584 online! | Sidvisningar idag: 142 854 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

ערוצי טלביזיה נוצריים שוודיה

טלוויזיה נוצרית שוודיה

ישנם ערוצי טלביזיה נוצריים שבדיים רבים טובים בשוודיה. שניהם הולכים על לווין, כבלים באינטרנט! הוא מפרט את כל הערוצים.


עדן TV7


ערוץ 10


TBN נורדי


טלוויזיה חזון שוודיה


טלוויזיה Visjon נורבגיהישנם כריסטיאן שבדי יותר ערוצי טלביזיה? עצה!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 24 November 2018 13:06 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


34 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Niklas Jönsson

Dom kanalerna borde/hade man önskat att folk skulle kunna se i vilket tv bolag, satellit/kabel som helst så alla som vill ska kunna se det om dom vill men så är tyvärr inte fallet,jag skulle vilja byta till ett annat bolag men det går inte för dom har inte dom kanalerna typiskt.

Svara -   - 24/11-18 21:55 -


Maria

Har tillgång till alla kanaler. Är mycket tacksam till Gud, för varje kanal har kristen budskap. Ingen är bättre eller sämre, varenda en förkunnar om Jesus Kristus och frälsningen. Tack Jesus!

Svara -   - 25/11-18 06:26 -


P I Persson

SBN (Jimmy Swaggart)Gospel Channel EuropeGod Channel

Svara -   - 25/11-18 08:37 -


Martin

Skulle önska att fler grenar av kristenheten hade möjlighet att nå ut i de svenska hushållen.

Svara -   - 17/12-18 16:12 -


Bengt

Tv7 är klart bättre än kanal 10

Svara -   - 21/12-18 11:14 -


Kathe

Norska kanal. no visserligen inte svenskt men....

Svara -   - 21/12-18 14:14 -


Martin

Finns det något mer än pingst trosrörelsen?

Svara -   - 21/12-18 15:51 -


Stefan Jonasson

Apropå kristna kanaler.. Läste i dagen att en helande evangelist minisry i Norge debiterade sjuka människor 14kr minuten förbön I telefon.... Det var norska staten som uppmärksammade detta kvacksalveri... Medans dom troende inte har vågat ifrågasätta denna företeelse av någon anledning.. Kanske man är rädd för att ifrågasätta huruvida helanden verkligen inträffar i helande möten.... Rensa ut surdegen säger bibeln.. Dom vill göra köpenskap av er göra affärer på er tro står det i.... 2 Petrus 2:2-3 för deras skull ska sanningens väg smädas.. I sin girighet kommer de med falska argument sko sig på er... GÖRA KÖPENSKAP PÅ ER... dom frodas mitt ibland dom troende det har pågått så länge kyrkan funnits... När katolska kyrkan sålde syndernas förlåtelse för pengar kom det tillslut en reformation.. Den sanna kyrkan tog ställning mot denna styggelse... På samma sätt måste kyrkan idag ta avstånd ifrån alla såkallade heling Ministries som gör köpenskap av troende människor som är sjuka och svaga.... Helande av sjuka ska göras i dom lokala församlingarna under överinseende Av andefyllda och trogna äldste som har tagit avstånd från girigheten (Jakob 5:7-15).... Låt er inte luras av dessa övermåttan höga apostlar som gör sig till evangeliets tjänare.. Om kyrkan förbjuder penga insamling under helande möten undviker man fiffel med pengar... Se bara vad Petrus sa till simon trollkarlen i apg8:18-25 TILL FÖRDÄRVET MED DIG OCH DINA PENGAR, EFTERSOM DU MENAR ATT GUDS GÅVA KAN KÖPAS FÖR PENGAR... Betänk att han var troende men förgiftad av bitter galla... Sen har vi ananias och safira... Bibeln är tydlig med stränghet när det handlar om hur GUDS FÖRSAMLING hanterar pengar... Må GUD hjälpa oss att befria kyrkan från detta gissel som smädar nådens evangelium...

Svara -   - 21/12-18 18:57 -


Alf

Svar till Stefan Jonasson .

Amen.

Svara -   - 21/12-18 21:49 -


Jessica

Svar till Stefan Jonasson .

Jag vet inte om du syftar på Misjon Jesus Léger. Svein-Magne Pedersen är grundaren.

Han ber för sjuka per telefon hela dagarna. Det är hans leverbröd.

Många är de människor som blivit helade när han bett för dem.

Han har startat skolor i fattiga länder och gör mycket gott.

Har själv träffat honom ett par gånger och fått förbön. Han är alltigenom ärlig.

För den som vill veta mer, kan man läsa på Misjon Jesus Leger.

Svara -   - 21/12-18 23:09 -


Jessica

Svar till Jessica.

www.mjl.no

Svara -   - 21/12-18 23:44 -


Stefan Jonasson

Jag läste en artikel i dagen om att norska myndigheter hade uppmärksammat... Att någon hade tjänat 14 kr minuten för att be för cancer sjuka människor och att det var olagligt enligt sjukvårds lagen. Vem det var lade jag inte märke till... Jag är inte ute efter att anklaga någon... Jag bara reagerar på en företeelse i karismatiska kretsar att tjäna mycket pengar på helande Ministries... Suga ut pengar av församlings medlemmar för egen vinning... Faktum är att Petrus skrev om att det finns dom som med falska argument skall sko sig på dom troende.. Världens människor som inte tror ser denna falskhet och hyckleri dom är inte dum i huvet... Det är en skam för kyrkan att detta beteende pågår eomotsagt.... Se bara på alla amerikanska tv predikanter hur dom manipulerar sjuka och svaga kristna att skänka pengar för att bli helade och få ekonomisk framgång.. Det finns otaliga exempel på förkunnare som avslöjats... Det är väl det jag reagerar på..... Jakobs brev 5:14-15 gör klart att om någon är sjuk skall han kalla på församlingens äldste som be över honom och i HERRENS namn smörja honom med olja.. Det indikerar på att sådant skall skötas inom en lokal församling som leds av äldste och herdar... Jag tror att även vem som helst som tror kan be för sjuka men att tjäna pengar på det är en styggelse... Om man ser i apostlagärningarna 6 så utvaldes församlingstjänare som hade gott anseende och var uppfyllda av ande och vishet til att sköta hanteringen av pengar och fördelning av medel...bland andra stefanus som var fylld av nåd och kraft och gjorde stora under och tecken.....Det ser ut som att allt som hade med pengar och helande sköttes av äldste och herdar tillsamans med utvalda församlings tjänare av den lokala församlingen.... Det här ämnet är så komplicerat så det går mig över huvudet.. Jag tror att dom flesta kyrkor i Sverige sköter detta med ärlighet och efter denna mönsterbild... Men det finns fifflar Ministries som skor sig på troende.. Och inte är förankrade i en församling som har kontroll på penninghantering. Egentligen borde jag strunta i att bry mig... Jag ger kollekt dit jag går för Att lyssna på predikningar.. Kan även skänka pengar när jag ser behov i min närhet... Och om man känner att det är rätt...

Svara -   - 22/12-18 00:36 -


Tomas N

Svar till Stefan Jonasson .

Stefan

Jag reagerar precis som du och säkert många andra över hur fel det är att ta betalt för Guds gåvor och mirakel. Fritt ge som gåva det du fått som gåva säger bibeln.

Å andra sidan kan man inte dra alla karismatiska församlingar eller alla som kallar sig/kallas ministries över en kam och därmed ifrågasätta deras verksamhet och frukt.

Jesus säger ju att vi alla kan se och bedöma vilken slags frukt som varje person eller grupp eller lära bär.

Jag tror det är en allmän påverkan och smitta från det som kalla prosperity gospel och särskilt på 80-90 talen som fokuserade mycket på välsignelser genom smörjelse och tionde/givande som har för stort fokus i gamla förbundet,och det lever kvar idag. Det har också större fäste i fattiga kontinenter där fattigdomen är utbredd och alla vill bli välsignade och omma ur fattigdom.

Jakobs brevs texter om Herrens bön genom äldste och smörjelse med olja kan i mina ögon inte vara mera vägledande än en mängd texter från Jesus ,Paulus och Lukas(apg) om mirakler,tecken och under som inte behövde begränsas av hierarkier och former.

Kunniga i historia kanske vet bättre,men jag tycker det verkar som Jakob undervisade mest judar som var vana vid hierarkier och behövde komma loss från det aronitiska och Levitiska systemet och därför skrev han som han gjorde för att de skulle kunna förstå det nya förbundet

Även så skall man välsigna och tacka för allt gott som sker i Jesu namn och kanske är debiteringen det enda dåliga i storyn om denna norrman.

Det bästa är tycker jag som oftast att inte nöja sig med att kritisera andras fel utan välsigna,be för och i vissa fall föregå med ett ledande exempel i ministry. Handling väger tyngre än ord och bästa sättet att inte göra misstag är att inte göra något alls..

De störst fienden till tro är tyvärr kyrkor och läror som dömer bort folk och skadar,saknar äkta tro och blir död religion eller felaktiga läror/andar som drar iväg och bär dålig frukt.

Allt detta lämnar folk kritiska till kristen tro och de väljer ateism eller annan andlighet istället. Men Gud är större och så länge som folk tjänar honom och omvänder sig så blir det ändå seger i stort och i smått

Svara -   - 22/12-18 19:27 -


Stefan Jonasson

Jag menade inte att klandra den personen. Han är säkert en ärlig man som använder pengarna för GUDS verk... Vem är jag att döma som inte vet allt... Jag ville bara uppmärksamma det som pågår... Dvs alla helande förkunnare som gör affärer med helanden... Och använder sina pengar för egen vinning det existerar... Det är oetiskt... Skilj penga insamling och helanden åt.. Alla kristna kan be för sjuka.. Och många har en individuell kallelse att göra det..

Svara -   - 22/12-18 23:56 -


Martin

Är det ingen i denna kommentarstråd som kan tipsa om fler kristna tvkanaler än som Christer tipsar om? Finns det verkligen inte större bredd på kristen tv?

Svara -   - 26/12-18 19:13 -


Patrik Öbrink

Svar till Martin.

EWTN Nordic.

Svara -   - 27/12-18 13:38 -


Petter G

Svar till Martin.

Det är ju ändå 4-5 kanaler, behövs det verkligen fler. Menar du att de är allt för lika varandra, och det är en sådan "bredd" som du efterlyser?

Svara -   - 3/1-19 00:42 -


Martin

Petter G. Ja precis, de liknar varandra. Skulle uppskatta sändningar som speglar den rika mångfald som kristenheten är.

Svara -   - 3/1-19 18:35 -


Janne

Svar till Bengt.

Vad grundar du det på att Tv7 är bättre än kanal 10? Utveckla man kan inte bara skriva ett påstående, man måste förklara varför !

Svara -   - 18/1-19 13:37 -


Janne

Svar till Martin.

Ja. Har du Apple TV kan du se minst 10-14 kristna tv kanaler, många väldigt bra.

Svara -   - 18/1-19 13:42 -


Bengt

Det är mer av bibelstudier

Och en hel del om israel

Intressantare innehåll

Och programledare

Svara -   - 18/1-19 23:53 -


Jessica

Svar till Bengt.

Allt det där tycker jag finns på kanal 10. Utbudet är alltifrån oasrörelsen till trosrörelsen!

I går kunde vi ju också se vår käre Christer Åberg, full av smittande spelglädje😀

Svara -   - 24/1-19 15:10 -


Bengt

Kanske

Men det är ändå bättre med tv7

Svara -   - 24/1-19 17:56 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är ju bra att det finns flera kristna kanaler att välja på, Bengt!

Då kan alla få möjlighet att hitta sin ”favoritkanal”. För min del är det kanal 10.😍

Tittade lite på tv7s tablå. Kunde då se att en del av programmen även sänts på kanal 10: bland annat The last reformation, om Torben Sondergaard.

Svara -   - 30/1-19 13:14 -


Janne

Svar till Bengt.

Kan du utveckla ditt påstående!

Svara -   - 2/2-19 09:12 -


Janne

Svar till Bengt.

Bra att du hittat din kanal. vi är olika tur det,

har många favoriter bland kristna kanaler 10 st, Kanal 10 och God Channel i topp

Svara -   - 2/2-19 09:17 -


Bengt

Det är mycket osunt på kanal 10

Känns som att det är lite mer av.det sunda

På kanal 7 ändå

Svara -   - 2/2-19 09:28 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Vart lite upprepningar. Om du Christer kan plocka bort två, så det blir en kanal. Ser ju ut som propaganda annars.

Svara -   - 12/2-19 05:48 -


Stefan Jonasson

Öppna kanalen i Stockholm kl 21.30 varje lördag kväll Charles Stanley.. Bra korta predikningar

Svara -   - 13/2-19 13:23 -


Bengt

Öppna kanalen har jag nog inte hört talas om

Svara -   - 13/2-19 20:05 -


Stefan Jonasson

Det är en lokal tv kanal i Stockholm där folk kan köpa tid en halvtimme för 2000 kr.. Arken. Södermalmskyrkan.. Och en massa invandrar kyrkor sänder predikningar.. Charles Stanley finns på you tube.. Många bra enkla budskap att lyssna på...

Svara -   - 13/2-19 23:03 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?הרצוי - החלק 21

הרצוי

משייך שלי נע סיפור של אליי כאל ילד קטן רצוי. 

3

Läs allt!


הלוך הקרקע של הירח על אותה תמונה

הירח וכדור הארץ

החללית הסינית Longjiang-2 צילם את הירח חזרה ולנחות על אותה תמונה.

83

Läs allt!


הרצוי - חלק 20

הרצוי

המשך סיפורו המזעזע של ילדותי כמו ילד לא רצוי.

5

Läs allt!


הספר הלהט"בי מלמד שלהיות האיש אינו

הספר הלהט"בי מלמד שלהיות האיש אינו

ניו Dagbladet. 

בקולג הלהט"ב הראשון של שוודיה מספק הדרכה שנתית לאנשים ופמיניסטים הלהט"ב לשבור את הנורמות. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


נשים יכולות כעת לבצע הפלה במהלך ההריון בני

כפי שזה היה בימי נח ...

על ידי מיקאל Walfridsson  באותו היום, ירח דם זרח בשמי ניו יורק, כובש את העיר, כי אתה יכול כעת לבצע הפלה החלים על ההריון כולו של האישה.

45

Läs allt!


Rapture או צרה?

Rapture או צרה?

על ידי הולגר נילסון האם אהיה בסדר ועל הסבל הקשה פורץ, אני מייד להכריז כי מדובר הגשמה נבואית ואנחנו צריכים להתרחק האנטיכריסט, ואנחנו נצטרך לעבור סבל עצום. אבל אם אני צודק וכל מי שחושב כך - כי ישו יכול לבוא בכל עת ולעשות את זה - אז מי שלא להטיף זה לא הזדמנות לתקן את המסר שלהם, כי אנחנו יכולים לעשות.

18

Läs allt!


הרצוי - החלק 19

הרצוי - החלק 19

בחלק זה אני אגיד לך במקרה מצער מאוד, מה קרה למייקל שאני שהסתבך בקטטה עם החלק האחרון.

4

Läs allt!


"נוצרי" ראפר שנעצר באשמת אונס אשת נכה בבית הס

אני חושב כמובן, לא מילה כי אחות ראפ אם הוא אשם באונס של אישה נכה, נוצרי.

6

Läs allt!


ההתלהבות של המאמין - חלק 4

כריסטר Åberg מראיין ביתו של הולגר נילסן לגבי התלהבות המאמין. חלק 4 מתוך 10.

0

Läs allt!


מטוסי קרב רוסים טסו בשטח שבדי ללא רשות

מטוסי קרב רוסים טסו בשטח שבדי ללא רשות

תמונה: אפטונבלדט. 

שלושה מטוסים צבאיים רוסים טסו ללא אישור זמן קצר בשטח שבדי על יום שבת. מטוסי מודיעין אותות, ושני מטוסי קרב טסו מעל Karlshamn.

12

Läs allt!


אלוהים השווא של האיסלאם הוא לא שלי

אלוהים השווא של האיסלאם הוא לא שלי

מכתבי הקוראים על ידי סטפן אליאסון

נוצרים ומוסלמים מתפללים לאותו אלוהים? האיסלאם מלמד כי הקוראן הוא האחרון של הגילויים של אלוהים, אשר החליפו את כתבי הקודש הקודמים, כלומר התורה והתנ"ך. משמעות הדבר היא כי דמיון הנצרות והאיסלאם צריך להיות מקיף. אם אתה לומד את הנושא בקרוב מגלה כי התביעה לא יכולה להיות שקרה יותר.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


הרצוי - החלק 18

כריסטר Åberg רצויה

חלק ה -18 של סידורי שלי על הילדות שלי. באנו לבית הספר התיכון כשהתחלתי בכיתה ז '. חלק זה יפתיע אתכם, מה שאכן קרה לי כשזה קרה.

3

Läs allt!


מועצת הגירה לשאול את השאלות הלא נכונות כדי &#

test2

רוב שאלות 12 של מועצת ההגירה לגמרי בלתי אפשריים לענות, וגם לא יעילים לחלוטין כשזה בעצם רק צורך בעיה לקבוע אם מישהו הוא נוצרי או לא.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

עידן חדש סולל את דרך האנטיכריסט

עידן חדש סולל את דרך האנטיכריסט

על ידי הולגר נילסון  בשנת 1980, יש לנו יותר ויותר נתקל במונח "העידן החדש". ובכל זאת, עם זאת, רב ומבולבל ממה העידן החדש הוא משהו, למרות העובדה שמיליונים ברחבי העולם כבר נגעו, מושפע מעורבים מגמה זו עכשיו גורפת קדימה. לדוגמא, בסוף שנת 1986-1987, הסילבסטר, זה היה למיליוני אנשים שנכנסו מדיטציה, טראנס ומעשי פולחן. אין זה מקרה כי זה קרה אבל זה היה מאמץ משותף של אנשי העידן החדש בעולם.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


האם מי עשה שינוי מין לגן עדן?

טרנסקסואל

האם האנשים לגן עדן מי השתנו מין באמצעות ניתוח?

9

Läs allt!


הנוצרים נרדפים יותר מתמיד

רשימת דלתות פתוחות לצפייה העולם 2019

תמונה: דלתות פתוחות. 

דלתות פתוחות לצפיית העולם השנתית רשימת הנוצרים נרדפים מראה כי 2019 היא השנה הגרועה ביותר אי פעם. זהו ללא ספק השנה הקשה ביותר מאז החלו הרישומים.

20

Läs allt!


חוטאים?

חברים

מכתבי הקוראים על ידי דוד Billström ישו הוא המודל לחיקוי העיקרי שלנו להגיע אל אנשים שאינם מאמין. כאשר הלך ישו עלי אדמות, הוא ידע מה קורה לאנשים שבאו אליו. הוא זהה היום.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 19:09

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16מוזיאון McJesus נצלב בישראל

לצלוב McJesus

תמונה: SVT. 

מחאות בישראל נגד יאני Leinonen "יצירות אמנות" McJesus המתאר נצלב רונלד מקדונלד.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


הרצוי - החלק 17

כריסטר Åberg לברך

עכשיו אני ממשיך עם שלי רועד ומוערך סדר מהילדות שלי. הסיפור יגדיל בעוצמה ולהיות אפילו יותר דרמטי. סעיף מאוד מרגש מרתק חלק החברה שלפנינו.

0

Läs allt!


ישו שתיקה - האיש שהרג את קולו של אלוהים - חלק 6

חייל רומאי

נס ג'נסון, אופסלה הורדוס אנטיפס לפגוש אותנו שוב בסיפור המקראי. הפעם הוא עומד לפני ישו. זה היה אז שלוש שנים מאז ג'ון העריפה של המטביל.

2

Läs allt!


רשימת Evil - האיש שהרג את קולו של אלוהים - חלק 5

חייל

על ידי הנס ג'נסון , אופסלה יש משהו "חכם" ורע של פעולות של הורדוס בהקשר שאנו מתארים. זה מביא אותי מה שכתוב בספר בראשית.

5

Läs allt!


הנבואה של קריסטין נכונה עם הזמן שלנו

- נבואה על אחרית הימים!

הנבואה העתיקה מן הדיבורים 1800 על ישו להופיע בהרים בשבדיה בימים האחרונים, ולאחר מכן על ההר כדי שכולם יוכלו לראות!

14

Läs allt!


"אלוהים יברך הפלה וארצות הברית של אמריקה"

מכתבי הקוראים על ידי נילס 

הפלה - אמא

אישה היתה עכשיו תוכנית נטפליקס האוויר שבו היא משלמת מחווה הפלה, והוא מסתיים במילים: "אלוהים יברך הפלות בארצות הברית של אמריקה", ולשיר ולרקוד אליו.

38

Läs allt!


בגיהינום, מיוסר חוטאים

אם אתה הולך לגיהינום, אתה מיוסר. זה מה לעזאזל הוא. כשם איש העשיר לוק 16, אתה תהיה מיוסר בלהבות. כל החוטאים ללכת לגיהינום, והם הולכים לשם כדי להתייסר.

103

Läs allt!


ילודים הם כבר "לשעבר"

ילודים הם כבר לשעבר

תמונה: צילום מסך מפייסבוק. 

תושבי ניו יורק יכולים כעת לשנות את המין שלהם ללא אישור רפואי. יתר על כן, הם אפילו יכולים לשנות את המין של התינוק שלהם.

5

Läs allt!


אם נולדת בגוף הלא נכון, אתה יכול להיוולד מחד&

לואי חול

תמונה: SVT. 

לואיז Nelum Sanda מאלי "לואי" חול, 26, הוא כוכב כדוריד שוודית מי עכשיו מפסיק כדוריד משחק כדי להיחקר על שינוי המין. 

2

Läs allt!


כריסטיאן בייל: תודה השראה השטן

מכתבי קוראים: פלה לינדברג 

כריסטיאן בייל: תודה השראה השטן

תמונה: מתוך TV4. 

מחיר עבור השחקן הטוב הלך השחקן כריסטיאן בייל ב סגנית הסרט, אשר הודה ההשראה שלו: השטן.

43

Läs allt!


אמריקה חדשות על שבדיה: שבבים מושתלים לניהו

מכתבי הקוראים על ידי נילס 

Microchip

ב שטוקהולם, שוודיה, לבחור של 1000 כדי לבחור חנות עם Microsystems קטן. צ'יפס מושתל מתחת לעור שלהם.

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 258 195 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 206 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp