Surfar nu: 402 www.apg29.nu


”Kuk i hatt” hädar Jesus

Varning! Klippet är mycket hädiskt och chockerande. 

SVT-klippet "Kuk i hatt" hädar Jesus och så påstår SVT att denna djävulska sång är humor. Varför "skämtar" de då inte om koranen? 

Humorserien Pulver från SVT humor publicerade år 2012 det så kallade humorinslaget ”kuk i hatt”. I videon syns komikern Per Andersson hålla en massa olika föremål framför sitt könsorgan. Bland annat framträder ett kruxifix framför komikerns penis när han sjunger "Jesus från Nasaret".

Det hädiska "humorinslaget" publicerades första gången 2012 men har uppmärksammats igen efter att SVT humor valde att lägga upp klippet på sin sociala medier i början av augusti.

Kränkande

Aday Bethkinne, kristdemokratisk lokalpolitiker i Botkyrka, menar att videon är kränkande för kristendomen och kristna runt om i världen och att det absolut inte är något skämt

I videon sjunger komikern Per Andersson om olika saker man kan stoppa sin penis i samtidigt som olika föremål dyker upp på skärmen. Den här sången har förekommit i Westpride Liseberg, så man förstår verkligen vad det handlar om. 

”...brunsås eller Jesus ifrån Nasaret”, sjunger han bland annat, samtidigt som ett krucifix syns framför hans penis.

Kristna rasar mot klippet

Nu gläder sig förmodligen Aftonbladet att kunna skriva att "flera kristna" rasar mot klippet och under måndagskvällen samlades en grupp demonstranter utanför tv-huset med "arga plakat".

I ett mejl till Aftonbladets Nöjesbladet svarar Tomas Hall, programchef för SVT Nöje i Stockholm, på kritiken:

”SVT skämtar om allt och det är viktigt för yttrandefriheten. Vi kommer inte att ta ned klippet. Vi är medvetna om att humor kan uppröra, men vi kan inte begränsa oss utifrån vem som kan tänkas bli upprörd – det är en ytterst farlig utveckling om SVT skulle censurera sin humor”. 

Koranen då?

Jag tror inte ett ord på att det är viktigt för yttrandefriheten. Varför skämtar man i så fall inte om avguden Allah och koranen, eller de muslimska kläderna som kvinnorna är tvungna att ha för att skyla sig? Nej, det handlar helt enkelt att få bort den kristna tron från det svenska samhället. 

Nej, den verkligt farliga utvecklingen är att de tror att de kan ta friheten att häda Jesus och kränka kristna. 

”Kuk i hatt” hädar Jesus

Bild: SVT. 

Därför publiceringen

Jag har låtit publicera videoklippet här ovan från Youtube så att du verkligen ska förstå hur djävulsk den är. 

Det är inte första gången SVT går över gränsen. För några år sedan gjorde de en sexvido som riktades till barn mellan 3 - 6 år kallad "Snoppen och snippan". 

Vi behöver verkligen be för människorna i Sverige och vinna dem för Jesus. Bara han är räddningen! 

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades onsdag 28 augusti 2019 12:28 | #svt #kuk i hatt #per andersson | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

52 kommentarer

Anja 28/8-2019, 14:21

Sånt skräp !!! Humor ? Tycker någon, att detta är roligt ? Jag tror, att Jesus säger, att Han förlåter dem, för " de förstår inte vad de gör ".

Och koranen kan man väl inte skämta om, då blir man ju dödad !

Svara


SA 28/8-2019, 14:33

Det blir bara värre och värre, så fruktansvärt , har inga ord , folk vet inte vad dom ska hitta på .... hur ska det sluta ????? Tror bägaren är full snart , hädelse är mycket allvarligt 😠

Svara


Gun 28/8-2019, 15:26

Som motvikt till detta så blev jag glad att höra på Ring P1 idag. Kaj Östholm (som ibland kommenterat här) ringde in och fick hålla en 'predikan' som mottogs av en intresserad Alexandra Pascalido. Jag skrev en kommentar under artikeln 'Våga, våga' också, men det kanske syns bättre här.

Om fler vågar, så det goda väger över, så kan vi kanske slippa de hemska 'humor'inslagen i Tv. Undrar också hur det skulle gå om vi skämtar om muslimerna??

Tack Kaj, för att du vågade ringa in!

Det går att lyssna på Ring P1 i efterhand eller på kvällsreprisen, tror jag.

Svara


Christer Åberg 28/8-2019, 17:46

Svar till Gun.

https://www.apg29.nu/a/46v

Svara


Sven Thomsson 28/8-2019, 18:04

Hur kan SVT tala om demokrati och yttrandefrihet och demokrati i det här sammanhanget? Att kränka oss kristna och det som är heligt för oss på det här flagranta sättet är i högsta grad odemokratiskt. Det handlar om förtryck, förföljelse och hets mot oss kristna som folkgrupp.

Varför ska bara vi kristna och vår Frälsare hädas? Varför gör inte SVT narr av muslimer och Mohammed och Allah? I "demokratins, yttrandefrihetens och jämställdhetens" namn kunde de väl också håna deras profet och gud. Då kunde de få sina halsar avskurna.

Yttrande friheten, som SVT talar så högröstat om är ytterst begränsad i Sverige. Om den överhuvud taget existerar. "Yttrandefriheten" är obefintlig när det gäller att ha åsikter om Islam och deras gudar och framför allt att föra fram dem i media.

Jag har varit ledsen och gråtit framför datorn när jag har läst om denna förfärliga kränkning av oss och vår underbare Jesus. Jag skriver som SA "hur ska det sluta? Jag tror att bägaren är full snart." Jesus, JESUS, förbarma dig och hjälp oss.

Svara


Tommy 28/8-2019, 19:13

Det myntas inte "Kristifob" i SVT heller. (Hur många ggr hör du det?) För man ser ju tydligt vad dessa rör sig någonstans. Mellan bena och huvudlöst fall.

Svara


Kalle 28/8-2019, 19:17

Sådant här tycker jag att vi som kristna ska tåla. Smaklöst, men nog finns det värre saker i vår värld än smaklöshet? Däremot hade dom aldrig vågat sjunga om någon kuk i Muhammed. Så mycket för att skämta om allt.

Svara


Sven Thomsson 28/8-2019, 19:41

Svar till Kalle.

Nej, Kalle. Sådant här ska vi kristna inte tåla. Det är inte bara smaklöst utan hädiskt. Ska vi tåla att både vi och det som vi håller för heligt trampas i smutsen. Om vi inte reagerar och protesterar mot detta tycker dessa hädare och skymfare att det är fritt fram att fortsätta. Det är ju ren förföljelse mot vår tro och oss.

Svara


Kalle 28/8-2019, 20:02

Svar till Sven Thomsson .

Nej, det är inte förföljelse. Det är en hädelse och hädelse är synd, men vi vill inte ha lagar mot det för då får man snart heller inte säga att Muhammed är en falsk profet eller att homosexuella handlingar är synd. Vi ska tåla det här och än värre.

Svara


Gun 28/8-2019, 20:29

Svar till Kalle.

Men Kalle, det ÄR ju redan förbjudet att kritisera islam och koranen. Du FÅR inte ha en avvikande (bibelenlig) åsikt om hbtq..... det är ju det Sven säger. Ska då inte vi kunna förbjuda 'kristofobi'? Ska vi inte kunna leva med VÅRA lagar i vårt land längre? Detta är en 'andlig invasion'. Snart räcker det inte med 1 skjutning per dygn, ska vi tåla det också?

Svara


Kalle 28/8-2019, 20:58

Svar till Gun.

Det görs inskränkningar där ja. Men den striden måste vi ta. Och då kan vi inte samtidigt hävda att det ska vara olagligt att häda.

Svara


Stefan Jonasson 28/8-2019, 23:02

Det är väl inte så bra att jama med i världens sätt att skapa och använda nya ord som kristo fobi... Dom är motståndare och hädare står det i bibeln... Det finns så många fobier.. Islamofobi.. Homofobi....fobi hit och fobi dit.. Rasister... Hen. Transgender Och allt vad dom hittar om jag skulle använda ordet fobi så är det den som har en sjuklig skräck för något.. Alltså en psykisk sjukdom jag skulle kunna säga att det finns homofobsfobi.. Eller islamofobsfobi..

Svara


Tommy 29/8-2019, 06:25

Svar till Stefan Jonasson .

Jag kan nog hålla med dig, men skall man säga Diskriminering och Osynlig rörande av Kristna. Och rent hånade. Han som kom på Orden HOMOFOBI och ISLAMOFOBI. Ångrade sig djupt över dessa ord han att han myntat dem. KRISTIFOB, fanns inte på Kartan ens. "HETS MOT KRISTNA" kanske?.

Svara


Tommy 29/8-2019, 06:54

På 70 talet var David Allen, och drev med Katolska Kyrkan. Life of Brian var en Satir på Jesus av Monty Python. Och Ecco Homo utställningen, där de framställde Jesus Guds Son i avbild, som Transvesit. Samtliga har visats flitigt i SVT. Och nu det här, trots att det inte är länge sedan utränsning av Kristna i Syrien och Iran. Tycker jag egentligen, är lika illa smakfullt, om man gjorde Satir på Judar som kommit från Koncentrations läger och allt för att överleva i Sverige.

Svara


Andy Svensson 29/8-2019, 08:18

Vad ska man säga? Sverige är ett sjunkande fartyg. Har vi som kristna andligt beredskapsläge för att ändra läget i landet genom omvändelse till att ta korset var dag och förneka oss själva? Gråter vi över synden i vårt land och i Guds hus? Herre väck mig och låt mig förstå att du snart kommer. Du är hoppet som aldrig sviker. Jesus du är klippan jag står på amen

Svara


Kalle 29/8-2019, 09:38

Jesus blev häcklad redan vid korsfästelsen. Det är inget nytt. Världen är världen. Vad blir bättre av att låta sig ta anstöt?

Svara


Stefan Jonasson 29/8-2019, 10:11

Egentligen är det ingen ide att hålla på att vara lika känslig som muslimerna.. Dom gör sig själva till offer över all kritik och det minsta man säger något om Muhammeds liv och leverne... Vi har en GUD som kan försvara sig själv på sitt eget sätt.. Life of Brian drev inte med JESUS han nämndes inte en gång....dom drev med religiöst beteende.. Stenings scenen var ganska komisk.. Ett gäng judar hade samlats för att stena... Då frågade en av dom varför ska vi stena honom.? Därför att han sa Jehova.. Svarade en då sa den andre du sa jehova.. och då sa någon annan han sa jehova stena honom.. Då sa dom andra han sa jehova.. Nej det var du som sa jehova, sen började alla kasta sten på varandra för, alla började anklaga varandra för att säga jehova.. Och då sa dom själva jehova... Lite kul var det väl! Hur löjligt det kan bli...

Svara


Sven Thomsson 29/8-2019, 10:17

Svar till Andy Svensson

Ja, Sverige är ett sjunkande skepp. De styrande i vårt land handlar med Gud som besättningen på ett fartyg, som sätter i iland sin kapten på en öde ö. Sedan fortsätter de seglatsen utan sin befälhavare och seglar i kvav, varvid fartyget går under med man och allt.

Jag gråter över synden och ondskan som florerar. Jag sörjer över att politikerna detroniserar Gud och importerar främmande religioner och avgudar. Låt oss be att islamiseringen stoppas. Vi vill inte ha Mohammed och Allah i Sverige. VI VILL HA JESUS!

Svara


Stefan Jonasson 29/8-2019, 10:20

Anledning till att dom försöker förlöjliga JESUS är att dom vill leva i sin otro och få andra till det.. Dom vågar göra det därför att dom vet att kristna är fredliga och talar om syndernas förlåtelse.. Men dom vill inte verkligen ta reda på vem JESUS ÄR... Dom vet att dom inte kan göra så med Muhammed för dom kan bli dödade...

Svara


Sven Thomsson 29/8-2019, 10:24

Svar till Kalle

Den här flagranta hädandet kommer från personer som är kristendomsfiender ut i fingerspetsarna. Om man inte tar anstöt av detta bevisar man, att man inte blir berörd av det hela. Att man har ett hjärta som är hårt och kallt.

Jag hoppas du kan gråta över synden som en del av oss här på forumet gör.

Svara


Sven Thomsson 29/8-2019, 10:38

Svar till Stefan Jonasson

Jag tycker det är viktig att vara känslig i en sådan här fråga och att man upplever sorg över att det får förekomma. Det är inte detsamma som att försvara Gud, för det är som du skriver, att han kan försvara sig själv.

Men om vi sörjer över synden och känner vånda på grund av ondskan, ser Herren det. Vi visar Honom, att vi har inriktningen att bjuda motstånd mot synd, hädelse och kristendomsfientlighet.

Önskar dig Guds välsignelse!

Svara


Kalle 29/8-2019, 11:25

Svar till Sven Thomsson.

Det är klart att jag inte hurrar och håller med när någon skämtar om att stoppa sin kuk i Jesus. Det som däremot är onödigt att göra en grej av det. Låt muslimerna köra med sina offerkoftor, vi ska inte ha några.

Svara


Andy Svensson 29/8-2019, 11:50

Svar till Kalle.

Jag förstår din poäng Kalle och jag tror med att det är viktigt att ha fokus på en sak dvs att förneka sig själv och ta sitt kors var dag. Antikrist Ande är verksam vilket vi ser och det kommer bli ännu värre. Men vi har vår glädje i Kristus 🙂❤️🙏

Svara


Sven Thomsson 29/8-2019, 18:34

SVT:s hädare och kristendomsfiender har också visat sin snuskiga sida i andra TV-program. Men Sveriges syndamått är rågat och det är bara en tidsfråga när Gud sänder sina straffdomar över vårt land. Då kanske dessa hädare kommer att ropa till Gud om nåd och frälsning.

Svara


Sven Thomsson 29/8-2019, 18:37

I övrigt tycker jag det är i högsta grad opassande på den här sidan, att så oförblommerat använda en så snuskig benämning på mannens könsorgan.

Svara


AnnMarie 29/8-2019, 18:58

Svar till Sven Thomsson.

Men det är ju så klippet kallas!

Svara


Kalle 29/8-2019, 21:06

Svar till Sven Thomsson.

Vad gör kuk till ett snuskigare ord än t ex penis? Sluta överdriva nu.

Svara


Sven Thomsson 29/8-2019, 21:32

Svar till Kalle

Om du älskar den benämningen, så gärna för mig. Det hör till den dassvokabulär som används av ofrälsta.

Svara


Kalle 29/8-2019, 21:36

Svar till Sven Thomsson.

Älskar och älskar. Kuk är ett ord som vilket som helst. Vi ska inte ge bort ordlistan. Det handlar om hur man använder det.

Svara


Hermes Atar Trismegistus 29/8-2019, 22:17

Vad är viktigare, att människor blir frälsta eller att bli upprörd över ett inslag som driver med den kristna tron?

Svara


Kalle 29/8-2019, 22:19

Svar till Hermes Atar Trismegistus.

Att människor blir frälsta, helt klart.

Svara


Leif 29/8-2019, 23:14

Svar till Sven Thomsson.

Håller med dig Sven, just den benämningen är kommen av fräckhet och anda av smuts.. Det hör inte till moget andligt tal.

Svara


Jessica 29/8-2019, 23:46

Svar till Leif.

Absolut Leif. Håller helt med. Det är ingen vokabulär en frälst människa ska ha.

Svara


Sven Thomsson 30/8-2019, 10:33

Svar till Leif och Jessica.

Det känns bra att ni håller med mig. Våra hjärtan ska vara rena och vårt tal ska vara rent. Om vi skulle använda snuskigheter i vårt tal bland ofrälsta, vad skulle de då tycka? De skulle tycka, att vi inte är annorlunda än de. De oomvända vet precis hur vi frälsta ska vara.

Ska man kunna vinna människor är det viktigt att uppträda som en kristen, både i handlingar och ord. Vi måste ha en sådan livsföring, att människorna ser Jesus i oss. Må Herren välsigna oss. Amen!

Svara


Kalle 30/8-2019, 11:26

Svar till Leif.

Struntprat. Det är snarare obiblisk präktighet att hävda att ordet i sig skulle vara smutsigt.

Svara


Leif 30/8-2019, 11:37

Svar till Kalle.

Jag har redan tidigare förstått din inställning.. Du kanske är såpass ung så att du inte riktigt minns tiderna då detta snuskord började tas i bruk, och jag respekterar din okunskap, men du borde också kunna respektera dem som känner till mer än dig själv på olika områden...

Bara för att man växt upp och blivit van att höra snuskigheter, att hela ens omgivning har smutsiga läppar så betyder inte det att allt är ok!

Svara


Kalle 30/8-2019, 11:43

Svar till Leif.

Snyggt försök att förminska när argumenten tryter. Sluta hitta på människobud nu. Det finns ingen biblisk förankring i att kuk skulle vara ett orent ord. Sättet det används kan däremot vara det, men det är något helt annat.

Svara


Leif 30/8-2019, 14:26

Svar till Kalle.

Du är så duktig Kalle, men att tala väl om och förhärliga just en massa fula könsord är inget annat än från djävulens andemakter... Så får du vrida på det än en gång om du vill...

Svara


Stefan Jonasson 30/8-2019, 15:36

Sluta blanda in djävulens andemakter.. Leif... Människor har olika språkbruk, även kristna är olika och kommer från olika bakgrunder....

Svara


Kalle 30/8-2019, 17:20

Svar till Leif.

Förhärliga? Sluta vara så oärlig och tillskriva mig sådant jag inte gör. Att vittna falskt går bibeln faktiskt emot.

Svara


Leif 30/8-2019, 19:40

Svar till Stefan Jonasson .

Fula könsord är påverkat av djävulen och inget annat hur mycket du och Kalle än försöker att rättfärdiga det hela... Det är dags för kristna att sluta likna världen med skamligheter och bli mer lika Herren, eller menar du att Jesus också skulle vandra omkring och tala könsord på detta vidriga sätt?

Nej du Stefan, försök inte!

Svara


Stefan Jonasson 30/8-2019, 20:07

Jag förstår inte riktig vad du menar...? Jag använder inte det ordet... Det jag reagerade på var att du antydde att Kalle var påverkad av ondskans andemakter..

Svara


Leif 30/8-2019, 21:05

Svar till Stefan Jonasson .

Att försvara ett fult könsord som Kalle gör är inget gott som Guds Ande stöder utan rakt av från ondo, dvs mörkrets furste med ett mildare namn!

Svara


Stefan Jonasson 30/8-2019, 23:54

Sluta att antyda att en troende broder är påverkad av djävulen.. Bara för att han inte är lika känslig som du... Hur man använder olika ord för saker.. Som tex det manliga könsorganen... Kärt barn har många namn brukar man säga... Vi skulle kunna göra en lång lista och rösta vilken benämning på mannens fortplantning organ som är mest anständig... Själv använder jag inte k ordet.. Men blir inte chockad om nån använder det.. NO big deal... Däremot detta så kallade skämt dom gjorde tycker jag inte om... Dom går på en väg som leder till fördärvet...

Svara


Leif 31/8-2019, 00:17

Svar till Stefan Jonasson .

Sluta själv att försvara det smutsiga så gör du något bra istället för att försvara något som oerhört många tycker är vidrigt tal.

Om andra människor talar ett smutsigt språk så betyder inte det att alla måste acceptera det. Du och Kalle borde istället visa respekt för människor som inte alls tycker om dessa vulgära uttryck, men ni fortsätter tyvärr bara att hävda allas rätt till att prata fult.

Varför inte hellre säga att det vore bättre om alla istället vårdade språket, och speciellt de kristna!

Svara


Stefan Jonasson 31/8-2019, 00:37

Jag brukar anpassa mitt språk om någon tycker att jag säger något som väcker anstöt... Att inte blanda in ondskans andemakter och säga att en kristen är påverkad av djävulen är att vårda sitt språk..

Svara


Stefan Jonasson 31/8-2019, 00:49

Det leder ingenstans att tjafsa om det här.. Det är klart att man ska vårda sitt språk... Förlåt att jag är så envis på min egen åsikt! Men jag tycker inte om när man säger att en annan kristen är influerad av djävulen... JESUS sa förvisso till petrus gå bort ifrån mig satan,, men det var JESUS..

Svara


Leif 31/8-2019, 00:58

Svar till Stefan Jonasson

Att tala klarspråk är att följa Jesus!

Svara


Tomas N 31/8-2019, 04:05

Art vara normal och på samma nivå som all människor som kristen är inte detsamma som att vara så invaggad och genomsyrad av modern sexfixering och allmän under bältet jargong att man gör som de andra.

Nej ,snarare finns det i GT en hel del texter som handlar om det orena i nakenhet. Jag tror inte dessa saker är borta och ändrade ,utan det finns en sanning om Guds karaktär, djävulens strategier och människan svagheter när det gäller synd och sexualitet i Mose lag.

Att många hedniska religioner hade fruktbarhetsdyrkan och bl a mannens kön är tror jag är direkt kopplat till regler i Mose lag om mannens nakenhet som inte skulle visas.

Även berättelsen om Noah och hur Kaanan och Han drabbades av en förbannelse just p g a en respektlöshet för mannens kön talar sitt tydliga språk.

Delar av underhållningsbranschen som t ex Stand up comedy är djupt influerade av en depraverad och babylonisk jargong och tankesätt

Tänker även på filipperbrevets uppmaning att vila sina tankar på Guds goda ,renhet och välsignelse.

Man blir som man umgås och investerar och inspireras av.

Svara


Kalle 31/8-2019, 11:55

Svar till Leif.

Att hitta på egna bud är vad som är av ondo. Jag försvarar inte vulgäritet, men det är inte att vara vulgär att berätta om när någon annan varit det som Christer gör i artikeln. Det du ägnar dig åt är inte andlighet utan människobud och präktighet förklädd i någon slags högre andlig standard. Lägg ner, du imponerar inte på någon.

Svara


Leif 31/8-2019, 15:59

Svar till Kalle.

Det är inte vad Christer satt in för artikel jag har pratat om, utan ditt sätt att försvara smutsiga ord!

Svara


Kalle 31/8-2019, 23:21

Svar till Leif.

Jag försvarade just att Christer använde klipptes namn.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 37, söndag 15 september 2019 kl. 23:59

Jesus söker: Sigrid, Siri!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 15 september 2019 19:51

Hjälp gud min man att han ska leta efter jobb. Ge han hunger till ett bra LIV tack att ni ber behöver guds under


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp