Surfar nu: 687 www.apg29.nu


iman Kristen ... iku kula?

iman Kristen

Apa wong Kristen Iku? Sapa ta wong Kristen? Pripun dadi Kristen? ... akeh wong lunga sak ngagem pitakonan apa iku pancene tegese dadi Kristen. Buku iki saka 1988 dening Luis Palau pengin nyoba kanggo menehi jawaban kanggo pitakonan Panjenengan!

Miturut LUIS Palau

Saka iman Kristen booklet ... iku kula? Ditanggepi ing Evangeliepress Förlags AB 1988

A Kristen, apa iku?

"Aku Kristen utawa ora?" Iku pitakonan sing paling penting sampeyan bisa takon dhewe lan njawab.

A guru sekolah Sunday takon kelas sapisan: - Boys, kowe ngerti apa tanggi ngarani Aku iki sapa Kristen? Ora ana wangsulan.

Guru sing ana sethitik gelo banjur ngandika: Listen kowé, apa tangga tepalih kawula sing Aku Kristen, kowe? Ora ana wangsulan.

Nanging pungkasanipun ngusulke sethitik cah lanang wedi tangane lan ngandika: - Miss, Mungkin iku amarga padha ora ngerti sampeyan. mbah kakungipun lair njaba Edinburgh ing Skotlandia. Gusti Yésus kuwi ing Presbyterians Scottish, nanging mesthi disenengi Pampanga Presbyterians ing ngarep! Ing dina simbah kakung seda, aku lungguh karo wong ing Rumah Sakit Inggris ing Buenos Aires ing Argentina lan nyoba kanggo mimpin Kristus. Nanging iya ora pracaya, lan seda tanpa Duwe wis ngerti Gusti Yésus Kristus.

Sampeyan bisa uga dadi guru sekolah Minggu utawa anggota saka pasamuan nggoleki, nanging siji dina sampeyan isih kudu takon dhewe: aku saestu Kristen? Sing kok aku wis ditulis booklet sethitik. Takon Allah, déné bakal ngerti nalika maca. Bisa banget mbiyantu kanggo sampeyan ngerti sing kaapunten lan sing wis ngerti Gusti Allah minangka Sang Rama ing swarga Panjenengan.

Wong bisa duwe gagasan strangest apa characterizes Kristen. Contone:

Sampeyan ora Kristen amarga sampeyan pracaya ing Allah

Ewon wong pracaya ing Allah, nanging padha ora Kristen. Wong takon liyane ing hostel a: - Apa kowé pracaya marang Gusti Allah?

- Mesthi, piyambak.

- Sing Allah marang kowé? terus sing liyane.

Aku ora ngerti. Wolung metu saka sepuluh ing Inggris ngomong padha pracaya ana Allah. Nanging ing ESTA ora duwe idea sing iku. Kolonel James Irwin, dikenal kanggo lelampahan menyang rembulan karo Apollo 15, dhateng kula nalika ana ing negara Muslim, ngandika pamimpin Muslim marang:

- Sampeyan pirembagan supaya akeh bab Gusti Allah, apa sing ora sing Muslim?

Apa kowé ngerti apa tegese? Yen bisa dadi Muslim lan pracaya ing Allah, banjur, iku ora pracaya marang Gusti Allah ndadekake kowe Kristen!

Aku duwe kanca apik sing pracaya ing ngleksanani. Nanging ora tau ngleksanani. Dheweke wis rong puluh kilos kabotan lan Jejer untrained.

Aku ngerti lanang cilik kaetung sing pracaya ing kemampuan sinetron kang. Nanging wong-wong sing ora jot resik iku. Iman dhewe ndadekake ana prabédan. Sing kok yakin ing dhewe ora nggawe sing Kristen.

Sampeyan ora Kristen amarga sampeyan menyang gereja

Wong menyang gereja kabeh wektu - kanggo akeh alasan macem-macem. Nanging amarga padha ora Kristen. Malah sawetara maling menyang gereja.

Sawetara menyang gereja saking pakulinan. Others nindakaken amarga kulawarga sing pasukan kanggo iku.

Sampeyan bener kang Kristen menyang gereja, nanging ora kunjungan pasamuwan sing nggawe wong Kristen.

Sampeyan ora Kristen amarga sampeyan

Inggih, Kristen. Nanging sing ora ateges sing Kristen, mung amarga sampeyan takon. Hindu ndedonga kabeh wektu. Muslim ndedonga kaping lima dina.

Mesir pungkasan Presiden Sadat kang tansah nggawa babut cilik nalika iku banjur jengkeng lan ndedonga kaping lima dina. Nanging ana Muslim Nanging Petrus Kristen. Iku pandonga sing ndadekake Kristen.

Sampeyan ora Kristen amarga sing urip apik

Kanggo urip resik, moral dadi ora Kristen. Akeh atheists manggon tengen lan tepat. Nanging carane ora siji apa sing betyik? Sing pitakonan. Akèh wong sing duwe idea skewed saka makna nyata kaluhuran. Dibandhingake karo Jack ing Ripper, kanggo Kayata, sampeyan bakal mbokmenawa dipunkanonisasi. Malah yen sampeyan mbandhingaké dhewe karo kulawarga lan kanca-kanca, Mungkin sampeyan bisa njaluk dening

cantik apik. Nanging Gusti Allah ngukur kaluhuran ing cara temen beda. Panjenenganipun bandingke sampeyan karo putrané Gusti Yesus sing sampurna. Dibandhingake karo kasampurnane iki, kaluhuran kita dhewe rodo nyusahake.

Wong wadon Hung bangga ana ngumbah dheweke. Iku shone srengenge Januari. Banjur diwiwiti dumadakan salju - lan bebener medal. Sabanjure kanggo Gusti Allah whiteness weruh wisuh putih dheweke banget werna abu-abu.

Dibandhingake karo kaluhuran Allah iku kaluhuran kita dhewe minangka wong Akad.

Mangga elinga yen ana wis mesthi wis akeh wong "apik" ing donya iki. Dadi yen ana cukup kaluhuran Allah ora bakal wis kanggo Yesus. Kasunyatan bilih Yesus kagungan mati ing salib supaya kita saged kaapunten, nuduhake yen ora ana wong Kristen amarga iku apik.

Sampeyan ora Kristen amarga maca Kitab Suci

katresnan Kristen, mesthi, ing Kitab Suci. Sawetara kita maca dina. Nanging sing ora Kristen mung amarga maca Kitab Suci.

Nalika Karl Marx yuswa limalas taun, piyambakipun nyerat panjelasan Fantastic saka bagéan saka Injil Yohanes. teolog Great setuju karo apa wrote, nanging Marx tau dianggep piyambakipun minangka Kristen.

Lan Nikita Khrushchev, mantan kepala pamaréntahan ing Rusia, maca Kitab Suci nalika ana bocah enom. Isih, fokus ing eradicating Gréja Kristen ing Uni Soviet. Maca Kitab Suci minangka akeh sing bisa, nanging elinga sing ora apa ndadekake kowe Kristen.

Sampeyan ora Kristen amarga sing ngomong bab Gusti Yésus Kristus

Akeh Dhiskusi bab Gusti Yésus, lan padha malah kudu luwih apik kanggo ngomong bab wong. Ana uga guru, pandhita utawi pemimpin gereja, contone. Nanging wong-wong malah ora bisa pracaya apa Kitab Suci ngandika bab Gusti Yesus iku bener. Padha bisa pirembagan bab Gusti Yésus sing mathuk menyang pendapat pribadi sing, tinimbang ing Gusti Yesus sajarah lan Alkitab.

Sampeyan ora lair Kristen

Aku wis ketemu wong sing ngandika: 

 - Aku lair ing negara Kristen, supaya iku cetha attjag Kristen. Apa maning aku dadi?

Jawaban iku padha bisa dadi akèh beda. Wong uga wis lair ing stabil, nanging ärju ora jaran iku. Nor bakal salah siji kapal amargi miyos ing ygplats fl.

Sapa ta wong Kristen?

Luis, sampeyan bisa ngomong saiki, yen ora dadi Kristen pitados ing Gusti Allah, menyang gereja, ndedonga, nindakake morally, maca Kitab Suci lan pirembagan bab Gusti Yesus, carane kowe dadi Kristen? Sapa ta wong Kristen, tenan? 

Aku bakal sebutno elinge saka Kitab Suci sing wangsulan pitakonan. 

A Kristen wis ketemu The Road Urip

Kitab Suci ngandika yen wis Kristen sing wis ketemu ing dalan urip. Gusti Yesus ngandika: 

"Aku iki dalane, bebener lan kauripan. Ora ènèng wong bisa Sang Rama, manawa liwat kula ". (Jn 14:. 6) 

Kabar sing Gusti Yésus ora semaur sing mau banjur bakal nuduhake dalan! Panjenenganipun ngandika: "Aku iki dalane. "

Gusti Yesus ngandika bilih ana sudhut lan dalan panah. Ngandika yen dalan amba anjog ing karusakan, lan akeh pindhah ing. (Mat 7:. 13)

Sing Kristen? First, iku wis nemu cara Kristen gesang minangka gantos kanggo dalan sing ndadékaké pati. Lan dalaning urip iku Gusti Yesus Kristus, Anaké Gusti Allah. , Sampeyan aran kaya sampeyan ora ngerti ngendi sing arep? Sampeyan bisa uga wis ilang. Nalika dadi wong Kristen, kowé wus padha ketemu karo path gesang.

Banjur takon: - Carane path iki, path gesang?

Iku dalan katentreman. Sampeyan kudu tentrem manah nalika lumaku cara Gusti Yesus. Gusti Yesus marang para sakabate: "Tentrem lâmnarjag tetep karo sampeyan, tentrem aku menehi. Aku menehi marang kowe: ora minangka donya menehi. "(Jn 14:. 27) tentrem Allah iku hadiah kasedhiya kanggo kabeh kita.

Yen lumaku ing dalan Sang Kristus, sampeyan duwe katentreman, soko luar biasa kalem ing atimu. urip bakal kabèh maneh. Dalan urip uga cara saka kemurnian. Kitab Suci ngandika: "Rahayu wong kang resik atiné, awit bakal weruh Gusti Allah." (Matt 5:. 8)

Yen sampeyan lagi mengkono iku sing dosa lan laku jina, yen ora menehi hasil sajujure ing sekolah, ing karya, .net bisnis, luang utawa ngarep, banjur sing ora Kristen. Sampeyan bisa uga dadi wong becik sing elevates swasana ati ing pihak, nanging dudu Kristen amarga cara Gusti Yesus punika cara saka kemurnian. ,

Nalika Gusti Yesus, Panjenenganipun ngresiki atimu lan menehi daya kanggo urip mursid.

Cara gesang ing Kristus uga cara cinta. 

"Saben uwong kudu ngerti nèk kowé kuwi murid-Ku, yen sampeyan duwe kärrIek liyane," Kitab Suci. (Yo 13:. 35) 

Uga ngandika ing Kitab Suci: 

"Ya, kita wis padha pindhah saka ing pati marang urip, amarga kita padha tresna sedulur kita. "(1 Gusti 3:. 14) 

Dina iki wis dijupuk langsung katresnan ing makna bener. Tembung katresnan digunakake kanggo njlèntrèhaké cara wong migunakake raos liyane kang marga mentingake awake dhewe dhewe. Iku ora tresna. katresnan nyata tegese kita pengin wong liya banget paling, nanging diwenehi apa bisa biaya kanggo awakku dhewe.

Sing lumaku ing dalan urip, iku ateges sing mung duwe disik kang gesang. Sapa sing Kristen kudu mung ngawula siji. Kitab Suci ngandika Gusti Yesus minangka Gusti nguwasai lan King para raja. A tumindak Kristen ing sesuai karo. Gusti Yesus iku Gusti lan King. Apa Panjenenganipun ngandika dadi.

abdi King nunggu Petunjuk slightest kanggo langsung Rush metu lan ketemu ing kepinginan Prabu. A prajurit sing pimpinan gedhe lila ngrungokake saben urutan. A Kristen asli menehi Allah panguwasa liwat urip. We lunga ngendi Panjenenganipun nger pindhah. We apa Panjenenganipun ngersakaken kita apa. Lan aku ora Care apa iku biaya kita ing syarat-syarat comfort kita, ajining diri kita utawa yen kita nampa keluhan tambahan.

Gusti Yesus wis saben tengen kanggo mrentah cara sing. Elinga yen iku ora kaunggulan amarga wis marisi panguwasa saka leluhur kang raja utawa priyayi mengkono. Nor kang mrentah karo teror minangka diktator.

Gusti Yesus iku Gusti lan King amarga Dèkné sing nitahake. Dèkné sing ngekèki urip marang kita, lan iku kang sing tansah nglakoni sing paling apik kanggo kita. 'A Kristen wis urip langgeng

urip langgeng temen beda saka urip fisik sing kudu kita. Ana sing liwat fl akeh lan urip Fuller saiki. Gusti Yesus Kristus ngandika:

"Aku iki teka supaya padha kudu IIV, lan urip siji liwat fl ed." (Jn 10:. 10)

Urip karo Kristus urip urip ing cara karsane Gusti Allah iku bakal urip. Dibentuk manggon cara sing. Iki kok iku saka wong akeh.

urip langgeng salami-laminipun. Terus sawise pati fisik -i ing selawas-lawasé.

Aja duwe urip langgeng? Sampeyan bisa uga reply:

- Aku ora nemen yakin, Mungkin sing sethitik.

Iku jenis kaya takon wong: Apa karo bocah lan njaluk jawaban: - A dicokot sethitik. Utawa kaya takon wong yen wis nikah lan balesan:

- Aku pengen dadi.

Iki soko sing bisa dadi pancen manawa. Sampeyan bisa merata manawa sing Kristen lan nduwèni urip langgeng.

Gusti Yesus Kristus ngandika: 

"Aku menehi wong (sing milu kula) urip langgeng lan ora bakal tiba ing karusakan, lan ora ana kang ngrebut wedhus-wedhus iku saka ing tanganKu. "(Yohanes 10:. 28) 

Iku janji telung! Aja duwe keamanan telung iki? First, Gusti Yesus ngandika: 

"Aku menehi wong urip langgeng."

sareh: 

"Padha ora bakal sirna." 

Pangeran: 

"Ora bakal ngrebut wedusku sangka tanganku." 

Apa maning bisa nyuwun? Sapa sing Kristen wis katutup sing kabeh telung statements iki nyata.

Kitab Suci ngandika: 

"Sapa kang duwe Putraning wis urip." (1 Gusti 5:. 12) 

Ing tembung liyane, Kristus rawuh kanggo manggon ing sampeyan. urip langgeng kanggo duwe Gusti Yesus ing atiné! Bisa ngomong, "Ya, aku duwe urip langgeng. Kula éling dinten Gusti Yesus rawuh ing atiku "?

A Kristen punika anak Gusti Allah

Ingkang Kristen wis miyos saking kulawarga Allah lan wis dadi anak Gusti Allah. Saiki sampeyan bisa ngomong: 

- Luis, aku panginten kabeh anak karo Gusti Allah. Ora Gusti Allah Sang Rama manungsa? Miturut Kitab Suci, Gusti Allah nitahake kabeh wong. Panjenenganipun punika Rama mau kabeh. Ana akeh wong sing malah ora pengin wong dadi bapakné.

Sampeyan dadi anggota kulawarga Allah jalaran lair menyang iku. Gusti Yesus ngandika: 

"Wong manawa ora kalairake maneh mesthi ora bisa weruh Kratoning Allah. "(Yohanes 3:. 3) 

Apa sing tegese?

Ana rong jinis Lair. First, lair fisik nalika kita metu saka wetengé ibuné kita.

Nanging dadi putra bapa kasukman mbutuhake lair kasukman. Mengkono nalika kita mratobat saka dosa-dosa kita lan pracaya lan dateng ing Gusti Yesus Kristus.

We ngrameke ulang kita kawitan karo pihak lan peparingé Birthday. Nanging apa wis dadi saka liya-lair? Yen sampeyan lair kaping pindho? Wis sampeyan tau wis lair ing wektu liyane? Yen ora, sampeyan kudu nggawe keputusan. Iku melu salah siji nampa utawa nolak Yesus Kristus. Kitab Suci ngandika: 

"Nanging sapa nampani Panjenengane iku diparingi wewenang dadi bhajan Allah, kanggo wong kang padha pracaya marang asmane." (Jn 1:. 12)

Sampeyan ngomong: 

- Luis, aku wis urip rotten. Aku bisa dadi anak Gusti Allah?

A sawetara taun kepungkur nalika aku ana ing Amerika, aku Ngobrol kanthi pribadi karo salah siji présidhèn Amérika Kidul, sing umum.

- Pak Presiden, aku ngandika, wis tau ketemu Gusti Yésus wong?

Presidhèn mesem lan ngandika: 

- Palau, aku wis urip kuwi urip seneng aku ora mikir Gusti Allah bakal njaluk ngerti kula banget uga.

- Gusti Allah tresna sampeyan lan nduweni amba plans kanggo sampeyan, 'Aku ngandika.

- Palau, yen sumurup urip aku urip, sampeyan bakal tau ngomong nèk Gusti Allah tresna kula. Aku wis rampung kathah Samsaya Awon.

- Pak Presiden, iku ora Matter apa sing wis rampung. Kristus seda wonten kajeng salib kanggo sampeyan lan Panjenenganipun tresna sampeyan. Yen sampeyan ngerti wong, sampeyan bisa ketemu Panjenengané sapunika.

We terus ngomong lan aku diterangno apa Sang Kristus sing séda ing kayu salib ora, apa kang wus seda ana ing kayu salib kanggo njupuk paukuman kita ing awake, kanggo kabeh kita wis rampung salah. Aku ngandika: - Badhe kaya mbukak atimu kanggo Kristus sapunika?

Mangu-mangu rada lan ngandika akeh:

- Yen Kristus bakal nampa aku, aku seneng dadi wong Kristen nyata. We sujud kepala kita lan ndedonga bebarengan. umum kabuka atine Putraning Allah lan nampa Gusti Yésus ing gesang.

Pitados bilih Gusti Allah ora bakal nampa wong amarga gesang kang urip. Nanging banjur kita mandheg ndedonga, kang jumeneng lan ing fashion Latin American khas, banjur ngomong karo ngrangkul amba. - Matur nuwun, ngandika, saiki aku ngerti nèk Gusti Yésus tenan ditampa kula lan diapura kula.

Wis sampeyan wis liwat bab sing padha? Punapa panjenengan kersa ngerti yen sampeyan duwe urip langgeng? Punapa panjenengan miwiti lumampah ing cara Gusti Yesus, lan ngerti sing anak Gusti Allah lan arep swarga? Ayo kula pitutur marang kowe carane bisa dadi Kristen sapunika minangka maca booklet sethitik.

Ngakeni dosamu wis kapisah saka Gusti Allah 

Carane ora siji dadi Kristen?

Kitab Suci mucal sing kudu ngakeni dosa misahaké saka Gusti Allah. Sing apa aku bab presiden Amérika Latin. Panjenenganipun ngaku yen dheweke ana dosa. Panjenengané dadi yakin saka ala lan kraman ing urip kang ora pracaya yen Gusti Allah bakal tau nampa wong. Apa kowe tau dikenali bab Gusti Allah sing ngerti wis babras Gusti? S älviskhet, bangga, kien, laku, lan liya-liyané?

Kitab Suci ngandika: "Kabeh wis gawe dosa sarta koncatan ing kamulyaning Allah. "(Rom 3:. 23) iki uga ditrapake kanggo sampeyan lan wektu ngakeni marang Gusti Allah lan nampa pangapunten Kepengin menehi.

Iman Marang Cross sak

Sampeyan kudu pracaya ing apa Gusti Yesus wis rampung kanggo sampeyan ing salib. 1 ')

Kitab Suci ngandika Kristus séda kanggo dosa. "(1 Pet 3:. 18)

Nalika Gusti Yesus seda ing kajeng salib, iku kanggo saben kita saged kaapunten. Kita pantes kaukum piala kita wis rampung ing mata saka Gusti Allah. Nanging Gusti Allah ngutus putran idane njupuk marang dhéwé paukuman ing kayu salib.

Iku kaya hakim ketemu wong guilty, aku bakal njagong ing dermaga lan nampa paukuman. Apa sih apik!

Sampeyan bisa uga ora ngerti carane Gusti Allah supaya putra njupuk paukuman kanggo dosa panjenengan. Nanging sampeyan ora ngerti kabeh bebarengan. Sampeyan mung kudu pracaya iku bener. Oleh mangerténi apa listrik tenan. Apa sampeyan ngerti sing? Ilmuwan sing ngomong bab iku minangka properti dhasar kabeh prakara. Padha bisa nggawe biaya listrik lan nggunakke listrik. Nanging, minangka ilmuwan ing Stanford University ngandika marang aku yen: The listrik dhewe unexplained.

N dadi Kristen sampeyan bisa ora ngerti kabeh ing kawitan. Nanging nalika maca Kitab Suci lan Gusti Allah mulang kowe, kowe bakal ngerti liyane lan liyane.

Sampeyan kudu nampa Kristus

Langkah final bakal kudu nampa Kristus. Sampeyan ora bisa oleh warisan dhampar ing.

Aja ngomong:

- Rama Kristen apik lan aku urip ing ngarep Kristen apik. Ora nggawe sampeyan anak Gusti Allah.

Sampeyan kudu ngerti Kristus. Kabeh kita kang dadi kagungane Sang Kristus wis piyambak teka Panjenenganipun. Wis sampeyan teka wong durung?

Wis sampeyan mutusaké sampeyan?

Sampeyan takon carane. Cara paling apik aku ngerti iku mung gandhewo kepala ing pandonga, ngakeni dosa dhateng Gusti Allah lan iman mbukak atimu marang Gusti Yésus. Pracaya marang Jahshua lan nampa Dèkné. Ndedongaa dungo iki: Rama Kaswargan. Aku pengin dadi wong Kristen bener. Aku kelingan dosa kawula miji aku wiwit aku sampeyan. Ngapura kula. Aku pracaya ing apa Gusti Yesus iya kanggo kula ing salib. Aku dudu, nanging aku nampa ing iman. Aku arep Yesus kanggo manggon ing atiku. Aku pengin urip langgeng. Aku pengin dadi anak. Ayo Gusti Yesus ing gesang kawula lan nggawe kula anak sapunika. Aku bakal tindakake lan nuruti kowe ing salawas-lawase. Amin.

Gusti Jahshua saiki lan pengin ngerti H0nom luwih. Cara paling apik kanggo maca Kitab Suci. Mulai karo Injil Lukas lan maca crita. Nanging Gusti Allah ngandika marang kita liwat tembung kang. Nalika maca supaya weruh yen ana conto sampeyan bisa tindakake utawa instruksi kanggo ngrungokake.

Ayo dhewe bakal impregnated dening Kitab Suci. pikiran banjur bakal ngowahi uga pikirane lan raos minangka maca tembung Gusti Allah.

Meet uga Kristen liyane. Goleki a greja Kitab Suci nerangaken, ngendi padha ngabarake Injil lan ngendi mentri pracaya yen Kitab Suci punika Gusti Allah. Menyang gereja, omonga kanggo pastur lan ngomong:

- Aku wis nampa Gusti Yésus. Ndeleng apa mengkono. Yen pastur ana ora koyone interested ing ngewangi sampeyan tuwuh karohanen, katon tengen ing greja liyane sing bisa mbantu tinimbang.

Pangeran, miwiti ndedonga. Sampeyan mung ngedika marang Gusti. Gusti Yésus semaur: pandongamu. Panjenenganipun tresna sampeyan. Iku Ramamu. Komunikasi kuwi kunci kanggo sesambetan sembarang. sesambetan kaliyan Gusti Allah mung bisa deepen sing diajak Panjenenganipun sarana pandonga.


LUIS Palau 

Saka iman Kristen booklet ... iku kula? Ditanggepi ing Evangeliepress Förlags AB ing 1988.


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades onsdag 13 mars 2019 20:05 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

0 kommentarer

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 26, måndag 24 juni 2019 kl. 19:23

Jesus söker: Johannes Döparens dag!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
måndag 24 juni 2019 17:15

Be att jag blir förlåten och att jag får vara med igen.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp