545 online! | Sidvisningar idag: 143 678 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

القنوات التلفزيونية المسيحية في السويد

TV المسيحي في السويد

هناك العديد من القنوات المسيحية السويدية جيدة TV في السويد. كل من يمشي على الأقمار الصناعية والكابلات والانترنت! وهو يسرد جميع القنوات.


السماء TV7


قناة 10


TBN الشمال


TV الرؤية السويد


TV Visjon النرويجهناك قنوات التلفزيون المسيحية أكثر السويدية؟ تلميح!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 24 November 2018 13:06 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


34 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Niklas Jönsson

Dom kanalerna borde/hade man önskat att folk skulle kunna se i vilket tv bolag, satellit/kabel som helst så alla som vill ska kunna se det om dom vill men så är tyvärr inte fallet,jag skulle vilja byta till ett annat bolag men det går inte för dom har inte dom kanalerna typiskt.

Svara -   - 24/11-18 21:55 -


Maria

Har tillgång till alla kanaler. Är mycket tacksam till Gud, för varje kanal har kristen budskap. Ingen är bättre eller sämre, varenda en förkunnar om Jesus Kristus och frälsningen. Tack Jesus!

Svara -   - 25/11-18 06:26 -


P I Persson

SBN (Jimmy Swaggart)Gospel Channel EuropeGod Channel

Svara -   - 25/11-18 08:37 -


Martin

Skulle önska att fler grenar av kristenheten hade möjlighet att nå ut i de svenska hushållen.

Svara -   - 17/12-18 16:12 -


Bengt

Tv7 är klart bättre än kanal 10

Svara -   - 21/12-18 11:14 -


Kathe

Norska kanal. no visserligen inte svenskt men....

Svara -   - 21/12-18 14:14 -


Martin

Finns det något mer än pingst trosrörelsen?

Svara -   - 21/12-18 15:51 -


Stefan Jonasson

Apropå kristna kanaler.. Läste i dagen att en helande evangelist minisry i Norge debiterade sjuka människor 14kr minuten förbön I telefon.... Det var norska staten som uppmärksammade detta kvacksalveri... Medans dom troende inte har vågat ifrågasätta denna företeelse av någon anledning.. Kanske man är rädd för att ifrågasätta huruvida helanden verkligen inträffar i helande möten.... Rensa ut surdegen säger bibeln.. Dom vill göra köpenskap av er göra affärer på er tro står det i.... 2 Petrus 2:2-3 för deras skull ska sanningens väg smädas.. I sin girighet kommer de med falska argument sko sig på er... GÖRA KÖPENSKAP PÅ ER... dom frodas mitt ibland dom troende det har pågått så länge kyrkan funnits... När katolska kyrkan sålde syndernas förlåtelse för pengar kom det tillslut en reformation.. Den sanna kyrkan tog ställning mot denna styggelse... På samma sätt måste kyrkan idag ta avstånd ifrån alla såkallade heling Ministries som gör köpenskap av troende människor som är sjuka och svaga.... Helande av sjuka ska göras i dom lokala församlingarna under överinseende Av andefyllda och trogna äldste som har tagit avstånd från girigheten (Jakob 5:7-15).... Låt er inte luras av dessa övermåttan höga apostlar som gör sig till evangeliets tjänare.. Om kyrkan förbjuder penga insamling under helande möten undviker man fiffel med pengar... Se bara vad Petrus sa till simon trollkarlen i apg8:18-25 TILL FÖRDÄRVET MED DIG OCH DINA PENGAR, EFTERSOM DU MENAR ATT GUDS GÅVA KAN KÖPAS FÖR PENGAR... Betänk att han var troende men förgiftad av bitter galla... Sen har vi ananias och safira... Bibeln är tydlig med stränghet när det handlar om hur GUDS FÖRSAMLING hanterar pengar... Må GUD hjälpa oss att befria kyrkan från detta gissel som smädar nådens evangelium...

Svara -   - 21/12-18 18:57 -


Alf

Svar till Stefan Jonasson .

Amen.

Svara -   - 21/12-18 21:49 -


Jessica

Svar till Stefan Jonasson .

Jag vet inte om du syftar på Misjon Jesus Léger. Svein-Magne Pedersen är grundaren.

Han ber för sjuka per telefon hela dagarna. Det är hans leverbröd.

Många är de människor som blivit helade när han bett för dem.

Han har startat skolor i fattiga länder och gör mycket gott.

Har själv träffat honom ett par gånger och fått förbön. Han är alltigenom ärlig.

För den som vill veta mer, kan man läsa på Misjon Jesus Leger.

Svara -   - 21/12-18 23:09 -


Jessica

Svar till Jessica.

www.mjl.no

Svara -   - 21/12-18 23:44 -


Stefan Jonasson

Jag läste en artikel i dagen om att norska myndigheter hade uppmärksammat... Att någon hade tjänat 14 kr minuten för att be för cancer sjuka människor och att det var olagligt enligt sjukvårds lagen. Vem det var lade jag inte märke till... Jag är inte ute efter att anklaga någon... Jag bara reagerar på en företeelse i karismatiska kretsar att tjäna mycket pengar på helande Ministries... Suga ut pengar av församlings medlemmar för egen vinning... Faktum är att Petrus skrev om att det finns dom som med falska argument skall sko sig på dom troende.. Världens människor som inte tror ser denna falskhet och hyckleri dom är inte dum i huvet... Det är en skam för kyrkan att detta beteende pågår eomotsagt.... Se bara på alla amerikanska tv predikanter hur dom manipulerar sjuka och svaga kristna att skänka pengar för att bli helade och få ekonomisk framgång.. Det finns otaliga exempel på förkunnare som avslöjats... Det är väl det jag reagerar på..... Jakobs brev 5:14-15 gör klart att om någon är sjuk skall han kalla på församlingens äldste som be över honom och i HERRENS namn smörja honom med olja.. Det indikerar på att sådant skall skötas inom en lokal församling som leds av äldste och herdar... Jag tror att även vem som helst som tror kan be för sjuka men att tjäna pengar på det är en styggelse... Om man ser i apostlagärningarna 6 så utvaldes församlingstjänare som hade gott anseende och var uppfyllda av ande och vishet til att sköta hanteringen av pengar och fördelning av medel...bland andra stefanus som var fylld av nåd och kraft och gjorde stora under och tecken.....Det ser ut som att allt som hade med pengar och helande sköttes av äldste och herdar tillsamans med utvalda församlings tjänare av den lokala församlingen.... Det här ämnet är så komplicerat så det går mig över huvudet.. Jag tror att dom flesta kyrkor i Sverige sköter detta med ärlighet och efter denna mönsterbild... Men det finns fifflar Ministries som skor sig på troende.. Och inte är förankrade i en församling som har kontroll på penninghantering. Egentligen borde jag strunta i att bry mig... Jag ger kollekt dit jag går för Att lyssna på predikningar.. Kan även skänka pengar när jag ser behov i min närhet... Och om man känner att det är rätt...

Svara -   - 22/12-18 00:36 -


Tomas N

Svar till Stefan Jonasson .

Stefan

Jag reagerar precis som du och säkert många andra över hur fel det är att ta betalt för Guds gåvor och mirakel. Fritt ge som gåva det du fått som gåva säger bibeln.

Å andra sidan kan man inte dra alla karismatiska församlingar eller alla som kallar sig/kallas ministries över en kam och därmed ifrågasätta deras verksamhet och frukt.

Jesus säger ju att vi alla kan se och bedöma vilken slags frukt som varje person eller grupp eller lära bär.

Jag tror det är en allmän påverkan och smitta från det som kalla prosperity gospel och särskilt på 80-90 talen som fokuserade mycket på välsignelser genom smörjelse och tionde/givande som har för stort fokus i gamla förbundet,och det lever kvar idag. Det har också större fäste i fattiga kontinenter där fattigdomen är utbredd och alla vill bli välsignade och omma ur fattigdom.

Jakobs brevs texter om Herrens bön genom äldste och smörjelse med olja kan i mina ögon inte vara mera vägledande än en mängd texter från Jesus ,Paulus och Lukas(apg) om mirakler,tecken och under som inte behövde begränsas av hierarkier och former.

Kunniga i historia kanske vet bättre,men jag tycker det verkar som Jakob undervisade mest judar som var vana vid hierarkier och behövde komma loss från det aronitiska och Levitiska systemet och därför skrev han som han gjorde för att de skulle kunna förstå det nya förbundet

Även så skall man välsigna och tacka för allt gott som sker i Jesu namn och kanske är debiteringen det enda dåliga i storyn om denna norrman.

Det bästa är tycker jag som oftast att inte nöja sig med att kritisera andras fel utan välsigna,be för och i vissa fall föregå med ett ledande exempel i ministry. Handling väger tyngre än ord och bästa sättet att inte göra misstag är att inte göra något alls..

De störst fienden till tro är tyvärr kyrkor och läror som dömer bort folk och skadar,saknar äkta tro och blir död religion eller felaktiga läror/andar som drar iväg och bär dålig frukt.

Allt detta lämnar folk kritiska till kristen tro och de väljer ateism eller annan andlighet istället. Men Gud är större och så länge som folk tjänar honom och omvänder sig så blir det ändå seger i stort och i smått

Svara -   - 22/12-18 19:27 -


Stefan Jonasson

Jag menade inte att klandra den personen. Han är säkert en ärlig man som använder pengarna för GUDS verk... Vem är jag att döma som inte vet allt... Jag ville bara uppmärksamma det som pågår... Dvs alla helande förkunnare som gör affärer med helanden... Och använder sina pengar för egen vinning det existerar... Det är oetiskt... Skilj penga insamling och helanden åt.. Alla kristna kan be för sjuka.. Och många har en individuell kallelse att göra det..

Svara -   - 22/12-18 23:56 -


Martin

Är det ingen i denna kommentarstråd som kan tipsa om fler kristna tvkanaler än som Christer tipsar om? Finns det verkligen inte större bredd på kristen tv?

Svara -   - 26/12-18 19:13 -


Patrik Öbrink

Svar till Martin.

EWTN Nordic.

Svara -   - 27/12-18 13:38 -


Petter G

Svar till Martin.

Det är ju ändå 4-5 kanaler, behövs det verkligen fler. Menar du att de är allt för lika varandra, och det är en sådan "bredd" som du efterlyser?

Svara -   - 3/1-19 00:42 -


Martin

Petter G. Ja precis, de liknar varandra. Skulle uppskatta sändningar som speglar den rika mångfald som kristenheten är.

Svara -   - 3/1-19 18:35 -


Janne

Svar till Bengt.

Vad grundar du det på att Tv7 är bättre än kanal 10? Utveckla man kan inte bara skriva ett påstående, man måste förklara varför !

Svara -   - 18/1-19 13:37 -


Janne

Svar till Martin.

Ja. Har du Apple TV kan du se minst 10-14 kristna tv kanaler, många väldigt bra.

Svara -   - 18/1-19 13:42 -


Bengt

Det är mer av bibelstudier

Och en hel del om israel

Intressantare innehåll

Och programledare

Svara -   - 18/1-19 23:53 -


Jessica

Svar till Bengt.

Allt det där tycker jag finns på kanal 10. Utbudet är alltifrån oasrörelsen till trosrörelsen!

I går kunde vi ju också se vår käre Christer Åberg, full av smittande spelglädje😀

Svara -   - 24/1-19 15:10 -


Bengt

Kanske

Men det är ändå bättre med tv7

Svara -   - 24/1-19 17:56 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är ju bra att det finns flera kristna kanaler att välja på, Bengt!

Då kan alla få möjlighet att hitta sin ”favoritkanal”. För min del är det kanal 10.😍

Tittade lite på tv7s tablå. Kunde då se att en del av programmen även sänts på kanal 10: bland annat The last reformation, om Torben Sondergaard.

Svara -   - 30/1-19 13:14 -


Janne

Svar till Bengt.

Kan du utveckla ditt påstående!

Svara -   - 2/2-19 09:12 -


Janne

Svar till Bengt.

Bra att du hittat din kanal. vi är olika tur det,

har många favoriter bland kristna kanaler 10 st, Kanal 10 och God Channel i topp

Svara -   - 2/2-19 09:17 -


Bengt

Det är mycket osunt på kanal 10

Känns som att det är lite mer av.det sunda

På kanal 7 ändå

Svara -   - 2/2-19 09:28 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Vart lite upprepningar. Om du Christer kan plocka bort två, så det blir en kanal. Ser ju ut som propaganda annars.

Svara -   - 12/2-19 05:48 -


Stefan Jonasson

Öppna kanalen i Stockholm kl 21.30 varje lördag kväll Charles Stanley.. Bra korta predikningar

Svara -   - 13/2-19 13:23 -


Bengt

Öppna kanalen har jag nog inte hört talas om

Svara -   - 13/2-19 20:05 -


Stefan Jonasson

Det är en lokal tv kanal i Stockholm där folk kan köpa tid en halvtimme för 2000 kr.. Arken. Södermalmskyrkan.. Och en massa invandrar kyrkor sänder predikningar.. Charles Stanley finns på you tube.. Många bra enkla budskap att lyssna på...

Svara -   - 13/2-19 23:03 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?وغير مرغوب فيها - الجزء 21

غير المرغوب فيه

بلدي المستمر وتتحرك قصة لي وصبي صغير غير مرغوب فيه. 

3

Läs allt!


ظهر القمر والأرض على نفس الصورة

القمر والأرض

بتصوير القمر الصناعي الصيني ونغجيانغ-2 القمر ذهابا والأرض على نفس الصورة.

83

Läs allt!


وغير مرغوب فيها - الجزء 20

غير المرغوب فيه

استمرار قصة مروعة من طفولتي كما طفل غير مرغوب فيه.

5

Läs allt!


يعلم مدرسة LGBTQ أن يكون الرجل ليس

يعلم مدرسة LGBTQ أن يكون الرجل ليس

داجبلاديت جديدة. 

تقدم أول كلية LGBT السويد التدريب السنوي لالمثليين والمثليات والنسويات في كسر القواعد. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


يمكن للنساء الآن جعل الإجهاض طوال فترة الح

كما كان في أيام نوح ...

بواسطة ميكائيل Walfridsson  وفي اليوم نفسه، أشرق القمر الدم في سماء نيويورك، استغرق المدينة، التي يمكنك الآن إجراء الإجهاض التي تطبق في حالة حمل المرأة بأكمله.

45

Läs allt!


نشوة أو المحنة؟

نشوة أو المحنة؟

بواسطة هولغر نيلسون سوف أكون مخطئا والمحنه الصعبة اندلعت، وسوف نعلن على الفور أن هذا هو وفاء النبوية وعلينا أن نبتعد عن المسيح الدجال، وسيكون لدينا للخضوع لمعاناة هائلة. ولكن إذا أنا على حق والجميع الذين يعتقد ذلك - أن يسوع يمكن أن تأتي في أي وقت، وتفعل ذلك - ثم أولئك الذين لا يدعون له أي فرصة لتصحيح رسالتهم، التي يمكننا القيام به.

18

Läs allt!


غير المرغوب فيه - الجزء 19

غير المرغوب فيه - الجزء 19

في هذا الجزء سوف أقول لك حادثة مزعجة جدا، ما حدث لمايكل كما حصلت في معركة مع الجزء الأخير.

4

Läs allt!


"المسيحي" مغني الراب اعتقل بتهمة اغتصاب امر&#

أعتقد بالطبع، وليس الكلمة التي ممرضة موسيقى الراب إذا كان مذنبا من اغتصاب امرأة معوقة، وهو مسيحي.

6

Läs allt!


نشوة المؤمن - الجزء 4

كريستر Åberg المقابلات منزل هولغر نيلسون حول نشوة المؤمن. الجزء 4 من أصل 10.

0

Läs allt!


حلقت طائرات حربية روسية على الأراضي السوي

حلقت طائرات حربية روسية على الأراضي السويدية بدون إذن

الصورة: افتونبلاديت. 

حلقت ثلاث طائرات عسكرية روسية من دون إذن في وقت قصير على الأراضي السويدية يوم السبت. حلقت طائرات SIGINT، وطائرتين حربيتين على كارلسهامن.

12

Läs allt!


إله زائف الإسلام ليس من واجبي

إله زائف الإسلام ليس من واجبي

بريد القراء من قبل ستيفان الياسون

المسيحيين والمسلمين يعبدون نفس الإله؟ الإسلام يعلم أن القرآن هو آخر من وحي الله، الذي حل محل الكتب السابقة، أي التوراة والإنجيل. وهذا يعني أن التشابه في المسيحية والإسلام يجب أن تكون شاملة. إذا كنت تدرس هذا الموضوع سرعان ما يكتشف أن الادعاء لا يمكن أن يكون أكثر كاذبة.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


غير المرغوب فيه - الجزء 18

كريستر Åberg غير مرغوب فيه

الجزء ال18 من بلدي المسلسل حول طفولتي. لقد وصلنا إلى المدرسة الثانوية عندما بدأت في الصف السابع. وهذا جزء مفاجأة لك، وهذا ما حدث بالنسبة لي عندما حدث ما حدث.

3

Läs allt!


طلب مجلس الهجرة الأسئلة الخاطئة لتحديد ما 

TEST2

أكثر من 12 سؤالا مجلس الهجرة من المستحيل تماما للإجابة، وأيضا غير فعالة تماما عندما فعلا بحاجة فقط مسألة تحديد ما إذا كان شخص ما هو مسيحي أم لا.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

العصر الجديد يمهد الطريق أمام المسيح الدج

العصر الجديد يمهد الطريق أمام المسيح الدجال

بواسطة هولغر نيلسون  في 1980s، لدينا المزيد والمزيد من يأتي عبر مصطلح "العصر الجديد". لا يزال ذلك، ومع ذلك، فإن العديد من حيرة ما هو العصر الجديد شيئا، على الرغم من أن الملايين في جميع أنحاء العالم قد تم التطرق، تتأثر ويشارك في هذا الاتجاه تجتاح الآن إلى الأمام. على سبيل المثال، في نهاية عام 1986 حتي 1987، ليلة رأس السنة الميلادية، وكان الملايين من الناس الذين ذهبوا إلى التأمل، ونشوة وطقوسهم الدينية. ولم يكن من قبيل المصادفة أن هذا حدث لكنها كانت الجهود المنسقة للشعب العصر الجديد في جميع أنحاء العالم.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


هل الشخص الذي تغير الجنس إلى السماء؟

متحول جنسي

فإن الناس إلى السماء الذي تغير الجنس من خلال عملية جراحية؟

9

Läs allt!


يتعرضون للاضطهاد المسيحيين أكثر من أي وقت 

فتح قائمة الأبواب المراقبة العالمية 2019

صورة: الأبواب المفتوحة. 

قائمة المراقبة العالمية السنوية الأبواب المفتوحة "للمسيحيين المضطهدين تبين أن 2019 هو أسوأ الأعوام على الإطلاق. هو حتى الآن العام الأكثر صعوبة منذ بدء الاحتفاظ بسجلات.

20

Läs allt!


الخطاة؟

أصدقاء

بريد القراء من قبل ديفيد بيلستروم يسوع هو نموذجنا الدور الرئيسي للوصول إلى الناس الذين ليسوا مؤمنين. عندما سار يسوع الأرض، كان يعرف ما كان يحدث في الناس الذين جاءوا إليه. وهو نفس اليوم.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 19:16

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16متحف McJesus المصلوب في إسرائيل

تصلب McJesus

صور: SVT. 

احتجاجات في إسرائيل ضد جاني Leinonen McJesus "العمل الفني" تصور صلب رونالد ماكدونالد.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


وغير مرغوب فيها - الجزء 17

كريستر Åberg تحية

الآن ما زلت مع زملائي تهتز وتقدير المسلسل من طفولتي. والقصة زيادة في شدة وتصبح أكثر دراماتيكية. بعض قسم مثيرة للغاية والتي تجتاح الآن ينتظرنا.

0

Läs allt!


A يسوع الصمت - الرجل الذي قتل صوت الله - الجزء 6

جندي روماني

هانز جانسون، أوبسالا هيرودوس أنتيباس قائنا مرة أخرى في القصة التوراتية. هذه المرة كان يقف أمام يسوع. وكان من ثم ثلاث سنوات منذ قطع رأس يوحنا المعمدان.

2

Läs allt!


قائمة الشر - الرجل الذي قتل صوت الله - الجزء 5

جندي

بواسطة هانز جانسون ، أوبسالا هناك شيء "ذكية" والشر من الإجراءات هيرودس في سياق نحن اصفا. وهذا يقودني إلى ما هو مكتوب في سفر التكوين.

5

Läs allt!


نبوءة كريستين هي حقيقية مع عصرنا

- نبوءة حول أوقات النهاية!

النبوءة القديمة من الحديث 1800s عن يسوع لتظهر في الجبال في السويد في الأيام الأخيرة، ومن ثم على الجبل ليراها الجميع!

14

Läs allt!


"الله يبارك الإجهاض والولايات المتحدة الأ

بريد القراء من نيلس 

الإجهاض - أمي

ولم يكن لدى المرأة الآن برنامج نيتفليكس الهواء حيث يشيد الإجهاض، ويخلص مع عبارة: "الله يبارك الإجهاض والولايات المتحدة الأمريكية"، والغناء والرقص على ذلك.

38

Läs allt!


في الجحيم، ويعذب الخطاة

إذا ذهبت إلى الجحيم، أنت تتعذب. هذا ما هو الجحيم. تماما كما الرجل الغني في إنجيل لوقا 16، عليك أن تكون المعذبة في النيران. كل الخطاة تذهب إلى الجحيم، ويذهبون هناك ليعذب.

103

Läs allt!


الأطفال حديثي الولادة هي بالفعل "السابق"

الأطفال حديثي الولادة هي بالفعل السابق

الصورة: لقطة من الفيسبوك. 

يمكن للمقيمين في مدينة نيويورك الآن تغيير جنسهم دون شهادة طبية. وعلاوة على ذلك، فإنها يمكن حتى تغيير الجنس حديثي الولادة الخاصة بهم.

5

Läs allt!


إذا كنت قد ولدت في الجسم الخطأ، وأنت لا يمكن

لؤي الرمال

صور: SVT. 

لويز Nelum ساندا مالي "لؤي" ساند (26 عاما) هو نجم كرة اليد السويدي الذي توقف الآن يلعب كرة اليد ليتم التحقيق لاضطراب الهوية الجنسية. 

2

Läs allt!


كريستيان بايل: شكرا الشيطان إلهام

القارئ الإلكتروني: بيلي ليندبرج 

كريستيان بايل: شكرا الشيطان إلهام

الصورة: من TV4. 

سعر لأفضل ممثل ذهبت إلى الممثل كريستيان بايل في نائب الفيلم، الذي أعرب عن شكره إلهام له: الشيطان.

43

Läs allt!


أمريكا أنباء عن السويد: الرقائق مزروع لإدا

بريد القراء من نيلس 

رقاقة

في ستوكهولم، السويد، اختر 1000 لاختيار محل مع مايكروسيستمز الصغيرة. رقائق مزروع تحت الجلد.

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 259 018 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 206 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp