674 online! | Sidvisningar idag: 142 157 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

스웨덴 기독교 TV 채널

스웨덴 기독교 TV

스웨덴에서 많은 좋은 스웨덴어 기독교 TV 채널이 있습니다. 두 위성, 케이블 및 웹에 걸어! 그것은 모든 채널을 나열합니다.


하늘 TV7


채널 10


TBN 북유럽


TV 비전 스웨덴


TV Visjon 노르웨이더 스웨덴어 기독교 TV 채널이있다? 팁!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 24 November 2018 13:06 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


34 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Niklas Jönsson

Dom kanalerna borde/hade man önskat att folk skulle kunna se i vilket tv bolag, satellit/kabel som helst så alla som vill ska kunna se det om dom vill men så är tyvärr inte fallet,jag skulle vilja byta till ett annat bolag men det går inte för dom har inte dom kanalerna typiskt.

Svara -   - 24/11-18 21:55 -


Maria

Har tillgång till alla kanaler. Är mycket tacksam till Gud, för varje kanal har kristen budskap. Ingen är bättre eller sämre, varenda en förkunnar om Jesus Kristus och frälsningen. Tack Jesus!

Svara -   - 25/11-18 06:26 -


P I Persson

SBN (Jimmy Swaggart)Gospel Channel EuropeGod Channel

Svara -   - 25/11-18 08:37 -


Martin

Skulle önska att fler grenar av kristenheten hade möjlighet att nå ut i de svenska hushållen.

Svara -   - 17/12-18 16:12 -


Bengt

Tv7 är klart bättre än kanal 10

Svara -   - 21/12-18 11:14 -


Kathe

Norska kanal. no visserligen inte svenskt men....

Svara -   - 21/12-18 14:14 -


Martin

Finns det något mer än pingst trosrörelsen?

Svara -   - 21/12-18 15:51 -


Stefan Jonasson

Apropå kristna kanaler.. Läste i dagen att en helande evangelist minisry i Norge debiterade sjuka människor 14kr minuten förbön I telefon.... Det var norska staten som uppmärksammade detta kvacksalveri... Medans dom troende inte har vågat ifrågasätta denna företeelse av någon anledning.. Kanske man är rädd för att ifrågasätta huruvida helanden verkligen inträffar i helande möten.... Rensa ut surdegen säger bibeln.. Dom vill göra köpenskap av er göra affärer på er tro står det i.... 2 Petrus 2:2-3 för deras skull ska sanningens väg smädas.. I sin girighet kommer de med falska argument sko sig på er... GÖRA KÖPENSKAP PÅ ER... dom frodas mitt ibland dom troende det har pågått så länge kyrkan funnits... När katolska kyrkan sålde syndernas förlåtelse för pengar kom det tillslut en reformation.. Den sanna kyrkan tog ställning mot denna styggelse... På samma sätt måste kyrkan idag ta avstånd ifrån alla såkallade heling Ministries som gör köpenskap av troende människor som är sjuka och svaga.... Helande av sjuka ska göras i dom lokala församlingarna under överinseende Av andefyllda och trogna äldste som har tagit avstånd från girigheten (Jakob 5:7-15).... Låt er inte luras av dessa övermåttan höga apostlar som gör sig till evangeliets tjänare.. Om kyrkan förbjuder penga insamling under helande möten undviker man fiffel med pengar... Se bara vad Petrus sa till simon trollkarlen i apg8:18-25 TILL FÖRDÄRVET MED DIG OCH DINA PENGAR, EFTERSOM DU MENAR ATT GUDS GÅVA KAN KÖPAS FÖR PENGAR... Betänk att han var troende men förgiftad av bitter galla... Sen har vi ananias och safira... Bibeln är tydlig med stränghet när det handlar om hur GUDS FÖRSAMLING hanterar pengar... Må GUD hjälpa oss att befria kyrkan från detta gissel som smädar nådens evangelium...

Svara -   - 21/12-18 18:57 -


Alf

Svar till Stefan Jonasson .

Amen.

Svara -   - 21/12-18 21:49 -


Jessica

Svar till Stefan Jonasson .

Jag vet inte om du syftar på Misjon Jesus Léger. Svein-Magne Pedersen är grundaren.

Han ber för sjuka per telefon hela dagarna. Det är hans leverbröd.

Många är de människor som blivit helade när han bett för dem.

Han har startat skolor i fattiga länder och gör mycket gott.

Har själv träffat honom ett par gånger och fått förbön. Han är alltigenom ärlig.

För den som vill veta mer, kan man läsa på Misjon Jesus Leger.

Svara -   - 21/12-18 23:09 -


Jessica

Svar till Jessica.

www.mjl.no

Svara -   - 21/12-18 23:44 -


Stefan Jonasson

Jag läste en artikel i dagen om att norska myndigheter hade uppmärksammat... Att någon hade tjänat 14 kr minuten för att be för cancer sjuka människor och att det var olagligt enligt sjukvårds lagen. Vem det var lade jag inte märke till... Jag är inte ute efter att anklaga någon... Jag bara reagerar på en företeelse i karismatiska kretsar att tjäna mycket pengar på helande Ministries... Suga ut pengar av församlings medlemmar för egen vinning... Faktum är att Petrus skrev om att det finns dom som med falska argument skall sko sig på dom troende.. Världens människor som inte tror ser denna falskhet och hyckleri dom är inte dum i huvet... Det är en skam för kyrkan att detta beteende pågår eomotsagt.... Se bara på alla amerikanska tv predikanter hur dom manipulerar sjuka och svaga kristna att skänka pengar för att bli helade och få ekonomisk framgång.. Det finns otaliga exempel på förkunnare som avslöjats... Det är väl det jag reagerar på..... Jakobs brev 5:14-15 gör klart att om någon är sjuk skall han kalla på församlingens äldste som be över honom och i HERRENS namn smörja honom med olja.. Det indikerar på att sådant skall skötas inom en lokal församling som leds av äldste och herdar... Jag tror att även vem som helst som tror kan be för sjuka men att tjäna pengar på det är en styggelse... Om man ser i apostlagärningarna 6 så utvaldes församlingstjänare som hade gott anseende och var uppfyllda av ande och vishet til att sköta hanteringen av pengar och fördelning av medel...bland andra stefanus som var fylld av nåd och kraft och gjorde stora under och tecken.....Det ser ut som att allt som hade med pengar och helande sköttes av äldste och herdar tillsamans med utvalda församlings tjänare av den lokala församlingen.... Det här ämnet är så komplicerat så det går mig över huvudet.. Jag tror att dom flesta kyrkor i Sverige sköter detta med ärlighet och efter denna mönsterbild... Men det finns fifflar Ministries som skor sig på troende.. Och inte är förankrade i en församling som har kontroll på penninghantering. Egentligen borde jag strunta i att bry mig... Jag ger kollekt dit jag går för Att lyssna på predikningar.. Kan även skänka pengar när jag ser behov i min närhet... Och om man känner att det är rätt...

Svara -   - 22/12-18 00:36 -


Tomas N

Svar till Stefan Jonasson .

Stefan

Jag reagerar precis som du och säkert många andra över hur fel det är att ta betalt för Guds gåvor och mirakel. Fritt ge som gåva det du fått som gåva säger bibeln.

Å andra sidan kan man inte dra alla karismatiska församlingar eller alla som kallar sig/kallas ministries över en kam och därmed ifrågasätta deras verksamhet och frukt.

Jesus säger ju att vi alla kan se och bedöma vilken slags frukt som varje person eller grupp eller lära bär.

Jag tror det är en allmän påverkan och smitta från det som kalla prosperity gospel och särskilt på 80-90 talen som fokuserade mycket på välsignelser genom smörjelse och tionde/givande som har för stort fokus i gamla förbundet,och det lever kvar idag. Det har också större fäste i fattiga kontinenter där fattigdomen är utbredd och alla vill bli välsignade och omma ur fattigdom.

Jakobs brevs texter om Herrens bön genom äldste och smörjelse med olja kan i mina ögon inte vara mera vägledande än en mängd texter från Jesus ,Paulus och Lukas(apg) om mirakler,tecken och under som inte behövde begränsas av hierarkier och former.

Kunniga i historia kanske vet bättre,men jag tycker det verkar som Jakob undervisade mest judar som var vana vid hierarkier och behövde komma loss från det aronitiska och Levitiska systemet och därför skrev han som han gjorde för att de skulle kunna förstå det nya förbundet

Även så skall man välsigna och tacka för allt gott som sker i Jesu namn och kanske är debiteringen det enda dåliga i storyn om denna norrman.

Det bästa är tycker jag som oftast att inte nöja sig med att kritisera andras fel utan välsigna,be för och i vissa fall föregå med ett ledande exempel i ministry. Handling väger tyngre än ord och bästa sättet att inte göra misstag är att inte göra något alls..

De störst fienden till tro är tyvärr kyrkor och läror som dömer bort folk och skadar,saknar äkta tro och blir död religion eller felaktiga läror/andar som drar iväg och bär dålig frukt.

Allt detta lämnar folk kritiska till kristen tro och de väljer ateism eller annan andlighet istället. Men Gud är större och så länge som folk tjänar honom och omvänder sig så blir det ändå seger i stort och i smått

Svara -   - 22/12-18 19:27 -


Stefan Jonasson

Jag menade inte att klandra den personen. Han är säkert en ärlig man som använder pengarna för GUDS verk... Vem är jag att döma som inte vet allt... Jag ville bara uppmärksamma det som pågår... Dvs alla helande förkunnare som gör affärer med helanden... Och använder sina pengar för egen vinning det existerar... Det är oetiskt... Skilj penga insamling och helanden åt.. Alla kristna kan be för sjuka.. Och många har en individuell kallelse att göra det..

Svara -   - 22/12-18 23:56 -


Martin

Är det ingen i denna kommentarstråd som kan tipsa om fler kristna tvkanaler än som Christer tipsar om? Finns det verkligen inte större bredd på kristen tv?

Svara -   - 26/12-18 19:13 -


Patrik Öbrink

Svar till Martin.

EWTN Nordic.

Svara -   - 27/12-18 13:38 -


Petter G

Svar till Martin.

Det är ju ändå 4-5 kanaler, behövs det verkligen fler. Menar du att de är allt för lika varandra, och det är en sådan "bredd" som du efterlyser?

Svara -   - 3/1-19 00:42 -


Martin

Petter G. Ja precis, de liknar varandra. Skulle uppskatta sändningar som speglar den rika mångfald som kristenheten är.

Svara -   - 3/1-19 18:35 -


Janne

Svar till Bengt.

Vad grundar du det på att Tv7 är bättre än kanal 10? Utveckla man kan inte bara skriva ett påstående, man måste förklara varför !

Svara -   - 18/1-19 13:37 -


Janne

Svar till Martin.

Ja. Har du Apple TV kan du se minst 10-14 kristna tv kanaler, många väldigt bra.

Svara -   - 18/1-19 13:42 -


Bengt

Det är mer av bibelstudier

Och en hel del om israel

Intressantare innehåll

Och programledare

Svara -   - 18/1-19 23:53 -


Jessica

Svar till Bengt.

Allt det där tycker jag finns på kanal 10. Utbudet är alltifrån oasrörelsen till trosrörelsen!

I går kunde vi ju också se vår käre Christer Åberg, full av smittande spelglädje😀

Svara -   - 24/1-19 15:10 -


Bengt

Kanske

Men det är ändå bättre med tv7

Svara -   - 24/1-19 17:56 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är ju bra att det finns flera kristna kanaler att välja på, Bengt!

Då kan alla få möjlighet att hitta sin ”favoritkanal”. För min del är det kanal 10.😍

Tittade lite på tv7s tablå. Kunde då se att en del av programmen även sänts på kanal 10: bland annat The last reformation, om Torben Sondergaard.

Svara -   - 30/1-19 13:14 -


Janne

Svar till Bengt.

Kan du utveckla ditt påstående!

Svara -   - 2/2-19 09:12 -


Janne

Svar till Bengt.

Bra att du hittat din kanal. vi är olika tur det,

har många favoriter bland kristna kanaler 10 st, Kanal 10 och God Channel i topp

Svara -   - 2/2-19 09:17 -


Bengt

Det är mycket osunt på kanal 10

Känns som att det är lite mer av.det sunda

På kanal 7 ändå

Svara -   - 2/2-19 09:28 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Vart lite upprepningar. Om du Christer kan plocka bort två, så det blir en kanal. Ser ju ut som propaganda annars.

Svara -   - 12/2-19 05:48 -


Stefan Jonasson

Öppna kanalen i Stockholm kl 21.30 varje lördag kväll Charles Stanley.. Bra korta predikningar

Svara -   - 13/2-19 13:23 -


Bengt

Öppna kanalen har jag nog inte hört talas om

Svara -   - 13/2-19 20:05 -


Stefan Jonasson

Det är en lokal tv kanal i Stockholm där folk kan köpa tid en halvtimme för 2000 kr.. Arken. Södermalmskyrkan.. Och en massa invandrar kyrkor sänder predikningar.. Charles Stanley finns på you tube.. Många bra enkla budskap att lyssna på...

Svara -   - 13/2-19 23:03 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?원하지 않는 - 제 21

원하지 않는

내 계속 바람직하지 않은 어린 소년으로 내 이야기를 이동. 

3

Läs allt!


같은 이미지에 달의 뒷면과 땅

달과 지구

중국 위성 룽-2 같은 이미지에 다시 달과 땅을 촬영했다.

83

Läs allt!


원하지 않는 - 제 20

원하지 않는

원치 않는 아이로 내 어린 시절의 영웅 이야기의 연속.

5

Läs allt!


LGBTQ 학교는 사람이되는 것은 아니라고 가르친다

LGBTQ 학교는 사람이되는 것은 아니라고 가르친다

새로운 Dagbladet에. 

스웨덴 최초의 LGBT 대학은 LGBT 사람과 규범을 깨는에서 페미니스트에 대한 연간 교육을 제공합니다. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


여자는 지금 뉴욕에서 임신을 통해 낙태를 할 수 있습니다

그것은 노아의 시대에 있었던 것처럼 ...

미카엘 Walfridsson으로  같은 날, 혈액 달, 뉴욕을 통해 하늘에서 빛나는 당신은 지금 여자의 전체 임신에 적용 낙태를 수행 할 수있는 도시를했다.

45

Läs allt!


파열이나 환난?

파열이나 환난?

으로 홀거 닐슨 내가 잘못하고 어려운 환난이 발발겠습니까, 나는 즉시이 예언 성취임을 선언하고 우리는 적 그리스도로부터 외면해야하며, 우리는 엄청난 고통을 받아야 할 것이다. 그러나 나는 옳다하고 다먜 사람들이 그렇게 생각하는 사람들 경우 - 예수님이 언제든지 와서 그것을 할 수있는 - 우리가 할 수있는 그에게 자신의 메시지를 정정 할 기회를 설교하지 않는 사람들을.

18

Läs allt!


원치 않는 - 제 19

원치 않는 - 제 19

이 부분에서 나는 당신에게 내가 마지막 부분과 싸움에있어 마이클에게 무슨 일이 일어 났는지 매우 비참한 이벤트를 알려줍니다.

4

Läs allt!


"기독교"래퍼는 요양원에서 장애인 여성을 강간 한 혐의로 체포

나는 물론 생각하지 단어 그는 장애인 여성, 기독교의 강간 유죄 인 랩 간호사 경우 그.

6

Läs allt!


신자의 휴거 - 제 4 부

성도의 휴거에 대한 홀거 닐슨의 홈을 인터뷰 크리스 Åberg. 10 명 중 4 부.

0

Läs allt!


러시아어 전투기는 허가없이 스웨덴어 지역에 날았다

러시아어 전투기는 허가없이 스웨덴어 지역에 날았다

사진 : 아프 톤 블라 뎃. 

세 러시아 군 비행기는 토요일에 스웨덴어 지역에 짧은 시간에 허가없이 날아 갔다. SIGINT면, 두 전투기는 Karlshamn의 이상 날아 갔다.

12

Läs allt!


이슬람의 거짓 하나님이 아닌 내

이슬람의 거짓 하나님이 아닌 내

에 의해 리더 메일 스테판 엘리아

기독교인과 무슬림은 같은 하나님을 예배? 이슬람은 꾸란이 토라와 성경 즉, 초기 경전을 교체 하나님의 계시의 마지막이라고 가르친다. 이것은 기독교와 이슬람의 유사성은 포괄적해야한다는 것을 의미한다. 당신이 주제를 연구하면 곧 주장이 더 거짓없는 것을 발견한다.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


원치 않는 - 제 18

크리스 Åberg 원치 않는

내 어린 시절에 대한 내 일련의 18 부분. 내가 7 학년에 시작했을 때 우리는 고등학교에왔다. 이 부분은이 일어 났을 때 나를 위해 않았다, 당신을 놀라게 할 것이다.

3

Läs allt!


마이그레이션위원회는 기독교 있는지 확인하기 위해 잘못된 질문

TEST2

실제로 사람 만이 그리스도인인지 아닌지를 결정하는 문제를 필요로 할 때 마이그레이션 보드의 12 개 질문의 대부분은 대답을 완전히 불가능하고, 또한 완전히 효과가 있습니다.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

뉴 에이지는 적 그리스도의 길을 열어

뉴 에이지는 적 그리스도의 길을 열어

으로 홀거 닐슨  1980 년대에, 우리는 더 많이 가지고 더 많은 용어 "뉴 에이지"건너. 여전히, 그러나, 뉴 에이지는 전세계 수백만, 감동 영향을 이제 앞으로 휩쓸고 이러한 추세에 참여하고 있다는 사실에도 불구하고, 어떤 무엇에 의해 많은 의아해. 예를 들어, 연말 1천9백86에서 87 사이, 새해 전야에, 그것은 명상, 트랜스 의식 행위에 들어간 수백만 명의 사람들이었다. 그것은 이런 일이 있지만 전 세계적으로 새로운 시대 사람들의 조율 된 노력을했다 우연이 아니었다.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


천국에 섹스를 변경 한 윌?

성전환

하늘에 사람들은 수술을 통해 섹스를 변경 누가?

9

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


죄인?

친구

에 의해 리더 메일 데이비드 Billström 예수님은 신자 아닌 사람들에게 도달하는 우리의 주요 역할 모델이다. 예수님이이 땅을 걸어 때, 그는 그에게 온 사람들에 무슨 일이 있었는지 알고 있었다. 그는 같은 오늘입니다.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 19:03

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16이스라엘의 십자가 McJesus 박물관

십자가에 못 박으 McJesus

사진 : SVT. 

이스라엘 시위 야니 Leinonen "작품"McJesus 대하여 십자가에 못 로날드 맥도날드을 묘사.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


원하지 않는 - 제 17

크리스 Åberg의 인사

지금은 내가 진탕 계속 내 어린 시절에서 시리얼을 평가. 이야기는 강도가 증가하고 더욱 드라마틱하게 될 것이다. 매우 흥미롭고 재밌 섹션은 이제 앞서있다.

0

Läs allt!


침묵의 예수 - 하나님의 음성을 죽인 남자 - 6 부

로마 군인

한스 얀손, 웁살라 헤롯 안티파스는 성경의 이야기에서 우리를 다시 만난다. 이 시간 예수님 앞에 서있다. 그런 다음 세례 요한의 참수 이후 삼년이었다.

2

Läs allt!


악 목록 - 하나님의 음성을 죽인 남자 - 5 부

군인

으로 한스 얀손 , 웁살라 우리가 설명하는 맥락에서 헤롯의 행동의 "영리"어떤 악이있다. 즉 창세기에 기록 된 어떤 날을 제공합니다.

5

Läs allt!


크리스틴의 예언은 우리 시대에 참

- 종말에 관한 예언!

예수님에 대한 1800 년대의 이야기에서 고대의 예언은 모두가 볼 수 있도록 산에 다음과 마지막 일 스웨덴 산에 표시합니다!

14

Läs allt!


"하나님은 낙태를 축복하고 미국"

에 의해 리더 메일 NILS 

낙태 - 엄마

"하나님은 낙태와 미국을 축복"하고 노래와 춤 : 여자는 이제 그녀는 낙태에 경의를 표하고, 단어 결론 프로그램 넷플릭스 공기를했다.

38

Läs allt!


지옥에서 죄인을 고통

당신이 지옥에 갈 경우, 당신은 고통. 즉 지옥에 대해 무엇이다. 그냥 누가 복음 16 부자, 당신은 화염에 고통됩니다. 모든 죄인은 지옥에 갈, 그들은 고통이있을 이동합니다.

103

Läs allt!


신생아는 이미 '예'입니다

신생아는 이미 전입니다

사진 : 페이스 북에서 스크린 샷. 

뉴욕시의 주민들은 이제 의료 인증서없이 자신의 성별을 변경할 수 있습니다. 또한, 그들은 그들의 신생아의 성별을 변경할 수 있습니다.

5

Läs allt!


당신이 잘못된 몸에서 태어난 경우, 다시 태어날 수

Loui 모래

사진 : SVT. 

루이스 Nelum 산다 말리 "Loui"모래, (26)는, 현재 게임중인 플레이어 핸드볼은 성 정체성 장애에 대한 조사가 중지 스웨덴 핸드볼 스타입니다. 

2

Läs allt!


크리스찬 베일 : 사탄의 영감을 감사

리더 메일 : 펠레 린드버그 

크리스찬 베일 : 사탄의 영감을 감사

사진 : TV4에서. 

사단 : 제일 배우를위한 가격 영감을 감사 영화 부사장의 배우 크리스찬 베일에 갔다.

43

Läs allt!


스웨덴에 대한 미국 뉴스 : 마이크로 칩은 스웨덴의 통화 관리에 이식

에 의해 리더 메일 NILS 

마이크로 칩

스톡홀름, 스웨덴, 작은 마이크로 시스템즈와 함께 쇼핑을 선택하는 1000 년대를 선택합니다. 칩은 피부 아래에 이식.

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 257 495 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 206 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp