706 online! | Sidvisningar idag: 25 539 | Igår: 198 037 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Lissabonfördraget är ett urvattnat fördrag

Läsarmejl av Ulrik Petersson

Den 20 november 2008 röstade Sveriges riksdag igenom ett godkännande av Lissabonfördraget. Det är oerhört många svenskar som inte vet vad detta innebär, trots att detta är ett mycket viktigt och stort steg som tas.

Lissabonfördraget innebär att mer makt förs över från Sveriges riksdag till EU i Bryssel. EU får en president/ordförande samt utrikesminister och finansminister.

Steget är så stort att lagrådet anser att det berör statskicket. Sverige förlorar sin självbestämmanderätt. Detta sagt om den politiska utvecklingen i Europa.

Det som är intressant ur kristen synvinkel är att nu formas den stormakt som finns förutsagd i Bibelns profetiska ord. Om detta finner man förkunnelse i kristna sammanhang världen över.

Jag tycker och fler med mig att Sverige ska gå ut ur EU. Sverige ger 40 miljarder till EU varje år. Dessa pengar skulle istället gå till fattiga länder och till skola, vård och omsorg i Sverige.


Ulrik Petersson

Läsarmejl


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.  


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 19 januari 2018 19:10 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


17 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Niklas Jönsson

Snart är vilddjuret till president på plats i Bryssel!Tvi vale

Svara -   - 19/1-18 22:39 -


Kalle

40 miljarder är inget mot vad vi tjänar på att vara med i EU i form av förbättrad handel. sen vad som blir kvar av det när britterna lämnar....

det stora problemet är inskränkningarna i vårt självbestämmande.

Svara -   - 20/1-18 01:14 -


Bertil Rosenius

Bra inlägg!

Jag vill bara mena att de två grundstenarna i det du skriver inte går att separera, dvs:

- ett nytt stadskick

- den profetiska aspekten

Båda dessa delar hör ihop. Som kristen - anser jag - står jag inte utanför förändringen av stadsskick. Jesus skulle aldrig velat att vi blundar för detta och bara accepterar det som ett profetiskt skeende. Vi har möjlighet att påverka och då skall vi - i tjänst för våra medmänniskor - göra det. Det politiska skeendet påverkar vår möjlighet att evangelisera! Denna möjlighet måste vi slå vakt om - så långt det beror på oss.

Därför är det ytterst viktigt att alla bildar sig en politisk uppfattning och röstar i höstens val.

Vet ni - som ev röstar på S eller är soffliggare - att vår justitieminister, Morgan Johansson, vill citat: "...utrota kristendomen!".

Att välja är en möjlighet att påverka evangeliets möjliga framtid. Det är en plikt varje kristen skall ta vara på!

Svara -   - 20/1-18 08:11 -


JL

Svar till Bertil Rosenius.

Om man som kristen röstar på socialdemokraterna då är det illa. Sossarna jobbar ju aktivt med att islamisera Sverige.

Svara -   - 20/1-18 10:46 -


bengt

tyvärr gäller det nog kanske dom flesta partier

även i alliansen

Svara -   - 20/1-18 11:11 -


bengt

men man vet inte hur farligt.islam kan vara

tyvärr

kanske ögonen kan öppnas framöver

vi får hoppas det

Svara -   - 20/1-18 11:13 -


Peter Hall

Svar till JL.

Käre broder

Det står inte i en människas makt, att rätt styra sina steg. Du skall inte oroa dig för morgondagen. Du bör förlita dig på Guds vilja och inte på mänskliga regeringar.

Jag råder dig vänligen, att förhålla dig politiskt neutral, eftersom vår Herre aldrig blandade sig i det politiska skeendet, när han vandrade på jorden. Han sade ju, att hans rike icke var av denna världen.

Han sade också mycket riktigt, att Satan djävulen är denna världens härskare, så bliv ingen del av världen, genom att ge ditt gillande till något politiskt parti.

Tro på Gud, tro ock på Jesus. Jag vet att du gör detta, men varför har du lockats in i det värdsliga spelet om vem som skall bestämma i vår nation?

Blir det så illa, att muslimerna tar över makten, må det ske. Det har hänt förr, när islam utbreddes över världen. Men, de stoppades utanför Wien, vid ett sista försök att islamisera Europa. Sedan förlorade de greppet över sina tidigare landvinningar i Europa med några få undantag på Balkan.

Nu är islam på gång igen, tydligen med Guds goda minne. Varför tror du han tillät islam från begynnelsen? Det var ju den "prövningens stund som skulle komma över hela världen". Upp.3:10

Svara -   - 20/1-18 11:40 -


JL

Han sa också att vi skulle göra folk till hans lärjungar. Han sa INTE att vi skall vara apatiska för att andra Gudar tar över hans tempel. Jag tycker att du skall lyssna på David W varning, för din inställning i denna fråga delar jag inte.

Vidare kör du med någon härskarteknik att jag skulle vara oroad. Den roar mig inte och att använda härskarteknik är inget bra. Passar absolut inte kristna men är väldigt förekommande bland kyrkor.

Dessutom verkar du ha dubbla måttstockar. Själva inlägget är politiskt, alltså att vi skall gå ur EU. Det går du inte igång på. Men när jag påpekar en annan politisk åsikt, så går du igång.

Varför han tillät islam kan jag besvara tror jag dock. Jag tror att islam är Guds verktyg som han använder när något har blivit så fel att det inte går att rätta till. Avfall från Gud tex. Att man helt likgiltigt låter en annan gud ta över Herrens plats, utan att ens bry sig. Då har man redan lämnat Gud som jag ser det. Så det du misstar dig för att vara oro, är inte oro, det är kärlek till Gud och hans rike. Delar du och övriga kristna i Sverige inte den kärleken till Gud, så finns det fortfarande länder som gör det. Där passar jag nog in lite bättre tror jag. De länderna är förövrigt väldigt tydliga i att kristendom och politik går hand i hand. Man kan notera att det inte skjuts lika mycket i dessa länderna heller som i Sverige.

Svara -   - 20/1-18 12:16 -


bengt

vi får inte ge upp

sverige kan förändras

det kan bli väckelse

och även politiker kan vakna upp

det finns hotbilder

men det kan ta en annan vändning

Svara -   - 20/1-18 12:26 -


Peter Hall

Svar till JL.

Att jag skulle bedriva härskarteknik, för att jag har omsorg om dig är för mig främmande. Var har du fått det ifrån?

När du nu anser det är illa, att som kristen rösta på socialdemokraterna, vad skulle du istället föreslå? Vem av partierna kan förhindra en islamisering av Sverige?

Om t.o.m. ärkebiskop emeritus K.G. Hammar påstod, att muslimernas Allah är samma Gud som judarnas och de kristnas, hur mycket mer förvillade är då inte våra politiker.

Svara -   - 20/1-18 14:12 -


bengt

det som gäller främst är nog att be.för vårt

arma land

och försöka nå ut ännu mer till muslimer

med evangelium

även till mer svårpåverkade.muslimer

som tex somalier

Svara -   - 20/1-18 14:22 -


JL

Svar till Peter Hall.

"Du skall inte oroa dig för morgondagen. Du bör förlita dig på Guds vilja och inte på mänskliga regeringar"

https://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4rskarteknik#Påförande_av_skuld_och_skam

I detta fall är alltså jag orolig när jag uttrycker min åsikt kring röstning. Ett sätt att förminska mig och därmed mina åsikter. Varken du vill det eller ej, så är det härskarteknik.

Svara -   - 20/1-18 14:57 -


bengt

man kan säkert vara omedveten om att

man utövar härskarteknik

om man nu gör det

Svara -   - 20/1-18 15:51 -


Peter Hall

Svar till JL.

Nu fick jag lära mig något nytt. Att jag råkade orsaka dig skuld och skam var inte bra. Det ber jag om ursäkt för. Förlåt.

Det vore intressant att höra från dig, om man nu inte skall rösta på socialdemokraterna, vilket parti du anser gagna de kristnas sak bäst. För du tycks inte ha samma inställning som jag, att en kristen skall hålla sig politiskt neutral.

Svara -   - 20/1-18 16:03 -


bengt

all politik är ju rävspel

egentligen

Svara -   - 20/1-18 19:09 -


kaj

Svar till bengt.

Jo Bengt rävspel är något som även Jesus sa :Luk 13:32

Då svarade han dem: ”Gån och sägen den räven, att jag i dag och i morgon driver ut onda andar och botar sjuka, och att jag först på tredje dagen är färdig.

Svara -   - 21/1-18 20:27 -


bengt

ja rävspel har ju alltid förekommit

Svara -   - 21/1-18 20:44 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

30

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

2

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

62

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

10

Läs allt!


Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, tisdag 16 oktober 2018 kl. 03:06

Jesus söker: Finn!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Barn mår dåligt av Pride

På Engelska skolan i Umeå måste alla barn delta i  Pride-veckan som arrangeras på skolan. En förälder betättar: Mitt barn kom hem från skolans Pride-vecka och sa att hon mådde dåligt. 

8

Läs allt!


Klimatet?

Läsarmejl av LeifA 

Klimatet

Hörde på nyheterna om FN:s rapport att det är bråttom att minska utsläppen.

15

Läs allt!


Varför gå till kyrkan?

Måste man gå till kyrkan varje vecka om man är kristen? Vad är poängen med det?

73

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 415 141 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 946 bloggartiklar, 90 782 kommentarer och 58 994 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp