Live | Bönesidan | Sök | Kontakt
Surfar nu: 620 www.apg29.nu

iman Kristen ... éta kuring?

iman Kristen

Naon Kristen? Saha Kristen? Kumaha kuring jadi Christian? ... loba jalma balik sabudeureun ngagem patarosan ngeunaan naon bener hartina janten Kristen. buku ieu ti 1988 ku Luis Palau hayang nyobaan mere jawaban kana patarosan anjeun!

Ku Luis Palau

Ti iman Kristen brosur leutik ... éta kuring? Dikaluarkeun dina Evangeliepress Förlags AB 1988

A Kristen, naon eta?

"Kami mah Kristen atanapi henteu?" Éta pertanyaan pangpentingna bisa nanya ka diri na ngajawab.

Hiji guru sakola Minggu ngajak kelas nya sakali: - Boys, sugan aya nu apal naha tatanggana kuring nyebutkeun yén Kami Kristen? salah No diwaler.

Guru anu saeutik gelo mangka ngawaleur jibril: Dengekeun Anjeun guys, naha ngalakukeun tatanggana abdi yen Kami Kristen, anjeun? salah No diwaler.

Tapi tungtungna diangkat hiji budak saeutik mamang nepi leungeun-Na sarta ngomong: - Miss, meureun éta alatan maranéhna teu nyaho anjeun. akina abdi lahir di luar Edinburgh di Skotlandia. Anjeunna belonged ka Presbyterians Skotlandia, tapi pasti pikaresep banjar Presbyterians di hareup! Dinten akina abdi maot, abdi diuk kalayan anjeunna di Rumah Sakit Inggris di Buenos Aires di Argentina jeung diusahakeun ngakibatkeun anjeunna ka Al Masih. Tapi anjeunna henteu percanten, sarta anjeunna maot tanpa sanggeus ngalaman uninga Yesus Kristus.

Anjeun bisa jadi guru sakola Minggu atawa anggota hiji garéja rupa, tapi hiji poé anjeun masih kudu nanya ka diri: keur Nyaan Kristen? Éta pisan sababna naha Kuring geus ditulis brosur leutik saeutik ieu. Tanya Alloh yén Anjeunna baris mantuan anjeun ngartos mun anjeun baca. Bisa jadi pohara mantuan pikeun anjeun uninga yen anjeun dihampura sarta yén anjeun geus datangna uninga Gusti salaku Rama Surgawi Anjeun.

Jalma bisa boga ide strangest ngeunaan naon dicirikeun Kristen. Contona:

Anjeun teu Kristen sabab yakin Allah

Rébuan jalma percanten Alloh, tapi maranéhna teu Kristen. A bodo ditanya sejen di asrama a: - Naha anjeun percanten Allah?

- Pasti, anjeunna ngawaler.

- Saha anu ku Allah ka anjeun? terus nu séjén.

Kuring henteu weruh. Dalapan kaluar tina sapuluh di Inggris nyebutkeun aranjeunna percanten aya hiji Allah. Tapi fi esta boga pamanggih anu anjeunna téh. Kolonel James Irwin, dipikawanoh pikeun lalampahan na ka bulan jeung Apollo 15, ngawartoskeun kuring nu nalika anjeunna di nagara muslim, ceuk hiji pamimpin Muslim mun anjeunna:

- Anjeun ngobrol jadi loba ngeunaan Allah, naha henteu nu muslim?

Anjeun ngartos naon atuh hartina? Lamun tiasa Muslim jeung percanten ka Allah, lajeng, teu iman ka Allah ngajadikeun anjeun Kristen!

Kuring boga sobat alus anu percaya ka latihan. Tapi anjeunna pernah laksana. Anjeunna boga dua puluh kilo kaleuwihan beurat tur hopelessly untrained.

Kuring nyaho budak leutik countless anu percanten pangabisa sabun urang. Tapi aranjeunna henteu a Ijot cleaner keur eta. Iman sorangan ngajadikeun euweuh bédana. Éta pisan sababna naha kapercayaan dina diri teu ngadamel anjeun Kristen.

Anjeun teu Kristen sabab buka garéja

Jalma buka garéja sadaya waktu - pikeun loba alesan béda. Tapi ku sabab henteu Kristen. Malah sababaraha maling buka garéja.

Sababaraha buka garéja kaluar tina kabiasaan. Batur ngalakukeun eta lantaran kulawarga maranéhanana Angkatan ka eta.

Memang bener yén Kristen buka garéja, tapi teu di kunjungan garéja anu nyieun eta Kristen.

Anjeun teu Kristen sabab anjeun

Muhun, urang Kristen neneda. Tapi anu henteu hartosna anjeun Kristen, ngan sabab nanya. Hindu neneda sadaya waktu. Muslim neneda lima kali sapoé.

Mesir telat Présidén Sadat sempet salawasna dibawa rug leutik nalika manéhna indit ka sideku on na neneda lima kali sapoé. Tapi anjeunna Muslim -not Kristen. Éta doa nu ngajadikeun anjeun Kristen.

Anjeun teu Kristen sabab anjeun aya kénéh kahirupan alus

Pikeun hirup hiji hirup bersih, moral jadi euweuh Christian tina. Seueur ateis hirup katuhu jeung ditangtoskeun. Tapi kumaha carana salah naon anu saé? Maksudna patarosan. Kalolobaan jalma boga gagasan skewed sahiji harti nyata aduh. Dibandingkeun jeung Jack nu Ripper, misalna, anjeun bakal meureun jadi canonized. Malah lamun ngabandingkeun diri jeung kulawarga anjeun sarta babaturan, meureun maneh bisa meunang ku

geulis alus. Tapi Allah ukuran aduh dina cara lengkep béda. Anjeunna compares anjeun kalayan putrana Isa anu sampurna. Dibandingkeun jeung fullness ieu, aduh urang sorangan rada pinalangsaeun.

Hiji awéwé ngagantung proudly Senén cuci nya. Ieu shone di sun Januari. Mangka dimimitian dumadakan salju - na kaleresan sumping kaluar. Salajengna ka Allah whiteness nempo nyeuseuh bodas nya pisan abu.

Dibandingkeun jeung goodness of Allah aduh urang sorangan salaku batur Accad.

Perlu diinget yén aya sok geus loba jalma "alus" di dunya ieu. Ku kituna lamun aya cukup aduh Gusti moal bakal geus kungsi ngirim Yesus. Kanyataan yén Yesus kungsi maot dina cross ku kituna urang bisa dihampura, nunjukeun yen salah euweuh nyaéta Kristen sabab anjeunna téh alus.

Anjeun teu Kristen sabab maca Kitab Suci

cinta Kristen, tangtosna, Alkitab. Sababaraha urang baca deui sapopoé. Tapi anjeun teu Kristen ngan sabab maca Kitab Suci.

Nalika Karl Marx yuswa lima belas taun, manéhna nulis katerangan hebat tina bagian tina Injil Kang Iwan. theologians hébat satuju sareng naon manéhna nulis, tapi Marx pernah dianggap dirina minangka Kristen.

Jeung Nikita Khrushchev, urut kapala pamarentahan di Rusia, baca Alkitab nalika anjeunna rumaja. Leungit, anjeunna fokus kana eradicating Garéja Kristen di Uni Soviét. Baca Alkitab saloba Anjeun tiasa, tapi inget yen éta teu naon ngajadikeun anjeun Kristen.

Anjeun teu Kristen sabab keur diajak ngobrol ngeunaan Yesus Kristus

Loba ngobrol ngeunaan Yesus, sarta maranéhna malah kudu loba alus ngomong ngeunaan anjeunna. Meureun aya guru, pastor atawa pamingpin garéja, contona. Tapi maranéhna malah teu bisa yakin naon Alkitab nyebutkeun ngeunaan Yesus bener. Éta bisa ngobrol ngeunaan hiji Yesus nu fits kana pamadegan diri, tinimbang dina Yesus sajarah jeung Alkitabiah.

Anjeun teu dilahirkeun Kristen

Kuring geus patepung jalma anu ngomong: 

 - Kuring lahir di nagara Kristen, ku kituna jelas attjag Kristen. Naon sejenna bakal atuh nya?

jawaban nyaeta aranjeunna tiasa pisan béda. Batur bisa geus dilahirkeun dina stabil, tapi anjeunna ärju moal kuda pikeun eta. Atawa baris sagala salah airplanes sabab anjeunna dilahirkeun dina ygplats fl.

Saha Kristen?

Luis, anjeun bisa ngomong ayeuna, lamun teu jadi Christian ku percanten ka Allah, buka garéja, neneda, kalakuanana morally, baca Alkitab na ngobrol ngeunaan Yesus, kumaha maneh jadi Christian? Saha Kristen, bener? 

Kuring wajib nyebut tilu prinsip dasar tina Kitab Suci yen ngajawab pertanyaan. 

A Kristen geus kapanggih The Jalan Kahirupan

Alkitab nyebutkeun yén éta téh Kristen anu geus kapanggih jalur hirup. Yesus ngadawuh: 

"Kami cara, kabeneran jeung kahirupan nu. salah No datang ka Rama iwal ngaliwatan kuring ". (Jn 14:. 6) 

Bewara yen Isa henteu disebutkeun yen Anjeunna bakal némbongkeun Anjeun jalan! Manéhna nyebutkeun: "Kami jalan. "

Yesus oge nyebutkeun yen aya hiji lega sarta jalan sempit. Anjeunna nyebutkeun yen jalan lega ngabalukarkeun karuksakan, jeung loba balik kana eta. (Mat 7:. 13)

Sangkan saha Kristen? Kahiji, geus kapanggih cara Christian hirup sabalikna jalan nu ngabalukarkeun maot. Jeung way of life is Yesus Kristus, Putra Allah. , Anjeun ngarasa kawas anjeun teu nyaho dimana anjeun bade? Anjeun bisa geus leungit. Lamun anjeun jadi Kristen, geus kapanggih jalur hirup.

Lajeng menta: - Kumaha jalur ieu, jalur hirup?

Éta jalan karapihan. Anjeun boga karapihan tina haté mun anjeun leumpang jalan Yesus '. Yesus ngawartoskeun murid-murid: "Peace lâmnarjag tetep sareng anjeun, karapihan mah masihan anjeun. Kuring masihan ka anjeun: henteu sakumaha dunya témbong. "(Jn 14:. 27) karapihan Allah téh kado sadia pikeun sakabéh urang.

Lamun anjeun leumpang jalur Kristus, Anjeun gaduh hiji karapihan batin, hal incredibly tenang dina haté anjeun. hirup anjeun bakal gembleng deui. Jalan hirup oge jalan purity. Alkitab nyebutkeun: "rahayu anu murni di haté: aranjeunna wajib ningali Allah." (Matt 5:. 8)

Lamun nuju ngalakonan hal anu loba dosana na teu pantes, lamun teu nungkulan paruk di sakola, jam gawé, .in bisnis, luang atawa imah, lajeng anjeun lain Kristen. Anjeun bisa jadi hiji guy nice anu elevates wanda di pihak, tapi anjeun teu Kristen sabab jalan Yesus mangrupakeun jalan purity. ,

Lamun anjeun datang ka Yesus, Anjeunna purifies haté anjeun sarta masihan anjeun kakuatan pikeun hirup hiji hirup taqwa.

Jalan hirup Kristus oge cara sunda. 

"Sarerea kedah ngartos yen anjeun murid kuring, lamun boga kärrIek sejen," nyebutkeun Alkitab. (Jn 13:. 35) 

Ogé nyebutkeun dina Kitab Suci: 

"Urang terang yen urang geus kaliwat tina maot kana hirup, lantaran kami cinta baraya urang. "(1 Jn 3:. 14) 

Dinten geus dibawa kabur cinta harti leres na. Kecap cinta anu dipaké pikeun ngajelaskeun kumaha hiji jalma ngagunakeun parasaan sejen urang keur demi egois sorangan. Teu cinta. cinta nyata hartina urang hayang batur pisan pangalusna, tapi dibere naon eta bisa ngarugikeun kana diri urang sorangan.

Anjeun leumpang jalur kahirupan, eta ngandung harti yén anjeun ukur boga gentleman hirupna. Saha saha Kristen wungkul kudu ngawula salah master. Alkitab speaks Yesus salaku Tuhan Lords jeung Raja sakabeh raja. A polah Christian luyu jeung eta. Yesus geus Gusti anjeun sarta Raja. Naon Manéhna nyebutkeun mana.

hamba Raja sacara nungguan hint slightest geura buru kaluar sarta minuhan kahayang raja. Hiji prajurit anu mangrupakeun pamimpin hébat willingly nurut unggal urutan. A Christian asli méré Gusti otoritas leuwih hirupna. Urang balik mana Anjeunna hayang urang keur balik. Urang ngalakukeun naon Anjeunna hayang urang ngalakukeun. Sarta kami teu paduli naon eta waragad urang dina watesan kanyamanan urang, reputasi kami atawa lamun urang nampa keluhan tambahan.

Yesus boga unggal katuhu pikeun ngatur jalan éta. Inget yen anjeunna teu kaunggulan sabab anjeunna geus diwariskeun otoritas ti karuhun na raja atanapi nobleman lakukeun. Atawa Anjeunna aturan kalawan teror saperti diktator.

Yesus geus Gusti jeung Prabu sabab éta Anjeunna anu dijieun kami. Ieu Anjeunna anu masihan hirupna pikeun kami, sarta éta Anjeunna anu salawasna teu naon pangalusna pikeun urang. 'A Christian boga hirup langgeng

hirup langgeng sagemblengna béda ti kahirupan fisik nu urang sadayana gaduh. Aya hiji leuwih fl consuming tur hirup lengkepna ayeuna. Yesus Kristus ngadawuh:

"Kuring geus datangna éta maranéhanana kudu boga IIV, sarta hirup salah leuwih fl ed." (Jn 10:. 10)

Kahirupan jeung Kristus mangrupakeun hirup cicing di jalan Alloh dimaksudkeun ka jadi cicing. Anjeunna ngadeg anjeun cicing jalan éta. Ieu naha éta batur consuming.

hirup langgeng moal tamat. Terus saatosna fisik -i salamina tur kantos.

Anjeun meunang hirup langgeng? Anjeun bisa ngawalon:

- Abdi teu bener yakin, meureun saeutik.

Ieu jenis kawas nanyakeun batur: Dupi anjeun jeung kids tur meunang jawaban: - A saeutik saeutik. Atawa kawas nanyakeun batur lamun anjeunna nikah jeung anjeunna balesan:

- mudahan kitu.

Ieu hal nu bisa Anjeun jadi pancen pasti. Anjeun tiasa sasarengan yakin yen anjeun Kristen sarta meunang hirup langgeng.

Yesus Kristus ngadawuh: 

"Kuring méré eta (jalma anu nuturkeun kuring) hirup langgeng sarta aranjeunna pernah binasa, jeung salah teu bakal snatch aranjeunna kaluar leungeun kuring. "(Yohanes 10:. 28) 

Ieu mangrupakeun jangji triple! Dupi anjeun gaduh kaamanan triple ieu? Kahiji, Yesus nyebutkeun: 

"Kuring méré eta hirup langgeng."

Bréh: 

"Éta moal binasa." 

Thirdly: 

"Hiji No bakal snatch aranjeunna kaluar leungeun kuring." 

Naon lain tiasa ménta? Saha saha Kristen geus manggihan yén sadaya tilu tina pernyataan ieu leres.

Alkitab nyebutkeun: 

"Anjeunna nu boga Putra boga hirup." (1 Jn 5:. 12) 

Dina basa sejen, Kristus datang ka cicing di anjeun. hirup langgeng anu geus Yesus di haté maranéhanana! Tiasa anjeun nyebutkeun, "Sumuhun, abdi meunang hirup langgeng. Abdi émut dinten Yesus sumping kana haté abdi "?

A Christian mangrupakeun anak Alloh

Salah anu mangrupakeun Kristen geus dilahirkeun kana kulawarga Allah jeung geus jadi anak Allah. Ayeuna anjeun bisa disebutkeun: 

- Luis, Teu sangka sakabéh barudak Allah. Teu Allah Rama sadaya umat manusa? Numutkeun Alkitab, Allah dijieun sakabéh jalma. Anjeunna Bapa kabeh. Aya loba jalma nu malah teu hayang manehna janten ramana maranéhanana.

Anjeun jadi anggota kulawarga Allah ku keur dilahirkeun kana eta. Gusti Yesus ngadawuh: 

"Iwal lalaki hiji bisa dilahirkeun deui, anjeunna teu tiasa ningali Karajaan Allah. "(Yohanes 3:. 3) 

Naon anu hartosna?

Aya dua rupa kalahiran. Kahiji, kalahiran fisik lamun urang kaluar tina rahim indung urang urang.

Tapi janten putra bapa spiritual merlukeun kalahiran spiritual. Ieu kajadian nalika urang tobat tina dosa-dosa urang jeung yakin jeung amanah ka Yesus Kristus.

Kami ngagungkeun ultah mimiti kami jeung pihak sarta hadiah Birthday. Tapi naon geus jadi sahiji kadua kalahiran? Mun anjeun dilahirkeun dua kali? Dupi anjeun kantos geus dilahirkeun kadua kalina? Lamun henteu, mangka anjeun kudu nyieun kaputusan. Eta ngalibatkeun boh nampi atanapi nampik Yesus Kristus. Alkitab nyebutkeun: 

"Tapi ka sadaya anu nampi anjeunna, anjeunna masihan hak jadi BAM Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." (Jn 1:. 12)

Anjeun nyebut: 

- Luis, abdi geus cicing nu hirup ruksak. Kumaha carana abdi tiasa janten anak Allah?

Sababaraha taun ka pengker basa kuring di Amérika, kuring kungsi nyieun paguneman pribadi sareng salah sahiji presidents Amérika Kidul urang, a umum.

- Bapak Presiden, ceuk kuring, geus anjeun kantos patepung Yesus pribadi?

présidén smiled sarta ngadawuh: 

- Palau, abdi geus cicing kitu hirup henteu resep mah ulah pikir Allah bakal dibere nyaho kuring kacida alusna.

- Alloh mikanyaah anjeun sarta boga rencana badag pikeun anjeun, 'ceuk kuring.

- Palau, lamun terang kahirupan kuring cicing, anjeun bakal pernah nyebutkeun yen Alloh mikanyaah kuring. Kuring geus dipigawé pisan goréng.

- Bapak Presiden, henteu masalah naon nu tos dipidamel. Kristus pupus dina cross pikeun anjeun sarta Anjeunna mikanyaah anjeun. Lamun nyaho manehna, anjeun tiasa papanggih Anjeunna ayeuna.

Urang terus ngawangkong jeung kuring dipedar naon pati Al-Masih dina kai palang manten, kumaha Anjeunna pupus aya dina cross ka nyandak hukuman urang dina dirina, pikeun sakabéh urang sempet dipigawé salah. Cenah mah: - Rék muka haté anjeun ka Kristus ayeuna?

Anjeunna hesitated rada sarta ngomong serius:

- Lamun Kristus bakal nampi abdi, Abdi hoyong janten Christian nyata. Urang sujud huluna urang jeung ngado'a babarengan. umum ieu dibuka haténa ka putra Allah tur nampi Isa dina kahirupan maranéhanana.

Anjeunna percaya yen Allah pernah bakal nampi anjeunna kusabab kahirupan anjeunna mukim. Tapi lajeng kami dieureunkeun sholat, anjeunna ngadeg nepi na dina fashion Latin Amérika has, anjeunna masihan abdi nangkeup badag. - Hatur nuhun, cenah, ayeuna kuring terang yen Isa bener narima kuring jeung dihampura kuring.

Dupi anjeun geus ngaliwatan hal anu sarua? Rék uninga lamun meunang hirup langgeng? Rék ngamimitian leumpang dina jalan Yesus, sarta nyaho yén anjeun téh anak Alloh jeung bade sawarga? Hayu atuh ngabejaan ka maneh kumaha anjeun tiasa jadi Christian ayeuna anjeun baca brosur leutik saeutik.

Ngaku yén dosa anjeun geus dipisahkeun anjeun ti Allah 

Kumaha carana sangkan hiji jadi Christian?

Alkitab ngajarkeun nu mimiti kudu ngaku dosa anjeun misahkeun maneh ti Allah. Éta naon atuh resep ngeunaan Presiden Amérika Latin. Anjeunna ngaku yen anjeunna jelema nu ngalakukeun dosa a. Anjeunna jadi yakin tina jahat jeung pemberontakan hirupna yén anjeunna teu percaya yen Tuhan bakal kantos nampi anjeunna. Dupi anjeun kantos dipikawanoh hal Allah nu nyaho geus menyakiti Anjeunna? S älviskhet, sombong, karanjingan, immorality, sarta sakabeh sésana?

Alkitab nyebutkeun: "Kabéh geus dosa jeung datangna pondok tina kamulyaan Allah. "(ROM 3:. 23) Ieu ogé lumaku ka anjeun sarta éta waktu ngaku ieu Allah sareng nampa panghampura Anjeunna hayang masihan anjeun.

Iman dina Palang mangsa

Satuluyna anjeun kudu percanten kumaha geus dipigawé Yesus keur anjeun dina kayu salib. 1 ')

Alkitab nyebutkeun Kristus pupus pikeun dosa. "(1 piaraan 3:. 18)

Nalika Yesus pupus dina kai palang, ieu keur unggal urang bisa dihampura. Urang pantes kanggo dihukum keur jahat kami geus dipigawé dina panon Allah. Tapi Allah ngutus putrana nyandak kana sorangan hukuman dina kayu salib.

Éta lamun hakim a kapanggih batur kaliru, sorangan bakal linggih dina dok sarta tampa petunjuk judgment. Naon a cinta éndah!

Anjeun bisa jadi teu ngarti kumaha Gusti bisa ngantep putrana nyandak hukuman pikeun dosa anjeun. Tapi anjeun teu ngarti sagalana sakaligus. Anjeun ngan perlu yakin éta leres. Taya sahijieun weruh naon listrik bener. Naha anjeun nyaho yén? Élmuwan anu ngawangkong ngeunaan salaku sipat dasar sadaya jirim. Éta bisa nyieun bea listrik sarta ngagunakeun listrik. Tapi, salaku ilmuwan di Stanford University ceuk kuring sakali: The listrik sorangan unexplained.

N nyaéta maneh jadi Christian Anjeun bisa jadi teu ngarti sagalana dina munggaran. Tapi mun anjeun baca Alkitab na hayu Gusti ngajarkeun anjeun, anjeun bakal ngarti beuki loba.

Anjeun kudu nampa Kristus

Hambalan ahir bakal ka kudu nampa Kristus. Anjeun teu bisa inherit tahta.

Ulah ngomong:

- Bapa mah éta Kristen alus na mah digedékeun di imah Christian alus. Teu nyieun maneh anak Allah.

Anjeun kudu nyaho Kristus. Sakabéh urang anu milik Kristus geus diri datang ka Anjeunna. Dupi anjeun datang ka Anjeunna acan?

Dupi anjeun mutuskeun anjeun?

Anjeun menta sabaraha. Cara pangalusna I nyaho geus nepi saukur ruku huluna maranéhanana di shalat, ngaku dosa maranéhna pikeun Allah jeung di iman muka haté anjeun ka Anjeunna. Percanten ka Yesus tur nampi Anjeunna. Neneda doa ieu: Rama Surgawi. Abdi hoyong janten Kristen sajati. Kuring nyadar yén dosa abdi geus dipisahkeun kuring ti anjeun. Ngahampura kuring. Kuring percanten ka naon Yesus tuh keur kuring dina kayu salib. Kuring sakola teu sih, tapi kuring nampa eta dina iman. Abdi hoyong Yesus cicing di haté kuring. Abdi hoyong hirup langgeng. Abdi hoyong janten anak anjeun. Kita Hayu Gusti Yesus kana hirup kuring sarta nyieun kuring anak anjeun ayeuna. Kuring gé nuturkeun anjeun sarta taat anjeun salamina. Amin.

Anjeun milik Alloh kiwari jeung baris hoyong terang H0nom hadé. Cara pangalusna nyaeta maca Kitab Suci. Mimitian ku Injil Lukas sarta maca eta sakumaha carita. Tapi inget yen Allah speaks ka urang ngaliwatan kecap-Na. Lamun anjeun baca jadi tingali lamun aya conto bisa nuturkeun atanapi paréntah pikeun taat.

Hayu diri jadi impregnated ku Kitab Suci. pikiran anjeun lajeng bakal ngaganti kitu ogé pikiran anjeun sarta parasaan anjeun baca kecap Allah.

Papanggih ogé Kristen lianna. Nomeran hiji garéja mana Alkitab ngécéskeun, dimana maranéhna ngahutbah manéh na dimana menteri nu percaya yén Alkitab mangrupa kecap Allah. Buka garéja, nyarita ka pendeta jeung nyebutkeun:

- Kuring geus narima Yesus. Tempo naon kajadian. Lamun pendeta aya henteu sigana resep nulungan anjeun tumuwuh sacara rohani, anjeun neuteup ka katuhu di garéja sejen nu bisa nulungan anjeun gantina.

Thirdly, mimitian sholat. Anjeun ngan dikaitkeun ka Gusti. Anjeunna diwaler doa Anjeun. Anjeunna mikanyaah anjeun. Anjeunna Rama Anjeun. Komunikasi mangrupakeun konci pikeun hubungan nanaon. Hubungan anjeun sareng Allah ngan bisa deepen anjeun ngobrol Anjeunna dina solat.


Luis Palau 

Ti iman Kristen brosur leutik ... éta kuring? Dikaluarkeun dina Evangeliepress Förlags AB di taun 1988.


Publicerades onsdag 13 mars 2019 20:05 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

0 kommentarer

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 12, onsdag 20 mars 2019 kl. 16:50

Jesus söker: Joakim, Kim!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 20 mars 2019 01:00

Bed att hon nu ska ändra sig. Herre du vet o känner till allt. Jag är så himla ledsen över detta som du vet.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp