387 online! | Sidvisningar idag: 95 727 | Igår: 193 002 |

www.apg29.nu

Annons

Kyrka i Växjö nekades klockringning men moskén fick böneutrop

Kyrkklocka

För 10 - 15 år sedan fick en katolsk kyrka nej till klockringning i Växjö för att klockan kunde störa, men nu fick en moské i samma stad ja till böneutrop.

Nu tänker den katolska kyrkan skicka in en ny ansökan om klockringning.


Källa: Smålandsposten


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg fredag 11 maj 2018 18:15 | #katolska kyrkan #klockringning #böneutrop | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


47 kommentarer

Lena Henricson

Klockringning räcker inte i det här fallet. Det behöver ropas ut över hela Sveriges land att JESUS KRISTUS är HERREN och i HANS NAMN ska alla knän böja sig! (Fil. 2:6-11) ✝

Svara -   - 11/5-18 16:55 -


Sam G Ö

Ja man undrar vad myndigheterna i Sverige håller på med?

Svara -   - 11/5-18 17:31 -


Lars-Göran Rönnberg

Kunde inte frikyrkor ha bibelverser som ropas ut?

Svara -   - 11/5-18 17:52 -


Lars-Göran Rönnberg

Kunde inte frikyrkor ha bibelverser som ropas ut?

Svara -   - 11/5-18 17:52 -


Patrick Stenemark

Det är hög tid nu att folk inser den överhängande faran med islam, islamism och muslimsk extremism som sakta men säkert har pågått i mer än 20år. Svenska kyrkan måste också sluta upp med att svassa med islam och islamisterna, det är inte klokt att hålla på att bidra med hjälp till dem, det blir lite som "att sova med fienden"! Kristna traditioner och värderingar är vad som ska prioriteras i vårt land!

Svara -   - 11/5-18 18:54 -


Christer Åberg

Svar till Lena Henricson.

Klockringning räcker inte i det här fallet. Det behöver ropas ut över hela Sveriges land att JESUS KRISTUS är HERREN och i HANS NAMN ska alla knän böja sig! (Fil. 2:6-11) ✝

Det som vi behöver göra - måste - göra är att förmå människor ta emot Jesus som HERREN, annars blir de inte frälsta.

Det räcker alltså inte att ropa ut att Jesus är Herren, vi behöver tala om för Sveriges folk att de behöver ta emot Jesus för att bli frälsta.

Svara -   - 11/5-18 19:14 -


JL

Men de flesta här anser ju att katolska kyrkan är något dåligt? Då är väl det bra att de inte fick tillstånd? Eller vad missar jag?

Ledarna driver Sverige till en muslimskt stat, och inte bara Sverige, hela Väst Europa. De kommer inte stoppa för att ni tycker det är dåligt.

Svara -   - 11/5-18 19:55 -


Anja

Svar till JL.

Katolska kyrkan har många bra sidor. Det bästa är, att den bekänner Jesus som den enda rätta vägen, och att man blir räddad endast genom att bekänna Jesus som sin frälsare.

Svara -   - 11/5-18 19:58 -


Bengt

Det finns ju frälsta katoliker också

Svara -   - 11/5-18 20:12 -


Lena Henricson

Svar till Christer

Ja,rätt det du skriver. Tänk också att de muslimer som blivit frälsta här i vårt land kommer att i högsta grad ogilla muslimska böneutrop! Låt oss be och hoppas att de säger skarpt ifrån!

Svara -   - 11/5-18 20:21 -


AnnMarie

Lena Henricson

De muslimer som blivi kristna gör nog inte så mycket väsen av sig då de vet vad de lämnat bakom sig.De vill nog inte riskera livet för att försöka hindra detta.

Svara -   - 11/5-18 20:31 -


Calle

Svar till Anja!

Så trodde jag innan också att Katolikerna ser Jesus som enda vägen till Gud. Det stämmer dock inte enligt deras egna doktrin och rättesnöre, Katekesen, läs katekes 841 och 842 nedan.

"Kyrkans förhållande till muslimerna. ”Men frälsningsplanen omfattar också dem som erkänner Skaparen, framför allt muslimerna. De bekänner att de har Abrahams tro och tillber med oss den ende och barmhärtige Guden, som skall döma människorna på den yttersta dagen" (Katekes 841)

"Kyrkans band till de icke-kristna religionerna består framför allt av människosläktets gemensamma ursprung och mål: [360]

Alla folk utgör ju en enda gemenskap, de har ett och samma ursprung, eftersom Gud lät hela människosläktet bosätta sig överallt på jordens yta; de har också ett och samma slutmål, Gud, vars försyn, nådebevis och frälsningsbeslut omfattar alla, till dess de utvalda förenas i den heliga Staden" (katekes 842)

I bibeln står det att ingen kommer till fadern utom genom mig(Jesus) Ingen annan religion för dig till Fadern enligt bibeln.

http://www.katekesen.se/index.htm?

Calle

Svara -   - 11/5-18 21:09 -


Lukas

Vi behöver be OCH agera! Jag har mejlat polisen i Växjö och uttryckte mitt ogillande. Är med i Lars Enarsons böneupprop, vi är nästan 2000 nu. Vad jag förstått är många kristna inte så intresserade av politik och samhällets utveckling. Men nu gäller det våra barns framtid!

Svara -   - 11/5-18 21:18 -


Christer Åberg

Svar till JL.

Men de flesta här anser ju att katolska kyrkan är något dåligt? Då är väl det bra att de inte fick tillstånd? Eller vad missar jag?

Katolska kyrkan är en farlig villolära, men det är principen jag vill lyfta fram, i ena stunden godkänner man inte klockringning medan man i den andra stunden godkänner muslimska utrop så att islam kan utbreda sig.

Svara -   - 11/5-18 21:25 -


Lukas

Svar till Calle.

Dessutom utvalde Muhammed den högsta guden Al-ilah i Kaba som var hans stams gud. Och denne var inte Bibelns Gud utan månguden som representerade den kult som Abraham skulle lämna. Men islam har lyckats dupera kristenheten att Al-ilah/Allah är Bibelns Gud El/Jahve.

Svara -   - 11/5-18 21:27 -


Rolf

Det är kusligt. Sverige är förlorat kulturellt och vi är på väg att bli en islamistisk stat snart har vi kanske IS här. Ingen myndighet får möjlighet att agera innan det är försent. Politiker här förstår inte religioners makt i detta fall Islams maktmedel. Svenska folket protesterar lamt och gömmer sedan huvudet i sanden likt ex Bert Karlsson vilkens uppfattning publicerades på denna sida. En dag är allt försent och frågan är om vi inte redan är där. Vilka blir då förtryckta och kanske mördade jo likt i mellanöstern och andra islamistiska stater de kristna.

Svara -   - 11/5-18 22:07 -


Lena Henricson

Svar till Rolf

Tror vi inte på bönens makt,och använder vi inte detta mäktiga vapen?

Svara -   - 11/5-18 22:18 -


Andreas

Säger det återigen vi måste ändra politiskt inriktning. Jag kommer lägga min röst på SD. KD har inte varit ett kristet parti sedan Alf Svensson lämnade. Droppen för mig när Ebba tågade med i pride och KD tillätt att homosexuella skall få adoptera där sjönk mitt förtroende för KD totalt. Snacka om att bedriva en icke kristen kultur. Jimmie Åkesson har klart och tydligt sagt själv jag är kristen och Sverige bör vila på kristna värderingar och dess kultur. De är SD som försvarar kristenheten inte KD. Sedan SD har rensat ut de rasistiska krafterna är de dom som står upp kristna värderingar samt vågar utmana muslimerna. Har nämnt de tidigare dags att göra som Jesus nu att ryta som ett lejon och riva bordet i templet. Jag är ganska säker om Jesus hade satte sina fötter inne i våra kyrkor så hade nog de ena bordet och altaret vällts omkull. Jesus uppmanade oss att tala klarspråk om vad som är rätt och fel och konfrontera viloläror och andra gudar som Islam predikar. Mohammed är en våldsverkare och Islam bygger via våld sprida sin religion. Jesus predikade försoning och kärlek. De är dags nu att inte enbart be och fasta vi behöver också visa på förstånd och förnuft och rösta på politiska krafter som försvarar kristenheten. SD är de alternativet. SD var även de partiet som inte heller tågade med i pride. Jimmie tycker de är avvikelse från de naturliga.

Svara -   - 11/5-18 22:20 -


Lena Henricson

Svar till AnnMarie

Många muslimer som blivit kristna har redan riskerat sina liv när de flytt. En del av dem kanske för JESU skull och för Sveriges skull vågar det igen!

Svara -   - 11/5-18 22:24 -


Andreas

Svar till Lukas.

Lukas var kan man var med i Lars Enarssons böneutrop. Jag vill gärna gå med. Hade jag bott i Växjö hade jag nog gått upp till kommunhuset och ifrågasatt deras politiska beslut. Skrämmande idag när jag åkte förbi Mosken här i Göteborg de var 200-300 muslimer som hade samlats. Jag befarar att dom ser detta som framgång och de kraftsamlar sig kanske för nästa steg i Göteborg. Kommer böneutrop i min hemstad Göteborg då kommer jag agera kraftfullt och bestämt och ringa upp politikerna häri Göteborg

Svara -   - 11/5-18 22:34 -


Marita

Svar till Andreas.

Håller med dig Andreas ! Finns inget alternativ i denna tid. Måtte kristenheten vakna. Så flata som kristna är !! Stå upp nu för Jimmie som fått stå ut med både spott och spe. Bara för att han är modig och vågar gå mot ondskans makter.

Svara -   - 11/5-18 22:41 -


Andreas

Läste precis Lars Enarsson, Lukas så rätt han har. SD är ända alternativet.

Se länk, nedan.

http://www.dagen.se/debatt/lars-enarson-omvandelse-ar-enda-raddningen-1.1107919

Gud välsigne dig Lars du tänker i samma bana. Vi måste ändra den politiska inriktningen. Betänk att USA styrs av kristna republikaner och Ryssland av Putin som är starkt kristen ortodoxt. Polen är konservativt. Problemet är att de länder Sverige kritiserar Ryssland, Polen, USA och Ungern mfl de är dom som står sig starkast mot muslimer och står upp för kristendomen. De är vi svenskar som inte fattat det. Varje gång jag hör kritik mot dessa ledare Trump, Putin mfl så skrattar jag för mig själv. Svensken har inte fattat ett dugg vad de handlar om. Vi har blivit hjärntvättade av vänster media. Så trump har rätt FAKE NEWS=SVT och TV4.

Svara -   - 11/5-18 22:43 -


Andreas

Svar till Marita.

Håller med dig Marita. Jag ser ofta Jimmie som de gamla apostlarna som Paulus och Petrus mfl som åkte in och ut ur rättegångarna för de försvarade Guds ord. De var hatade av folket för de vågade säga den obekväma sanningen och stod upp för Jesus.

Svara -   - 11/5-18 22:47 -


Marita

Svar till Andreas.

Håller med dig Andreas ! Finns inget annat alternativ i denna tid. Måtte kristenheten vakna. Så flata som kristna är !! Stå upp nu för Jimmie som fått stå ut med både spott och spe. Bara för att han är modig och vågar gå mot ondskans makter. Ja går man med i Pride tåget då visar man sitt samtycke till synden. Se nu hur hon dragit ner partiet ! Man skall inte leka med demoner !!

Svara -   - 11/5-18 22:51 -


Marita

Ja katolisismen är en villolära ! Ockulta inslag och avgudar.

Svara -   - 11/5-18 22:54 -


Lars-Göran Rönnberg

Jag är så tacksam att SD finns annars hade det inte funnits ett alternativ att rösta på!!!

Svara -   - 11/5-18 22:56 -


Andreas

Jimme Åkesson kristen

http://www.dagen.se/nyheter/jimmie-akesson-bon-betyder-lite-ro-1.1128647
Rösta på SD mina väner. Vi måste stoppa den muslimska inriktningen

Svara -   - 11/5-18 22:56 -


Marita

Lars Enarsson har fått från Herren att Jimmie är utvald av Herren i denna tid. Precis som Gud utvalde Koresh till kung fastän han inte var frälst.Har träffat Jimmie ett par gånger och han är en ödmjuk man. Detta förut såg jag redan för många år sedan att SD är det enda parti man kan rösta på. Men det var ju inte rumsrent och man blev mordhotad ! Förstår ni inte att Jävulen rasar och bävar !!

Svara -   - 11/5-18 23:01 -


Andreas

Svar till Marita.

Håller med dig Marita. Jimmie har fått utstå de ena och de andra. Jag förstår inte hur Ebba som har sin bakgrund i livets ord som varit en de starkaste kyrkorna emot homosexualitet och för några år sedan sa att en familj är mamma, pappa och barn. Sedan så går hon helt emot vad bibeln och livets ord har lärt ut. Jag kan förstå om man inte är kristen och tillhör KD och fattar sådana beslut. Men som kristen att totalt skita i guds ord och bedriva en icke kristen politik är att verkligen begå ett politiskt självmord och opponera sig mot Gud. Tyvärr tror jag att KS straffar ut sig själv. Skulle inte förvåna mig om KD får 3.5% i valet och jag hoppas faktiskt det. KD förtjänar att bli straffade när man bedriver sådan osund kristen politik som de gör nu. Stackars Lewi Petrus och föregångarna inom KD de måste gråta nu över utvecklingen i de partiet.

Svara -   - 11/5-18 23:06 -


Andreas

Svar till Marita.

Jag tror de ligger något i de du säger. Jimmie är utvald av Gud. Vi behöver någon som är orädd och vågar säga sanningen i detta läget vart vi befinner oss. Jag har också fått den bilden att han är en ödmjuk man som bara vill sveriges bästa. Förstår hur du känner dig har också blivit av med facebookvänner bara för man tänker rösta på SD. De visar bara på hur illa vänstern har hjärntvättat folket. Då de inte sätter sig in i politiken. SD rensar bort de extrema krafterna. Medan S och M har flertalet politiker som gör de ena och andra fifflar med skatt, illegala lägenhetsuthyrningar och IT intrånget där Peter Hultqvist var involverad mm. SD gör sin läxa medans S och M sitter deras politiker kvar i värsta fall blir de bara förflyttande. Anna Kinberg Batra som någorlunda ville lyssna på Jimmie och närma sig honom hon avsatte dom. Markus Birro försvarade SD och kritiserade Islam i en artikel vilket var korrekt fakta. Han tvingades sluta pga dessa artiklar samt att han skrev för mycket om Gud. Listan kan göras hur lång som helst med personer som vågar belysa sanningen där priset blir att dom får lämna sin uppdrag för de går emot PK-elitens intresse.

Svara -   - 11/5-18 23:24 -


Niklas Jönsson

Vi skulle behöva ropa ut över varje plats i Sverige och världen i övrigt med förstärkare så att det hörs riktigt tydligt att Jesus är människornas enda verkliga frälsare och be för folket och berätta för dom som inte förstår att bara be en enkel bön till vår gud Jesus , så svarar han dig med en gång på vilket sätt du behöver hjälp och därefter kommer du alltid att vilja tillhöra honom i med och motgång under livets resa.

Svara -   - 12/5-18 01:59 -


Mikael W

Svar till Andreas.

Säger det återigen vi måste ändra politiskt inriktning. Jag kommer lägga min röst på SD. KD har inte varit ett kristet parti sedan Alf Svensson lämnade. Droppen för mig när Ebba tågade med i pride och KD tillätt att homosexuella skall få adoptera där sjönk mitt förtroende för KD totalt. Snacka om att bedriva en icke kristen kultur.Säger det återigen vi måste ändra politiskt inriktning. Jag kommer lägga min röst på SD. KD har inte varit ett kristet parti sedan Alf Svensson lämnade. Droppen för mig när Ebba tågade med i pride och KD tillätt att homosexuella skall få adoptera där sjönk mitt förtroende för KD totalt. Snacka om att bedriva en icke kristen kultur.Säger det återigen vi måste ändra politiskt inriktning. Jag kommer lägga min röst på SD. KD har inte varit ett kristet parti sedan Alf Svensson lämnade. Droppen för mig när Ebba tågade med i pride och KD tillätt att homosexuella skall få adoptera där sjönk mitt förtroende för KD totalt. Snacka om att bedriva en icke kristen kultur.

Därför så kan din röst på Kristna Värdepartiet få stor påverkan på utgången av årets val. KD har ju de senaste valen hamnat ganska exakt på riksdagsspärren 4%, så genom att välja Kristna Värdepartiet, istället för KD, så hamnar KD under 4% och det blir en partiledare mindre i Pride-tågets främsta led

Svara -   - 12/5-18 09:26 -


Bengt

Helt rätt lena

Vi måste be

Vi får inte ge upp

Sverige ska inte bli muslimskt

Så är det bara

Svara -   - 12/5-18 10:34 -


Roger

Svar till Sam G Ö.

Det är en planerad islamisering som pågår, våra styrande sitter i knät på globalisterna.

Svara -   - 12/5-18 14:44 -


Bengt

Dom borde kunna lämna det knät tycker jag

Men dom är väl fega tyvärr

Svara -   - 12/5-18 17:11 -


Martin

Svar till Marita.

Jag tänker vilken liten omsorg om Jimmies själ som de kristna ledare som demoniserar Sd har. Vi får verkligen be om Guds beskydd över Jimmie, tack Jesus att han inte har blivit helt impregnerad mot det kristna budskapet. Nu är det istället pastorerna som står där nakna och Jimmie som närmar sig Jesus.

Svara -   - 12/5-18 17:38 -


Bengt

Jimmie har sagt att han ber varje dag

Fast han inte vet om han tror

Många kristna ber kanske inte varje dag

Svara -   - 12/5-18 18:52 -


Andreas

Svar till Mikael W.

Jag har också tänkt på de alternativet. Gillar deras ställningstagande att de är emot homosexualitet och abort samt grundar sin politik efter bibelns ord.

Svara -   - 13/5-18 12:24 -


Marita

Vi får inte glömma att Islam är Antikrist ande ! Vad tar dom in till Svenska kyrkan ? Islamister som får tala i kyrkan. Biskopen samtycker att böneutrop är ett bra beslut. Mina kära om ni inte har gått ur denna demoniska kyrka så gör det ! Det har spårat ur på grund av förblindelse. Jävulen går om kring som ett rytande lejon och uppslukar den han kan. Så vaka och be så inte han kommer in i ditt hus !

Svara -   - 13/5-18 12:35 -


Andreas

Ni har så rätt Marita, Martin och Bengt. De är Jimmie och SD som idag står upp för de kristna värderingar och dess kultur.

Svenska kyrkan har spelat ut sin roll totalt där vi hade en ärkebiskop som inte ens kunde säga att ända sanningen är genom Jesus. Buddha kan likaså var rätt. Du har präster som viger samkönade par och de präster som vägrar detta riskerar att bli av med sitt ämbete eller hängd ut i media. Interreligösa dialoger och böner har vi också sett inslag kring. Frikyrkorna är idag för tysta när vi istället nu som aldrig bör förkunna frälsningens väg. Men som tur är har vi SD som idag kämpar för kristendomens existens. Vi får verkligen be för Jimmie och hans partivänner vi måste få stopp för islamiseringen. Vi kan inte längre kasta pärlor till svinen som Bibeln talar om. Själv har jag ansökt till medlemskap i SD. Har hört att de finns avhoppare inom KD som bedriver kristna hjärtefrågor. SD har varit tydliga även Jimmie där kristen kultur som skall råda inte multikultur.

Svara -   - 13/5-18 12:40 -


Leif Svensson

Kanske vi borde ha en liten handhögtalare och ropa ut " Jesus Kristus är Herre" då man har denna utrop av kalifatets gud ??

Svara -   - 13/5-18 13:45 -


Bengt

Bra ide

Svara -   - 13/5-18 14:08 -


Bengt

Konstigt att inte fler samfund som lutherska bekännelsekyrkan bildats

Och att lestadianerna är kvar i svenska kyrkan

Svara -   - 13/5-18 14:11 -


Jessica

Svar till Andreas.

Fler och fler kristna inser nu att SD är enda alternativet om vi ska få ha något som är kristet i vårt land! MEN det sitter långt, långt inne att erkänna det. För min del blir det SD tredje gången gillt i höst Andreas!👍

Svara -   - 13/5-18 18:32 -


Jessica

Svar till Andreas.

Valet 2014 fick kristna värdepartiet 3500 röster, ca 0,06% av rösterna. Det innebär, att de behöver få 70 gånger så många röster för att komma in i riksdagen. Ingenting är ju omöjligt, men det verkar inte troligt det här valet!

Svara -   - 13/5-18 19:00 -


Bengt

Det ser ut som att sd kanske kan bli större

Än moderaterna

Svara -   - 13/5-18 19:08 -


Svenne

Ja, SD är det enda riksdagspartiet som står för kristendomen. De är också det enda partiet som vill stoppa islamiseringen i Sverige. Låt oss be för Jimmie och hans duktiga medarbetare. Jag kommer att lägga min röst på det enda kristna partiet, nämligen SD.

Svara -   - 14/5-18 21:56 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Till de kvarlämnade

Du har blivit kvarlämnad! Du undrar vad det är som hänt!I går kväll – eller i morse, eller senare på dagen, beroende på var du bor – inträffade en egendomlig, oväntade händelse. Runt hela världen har tusentals människor på ett mystiskt sätt försvunnit. Kanske någon i din egen familj saknas. Andra av dina vänner, som var kristna, kan man inte heller träffa på. Vart har de tagit vägen? Vad betyder detta? Vad skall ske i framtiden? Vad skall du ta dig till? 

9

Läs allt!


Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.

24

Läs allt!


Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Läsarmejl av nils 

Har vi bortsett från Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet?

15

Läs allt!


Missionärsuppdrag i Filippinerna i september

Läsarmejl av Jörgen Milton 

När jag för sex år sedan första gången besökte Ati-folket Filippinerna kunde jag inte ana den kärlek jag skulle få till dessa människor. 

1

Läs allt!


Gud har skapat människan till att vara människa

Människan är en människa och ingenting annat än en människa

1 Mos 1:27: "Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem."

1

Läs allt!


Människa, du är ingen gris!

Kommentar av Katrina 

Människa, du är ingen gris!

Bild: Aftonbladet. 

Människan härstammar från gris, det måste vara sant för det står i Aftonbladet.

4

Läs allt!


En föraning till vedermödan

Av Mikael Walfridsson 

Solur i sanden

När vi talar om födslovåndor, är det egentligen en förberedelse och en varsel till det som uppenbarelseboken förutser. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Människan gjorde sig till apa

36

Läs allt!


Bilbränder, Mr Spock, Runar Sögaard med Jimmie Åkesson på väckelsemöte

Apg29 med Christer Åberg. Bilbränderna, Tionde, Mr Spocks hemliga tecken och Runar Sögaard bjuder in till väckelsemöte med Jimmie Åkesson.

17

Läs allt!


Bolmsöfestivalen 2018 med Lindbergarna

Bolmsöfestivalen 2018

0

Läs allt!


100 bilar brann i flera städer - terrorbrott

Bilbränder i Göteborg

Frölunda torg i Göteborg på måndagskvällen. Bild: Zagros Hama. 

Bilar sattes i brand på flera ställen i Göteborgsområdet, men även i Trollhättan, Lysekil och Falkenberg. Cirka 100 bilar har brunnit i regionen.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

21

Läs allt!


Med evig kärlek - Christer Åberg

En mycket viktig video med Christer Åberg där han talar om Guds eviga kärlek och hans förblivande nåd!

4

Läs allt!


Ingvar Harknäs syn om eldsvågen

Läsarmejl av nils 

Vulkan - lava

"Men de himlar och den jord som nu finnas de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de sparas nu till domens dag då de ogudaktiga människorna skola förgås. " 2 Pet. 3:7.

30

Läs allt!


Varför ska man gifta sig?

Varför aka man gifta sig?

Varför ska man gifta sig? Är det för att kunna ha sex eller finns det något större syfte?

15

Läs allt!


Hund fick paket - var tvungen att skriva under och legitimera sig

En hund fick ett paket från Postnord

Bild:Aftonbladet. 

Hunden Chaya fick ett paket på posten från England. Men för att få ut paketet var hunden själv tvungen att hämta det, legitimera sig och skriva under med sin tass som hade blivit färgad med en stämpeldyna.

30

Läs allt!


Annons


Christer Åberg ryter till om Helvetet

Christer Åberg ryter till om Helvetet. Och förklarar även en viktig sak om Himlen.

38

Läs allt!


Fem uppfyllda profetior som pekar på Jesu tillkommelse

Av Mikael Walfridsson 

Israels flagga

När det gäller ändetiden, så lyser det profetiska ordet klart på den profetiska himlen. När vi ser dessa profetiors uppfyllande, gör det att vi kan känna och förstå tiden, och veta att vi lever i den tid där vi kan förvänta Jesu återkomst och början på Jakobs nöd.

17

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, lördag 18 augusti 2018 kl. 12:19

Jesus söker: Ellen, Lena!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Människa, du är ingen katt!

Katt

För några år sedan såg jag på Aftonbladets webb-tv en ung kvinna som trodde att hon var en katt. 

10

Läs allt!


Senaste kommentarer


Vänd inte åter till Sodom

Sodom och Gomorra

Lot blev räddad från syndens stad Sodom då han fördes bort av krigshärar. Men efter att Abram har gripit in och befriat Lot och hans familj och folket så återvände de till syndens stad. Min vän: Du ska inte vända åter till Sodom efter att du har blivit frälst. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Chockvärmen - Det brinner i luften

Idag när jag steg ut från min svala lägenhet blev jag chockad. Vilken värme som slog mot mig! Trots att det blåser så var det som att det brann i luften. 

27

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 10

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Detta är en avslutande artikel i denna serie om kursändringen som skett på eskatologins område.

6

Läs allt!


Bok som avslöjar katolska kyrkan passar inte in i Livets Ords katolskt influerade bokhandel

Läsarmejl av Pelle Lind 

Inga andra gudar av Per-Arne Imsen

Livets Ords bokhandel tar inte emot Per-Arne Imsens bästsäljande bok som avslöjar katolska kyrkan. 

Boken ”Inga andra gudar” har sålts mer än jag hade kunnat drömma om. Första upplagan håller nu på att ta slut. 

39

Läs allt!


Vem kommer med i uppryckandet?

Av Mikael Walfridsson 

Vem kommer med i uppryckandet?

På samma sätt som när vi talar om olika tidpunkt för uppryckandet, så finns det också olika syn på själva deltagande i uppryckandet. Där finns det olika syn på vem som egentligen får följa med när Jesus kommer tillbaka för att hämta sin församling. Det finns två olika tolkningar, där vi skiljer på delvis (partiell) och en fulltalig bortryckande.

8

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 9

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring som har skett kan till en stor del tillskrivas teologerna.

6

Läs allt!


Han fick se Stephen Hawking i helvetet och demoners angrepp på pastorer

Läsarmejl av nils 

Helvetet

Morgonen 15 April 2018 började jag, Cesar Sandova Honduras, tillbedja Herren och kl. 12 såg jag Herren började visa mig nya saker. Tänkte att Herren skulle fortsätta visa mer av himmelriket, men det var ej så. Då tog Herren min ande ut från kroppen, men denna gång till platsen av plågor.

146

Läs allt!


Baby profeterar om uppryckandet och att Jesus kommer

Detta måste du se! Oerhört gripande och starkt. Det lilla barnet Lily profeterar om uppryckandet och att Jesus - Kungen - kommer! 

29

Läs allt!


Pride, hatet och Guds kärlek

Christer Åberg talar om Pride, hatet och Guds kärlek och visar tre uppskakande videoklipp.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 544 694 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 774 bloggartiklar, 87 247 kommentarer och 57 633 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp