541 online! | Sidvisningar idag: 87 131 | Igår: 141 053 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 24 November 2018 13:06 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


34 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Niklas Jönsson

Dom kanalerna borde/hade man önskat att folk skulle kunna se i vilket tv bolag, satellit/kabel som helst så alla som vill ska kunna se det om dom vill men så är tyvärr inte fallet,jag skulle vilja byta till ett annat bolag men det går inte för dom har inte dom kanalerna typiskt.

Svara -   - 24/11-18 21:55 -


Maria

Har tillgång till alla kanaler. Är mycket tacksam till Gud, för varje kanal har kristen budskap. Ingen är bättre eller sämre, varenda en förkunnar om Jesus Kristus och frälsningen. Tack Jesus!

Svara -   - 25/11-18 06:26 -


P I Persson

SBN (Jimmy Swaggart)Gospel Channel EuropeGod Channel

Svara -   - 25/11-18 08:37 -


Martin

Skulle önska att fler grenar av kristenheten hade möjlighet att nå ut i de svenska hushållen.

Svara -   - 17/12-18 16:12 -


Bengt

Tv7 är klart bättre än kanal 10

Svara -   - 21/12-18 11:14 -


Kathe

Norska kanal. no visserligen inte svenskt men....

Svara -   - 21/12-18 14:14 -


Martin

Finns det något mer än pingst trosrörelsen?

Svara -   - 21/12-18 15:51 -


Stefan Jonasson

Apropå kristna kanaler.. Läste i dagen att en helande evangelist minisry i Norge debiterade sjuka människor 14kr minuten förbön I telefon.... Det var norska staten som uppmärksammade detta kvacksalveri... Medans dom troende inte har vågat ifrågasätta denna företeelse av någon anledning.. Kanske man är rädd för att ifrågasätta huruvida helanden verkligen inträffar i helande möten.... Rensa ut surdegen säger bibeln.. Dom vill göra köpenskap av er göra affärer på er tro står det i.... 2 Petrus 2:2-3 för deras skull ska sanningens väg smädas.. I sin girighet kommer de med falska argument sko sig på er... GÖRA KÖPENSKAP PÅ ER... dom frodas mitt ibland dom troende det har pågått så länge kyrkan funnits... När katolska kyrkan sålde syndernas förlåtelse för pengar kom det tillslut en reformation.. Den sanna kyrkan tog ställning mot denna styggelse... På samma sätt måste kyrkan idag ta avstånd ifrån alla såkallade heling Ministries som gör köpenskap av troende människor som är sjuka och svaga.... Helande av sjuka ska göras i dom lokala församlingarna under överinseende Av andefyllda och trogna äldste som har tagit avstånd från girigheten (Jakob 5:7-15).... Låt er inte luras av dessa övermåttan höga apostlar som gör sig till evangeliets tjänare.. Om kyrkan förbjuder penga insamling under helande möten undviker man fiffel med pengar... Se bara vad Petrus sa till simon trollkarlen i apg8:18-25 TILL FÖRDÄRVET MED DIG OCH DINA PENGAR, EFTERSOM DU MENAR ATT GUDS GÅVA KAN KÖPAS FÖR PENGAR... Betänk att han var troende men förgiftad av bitter galla... Sen har vi ananias och safira... Bibeln är tydlig med stränghet när det handlar om hur GUDS FÖRSAMLING hanterar pengar... Må GUD hjälpa oss att befria kyrkan från detta gissel som smädar nådens evangelium...

Svara -   - 21/12-18 18:57 -


Alf

Svar till Stefan Jonasson .

Amen.

Svara -   - 21/12-18 21:49 -


Jessica

Svar till Stefan Jonasson .

Jag vet inte om du syftar på Misjon Jesus Léger. Svein-Magne Pedersen är grundaren.

Han ber för sjuka per telefon hela dagarna. Det är hans leverbröd.

Många är de människor som blivit helade när han bett för dem.

Han har startat skolor i fattiga länder och gör mycket gott.

Har själv träffat honom ett par gånger och fått förbön. Han är alltigenom ärlig.

För den som vill veta mer, kan man läsa på Misjon Jesus Leger.

Svara -   - 21/12-18 23:09 -


Jessica

Svar till Jessica.

www.mjl.no

Svara -   - 21/12-18 23:44 -


Stefan Jonasson

Jag läste en artikel i dagen om att norska myndigheter hade uppmärksammat... Att någon hade tjänat 14 kr minuten för att be för cancer sjuka människor och att det var olagligt enligt sjukvårds lagen. Vem det var lade jag inte märke till... Jag är inte ute efter att anklaga någon... Jag bara reagerar på en företeelse i karismatiska kretsar att tjäna mycket pengar på helande Ministries... Suga ut pengar av församlings medlemmar för egen vinning... Faktum är att Petrus skrev om att det finns dom som med falska argument skall sko sig på dom troende.. Världens människor som inte tror ser denna falskhet och hyckleri dom är inte dum i huvet... Det är en skam för kyrkan att detta beteende pågår eomotsagt.... Se bara på alla amerikanska tv predikanter hur dom manipulerar sjuka och svaga kristna att skänka pengar för att bli helade och få ekonomisk framgång.. Det finns otaliga exempel på förkunnare som avslöjats... Det är väl det jag reagerar på..... Jakobs brev 5:14-15 gör klart att om någon är sjuk skall han kalla på församlingens äldste som be över honom och i HERRENS namn smörja honom med olja.. Det indikerar på att sådant skall skötas inom en lokal församling som leds av äldste och herdar... Jag tror att även vem som helst som tror kan be för sjuka men att tjäna pengar på det är en styggelse... Om man ser i apostlagärningarna 6 så utvaldes församlingstjänare som hade gott anseende och var uppfyllda av ande och vishet til att sköta hanteringen av pengar och fördelning av medel...bland andra stefanus som var fylld av nåd och kraft och gjorde stora under och tecken.....Det ser ut som att allt som hade med pengar och helande sköttes av äldste och herdar tillsamans med utvalda församlings tjänare av den lokala församlingen.... Det här ämnet är så komplicerat så det går mig över huvudet.. Jag tror att dom flesta kyrkor i Sverige sköter detta med ärlighet och efter denna mönsterbild... Men det finns fifflar Ministries som skor sig på troende.. Och inte är förankrade i en församling som har kontroll på penninghantering. Egentligen borde jag strunta i att bry mig... Jag ger kollekt dit jag går för Att lyssna på predikningar.. Kan även skänka pengar när jag ser behov i min närhet... Och om man känner att det är rätt...

Svara -   - 22/12-18 00:36 -


Tomas N

Svar till Stefan Jonasson .

Stefan

Jag reagerar precis som du och säkert många andra över hur fel det är att ta betalt för Guds gåvor och mirakel. Fritt ge som gåva det du fått som gåva säger bibeln.

Å andra sidan kan man inte dra alla karismatiska församlingar eller alla som kallar sig/kallas ministries över en kam och därmed ifrågasätta deras verksamhet och frukt.

Jesus säger ju att vi alla kan se och bedöma vilken slags frukt som varje person eller grupp eller lära bär.

Jag tror det är en allmän påverkan och smitta från det som kalla prosperity gospel och särskilt på 80-90 talen som fokuserade mycket på välsignelser genom smörjelse och tionde/givande som har för stort fokus i gamla förbundet,och det lever kvar idag. Det har också större fäste i fattiga kontinenter där fattigdomen är utbredd och alla vill bli välsignade och omma ur fattigdom.

Jakobs brevs texter om Herrens bön genom äldste och smörjelse med olja kan i mina ögon inte vara mera vägledande än en mängd texter från Jesus ,Paulus och Lukas(apg) om mirakler,tecken och under som inte behövde begränsas av hierarkier och former.

Kunniga i historia kanske vet bättre,men jag tycker det verkar som Jakob undervisade mest judar som var vana vid hierarkier och behövde komma loss från det aronitiska och Levitiska systemet och därför skrev han som han gjorde för att de skulle kunna förstå det nya förbundet

Även så skall man välsigna och tacka för allt gott som sker i Jesu namn och kanske är debiteringen det enda dåliga i storyn om denna norrman.

Det bästa är tycker jag som oftast att inte nöja sig med att kritisera andras fel utan välsigna,be för och i vissa fall föregå med ett ledande exempel i ministry. Handling väger tyngre än ord och bästa sättet att inte göra misstag är att inte göra något alls..

De störst fienden till tro är tyvärr kyrkor och läror som dömer bort folk och skadar,saknar äkta tro och blir död religion eller felaktiga läror/andar som drar iväg och bär dålig frukt.

Allt detta lämnar folk kritiska till kristen tro och de väljer ateism eller annan andlighet istället. Men Gud är större och så länge som folk tjänar honom och omvänder sig så blir det ändå seger i stort och i smått

Svara -   - 22/12-18 19:27 -


Stefan Jonasson

Jag menade inte att klandra den personen. Han är säkert en ärlig man som använder pengarna för GUDS verk... Vem är jag att döma som inte vet allt... Jag ville bara uppmärksamma det som pågår... Dvs alla helande förkunnare som gör affärer med helanden... Och använder sina pengar för egen vinning det existerar... Det är oetiskt... Skilj penga insamling och helanden åt.. Alla kristna kan be för sjuka.. Och många har en individuell kallelse att göra det..

Svara -   - 22/12-18 23:56 -


Martin

Är det ingen i denna kommentarstråd som kan tipsa om fler kristna tvkanaler än som Christer tipsar om? Finns det verkligen inte större bredd på kristen tv?

Svara -   - 26/12-18 19:13 -


Patrik Öbrink

Svar till Martin.

EWTN Nordic.

Svara -   - 27/12-18 13:38 -


Petter G

Svar till Martin.

Det är ju ändå 4-5 kanaler, behövs det verkligen fler. Menar du att de är allt för lika varandra, och det är en sådan "bredd" som du efterlyser?

Svara -   - 3/1-19 00:42 -


Martin

Petter G. Ja precis, de liknar varandra. Skulle uppskatta sändningar som speglar den rika mångfald som kristenheten är.

Svara -   - 3/1-19 18:35 -


Janne

Svar till Bengt.

Vad grundar du det på att Tv7 är bättre än kanal 10? Utveckla man kan inte bara skriva ett påstående, man måste förklara varför !

Svara -   - 18/1-19 13:37 -


Janne

Svar till Martin.

Ja. Har du Apple TV kan du se minst 10-14 kristna tv kanaler, många väldigt bra.

Svara -   - 18/1-19 13:42 -


Bengt

Det är mer av bibelstudier

Och en hel del om israel

Intressantare innehåll

Och programledare

Svara -   - 18/1-19 23:53 -


Jessica

Svar till Bengt.

Allt det där tycker jag finns på kanal 10. Utbudet är alltifrån oasrörelsen till trosrörelsen!

I går kunde vi ju också se vår käre Christer Åberg, full av smittande spelglädje😀

Svara -   - 24/1-19 15:10 -


Bengt

Kanske

Men det är ändå bättre med tv7

Svara -   - 24/1-19 17:56 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är ju bra att det finns flera kristna kanaler att välja på, Bengt!

Då kan alla få möjlighet att hitta sin ”favoritkanal”. För min del är det kanal 10.😍

Tittade lite på tv7s tablå. Kunde då se att en del av programmen även sänts på kanal 10: bland annat The last reformation, om Torben Sondergaard.

Svara -   - 30/1-19 13:14 -


Janne

Svar till Bengt.

Kan du utveckla ditt påstående!

Svara -   - 2/2-19 09:12 -


Janne

Svar till Bengt.

Bra att du hittat din kanal. vi är olika tur det,

har många favoriter bland kristna kanaler 10 st, Kanal 10 och God Channel i topp

Svara -   - 2/2-19 09:17 -


Bengt

Det är mycket osunt på kanal 10

Känns som att det är lite mer av.det sunda

På kanal 7 ändå

Svara -   - 2/2-19 09:28 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Öppna Kanalen brukar visa Krista program, vilket är bra kanske möter vanliga, teve tittare som undrar var det är för program. Det är synd d att de förstådd inte är Textade många lider hörselskador. Men det roliga är att de är så hemskt olika SVT Gudstjänster. Man kan t.ex. få förklaring Kring Uppenbarelse boken , Israel. Vilket man inte får i SVT o TV 4:an. Men i dessa teve får vi det .Cymbal teve. Himlen TV. . Arken. Kungsängen. m.m. synd att de icke var svensk textat, det är många som missar för sin öron ha har handikapp.

Svara -   - 12/2-19 05:40 -


Tommy

Vart lite upprepningar. Om du Christer kan plocka bort två, så det blir en kanal. Ser ju ut som propaganda annars.

Svara -   - 12/2-19 05:48 -


Stefan Jonasson

Öppna kanalen i Stockholm kl 21.30 varje lördag kväll Charles Stanley.. Bra korta predikningar

Svara -   - 13/2-19 13:23 -


Bengt

Öppna kanalen har jag nog inte hört talas om

Svara -   - 13/2-19 20:05 -


Stefan Jonasson

Det är en lokal tv kanal i Stockholm där folk kan köpa tid en halvtimme för 2000 kr.. Arken. Södermalmskyrkan.. Och en massa invandrar kyrkor sänder predikningar.. Charles Stanley finns på you tube.. Många bra enkla budskap att lyssna på...

Svara -   - 13/2-19 23:03 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?די ונדעסירעד - חלק 21

די אַנוואָנטיד

מיין געצויגן און מאָווינג געשיכטע פון ​​מיר ווי אַ קליין יינגל אַנדיזייראַבאַל. 

3

Läs allt!


לעוואָנע 'ס צוריק און ערד אויף דער זעלביקער &

לבנה און ערד

די כינעזיש סאַטעליט לאָנגדזשיאַנג-2 פאָטאָגראַפעד די לבנה צוריק און לאַנד אויף דער זעלביקער בילד.

83

Läs allt!


די ונדעסירעד - חלק 20

די אַנוואָנטיד

די קאַנטיניויישאַן פון די כעראָוינג געשיכטע פון ​​מיין קינדשאַפט ווי אַן אַנוואָנטיד קינד.

5

Läs allt!


לגבטק שולע לערנט אַז ווייל די מענטש איז ניש&#

לגבטק שולע לערנט אַז ווייל די מענטש איז נישט

ניו דאַגבלאַדעט. 

שוועדן ס ערשטער לגבט קאָלעגע גיט יערלעך טריינינג פֿאַר לגבט מענטשן און פעמיניסץ אין ברייקינג די נאָרמז. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


וואָמען קענען איצט מאַכן אַבאָרשאַן איבע—

ווי עס איז געווען אין די טעג פון נח '...

דורך מיקאַעל וואַלפרידססאָן  די זעלבע טאָג, די בלוט לבנה שאָון אין די הימל איבער ניו יארק, גענומען די שטאָט, אַז איר קענען איצט דורכפירן אַ אַבאָרשאַן אַז צולייגן אין די פרוי ס גאנצע שוואַנגערשאַפט.

45

Läs allt!


היספּייַלעס אָדער טריביאַליישאַן?

היספּייַלעס אָדער טריביאַליישאַן?

דורך האָלגער נילססאָן וואָלט איך זייַן פאַלש און די שווער טריביאַליישאַן ברייקס אויס, איך וועל מיד דערקלערן אַז דאָס איז אַ נבואה מקיים און מיר מוזן קער אַוועק פון די אַנטיטשריסט, און מיר וועלן האָבן צו אַנדערגאָו ריזיק ליידן. אבער אויב איך בין רעכט און אַלעמען אַנדערש וואס מיינט אַזוי - אַז יאָשקע קענען קומען אין קיין צייַט און טאָן עס - דעמאָלט יענע וואס טאָן ניט פּריידיקן עס קיין געלעגנהייט צו ריכטיק זייער אָנזאָג, אַז מיר קענען טאָן.

18

Läs allt!


די אַנוואָנטיד - חלק 19

די אַנוואָנטיד - חלק 19

אין דעם טייל איך וועל זאָגן איר די זייער דיסטרעסינג געשעעניש, וואָס געשען צו מיכאל ווי איך גאַט אין אַ קאַמף מיט די לעצט טייל.

4

Läs allt!


"קריסטלעך" ראַפּער ערעסטיד פֿאַר ראַפּינג 

איך טראַכטן פון קורס, ניט אַ וואָרט אַז אַ ראַפּינג ניאַניע אויב ער איז שולדיק פון די שענדונג פון אַ פאַרקריפּלט פרוי, אַ קריסטלעך.

6

Läs allt!


די באַליווער ס היספּייַלעס - חלק 4

טשריסטער åבערג ינטערוויוינג די היים פון האָלגער נילססאָן וועגן די באַליווער ס היספּייַלעס. חלק 4 אויס פון 10.

0

Läs allt!


רוסיש וואַרפּלאַנעס פלעוו אויף שוועדיש ט–

רוסיש וואַרפּלאַנעס פלעוו אויף שוועדיש טעריטאָריע אָן דערלויבעניש

בילד: אַפטאָנבלאַדעט. 

דרייַ רוסישע מיליטעריש פּליינז פלעוו אָן דערלויבעניש אין אַ קורצער צייט אויף שוועדיש טעריטאָריע אויף שבת. א סיגינט פּליינז, און צוויי וואַרפּלאַנעס פלעוו איבער Karlshamn.

12

Läs allt!


איסלאם ס פאַלש גאָט איז נישט מיין

איסלאם ס פאַלש גאָט איז נישט מיין

לייענער מעיל דורך Stefan עליאַססאָן

קריסטן און מוסלימס דינען דער זעלביקער גאָט? איסלאם לערנט אַז די קוור'אַן איז די לעצטע פון ​​גאָט 'ס התגלות, וואָס ריפּלייסט די פריער סקריפּטשערז, דאס הייסט די תורה און די ביבל. דעם מיטל אַז סימאַלעראַטיז אין קריסטנטום און איסלאם זאָל זיין פולשטענדיק. אויב איר לערנען די טעמע באַלד דיסקאַווערז אַז די פאָדערן קענען ניט זיין מער פאַלש.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


די אַנוואָנטיד - טייל 18

טשריסטער åבערג אַנוואָנטיד

די 18 טייל פון מיין סיריאַל וועגן מיין קינדשאַפט. מיר האָבן קומען צו דער הויך שולע ווען איך אנגעהויבן אין זיבעט מיינונג. דעם טייל וועט יבערראַשן איר, וואָס עס האט פֿאַר מיר ווען עס איז געווען.

3

Läs allt!


מיגראַטיאָן באָרד אַסקינג די אומרעכט שאל•

טעסט2

רובֿ פון די מיגראַטיאָן באָרד ס 12 שאלות זענען גאָר אוממעגלעך צו ענטפֿערן, און אויך גאָר ינעפפעקטיווע ווען עס אַקשלי בלויז דארף אַ אַרויסגעבן צו באַשליסן אויב עמעצער איז אַ קריסטלעך אָדער ניט.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

ניו אַגע פּאַוועס דעם וועג פֿאַר די אַנטיט

ניו אַגע פּאַוועס דעם וועג פֿאַר די אַנטיטשריסט

דורך האָלגער נילססאָן  אין די 1980 ס, מיר האָבן מער און מער קומען אַריבער די טערמין "ניו אַגע". נאָך אַזוי, אָבער, פילע פּאַזאַלד דורך וואָס די ניו אַגע איז עפּעס, טראָץ דעם פאַקט אַז מיליאַנז אַרום די וועלט האָבן שוין גערירט, אַפפעקטעד און ינוואַלווד אין דעם גאַנג איצט ופראַמען פאָרויס. לעמאָשל, אין יאָר-סוף 1986-1987, ניו יאר ס יוו, עס איז געווען די מיליאַנז פון מענטשן וואס זענען אין קלערן, טראַנס און ריטואַל אקטן. עס איז געווען ניט קיין צופאַל אַז דעם געשען אָבער עס איז געווען אַ קאָואָרדאַנייטיד מי פון די ניו אַגע מענטשן ווערלדווייד.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


וועט דער איינער וואס געביטן געשלעכט צו הימ

טראַנססעקסואַל

וועט דער מענטשן אין הימל וואס האט געביטן געשלעכט דורך כירורגיע?

9

Läs allt!


קריסטן זענען ווייל גערודפֿט מער ווי אלץ

Open Doors World Watch List 2019

בילד: עפֿן דאָאָרס. 

עפענען דאָאָרס 'יערלעך וועלט וואַך רשימה פון גערודפֿט קריסטן ווייזט אַז 2019 איז די ערגסטע יאָר אלץ. עס איז דורך ווייַט די מערסט שווער יאָר זינט רעקאָרדס אנגעהויבן.

20

Läs allt!


זינדיקע?

Friends

לייענער מעיל דורך דוד ביללסטרöם יאָשקע איז אונדזער ערשטיק ראָלע מאָדעל צו דערגרייכן אויס צו מענטשן וואס זענען נישט געגלויבט. ווען יאָשקע געגאנגען דער ערד, ער האט געוואוסט וואָס איז געגאנגען אויף אין די מענטשן וואס זענען געקומען צו אים. ער איז דער זעלביקער הייַנט.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, söndag 17 februari 2019 kl. 13:45

Jesus söker: Alexandra, Sandra!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16א געקרייציקט מקדזשעסוס מוזיי אין ישראל

קרייציק מקדזשעסוס

זשוק סווט. 

פּראַטעס אין ישראל קעגן Jani לעינאָנען "אַרטוואָרק" מקדזשעסוס דיפּיקטינג אַ געקרייציקט ראָנאַלד מאַקדאַנאַלד.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


די ונדעסירעד - טייל 17

טשריסטער åבערג באַגריסן

איצט איך פאָרזעצן מיט מיין שאַקינג און אַפּרישיייטיד סיריאַל פון מיין קינדשאַפט. די געשיכטע וועט פאַרגרעסערן אין ינטענסיטי און ווערן אַפֿילו מער דראַמאַטיק. עטלעכע זייער יקסייטינג און גריפּינג אָפּטיילונג איצט ליגט פאָרויס.

0

Läs allt!


א שטילקייַט יאָשקע - דער מענטש וואס געהרגעט &

רוימער זעלנער

האַנס דזשאַנססאָן, Uppsala הורדוס אַנטיפּאַס טרעפן אונדז ווידער אין די ביבלישע געשיכטע. דאס מאָל האט ער שטייט איידער יאָשקע. עס האט דעמאָלט שוין דרייַ יאר זינט יוחנן די באַפּטיסט ס בעהעאַדינג.

2

Läs allt!


בייז רשימה - דער מענטש וואס געהרגעט גאָט 'ס קו

זעלנער

דורך האַנס דזשאַנססאָן , Uppsala עס איז עפּעס "קלוג" און בייז פון הורדוס ס אַקשאַנז אין דעם קאָנטעקסט מיר זענען דיסקרייבינג. אַז ברענגט מיר צו וואָס איז געשריבן אין דעם בוך פון גענעסיס.

5

Läs allt!


קריסטין ס נבואה איז אמת מיט אונדזער צייַט

- א נבואה וועגן די סוף מאל!

די אלטע נבואה פון די 1800 ס רעדן וועגן יאָשקע צו ווייַזן זיך אין די בערג אין שוועדן אין די לעצטע טעג, און דעמאָלט אויף די באַרג פֿאַר אַלע צו זען!

14

Läs allt!


"גאָט בענטשן אַבאָרשאַן און די פאַרייניקט

לייענער מעיל דורך נילס 

אַבאָרשאַן - מאָם

א פרוי איצט האט אַ פּראָגראַם Netflix Air ווו זי Pays צינדז צו אַבאָרשאַן, און אויס מיט די ווערטער: "גאָט בענטשן אַבאָרשאַן און די פאַרייניקטע שטאַטן פון אַמעריקע", און זינגען און טאַנצן צו עס.

38

Läs allt!


אין גיהנום, ויסגעמוטשעט זינדיקע

אויב איר גיין צו גענעם, איר ויסגעמוטשעט. אַז ס וואָס גיהנום איז פֿאַר. פּונקט ווי די רייַך מענטש אין לוקע 16, איר וועט זייַן ויסגעמוטשעט אין פלאַמעס. כל די זינדיקע גיין צו גענעם, און זיי גיין דאָרט צו זייַן ויסגעמוטשעט.

103

Läs allt!


נובאָרנז זענען שוין אַ 'עקס'

נובאָרנז זענען שוין אַן עקס

זשוק סקרעענשאָט פון Facebook. 

רעסידענץ פון ניו יארק סיטי קענען איצט טוישן זייער דזשענדער אָן אַ מעדיציניש באַווייַזן. דערצו, זיי קענען אַפֿילו טוישן זייער נייַ-געבוירן ס דזשענדער.

5

Läs allt!


אויב איר זענען געבוירן אין דעם אומרעכט גוף, &

לאָוי זאַמד

זשוק סווט. 

לויז נעלום סאַנדאַ מאַלי "לאָוי" זאַמד, 26, איז אַ שוועדיש האַנדבאַלל שטערן וואס איצט סטאַפּס פּלייינג האַנדבאַלל צו זיין ינוועסטאַגייטאַד פֿאַר דזשענדער דיספאָריאַ. 

2

Läs allt!


קריסטלעך באַלע: דאנק שׂטן ינספּיראַציע

לייענער מעיל: פּעללע לינדבערג 

קריסטלעך באַלע: דאנק שׂטן ינספּיראַציע

בילד: פֿון TV4. 

פּרייַז פֿאַר בעסטער אקטיאר געגאנגען צו אַקטיאָר קריסטלעך באַלע אין די פילם וויצע, וואס טאַנגקט זיין ינספּיראַציע: שׂטן.

43

Läs allt!


אַמעריקע News וועגן שוועדן: מיקראָטשיפּס ימפּ

לייענער מעיל דורך נילס 

מיקראָטשיפּ

אין סטאָקכאָלם, שוועדן, קלייַבן 1000 ס צו קלייַבן קראָם מיט אַ קליין מיקראָסיסטעמס. טשיפּס ימפּלאַנטיד אונטער זייער הויט.

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 044 043 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 168 bloggartiklar, 94 190 kommentarer och 61 952 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp