Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Iesus, antequam reditus tribulationis

In quod raptus est, in sua venit Iesus cum Ecclesia ad finem tribulationis advenit, et venit cum congregatione.

Lumina civitatis.

Arcanum erat quod ecclesia, quae solum est per Paulus, ita etiam est in raptu non est arcanum, quod non revelabitur in nobis. Hoc arcanum est quod verbum Graecum "Mysterion" Ubi est huvudbetydningen 'aliquid quod est omnino nova et prius non fuisse. "


Av Mikael Wahfridsson
söndag, 13 oktober 2019 17:30
Gästblogg

Ett försvar för Pre-trib

En fråga många ställer sig i förhållande till Jesu återkomst är när uppryckandet av de troende skall ske? Man talar om tre olika rättningar i frågan: pre-trib läran, mitt-trib läran och post-trib läran. Det här kommer att bli ett försvar för pre-trib läran. Det vill säga, att uppryckandet av de troende sker innan vedermödans start.

När det gäller Jesu tillkommelse så är det tre saker vi måste skilja åt. Det är Guds plan för församlingen, Israel och för hedningarna. Felet vi ofta gör är att vi blandar Guds löften och planer för Israel, för och med församlingen. När församlingen tar Israels plats och omvänt så blir det fel. Vi måste skilja på när Gud talar till Israel och när Gud talar till församlingen.

Israel

På lagens tid var Israels folk de speciella bärarna av Guds frälsningsplaner. GT:s huvudtema är Messias, hans komma och hans rike – Det härliga, lovade Rike, där Israel ska bli det centrala folk, och där Israels land och Jerusalem ska bli mittpunkt för jordens geografiska, politiska och andliga centrum.

Herrens lag ska utgå från Sion, och hans ord från Jerusalem, och folkslagen ska strömma dit. Rättfärdighet, frid och frälsning ska råda på denna jord, i detta fredsrike, som också är tusenårsriket.

Hedningarna och Församlingen

Att folklagen skulle bli frälsta, som konsekvens av det Messianska Rikets upprättelse var alltså ingen hemlighet i GT. Men att Herren hade förberett en särskild hushållning för hedningarna, genom att sända den helige Ande till jorden, för att utvälja ett himmelskt folk vid Guds nåds evangelium som är församlingen, var en hemlighet på den tiden. Därför är heller inte församlingen nämnd i GT, och också väldigt begränsat i Jesu undervisning.

Denna fantastiska hemlighet, att vi hedningar har blivit medarvingar till Guds löften, blev först förmedlat genom aposteln Paulus, som själv fick det i en uppenbarelse av Herren. (Efe 3:3-6, Kol 1:25-27). Den helige Ande och församlingen är oskiljaktiga i denne hushållning. Den helige Ande har tagit permanent bolig i de troende, församlingens hjärta, och är panten på vårt arv intill uppryckelsens dag.

I församlingens tid så är vi den helige Andes tempel, det ända tempel som Gud känner på jorden i dag. Att den helige Ande har tagit sin boning här på jorden, är egentligen det ända, som är till hinder för att Antikrist kan stå fram.

Jesu Kristi Uppenbarelse – Det som snart skall hända härefter

Upp 1:19 – Skriv alltså ner vad du har sett och vad som är och vad som skall ske härefter.

Ordet ”härefter” är det grekiska ordet meta tauta, som betyder ”efter dessa saker”.

Detta är en viktig nyckelvers för hela den uppdelning som Uppenbarelse boken är skriven på. Efter att Johannes har fått lov till att skåda den himmelska synen av Jesus får han veta att han ska skriva ner:

1. Det han har sett. 2. Vad som är 3. Vad som skall ske härefter. Men andra ord en tre delad uppdelning av uppenbarelseboken.

1. Vad han har sett

I kap 1: 12-16 ser Johannes såg den förhärligade Jesus står mitt ibland de 7 ljusstakar av guld (de 7 församlingarna), med 7 stjärnor i sin hand (de 7 församlingarnas änglar). Han ser den förhärligade Jesus, som också är den uppståndne seger Herren från Golgata. Han ser honom som den förhärligade människosonen, som lammet, som lejonet av Juda stam, som den store dommaren, och som Konungarnas Konung och herrarnas Herre.

2. Vad som är

Det är en överblick över församlingens urskillnings tid, utifrån profetisk och historisk tidslinje, helt i från församlingens födelse till Jesu återkomst. 7 brev som representerar församlingen och dess andliga utveckling igenom alla tider och intill bortryckelsen.

Det första brevet sänds till Efesus församlingen som representerar församlingens första tid, nämligen den apostoliska tiden. Det 7 och sista brevet sänds till Laodikea församlingen. Det andliga mörker som skissas upp i brevet är en beskrivning på den allra sista tiden innan Jesus kommer tillbaka. Det vill säga att Laodikea församlingen är ändetidens församling.

3. Och vad som skal ske härefter 

Ordet ”härefter” är det grekiska ordet meta tauta, som betyder ”efter dessa saker”. Dvs sekventiellt efter församlingens tidsålder som är presenterat igenom de 7 brev.

Upp 4:1 - DÄREFTER (dvs, när församlingens tid på jorden är över, och den är blivit fulltalig) såg jag, och se, en dör stod öppen i himlen, och den röst jag först hade hört TALA TILL MIG, SOM EN BASUN, sade: ”KOM HIT UPP, så skall jag visa dig vad som måste ske härefter.” (nämligen efter församlingens tidsålder) GENAST kom jag i Anden, och se en tron stod i himlen och någon satt på tronen.

Här är församlingens uppryckelse från 1 Thess 4:16 i likhet med den uppenbarelse Johannes fick. En stark röst, en Guds basun och ett uppryckande. En härlig parallell! Johannes får i anden se den uppryckta församlingen som är representerade genom de 24 äldste omkring tronen.

Vi får ett himmelskt ”screanshot” i kap 4 och 5 som är efter uppryckelsen, men före vedermödan på jorden. Från kap 6 är vi tillbaka på jorden, och Johannes ser i fågelperspektiv vedermödan utspela sig på jorden i kap 6-19.

De 24 äldste runt omkring tronen

Tidigare påstod jag att de 24 äldste är församlingen som är representerad i himlen genom uppryckelsen före vedermödan. Vi kan börja med att sammanlikna informationerna omkring de 24 äldste och löften till församlingen:

De 24 äldste

Löften till de heliga

Sitter på troner (Upp 4:4,11:6

Har vita kläder (Upp 4:4)

Segerkrans på huvudet (Upp 4:4,10)

Är kungar (Upp 5:10

Är präster (Upp 5:10)

Troner (Matt 19:28, Upp 3:21

Vita kläder (Upp 3:4-5)

Segerkrans (1 kor 9:25, Fil 4:1,2)

Blir kungar (Upp 1:6, 2:26, 20:6)

Blir präster (Upp 20:6)


I Upp 5:9
 så sjunger de 24 äldste en ny sång till Kristus och offerlammet:

v.9 Och de sjöng en ny sång: ”Du är värdig att ta bokrullen och bryta dess sigill, ty du har blivit slaktad, och med ditt blod har du åt Gud köpt människor av alla stammar och språk, folk och folkslag. V.10 Du har gjort dem till ett konungadöme, till präster åt vår Gud, och de skall regera på jorden.”

Som många gånger tidigare har det blivit fel i översättningen från de grekiska grundtexterna. Bland annat KJV som bygger på majoriteten av den grekiska grundtexten översätter så här i stället för:

v.9 Och de sjöng en ny sång: ”Du är värdig att ta bokrullen och bryta dess sigill, ty du har blivit slaktad, och med ditt blod har du åt köpt oss till Gud av alla stammar och språk, folk och folkslag. V10 Du har gjort oss till kungar och präster åt vår Gud, och vi skall regera på jorden.”

De 24 äldste identifierar sig själva med de troende och är alltså alla lösköpta människor som har blivit frälsta vid tron på Jesus Kristus på jorden. De är i himlen från vedermödans start redan när första sigillets början.

Uppryckelsen var en hemlighet

1 Kor 15:51 – Se, jag säger er en hemlighet: Vi skall inte alla insomna, men vi skall alla förvandlas, i ett nu, på ett ögonblick, vid den sista basunens ljud.

Precis som att församlingen var en hemlighet som blev uppenbarad genom Paulus, så är också uppryckelsen en hemlighet som blir uppenbarad för oss. Det grekiska ordet for hemlighet är ”Mysterion” där huvudbetydningen är ”något som är helt nytt och inte har varit förut”.

Vi hittar inga häntydningar till uppryckelsen i GT, och det betyder att Jesus inte undervisar om uppryckelsen, utan bara hans synliga komma för Israel. Uppryckelsen var en hemlighet intill att Paulus förmedlar vidare den uppenbarelse som Gud har anförtrott honom. Uppryckelsen är beskriven i 1 Kor 15 och 2 Thess 2.

Den 70 årsveckan

Profetian i Daniels bok omfattar de 70 årsveckorna som är en betydningsfull skiss över Israels historiska och profetiska tidslinje, som sträcker sig helt från den Babyloniska fångenskapen till Kristi andra komma som Israels Messias.

Dan 9:24 – Sjuttio veckor är bestämda över ditt folk och över din heliga stad för att göra slut på överträdelse, försegla synder, försona skuld, föra fram en evig rättfärdighet, fullborda syn och profetia och smörja den Allra heligaste.

Den 70 och sista årsveckan har med Israel och det judiska folket att göra och inte församlingen. I Dan 9:24 kan vi se att alla 70 årsveckor har med det judiska folket och Jerusalem att göra. Precis som de första 69 veckorna inte hade något med församlingen att göra så har heller inte den sista årsveckan med församlingen att göra.

Israel och världen

Den sista årsveckan som också är vedermödan som är beskrivet i Upp kap 6-19, och är Guds handlande med Israel och denna värden. Församlingen är den parantes som ligger i mellan den 69 och den 70 årsveckan som är beskrivet i vers 26 – men slutet kommer som en störtflod. Intill änden skall det råda krig. Förödelsen är fast besluten. 

Gud kan inte avsluta sitt program med församlingen och Israel innan han har uppfyllt förbundens bestämmelse med dem.

Församlingens tidsålder avslutas

Alltså har Gud, innan vi går in i den sista årsveckan, avslutat det vi kallar församlingens tidsålder som påbörjades på pingstdagen, och har fortsatt i 2000 år. När Gud väl har avslutat församlingens tidsålder kan Gud fortsätta sitt ”program med Israel”.

Hans förbund med Israel kan bara uppfyllas under de sista 7 åren i Daniels profetia. Då Guds löften till Israel er villkorslösa är det bara Gud själv som kan uppfylla dem.  I Romarbrevet kapitel 11 redogör Paulus, att Gud måste avsluta sitt program med kyrkan innan han kan fortsätta sin plan med Israel.

Apg 15:14 -16 – Simeon har berättat om hur Gud först såg till att han vann ett folk åt sitt namn bland hedningarna (NT-församlingen). Det stämmer överens med profeternas ord, där det heter: Därefter skall jag vända tillbaka och åter bygga upp Davids fallna hydda.

Vi ser det sekventiella skilje i Jakobs tal. Först kom församlingens tidsålder, och därefter, ska han bygga upp Davids fallna hydda.

Vedermödan är en förberedelse för Israel inför tusenårsriket. Israel ska ha möjlighet för att välja mellan Antikrist och Messias. Under vedermödan dömer Gud Israel och inbjuder samtidigt det judiska folket in i det Messianska riket. Guds vrede ska föra Israel och nationerna till besinning och omvändelse.

Herrens dag och Jesu Kristi dag

Här vi ser på NT församlingen, och speciellt på tiden för församlingens uppryckelse är det av stor betydning att vi känner till skillnaden på Herrens dag och Jesu Kristi dag. Vid första antagande kan det se ut som att det är tala om samma dag, men faktum är att dessa ”två” dagar är av helt olika karaktär och har helt olika innehåll för ändetiden.

Sef 1: 14-16 – HERRENS stora dag är nära, ja, nära, och den kommer med hast. Hör, det är HERRENS dag! Då ropar hjältarna i ångest. En vredens dag är den dagen, en dag av ångest och nöd, en dag av ödeläggelse och förödelse, en dag av moln och dis, en dag då ljud av horn och härskri höjs mot de befästa murtornen…

2 Tess 2:2 – När det gäller vår Herre Jesu Kristi ankomst och hur vi skall samlas hos honom, ber vi er, bröder, att inte så plötsligt tappa befattningen och bli skrämda, vare sig av någon ande eller av något ord eller brev, som påstås komma från oss och som går ut på att Herrens dag har kommit.

När det gäller Herrens dag så om handlar den, den vredes och domstid som kommer att gå ut över jorden i en tidsperiod som sträcker sig från uppryckelsen (vedermödans start) och till tusenårsriket. Jesu Kristi dag är inte alls nämnd i GT, då den har med den stora hemligheten att göra, nämligen sanningen om NT-församlingen och dens uppryckelse i härlighet.

Jesu Kristi dag är därför enbart en NT- uppenbarelse. Herrens dag är inte bara en GT uppenbarelse, men dommens tid över folken är mer detaljerad i NT och speciellt beskriven i Upp kap 6-19. ”Herrens dag” angår jorden och människorna på jorden medan Jesu Kristi dag angår NT församlingens uppryckelse och dens framställning inför Fadern i det himmelska.

När det gäller Jesu Kristi dag så är det en benämnelse på den dag då Jesus ska komma på skyarna för att hämta sin fulltaliga församling till sig.

Fil 1:6 – Jag är övertygad om att han som har börjat ett gott verk i er också skall fullborda det intill Kristi Jesu dag.

Betydningen av denna vers är att den helige Ande som på pingstdagen börjades sitt verk med att utvälja ett himmelskt folk, kommer att fullföra och göra detta folk fulltalig intill Jesu Kristi dag, d.v.s. intill att Jesus kommer för att hämta hem sin församling till de himmelska boningarna – som alltså sker före Herrens dag.

Församlingen i Tessalonika

2 Tess 2: 1-12 - Församlingen i Tessalonika hade blivit skrämda av falska lärare som hade undervisat att Herrens dag, med allt vad den innebär av vrede och vedermöda redan hade börjat. Det ser till och med ut som att någon hade sänt falska brev och utgivit sig för att vara Paulus för att ge brevet auktoritet. Paulus varnar kraftigt mot denna falska förkunnelse, och börjar undervisa om sanningen angående denna ”Herrens dag”.

För det första hade Paulus i 1 Tess 1:10 lovat församlingen att Jesus skulle frälsa dem från den kommande vredesdomen, därför var deras förskräckelse så mycket större när de helt plötsligt trodde att de var mitt i den. Paulus lugnar dom och förmedlar församlingen att Herrens dag inte kan inledas före det att syndens människa, dvs Antikrist först har trätt fram, och understryker att detta inte kan ske före det att ”den som håller igen” först har blivit röjt ur vägen. (först tas bort), dansk översättning)

Vem eller vad håller igen?

Vers 4-8 omhandlar Antikrist, och den som håller honom tillbaka så att han inte kan träda fram. I dag skriver vi 2013, och vi kan konstatera att den/han som håller tillbaka är här fortfarande då Antikrist inte har trätt fram ännu. Det som håller igen blir både beskrivet som ”det” och ”han”. Ordet ande som i den helige Ande är ordet ”pneuma” på grekiska. Det är ett ord i intetkön.

I och med att den helige Ande samtidigt är Gud, blir han också beskriven som ”han”. Det har varit många gissningar på vad som håller Antikrist tillbaka, men den som både är neutrum samtidigt som maskulin kan inte vara någon annan än den helige Ande. Den helige Ande är tätt knuten till församlingen, och har varit sedan pingstdagen i Apg 2. I GT verkade den helige Ande också på jorden men i stället uppifrån. På samma sätt som han också kommer att göra i vedermödan.

Den helige Ande

Den helige Ande kommer i vedermödan att fortsätta att verka i människor men från uppryckelsens stund från ovan. Därför ser vi inte den helige Ande representerad efter kapitel 3 i Uppenbarelses boken. I breven till de 7 församlingar hör vi dessa ord: Den som har öron må höra vad Anden säger till församlingen. Efter kapitel 3 som är församlingens uppryckelse är det inte längre den helige Ande som talar. Upp 13:9 – Den som har öron må höra. Det är inte heller den helige Ande som kommer med olika frälsnings och doms budskap till människor i vedermödan, det blir gjort av änglar. (Upp 14:6-7).

När församlingen blir uppryckt har den helige Ande ingen plats att verka utifrån mer då församlingen är det enda tempel som Gud känner till i dag. (1 Kor 3:16). Den enda församling som är representerad i vedermödan är skökoförsamlingen, och den kan den helige Ande inte verka utifrån.

Avfall eller avgång?

2 Tess 2:3 – ..Ty först måste avfallet komma och laglöshetens människa, fördärvets son, öppet träda fram

Det ord som i grekiskan blir översatt avfall är ordet ”apostasia”. Substantivet ”apostasia” kommer från verbet ”afistemi” vars huvudbetydning är ”att flytta sig” eller ”att flytta något från ett ställe till ett annat”. Ordet används speciellt i förbindelse med att någon flyttar från ett ställe till ett annat, eller om man går bort eller skiljer sig från någon.

Ordet kan också användas i förbindelse med religiös förförelse eller avfall som är beskrivet i 1 Tim 4:1. Några av de första protestantiska bibelöversättare valde att översätta med det engelska ordet ”departure”, som betyder att resa bort eller försvinna.

Några av de mer kända bibelöversättare som översatte ordet med försvinna/resa bort är bland andra Kenneth Wuest, Genovabibelen, John Dawson , Coverdale, Crammer osv. Skulle man precis som nämnda översättare använda ordet ”departure” i stället för avfall ville det naturligtvis ge mycket större klarhet i förhållande för uppryckelsen och vedermödan. Det ville också ge mycket mer mening i förhållande till förståelsen för teksten från både 1 Tess och 2 Tess.

Församlingen skall inte in i vedermödan eller drabbas av Guds vrede

Upp 6: 16-17 – Och de sade till bergen och klipporna: ”Fall över oss och göm oss för hans ansikte som sitter på tronen och för Lammets vrede. Ty deras vredes stora dag har kommit, och vem kan då bestå?

Upp 15:1 – Och jag såg ett annat stort och underbart tecken i himlen: sju änglar med sju plågor, de sista, ty med dem når Guds vrede sin fullbordan.

Vedermödan är det samma som Herrens dag, som är det samma som Guds vredes dag. Hela vedermödan är Guds vredes dag och inte bara en den sista delen av den.Vi kan se att redan vid 6 sigillet så har Lammets vredes dag kommit. I kap 15 så ser vi att Guds vrede blir fullbordad med de 7 sista plågorna. Det betyder att Guds vrede inte har sin start med de 7 plågorna, utan startar tidigare.

Med de sju sista plågorna avslutas vedermödan och Guds vrede. I Tess 1: 9-10 har vi fått löfte om att vänta på Jesus från himlen (uppryckelsen), den samme som har frälst oss från den kommande vredesdomen.

1 Tess 1: 9-10 – och vänta på hans Son från himlen, honom som Gud har uppväckt från de döda, Jesus, som har frälst oss från den kommande vredesdomen.

1 Tess 5:1-9 – v.2 Ni vet mycket väl att Herrens dag (vredesdomen/vedermödan)kommer som en tjuv om natten. V.9 – Ty Gud har inte bestämt oss till att drabbas av vredesdomen utan till att vinna frälsning genom vår Herre Jesus Kristus.

Detta avsnitt vi precis har läst är mycket intressant. 1 Tess kap 4:13 och framåt handlar om församlingens uppryckelse och möte med Jesus i rymden. Paulus sätter igen uppryckelsen i förhållande med vedermödan som blir beskrivet i Kap 5:1-3.

Han fortsätter att beskriva att den dagen, d.v.s Herrens dag inte kan överraska oss som en tjuv för vi tillhör ljuset. Han avslutar det hela med att bekräfta att det är vedermödan han har undervisat om, och säkrar oss att vi inte skal drabbas av vredesdomen, men vinna frälsning genom Jesus.

Församlingen Filadelifia

Församlingen Filadelfia, som representerar en av de två ändetids församlingar fick löfte om att bli bevarad från den prövningens stund, som skall komma över hela världen. Detta löfte är ett av de starkaste löften om att församlingen ska uppryckas förde den sista årsveckan.

Upp 3:10 – Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet, skall jag bevara dig, och rädda dig ur prövningens stund som skall komma över hela värden och sätta dess invånare på prov.

Det grekiska ordet för bevara är det grekiska ordet (TEREO). Verbet är använt två gånger i den här versen. Första gången blir det översatt bevara, men andra gången rädda dig ur i den svenska översättningen. I KJV är båda orden översatta med bevara vilket ger en helt annan betydning:

10Because thou hast kept the word of my patience, I also will keep thee from the hour of temptation, which shall come upon all the world, to try them that dwell upon the earth. (King James Version)

Thayer hävdar att när detta ord används med det grekiska ordet ”en” betyder det att ”stå fast i en sak”, men när det används med ”ek” betyder det precis som King James har översatt ”bevarad från”. Samma sätt har ”ek” använts när det har översatts i 1 Tess 1:10 - ..som har frälst oss från den kommande vreden. Ville Johannes visa att det var ”i prövningens stund” hade han skrivit: ”en te hora”. I stället väljer Johannes att skriva ”ek tes horas” som just betyder ”från prövningens stund”

För vem är vedermödan?

Upp 3:10 - prövningens stund som skall komma över hela värden och sätta dess invånare på prov.

Att prövningens stund är ett utryck för Guds vrede och det som ska komma över värden är de flesta eniga om. Men varför kommer den? Är det för att pröva och rena församlingen? Nej, det är för att sätta dess invånare, över hela värden, på prov. Detta riktar sig till människor som är kvar på jorden efter uppryckelsen, och som har anslutit sig till Antikrist.

Ordet ”dess invånare” (katoikeo), som är använt här är ett starkt ord. Ordet handlar om något varigt och konstant. Det betyder att domen gäller dem som har gjort jorden till deras riktiga hem, och identifierar sig med jordens handel och religion. De har gjort jorden till sitt permanenta hem, vilket omöjligt kan referera till församlingen.

Den sanna kyrkan består av främlingar och gäster på denna jord. (1 Pet 2:11), och som söker det som är därovan (Kol 3:1-2), som har deras medborgarskap i himlen (Efe 2:19), och som har sitt hem i himlen (Joh 14:2).

Vem väntar vi på?

Tit 2:13 – Medans vi väntar på det saliga hoppet, att vår store Gud och Fräsare Jesus Kristus skall träda fram i härlighet.

Det är inget tvivel om att vår förväntning och vår glädje är Jesu tillkommelse. Vi ska inte vänta på Antikrist, vedermöda och Guds vrede. Om Herren hade i sinne att hans folk skulle igenom vedermödan och Antikrist regi så hade han också varnat och förberett sin församling på det. För i så fall skulle Antikrist träda fram innan uppryckelsen kunde ske.

Evangeliet om riket

Det är heller inte det nådens evangelium som blir predikat i vedermödan, men i stället evangeliet om riket. Detta evangelium blir predikat av de 144000 utvalda judarna som kommer att förkunna Messias upprättelse av det messianska riket. Nådens evangelium som vi känner det blir avslutat i och med att församlingens tidsålder blir avslutad.

Martyrerna ber också Gud om att hämna sig på sina fiender. Detta är heller inte den troendes vittnesbörd i församlingens period. Vi ber inte att Gud ska hämnas våra fiender, vi ber Gud om att frälsa alla människor. (Rom 12:19) De två vittnen får också makt att hämna sig på och straffa sina fiender.

Avslutning

Församlingens uppryckelse var en hemlighet intill att Paulus fick den förmedlat till församlingen. Därför hör vi inte Jesus undervisa om uppryckelsen. Jesus predikar uppståndelse på den yttersta dagen och sin synliga komma för Israel.

Dan 9 visar tydligt att den 70 årsveckan är till för Israel och Jerusalem, inte för församlingen.

Genom att blanda ihop Guds program för Israel och församlingen blir det fel. Genom många bibelord lovar Herren oss att församlingen inte skal drabbas av vredesdomen, men bli frälst från den. Vredesdomen eller Herrens dag är hela 7 års period. Församlingen skall därför uppryckas innan den sista årsveckan börjar. Precis som Filadelfia församlingen skulle bli bevarad från prövningens stund.

Efter kap 3 i Uppenbarelseboken finner vi inte längre församlingen mellan kapitel 6-19 som också är vedermödan på 7 år. Vi ser heller inte den helige Ande som är tätt knuten till församlingen. När den helige Ande som bor i de frälsta är borta från jorden, är det fritt fram för Antikrist och hans regi. Den ända kyrka som är tillbaka är skökan.

Vi hittar inget belägg för att församlingen ska igenom vedermödan men tvärtom bli bevarad från den. Vi skal vänta och ha Jesu Kristi dag levande i våra hjärtan. Vedermödan eller Jakobs nöd är till för dem som bor på jorden. Israel och judarna kommer att prövas på ett speciellt sätt om de vill erkänna Jesus som messias eller inte. Antikrist i sin tid Guds tabernakel som också är församlingen. Församlingen är representerad i himlen redan vid vedermödans start genom de 24 äldste. När Herren vänder tillbaka till jorden i Upp 20 så är församlingen tillsammans med änglarna med.

Jesus kommer snart!


DEL 2

Det här är en fortsättning på det första inlägget ”Jesu återkomst före vedermödan,” som på samma sätt är ett försvar för Pre-tribläran som betyder att uppryckandet av de troende sker innan vedermödan. Vi hittar många fantastiska berättningar i GT som är förebilder på uppryckelsen, vedermödan och den tid vi lever i. Jag vill visa på några av de berättningar från GT som kan visa och bekräfta en uppryckelse innan vedermödan.

Guds vrede

När vi talar om lidande måste vi börja med att skilja på det generella lidande vi möter i världen (gr.thlipsis) och det lidande vi möter i den stora nöden (gr.Thlipsis Megas) som Jesus talar om i Matt 24, och Daniel i kap 12. I den här världen kommer de troende att få uppleva en andlig kamp mot furstar och väldigheter, sitt eget kött, och lidande för evangeliets skull. Det slags lidande har Jesus aldrig lovat oss att vi kommer att bli fria ifrån. Den vreden vi möter i vedermödan är något annat och är något som ordet har lovat oss att vi inte behöver uppleva eller gå igenom.

På senare tiden har Guds vrede börjat ha olika betydningar för människor. Man nämner Lammets vrede, Människans vrede, Satans vrede och Guds vrede och blandar ihop det. Det är också delade meningar om både när och hur Guds vrede inträffar.

Vedermödans konsekvenser

Uppenbarelseboken kan vi se att vedermödan startar i Kap 6 med att de sex första sigillen bryts av Lammet och slutar med Guds sju vredesskålar i kap 16-18. Redan under de sex första sigillen ser vi en förödande konsekvens för livet på jorden. De sex första sigillen för med sig krig, hungersnöd, plågor och orsaker död för en 1/4 av jordens befolkning. Med andra ord cirka 1,7 miljarder människor kommer att dö vid de första sex sigillen. Vid sidan av det här så kommer det att finnas martyrer av människor som blir troende under vedermödan.

När änglarna blåser i de 7 basuner så utlöser det automatisk nya straffdomar mot jorden. De här domarna kombinerar kraftiga naturkatastrofer med övernaturliga plågor. När de 7 basuner är klara med sina plågor så har en tredjedel av vattnet förstörts, en tredjedel av allt livet i havet har dött, och en tredjedel på jorden kommer att brännas upp, och en 1/3 av de människor som överlevde de första sex sigillen kommer att dö. Med andra ord ytterligare cirka 1,7 miljarder människor av jordens befolkning.

Vredesskålarna fullbordar Guds domsslut

Vi har inget tal på hur många människor som kommer att få lov till att sätta livet till under vredesskålarna men vi kan bara gissa. Jesus själv säger att om inte den tiden förkortas kommer inget människa att bli frälst (Matt 24:22). Dessa vredesskålar är ut över all beskrivelse, och det är svårt att förstå konsekvensen eller betydningen av dem.

Dessa vredesskålar blir fullbordan av Guds domsslut. Upp 16:16-21 talar om en så stor jordbävning att det aldrig någonsin har funnits något liknande tidigare. Konsekvensen av den kommer att göra så att alla öar flyr, och bergen kommer inte att finnas mer. Tro mig när jag säger att ingen önskar att vara på jorden på den tiden.

Vedermödan är ramen för den kommande vreden

Med andra ord så är vedermödan tiden då Guds vrede blir manifesterad och utgjuten över hela jorden. Den kommande vreden är inte en enkel dag, precis som att Herrens dag inte är det heller. Guds vrede, den kommande vreden, Herrens dag, vredesdomen osv. är en tidsperiod som börjar med att det första sigillet bryts och kulminerar vid Jesu synliga komma för Israel och världen, där Guds vrede också blir uppenbarad.

Paulus gjorde det klart att församlingen inte skulle vara på jorden under den här tiden av domsslut som vedermödan är. I 1 Tess 1:10 så talar Paulus att Herren kommer att frälsa oss från den kommande vredesdomen. Ordetfråni Grundtexten betyder från med hänsyn till både tid och plats, så att vi med andra ord inte kommer att vara närvarande när det händer. Ty Gud har inte bestämt oss för att drabbas av vredesdomen utan till att vinna frälsning genom vår Herre Jesus Kristus.

Guds vrede varar hela vedermödan

När det handlar om Guds vrede så påpekar ofta människor att det inte är det samma som den stora nöden, och de har helt rätt. Den stora nöden är på 3,5 år som startar med förödelsens styggelse och Guds vrede eller vredesdomen varar i hela vedermödan på 7 år.

Upp 6:16-17 – ”Fall över oss och göm oss för hans ansikte som sitter på tronen och för Lammets vrede. Ty deras vredes stora dag har kommit, och vem kan då bestå?

Upp 15:1 – Och jag såg ett annat stort och underbart tecken i himlen: sju plågor, de sista, ty med dem når Guds vrede sin fullbordan.

Här ser vi att redan vid det sjätte sigillet så har Lammets vredes dag kommit, som är det samma som Guds vredes dag, då Lammet och Fadern är samma person. Ofta så påpekar man att de sju sista plågorna – som också är Guds vredesskålar är själva Guds vrede. Men i kap 15:1 kan vi se att Guds vrede når sinfullbordanmed dessa sista plågor, alltså inte sin början. Det är alltså bara själva avslutningen av Guds vredes period som avslutas med de sista 7 plågorna.

Räddad från både tid och plats

Abraham påminde Herren i sin argumentation om Sodom och Gomorra att det strider mot hans natur att förgöra de rättfärdiga tillsammans med de ogudaktiga (1 Mos 18:23).

Petrus undervisar oss genom att ge oss exemplet med Lot för att visa att Lot inte var ett tillfälligt exempel men en generell princip från Guds sida, att Herren ”frälser de gudfruktiga ur frestelsen” engelsk översättning: The Lord knows how to rescue godly men from trials”. Ordet from (ur) betyder från tid och plats från denna händelse.  

Varningar till församlingen

Frågan är om vi kan hitta ord där Herren talar tröst eller varningar till sin brud inför den kommande vredesdomen? Kan vi hitta ord där han lovar oss att beskydda och bevara oss genom denna fruktansvärda tid som vedermödan är? Kan vi överhuvudtaget se församlingens existens under själva vedermödan?

Nej, det kan vi inte! Just därför att han hänvänder sig till Israel när församlingen är borta, och kan då fortsätta sitt program med Israel under den sista årsveckan, samtidigt att han lovar oss att vi inte ska bli drabbade av den kommande vreden.

Som på Noas tid

Matt 24:37 – Ty som det var i Noas dagar, så skall det vara vid Människosonens återkomst.

Herren önskar att vi ska studera Noa och jämföra med denna tidens avslutning. I Matt 24:37 kan vi läsa att på samma sätt som det var i de dagar, då Noa levde ska det vara vid Herrens återkomst. Det vi kan lära oss av Noas dagar är om tiden före syndafloden, själva syndafloden och Herrens beskyddande hand över Noa och hans släkt.

Jesus fortsätter att förklara att de människor som överlever vedermödan kommer omedelbart att bli dömda innan 1000 års riket. Några blir bortryckta till doms och andra får lov till att gå in i det Messianska riket. På samma sätt som vid syndafloden kommer människor att bli bortryckta till doms. Människorna på Noas tid gick under på grund av syndafloden, och på samma sätt kommer människor att gå under i själva vedermödan, och straks efter vid Jesu dom.

Tre slags människor

Det fanns tre olika slags människor som levde på Noas tid innan syndafloden kom. Det var de otroende som förkastade Herrens ord, och alla gick under i syndafloden. Det var Noa och hans släkt som blev bevarade genom syndafloden, och det var Enok som blev uppryckt till Herren innan syndafloden kom. På var sitt sätt representerar dessa människor tre olika kategorier som vi kan jämföra med vår tid i dag. På precis samma sätt så ser vi tre slags människor i dag när vi är på väg mot vedermödan och den avslutande tiden:

·   Människorna som gick under i syndafloden på Noas tid representerar de icke troende, som inte har tagit i mot Jesus som sin frälsare. De människorna kommer att gå in i vedermödan, och bli utsatta för Guds vrede. Dom som inte omvänder sig i vedermödan kommer att bli dömda av Jesus och kommer sedan att bli kastade i den brinnande eldsjön.

·   Noa representerar den rest av Israel som Herren kommer att fullborda sina löften med i 1000 års riket. Noa är alltså det utvalda Israel, som på ett speciellt sätt kommer att bli beskyddade under vedermödan. 3,5 år in i vedermödan kommer de troende judarna att fly ut i öknen där Herren kommer att beskydda dem för Antikrist och hans förföljelse. Noa blev bevarad genom syndafloden och det kommer också en del av det judiska folket att bli.

·   Enok är en bild på församlingen som inte fick del av syndafloden och Guds Dom då han blir uppryckt och hämtad av Gud innan floden kom.

Enok/Hanok är en förebild på församlingen

1 Mos 5:24 – Sedan Hanok på detta sätt vandrade med Gud fanns han inte mer, ty Gud hämtade honom.

Hanok är en mycket talade förebild när det gäller församlingens uppryckande i förhållande till tiden för den Antikristliga vedermödan. Hanok levde i det 7 ledet från Adam, och levde i en mycket speciell tid, nämligen i tiden före syndafloden. Ordet säger att på den tiden så var människornas ondska stor på jorden, och människors hjärtan och motiv var helt igenom onda.

Mitt i detta syndiga människovimmel så fanns det en man, Hanok, som trodde på Gud och vandrade med honom. (1mos 5:24) Vittnesbördet om Hanok är att han hade funnit nåd av Gud. (Heb 11:5)

Hanok blev uppryckt

Heb 11:5 - Genom tron togs Hanok bortutan att möta döden. Och man fann honom inte mer, ty Gud hade tagit honom till sig.

Hanok blev uppryckt utan att smaka döden för Gud hade tagit honom till sig. I tiden före sitt uppryckande så förkunnade Hanok, för människorna i hans samtid, om den kommande Gudsdom och straff över synd och gudlöshet. När syndens mål var nått kom också Guds dom över synden på Noas tid och han sände syndafloden, men då var Hanok redan uppryckt till Herren.

Syndafloden är en bild på den vrede som Gud kommer att sända över jorden och de ogudaktiga människorna i ändens tid – den kommande vredesdomen (1 Thess 1:10)

Transporterad till ett annat ställe

Det grekiska ordet för ”tagit honom till sig” är metatithemi, och blir i KVJ översatt ”transportet”, dvs överflyttad, transporterat till ett annat ställe. Hanok blev med andra ord transporterad eller överflyttat till himlen för att han inte skulle smaka döden. 1 Kor 15 talar om att inte alla ska insomna, men alla ska förvandlas. Det är Paulus som beskriver uppryckelsen av församlingen där inte alla ska möta döden, men uppleva att Herren tar oss hem till sig.

Precis som att Hanok representerar församlingens uppryckelse innan vedermödan, så representerar Noa och hans familj, den lovade rest av Israel, som ska bli bevarade genom vedermödan, och som ska uppleva det messianska rikets välsignelser.

Sjunde släktsledet från Adam

Det som kan vara intressant att nämna i sammanhanget är att Hanok var det sjunde släktsledet från Adam. Församlingen är på samma sätt den sjunde församlingen som blir presenterad i Uppenbarelseboken kap 3.

Vi lever i Laodicea tiden, som utifrån en historisk och en profetisk tidslinje för församlingen också är den sista tidens församling innan uppryckelsen. Vi lever också i början av det sjutusende året efter skapelsen, där Hanok blev uppryckt som sjunde släktsled efter Adam.

Hanoks betydelse

R OT ex nomine Enoch vero studio et doctrina quae facit puto nos efficit missionis Iesu partem imperium in congregatione. - " Euntes ergo docete omnes gentes" (Matthew 28:19 )

Secundum Judaeorum traditiones, ut compleretur dies Pen tecostes natus est Enoch, quod natus et die in congregatione. Hanoks raptu vitam priusquam flumen clarum exemplum est de raptu; et congregatione.

Quod salvus multus evadere iram Dei

Exodus 19:22 I - "Ego non subvertam urbem pro qua locutus es. Sed festina et salvare ibi quia non potero facere quicquam donec ingrediaris sunt "

C ud audissent clamorem Sodomorum et Gomorrae et regnavit peccatum graves civitates videbant. Pactum cum Abrahamo Dominus perdam civitates decem iustos in civitatibus essent. Non est iustus autem in decem urbes et iustum est simplex - Lot.

Non obstante aliquo quod commisit Dominus posuit in eo civitatem perdere et condemnare eorum. Sodoma et Gomorra et iram Dei iudicio subiectus, et sulphur pluam super eum et urbes. Indignationis Dominus donec incipiat Lot non esset tuta urbe vicina Segor.

Luc XVII: 28-29 - Et eodem modo factum est in diebus Lot: edebant et bibebant, emebant et vendebant, plantabant et die autem exiit Lot a Sodomis, pluit igne et sulphure caelo, perdiditque omnibus illis.

Dominus OT remota est a tempore Dei iudicium experti essent, et in quo loco in dolore. Loth angelos missos nuntiare non liberet Deus arbitrio committitur ivit tutum. Lot subtractum est pictura conventus et loca ab ira ventura.

II Petri II: 7-9 - salvus erit iustus: sed et Loth qui erat collecta fatigat edendi ex impius remissiorisque vitae erat.

P Capu de eius eciam iudicio docebit permanat etiam in omnes qui cogitant iniquitatem et ostendit nobis Deus non est iustum cum impio.  

Daniel et tres viri in camino

II istorien circa Daniel, et trium in camino virorum in Vetus Testamentum est in fabulis, ut ostendam in pictura est patet in futurum tribulationis et complementum.

Nabuchodonosor exemplo est Antichristi et statuam auream campo Dura Babylonis. Nota statua cubitorum sexaginta et sex, quibus comparari potest antichristus oratio 666. Nabuchodonosor cogebat homines cadentes adorate hac nulla effigies, ubi ex illis qui increduli fuerunt mittatur in fornacem ignis ardentem . De camino ardenti, quod est imago Dei, et in ira magna in angustia tribulationis. (Prophetia Malachiae IV: I - Ecce enim dies veniet succensa quasi caminus ejus.)

S adrak Misac et Abdenago Nabuchodonosor noluit adorare statuam in fornacem missi sunt. Ignis succensus est regi iussit septuplum quam umquam esse, nec perfectioni orationis pictum. Praesidio misit angelum suum miserant Sedrac Misac et Abdenago de camino et ignis egressus sine ullo damno ictum.

Sed quod rogat quaestio est Daniel de hac fabula est, ubi aliqua. Qui autem unum genu adoraverunt statuam contulerit; Quidni etiam, cur non etiam in fornacem missus. Daniel possumus esse satis constat Sed non curvaverunt genua ante statuam Nebuchadnezaris. Ut non sisterent modo quo quisque cum Daniel audieritis sonitum tubae, seu fornacem ignitam trajecerit in passionibus inhabitantes afficeret. Dei, quod 'transtuli eum ibi. "

Hos descriptione rex fuit in camino tres iudaeorum (Dan 3,12). Quod tres viros Iudæos electis Israel, qui est imago Dei retinebitur per quod tribulationis, et Daniel, dilectis (Daniel 10:11) congregatione, qui est imago Dei retinebitur inde ad tribulationis. 

Docuit de illo raptu Paulus

P A. primus homo fuit super terram, qui munera et revelationis doctrina Pauli in raptu vidit circiter XX annis post crucem. Quia Iesus esset qui ad eam diem non ignota docere discipuli eius in tempore illo raptu. Et raptus Ecclesiae describit maxime Thessalonians 4:16 in I et I Corinthians 15:52.

Una autem actio non potest esse certissima, ut memoriter a GT ad collectam est Isaiae XXVI, 19-21. Volo experiri possim comparare nos videamus quid apud Esaiam XXVI; et Paulus ad Thessalonicenses I de doctrina de raptu IV, 16-17 & V, IX.

Isaiae textum in nigrum et rubrum Paulum.

J es 26:19 - sed vivimus et mortuos: non eorum corpora oriri. (Prima enim mortui in Christo resurgent)  expergiscimini, et laudate qui habitatis in pulvere, quia ros lucis ros lucis est: et terra dabit ex mortuis. Me venite et eamus in cubicula tua; claude ostia tua super te. (Deinde nos, qui vivimus, qui relinquimur simul rapiemur cum illis in nubibus obviam Domino in aere)  super te, abscondere modicum ad momentum, donec pertranseat indignatio. Ecce enim Dominus egreditur de loco suo ut visitet iniquitatem habitatoris terrae. (Quoniam non posuit nos Deus in iram sed in adquisitionem salutis per Dominum nostrum Jesum Christum) 

Etiam adjacent, ut ad XIV Ioannes: 2-3 qua Iesus loquitur in domo Patris sui mansiones multae sint, et quod iret ad nos parare vobis locum. Conventus audient vocem quod ipse audivit Ioannes in Apocalypsi: - "Ascendite huc," et in partem accipies loco paratus est pro nobis ad Dominum. Nos mos have ut vado rex in cellaria sua: et clauserunt ostium post nos. Et factum est verbum Domini de loco suo, ut visitet iniquitatem habitatoris terræ contra eum pro - Etiam quis est ira Dei.

Non hoc promissum est, de suo reditu, ubi visibilis est Dominus in Israel et in quo sunt. Promissum est, et abiit in domum suam in Ecclesia, quae est pater ejus, ut parare pro nobis locus est.

Et XXIV seniores

In principio de hoc libro superius, capitulo IV, coetus conveniant in hoc non offendit prius in Biblia inclusis. Non fuit antea tres prophetas alios ferri, quam Ioannes vidi visiones Dei throni est, sed non ex hac turba ante praedictum est. Isaias Chapter 6 Prophetia Ezechielis in illis non vident I & X apud Johannem in Apocalypsi; et quoque illis non videns Daniel 7 Caput XXIV seniores cogito sic est de solio sedebat Deum in Apocalypsis circum IV: 4

Turba haec quae non sunt ibi sicut prius: sed modo post septem ecclesiis quae sunt in illo congregatione represent ex historicis et propheticis perspective videmus in caelo. Et in loco in circuitu throni Dei antequam in tribulatione eorum non est satus in Apocalypsi VI, atque igitur credo quod raptus XXIV seniores repraesentarent ecclesiam, quae est in locum suum accipit; tribulatio ante satus. 

Et XXIV seniores qui sedebat unusquisque in solio, ut praeesset. Et sedent in circuitu throni Dei, et ipsi auxilium et in adiutorium Domini. Ita opus considunt. Albis vestiti sunt rättfärdigjorda sunt. Himation vestimenta sua sunt, quae idem est ac pupillus et Iesus, vestimenta sua. Et gestabant coronas (Stephanos) et ipsi reges sunt. Et vocavit seniores qui parati sunt, mentione omni congregatione.

Et cantantes canticum cum sjungar förlöstas in V Apocalypsis: 9-10:

" Dignus es, Domine, accipere librum, et aperire signacula ejus: quoniam occisus es, et redemisti nos Deo in sanguine tuo (us) ex omni tribu et lingua et populo et gente. Vos ipsos fecit (nos) ut intus et regiis (regum) et sacerdotibus nostris, et quod (non) regnabit Dominus super terram.

S. Si totiens e textu originali non proprie dicitur. King James habeat, neque aliis translationibus inhaereant in sedit pro prima persona plurali. Et XXIV seniores identify themselves per ecclesiam redemit, et indutus est similis eorum, et sacerdotes eorum, et reges, ut et in loco ante initium tribulationis.

summary

V. Sic et exempla Bible perspiciet munus exempla ostendere coetu Domini utrumque tempus locumque mutare adveniens ultimorum temporum movebitur terra iudicium.

Et in domum patris sui, et firmos apud nos, et abscondite nos a proximo suo pertranseat indignatio. Promittimus quod de servanda hunc ipsum mundum ex tribulatione subiectus est multitudinis. Nos sumus antichristi, non exspectantes beatam spem, et nostrae gloriae magni Dei et salvatoris nostri Iesu Christi et in. (Epistula ad Titum III, IV) Qui salvet nos ab ira ventura. (I Thess 1,10)


PARS III

D et tertia post haec scribo quasi rationem pro Pre-trib fidem, ut comportent exercitui ejus Jesum: et congregatione in ire ante et ultima septimana de 70th annis et iudicia quae egreditur super tribulationis terrae.

 

A genus eléctum, regále

U applicat ad ostentationem Iesu, semper reditus est fascinavit me, et opinionem hominum genus electum in historia non gustare mortem, sed pro ego have ut reformemur per experientiam fit quando venit Iesus in unum præciperent congregari congregatione sua vivos vertere caelum.

Dies autem appropinquat redemptio

D et per id facit ut interesting et controversiae topic, est signum quod locutus est nimis valde, ut qui versus futurum complementum, et sic de reditu Iesu.

Multi hodie populi oppressa intercidissem signa et videtis et possimus expertus est, et quod Spiritus Sanctus loquitur scilicet in Ecclesia Dei et hominum corda ad Dei est paratum. In hoc nexu, tunc incipiet populus ad redemptionem, quae est in die appropinquare altera quaestio est, ubi nos exspectare vere ad momentum uppryckelsens occurs?

Quod a multis quaestiones

E n Quidam autem ex multis quaestiones ut peteret sibi in nexu sit cum Iesu reditus de raptu occurs exspectare possimus? Conventus erit ire per tribulationis? Quod est prorsus quod ad tribulationis et etiam Antichristus est aut imago in Jesum, et nos quid exspectatis amplius? Reditus ad Jesum: et raptus est in eodem duo vel certe alia?

Spero autem et huic novissimo, et ego post scripta sunt quaestiones respondere de aliquo.

Propria opinione mea,

T reviously eram pulchellus Iesus autem sciens, quia primo recuperare sua, et post tribulationis et Pauli in raptu vidit Jesum, eadem res visibilis in reditu. Loquitur autem de reditu cur utroque coetu Israhel tribulationes mundi eripi patiar? Vidi quasi tribulationis expurgantur necessaria corporis Christi, propter vastum videmus in pluribus locis hodie.

Sed cum initio habuit aliquas ut veniant et non potui legere poterant confusa est quae in Bibliis agitatur, conatus sum, ut ipse posuit in quaestiones apte. Haec sunt propter quae venit cum suis animadversionibus.

Sicut et ego hodie pro certo salutis meae: etiam Ego enim iam venit tempus quoniam raptus congregatione. Iesus ego evello congregatione sua ultima septimana ante annos incipit de septimana 70th, ego vis ad participes aliquid cogitant ex argumentis quae dixi quid de ea loquitur.

Et raptus est Jesus, visibilia reditus

XIV Ioannes: 1-3 - Non turbetur cor vestrum. Credo in Deum creditis, et in me. In domo Patris mei mansiones multæ sunt. Si quo minus, dixissem vobis quia vado parare vobis locum Et si abiero et praeparavero vobis locum iterum venio et accipiam vos ad meipsum, ut ubi sum ego vos

IV I ad Thessalonicenses: 15-17 - hoc enim vobis dicimus in verbo Domini, quia nos, qui vivimus, qui residui sumus in adventum Domini, non præveniemus eos qui dormierunt. Cum iussu et in voce archangeli et tuba Dei descendet de caelo Dominus. Et tantum in Christo mortui sunt, resurgent. Deinde nos qui vivimus qui relinquimur simul rapiemur cum illis in nubibus obviam Christo in aera. Et sic semper cum Domino erimus

U ppryckelsen Iesus quia non est aliud nomen 'visibilis reditus. Vos could dico ut reditus Iesu occurs in primis exiebant incipientes a raptus ac ultimum in reditu suo cum magna visibilis tribulationis.

Quod raptus de Conventus

U ppryckelsen est res, ut invisibilia occurs improviso invadit. Scimus; et hoc non fieri satis iustum cum ea, et sint mihi esse vigilans et orans. Cognoscimus de raptu et tempus quando incipit intellectus concipere sed horae momentum aliquid nescimus et latebit diem fieri. 

Iesus venit occurrit nobis eritque craticula usque ad Terram spatio, ita demum in nos cælum, pro nobis: ut ubi sit. Si haberi coeptus est terra post raptum Jesu, ut nos in qua capta est se pro nobis sunt. Sed secundum Ioannem: et ut venit ad nos, ut ubi ipse est qui est in domum patris sui in caelesti regno. 

Iesus reditus visibilis

J esu visibilia sive invisibilia secretum reditus non venit. Et oculi tui videbunt illum plene apparet in nubibus cæli. In tempore diei et non mirum ergo, scimus autem quia statim post finem tribulationis, non solum 3.5 annis post tribulatio magna mane.

Superesse paucos qui tribulationibus spectaculum istud possit.

Secundum Ipsius Domini verba,

P A. subiungit quod est  «iuxta verbum Domini " cum de raptu docet et resurrectionis erimus.

Primum, quod est a Paulo I ad Thessalonicenses scripta de AD LI: sed et verisimile non Evangelistas scripta tempore quo punctum Paulus scripsi epistulam hanc. Secundo, et doctrina, non solum qua Iesus loquitur in Evangelio Iesu de aliquibus qui a mortuis dum alter fit faciem conversus sum ut vivere in nubibus.

Nisi ex resurrectione mortuorum Iesu prædicabat Jesum, secundum promissa videamus in OT. Est in sacris promissa statim post resurrectionem, in tribulatione maxima erunt (Prophetia Danielis XII, II), ac justum coram Millennium. Ista est Iesus qui dicitur vitam et resurrectionem, quae sic habent viri sancti GT.

Conventus occulta

I ad Corinthios XV: 51-52 - Ecce mysterium vobis dico: Non omnes quidem resurgemus, sed non omnes immutabimur, in momento, in ictu oculi, in novissima tuba. Canet enim et mortui resurgent incorrupti bucina et mutabuntur.

D et Pauli, quod est unum inter arcana, quae in obliquo transfert cum congregatione facere, quod non fuerit in sermonibus recta aut in revelatione Domini.

Paulus insinuat mysterium revelatum est et numquam nee est iustum electum non moriar sed experiri et transfiguratus transire et contra ordinem simul rapiemur cum mortuis Etiam in aeri, Iesus.

Nos volo ut ubi ipse est,

XIV Ioannes: 1-3 - «Non turbetur cor vestrum. Creditis in Deum, et in me credunt. In domo Patris mei mansiones multae sunt. Quod si non est ita, ut ego dixi vobis quia vado parare vobis locum vobis et si abiero et praeparavero vobis locum iterum venio et accipiam vos ad meipsum, ut ubi sum ego et vos sitis. universisque locis vado scitis. viam scitis. "

In  Johannem de Evangelio Iesus nobis dat unique videbitur. Et de hoc aliquid quod antea non habebat, vel prophetam esse promittens. Potest nusquam legitur quod Messias venturus esset, sed ut congregem, cum Sanctis præmia ad terrenam Hierusalem spectantia, ut esset eis in domo Patris sui, quod idem est locus, ubi esset, ut auferat.

Cum reddit promissum est ex quod ' iterum venio et accipiam vos ad meipsum, ut ubi sum ego. "  Et de caveas ne Iudaeorum liberatione facere aut regnum in terris constituere vel iudicare gentibus. Quia non est sermo in alienis foederibus.

XIV Ioannes: I Th IV Versus Res 1-3 et 13-18:

D hic est mirabile in binis his versibus, ubi de parallelis constituta, cum alia per verba vel Phrases sunt paene identificantur. Simul se consequuntur ordine veniant in agrum ut construitur. 

XIV Ioannes: 1-3 I Th IV, 13-18;

Pinus v.1 de v.13

Non credo v.1 v.14

v.1 Deus v.14 Jesu in me, Deus:

v.2 dixi vobis amen dico vobis v.15

v.3 adventu Domini reversus v.15

V.17 v.3 vestros turn arreptis

V.17 in occursum domini mei V.3

v.3 ut ubi sum ego V.17 semper cum Domino.

Tam iucunda fiducia statuendum atque in his versibus ostendit nobis Dominus in a unique via, quae credentibus fit, accipere a terra usque ad caelum gloria.                 

Pre-XVIII trib argumenter

1. non tantum non est in Veteri Testamento ad Novum Testamentum aut suadeant quod Ecclesia ibit per tempus tribulationis, vel quod sit Ecclesia, coram inter se in eo ambuletis:.

2. dicitur tribulatio "tribulationis est Jacob" (Jer30, VII), sed dicitur quod non "est Ecclesia seu congregatione angustia".                                                     

Angelus Gabriel 3. LXX adnuntiatur ab omnibus quibus Daniel hebdomades quae sunt super populum tuum (Iudaeis) et super urbem sanctam tuam (Jerusalem). Quod ecclesia expresse non nominantur. Dan 9:24

4. Conventus LXIX hebdomades quoniam non actum fuisset primus, et non ultima pars et in 70th sabbati.

Apocalypsis 5, in raptu occurs in CAPUT IV: I qua tempus est tribulationis descriptus est per CAPUT 6-19. Et XXIV seniores pro congregacione prius est in loco antequam sigillum victus est.

6. Conventus dicitur viginti trium temporum in primis Capitibus in Apocalypsi, sed nominat, et inter IV cap XIX. 

RA7 Ad septimum dicendum quod etiam vocatur Magna tribulationis tempus est "dies irae" (Zeph 1:15) in biblia, quorum tamen Iesus non posuit nos Deus in iram. (I Th V, IX), sed a periculis nos eripuit, "et ira" (I Thess 1,10)

8 tunc tribulatio die vocavit Dominus in Libro (x 1,15). Sed V I ad Thessalonicenses: 2-3 die illa dicit Dominus (de tribulationis), veniam tamquam fur in nocte. Et cum populo (infidelium) dixit, "Pax et securitas", tunc ledo in (infidelium) et exitium quod repente venit trans sicut dolor in utero habenti, et (infidelium) nec effugere. Quod patet ex hoc quod est aliquid futurum mali tribulationis et infidelibus, sed non includit fidelium, et salvus erit.

9. consoletur se, cum de raptu Disputatio (I ad Thessalonicenses 4,18). Non est quod dicit, quod doctrina ecclesiae erit adlocutio cogitationis et ire per tribulationis domstid parte aut ex toto.

10. Jesus promisit ecclesiae apud Philadelphiae se velle eosdem servare ecclesia, et "eripe te ab hora tentationis, quæ ventura est in orbem universum et ad populum intretis in tentationem." (Apoc 3,10) Dei, promissa tueri fidelium congregatione de tempus tribulationis.

11 Sicut enim fuit Enoch, raptus est in caelum et coram flumen Noe remanserat per 'diluvium,' et Conventus raptus tribulationis, et coram Israel RELICTUM salvati per tribulationis.

12: apud eundem, non judicas ut Deus Sodomam et Gomorram multiplicatus est in conspectu Loth ab urbe, Deus non potest iudicare hoc mundo coram iustus abiit. (I super Gen 19,16)

13. Iesus locutus est ad tempus tribulationis, cum inquit: «semper et orate pro viribus Vaka effugere omnia, venire et stare ante Filium hominis". (Luke 21:36) Jesum, qui hoc facit non sensu ad aliquid quaerit, non autem volens servare.

Malachi 3:18 14 Dicit Dominus (in adventu) et ostende nobis quid sit inter justum et impium, et inter servientem Deo et non servientem ei. Trib Pre-credo in unum præciperent congregari congregatione fit a Domino, deinde nobis per venerant cum eo, ut iudicare inter iustos et iniustos. 

15. raptu, venit Iesus  in  eius Ecclesia (I ad Thessalonicenses IV, 16-17), cum venit ad finem tribulationis, et venit  ad  eum congregatos ejus. (I Thess 3,13).

16. In litteris septem ecclesiis, quæ sunt Jesu invitavit 'audiat quid Spiritus dicit in congregatione ". At in magnis tribulationis, postquam Sancti Spiritus in Ecclesia sit in parte resedit, qui dicit: "Qui habet aures, audiat" (Apocalypsis XIII: IX) ille omittit Conventus, ibi nulla ecclesia est audi spiritus loquitur, et ire per tribulationis. 

17. Antichristus faciet bellum facere cum sanctis, et vincere eos in virtute. (Psalm XIII, VII). Sed hoc non potest esse de uilla est hic. Promisit se ei Iesus: "Non est helvets portus debet congregationem fortium". (Matthew 16:18)

18. Jesus sa inte: ”När detta har hänt”, så räta på er och lyft upp era huvuden, men i stället ”När alla detta (tidens tecken) börjar ske”, så räta på er och lyft upp era huvuden, ty då närmar sig er förlossning. (Luk 21:28).

Av två vittnens utsago

Skulle jag välja två bibelord, ett från GT och ett från NT, som tillsammans talar och vittnar om att församlingen inte ska gå igenom Guds vrede eller vedermödans tid vill jag peka på två följande bibelverser:

1 Thess 1: 9-10 – Själva berättar de om hur vi blev mottagna av er och hur ni omvände er till Gud, bort från avgudarna, för att tjäna den levande och sanne Guden och vänta på hans Son från himlen, honom som Gud har uppväckt från de döda, Jesus, som har frälst oss från den kommande vredesdomen

Liber Isaiae XXVI, 19-21 - sed non mortui vivunt; in illorum corpora oriri. Expergiscimini, et laudate, qui habitas in terrae pulvere, quia ros lucis ros et terra dabit ex mortuis. Me venite et eamus in cubicula tua; claude ostia tua super te. Abscondere modicum ad momentum donec pertranseat indignatio. Ecce enim Dominus egreditur de loco suo ut visitet iniquitatem habitatoris terrae. Et revelabit terra sanguinem suum debita abscondam ultra interfectos suos.

inpletae promissionis

V , in quo non video locus Isaiae, qui semper ante factum esse. Sic etiam non conveniunt cum resurrectionis Iesu prædicabat narrat Daniel, et XII Dan: II: scire quae ventura post Tribulatio, et non prius.

Hic Esaias autem resurrectio quae fit in loco, ubi Dominus vocatur in primis hominibus ante thalamis se composuere, et ante iudicium egreditur super terram, et ira Dei. 

Veni mihi in populum

'K circa mihi in populum,' quae significat 'remanet nisi' vel 'facti sunt invisibilia' est an prodigiosus parallel ad usus Ioannes quoque in Apocalypsi IV, ubi vidit ostium apertum in caelo, et simul audiebatur vox Deo similiter tubae ait: "ascendite huc." Statim post Deum, fit frigus, raptum hujusmodi usque ad Johannem throni Dei, ubi est de caelis et in terris played ecce tribulationis.

Hoc idem Johannes repraesentabat ecclesiam quae in uppryckelsens sustinebit diem. Per mandatum, in voce archangeli, et in tuba Dei descendet et congregatione et ad coelum ducitur, et videbo terram explicare tribulationis.

Temptare habitantes terram super

Revelation 3:10 - quoniam servasti verbum meum de patientia, nisi et ego servabo te ab hora tentationis, quæ ventura est in orbem universum populum suum et in test

J esaja dicitur  "Dominus egreditur de loco suo ut visitet iniquitatem habitatoris terrae." Et similiter confirmat illa hora tentationis Revelation 3:10 (tribulationis), qui venit in mundum universum populum ejus usque ad test, est ad induendum.

Et ad Isaiam, sive in Apocalypsi loquitur de Tribulatio et punire temptare habitantes in terra propter peccata eorum dicitur aliquid per iram Dei. Ira eadem quae in hoc versu et testimonium quia ab salvus sumus: vocat nos a Domino in domo in domum patris sui, et in domum suam ascensionem suam donec pertranseat indignatio.

Vir insulam desertam

O m facere debemus an experimentum hominem et posuit desertum in insulam, in Latin est tantum manu, sed vi et expositionibus doctrinalibus ideas. Quam sententiam venerant ad idem punctum circa raptus?

Primum, quod exquisierat a magis XIII Isaiae 9-13, et quod Deus esset Amos 5:18 iudicare terram propter peccata eorum socii ejus per iram magna domstid ut in Bibliis describitur in die Domini. 

Isaiah XIII: 9-13 - Ecce enim dies Domini, et terribilis, et indignationis plenus et irae furorisque ad ponendam terram in solitudine et peccatores eius conterendos de habitatoribus. Quoniam stellae caeli et sidera eius non sunt amplius in lucem navem. Sol contenebrabitur et luna non lux. Et visitabo super orbem propter mala sua, et impius in iniquitate sua. Pulsate, et descendere faciet mihi magna locuto excutiunt stoltas tyrannis superbia. Rarum reddam virum prae auro solido faciam, vir Rarum reddam hominem prae auro Ophiris. Ergo et ego faciam sunt cæli, et terræ funditus temperat et agitabit -by Dominus exercituum ira furoris sui.

Amos 5:18 - Vae desiderantibus diem Domini! Cur non requirunt? Dies Domini ista tenebrae et non lux.

G eNom legere ut postea in ipsa veritate, Matthei XXIV, et videre non poterat esse tam grave tempus eius damnationem supplicium, quod nullus homo, nisi Dominus concludi potest esse salvos. Instead, et dominus hunc consummare domstid in virtute et gloria in terra hac. Cum autem sciens Iesus quia 'reditus non tamen factum est ut scirem quod cum adhuc esset in quodam loco ira Dei in futurum.

I ad Thess 9-10 et factum est cum esset satis clarum est posse videre dicitur. Et legitur de Jesu, qui salvet nos, et liberavit nos ab ira ventura.

1 Tess 1:9-10 - Själva berättar de om hur vi blev mottagna av er och hur ni omvände er till Gud, bort från avgudarna, för att tjäna den levande och sanne Guden och vänta på hans Son från himlen, honom som Gud har uppväckt från de döda, Jesus, som har frälst oss från den kommande vredesdomen.

Engelsk översättning (NIV): ..and to wait for his Son from heaven, whom he raised from the dead--Jesus, who rescues us from the coming wrath.

G eNom oportet Biblia legere poterat versum esset ad respondendum sequenti quaestiones: "Quis, quid, ubi, quando et cur". Qui (Iesu) Quid (liberator, atque salvator, qui nos) Cum (time De ira). Per I ad Thessalonicenses legere longius IV, 15-17: et legere poterat, ut 'omnis' est a terra usque ad caelum nubibus et I ad Thessalonicenses V, IX, interrogatus quonam modo reciprocantur, ubi legitur quod sint passuri Deus in iram, sed in acquisitionem salutis per Iesu Christi.

V I ad Thessalonicenses: IX - Deus quoniam non posuit nos Deus in iram sed in adquisitionem salutis per Dominum nostrum Jesum Christum

Translatione anglicus (Clementine_Vulgate) quoniam non posuit nos Deus in iram, sed in acquisitionem salutis per Dominum nostrum Jesum Christum 

V ur exempli gratia, qui non vident, qui sunt simul, salvus de ira Dei de loco illius ut non certa, quod non potest igitur concludere, quod non pro illo raptu eam repraesentant. Et raptus est alltstå trigger irae Dei in terram suam ut satus qui in Apocalypsi VI.

Answers, frequenter interrogavit quaestiones post-trib

M ed regulariter et frequenter ab quaestiones rationes et eorum qui non credunt in raptu coram tribulationis. Hic es aliquos ex illis:

'Novum Testamentum non esse docete erunt duo adventus. Quomodo tu dicis quia Iesus venit alterum? "

Responsio Dicendum, quod eodem modo et in eadem via, duo sunt Christi in diversis imaginibus Vetus Testamentum (servo suo, et tribulacio rex Henricus), sunt duo Iesu diversis imaginibus, ut difficile sit in unum reditus. Haec duo sunt, sequentia adiungit: et raptus est Jesus, visibilia reditus. Iesus potes dicere 'in illo raptu incipit reditus fit per mansiones suas, et Jesus, visibilia terminus reditus est. Aut certe solum est omnino diversis locis.

"Jesus dixit Pauli in raptu vidit statim post tribulationis adversus longum obsidium (Matth XXIV, 29-31) ubi sunt angeli et congregabit electos suos misit".

Responsio Dicendum, quod hoc non fieri raptus est in ipsa veritate, Matthei XXIV aliquot de causis;

Raptus est in gloria credentibus corpora facit, quae nos perinde ac Iesus ipse ascensionis ad momentum posse facere sine auxilio angeli. Quare indigemus auxilio essent angeli in raptu, quando conversus gloria corporum?

Quod angeli et congregat orättfärdia ad tempus illud (Matth XIII, 38-43, 49-50)

Si quis dicit quod angeli sunt in colligendis credentes Matth XXIV upprycklsen necesse est ibi tum etiam Matt XIII. Matthei XIII videamus simul quod ab impiorum confringentur terrae, non justis.

Et congregabunt angeli mittuntur iustos et iniustos regni anno M judicari apud eum. Hii sunt corpora mali conjecti in stagnum ignis, et iuste possidere liceat vsque regni anno M.

De reditu autem Iesus apud Matth XXIV

Matthew 24:31 - cum tuba magna et mittet angelos suos et congregabit electos suos a quattuor cardinibus a summis caelorum usque ad terminos eorum.

M ad Capitulum XXIV est Jesus, qui describitur, visibilia ad Israel et ad mundum. Corroboret in judicio et inimicos ejus, et ad regnum messianicum, a. Saepe qed PROPOSITIO XXXI lectus in versum, quam praedicat hoc est congregatione. Puto esse satis manifestum est quod electio est de Iudaeis sectionem. 

Try to bring usque in relatione ad Matthew 24:31 in hisce versibus:

Isaiah 11:11 - Et erit in die illa, iterum manum,  ut acquirat sibi residuum populi sui , quod quae repositae fuerant de terra Assyriorum Aegypto et a Fetros et ab Aethiopia et cunctis regibus Aelam et a Sennaar et ab Emath et ab insulis .

Liber Isaiae XI, XII et levabit signum in nationes et congregabit profugos Israel, et dispersos Juda colliget a quatuor plagis.

Vexillum et tuba

B Anner significatur vocatio et tuba ex populo. Non est dubium de eodem LAPSIO sunt, et Deo quae est per Esaiam prophetam dicentem declarat scriptor Israel et mulieres viris qui vocati sunt. Tribulatio electi superfuit fidelibus Iudaeis, qui est, et qui in tempore sunt, discumbebant super faciem universae terrae. Iudaeis omnes ad domum Dei, quod est etiam in plena concordia cum prophetia GTS. Est autem probationem, qui non est de Ecclesia in hoc loco. 

"Pre-is introduced trib ab aliquibus persecutionem qui timet ire per"

Responsio Dicendum, quod cum volumus loqui de tribulatione necesse est ut incipiat tribulacione generali distinctione explicatur occurrant sumus in hoc mundo (gr.thlipsis) quod invenitur, et tribulacio magna tribulationis (gr.Thlipsis Megas) Jesum, qui loquitur XXIV apud Matthaeum; et Daniel Capitulum 12

Pre-trib doctrinam non credentibus autem ex eo persecutionem evadere. Prophetavit, quod Jesus sit erimus in odio orbis terrarum pro causa eius (John 15:18). Verum credentibus in mundum spiritualem ex hoc sentient proelio adversus principes et potestates suis, patiens, et in evangelii. Hoc modo passionis, quae nos erimus a Jesu nunquam promisit. Ira enim est aliud aliquid sit, et quod id tribulationis occurrant in verbo promisit, ut nobis vel experiri ne transire per Samariam. (I Th V: VIII)

"Quod Apostolus dicit, II ad Thessalonicenses II: 1-9 videtur quod raptus non fieri antequam Antichristus '

Responsio Dicendum, quod in illo raptu Paulus loquitur de relatione in dies Domini, quia non enstydig Jesum, visibilia reditus. Dominus dies, non in unum diem betydningen de XXIV horas sed ad tempus iudicii tunc egreditur in mundum. (Is 2:12, XIII: VI: Ezekiel XIII, V, V Joel Prophetia Amos 1,15; 18,20)

Territi sunt ergo deducti ab ecclesia sunt Thessalonicæ pondere et in sollicitudine, qui inventi sunt iam se intra tempus tribulationis. Confirmat et Paulus dicit Antichristum prius revelatus occurrit. Inaugurabit anti incipit cum suis pactum est ultimum in Israel septem annos incipit, aut tribulationis.

Quomodo populus salvus in Spiritus sancti tribulationis abiit in terram?

 Et respondendum est, quod Spiritus sancti est in parte resedit nec intelliguntur, ut quod possibilitas salutis non est, sed quod Spiritus Sanctus non habitant in humanis cordibus vestris in quo habemus sancti spiritus in sigillum is quite unique ad ecclesiam age.

Et ante effusionem Sancti Spiritus qui Pentecostes die est et salvus est, et Spiritus sanctus apparuit in populo. Cum Spiritus Sanctus die Pentecostes effusi in nobis non est "secundum" Spiritus Sanctus super terram. Mox ut in Vetus Testamentum: populus autem salvus erit tribulationis, qui per Spiritum Sanctum operari in eodem modo ut in OT, in basi desuper.

Quaestiones in Post-trib doctrinam

S amtidigt sunt etiam aliqui qui veniant ad doctrinam Post-trib Difficile est respondendum, aut propriis rationem reddere:

Si primo raptus est in Jesum, visibilia venit, qui tum genus hominum super universam Millennium?

"Si putas millennii parte suscipiunt salvam et primum ante raptu visibilis cum omnibus originem debet converti in millennium aeternis corporibus. Millennium frequentare sed tunc cum in corporibus naturalibus generatio fieri potest "

Responsio Dicendum qui salvi fiunt et in tribulatione raptus. Homines in corpore naturali millennium.

Cur non in illo raptu Apocalypsis XIX: 11-23, aut CAPUT XIV?

"In Apocalypsi XIX, dabimus tibi est Iesu descriptio, reditus visibilis, nisi in loco mentio fit nec expectant resurrectionem sive raptus. Za XIV: 1-7 haec quoque describitur incident, sed non ibi, ubi nominatur. Numquid non ita mirum, si una summa res historiae scriptor, qui resurrectionis Jesu involves a centum decies populum non agatur, aut XIX nec in Apocalypsi Caput XIV? Quid? "

Et respondendum est, quod Christiani, non memorandus, seu quod raptus est, non solum ad tempus illud.

Qui ut primum collected: injustos (Matth XIII: 30,41,49), vel justorum? (I Tim IV, 16-17)

XIII I ad Thessalonicenses dicit respectivum sive Matth et resurrectiones primum. I ad Thessalonicenses narrat uppståendelsen in congregatione fit primus, et viderunt se Matt XIII de prima capta est iniquitas in terra. Utrique non esse prima die illo remotum sit?

Responsio Dicendum, quod solum sunt duo separatum certe non fieri eodem tempore .

Factum est autem salvus erit, assignabantur coronae in illo raptu (Christus in atrio) Quid est quod iam XXIV seniores illos (Apocalypsis IV, 4-10) consecrantur etiamsi raptus est quod factum est?

Responsio frangitur sigillum raptu habere locum ante.


Quare gregem atque in separata post tribulationem dierum illorum sol facti sunt iam fuerunt in illo raptu? (Evangelium secundum Matthaeum XXV, 31-33)

 Et respondendum est, et in illo raptu non fuit Iesus, visibilia reditus, ita et stabula ovibus ac iumentis (populi qui remanserant in tribulationis) Millennium coram separari.

Quo omnes "unsaved" found de Millennium in fine? (Cf. Ap XX, 7-10)

 Responsio Dicendum, qui nati sunt in Millennium. Ingressa millennium semen hii sunt qui corpora.

Quis est enim, qui reticemus, quod antichristus non occurret?

 Responsio Dicendum, quod Spiritus sanctus sit maxima impedimentum in ecclesia ab Antichristo futura est non occurret.

Jesus promisit apud Johannem XIV: 1-3 praeparavero vobis locum iterum se credentibus in caelo, et revertetur ad nos, ubi sit. Pre-trib Iesus affirmat et revertetur ad terram suam, ut ibi congregatione. Quid esset Iesus in caelo et praeparavero vobis locum iterum nobis non nostrum est?

 Responsio Dicendum, quod difficillimum est explicare doctrinam Post trib Ioannes, XIV: 1-3

Iesu nuntium in Nazarenus

Lucae IV, 18-19 - "Spiritus Domini super me: propter quod unxit me, evangelizare pauperibus misit. Qui est, misit me praedicare captivis remissionem, et cæcis visum ut libertas caecorum dandi et praedicarem annum placabilem Domini oppressam libertatem

E secutus Jesum: tentatum autem per desertum, et venit Nazareth, ubi legitur Isaiae LXI: 1-2 et praedixit verba haec quae vera erant. In ut animadverto aliquid medium resistens est Iesus sine damnationem completing tota prophetia Esaiae dicens.

Ratio autem huius est, quod primum subsistit in media pars versum hunc versum fuit in primo adventu, et in carne et in ministerium. Secundum partem esse prophetiae modo cum Ecclesia perficitur abiit in terram.

Israel et in ecclesia

XV Actus Apostolorum 13-18: - "Viri fratres, audite me. Simeon narravit quemadmodum primum Deus fecit certe in gentibus populum nomini suo et vicit. Est consistent verba Domini apud prophetas, quæ dicit: Et conversus sum et retro et aedificabo tabernaculum David quod decidit. ruinas ejus reædificabo, et erigam illud:

D et aliae rationes theologicas, quae sunt ecclesiae et raptus est in 70th et ultima septimana annis.

Si enim causa prima est 70th sabbati sex promissa perficere ad quod videmus in Israel Daniel 9:24, et hoc audiente populo et abierunt ergo prius. Jacob testatur Actuum XV, continue post Conventus tempore super terram, et Dominus non convertam eum focus eius progressio continue, et apud Israel. Quod raptus non contingat in puncto temporis separatum est Jesus, visibilia reditus Domini est alia consilia Israel et Ecclesiae.

Tribulationis In aliis verbis, quod ambo unum habebant. Chance of purificarent Israel, et Secundus, et conteratur, et dispereat usque apud infideles. (Jer XXX. 1-11); De congregatione, non pertinent ad proposita illa. 

Tuba mirum Tuba mirum VII

Apocalypsis 11:15 -  Et septimus angelus  tuba cecinit . Et celebri sermone vulgatum in aeri voces fortis, qui ait: "Quod ergo pertinet regnum hujus mundi, Domini nostri et Christi ejus, et regnabit in aeternum et in saeculum saeculi."

E n Quidam enim dicunt, quod illo raptu illo, et resurrectione occurs in novissima tuba idem in 7 ma & occurrant in novissima tuba nos tribulationis. Sed non confuse septem tubae Revelation 11:15 in resurrectione in novissima tuba ipsius.

Prima differentia utriusque subjectum ictum est duobus cecinerunt tuba insonet salutaris Dei contraque iudicium septem bucinas quarum in Revelatione invenimus hunc mundum. Sicuti vocationem educentur ad resurrectionem tuba Dei descendet et super populum Dei a collectio.

In Domino non est spiritus in tuba in Apocalypsi, sed potius per Angelum. Cum Angelus tubae et clangoris est: signum quod suus 'a magnus tribulationis incipit, et tandem inceperat ut 3.5 annis. Denique ita sonare tuba Dei maioris rei motum transmutans cum tuba septima relaxat diversis rebus.

Dominica die

V I Thess: II - Si temporibus autem et momentis fratres non indigetis ut scribamus vobis. Et optime nosti quia venit dies Domini, sicut fur in nocte. Cum enim dixerint: "Pax et securitas", tunc subito ad ruinam patiantur occurrenti dolor in utero habenti et non effugient. Vos autem, fratres, non estis in tenebris, ut vos die illa tamquam fur comprehendat:.

M vapor est ad populum refers sibi et certis ac limitata est in Dominica die XXIV horas die, quae est ad finem tribulationis Iesus, cum visibilis reditus. Ita quod dies exit et raptus est idem et unum.

Probabiliter maxime versum est supra I ad Thessalonicenses V, II, qui cum in memoriam revocaverit raptu nexu cum in Dominica die. Sicut in die Domini Iesu ut idem comes ut "fur in nocte, 'qui connectit duo hæ tibi saepe certe.

Sed aliqui a review bivelverser de quo mentio fit de Dominica die ostendit se non nisi ad unum diem, sed ad tempus judicii, et tribulatio covering, visibilia Iesus et reditus Millennium.

Joel II: 11-20 -  Dominica die impetum includere in manu populi aquilonis, qui creditis tot impetus idem videmus, apud Ezechielem, 38-39. Multi credunt, quod GOG / occurs in bello castra sanctorum primam partem tribulatio.

Joel III, IV -  hic est Iesus ligatum in Dominica die, et reditus visibilis Judicabit in nationibus. 

II Petri III: 10-23 -  Hic in Dominica die, non potest referri ad Jesum, visibilia, tunc scimus quia dies virtutes caelorum dissolvi, et ut novum caelum et novam terram in primo loco post M annos Imperium.

In resurrectione prima:

Upp 20:4 – Och jag såg troner, och de som satt på dem fick rätt att döma. Och jag såg deras själar som hade halshuggits därför att de hade vittnat om Jesus och förkunnat Guds ord och inte hade tillbett vilddjuret och dess bild och inte tagit emot dess märke på pannan eller handen. De levde och regerade med Kristus I tusen år. Men de andra döda levde inte , förrän de tusen åren hade gått. Detta är den första uppståndelsen. 

DApocalypsis primam resurrectionem a XX: IV sit aliquid quod fuerit qui egrediebatur et revertebatur autem magna conquisitio fieret, ego loquor ad se cogitant, quod in biblico Verbo cum id legitur. Possumus videre per versum qui eam resurrectionem, et est resurrectio prima. Deinde nos, qui vident et non est loqui de martyribus et tribulationis resurrectionis illius. Sed intelligitur quod sit prima tantummodo martyrum tribulatione? Non, non utique.

D primam referendum est quod quaedam de resurrectio est. Nos videre potest quod ibi sint duo genera resurrectiones. Primum vita aeterna cum Deo, et in aeternum sine secunda resurrectione ad Deum. Haec resurrectio, quae est aeterna separatione a Deo ex omnibus mortuus IMPEDIO omnibus temporibus a, et fit post anno M De Imperii. (XX Ap: V)

Primam vitam aequalis fit cum aliis conditionibus. In NT videmus plures in omnes qui sub praedicamento resurrectiones "resurrectio prima." 

1. vidi resurgentis in diem tertium. Iesu, salus dolor quadrigis est quia omnes in istius. Quod si non se placatum omnem exercitum de MM fere annos peccatum, qui autem non erat resurrectionem quae est ex mortuis. Vidi resurgentis mea et resurrectionis erimus. 

2. Testamentum GL resurrectionem aliqui in Hebrews 11:35 tid.-

3 Testamentum GL est a credentibus in nexu cum occurrit, quod Jesum, mortem et resurrectionem. Matt XXVII: 52-53

4 Quod Christiani et finalis Conventus de raptu ante LXX annos septem et Israel, et Ierusalem.


RA5 Ad quintum duobus testibus ad resurrectionem quae est ex fine tribulationis - 11:12 Sursum

6. Testamentum GL resurrectionem credentibus tribulationis, et martyres, quae antequam ad locum restitutio est regnum Israel. - 12:13 Dan, John 11:24, XX Sursum: IV

temporalibus intervallis hostium

M vapor est certe quod sumo locus durante tribulationis et communicationis cum Iesu reditus ostende nobis necesse est esse temporale gap inter raptus conventus et reditus Iesus visibilis. Quidam ex hoc est certe id suadeant,

tribunal Dei

II Corinthians 5:10 - quoniam oportet nos omnes exhiberi ante tribunal Christi, ut referat unusquisque pro eis, quae fecit, et factum est in hac vita, bonum sive malum

G uds Verbum nos docet, quod Omnes nos diei unius et stare ante tribunal Christi ut räkenskab factis nostris. A atrium autem, quod non est confundenda cum redemptis ad judicium thronum magnum candidum post M annos Imperium. In atrio hoc est verbum Graecum "Bema", et ideo vocatur "Beema de iudicio».

IV I ad Cor: V cumulonimbogenitus - Lower ergo iudicium et abortivum quidem est in conspectu Domini. Quod Ipse esset lux in tenebris indiget revelare et discretor cogitationum et intentionum cordis, et tunc laus erit unicuique a Deo suo

Fiat iudicium statim alligatur upprycklsen Qua Christus redit Contione terrae iam ante tribunal Christi modtaga pretium.

Et XXIV seniores

N Fagot bekräfter ut hoc statim ad nodum usque in atrium accipere locum Pauli in raptu vidit sunt XXIV seniores 'loco Conventus plenam vires. Et in loco in circuitu throni Dei, kroner a super capite, et per tribulationis ut viventes serviamus Domino, et coram se erumpit primum sigillum Iesus in Apocalypsi 6

Si XXIV seniores pro congregacione, hoc est duas res. Deque inter tempus et raptus 70th årsveckans initio et ante iudicium ante equos pretium pro caelesti iam multitudo.

Iudicium gentibus et populis

D omen ex gentibus esset impossibile, si non ad temporale gap inter et raptus est Jesus, visibilia reditus. Et salvavi unsaved aliud esset, si adhuc in corpora fidelium iam separari poterunt corporum lacerabitur mutaverunt gloriam?

Si fieri post raptum, non solum opus invenire tribulationis ut dividant Millennium coram populo. Iam ut nos have had a uppdelining in nexu cum illo raptu posuit pedem cum Jesu in monte qui vocatur Oliveti.

Population de Millennium

M OPULUS salvantur in tribulatione naturalibus corporibus ingreditur millennium. Horum faciet aedificabunt domos et liberos. Antequam vadam in Millennium, ibi, iterum autem et multi in terra, dissimilis tribulationis finem, quando erit ille Rarum reddam hominem prae auro Ophiris? (XIII Numquid 9-12)

Israel in posterum

In  an senex ubi distinctio Iudaei et Graeci facti sunt unum corpus gap opus tempore ad Dominum pergere progressio in Israel. In 70th et ultima septimana de hoc anni tempus quando Dominus iterum in focus posuit in sua gente Iudaeorum et Israelis.

Finis non solum supplet församlingenstid moni Prophetarum, sed etiam in terris necessarium est expressio gap inter et raptus est Jesus, visibilia reditus. Tum ante tribunal Christi, in XXIV seniores, et judicium gentibus, Plebs domini progressio in spatio et in Israel est, et id suadeant. 

conclusioni

V in tempore sit in mora. In interim, et in spem quod dominus non nos vocares cum ad illum in domum suam. Ego satis firm opinionem in hoc quod nos sumus genus electum ut gratiam nobis factum est scriptor frigus Domino: et angelus tuba caelesti clamat.

Initium eius in congregatione obtinuit Pentecostes Spiritus effusio Deus: et erit terminus raptus de congregatione. Est altus dierum sursus capitibus nostris, et cum appropinquare partorcinio liberari.

 D et tertia post haec scribo quasi rationem pro Pre-trib fidem, ut comportent exercitui ejus Jesum: et congregatione in ire ante et ultima septimana de 70th annis et iudicia quae egreditur super tribulationis terrae.


A genus eléctum, regále

U applicat ad ostentationem Iesu, semper reditus est fascinavit me, et opinionem hominum genus electum in historia non gustare mortem, sed pro ego have ut reformemur per experientiam fit quando venit Iesus in unum præciperent congregari congregatione sua vivos vertere caelum.

Dies autem appropinquat redemptio

D et per id facit ut interesting et controversiae topic, est signum quod locutus est nimis valde, ut qui versus futurum complementum, et sic de reditu Iesu.

Multi hodie populi oppressa intercidissem signa et videtis et possimus expertus est, et quod Spiritus Sanctus loquitur scilicet in Ecclesia Dei et hominum corda ad Dei est paratum. In hoc nexu, tunc incipiet populus ad redemptionem, quae est in die appropinquare altera quaestio est, ubi nos exspectare vere ad momentum uppryckelsens occurs?

Quod a multis quaestiones

E n Quidam autem ex multis quaestiones ut peteret sibi in nexu sit cum Iesu reditus de raptu occurs exspectare possimus? Conventus erit ire per tribulationis? Quod est prorsus quod ad tribulationis et etiam Antichristus est aut imago in Jesum, et nos quid exspectatis amplius? Reditus ad Jesum: et raptus est in eodem duo vel certe alia?

Spero autem et huic novissimo, et ego post scripta sunt quaestiones respondere de aliquo.

Propria opinione mea,

T reviously eram pulchellus Iesus autem sciens, quia primo recuperare sua, et post tribulationis et Pauli in raptu vidit Jesum, eadem res visibilis in reditu. Loquitur autem de reditu cur utroque coetu Israhel tribulationes mundi eripi patiar? Vidi quasi tribulationis expurgantur necessaria corporis Christi, propter vastum videmus in pluribus locis hodie.

Sed cum initio habuit aliquas ut veniant et non potui legere poterant confusa est quae in Bibliis agitatur, conatus sum, ut ipse posuit in quaestiones apte. Haec sunt propter quae venit cum suis animadversionibus.

Sicut et ego hodie pro certo salutis meae: etiam Ego enim iam venit tempus quoniam raptus congregatione. Iesus ego evello congregatione sua ultima septimana ante annos incipit de septimana 70th, ego vis ad participes aliquid cogitant ex argumentis quae dixi quid de ea loquitur.

Et raptus est Jesus, visibilia reditus

XIV Ioannes: 1-3 - Non turbetur cor vestrum. Credo in Deum creditis, et in me. In domo Patris mei mansiones multæ sunt. Si quo minus, dixissem vobis quia vado parare vobis locum Et si abiero et praeparavero vobis locum iterum venio et accipiam vos ad meipsum, ut ubi sum ego vos

IV I ad Thessalonicenses: 15-17 - hoc enim vobis dicimus in verbo Domini, quia nos, qui vivimus, qui residui sumus in adventum Domini, non præveniemus eos qui dormierunt. Cum iussu et in voce archangeli et tuba Dei descendet de caelo Dominus. Et tantum in Christo mortui sunt, resurgent. Deinde nos qui vivimus qui relinquimur simul rapiemur cum illis in nubibus obviam Christo in aera. Et sic semper cum Domino erimus

U ppryckelsen Iesus quia non est aliud nomen 'visibilis reditus. Vos could dico ut reditus Iesu occurs in primis exiebant incipientes a raptus ac ultimum in reditu suo cum magna visibilis tribulationis.

Quod raptus de Conventus

U ppryckelsen est res, ut invisibilia occurs improviso invadit. Scimus; et hoc non fieri satis iustum cum ea, et sint mihi esse vigilans et orans. Cognoscimus de raptu et tempus quando incipit intellectus concipere sed horae momentum aliquid nescimus et latebit diem fieri. 

Iesus venit occurrit nobis eritque craticula usque ad Terram spatio, ita demum in nos cælum, pro nobis: ut ubi sit. Si haberi coeptus est terra post raptum Jesu, ut nos in qua capta est se pro nobis sunt. Sed secundum Ioannem: et ut venit ad nos, ut ubi ipse est qui est in domum patris sui in caelesti regno. 

Iesus reditus visibilis

J esu visibilia sive invisibilia secretum reditus non venit. Et oculi tui videbunt illum plene apparet in nubibus cæli. In tempore diei et non mirum ergo, scimus autem quia statim post finem tribulationis, non solum 3.5 annis post tribulatio magna mane.

Superesse paucos qui tribulationibus spectaculum istud possit.

Secundum Ipsius Domini verba,

P A. subiungit quod est  «iuxta verbum Domini " cum de raptu docet et resurrectionis erimus.

Primum, quod est a Paulo I ad Thessalonicenses scripta de AD LI: sed et verisimile non Evangelistas scripta tempore quo punctum Paulus scripsi epistulam hanc. Secundo, et doctrina, non solum qua Iesus loquitur in Evangelio Iesu de aliquibus qui a mortuis dum alter fit faciem conversus sum ut vivere in nubibus.

Nisi ex resurrectione mortuorum Iesu prædicabat Jesum, secundum promissa videamus in OT. Est in sacris promissa statim post resurrectionem, in tribulatione maxima erunt (Prophetia Danielis XII, II), ac justum coram Millennium. Ista est Iesus qui dicitur vitam et resurrectionem, quae sic habent viri sancti GT.

Conventus occulta

I ad Corinthios XV: 51-52 - Ecce mysterium vobis dico: Non omnes quidem resurgemus, sed non omnes immutabimur, in momento, in ictu oculi, in novissima tuba. Canet enim et mortui resurgent incorrupti bucina et mutabuntur.

D et Pauli, quod est unum inter arcana, quae in obliquo transfert cum congregatione facere, quod non fuerit in sermonibus recta aut in revelatione Domini.

Paulus insinuat mysterium revelatum est et numquam nee est iustum electum non moriar sed experiri et transfiguratus transire et contra ordinem simul rapiemur cum mortuis Etiam in aeri, Iesus.

Nos volo ut ubi ipse est,

XIV Ioannes: 1-3 - «Non turbetur cor vestrum. Creditis in Deum, et in me credunt. In domo Patris mei mansiones multae sunt. Quod si non est ita, ut ego dixi vobis quia vado parare vobis locum vobis et si abiero et praeparavero vobis locum iterum venio et accipiam vos ad meipsum, ut ubi sum ego et vos sitis. universisque locis vado scitis. viam scitis. "

In  Johannem de Evangelio Iesus nobis dat unique videbitur. Et de hoc aliquid quod antea non habebat, vel prophetam esse promittens. Potest nusquam legitur quod Messias venturus esset, sed ut congregem, cum Sanctis præmia ad terrenam Hierusalem spectantia, ut esset eis in domo Patris sui, quod idem est locus, ubi esset, ut auferat.

Cum reddit promissum est ex quod ' iterum venio et accipiam vos ad meipsum, ut ubi sum ego. "  Et de caveas ne Iudaeorum liberatione facere aut regnum in terris constituere vel iudicare gentibus. Quia non est sermo in alienis foederibus.

XIV Ioannes: I Th IV Versus Res 1-3 et 13-18:

D hic est mirabile in binis his versibus, ubi de parallelis constituta, cum alia per verba vel Phrases sunt paene identificantur. Simul se consequuntur ordine veniant in agrum ut construitur.

XIV Ioannes: 1-3 I Th IV, 13-18;

Pinus v.1 de v.13

Non credo v.1 v.14

v.1 Deus v.14 Jesu in me, Deus:

v.2 dixi vobis amen dico vobis v.15

v.3 adventu Domini reversus v.15

V.17 v.3 vestros turn arreptis

V.17 in occursum domini mei V.3

v.3 ut ubi sum ego V.17 semper cum Domino.

Tam iucunda fiducia statuendum atque in his versibus ostendit nobis Dominus in a unique via, quae credentibus fit, accipere a terra usque ad caelum gloria.                 

Pre-XVIII trib argumenter

 1. Est non solum Testamentum in Veteri vel Novo Testamento ecclesiae ibo ad suadeant quod per tempus tribulationis, vel quod sit Ecclesia, coram inter se in eo ambuletis:.

 2. Tribulationis dicitur "tribulationis est Jacob" (Jer30, VII), sed dicitur quod non "est Ecclesia seu congregatione angustia". 

 3. Angelus Gabriel adnuntiatur ab omnibus quibus Daniel LXX hebdomades quae sunt super populum tuum (Iudaeis) et super urbem sanctam tuam (Jerusalem). Quod ecclesia expresse non nominantur. Dan 9:24

 4. LXIX hebdomades nihil ecclesiae parte prima et novissima, et non erit ex parte 70th sabbati.

 5. Apocalypsis occurs in raptu CAPUT IV: I qua tempus est tribulationis descriptus est per CAPUT 6-19. Et XXIV seniores pro congregacione prius est in loco antequam sigillum victus est.

 6. Tria prima dicitur paroeciale vicies Revelationis nunquam meminimus inter IV et capitulo XIX. 

 7. Tempus est tribulationis et quoque vocatur "dies irae" (Zeph 1:15) in biblia, quorum tamen Iesus non posuit nos Deus in iram. (I Th V, IX), sed a periculis nos eripuit, "et ira" (I Thess 1,10)

 8. Tempus, dies tribulationis dicitur de Domino in Libro (x 1,15). Sed V I ad Thessalonicenses: 2-3 die illa dicit Dominus (de tribulationis), veniam tamquam fur in nocte. Et cum populo (infidelium) dixit, "Pax et securitas", tunc ledo in (infidelium) et exitium quod repente venit trans sicut dolor in utero habenti, et (infidelium) nec effugere. Quod patet ex hoc quod est aliquid futurum mali tribulationis et infidelibus, sed non includit fidelium, et salvus erit.

 9. Consolatur nos invicem et ex illo raptu Disputatio (I ad Thessalonicenses 4,18). Non est quod dicit, quod doctrina ecclesiae erit adlocutio cogitationis et ire per tribulationis domstid parte aut ex toto.

 10. Jesus promisit ecclesiae apud Philadelphiae se velle eosdem servare ecclesia, et "eripe te ab hora tentationis, quæ ventura est in orbem universum et ad populum intretis in tentationem." (Apoc 3,10) Dei, promissa tueri fidelium congregatione de medio tribulationis tempus .

 11. Mox raptum hujusmodi usque ad cælum coram Enoch dico, et Noe remanserat ad flumen per 'diluvium,' conventus coram tribulationis, et Israel: et raptus est RELICTUM tuentur tribulationis.

 12. Et eodem modo, quod Deus non potest iudicare coram Sodomorum et Gomorrhæ multiplicatus est Loth ab urbe, Deus non potest iudicare hoc mundo coram iustus abiit. (I super Gen 19,16)

 13. Iesus locutus est ad tempus tribulationis, cum inquit: «semper et orate pro viribus Vaka effugere omnia, venire et stare ante Filium hominis". (Luke 21:36) Jesum, qui hoc facit non sensu ad aliquid quaerit, non autem volens servare.
 14. Malachi 3:18 Dicit Dominus (in adventu) et ostende nobis quid sit inter justum et impium, et inter servientem Deo et non servientem ei. Trib Pre-credo in unum præciperent congregari congregatione fit a Domino, deinde nobis per venerant cum eo, ut iudicare inter iustos et iniustos. 
 15. In quod raptus, venit Iesus  in  eius Ecclesia (I ad Thessalonicenses IV, 16-17), cum venit ad finem tribulationis, et venit  ad  eum congregatos ejus. (I Thess 3,13).

 16. In litteris septem ecclesiis, quæ sunt Jesu invitavit 'audiat quid Spiritus dicit in congregatione ". At in magnis tribulationis, postquam Sancti Spiritus in Ecclesia sit in parte resedit, qui dicit: "Qui habet aures, audiat" (Apocalypsis XIII: IX) ille omittit Conventus, ibi nulla ecclesia est audi spiritus loquitur, et ire per tribulationis. 

 17. Habebit autem Antichristus faciet bellum facere cum sanctis, et vincere eos in virtute. (Psalm XIII, VII). Sed hoc non potest esse de uilla est hic. Promisit se ei Iesus: "Non est helvets portus debet congregationem fortium". (Matthew 16:18)

 18. 18 et non dixit Iesus: "Cum hoc factum est," tum respicite et levate capita vestra: sed «Cum omne (signa) fieri incipientibus respicite et" ita derigimus respicite et levate capita vestra quoniam adpropinquat redemptio vestra. (Luke 21:28).

De duobus testibus

Skulle jag välja två bibelord, ett från GT och ett från NT, som tillsammans talar och vittnar om att församlingen inte ska gå igenom Guds vrede eller vedermödans tid vill jag peka på två följande bibelverser:

1 Thess 1: 9-10 – Själva berättar de om hur vi blev mottagna av er och hur ni omvände er till Gud, bort från avgudarna, för att tjäna den levande och sanne Guden och vänta på hans Son från himlen, honom som Gud har uppväckt från de döda, Jesus, som har frälst oss från den kommande vredesdomen

Liber Isaiae XXVI, 19-21 - sed non mortui vivunt; in illorum corpora oriri. Expergiscimini, et laudate, qui habitas in terrae pulvere, quia ros lucis ros et terra dabit ex mortuis. Me venite et eamus in cubicula tua; claude ostia tua super te. Abscondere modicum ad momentum donec pertranseat indignatio. Ecce enim Dominus egreditur de loco suo ut visitet iniquitatem habitatoris terrae. Et revelabit terra sanguinem suum debita abscondam ultra interfectos suos.

inpletae promissionis

V , in quo non video locus Isaiae, qui semper ante factum esse. Sic etiam non conveniunt cum resurrectionis Iesu prædicabat narrat Daniel, et XII Dan: II: scire quae ventura post Tribulatio, et non prius.

Hic Esaias autem resurrectio quae fit in loco, ubi Dominus vocatur in primis hominibus ante thalamis se composuere, et ante iudicium egreditur super terram, et ira Dei.  

Veni mihi in populum

'K circa mihi in populum,' quae significat 'remanet nisi' vel 'facti sunt invisibilia' est an prodigiosus parallel ad usus Ioannes quoque in Apocalypsi IV, ubi vidit ostium apertum in caelo, et simul audiebatur vox Deo similiter tubae ait: "ascendite huc." Statim post Deum, fit frigus, raptum hujusmodi usque ad Johannem throni Dei, ubi est de caelis et in terris played ecce tribulationis.

Hoc idem Johannes repraesentabat ecclesiam quae in uppryckelsens sustinebit diem. Per mandatum, in voce archangeli, et in tuba Dei descendet et congregatione et ad coelum ducitur, et videbo terram explicare tribulationis.

Temptare habitantes terram super

Revelation 3:10 - quoniam servasti verbum meum de patientia, nisi et ego servabo te ab hora tentationis, quæ ventura est in orbem universum populum suum et in test

J esaja dicitur  "Dominus egreditur de loco suo ut visitet iniquitatem habitatoris terrae." Et similiter confirmat illa hora tentationis Revelation 3:10 (tribulationis), qui venit in mundum universum populum ejus usque ad test, est ad induendum.

Et ad Isaiam, sive in Apocalypsi loquitur de Tribulatio et punire temptare habitantes in terra propter peccata eorum dicitur aliquid per iram Dei. Ira eadem quae in hoc versu et testimonium quia ab salvus sumus: vocat nos a Domino in domo in domum patris sui, et in domum suam ascensionem suam donec pertranseat indignatio.

Vir insulam desertam

O m facere debemus an experimentum hominem et posuit desertum in insulam, in Latin est tantum manu, sed vi et expositionibus doctrinalibus ideas. Quam sententiam venerant ad idem punctum circa raptus?

Primum, quod exquisierat a magis XIII Isaiae 9-13, et quod Deus esset Amos 5:18 iudicare terram propter peccata eorum socii ejus per iram magna domstid ut in Bibliis describitur in die Domini. 

Isaiah XIII: 9-13 - Ecce enim dies Domini, et terribilis, et indignationis plenus et irae furorisque ad ponendam terram in solitudine et peccatores eius conterendos de habitatoribus. Quoniam stellae caeli et sidera eius non sunt amplius in lucem navem. Sol contenebrabitur et luna non lux. Et visitabo super orbem propter mala sua, et impius in iniquitate sua. Pulsate, et descendere faciet mihi magna locuto excutiunt stoltas tyrannis superbia. Rarum reddam virum prae auro solido faciam, vir Rarum reddam hominem prae auro Ophiris. Ergo et ego faciam sunt cæli, et terræ funditus temperat et agitabit -by Dominus exercituum ira furoris sui.

Amos 5:18 - Vae desiderantibus diem Domini! Cur non requirunt? Dies Domini ista tenebrae et non lux.

G eNom legere ut postea in ipsa veritate, Matthei XXIV, et videre non poterat esse tam grave tempus eius damnationem supplicium, quod nullus homo, nisi Dominus concludi potest esse salvos. Instead, et dominus hunc consummare domstid in virtute et gloria in terra hac. Cum autem sciens Iesus quia 'reditus non tamen factum est ut scirem quod cum adhuc esset in quodam loco ira Dei in futurum.

I ad Thess 9-10 et factum est cum esset satis clarum est posse videre dicitur. Et legitur de Jesu, qui salvet nos, et liberavit nos ab ira ventura.

1 Tess 1:9-10 - Själva berättar de om hur vi blev mottagna av er och hur ni omvände er till Gud, bort från avgudarna, för att tjäna den levande och sanne Guden och vänta på hans Son från himlen, honom som Gud har uppväckt från de döda, Jesus, som har frälst oss från den kommande vredesdomen.

Engelsk översättning (NIV): ..and to wait for his Son from heaven, whom he raised from the dead--Jesus, who rescues us from the coming wrath.

G eNom oportet Biblia legere poterat versum esset ad respondendum sequenti quaestiones: "Quis, quid, ubi, quando et cur". Qui (Iesu) Quid (liberator, atque salvator, qui nos) Cum (time De ira). Per I ad Thessalonicenses legere longius IV, 15-17: et legere poterat, ut 'omnis' est a terra usque ad caelum nubibus et I ad Thessalonicenses V, IX, interrogatus quonam modo reciprocantur, ubi legitur quod sint passuri Deus in iram, sed in acquisitionem salutis per Iesu Christi.

V I ad Thessalonicenses: IX - Deus quoniam non posuit nos Deus in iram sed in adquisitionem salutis per Dominum nostrum Jesum Christum

Translatione anglicus (Clementine_Vulgate) quoniam non posuit nos Deus in iram, sed in acquisitionem salutis per Dominum nostrum Jesum Christum 

V ur exempli gratia, qui non vident, qui sunt simul, salvus de ira Dei de loco illius ut non certa, quod non potest igitur concludere, quod non pro illo raptu eam repraesentant. Et raptus est alltstå trigger irae Dei in terram suam ut satus qui in Apocalypsi VI.

Answers, frequenter interrogavit quaestiones post-trib

M ed regulariter et frequenter ab quaestiones rationes et eorum qui non credunt in raptu coram tribulationis. Hic es aliquos ex illis:

'Novum Testamentum non esse docete erunt duo adventus. Quomodo tu dicis quia Iesus venit alterum? "

Responsio Dicendum, quod eodem modo et in eadem via, duo sunt Christi in diversis imaginibus Vetus Testamentum (servo suo, et tribulacio rex Henricus), sunt duo Iesu diversis imaginibus, ut difficile sit in unum reditus. Haec duo sunt, sequentia adiungit: et raptus est Jesus, visibilia reditus. Iesus potes dicere 'in illo raptu incipit reditus fit per mansiones suas, et Jesus, visibilia terminus reditus est. Aut certe solum est omnino diversis locis.

"Jesus dixit Pauli in raptu vidit statim post tribulationis adversus longum obsidium (Matth XXIV, 29-31) ubi sunt angeli et congregabit electos suos misit".

Responsio Dicendum, quod hoc non fieri raptus est in ipsa veritate, Matthei XXIV aliquot de causis;

Raptus est in gloria credentibus corpora facit, quae nos perinde ac Iesus ipse ascensionis ad momentum posse facere sine auxilio angeli. Quare indigemus auxilio essent angeli in raptu, quando conversus gloria corporum?

Quod angeli et congregat orättfärdia ad tempus illud (Matth XIII, 38-43, 49-50)

Si quis dicit quod angeli sunt in colligendis credentes Matth XXIV upprycklsen necesse est ibi tum etiam Matt XIII. Matthei XIII videamus simul quod ab impiorum confringentur terrae, non justis.

Et congregabunt angeli mittuntur iustos et iniustos regni anno M judicari apud eum. Hii sunt corpora mali conjecti in stagnum ignis, et iuste possidere liceat vsque regni anno M.

De reditu autem Iesus apud Matth XXIV

Matthew 24:31 - cum tuba magna et mittet angelos suos et congregabit electos suos a quattuor cardinibus a summis caelorum usque ad terminos eorum.

M ad Capitulum XXIV est Jesus, qui describitur, visibilia ad Israel et ad mundum. Corroboret in judicio et inimicos ejus, et ad regnum messianicum, a. Saepe qed PROPOSITIO XXXI lectus in versum, quam praedicat hoc est congregatione. Puto esse satis manifestum est quod electio est de Iudaeis sectionem. 

Try to bring usque in relatione ad Matthew 24:31 in hisce versibus:

Isaiah 11:11 - Et erit in die illa, iterum manum,  ut acquirat sibi residuum populi sui , quod quae repositae fuerant de terra Assyriorum Aegypto et a Fetros et ab Aethiopia et cunctis regibus Aelam et a Sennaar et ab Emath et ab insulis .

Liber Isaiae XI, XII et levabit signum in nationes et congregabit profugos Israel, et dispersos Juda colliget a quatuor plagis.

Vexillum et tuba

B Anner significatur vocatio et tuba ex populo. Non est dubium de eodem LAPSIO sunt, et Deo quae est per Esaiam prophetam dicentem declarat scriptor Israel et mulieres viris qui vocati sunt. Tribulatio electi superfuit fidelibus Iudaeis, qui est, et qui in tempore sunt, discumbebant super faciem universae terrae. Iudaeis omnes ad domum Dei, quod est etiam in plena concordia cum prophetia GTS. Est autem probationem, qui non est de Ecclesia in hoc loco. 

"Pre-is introduced trib ab aliquibus persecutionem qui timet ire per"

Responsio Dicendum, quod cum volumus loqui de tribulatione necesse est ut incipiat tribulacione generali distinctione explicatur occurrant sumus in hoc mundo (gr.thlipsis) quod invenitur, et tribulacio magna tribulationis (gr.Thlipsis Megas) Jesum, qui loquitur XXIV apud Matthaeum; et Daniel Capitulum 12

Pre-trib doctrinam non credentibus autem ex eo persecutionem evadere. Prophetavit, quod Jesus sit erimus in odio orbis terrarum pro causa eius (John 15:18). Verum credentibus in mundum spiritualem ex hoc sentient proelio adversus principes et potestates suis, patiens, et in evangelii. Hoc modo passionis, quae nos erimus a Jesu nunquam promisit. Ira enim est aliud aliquid sit, et quod id tribulationis occurrant in verbo promisit, ut nobis vel experiri ne transire per Samariam. (I Th V: VIII)

"Quod Apostolus dicit, II ad Thessalonicenses II: 1-9 videtur quod raptus non fieri antequam Antichristus '

Responsio Dicendum, quod in illo raptu Paulus loquitur de relatione in dies Domini, quia non enstydig Jesum, visibilia reditus. Dominus dies, non in unum diem betydningen de XXIV horas sed ad tempus iudicii tunc egreditur in mundum. (Is 2:12, XIII: VI: Ezekiel XIII, V, V Joel Prophetia Amos 1,15; 18,20)

Territi sunt ergo deducti ab ecclesia sunt Thessalonicæ pondere et in sollicitudine, qui inventi sunt iam se intra tempus tribulationis. Confirmat et Paulus dicit Antichristum prius revelatus occurrit. Inaugurabit anti incipit cum suis pactum est ultimum in Israel septem annos incipit, aut tribulationis.

Quomodo populus salvus in Spiritus sancti tribulationis abiit in terram?

Et respondendum est, quod Spiritus sancti est in parte resedit nec intelliguntur, ut quod possibilitas salutis non est, sed quod Spiritus Sanctus non habitant in humanis cordibus vestris in quo habemus sancti spiritus in sigillum is quite unique ad ecclesiam age.

Et ante effusionem Sancti Spiritus qui Pentecostes die est et salvus est, et Spiritus sanctus apparuit in populo. Cum Spiritus Sanctus die Pentecostes effusi in nobis non est "secundum" Spiritus Sanctus super terram. Mox ut in Vetus Testamentum: populus autem salvus erit tribulationis, qui per Spiritum Sanctum operari in eodem modo ut in OT, in basi desuper.

Quaestiones in Post-trib doctrinam

S amtidigt sunt etiam aliqui qui veniant ad doctrinam Post-trib Difficile est respondendum, aut propriis rationem reddere:

Si primo raptus est in Jesum, visibilia venit, qui tum genus hominum super universam Millennium?

"Si putas millennii parte suscipiunt salvam et primum ante raptu visibilis cum omnibus originem debet converti in millennium aeternis corporibus. Millennium frequentare sed tunc cum in corporibus naturalibus generatio fieri potest "

Responsio Dicendum qui salvi fiunt et in tribulatione raptus. Homines in corpore naturali millennium.

Cur non in illo raptu Apocalypsis XIX: 11-23, aut CAPUT XIV?

"In Apocalypsi XIX, dabimus tibi est Iesu descriptio, reditus visibilis, nisi in loco mentio fit nec expectant resurrectionem sive raptus. Za XIV: 1-7 haec quoque describitur incident, sed non ibi, ubi nominatur. Numquid non ita mirum, si una summa res historiae scriptor, qui resurrectionis Jesu involves a centum decies populum non agatur, aut XIX nec in Apocalypsi Caput XIV? Quid? "

Et respondendum est, quod Christiani, non memorandus, seu quod raptus est, non solum ad tempus illud.

Qui ut primum collected: injustos (Matth XIII: 30,41,49), vel justorum? (I Tim IV, 16-17)

XIII I ad Thessalonicenses dicit respectivum sive Matth et resurrectiones primum. I ad Thessalonicenses narrat uppståendelsen in congregatione fit primus, et viderunt se Matt XIII de prima capta est iniquitas in terra. Utrique non esse prima die illo remotum sit?

Responsio Dicendum, quod solum sunt duo separatum certe non fieri eodem tempore .

Factum est autem salvus erit, assignabantur coronae in illo raptu (Christus in atrio) Quid est quod iam XXIV seniores illos (Apocalypsis IV, 4-10) consecrantur etiamsi raptus est quod factum est?

Responsio frangitur sigillum raptu habere locum ante.

Quare gregem atque in separata post tribulationem dierum illorum sol facti sunt iam fuerunt in illo raptu? (Evangelium secundum Matthaeum XXV, 31-33)

 Et respondendum est, et in illo raptu non fuit Iesus, visibilia reditus, ita et stabula ovibus ac iumentis (populi qui remanserant in tribulationis) Millennium coram separari.

Quo omnes "unsaved" found de Millennium in fine? (Cf. Ap XX, 7-10)

 Responsio Dicendum, qui nati sunt in Millennium. Ingressa millennium semen hii sunt qui corpora.

Quis est enim, qui reticemus, quod antichristus non occurret?

 Responsio Dicendum, quod Spiritus sanctus sit maxima impedimentum in ecclesia ab Antichristo futura est non occurret.

Jesus promisit apud Johannem XIV: 1-3 praeparavero vobis locum iterum se credentibus in caelo, et revertetur ad nos, ubi sit. Pre-trib Iesus affirmat et revertetur ad terram suam, ut ibi congregatione. Quid esset Iesus in caelo et praeparavero vobis locum iterum nobis non nostrum est?

 Responsio Dicendum, quod difficillimum est explicare doctrinam Post trib Ioannes, XIV: 1-3

Iesu nuntium in Nazarenus

Lucae IV, 18-19 - "Spiritus Domini super me: propter quod unxit me, evangelizare pauperibus misit. Qui est, misit me praedicare captivis remissionem, et cæcis visum ut libertas caecorum dandi et praedicarem annum placabilem Domini oppressam libertatem

E secutus Jesum: tentatum autem per desertum, et venit Nazareth, ubi legitur Isaiae LXI: 1-2 et praedixit verba haec quae vera erant. In ut animadverto aliquid medium resistens est Iesus sine damnationem completing tota prophetia Esaiae dicens.

Ratio autem huius est, quod primum subsistit in media pars versum hunc versum fuit in primo adventu, et in carne et in ministerium. Secundum partem esse prophetiae modo cum Ecclesia perficitur abiit in terram.

Israel et in ecclesia

XV Actus Apostolorum 13-18: - "Viri fratres, audite me. Simeon narravit quemadmodum primum Deus fecit certe in gentibus populum nomini suo et vicit. Est consistent verba Domini apud prophetas, quæ dicit: Et conversus sum et retro et aedificabo tabernaculum David quod decidit. ruinas ejus reædificabo, et erigam illud:

D et aliae rationes theologicas, quae sunt ecclesiae et raptus est in 70th et ultima septimana annis.

Si enim causa prima est 70th sabbati sex promissa perficere ad quod videmus in Israel Daniel 9:24, et hoc audiente populo et abierunt ergo prius. Jacob testatur Actuum XV, continue post Conventus tempore super terram, et Dominus non convertam eum focus eius progressio continue, et apud Israel. Quod raptus non contingat in puncto temporis separatum est Jesus, visibilia reditus Domini est alia consilia Israel et Ecclesiae.

Tribulationis In aliis verbis, quod ambo unum habebant. Chance of purificarent Israel, et Secundus, et conteratur, et dispereat usque apud infideles. (Jer XXX. 1-11); De congregatione, non pertinent ad proposita illa. 

Tuba mirum Tuba mirum VII

Apocalypsis 11:15 -  Et septimus angelus  tuba cecinit . Et celebri sermone vulgatum in aeri voces fortis, qui ait: "Quod ergo pertinet regnum hujus mundi, Domini nostri et Christi ejus, et regnabit in aeternum et in saeculum saeculi."

E n Quidam enim dicunt, quod illo raptu illo, et resurrectione occurs in novissima tuba idem in 7 ma & occurrant in novissima tuba nos tribulationis. Sed non confuse septem tubae Revelation 11:15 in resurrectione in novissima tuba ipsius.

Prima differentia utriusque subjectum ictum est duobus cecinerunt tuba insonet salutaris Dei contraque iudicium septem bucinas quarum in Revelatione invenimus hunc mundum. Sicuti vocationem educentur ad resurrectionem tuba Dei descendet et super populum Dei a collectio.

In Domino non est spiritus in tuba in Apocalypsi, sed potius per Angelum. Cum Angelus tubae et clangoris est: signum quod suus 'a magnus tribulationis incipit, et tandem inceperat ut 3.5 annis. Denique ita sonare tuba Dei maioris rei motum transmutans cum tuba septima relaxat diversis rebus.

Dominica die

V I Thess: II - Si temporibus autem et momentis fratres non indigetis ut scribamus vobis. Et optime nosti quia venit dies Domini, sicut fur in nocte. Cum enim dixerint: "Pax et securitas", tunc subito ad ruinam patiantur occurrenti dolor in utero habenti et non effugient. Vos autem, fratres, non estis in tenebris, ut vos die illa tamquam fur comprehendat:.

M vapor est ad populum refers sibi et certis ac limitata est in Dominica die XXIV horas die, quae est ad finem tribulationis Iesus, cum visibilis reditus. Ita quod dies exit et raptus est idem et unum.

Probabiliter maxime versum est supra I ad Thessalonicenses V, II, qui cum in memoriam revocaverit raptu nexu cum in Dominica die. Sicut in die Domini Iesu ut idem comes ut "fur in nocte, 'qui connectit duo hæ tibi saepe certe.

Sed aliqui a review bivelverser de quo mentio fit de Dominica die ostendit se non nisi ad unum diem, sed ad tempus judicii, et tribulatio covering, visibilia Iesus et reditus Millennium.

Joel II: 11-20 -  Dominica die impetum includere in manu populi aquilonis, qui creditis tot impetus idem videmus, apud Ezechielem, 38-39. Multi credunt, quod GOG / occurs in bello castra sanctorum primam partem tribulatio.

Joel III, IV -  hic est Iesus ligatum in Dominica die, et reditus visibilis Judicabit in nationibus. 

II Petri III: 10-23 -  Hic in Dominica die, non potest referri ad Jesum, visibilia, tunc scimus quia dies virtutes caelorum dissolvi, et ut novum caelum et novam terram in primo loco post M annos Imperium.

In resurrectione prima:

Apocalypsis XX: IV - Et vidi thronos, et sederunt super eas et iudicium datum sunt. Et vidi animarum decollatorum propter testimonium Iesu et propter verbum Dei et qui non adoraverunt bestiam, et imaginem ejus, nec acceperunt characterem in fronte sua aut in manu. Et vixerunt, et regnaverunt cum Christo mille annis. Ceteri mortuorum non vixerunt donec consummentur mille anni. Haec est resurrectio prima.

D scilicet quae resurrectionem praedicassent XX in Apocalypsi Cap: IV sit aliquid quod fuerit qui egrediebatur et revertebatur autem magna conquisitio fieret, ego loquor ad se cogitant, quod in biblico Verbo cum id legitur. Possumus videre per versum qui eam resurrectionem, et est resurrectio prima. Deinde nos, qui vident et non est loqui de martyribus et tribulationis resurrectionis illius. Sed intelligitur quod sit prima tantummodo martyrum tribulatione? Non, non utique.

D primam referendum est quod quaedam de resurrectio est. Nos videre potest quod ibi sint duo genera resurrectiones. Primum vita aeterna cum Deo, et in aeternum sine secunda resurrectione ad Deum. Haec resurrectio, quae est aeterna separatione a Deo ex omnibus mortuus IMPEDIO omnibus temporibus a, et fit post anno M De Imperii. (XX Ap: V)

Primam vitam aequalis fit cum aliis conditionibus. In NT videmus plures in omnes qui sub praedicamento resurrectiones "resurrectio prima." 

 1. Vidi resurgentis in diem tertium. Iesu, salus dolor quadrigis est quia omnes in istius. Quod si non se placatum omnem exercitum de MM fere annos peccatum, qui autem non erat resurrectionem quae est ex mortuis. Vidi resurgentis mea et resurrectionis erimus. 

 2. Testamentum GL resurrectionem aliqui in tid.- Testamentum GL, & c 11:35 in credentibus autem occurrit ex in nexu cum Jesu, in morte et resurrectione. XXVII Matth: 52-53

 3. LXX ante ultimum raptu christianae congregationis Israel, et Ierusalem per annos octo.

 4. De duobus testibus ad resurrectionem quae est ex fine tribulationis - Sursum 11:12

 5. Testamentum GL resurrectionem credentibus tribulationis, et martyres, quae antequam ad locum restitutio est regnum Israel. - 12:13 Dan, John 11:24, XX Sursum: IV

temporalibus intervallis hostium

M vapor est certe quod sumo locus durante tribulationis et communicationis cum Iesu reditus ostende nobis necesse est esse temporale gap inter raptus conventus et reditus Iesus visibilis. Quidam ex hoc est certe id suadeant,

tribunal Dei

II Corinthians 5:10 - quoniam oportet nos omnes exhiberi ante tribunal Christi, ut referat unusquisque pro eis, quae fecit, et factum est in hac vita, bonum sive malum

G uds Verbum nos docet, quod Omnes nos diei unius et stare ante tribunal Christi ut räkenskab factis nostris. A atrium autem, quod non est confundenda cum redemptis ad judicium thronum magnum candidum post M annos Imperium. In atrio hoc est verbum Graecum "Bema", et ideo vocatur "Beema de iudicio».

IV I ad Cor: V cumulonimbogenitus - Lower ergo iudicium et abortivum quidem est in conspectu Domini. Quod Ipse esset lux in tenebris indiget revelare et discretor cogitationum et intentionum cordis, et tunc laus erit unicuique a Deo suo

Fiat iudicium statim alligatur upprycklsen Qua Christus redit Contione terrae iam ante tribunal Christi modtaga pretium.

Et XXIV seniores

N Fagot bekräfter ut hoc statim ad nodum usque in atrium accipere locum Pauli in raptu vidit sunt XXIV seniores 'loco Conventus plenam vires. Et in loco in circuitu throni Dei, kroner a super capite, et per tribulationis ut viventes serviamus Domino, et coram se erumpit primum sigillum Iesus in Apocalypsi 6

Si XXIV seniores pro congregacione, hoc est duas res. Deque inter tempus et raptus 70th årsveckans initio et ante iudicium ante equos pretium pro caelesti iam multitudo.

Iudicium gentibus et populis

D omen ex gentibus esset impossibile, si non ad temporale gap inter et raptus est Jesus, visibilia reditus. Et salvavi unsaved aliud esset, si adhuc in corpora fidelium iam separari poterunt corporum lacerabitur mutaverunt gloriam?

Si fieri post raptum, non solum opus invenire tribulationis ut dividant Millennium coram populo. Iam ut nos have had a uppdelining in nexu cum illo raptu posuit pedem cum Jesu in monte qui vocatur Oliveti.

Population de Millennium

M OPULUS salvantur in tribulatione naturalibus corporibus ingreditur millennium. Horum faciet aedificabunt domos et liberos. Antequam vadam in Millennium, ibi, iterum autem et multi in terra, dissimilis tribulationis finem, quando erit ille Rarum reddam hominem prae auro Ophiris? (XIII Numquid 9-12)

Israel in posterum

In  an senex ubi distinctio Iudaei et Graeci facti sunt unum corpus gap opus tempore ad Dominum pergere progressio in Israel. In 70th et ultima septimana de hoc anni tempus quando Dominus iterum in focus posuit in sua gente Iudaeorum et Israelis.

Finis non solum supplet församlingenstid moni Prophetarum, sed etiam in terris necessarium est expressio gap inter et raptus est Jesus, visibilia reditus. Tum ante tribunal Christi, in XXIV seniores, et judicium gentibus, Plebs domini progressio in spatio et in Israel est, et id suadeant. 

conclusioni

V in tempore sit in mora. In interim, et in spem quod dominus non nos vocares cum ad illum in domum suam. Ego satis firm opinionem in hoc quod nos sumus genus electum ut gratiam nobis factum est scriptor frigus Domino: et angelus tuba caelesti clamat.

Initium eius in congregatione obtinuit Pentecostes Spiritus effusio Deus: et erit terminus raptus de congregatione. Est altus dierum sursus capitibus nostris, et cum appropinquare partorcinio liberari.PARS IV

D et haec pars in quatuor seriem - Iesus, antequam reditus tribulationis, qua antea scripta sunt in hoc stipes:

       

Counterarguments Og exitibus

E ne in exitibus ut saepe de quibus quo volumus loqui de Pre-trib doctrinam - quod raptus, ad placandum sibi tribulationis et ultimum octo annos - esse partim m Pre-tribs historiae post celebre Margaretae McDonald prophetiae ex 1800s quod affectus Vulgata Clementina Ioannes in sua theologia.

Utrumque puto sunt interesting quia frequenter in sermonibus contra rationem cum Pre-trib doctrinam, quae deinde magistratibus exhibuit tamquam novam doctrinam, et quae non ante fuerat in Ecclesia, historiae doceri. Post meo accipiet secundum hoc quod iudicat istarum quaestionum.

Frequentissima ratio contraria

E ne doctrina trib Praeclassicum argment plerumque ita "quod sit doctrina veri nimis." Sed hoc pluribus quaestionibus. Primum illud quod ignorat quod intellectus docet et non cognovit tempus prophetica revelatione ante praedixerunt ista fiant.

Inquirentes invenerunt Danielem orantem, qui dant signa quaedam prophetiae obtinuit finem tempore respondit se non intelligere ea ad Dominum. Daniel ait Dominus, ut 'verba haec in occulto, signatique sermones usque ad consummationem saeculi. " (Dan XII: IX)

An intellectus firmiorem propheticum sermonem:

N sit aliis verbis, videmus impleri in verbo Domini verba prophetiae biblicis, ita et nos firmiorem propheticum sermonem: ut bene comprehendatur.

Non est itaque mirum, quod de historia ecclesiae apud Ezechielem prophetiae fuisse quaestiones de XLVIII, qui loquitur in te Gog principem capitis impetum Israel in die una coirent musulmanae in terris. Nam aliquot mille annos, et Israel non est, et qui loquitur prophetiae impetum in terra quae non existit, creatus est confusione.

Et alia quae pertinent ad nostram progressionem historia sed etiam in technicae periti, qui recens saecula diximus, est aliquid quod est sacramentum non fuerit apud populum qui habitabat. Quomodo autem posset explicare Duo testes XI De Apocalypsi, ubi et sua morte et resurrectione, ut testatum est per totum orbem? Aut imaginem bestiæ, quæ est vivere, et vocem sermonum grandium loquitur?

Nos autem in aliis verbis, habere rectam intellectus tempore accedere habemus firmiorem propheticum sermonem: ut ejus complementum.

Spiritualising biblicorum prophetiae

D et quod partes firmiorem propheticum sermonem occultum fuisse videmus ut earumdem linearum ad complementum ejus est aliquid quod habet multum characterised Ecclesia historia.

Anno CDXXX CE. Dico seriem scripsit Ecclesia patris Augustini librum "urbs Dei," quod est maxime momenti considerari ut unus ex his inflytelsesrika operatur. Latin Vulgate prophetiae Augustini spiritualis effectus et probavi quod millennii dirigeretur (Latin) iam inceperat, et hoc continue usque ad Jesum, secundo adventu.

Moni Prophetarum hoc est, in littera sive aliis verbis non intellexerunt. Hoc erat spiritualizationis moni Prophetarum, quae ex historia signum essent et quomodo ecclesiae förtolkade illis in altera mille annis.

In primis ecclesiae patres

M neminem ante nos got a "renovatio« biblicam prophetiae, ubi nos iterum coepit videre et interpretabor ad verbum, sic tamen ostendit historiam ecclesiae, quae praeter apostolos: ita etiam quod secundum antiquorum Patrum de aedificium cuneos eorum educationem, quae est in ex in pre-trib doctrinam . Et factum est ut omnes fere primo ecclesiae patres Premillennialism praedicari.

Iustini martyris narratione (also known as Justini Philosophi e.Kr 110-165) qui multum in theologia Ecclesiae proponere, et sic quantum ad praedicatum, ut suggesserant, ut si quis aliquid aliud: quod est haereticum. (I)

A renovatio biblica prophetiae

E secutus multos annos in spiritali nocte Medii Aevi in Europa surrexit in nobis facta est Reformatio, et nos coepit ad tardius renovatio biblica in qua prophetiae förtolkningen est propria.

Per "gentem" coepit ex gravi Puritanos in Anglia exorta inter motum Reformatory 1560s quae celeriter raptum erat separatum ad cognitionem Iesu res visibilis est.

Duces "Crescite Harvard" Puritan qua ecclesia spiritualis Ornan scribae qui plurimum in sanctos Massachusetts disseruit "raptus ne ultimo caelo ignis". (II)

A quo historiae cursus

F n ut refutare quod Pre-trib doctrinam est "novam doctrinam" et secundum tantum Ioannes Gill 's doctrina, hoc est, progressiones et utplock cum dicitur ab Ecclesiae Patribus et qui expresserunt Pre-trib cogitationes in doctrina in ecclesia historia.

Hoc est enim dicere, cum homines Jesum, antequam reditus tribulationis, aut quod doctrinam Pre-trib doctrinam nondum est praedicatum ante 1800s, est simpliciter non est verum. Ut ostenderet quod doctrina, quae prius apud Johannem Clementine_Vulgate, hic es iustus pauci exempla in ecclesia et patres, qui in has cogitationes,

Pre-historiam tribs

Latin Vulgate John - 1800-1882

J ohannis Latin Romae natus et qui primatum haberet trib multum valere doctrinae studiis cum ordine positis eidem subiecto.

Clementine_Vulgate concludi oportet esse discriminis inter Israel et Ecclesia, et quod sibi persuaserint, ex illis imminenta 'reditus, id quod a Domino quando reversus potest sine aliquo antecedente includuntur ingenia. In MDCCCXXVII, quod erat developed quibusdam principiis deducimus illam quae rem novam theologicam methodum ut sciatur quod "Dispensationalism".

Macdonaldus Margaretae prophetiae est scriptor

N Fagot sit amet tangere quæ ad disputationem fuit constitutionis Dei quantum deesset, et intellectus est pressius Macdonaldus Margaretae, quae est prophetiae consideretur id quod est Gill 's informibus doctrinam et theologia. Et factum sit idea jam in 70s ab Dave MacPherson in "Rem incredibilem, quod Pre-Trib Origin MCMLXXIII (V)

Dave MacPherson habebat opinions Qui multum enim ratio quaedam est ad Constitutionem Pre-trib doctrinam est falsum.

Margaretae, deinde XV annos natus, esset praesens in conventu orationis charismatis in Scotia - 1830. Nihil in illa fuisset, quae historice praedictum data est prophetiae, in quo declaravit se accipere locum Pauli in raptu vidit coram tribulationis.

Macdonaldus Margaretae prophetiae est scriptor

J AG nexus ad hanc prophetiae ipsa in universum, ut iudicare non possunt. Infeliciter, non illud translati sunt in Swedish:

http://www.preteristarchive.com/dEmEnTiA/1975_macpherson_incredible-coverup.html

Lucreti Cari de qua hic prophetiae allata vari illud quod est interesting,

" In Homines SENTENTIA est bonum in esse rei periculo atrocem mi,  cincta retibus et laqueis extricet, ut conflentur, et multi decipi et de casibus. Nunc autem reuelabitur iniquus, in omni virtute et signis et prodigiis mendacibus, et si fieri potest, electi non decipi. Haec in fervore, qui ad tentationem nobis. - non erit purgatio propter purificationem et ad ipsa membra corporis Iesu; O sic: sed erit fervore. Omnis anima mea et laudabit os meum ad ipsum centrum. Hostes probabile excutite in omnibus qui crediderunt nos - Sed vera fides non est inventus est iudicium in gloriam et laudem et gloriam. Nihil est autem quod Deus non stabit. Audientes autem Dominus sonitum atteritur, manifesta sunt - ut saepe dixi, refrigescet caritas multorum voluntatem noctis: et quia mens ab hac die velut capta est falsus Christus visus est in terris viderat. et nihil nisi vivendo Christus est in nobis posse deprehendere est awful conatus hostium novem ad decipiendum - aut quod est in omni seductione iniquitatis et erit opus - non willhave a contra-pars in omni parte Dei veritas et imitatio in omni opere Dei spiritus. Spiritus est et mea conflatur super locum in ecclesia, quod illa sit depuratum et repleti Deo - et in tantum, in quantum spiritus Domini operatur,

Haec  maxime de ratione iudicium, in quibus Quod ergo diligenter ne quis ut digni habeamini ad consistendum coram Filio hominis.  Erunt iudicii, qui foris  est, sed iste, primo tentationem. Duxit in genere per Spiritum effusum est in spiritu, et quod spiritus memet ipso marcescit crescunt in ratione temporum recte. Iudicium de ecclesia ab Antichristo.  Qui tibi aliquando inutilis est per quod spiritus ejus nos custodiri. Quote finem.

Dicendum quod counterarguments

O m possis intellegere significatione huius prophetiae, et intelligere, quod patet satis ex counterarguments de Margaretae prophetiae hujus, et in via fuisset adductus est Ioannes Biblia Sacra theologia,

Uno modo, quod est differentia, existens inter prophetiae libri diluculo et Ioannes Gill 's. Et factum est in anno MDCCCXXX prophetiae, sed iam aliquot annis ante, Clementine_Vulgate scripsisse libros de raptu mane coram tribulationis. Ita impossibile est ut Clementine_Vulgate fuisset tacta prophetiae huius.

Purgatorius ignis tribulationis

F aurem Secundo, ut haec necessitudo ipsa substantia est impossibile est quod facit prophetiae. Si libet, non possum legere et intellegere id quod scriptum est: tunc enim nihil cogitatur nec per prophetiae insinuare Margarete vel interpretatio fuit propheta in pre-trib. Margaretae "prophetare" comprehendo sequentibus:

«Quod haec in fervore, qui ad tentationem nobis. - non erit purgatio propter purificationem et ad ipsa membra corporis Iesu; O et  sic erit in fervore,

Haec  maxime de ratione  iudicium, in quibus Quod ergo diligenter ne quis ut digni habeamini ad consistendum coram Filio hominis.

Iudicium de ecclesia ab Antichristo. Quod est ex Spiritu repleti sumus eritis Quod "

Cum Margaretae scribit, quae tribulationis, non iudicium est mundi ostium tabernaculi fœderis, atque tribulationis Conventus mos have ut vado per se venerat ab Antichristo futura, tum nihil nisi manifestum post-trib cogitationes, quae nihil ad Jesum, reditus coram tribulationis hoc facere.

Tertio, quantum ad rem pertinet prophetiae. Est momenti exitus in esse sive doctrinam biblicam vel non sit, et hoc est verbum dei in aliis verbis decernere.

Quod raptus est "imminente" seu related

I Thessalonicenses 1:10 - et expectare Filium eius de caelis, quem suscitavit ex mortuis Iesum qui eripuit nos ab ira ventura.

E ne cum maxima parte dicemus raptus est quod "proximum" intelligitur quod dicitur, quod fieri debebat aliquid aliquando.

Quod Verbum ex significatione "imminente" est "species, vel quod fere fieri conditio entis" - An quae res et conditio est ut contingat. Cum ergo locutus est Dominus "imminenta" related vel reditu in finem, tunc in nexu cum prophetis, ideo non simpliciter significat quod ad ecclesiam videre potest, quando reditus Iesu, nullis suis praecedentibus characteres.

Verbum "exspectare" versum est in Bibliis ex translata verbi 'anamenein "quod est" ad expectare ad venire ad aliquem ". Ostendit quod per "activae 'habitus est, et munus qui exspectat.

Noctes Insomnes - an res unsigned

D et Pauli in raptu non modo possunt esse de congregatione 'imminenti "et unsigned, quod eam necesse est ut locum vel ante ultimum octo annos tribulationis. In aliis verbis, non est Prophetica signa et praeibit in raptu quantum ad aliquid quod non oportet conscientiam Conventus de hoc eventu posse accipere locum ventura est in conspectu ejus.

Si autem ecclesiam non propter aliquam exspectare signum, ut non esset ibi, neque opus erit ad «continue exspectaret redituri Domini advocatio."

Iesus reditus visibilis

T ill Secus est in raptu vidit Jesum, visibilia reditus sit "imminente", tunc oportet quod sit aliquid aut certe ad Jesum potest ante pedes eorum posuit in monte qui vocatur Oliveti.

Primum, necesse est Israel juxta condictum revertar in patriam. Antichristi extiterunt et non nobis factum est et dabunt abominationem in desolationem, et in bestia. Duo quoque necesse est prophetas, et prophetabis in occurret, 3.5 annis et iram Dei iudicio, ut conflatur super terram. Denique conversus est omnis gens contra Israel, et non erit vocat ut in Bibliis Armagedon.

Et carentiam sustentationis verba,

D et quod est momenti Conventus loqui cum raptus est, ut non solum dominari atque inopia rei verba praesto est, quia vita aeterna ab eis qui fidem ipsorum persistere et vitam per patientiam tribulationis, et promissa Antichristi per vim dominandi.

An sit Ecclesia, destinarant via est ire per tempus tribulationis, parare Domino, et monent ut manifesto in hac congregatione.

Verbum hortatur nos

G uds nos constanter vocat verbi Iesu spem habere assidue reditu, quae est genuina igitur res nullis suis praecedentibus characteres. Hic sunt aliqua exempla ex locis, quae tum in deferentes et ostendit nobis quod est Ecclesia, vivat sibi tempore Dominum nostrum Jesum venire ad populum:

Romanorum XIII: 11-12 - Vide ut omnia, et tanto magis, quanto passio quid tempus: quia hora est jam nos de somno surgere te. Nunc enim propior est nostra salus quam cum credidimus venimus. Nox præcéssit, dies autem appropinquavit. Abjiciamus ergo opera tenebrarum, et induamus nos arma lucis. 

I ad Corinthios I, VII - ita ut nihil vobis desit in ulla gratia, dum exspecta Dominum nostrum Jesum Christum, videbitur. 

File 3:20 - Nos erit nostra autem conversatio in caelis est unde etiam ibi opperiri: et Dominum Salvatorem Jesum Christum.

Epistula ad Philippenses IV, V - Modestia vestra nota sit omnibus hominibus. Dominus enim prope est! 

I Thessalonicenses 1:10 - et expectare Filium eius de caelis quem suscitavit ex mortuis Iesum qui salvet nos ab ira ventura.

Tit 2,13 - dum sumus expectantes beatam spem et magni Dei, et Salvatoris nostri Jesu Christi adventum gloriæ.

Hebrews 9:28 - Et iterum videtur de peccato salvare ferre expecta eum.

Hebrews X: XXXVII - nam brevi adhuc modicum aliquantulum, qui venturus es, et non tardabit.

James V, VII - curvatus sum ergo, fratres, usque ad adventum Domini.

James V: VIII - opes igitur estote et vos, et confirmate corda vestra: quoniam adventus Domini prope est.

I Petri IV, VII - omnium autem finis adpropinquavit finis.

Jude 1:21 - ipsos vos in dilectione Dei, cum te expectabo Dominum nostrum Jesum Christum in vitam aeternam misericordiae dabo tibi.

Sursum 3:11 - non autem primum. Tene quod habes, ut nemo accipiat coronam tuam.

Apocalypsis XXII: VII - "Et ecce venio velociter.

22:20 - ille, qui testimonium perhibet istorum: "Etiam, venio cito". Amen: Veni, Domine Iesu!

Hoc itaque est aliqua in biblicis, quod Nos spem ostendere quod conventus debet habere. Verba quae locutus est scriptor reditus related Domini, populus in contionem parari necesse est semper. Non loqui de reditu domini absque ante signa, et sine solacio sit atque hortamento providere ea quae ad tribulationis.

Maran Atha - Et factum nostrum

I Corinthians 16:22 - Si quis non amat Dominum et maledictus erit. Maranatha.

E ne fortissimum ab argumentis pro primo ecclesiae sibi tempore fuit Jesu, qui viam reditus est salutaveruntque se mutuo verbis utitur Paulus quia una est in his literis, Marana'ta.

Ordet Marana´ta är arameiska och betyder ungefär ”Du vår Herre, kom!” Det var ett utryck för församlingens längtan och förståelsen för att Herren kunde komma när som helst. Så när Paulus skriver avslutningshälsningen i 1 Kor 16 säger han att om någon inte har Herren kär ska han vara ”anathema”. Det ordet betyder förbannad, och alltså förbannad från ”Marana tha”, Herrens komma.

Om den första församlingen inte hade en förväntning på att Herren skulle komma hade de inte använt denna hälsningsfras som är både en bön, en begäran och ett rop efter Jesu återkomst.

Paulus väntade på Herren

1 Tess 4:15 - Vi säger er detta enligt ett ord från Herren: vi som lever och är kvar till Herrens ankomst skall alls inte komma före de insomnade    

Paulus utitur verbo "nos," cum de illis qui vivimus, qui residui sumus in adventum Domini, non, quod videri poterat iam raptus plerumque fit tempore Pauli.

James V: VIII - opes igitur estote et vos, et confirmate corda vestra: quoniam adventus Domini prope est

Paulus autem die Dominica proxima reditus de Bethlehem, et in congregatione vivere encourages sibi tempore Iesu de caelo.

Nos loqui interprets quando tempus in quo sumus, vivimus et sumus et nos credimus, reliquit generationem experimento cognoscent quae Domini finientur reditu, quod non est simile aestimabo ipsa propheticam naturam prae tribulationis. Propter quod dominus signa non potest videre quod 'Dies appropinquabat, et parturit proventus.

In aliis verbis, nempe interna et externa signa, quae indicant et ultima septimana 70th annos appropinquare est, et sic quoque raptus et congregatione.

Patrum Apostolicorum Opera

J esse saltus argenti scripsit in libro "Dominus Redi in aliis Patrum Apostolicorum scriptis scripsit:" non expectata Dominus de reditus in tempore. Et cogitavi ut tempus related quod Dominus docuit cum eis habere adfectus. (XIII)

Thomas Walvoord, Christianae theologiae compendium contrahit hoc modo: "In media elementum in pre-trib super femur, nimirum in Doctrina de Domino imminenta et related reditu, quod prominentibus partes in diluculo in ecclesia, qui sibi tempore a Domino de adventu suo ecclesiam. (XII)

conclusioni

II istorien ostendit nobis invita magnam indigentiam secundum visiones propheticas, sive spiritualizationis firmiorem propheticum sermonem: nam fere 1,000 annis, usque ad reformationis, sic enim ecclesia historia, ut in primo ecclesiae quod in antiquis patribus jugiter esset vere spem de Jesu, venit.

Pre-Millenariorum, id est Iesu, ut reditus meus ante locum paene ad verbum, post Millennium sunt Ephesi Concilium, an Concilium Oecumenicum in CDXXXI AD res Antiochi tota erat, et hanc ratus haereticus est censendus. Fuit postea per reformationem, ut non videatur, quam vivens firmiorem propheticum sermonem feci, iterum facta est.

Pre-trib doctrinam est circumventionem in 1800s per similia John Vulgate et dicere ad doctrinam non fuit ante hoc tempus, ut dici quod «apprehensa fidei justitia" est non verum doctrinam priusquam Lutherus accepit revelationem de hoc. Qui in manifesto, qui "iustitia fidei" ante 1500s, nisi uti ad domini Martini Lutheri in speciali modo verum est lucis huius bring est. Et eodem modo fecit et prius: et raptus est Jesus verba apud Johannem Clementine_Vulgate 'reditus.

Nos autem exspectantes redituri Domini advocatio

P recis verbum quod expecto enim vocat nos ad adventum Domini. Nos specialem ingenia, ne exspecta, aut certo, quod res in esse coniuncta, quod fieri Pauli in raptu vidit. Tunc Iesus possit venire in omnem, et quoque exhortationem, et consolationem a Domino, quod est in nobis. Et Iesus, qui spem non revertemur quolibet constant.              

Paulus consolationem fuit in ecclesia in Thessalonicensis Octavio tradidit, quod iustus amo nos refove. Nos autem exspectantes eum ut veniret, nisi ut eriperet nos ab ira, et venire (I ad Thessalonicenses 1,10)

Jesu enim primum venire?

Re:

 1. "Et Schnis Patrum"
 2. Paulus Boyer, quando tempus non erit amplius: Dicendum quod prophetia Quod fides in modern American cultura (Cambridge, MA, Belkndap Press, MCMXCII), 75th page
 3. X. Pauli Benware prudentia finem tempora prophetiae MCMLV pagina 197-198)
 4. Ice Tommy "Edward Morgan: A Rapturist Pre-Nova," est conservativa theologica Jounal: 4-12 MCMXCVII pagina.
 5. Dave MacPherson, quod quidem credi non Pre-Trib Origin: MCMLXXIII
 6. De Pastoris sive Hermas, Copia complte scripta sunt in Potest non quod Sherherd sive Hermas inveni in Internet.
 7. "S. Ephræmo admissa, in Internet est in Encyclopedia
 8. CRUTCHFIELD «beatam spem, et tribulacio est in Patrum Apostolicorum scriptis, 88-101 page
 9. X. Pauli Benware prudentia finem tempora prophetia: 10-12 MCMXCV page
 10. http://www.pre-trib.org/data/pdf/Ice-TheRaptureinPseudo-Ep.pdf
 11. Epistola B. Clementis XXIII (XCVI scripta de AD)
 12. Thomas Walsvoord quam laeta et Quaeritur The Latin Edition, Kessinger Publishing, Grand Rapids MCMLXXIX, 51st
 13.  Argentum Isai saltus, unde domini Redi, New York MCMXIV, 62-63
 14.  Hiberi hora "page 221-222


PARS V

D et pars est quintus ex serie 'Iesus, antequam reditus tribulationis, "quod sit ad rationem raptus est in conspectu Dei sponsa et congregatione donec consumantur de septem annorum: et in tribulatione sua initium accipit.

Etiamsi raptus est de rebus in NT et conventus mysteria: tamen ita possumus videre per imagines et symbola in GT coccinum. Post haec autem initium sumit in fabulis, qui fuit Henoch, qui faciebant Lot vehementissime, Isaac et Rebeccae, Lucius qui latebant, et Daniel, et ostendit qualiter se habeat ad Dominum tribulationis et Conventus. Cum incipio nobis tempora historia Henoch:

porro Enoch

Genesis 5:24 I - hoc modo ambulavit Henoch cum Deo, et non apparuit: quia tulit eum Deus.

E NOK in multis vetus testamentlig Conventus Pre-iecit in, quae potest esse allusio ad se et peperit; sed etiam ad tempus, ad punctum raptus congregatione.

Sine vultum mortem

XI Hebraeorum: V - Fide Henoch translatus fuerat adversus mortem non auferetur. Et invenerunt illum non invenerunt, quia transtulit illum ad se. 

E NOK captus fuit absque gustu mortis quia transtulit illum Deus in se. Quo natus est Enoch a fantastic partes exemplar in eadem congregatione, qui mira fidem.

Aliquando electum, rapientur Domino ad mortem et qui ante dormierunt nos qui vivimus qui relinquimur, capi Dominus nominationis obviam in caelo.

Tres species de populo

D et sunt tres diferentiae generales inter homines et vixit Noah in diebus ante diluvium. Quod est infidelium, qui proiecisti sermonem Domini, ubi omnes pereunt diluvio. Qui erat Noachus eiusque familia fuerunt per 'diluvium, fuit Henoch, qui fuit captus et usque ad flumen venisset in conspectu Domini.

Quisque suo modo repraesentat eos qui in tribus diversis genera hodie, quod non valent conparari diebus nostris. Et eodem modo sicut videmus tres species de populo in die illo, cum sumus ad movere usque in tempore tribulationis.

Populus, qui ambulabat in

M änniskorna Noah, qui diluuio periit, ex die represents infidelium, ut non retenta Iesus quis est eis salvator. Quibus populus revertetur cum pace ad tribulationis, et patere ut in iram Dei. Qui non iudicabuntur poeniterent Iesu tunc tribulatio mitti in stagnum ignis.

Noa autem Israel

N oa significat quod Dominus non adiciet residuum Israhel et implere propositum ornatur M annos Imperium. Noah est sicut electi Dei Israel, quod in quadam via, et custodiatur in tribulationis. 3.5 annis in tribulatio et credentes Iudaeorum fugere in solitudinem ubi et Dominus eorum praesidio ad Antichristi persecutionem ejus. Noe remanserat in flumen, et illic etiam potest esse pars plebis Judæorum.

Porro Henoch est imago Dei congregatione

E NOK sit imago totius populi, qui non erant de parte Dei iudicio post diluvium quando deprehenditur sic capta et ante a Deo est diluvium.

Porro Henoch vixit tempore quo Dominus in mundo iudicatus. Cum finis peccati venit, venit iudicium peccatum misit in diebus Noe diluvii sed Enoch raptus est ad Dominum. Diluvium est imago Dei Deus in iram mittere in terram, et impius populus in fine temporum - ad iram venire (I ad Thessalonicenses 1,10). Sicut Enoch, raptus etiam Conventus est in conspectu ejus vredenstid egreditur super terram.

multum

II Petri II: 6-9 - civitates Sodomorum et Gomorrhæ multiplicatus est anathemate. Cinere et posuit exemplum malos eventus. Confiteantur iustum Loth nefandis exagitabat dissolutus. - Quod nimirum iustus erat habitans apud eos qui diem de die animam iustam cruciabant cum inaudita ac mali fecerunt. - Novit Dominus pios de tentatione eripere: iniquos ut eos punire et comprehensionem usque ad diem iudicii. Anglicus translationem, ut eriperet pios de tentatione

N sit Petri scribit et docet Ecclesia, in quadam epistola, et utitur ad exemplum ad Loth prototypum, et dederit nobis ad exemplum uiuendi modo, ut Domine salvum faciet populum suum a temporis et loci cum fit, iudicia Dei, et in tempore tentationis recedunt ( iudicium ex - lat translatione).

Abraham commemorat Dominus

Liber I XVIII: 23-25 ​​- Et appropinquans ait: "Numquid vere perdes iustum cum impio? Si fuerint quinquaginta justi in civitate. Forte tu etiam delebis, et non parces loco illi propter quinquaginta justos, si fuerint ibi? procul ad facere aliquid simile hoc, ut sit apud impius iustus mori. iungere cum esset iustus et cum operantibus iniquitatem. erunt procul sit, et omnis terra non iudicet quod iustum est ? '

A Braham controuersiam Dominus Sodomam et Gomorrham, et recordatus est contra naturam suam occidas justum cum impio.

Per exemplum dare nobis ad Lot: Ne docet Peter 's, ut ostenderet se Lot, exempli gratia non ad tempus, sed in totum praecipiendum ex parte Dei, in Domino semper, «qui salvet pios de temptatione"

Dominus tollit a Loth oppidum

D et liberavit Loth de Domino iudicium egreditur ciuitatis erat eo corporaliter Sodomis. Domine non judicas civitatem, et non solum non facere aliquid ex natura quamdiu est in urbe videlicet Lot fratrem.

Pictura multum conventus et quod ante id tempus de judiciis Dei pereat. Est et alia natura est Dominus verba justorum iudicare ne una cum peccatoribus.

Isaac et Rebeccae

Exodus XVII I: IV - "Ecce pactum meum tecum, erisque pater multarum gentium posui te.

Exodus XVII I: VI - faciam te crescere vehementissime et ponam in gentibus regesque ex te veniet, et veniet reges ex te.

In Saks peperit, ab Opere Dei ad confirmandas promissiones Abraham. Dominus pollicitus est Abraham et Sarah filium, et gens magna facti essent Abraham et Isaac patrem multarum in gentibus.

Domine probas renes et cor Abrahae

N enim est Sarra annorum nonaginta pariet, promisit se illi filium in senectute, tantum in Domino ut promiserat et desierant Sarrae fieri. Ita tum solo puero Isaac, quia a Domino ut impleret pactum suum et propter promissa eius.

Post hos autem dies vitæ Abrahæ, cor temptatis Dominum et postula ab illo, ut eamus viam trium dierum aliquot via abesset, ut sacrifice. Altare holocausti et inposuit super Isaac esse, et tantum in dilecto Filio suo.

Et Isaac, et imaginem Christi,

N Abraham obedientes est a Domino, et quod omnis umbra incident in quibus Deus aliquid fecit super 2,000 annis post crucem et ibi sit amet historiae innuere Isaac pictura est patet Christo Iesu:

Sic ille plane imagine Iesu Calvariae crucifixum opus esset. Abraham omnino in Domino confidebat de situ, Isaac, et Deum credendum esset regem, dubios adhuc post victima.

Servus autem Eliezer - a picture est Spiritus Sancti

Liber Genesis XV I: 2-3 - Qui respondit: "Domine, Domine, quid dabis mihi? Cum ego vadam absque liberis et filius procuratoris domus meæ iste Damascus Eliezer ". Qui respondit porro; "Ecce ego non fetus aliquo produci. Unam domum meam mecum hereditatem ".

S unifier Isaac ut cum rapta coniuge uela CURA REI FAMILIARIS in Abraham misit servum suum seniorem ejus Eliezer, ut inveniam sponsa ad Isaac, cum sua familia. CAPUT XXII nusquam in toto et in fabulam, videmus autem nomen servo. Sed EXODI CAPUT XV I, II discimus eidem Abrahae filium peperisse servum seniorem Eliezer Deus ad Abraham et in initio herede domus.

In Johannem XV, 26-27 discimus multa de Spiritus Sancti. Et non ex parte patris, quod est Christus testatur. Spiritum veritatis adiutor noster est.

Et servus fuit Eliezer qui est imago Spiritus sancti. Missus ab Abrahamo. Anonymous fuit et loqui et non se, sed testatus est Rebecca ad Isaac sponsa in posterum. Similiter etiam loqui, et Spiritus sanctus non circa se, sed circa pointing et testimonium Jesu est ecclesia. Eliezer Rebecca ad fontem aquae infusione Spiritus Sancti imaginem possunt in nobis. Nomen vero Eliezer Spiritus Sanctus est idem cum "Paracletus".

Isaac - cum sponsa Christi,

P in Isaac eodem modo, qui est imago Christi, et Eliezer, servus est imago Spiritus sancti Rebecca typum Ecclesiae, quae est sponsa Christi.

Ibidem Rebecca ex Abraham, qui tunc in Babylonia. Babylonem est imago huius mundi et ecclesiae qui est voluntatis, et extra sumpta est. Rebecca quoque frater Abraham, et idem est quod omnes Christiani spiritualiter loquebatur, semen Abrahae apprehendit. (Roma 4:16)

Rebecca quoque eius Eliezer accipere munera, cum ipsa, ecce, quam Spiritus Sanctus in eisdem modo et Conventus gratias secundum suam voluntatem. Rebecca quoque locutus est per servum, quae nobis narrat decurrit in domum suam, et fecit omnia quæ vidisti et expertus. Conventus non desinit esse, ut et loqui "bonum nuntium" ad omnes testimonium quod factum est, quod Dominus in animabus nostris.

Exemptos nocte

T jänaren Eliezer venturus vesperi venisset ubi erat fons in urbe manet. Significetur inordinatio in nocte, colluvione et confusione, ubi nox venit, quas est imago Dei Tribulatio, et dies Domino.

Videmus idem in I: Genesis 24:63 in modo, quo tueatur Isaac futuri sponsi ad vesperam. Qui autem illam recipere, et introduxit eam in tabernaculum eius, et mater: ubi fit Rebecca uxor Isaac.

A virginem castam exhibere Christo

V discere Rebecca et puellae puer qui prope venisset nemine (I puree 22:16). Similiter etiam virginem castam exhibere Christo pro congregatione, et desponsa, uni viro.

In finem fabula, unum puree XXIV, 62-67, videamus Isaac (enim sponsae) refert ad vesperam, antequam noctis (aerumna), et Eliezer, (Sancti Spiritus) est, ut producat (in excessu) Rebecca (sponsa) ad occursum Isaac autem facie ad faciem primum. Similiter autem et Spiritus Sancti, qui in congregatione illam evulsione et factum est vespere prius incipit suo nocte, et tribulacio, et erit Dominus obviam sponso et ad primum.

Rahab

Joshua I, II - "servus meus mortuus est surge. Nunc ergo surge, et transi Jordanem istum tu et omnis populus tecum in terram quam ego dabo filiis Israel. 

II istorien Rahab, vallatus sit D annis post eum iocantem cum Rebecca 24 Gen CAPUT I Historice, factum est multum ad id tempus in Israel.

Iam tempus periti Israel de Aegypto de domo servitutis, et quomodo Dominus miraculose populum istum de servitute liberari et salvari per manum Moysi. Post XL annis ad populum: erraverunt in deserto, Joshua iter Domini sunt, qui se ducere populum ad terram quam promisit Deus: promissa est ut vincere hostes atque promiserat.

Duo in Iericho exploratores

II Jos: IX - "Ego novi quod tradiderit Dominus vobis terram etenim inruit in nos terror vester, et non est, et omnes, qui timent te incolae. 

Et e lucis ante terminum Israel templum tenet, qui agro urbis Jericho, duos exploratores misit ad considerandam terram Chanaan et civitatem Jericho. Et speculatores cognito consilio eorum, et refugium cum Raab meretrix civitas folks qui celat duo exploratores per quem petebant viri.

Profitendi hoc superbia tantum fide et opinione enim speculatores, Deum Israel tradidit eos in terram. Et speculatores ad eam quaerit quid sit fidem et tutelam, et per illam et eius familia in Israel in die coactus locum capit civitatem.

Iudicium ereptam

E t ruber filum coccineum in fenestra, hoc signum est superbiae et, quae erant in domo eius congregata est. Cum milites Israelis vidi filum, et salvus downloaded eorum repleta est domus eius ab exitio sicut promiserat exploratores cum.

A imaginem et congregatione

S Kokan congregatione hoc superbia tantum est imago Dei. Illa gentilis est, qui ista meretrix, et vir peccator ad Deum, et fidem in Israel. Et curat, cum Sententia, de populo Judaico, quod sit sibi causa salutis.

Hierichus sita est imago huius mundi, quae est salvus in eis. Hoc superbia tantum (Conventus) remota Hierichus sita est (mundo), tum ante urbem dirui incendique (quod tribulatio)

Iudicum

R UTS liber qui dicitur «redemptio Love" et de manu mulieris Iudaeum mulier de terra propter suam perdet Bethleemitem Interim fames omnem Israel, et fugere coactus moabitidem (Jordan).

Nec multo post, cum mortuus fuerit vir eius, et illi soli pauperes in terra aliena. Rursus post famis subiecitque eam Noemi en reversa est in Bethlehem in filiae Booz Ruth, et iuravit ut relinquam illam. Ruth Moabitidis qui in matrimonio alter ex Ruth Obed, qui et filios occidit. Et ubi rursus in Bethlehem: et factus est homo Iudaei principis Booz Ruth, et habuerit eam amare.

Per legem Domini, et redemptio nuptias, experimur et ad socrum est ac reversa Ruth redemptio, et redire in terra illa, quae amisisset.

A imaginem et congregatione

II istorien miris fabula est ex Ruth Obed autem partu, et redemptio salutis, sed dat symbolica imago Dei tribulationis, et congregatione.

Quibus illa sit imago Dei Israel, imago est ac reversa Ruth gentes Conventus autem qui matrimonio iuncti sunt förlösaren de filiis hominum dominum nomine Booz, qui est imago Dei Messiae vivit. Erat patria fugere propter famem, ac justum ex Israel expulso patriae MM annis ante. Qui id adnotet in Christum credentes Iudaeorum habebant partem, cum apud dare cor unum membrum ubi de Israel (Romans 11:25).

Ut de redeem Israel (illa), ita ut in Christo paganus nuptias (Liber Ruth). Itaque Booz Ruth, et redemit atque servat tam in quibus illa sunt quae in situ et praeparat tandem Israel (illa) plene.

Et inde ab Angelo tribulationis

S amtidigt ita sit fabula ex Ruth ecclesiae imago Domini, quae evadere salvet tribulationis.

Non reperies tria genera, quae testimonium praebent huius cap. Primo, Lucius vadit ad  tröskeplatsen  quod illi mater interrogavit eius. Secundum autem Booz ad Ruth excitant eum, et inventus est  nocte simul  cum ipsa elapsi perfugerint ad se. Tertio modo, got licentia Liber  abscondam subito vivum eum transglutit sub pallio , et extendent super eam operimentum lectuli ejus: et factus est ei propinquus Booz tolle hac nocte.

Tröskeplatsen - A pictura tribulationis

T röskeplatsen tribulationis est imago iustitiae, et non faciem, et in pluribus locis in utroque OT NT (Prophetia Amos I: III: Isaiah 21:10, XLI 14-16, Apocalypsis XIV, 19-20).

Nocte et mane quoque picturae et in tribulatione, et judicii restitutio. Nox ubi nemo potest operari venit Iesus locutus est (John XI: IX), et Paulus monet, ut in Dominica die, quae est judicii tempus veniam tamquam fur in nocte (I ad Thessalonicenses V, II).

Per subito vivum eum transglutit tutela pallium suum

Liber III, IX - "quis es?" Et interrogavit. Quæ respondit: "Ego sum Ruth ancilla tua tibi. Manteflik expande pallium tuum super famulam tuam, quia propinquus es mihi.

R ex Boas ad pedes eius usque ad noctis occultare obtentu mane superfluum est.

Et eodem modo, in Domino dicens eruens liberabit eum, et abscondam congregatione per dies irae, altera noctis, dissipatur et fit mane usque ad tenebras. Tribulatio est in ecclesia, esse sub domino togam, Jerusalem cælestem, et auspice caelesti cubilibus intercepti.

Me venite et eamus in cubicula tua;

Liber Isaiae XXVI, 17-21 - VAPULO, sicut quae concipit cum adpropinquaverit ad partum est, et clamate et dolorem illorum, et non est apud te ad nos, Domine. Concepimus et quasi parturivimus et peperimus ventum. Non meruit salutis nobis in terram: et nemo natus est in terra vivere. Sed non mortui vivunt; in illorum corpora oriri. Expergiscimini, et laudate qui habitatis in pulvere, quia ros lucis ros lucis est: et terra dabit ex mortuis. Me venite et eamus in cubicula tua; claude ostia tua super te. Abscondere modicum ad momentum donec pertranseat indignatio. Ecce enim Dominus egreditur de loco suo ut visitet iniquitatem habitatoris terrae. Et revelabit terra sanguinem suum debita abscondam ultra interfectos suos.

D. Et hoc est mirabile versibus Isaiae testimonium vocabo Dominus plebem suam quam abscondit in promptuariis conserva tempus terrae circa iram.

Nos potest videre quod id semper prius quod apud Esaiam factum esse. Sic etiam non conveniunt cum resurrectionis Iesu prædicabat narrat Daniel, et XII Dan: II: scire quae ventura post Tribulatio, et non prius. Isaias loquitur hic de resurrectione, quod prima vice occurrit, quo Dominus vocat pro populo suo in promptuariis suis et coram Deo et coram irae tuae et lauderis egreditur super terram.  

Sicut quae concipit cum adpropinquaverit

Apocalypsis XII: 1-6 - Signum magnum apparuit in caelo: mulier amicta sole, et luna sub pedibus eius et in capite eius corona stellarum duodecim. Quæ est in utero habens et clamat, et cruciabatur ut pariat.

P ad Quomodo enim Esaias: mulier videt Iohannes in nexu per ultimum tempus est gravida, et in morem parturientium contremiscant. Quod non Ecclesia sit sicut cor mulieris parturientis presented in Bibliis agitatur, at illud facit Contra, Israel. Femina est pictura sive ex Iudaeis messianicae Iesu, tempore tribulationis, et in Iudaeis qui messianici existimantur.

Tribus Israel est liber generationis habet ut ante, per venit, ad annum M regnum. CAPUT LXVI horum trium omnes generationes subsequentes describitur apud Esaiam:

Isaiah LXVI, 7-8 - Antequam aliquis Zionis, perdidit et notum morem parturientium contremiscant, et parit infantem (Jesus). Ante venissent in eam, quæ peperit masculum. Quis audivit umquam tale? Et quis vidit huic simile? Numquid parturiet terra in die una vixerunt (MCMXLVIII) aut parietur gens simul (salus) propter Sion cum doloribus paries filios jam incipiat

Ita, in nexu et in morem parturientium contremiscant, ut experimento cognoscent Israel, et ira ante tempus, et dabit Dominus vero resurgant mortui, et non erit ejus populus ad se vocant, ad abscondere in cubiculum suum.

Veni mihi in populum

'K circa mihi in populum,' quae significat 'remanet nisi' vel 'facti sunt invisibilia' est an prodigiosus parallel ad usus Ioannes quoque in Apocalypsi IV, ubi vidit ostium apertum in caelo, et simul audiebatur vox Deo similiter tubae ait: "ascendite huc." Statim post Deum, fit frigus, raptum hujusmodi usque ad Johannem throni Dei, ubi est de caelis et in terris played ecce tribulationis.

Hoc idem Johannes repraesentabat ecclesiam quae in uppryckandets sustinebit diem. Per mandatum, in voce archangeli, et in tuba Dei descendet et congregatione et ad coelum ducitur, et videbo terram explicare tribulationis.

Daniel

II istorien circa Daniel, et tres viri in camino ardenti, est unum ex historiarum veteris testamenti, quod ostendit pictura est patet in futurum tribulationis et complementum.

Daniel multum volutatus est res novissimas collocat, somnia, et visiones facta fuerat ad consummationem saeculi quam ad facere. Apocalypsis dissimile est prolixior tribulatione diffusis diutius horizontem Danielem et recedimus et accedimus tempus.

Daniel - a picturam in congregatione

II istorien de tribus amicis, et Daniel, set in principio de captivitate Babylonica, in quo omnes serve quattuor exercitus Chaldeorum regem.

Praedixerat Ioseph et Daniel; fit autem hoc modo elevari in loco stabant super eum regem. Ex ipsa Revelatione, de Ecclesia et profectus est qui sacerdotio fungerentur, et reges huius terrae. Quod complebitur in millennium. Et hoc modo: haec imago est Daniel de congregatione.

EXEMPLAR antichristi

A iuvenes Nabuchodonosor exemplo est Antichristi et statuam auream campo Dura Babylonis. Unde nota quod effigies sex cubitorum latitudinis, et comparari potest antichristus 666th oratio

Tunc Nabuchodonosor cogere omnis generis musicorum, prosternite vos, et adorate statuam hanc set, ubi consecutio illis qui increduli fuerunt ut foras mittetur in fornacem ignis ardentis. De camino ardenti, quod est imago Dei, et in ira magna in angustia tribulationis. 

Foras mittetur in fornacem ignis ardentis.

Prophetia Malachiae IV: I - Ecce enim dies veniet succensa quasi caminus ejus.

S adrak Misac et Abdenago Nabuchodonosor noluit adorare statuam in fornacem missi sunt.

Ignis succensus est regi iussit septuplum quam umquam esse, nec perfectioni orationis pictum. Praesidio misit angelum suum miserant Sedrac Misac et Abdenago de camino et ignis egressus sine damno ictum. 

Ubi est Daniel

M est quod rogat quaestio est Daniel de hac fabula est, ubi aliqua. Qui autem unum genu adoraverunt statuam contulerit; Quidni adtendi et proiciatur in caminum etiam Quidni?

Daniel possumus esse satis constat Sed non curvaverunt genua ante statuam Nebuchadnezaris. Ut non sisterent modo quo quisque cum Daniel audieritis sonitum tubae, seu fornacem ignitam trajecerit in passionibus inhabitantes afficeret. Dei, quod 'transtuli eum ibi. " 

Israel et in ecclesia

B eskrivningen sicut in camino ardenti et rex habuerunt homines istos tres viros Iudæos, qui erant (Dan 3,12). Quod tres viros Iudæos est, hoc est, a picture de electis Israel, et Daniel cum sit imago et congregatione.

Daniel (församlingen), den högt älskade (Dan 10:11), är bevarad från tid och plats när det gäller den brinnande ugnen (vedermödan), medan hans tre vänner (Israels rest), blir bevarad mitt i och igenom trängslen.

Avslutning

Genom dessa berättelser om Enok, Lot, Rebecca och Isak, Rut, Rahab och Daniel, kan vi se ett mönster och en röd tråd.

Vi ser symboliska händelser som avspeglar och pekar på den hushållning, församlingens tid, som vi lever i. Där kan vi se att Herren inte förhåller sig på samma sätt med församlingen, som han gör med Israel. Båda frälsningsgrupper har Herren en unik plan med, som han kommer att fullborda. Herren kommer att bevara Israels rest för Antikrist och genom vedermödans tid, som han sedan kommer att fullborda sina förbund och löften igenom.

Guds planer för sin församling

P in eundem sermonem Domini et perficere, ut in consiliis suis et sponsa corporis, ecclesiae Dei. Tribulationis est sponsa, non est quia a Domino, ita Dominus Iesus ergo ante recuperare et removere a sponsa tum quod egredietur et iudicia Dei super terram.

Ecclesia fit cum evaserit de angustia et de iudicio novissimo tempore. Beatus spem, Dei et Domini nostri Jesu Christi, et eruatis animas nostras de judicio.

Jesu enim primum venire? 


Placere visitare Miakel Walfridssons blogs: 

http://pretribcenter.blogspot.com/

http://denytterstatiden.blogspot.com/

http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/


Publicerades söndag, 13 oktober 2019 17:30:24 +0200 i kategorin Mikael Wahlfridsson och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Bli inte överraskad - Holger Nilsson


«Sic enim Deus dilexit mundum, ut Filium suum unigenitum daret: [Iesus] ut omnis, qui credit in ipsum, non pereat, sed habeat vitam aeternam". - 3,16

«Quotquot autem  receperunt  eum, [Iesus], ad eos, et dedit eis potestatem filios Dei fieri, his qui credunt in nomine ejus." - John 1:12

'Quod si confitearis in ore tuo Dominum Jesum, et in corde tuo credideris quod Deus illum suscitavit a mortuis, salvus eris.' - Roma X: IX

Volo impetro salvus erit adepto et omnia peccata? Ora orationis est:

- Iesus ego fateor tibi, ut intres sub tectum meum: et nunc Dominus. Credo quod Deus suscitavit a mortuis tibi. Tibi gratias ago tibi quia non sum autem salvus erit. Tibi gratias ago tibi quia non sum ego nunc autem et mihi propitius fuisti egredientibus ex Deo natus est. Amen.

Nonne vos accipere per Jesum supra orationis?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 26 september 2020 15:02
Be så att jag inte får huvudvärk ev migrän med dubbelsende och ögonflimmer

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp