 12:50 -


BrorK

För att förstå vilddjurets märke måste vi också förstå vad vilddjuret(n) representerar. Det första vilddjuret stiger upp hur havet (vilket betyder folkslag) i en fruktansvärd skepnad med sju huvuden, tio horn med tio kronor. Vilddjuret får stor makt av Satan själv att strida mot de heliga.

Det andra vilddjuret siger upp ur jorden med ett oskyldigt utseende av ett lamm, men talar som en drake och makt från Satan att göra stora under som tom kan förföra de heliga.

Vad representerar då dessa två vilddjur? Om man även blickar tillbaka till Daniels bok så står det klar att det första vilddjuret inte består av ett enda maktcentrum utan flera (leopard+björn+lejon) vilket bara kan tolkas som alla olika värdsliga makter genom historien. Det första vilddjuret är alltså förföljelse från de makter som styr våra länder. Det andra vilddjuret är som ett lamm men med kraft att förföra, dvs de olika religösa system och villoläror som förför (även de heliga).

Satans tredje följeslagare är Babylon, dvs denna värdens lockelser som förför och lockar oss bort från Gud.

Själva märket då? Alla djur (och slavar) märks med ägarens beteckning som betyder att de tillhör ägaren och ingen annan. På samma sätt så indikerar "vilddjurets märke" att personen tillhör Satan genom att den tillber honom genom något eller några av dito vilddjur inkl. Babylon. Siffran 6 anger något som inte är komplett och har alltid haft samröre med Satan, 666 är alltså en upprepning på samma sätt som 777.

Vilddjurets märke är alltså något som inte är specificerat för framtiden utan vad som följer med hela denna tidsålder tills Jesus kommer tillbaka!

Svara -   - 11/4-18 14:00 -


Erik S

Att vi lever i den sista tiden, är väl ingen som betvivlar. Och att det är i Mellan-Östern som slutscenerna skall utspelas, är också ställt utom allt tvivel. (kanske det här är lite utanför ämnet, men det är mycket intressant och tankeväckande.)

Har just kommit ut rapporter om att UK och France-kanske också USA- är beredda att slå till med robotattacker mot Syrien, inom bara några timmar! USA har flyttat en robotbestyckad jagare till kusten utanför Syrien. President Trump har just nu beslutat ställa in en resa, utan att direkt skäl angetts.

Tydligen verkar något vara på gång. Till detta har Israel nu sagt, att om Turkiet eller Iran företar sig något i Syrien, kommer dom att slå till skoningslöst. Israel tillåter inte att Iran "flyttar fram sina positioner" ytterligare i Syrien. Eller fortsätter stödja terrorgrupper där.

Hur mycket det ligger i detta, vet jag inte. Men vi ska inte bli förvånade om något allvarligt händer. Vi vet att det är jubileum för Israel och flera profetior, har talat om "allvarliga händelser".

Shalom till er!

Svara -   - 11/4-18 16:02 -


Karin

Svar till Erik S.

Kan det leda till eller rentav vara något av de krig som profetiorna talar om? Är inte alls så insatt men Gog Magog eller psalm 83-kriget?

Svara -   - 11/4-18 17:40 -


Mikael W

Detta har jag talat till eder, för att I skolen hava frid i mig. I världen liden i betryck; men varen vid gott mod, jag har övervunnit världen (Joh. 16:33)

Svara -   - 11/4-18 19:16 -


Bengt

Jag förstår ändå inte riktigt

Svara -   - 11/4-18 19:35 -


Erik S

Svar till Karin.

Visst talar Bibeln om detta. Den talar om allt som ska ske sista tiden. Men vi är nog inte framme än vid Gog Magog-kriget. En hel del ska hända innan dess.

Damaskus är en av världens äldsta städer, den har aldrig blivit förstörd någon gång. Men den kommer att bli det, nu i den sista tiden. Kanske tidigare än vi tror? I Jes 17, berättas om detta. Staden skall bli till en grushög.

Ytterligare uppgifter har kommit fram. Om USA, Israel eller något västland gör något mot Iran, kommer 7 hemliga agenter (islamister) som finns placerade någonstans i USA och Canada, att utlösa kemiska/biologiska vapen i storstäderna. 100.000 tals kan komma att dö. (lägg märke till siffran 7) Vi går onekligen mot "point zero" Och många händelser kan nu komma snabbt, slag i slag.

Det finns mycket att gå igenom, men det skulle bli för långt här. Det gäller att vi är andligen vakna och inte slumrar in. 1 Petr. 1:13,4:7, Rom 13:11-12, 1 Joh.brev 2:18.

Guds välsignelse! Shalom.

Svara -   - 11/4-18 21:11 -


Karin

Svar till Erik S.

Tack för ditt svar, Erik S. Ja, profetian om Damaskus verkar verkligen närma sig sin uppfyllelse. Vad är det som ska hända innan Gog Magog kriget? Fruktansvärt, dessa kemiska vapen! Herre, förbarma dig över alla dessa stackars människor!

Svara -   - 11/4-18 23:19 -


Tom

sista tiden har pågått ända sen Jesus kom hit. Nu är vi i ändens tid. Yttersta tiden har pågått lite längre

2000år är bara två dagar för Gud=kort tid
Damaskus har aldrig upphört att vara stad i sin mer än 2500åriga historia.
Nu visar många tecken på att den profetian kommer att uppfyllas inom en inte allt för avlägsen tid
70årsfirande 14maj för israel.
Finns otroligt mycket tecken!
Kärnvapen kommer förmodligen eskalera konflikten och jag anser att upp18 beskriver usas undergång på en timme
Be att fler tar emot jesus! De styrande i världen har förmodligen redan tagits över av mörkare krafter

Svara -   - 12/4-18 09:39 -


Tomas N

Ja ,det är alarmerande och svåra tider. Fast jag vill tro att det finns lite tid kvar att arbeta och innan slutsignalen kommer och allting skall spelas ut som det är planerat.

Profetior och skriftkunskap åsido så bord man kunna bedöma i stort gott och ont med andens ledning. Många om inte alla konflikter och krig både i nutid och förra århundradet har provocerats fram genom olika incidenter och attentat i samverkan med media och lobbyverksamhet. Varför minns man inte det som tidigare varit och drar lärdom av det. T ex så kan man i ärlighetens namn se att revoliutionerna och avsättandet av makten i Ukraina,Libyen Irak m fl inte hade god grund och inte gav ett bra resultat. Varför vill man nu göra enligt exakt samma mönster i Syrien och varför är människor så lättlurade.

Övriga världen låter sig köpas och övertygas av krig i demokratins goda namn och kristna låter sig övertygas i profetiornas namn och namnet Israel. Men vad är det som sker egentligen? Är det inte något som Guds folk borde söka uppenbarelse i och både be för och tala sanning genom de röster som finns att tillgå

Krig skall komma,men det är ingen glädje i det alls

Svara -   - 12/4-18 12:38 -


AnnMarie

Tomas N

"Krig skall komma,men det är ingen glädje i det alls "

Nej verkligen inte men tror du någon tycker det?

Krig i demokratins namn är det då man försvarar sig eller?

Svara -   - 12/4-18 13:19 -


Karin

Svar till Erik S.

Förresten.... Erik S, du skriver: "Ytterligare uppgifter har kommit fram. Om USA, Israel eller något västland gör något mot Iran, kommer 7 hemliga agenter (islamister) som finns placerade någonstans i USA och Canada, att utlösa kemiska/biologiska vapen i storstäderna. 100.000 tals kan komma att dö". Var har du fått dessa uppgifter ifrån? Och menar du att dessa 7 hemliga agenter kommer utlösa kemiska vapen i storstäderna i USA och Kanada eller "bara" i Syrien?

Svara -   - 12/4-18 13:38 -


Tomas N

Svar till AnnMarie.

I Demokratins namn. Det är det som USA sysslat med sedan ww2 och som vi trott varit den goda sidan . Frågan är om vi fixar att se frukterna efter det de gör eller om vi är förblindade.

Jag tar ingen part i detta,men hoppas och tror att folken skall kunna i någon mån säga ifrån till diktatorskap oavsett hur de kommer förklädda

Svara -   - 12/4-18 14:30 -


Erik S

Svar till Karin.

Jag kan inte bekräfta dessa uppgifter, men dom kommer från en källa som tidigare gjort flera uttalanden som visat sig stämma. En frälst, andedöpt person med profetisk gåva som har djupa kontakter inom den muslimska världen, ja t.o.m inom terrorgrupper. Personen är inte svensk och han undervisar ofta om den yttersta tiden i profetiskt ljus. Jag har också fått info från personer i USA som bedriver "grävande informationssökning" vad som egentligen står bakom "rubrikerna"! Intressant! Det betyder dock inte att vi kan tro på allt, vi måste vara kritiska och vakna. Men ändå.

I storstäderna i USA och Canada-JA! Det är där dessa personer bor. Vi ser nu också att detta hot om stor konflikt i Syrien, har trappats upp ytterligare. England bekräftar nu, att atomubåtar har skickats till Syriens kust. Och Ryssland har svarat med att hota skjuta ner alla missiler som riktas mot Syrien. Det är oroligt på många fronter. Men det är ju så här det ska bli.

Återstår att se vad som händer. GVD. MVH.

Svara -   - 12/4-18 14:46 -


Karin

Svar till Erik S.

Låter otäckt! Ja det är omskakande tider! Tack för ditt svar! Det gäller att ta till sig Jesu egna ord: "Min FRID ger jag er".

Svara -   - 12/4-18 16:23 -


JL

Svar till Erik S.

Erik, det måste bara vara osant. Hade de kunnat smälla av något sådant, hade de redan gjort det.

Svara -   - 12/4-18 18:36 -


Mikael W

Svar till JL.

Ingen sanning utan rök....

Svara -   - 12/4-18 20:46 -


Fredrik Fregoran Göransson

Svar till BrorK.

Jo första vilddjur kommer från havet tolkas usa Babylon där är ett system skapas av Obama sju huvudet är olika rike från början är Babylon staty guld huvudet sen bröst och armar och vidare Grekland romriket och slutigen världen är ändtime tio horn är kontinter europa afrika australien Asien sydamerika nordamerika dvs världen och g7 ledande ekonomier och andra vilddjuret med oskyldig lamm som pratar som drake är nog påven falska profeten i romariket har gett varandra makt till första vilddjuret Obama skapade systemet gemensamt med påven vilddjurets märke panorera att 3 siffra är v och 3 siffra är också v går i hop blir w är 6 sen 3 siffra ytterligare blir 9 är nyckeln vrids upp är jesus och satan är nedvänd jag ber ursäkt att jag tolkar inte korrekt eftersom det tar lång tid att förklara alla det tar så många timmar från bibeln att tolka från gamla testamentet till uppbarenelseboken ändtime

Svara -   - 17/4-18 05:30 -


Fredrik Fregoran Göransson

Svar till Fredrik Fregoran Göransson.

Världen är länder världsdelar supermakter alla människor är medveten vad det som sker som händer saker politik alla medier som skapar nyheter om vad det händer så det är till slut att Jesus kommer snart detta är ändtiden för alla människor sista tiden är på lånade tid är knapp

Svara -   - 17/4-18 05:43 -


Fredrik Fregoran Göransson

Svar till Fredrik Fregoran Göransson.

Jag vill att säga att det finns två versioner av världen att det finns lögn och sanning t.ex falska nyheter blandas med sanning är skriven av media som är beroende av systemet som är falska och äkta nyheter som är sanningen är skrivna av oberoende opartiska medier som tar inte betalt tex kristna hemsidor är delvis censurade av Facebook google som stöttar liberala personer satjer och stoppar konservativa kristna som apg29 är satjen och andra hemsidor

Svara -   - 17/4-18 05:52 -


Fredrik Fregoran Göransson

det finns flera versioner om vilddjurets märke t.ex chip i händer eller huvudet innehåller batteri som heter litilum som blir förhettade av frekvenser från maskiner som kontaktar eller sänder strålning som påverkar batteri i chip ger stora utslag på huden. och förändrar dessutom på DNA nivå att blir inte längre människa och det finns annat version ni såg vilddjurets märke från islam är märke som allah säger att muslimer som tar emot drabbas av solens stålning ger hudbränna ger svarta fläckar på huden möjligt cancer jag vet inte om detta så det är två versioner av märke jag säger till alla ta inte emot sådana märke som säger köp och sälj med märke. jag tror också om tar elektroniska tatueringar drabbas av batteri drivs av det kan drabbas så jag är inte insatt i detta. dessutom om tatuera sig 666 kan bli delvis drabbas av detta ta inte märke som tillhör antikrist märke. och kontanter vad det gäller jo ni läste farise gav till jesus mynten förstår ni vad jesus menar ge till kejsare och folket?? jo detta menas att alla pengar gåt åt alla människor som får pengar t.ex skulder hyra mat bil och vardagliga liv ger fördelar av pengar som tillhör satans och guds rike där finns två raser av folk 144000 av 12 stammar i onda och goda detta finns möjligheter att använda pengar till detta men om använder antikrist märke så utestängs kristna det finns inte annat alternativ än pengar kreditkort och annat metod som inte förändrar männsikas dna pengar är bra på sätt men inte chip i kroppen som är dålig alternativ det finns annat altenativ varför inte använda chip på halsband som löst föremål där kan man köpa och sälja istället för kroppen?? finns annat alternativ ?? skona vår liv?? antikrist märke eller guds sigill?

Svara -   - 17/4-18 06:17 -


BrorK

Svar till Fredrik Fregoran Göransson.

Fredrik, vilken nytta tror du Johannes och de sju församlingarna hade av den infon som du beskriver för nästan tvåtusen år sedan? Varför skulle Jesus berätta det för dem och tror du att de skulle ens bry sig?

Svara -   - 17/4-18 15:01 -


Mikael W

Hur ska vi överleva nästa vecka om inte Svea rikes Konung tar fram nya stadgar för den Svenska Akademien? Sverige befinner sig i sin största kris sedan grottåldern. Hur ska vi snabbt implementera Arabiskan i det svenska språket? Bara Zlatan och Kungen kan nu frälsa Sverige tillsammans med Akademien! Vi måste alla äta med servetter under hakan och hurra hela veckan lång.....Hurra, Hurra, Hurra och أكل الكثير من لحم

Svara -   - 17/4-18 16:39 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

11

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

4

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

35

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

33

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Annons


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 29, fredag 20 juli 2018 kl. 10:59

Jesus söker: Margareta, Greta!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Kommer nationalism från Gud?

Valet i höst kommer framför allt att stå mellan nationalism och globalism, dvs antikrists plan för världsherravälde. Vad säger Bibeln om nationalism?

61

Läs allt!


Senaste kommentarer


Förbjud Pride

OBS: Artikeln innehåller obehagliga bilder från olika pridefestivaler. 

Förbjud Pride

Lägg märke till barnen som ser detta spektakel...

Man varken kan eller ska förbjuda folks olika läggningar men det man kan förbjuda är att de ska skylta med det på gatorna. 

97

Läs allt!


Profetian i Joel och nödslakten i den svenska torkan

Läsarmejl av Kattis 

Kor

Satt och läste min bibel. Då kom jag till detta bibelställe från Joel 1:17-19: 

25

Läs allt!


Be för Jimmie Åkesson

Av Bertil Rosenius 

Be för Jimmie Åkesson

Bild: sd.se. 

Jag upplever nu starkt att vi skall be att Jimmie Åkesson… 

188

Läs allt!


Den siste påven är Antikrist - Profetia av före detta jesuitprästen Alberto Rivera

Den före detta katolske jesuitprästen Alberto Rivera profeterar 1990 att den siste romerske katolske påven kommer att vara den bibliske Antikrist.

77

Läs allt!


Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Alla barnen och tränaren är nu räddade från grottan! 

Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Bild: Aftonbladet. 

De tolv pojkarna och den 25-åriga tränaren som varit fast i Tham Luang-grottan i Thailand har räddats! Jag tänker osökt på bibelordet "Han drog mig upp ur fördärvets grop".

10

Läs allt!


Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen

Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen 2028

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen när han talade på lördagskvällen. 

79

Läs allt!


Så här lever du länge

Religiösa leve längre

En studie från USA att religiösa människor lever i genomsnitt fyra år längrr än icke religiösa.

4

Läs allt!


Almedalsveckan, Sverigedemokraterna och Guds vila

Christer Åberg sista live video från Almedalen. Sverigedemokraterna  Jimmie Åkesson och Guds vila. 

1

Läs allt!


Allt är inte bluff men bluffevangelisten Marjoe Gortner var det

Det är ett dokumenterat faktum att den amerikanske evangelisten Marjoe Gortner var en bluffmakare. Han reste runt i USA, hade möten och kampanjer, talade om Jesus, bad för sjuka, ledde folk fram till Andens dop, men han trodde varken på Gud eller Jesus.

19

Läs allt!


Nordiska motståndsrörelsen och Jesus

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalen. 

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 429 993 440 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 690 bloggartiklar, 85 156 kommentarer och 57 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp