556 online! | Sidvisningar idag: 143 264 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

スウェーデンのキリスト教のテレビチャンネル

スウェーデンのキリスト教のテレビ

スウェーデンの多くの良いスウェーデンのキリスト教のテレビのチャンネルがあります。どちらの衛星、ケーブルおよびWeb上を歩いて!これは、すべてのチャンネルが一覧表示されます。


天国TV7


チャンネル10


TBN北欧


テレビビジョンスウェーデン


テレビVisjonノルウェーより多くのスウェーデンのキリスト教のテレビのチャンネルがありますか?ヒント!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 24 November 2018 13:06 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


34 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Niklas Jönsson

Dom kanalerna borde/hade man önskat att folk skulle kunna se i vilket tv bolag, satellit/kabel som helst så alla som vill ska kunna se det om dom vill men så är tyvärr inte fallet,jag skulle vilja byta till ett annat bolag men det går inte för dom har inte dom kanalerna typiskt.

Svara -   - 24/11-18 21:55 -


Maria

Har tillgång till alla kanaler. Är mycket tacksam till Gud, för varje kanal har kristen budskap. Ingen är bättre eller sämre, varenda en förkunnar om Jesus Kristus och frälsningen. Tack Jesus!

Svara -   - 25/11-18 06:26 -


P I Persson

SBN (Jimmy Swaggart)Gospel Channel EuropeGod Channel

Svara -   - 25/11-18 08:37 -


Martin

Skulle önska att fler grenar av kristenheten hade möjlighet att nå ut i de svenska hushållen.

Svara -   - 17/12-18 16:12 -


Bengt

Tv7 är klart bättre än kanal 10

Svara -   - 21/12-18 11:14 -


Kathe

Norska kanal. no visserligen inte svenskt men....

Svara -   - 21/12-18 14:14 -


Martin

Finns det något mer än pingst trosrörelsen?

Svara -   - 21/12-18 15:51 -


Stefan Jonasson

Apropå kristna kanaler.. Läste i dagen att en helande evangelist minisry i Norge debiterade sjuka människor 14kr minuten förbön I telefon.... Det var norska staten som uppmärksammade detta kvacksalveri... Medans dom troende inte har vågat ifrågasätta denna företeelse av någon anledning.. Kanske man är rädd för att ifrågasätta huruvida helanden verkligen inträffar i helande möten.... Rensa ut surdegen säger bibeln.. Dom vill göra köpenskap av er göra affärer på er tro står det i.... 2 Petrus 2:2-3 för deras skull ska sanningens väg smädas.. I sin girighet kommer de med falska argument sko sig på er... GÖRA KÖPENSKAP PÅ ER... dom frodas mitt ibland dom troende det har pågått så länge kyrkan funnits... När katolska kyrkan sålde syndernas förlåtelse för pengar kom det tillslut en reformation.. Den sanna kyrkan tog ställning mot denna styggelse... På samma sätt måste kyrkan idag ta avstånd ifrån alla såkallade heling Ministries som gör köpenskap av troende människor som är sjuka och svaga.... Helande av sjuka ska göras i dom lokala församlingarna under överinseende Av andefyllda och trogna äldste som har tagit avstånd från girigheten (Jakob 5:7-15).... Låt er inte luras av dessa övermåttan höga apostlar som gör sig till evangeliets tjänare.. Om kyrkan förbjuder penga insamling under helande möten undviker man fiffel med pengar... Se bara vad Petrus sa till simon trollkarlen i apg8:18-25 TILL FÖRDÄRVET MED DIG OCH DINA PENGAR, EFTERSOM DU MENAR ATT GUDS GÅVA KAN KÖPAS FÖR PENGAR... Betänk att han var troende men förgiftad av bitter galla... Sen har vi ananias och safira... Bibeln är tydlig med stränghet när det handlar om hur GUDS FÖRSAMLING hanterar pengar... Må GUD hjälpa oss att befria kyrkan från detta gissel som smädar nådens evangelium...

Svara -   - 21/12-18 18:57 -


Alf

Svar till Stefan Jonasson .

Amen.

Svara -   - 21/12-18 21:49 -


Jessica

Svar till Stefan Jonasson .

Jag vet inte om du syftar på Misjon Jesus Léger. Svein-Magne Pedersen är grundaren.

Han ber för sjuka per telefon hela dagarna. Det är hans leverbröd.

Många är de människor som blivit helade när han bett för dem.

Han har startat skolor i fattiga länder och gör mycket gott.

Har själv träffat honom ett par gånger och fått förbön. Han är alltigenom ärlig.

För den som vill veta mer, kan man läsa på Misjon Jesus Leger.

Svara -   - 21/12-18 23:09 -


Jessica

Svar till Jessica.

www.mjl.no

Svara -   - 21/12-18 23:44 -


Stefan Jonasson

Jag läste en artikel i dagen om att norska myndigheter hade uppmärksammat... Att någon hade tjänat 14 kr minuten för att be för cancer sjuka människor och att det var olagligt enligt sjukvårds lagen. Vem det var lade jag inte märke till... Jag är inte ute efter att anklaga någon... Jag bara reagerar på en företeelse i karismatiska kretsar att tjäna mycket pengar på helande Ministries... Suga ut pengar av församlings medlemmar för egen vinning... Faktum är att Petrus skrev om att det finns dom som med falska argument skall sko sig på dom troende.. Världens människor som inte tror ser denna falskhet och hyckleri dom är inte dum i huvet... Det är en skam för kyrkan att detta beteende pågår eomotsagt.... Se bara på alla amerikanska tv predikanter hur dom manipulerar sjuka och svaga kristna att skänka pengar för att bli helade och få ekonomisk framgång.. Det finns otaliga exempel på förkunnare som avslöjats... Det är väl det jag reagerar på..... Jakobs brev 5:14-15 gör klart att om någon är sjuk skall han kalla på församlingens äldste som be över honom och i HERRENS namn smörja honom med olja.. Det indikerar på att sådant skall skötas inom en lokal församling som leds av äldste och herdar... Jag tror att även vem som helst som tror kan be för sjuka men att tjäna pengar på det är en styggelse... Om man ser i apostlagärningarna 6 så utvaldes församlingstjänare som hade gott anseende och var uppfyllda av ande och vishet til att sköta hanteringen av pengar och fördelning av medel...bland andra stefanus som var fylld av nåd och kraft och gjorde stora under och tecken.....Det ser ut som att allt som hade med pengar och helande sköttes av äldste och herdar tillsamans med utvalda församlings tjänare av den lokala församlingen.... Det här ämnet är så komplicerat så det går mig över huvudet.. Jag tror att dom flesta kyrkor i Sverige sköter detta med ärlighet och efter denna mönsterbild... Men det finns fifflar Ministries som skor sig på troende.. Och inte är förankrade i en församling som har kontroll på penninghantering. Egentligen borde jag strunta i att bry mig... Jag ger kollekt dit jag går för Att lyssna på predikningar.. Kan även skänka pengar när jag ser behov i min närhet... Och om man känner att det är rätt...

Svara -   - 22/12-18 00:36 -


Tomas N

Svar till Stefan Jonasson .

Stefan

Jag reagerar precis som du och säkert många andra över hur fel det är att ta betalt för Guds gåvor och mirakel. Fritt ge som gåva det du fått som gåva säger bibeln.

Å andra sidan kan man inte dra alla karismatiska församlingar eller alla som kallar sig/kallas ministries över en kam och därmed ifrågasätta deras verksamhet och frukt.

Jesus säger ju att vi alla kan se och bedöma vilken slags frukt som varje person eller grupp eller lära bär.

Jag tror det är en allmän påverkan och smitta från det som kalla prosperity gospel och särskilt på 80-90 talen som fokuserade mycket på välsignelser genom smörjelse och tionde/givande som har för stort fokus i gamla förbundet,och det lever kvar idag. Det har också större fäste i fattiga kontinenter där fattigdomen är utbredd och alla vill bli välsignade och omma ur fattigdom.

Jakobs brevs texter om Herrens bön genom äldste och smörjelse med olja kan i mina ögon inte vara mera vägledande än en mängd texter från Jesus ,Paulus och Lukas(apg) om mirakler,tecken och under som inte behövde begränsas av hierarkier och former.

Kunniga i historia kanske vet bättre,men jag tycker det verkar som Jakob undervisade mest judar som var vana vid hierarkier och behövde komma loss från det aronitiska och Levitiska systemet och därför skrev han som han gjorde för att de skulle kunna förstå det nya förbundet

Även så skall man välsigna och tacka för allt gott som sker i Jesu namn och kanske är debiteringen det enda dåliga i storyn om denna norrman.

Det bästa är tycker jag som oftast att inte nöja sig med att kritisera andras fel utan välsigna,be för och i vissa fall föregå med ett ledande exempel i ministry. Handling väger tyngre än ord och bästa sättet att inte göra misstag är att inte göra något alls..

De störst fienden till tro är tyvärr kyrkor och läror som dömer bort folk och skadar,saknar äkta tro och blir död religion eller felaktiga läror/andar som drar iväg och bär dålig frukt.

Allt detta lämnar folk kritiska till kristen tro och de väljer ateism eller annan andlighet istället. Men Gud är större och så länge som folk tjänar honom och omvänder sig så blir det ändå seger i stort och i smått

Svara -   - 22/12-18 19:27 -


Stefan Jonasson

Jag menade inte att klandra den personen. Han är säkert en ärlig man som använder pengarna för GUDS verk... Vem är jag att döma som inte vet allt... Jag ville bara uppmärksamma det som pågår... Dvs alla helande förkunnare som gör affärer med helanden... Och använder sina pengar för egen vinning det existerar... Det är oetiskt... Skilj penga insamling och helanden åt.. Alla kristna kan be för sjuka.. Och många har en individuell kallelse att göra det..

Svara -   - 22/12-18 23:56 -


Martin

Är det ingen i denna kommentarstråd som kan tipsa om fler kristna tvkanaler än som Christer tipsar om? Finns det verkligen inte större bredd på kristen tv?

Svara -   - 26/12-18 19:13 -


Patrik Öbrink

Svar till Martin.

EWTN Nordic.

Svara -   - 27/12-18 13:38 -


Petter G

Svar till Martin.

Det är ju ändå 4-5 kanaler, behövs det verkligen fler. Menar du att de är allt för lika varandra, och det är en sådan "bredd" som du efterlyser?

Svara -   - 3/1-19 00:42 -


Martin

Petter G. Ja precis, de liknar varandra. Skulle uppskatta sändningar som speglar den rika mångfald som kristenheten är.

Svara -   - 3/1-19 18:35 -


Janne

Svar till Bengt.

Vad grundar du det på att Tv7 är bättre än kanal 10? Utveckla man kan inte bara skriva ett påstående, man måste förklara varför !

Svara -   - 18/1-19 13:37 -


Janne

Svar till Martin.

Ja. Har du Apple TV kan du se minst 10-14 kristna tv kanaler, många väldigt bra.

Svara -   - 18/1-19 13:42 -


Bengt

Det är mer av bibelstudier

Och en hel del om israel

Intressantare innehåll

Och programledare

Svara -   - 18/1-19 23:53 -


Jessica

Svar till Bengt.

Allt det där tycker jag finns på kanal 10. Utbudet är alltifrån oasrörelsen till trosrörelsen!

I går kunde vi ju också se vår käre Christer Åberg, full av smittande spelglädje😀

Svara -   - 24/1-19 15:10 -


Bengt

Kanske

Men det är ändå bättre med tv7

Svara -   - 24/1-19 17:56 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är ju bra att det finns flera kristna kanaler att välja på, Bengt!

Då kan alla få möjlighet att hitta sin ”favoritkanal”. För min del är det kanal 10.😍

Tittade lite på tv7s tablå. Kunde då se att en del av programmen även sänts på kanal 10: bland annat The last reformation, om Torben Sondergaard.

Svara -   - 30/1-19 13:14 -


Janne

Svar till Bengt.

Kan du utveckla ditt påstående!

Svara -   - 2/2-19 09:12 -


Janne

Svar till Bengt.

Bra att du hittat din kanal. vi är olika tur det,

har många favoriter bland kristna kanaler 10 st, Kanal 10 och God Channel i topp

Svara -   - 2/2-19 09:17 -


Bengt

Det är mycket osunt på kanal 10

Känns som att det är lite mer av.det sunda

På kanal 7 ändå

Svara -   - 2/2-19 09:28 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Vart lite upprepningar. Om du Christer kan plocka bort två, så det blir en kanal. Ser ju ut som propaganda annars.

Svara -   - 12/2-19 05:48 -


Stefan Jonasson

Öppna kanalen i Stockholm kl 21.30 varje lördag kväll Charles Stanley.. Bra korta predikningar

Svara -   - 13/2-19 13:23 -


Bengt

Öppna kanalen har jag nog inte hört talas om

Svara -   - 13/2-19 20:05 -


Stefan Jonasson

Det är en lokal tv kanal i Stockholm där folk kan köpa tid en halvtimme för 2000 kr.. Arken. Södermalmskyrkan.. Och en massa invandrar kyrkor sänder predikningar.. Charles Stanley finns på you tube.. Många bra enkla budskap att lyssna på...

Svara -   - 13/2-19 23:03 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?望ましくない - パート21

不要

私は継続し、望ましくない小さな男の子として私の物語を動かします。 

3

Läs allt!


同じ画像上の月の背中や土地

月と地球

中国の衛星龍江-2は、同じ画像上の背中月と土地を撮影しました。

83

Läs allt!


望ましくない - パート20

不要

不要な子供としての私の子供時代の悲材な物語の続き。

5

Läs allt!


LGBTQの学校は男であることはないことを教えて

LGBTQの学校は男であることはないことを教えて

新Dagbladet。 

スウェーデン初のLGBTの大学は、LGBTの人々や規範を破っにおけるフェミニストの年間トレーニングを提供しています。 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


女性は現在、ニューヨークの妊娠中絶全体を作ることができます

それはノアの時代にあったよう...

ミカエルWalfridssonにより、  同じ日、血液月には、ニューヨーク上空に輝いていたあなたは今、女性の全体の妊娠で中絶適用を行うことができ、街を取りました。

45

Läs allt!


ラプチャーや苦難?

ラプチャーや苦難?

ホルガー・ニルソン 私は間違っているだろうし、難しい苦難が勃発、私はすぐに、これは預言成就であることを宣言し、私たちは、反キリストから離れてオンにする必要があり、私たちは巨大な苦しみを経験する必要があります。しかし、私は右だと誰もがそう思って誰場合 - イエスはいつでも来て、それを行うことができます - そして、私たちにできること、それを自分のメッセージを訂正する機会を説くないない人を、。

18

Läs allt!


不要 - パート19

不要 - パート19

この部分では、私は最後の部分との戦いに入ったとして、マイケルに何が起こったのか、あなたは非常に悲材な出来事を教えてくれます。

4

Läs allt!


老人ホームで無効になった女性を強姦で逮捕「クリスチャン」ラッパー

私は、もちろん彼が無効になった女性のレイプ、キリストの有罪であればラップ看護師ではない言葉だと思います。

6

Läs allt!


信者の歓喜 - パート4

信者の歓喜についてのホルガー・ニルソンの家にインタビューしクリステルÅberg。10のうちパート4。

0

Läs allt!


ロシアの戦闘機は、許可なしにスウェーデンの領土に飛びました

ロシアの戦闘機は、許可なしにスウェーデンの領土に飛びました

画像:Aftonbladet。 

三台のロシアの軍用機は、土曜日にスウェーデンの領土に短時間で許可なしに飛びました。SIGINT面と、2つの戦闘機はカールスハムン上に飛びました。

12

Läs allt!


イスラム教の偽の神は私ではありません

イスラム教の偽の神は私ではありません

リーㅤーのメールステファン・エリアソン

キリスト教徒とイスラム教徒は同じ神を崇拝しますか?イスラム教はコーランがトーラーと聖書つまり、以前の経典を交換し、神の啓示の最後であることを教示しています。これは、キリスト教とイスラム教の類似性は、包括的でなければならないことを意味します。あなたがトピックを勉強すれば、すぐに請求がより偽することができないことを発見。

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


不要 - パート18

不要なクリステルÅberg

子供の頃についての私のシリアルの18日一部。私は中学で始めたときに私たちは、高校になってきました。この部分は、それが起こったとき、それは私のためにやっている、あなたを驚かせるでしょう。

3

Läs allt!


移行委員会は、あなたがクリスチャンであるかを決定するために間違っ

TEST2

それは実際には誰かがクリスチャンであるか否かを決定するために、問題を必要なときに、移行委員会の12個の質問のほとんどは答えることは完全に不可能、とも全く効果がありません。

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

ニューエイジは、反キリストのために道を開きます

ニューエイジは、反キリストのために道を開きます

ホルガー・ニルソン  1980年代には、我々はより多くを持っており、より多くの用語「ニューエイジ」に遭遇します。それでもので、しかし、ニューエイジは、世界中の何百万人は、触れた影響を受け、今前方掃引この傾向に関与しているという事実にもかかわらず、何かが何であるかによって、多くの困惑。例えば、年度末1986年から1987年、大晦日で、それは瞑想、トランスや儀式の行為に入った何百万人もの人々でした。これが起こったことは偶然ではなかったが、それは世界的なニューエイジの人々の協調努力でした。

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


天国にセックスを変更し1だろうか?

性転換

天国への人々は手術を通じて、セックスを変更したのは誰?

9

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


罪人?

友人

リーㅤーのメールデビッドBillström イエスは、信者でない人たちに手を差し伸べるために私たちの主な役割モデルです。イエスが地球を歩いたとき、彼は彼に来た人に何が起こっていたか知っていました。彼は今日と同じです。

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 19:12

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16イスラエルで十字架につけられMcJesus博物館

十字架McJesus

写真:SVT。 

十字架につけられたロナルド・マクドナルドを描いたヤニLeinonen「アートワーク」McJesusに対するイスラエルの抗議。

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


望ましくない - パート17

クリステルÅberg挨拶

今、私は私が揺れを継続し、私の子供の頃からシリアルを高く評価しました。物語は、強度が増加し、さらに劇的になります。いくつかの非常にエキサイティングで把持部分は現在待ち受けています。

0

Läs allt!


沈黙のイエス - 神の声を殺した男 - パート6

ローマの兵士

ハンス・ヤンソン、ウプサラ ヘロデ・アンティパスは、聖書の物語の中で、再び私たちを満たしています。この時間は、彼がイエスの前に立っています。その後、バプテスマのヨハネの斬首以来3年でした。

2

Läs allt!


悪のリスト - 神の声を殺した男 - パート5

兵士

ことでハンス・ヤンソン、ウプサラ 「賢い」と我々が記述されている文脈でヘロデの行動の邪悪な何かがあります。それは創世記に書かれているものに私をもたらします。

5

Läs allt!


クリスティンの預言は、私たちの時間と真であります

- 終了時間についての予言!

1800年代から古代の予言は、最後の日にスウェーデンの山に表示するために、イエスの話をして、すべての参照するための山に!

14

Läs allt!


「神は中絶を祝福し、アメリカ合衆国」

リーㅤーメールNILS 

妊娠中絶 - ママ

女性は今、彼女は中絶に敬意を表したプログラムNetflixの空気を持っていた、との言葉で締めくくら:「神は中絶やアメリカ合衆国を祝福」、と歌うと、それに合わせて踊ります。

38

Läs allt!


地獄では、罪人を苦しめ

あなたは地獄に行く場合は、あなたが苦しめ。それは地獄のためにあるものです。ただ、ルーク16の豊富な男として、あなたは炎に苦しめられます。すべての罪人は地獄に行く、と彼らは苦しめするためにそこに行きます。

103

Läs allt!


新生児は、すでに「EX」であり

新生児は、すでに元です

写真:Facebookのからのスクリーンショット。 

ニューヨーク市の住民は現在、医師の診断書なしで自分の性別を変更することができます。また、彼らも彼らの新生児の性別を変更することができます。

5

Läs allt!


あなたが間違った体に生まれた場合は、再度生まれることができます

ルイ・サンド

写真:SVT。 

ルイーズNelum三田マリ「ルイ」砂、26は、今、性同一性障害のために調査するハンドボールの再生を停止するスウェーデンのハンドボールスターです。 

2

Läs allt!


クリスチャン・ベール:サタンのインスピレーションをありがとう

読者メール:ペレリンドバーグ 

クリスチャン・ベール:サタンのインスピレーションをありがとう

画像:TV4から。 

サタン:最優秀男優のための価格は、彼のインスピレーションに感謝フィルムバイスで俳優クリスチャン・ベール、に行ってきました。

43

Läs allt!


スウェーデンについてのアメリカのニュース:マイクロチップは、スウ

リーㅤーメールNILS 

マイクロチップ

ストックホルム、スウェーデンでは、小さなマイクロでショップを選択する1000の順に選択します。彼らの皮膚の下に移植したチップ。

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 258 603 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 206 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp