714 online! | Sidvisningar idag: 70 550 | Igår: 155 599 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

kéwan Bible

kéwan Bible

Apa sampeyan ngerti sing Kitab Suci ngandika akeh bab kewan? Kene aku duwe dawa dhaftar akeh saka kewan ing Kitab Suci lan sawetara serangga referensi Kitab Suci! Mangga seneng!

  • Teoantilop - Deuteronomy 14: 5
  • Myra - WULANG BEBASAN 6: 6; 30:25
  • Antelope - Deuteronomy 14: 5; Yesaya 51:20
  • Monkey - 1 Kings 10:22
  • Walang - Imamat 11:22
  • Barn Owl - Imamat 11:18
  • Bat - Imamat 11:19, Yesaya 2:20
  • Bear - 1 Samuel 17: 34-37, 2 Kings 2:24; 11: 7; Daniel 7: 5, Rev. 13: 2 
  • Bi - Hakim 14: 8
  • Behemoth (Mbokmenawa Hippo) - proyek 40: 10-19
  • Buzzard - Yesaya 34:15
  • Camel - Genesis 24:10, Imamat 11: 4, Yesaya 30: 6, Matius 3: 4, 19:24, 23:24
  • Mansyur - Imamat 11:30
  • Cobra - Yesaya 11: 8
  • Ros (gedhe banyu manuk ireng) - Imamat 11:17
  • Ko - Jesaja11: 7; Daniel 4:25; Lukas 14: 5
  • Crane - Yesaya 38:14
  • Hargol - Imamat 11:22
  • Deer - Deuteronomy 12:15; 14:05
  • Dog - Hakim 7: 5, 1 Kings 21: 23-24, Ecclesiastes 9: 4, Matius 15: 26-27, Lukas 16:21, 2 Peter 2:22, Wahyu 22: 1 5
  • Donkey - Yesaya 1: 3; 30: 6 Yohanes 12:14
  • Dove - Genesis 8:08, 2 Kings 6:25, Matius 3:16, 10:16, John 2:16
  • Eagle- Ex 19:04, 40:31 Yesaya, Ezekiel 01:10, Daniel 7:04, Wahyu 4: 7; 12:14
  • Eagle owl - Imamat 11:16
  • vulture Mesir - Imamat 11:18
  • Falk - Imamat 11:14
  • Fish - - Pangentasan 7:18; Yunus 1:17; Matius 14:17; 17:27; Lukas 24:42; Yohanes 21: 9 
  • Loak - 1 Samuel 24:14, 26:20
  • Fly - Ecclesiastes 10: 1
  • Fox - Hakim 15: 4, Nehemiah 4: 0, Matius 8:20, Lukas 13:32,
  • Frog - - Pangentasan 08:02; Wahyu 16:13
  • Gazelle - Deuteronomy 12:15; 14: 5
  • Gecko lizard - Imamat 11:30
  • Nyamuk - Pangentasan 8:16, Matius 23:24
  • Kambing - 1 Samuel 17:34, Genesis 15: 9, 37:31, Daniel 8: 5, Imamat 16: 7, Matius 25:33
  • Walang - Imamat 11:22
  • Big Fish - Yunus 1:17
  • Naruto - Imamat 11:17
  • Hare - Imamat 11: 6
  • Hawk - Imamat 11:16; Job 39:26
  • Heron  - Imamat 11:19
  • Hoopoe - Imamat 11:19
  • Horse - 1 Kings 4:26, 2 Kings 2:11, Wahyu 6: 2-8, 19:14
  • Hyena - Yesaya 34:14
  • Hyrax (terwelu utawa badger rock) - Imamat 11:05
  • Gladan - Imamat 11:14
  • Lamb - Imamat 4: 2; 1 Samuel 17:34
  • Leech - WULANG BEBASAN 30:15
  • Leopard - Yesaya 11: 6; Jeremiah 13:23; Daniel 7: 6; Rev. 13: 2
  • Leviathan - (Mbokmenawa baya ing.) Jabur 74:14; proyek 41: 1
  • Leo - Hakim 14:08, 1 Kings 13:24, Yesaya 30: 6, 65:25, Daniel 6: 7, Ezekiel 1:10, 1 Peter 5: 8, Wahyu 4: 7; 13: 2
  • Lizard - Imamat 11:30
  • Arbe - Genesis 10: 4; Imamat 11:22, Joel 1: 4; Matius 3: 4, Rev. 9: 3
  • Topeng - proyek 7:05, 17:14, 21:26, Yesaya 14:11, Mark 9:48
  • Mole - Imamat 11:29
  • Letaan - Imamat 11:30
  • Mal - Matthew 6:19; Yesaya 50: 9, 51: 8
  • Capricorn - Deuteronomy 14: 5
  • Dove - Yesaya 38:14
  • Mule - 2 Samuel 18: 9; 1 Kings 1:38
  • Unta - keluh kesah 4: 3
  • Owl - Imamat 11:17, Yesaya 34:15, KIDUNG 102: 6
  • Sapi - 1 Samuel 11: 7; 2 Samuel 6: 6; 1 Kings 19: 20-21, 40:15 proyek, Yesaya 01:03, Ezekiel 1:10
  • Partridge - 1 Samuel 26:20
  • Peacock - 1 Kings 10:22
  • Babi - Nomer Telu 11: 7; PANGANDHARING TORET 14:08, WULANG BEBASAN 11:22, Yesaya 65: 4, 66: 3, 17; Matius 7:06, 8:31, 2 Peter 2:22
  • Dove - Genesis 15: 9, Lukas 2:24
  • Quail - Pangentasan 16:13; nomer 11:31
  • STIRK - Genesis 15: 9; Pangentasan 25: 5
  • Rat - Imamat 11:29
  • Raven  - Genesis 8: 7, Imamat 11:15, 1 Kings 17: 4
  • Rodents - Yesaya 2:20
  • Deer - Deuteronomy 14: 5
  • Rooster - Matthew 26:34
  • Scorpio - 1 King 12:11, 14, 10:19 Lukas, 9: Wahyu 3, 5, 10
  • Gull - Imamat 11:16
  • Snake - Genesis 3: 1; Wahyu 12: 9
  • Wedhus - Pangentasan 12:05, 1 Samuel 17:34, Matius 25:33, Lukas 15:04, John 10:07
  • Eared Owl - Imamat 11:16
  • Snail - Jabur 58: 8
  • Snake - Ex 4: 3, Nomer 21: 9, WULANG BEBASAN 23:32, Yesaya 11: 8; 30: 6, 59:55 
  • Sparrow - Matthew 10:31
  • Spider - Yesaya 59: 5
  • Stork - Imamat 11:19
  • Cool - Yesaya 38:14
  • Turtle Dove - Genesis 15: 9, Lukas 2:24
  • Adder - Yesaya 30: 6; WULANG BEBASAN 23:32 
  • Gam (Griffin, bearded lan ireng) - Imamat 11:13
  • wedhus Wild - Deuteronomy 14: 5
  • Vildoxe - Nomer 23:22
  • Warg - Yesaya 11:06; Matius 7:15
  • Topeng - Yesaya 66:24; Yunus 4: 7


"Gusti Allah kawangun saben kéwan ing ara-ara lan manuk ing bumi. Dheweke nggawa wong-wong mau kanggo wong kanggo ndeleng apa kang bakal nelpon. Dadi wong disebut saben titah urip, sing ana jeneng sawijining." (1 Pangentasan 2:19).


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 28 September 2011 13:10 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


2 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Daniel Carleson

Dinosaurien är bibelns mest beskrivna djur. Job 40 och 41 berättar hur de ser ut och hur de upplevs av människor.

Andra bibelställen som berättar om dinosaurier är Job 3:8, Ps 74:12-14, Ps 104:25,26, Jes 27:1

Daniel Carleson

Svara -   - 30/12-18 20:30 -


Anders Palmqvist

Insekter är djur, by the way.

Svara -   - 3/1-19 18:47 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



IS putri kepengin bali menyang Inggris lan olèh simpati

IS putri

Shamima Begum ana 15 taun nalika nggabung negara khalifah Islam duwe menehi lair kanggo IS-teroris. Nglairake anak loro sing padha watak cerobo lan seda. Saiki dheweke wis diwenehi lair kanggo anak kaping tiga 19 taun lan kepengin kanggo bali menyang Inggris.

17

Läs allt!


The undesired - Part 21

bayangan

Kula terus lan obah crita kula minangka sethitik cah lanang undesirable. 

3

Läs allt!


bali lan tanah Bulan kang ing gambar sing padha

Bulan lan bumi

Satelit Chinese Longjiang-2 foto rembulan bali lan tanah ing gambar sing padha.

83

Läs allt!


The undesired - Part 20

bayangan

Tutugan saka crita harrowing saka kanak-kanak minangka anak bayangan.

5

Läs allt!


sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

New Dagbladet. 

Swedia kang LGBT College pisanan menehi training taunan kanggo LGBT lan feminists ing bejat ing aturan. 

22

Läs allt!


Women saiki bisa nggawe aborsi saindhenging meteng ing New York

Kang ana ing dina Nuh ...

Miturut Mikael Walfridsson  Ing dina kang padha, rembulan getih shone ing langit liwat New York, njupuk kutha, sing saiki bisa nindakake aborsi sing aplikasi ing kabeh meteng wong wadon kang.

45

Läs allt!


Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Miturut Holger Nilsson Aku dadi salah lan sangsara angel ngilangi metu, aku bakal langsung wara-wara sing iki kasenengan sunnat lan kita kudu nguripake adoh saka Antikristus, lan kita kudu ngalami kasangsaran gedhe tenan. Nanging yen aku tengen lan wong liya sing mikiraken supaya - sing Gusti bisa teka ing sembarang wektu lan nindakaken - banjur wong-wong sing ora ngabarake iku ora kesempatan kanggo mbenerake sing pesen, sing kita bisa nindakake.

18

Läs allt!


Ing bayangan - Part 19

Ing bayangan - Part 19

Ing bagéan iki aku pitutur marang kowe acara banget distressing, apa kedaden kanggo Michael minangka aku tak menyang perang karo bagéan pungkasan.

4

Läs allt!


"Kristen" rapper dipenjara kanggo raping wadon dipatèni ing ngarep Nursing

Aku mesthi, ora tembung sing perawat rap yen iku tumindak luput saka rudo pekso wong wadon dipatèni, Kristen.

6

Läs allt!


Pitados kang pengangkatan - Part 4

Christer Åberg Interviewing ngarep saka Holger Nilsson bab pengangkatan pitados. Part 4 metu saka 10.

0

Läs allt!


warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

Gambar: Aftonbladet. 

Telung pesawat militèr Rusia miber tanpa ijin ing wektu cendhak ing wilayah Swedish ana. A pesawat SIGINT, lan loro warplanes miber liwat Karlshamn.

12

Läs allt!


Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Reader Mail dening Stefan Eliasson

Kristen lan Muslim nyembah Gusti Allah ingkang sami? Islam mucalaken bilih Qur'an punika pungkasan wahyu Allah, kang diganti ing Kitab Suci sadurungé, IE Torah lan Kitab Suci. Iki tegese podho Kristen lan Islam kudu lengkap. Yen sinau topik rauh nemokake yen pratelan ora bisa dadi luwih palsu.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


Ing bayangan - Part 18

Christer Åberg bayangan

18 part of serial bab kanak-kanak. Kita wis teka ing sekolah nalika miwiti ing kelas VII. Bagean bakal kaget, kang iya kanggo kula nalika kedaden.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen:

Papan Migration takon pitakonan salah kanggo nemtokake yen sing Kristen

test2

Paling Papan Migration 12 pitakonan rampung mokal kanggo njawab, lan uga rampung ora ono guno nalika bener mung perlu Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo nemtokake yen wong iku Kristen utawa ora.

32

Läs allt!


New Age paves cara kanggo Antikristus

New Age paves cara kanggo Antikristus

Miturut Holger Nilsson  Ing taun 1980-an, kita duwe liyane lan liyane teka tengen istilah "New Age". Isih dadi, Nanging, akeh puzzled dening apa Age New soko, senadyan kasunyatan sing mayuta-yuta ing saindhenging donya wis kena, kena pengaruh lan melu ing gaya iki saiki nyapu nerusake. Contone, ing taun-mburi 1986-87, Enggal kang Eve, iku mayuta-yuta wong sing lunga menyang semedi, sadar lan tumindak ritual. Iku ora ketepakan iki kedaden nanging ana gaweyan ingkang tumata saka wong Umur anyar donya.

46

Läs allt!


Bakal kang diganti jinis swarga?

Embuh piye critane adhine

Bakal wong menyang swarga sing wis diganti jinis liwat surgery?

9

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Vecka 08, lördag 23 februari 2019 kl. 11:23

Jesus söker: Torsten, Torun!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Dosa?

kanca

Reader Mail dening David Billström Yesus punika model peran utami kita kanggo nggayuh metu kanggo wong sing ora pracaya. Nalika Gusti Yesus rawuh ing jagad, kang sumurup apa arep ing ing wong-wong sing padha sowan ing ngarsané. Iku padha dina iki.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


A museum McJesus kasalib ing Israel

Kasaliba McJesus

Photo: SVT. 

Mbantah ing Israel marang Jani Leinonen "kriya" McJesus nggambaraken kasalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


The undesired - Part 17

Christer Åberg Salam

Saiki aku terus karo goyang lan ngormati serial saka kanak-kanak. Crita bakal nambah ing kakiyatan lan dadi malah luwih serem. Sawetara bagean banget macem lan gripping saiki dumunung ing ngarep.

0

Läs allt!


A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

2

Läs allt!


dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

5

Läs allt!


nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

14

Läs allt!


"Gusti Allah mberkahi aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika"

Reader Mail dening Nils 

Aborsi - Mom

Wong wadon saiki wis program Netflix Air ngendi dheweke kebayar pajeg kanggo aborsi, lan ateges karo tembung: "Gusti Allah mberkahi Aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika", lan sing lan tari kanggo iku.

38

Läs allt!


Ing neraka, kesurupan dosa

Yen pindhah menyang neraka, sampeyan kesurupan. Sing apa neraka punika. Kaya wong sugih ing Lukas 16, sampeyan bakal kasiksa ing geni. Kabeh wong-wong dosa pindhah menyang neraka, lan padha pindhah ana kanggo bakal nandang sangsara.

103

Läs allt!


Biasane bayi wis an 'Ex'

Biasane bayi wis Ex

Photo: Gambar saka Facebook. 

Pendhudhuk New York City saiki bisa ngganti Jenis Kelamin sing tanpa certificate medical. Menapa malih, padha malah bisa ngganti Jenis Kelamin bayi kang.

5

Läs allt!


Yen sampeyan lair ing awak salah, sampeyan bisa lair maneh

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, inggih punika lintang handball Swedish sing saiki mandheg muter handball kanggo nyelidiki kanggo dysphoria gender. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Gambar: Saka TV4. 

Price kanggo Aktor paling apik tindak yaiku Christian Bale ing Wakil film, sing Ngaturaken Sembah Nuwun inspirasi: Iblis.

43

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp