1 114 online! | Sidvisningar idag: 77 556 | Igår: 268 243 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Lissabonfördraget är ett urvattnat fördrag

Läsarmejl av Ulrik Petersson

Den 20 november 2008 röstade Sveriges riksdag igenom ett godkännande av Lissabonfördraget. Det är oerhört många svenskar som inte vet vad detta innebär, trots att detta är ett mycket viktigt och stort steg som tas.

Lissabonfördraget innebär att mer makt förs över från Sveriges riksdag till EU i Bryssel. EU får en president/ordförande samt utrikesminister och finansminister.

Steget är så stort att lagrådet anser att det berör statskicket. Sverige förlorar sin självbestämmanderätt. Detta sagt om den politiska utvecklingen i Europa.

Det som är intressant ur kristen synvinkel är att nu formas den stormakt som finns förutsagd i Bibelns profetiska ord. Om detta finner man förkunnelse i kristna sammanhang världen över.

Jag tycker och fler med mig att Sverige ska gå ut ur EU. Sverige ger 40 miljarder till EU varje år. Dessa pengar skulle istället gå till fattiga länder och till skola, vård och omsorg i Sverige.


Ulrik Petersson

Läsarmejl


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.  


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg fredag 19 januari 2018 19:10 | #läsarnehk #eu #ulrik peterssonulrik petersson #lissabonfördraget | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


17 kommentarer

Niklas Jönsson

Snart är vilddjuret till president på plats i Bryssel!Tvi vale

Svara -   - 19/1-18 22:39 -


Kalle

40 miljarder är inget mot vad vi tjänar på att vara med i EU i form av förbättrad handel. sen vad som blir kvar av det när britterna lämnar....

det stora problemet är inskränkningarna i vårt självbestämmande.

Svara -   - 20/1-18 01:14 -


Bertil Rosenius

Bra inlägg!

Jag vill bara mena att de två grundstenarna i det du skriver inte går att separera, dvs:

- ett nytt stadskick

- den profetiska aspekten

Båda dessa delar hör ihop. Som kristen - anser jag - står jag inte utanför förändringen av stadsskick. Jesus skulle aldrig velat att vi blundar för detta och bara accepterar det som ett profetiskt skeende. Vi har möjlighet att påverka och då skall vi - i tjänst för våra medmänniskor - göra det. Det politiska skeendet påverkar vår möjlighet att evangelisera! Denna möjlighet måste vi slå vakt om - så långt det beror på oss.

Därför är det ytterst viktigt att alla bildar sig en politisk uppfattning och röstar i höstens val.

Vet ni - som ev röstar på S eller är soffliggare - att vår justitieminister, Morgan Johansson, vill citat: "...utrota kristendomen!".

Att välja är en möjlighet att påverka evangeliets möjliga framtid. Det är en plikt varje kristen skall ta vara på!

Svara -   - 20/1-18 08:11 -


JL

Svar till Bertil Rosenius.

Om man som kristen röstar på socialdemokraterna då är det illa. Sossarna jobbar ju aktivt med att islamisera Sverige.

Svara -   - 20/1-18 10:46 -


bengt

tyvärr gäller det nog kanske dom flesta partier

även i alliansen

Svara -   - 20/1-18 11:11 -


bengt

men man vet inte hur farligt.islam kan vara

tyvärr

kanske ögonen kan öppnas framöver

vi får hoppas det

Svara -   - 20/1-18 11:13 -


Peter Hall

Svar till JL.

Käre broder

Det står inte i en människas makt, att rätt styra sina steg. Du skall inte oroa dig för morgondagen. Du bör förlita dig på Guds vilja och inte på mänskliga regeringar.

Jag råder dig vänligen, att förhålla dig politiskt neutral, eftersom vår Herre aldrig blandade sig i det politiska skeendet, när han vandrade på jorden. Han sade ju, att hans rike icke var av denna världen.

Han sade också mycket riktigt, att Satan djävulen är denna världens härskare, så bliv ingen del av världen, genom att ge ditt gillande till något politiskt parti.

Tro på Gud, tro ock på Jesus. Jag vet att du gör detta, men varför har du lockats in i det värdsliga spelet om vem som skall bestämma i vår nation?

Blir det så illa, att muslimerna tar över makten, må det ske. Det har hänt förr, när islam utbreddes över världen. Men, de stoppades utanför Wien, vid ett sista försök att islamisera Europa. Sedan förlorade de greppet över sina tidigare landvinningar i Europa med några få undantag på Balkan.

Nu är islam på gång igen, tydligen med Guds goda minne. Varför tror du han tillät islam från begynnelsen? Det var ju den "prövningens stund som skulle komma över hela världen". Upp.3:10

Svara -   - 20/1-18 11:40 -


JL

Han sa också att vi skulle göra folk till hans lärjungar. Han sa INTE att vi skall vara apatiska för att andra Gudar tar över hans tempel. Jag tycker att du skall lyssna på David W varning, för din inställning i denna fråga delar jag inte.

Vidare kör du med någon härskarteknik att jag skulle vara oroad. Den roar mig inte och att använda härskarteknik är inget bra. Passar absolut inte kristna men är väldigt förekommande bland kyrkor.

Dessutom verkar du ha dubbla måttstockar. Själva inlägget är politiskt, alltså att vi skall gå ur EU. Det går du inte igång på. Men när jag påpekar en annan politisk åsikt, så går du igång.

Varför han tillät islam kan jag besvara tror jag dock. Jag tror att islam är Guds verktyg som han använder när något har blivit så fel att det inte går att rätta till. Avfall från Gud tex. Att man helt likgiltigt låter en annan gud ta över Herrens plats, utan att ens bry sig. Då har man redan lämnat Gud som jag ser det. Så det du misstar dig för att vara oro, är inte oro, det är kärlek till Gud och hans rike. Delar du och övriga kristna i Sverige inte den kärleken till Gud, så finns det fortfarande länder som gör det. Där passar jag nog in lite bättre tror jag. De länderna är förövrigt väldigt tydliga i att kristendom och politik går hand i hand. Man kan notera att det inte skjuts lika mycket i dessa länderna heller som i Sverige.

Svara -   - 20/1-18 12:16 -


bengt

vi får inte ge upp

sverige kan förändras

det kan bli väckelse

och även politiker kan vakna upp

det finns hotbilder

men det kan ta en annan vändning

Svara -   - 20/1-18 12:26 -


Peter Hall

Svar till JL.

Att jag skulle bedriva härskarteknik, för att jag har omsorg om dig är för mig främmande. Var har du fått det ifrån?

När du nu anser det är illa, att som kristen rösta på socialdemokraterna, vad skulle du istället föreslå? Vem av partierna kan förhindra en islamisering av Sverige?

Om t.o.m. ärkebiskop emeritus K.G. Hammar påstod, att muslimernas Allah är samma Gud som judarnas och de kristnas, hur mycket mer förvillade är då inte våra politiker.

Svara -   - 20/1-18 14:12 -


bengt

det som gäller främst är nog att be.för vårt

arma land

och försöka nå ut ännu mer till muslimer

med evangelium

även till mer svårpåverkade.muslimer

som tex somalier

Svara -   - 20/1-18 14:22 -


JL

Svar till Peter Hall.

"Du skall inte oroa dig för morgondagen. Du bör förlita dig på Guds vilja och inte på mänskliga regeringar"

https://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4rskarteknik#Påförande_av_skuld_och_skam

I detta fall är alltså jag orolig när jag uttrycker min åsikt kring röstning. Ett sätt att förminska mig och därmed mina åsikter. Varken du vill det eller ej, så är det härskarteknik.

Svara -   - 20/1-18 14:57 -


bengt

man kan säkert vara omedveten om att

man utövar härskarteknik

om man nu gör det

Svara -   - 20/1-18 15:51 -


Peter Hall

Svar till JL.

Nu fick jag lära mig något nytt. Att jag råkade orsaka dig skuld och skam var inte bra. Det ber jag om ursäkt för. Förlåt.

Det vore intressant att höra från dig, om man nu inte skall rösta på socialdemokraterna, vilket parti du anser gagna de kristnas sak bäst. För du tycks inte ha samma inställning som jag, att en kristen skall hålla sig politiskt neutral.

Svara -   - 20/1-18 16:03 -


bengt

all politik är ju rävspel

egentligen

Svara -   - 20/1-18 19:09 -


kaj

Svar till bengt.

Jo Bengt rävspel är något som även Jesus sa :Luk 13:32

Då svarade han dem: ”Gån och sägen den räven, att jag i dag och i morgon driver ut onda andar och botar sjuka, och att jag först på tredje dagen är färdig.

Svara -   - 21/1-18 20:27 -


bengt

ja rävspel har ju alltid förekommit

Svara -   - 21/1-18 20:44 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Pride är oroande för folkhälsan

Enligt en kommande rapport från Claphaminstitutet är det falskt att  Pride är en plats för färg, glädje och alla människors lika värde. Innehållet är mycket mörkare och djupt oroande för folkhälsan.

3

Läs allt!


Jesus

Läsarmejl av David B 

Jesus

Fall, i Jesu starka och kärleksfulla famn.

1

Läs allt!


Ett ord från Herren Jesus

Läsarmejl av Nils 

En syster har ett ord från Herren den19 februari 2018, att dela med dig.

3

Läs allt!


Förbjud könsbyten på barn och vuxna

Flicka oc pojke pussas

Regeringen gav en utredare i uppdrag att titta på lagstiftningen kring könsbyteskirurgi. För några veckor sedan kom förslaget: Barn under 18 år ska kunna genomgå underlivskirurgiska ingrepp!

4

Läs allt!


Alexandra - Når den verkbrudne fikk møte Herren Jesus

Alexandra sjunger på en Maranatakonferens i Landsstevne på Selfjord 2014.

4

Läs allt!


Vulkanutbrott - ett tidstecken

Av Mikael Walfridsson 

Vulkanutbrott

Just nu, så upplever vi ett explosivt vulkanutbrott på Hawaii, där vulkanen Kilauea sänder aska över nio kilometer upp i luften. 

4

Läs allt!


Med Jesus i maskinhallen i Horsaryd

Mats Lindbom

Mats Lindbom. 

Lindbergarna och jag är i Horsaryd på unika möten i Mats Lindboms maskinhall. 

1

Läs allt!


Ett ord från Herren Jesus

Läsarmejl av Nils 

En syster har ett ord från Herren den19 februari 2018, att dela med dig.

6

Läs allt!


Horsaryd

Nu är jag på väg ner till Horsaryd för att medverka på möten i en maskinhall tillsammans med Lindbergarna. 

1

Läs allt!


Boplats sökes under Almedalsveckan

0

Läs allt!


Påven till homosexuell: Gud gjorde dig på det sättet och det är så Gud vill att du ska vara

Påven ljuger för en homosexuell man

Bild: theguardian.com. 

Enligt Juan Carlos Cruz, en homosexuell man, som har blivit utsatt för sexuella övergrepp av en katolsk präst, ska påven ha sagt till honom att Gud gjorde honom till homosexuell.

21

Läs allt!


Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

2

Läs allt!


Bildspel: Lindbergarna och Christer Åberg på Kanal 10

På Kanal 10 igår! Tommy Dahlman, Dag Sandahl, David Castor från Tro, hopp och kärlek som sändes i svt, Nenne Lindberg, Toye Torgny Toye Josefson, Sivert Lindberg och Katerina Janouch. 

1

Läs allt!


Mordet på Olof Palme löst

Skandiamannen

Bild: Expressen. 

En man som var 52 år vid mordet på Olof Palme är sedan förra året polisens huvudspår som mördaren.

6

Läs allt!


Gifte sig män med män i Bibeln?

2

Läs allt!


Äktenskapet är till för man och kvinna

Läsarmejl av Ulrik Petersson 

Äktenskapet är till för man och kvinna, ett heligt förbund instiftat av Gud själv!

5

Läs allt!


Annons


Homosexualitet har normaliserats

Barn och naken man

De olika pridfefestivalerna kommer basunera ut sina budskap över landet även denna sommar och media kommer att hjälpa till. 

24

Läs allt!


20 saker hos sista dagarnas människor

De sista dagarnas människor

Hur kommer människorna vara i de sista dagarna? Bibeln listar 20 saker.

14

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, söndag 27 maj 2018 kl. 07:01

Jesus söker: Beda, Blenda!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Förbjud islam

Pojke tillber Allah

Förbjud islam, eller vad tycker du? Motivera också ditt svar i kommentaren.

45

Läs allt!


Senaste kommentarer


Inför tältsommaren: Så viker du ihop ett Pop up tält

Nu inför sommaren ska du få ett fantastiskt tips om hur man viker ihop ett Pop up tält! 

0

Läs allt!


Säger Jesus att han är Gud?

Säger Bibeln och Jesus att han är Gud? Det här videoklippet avslöjar det tydliga svaret!

33

Läs allt!


Så blir du döpt i den Helige Ande - Christer Åberg

PINGSTEN! Så blir du döpt i den Helige Ande - Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg demonstrerar tungotal och uttydning! Alla kan bli Andedöpta.

0

Läs allt!


Hur jag blev frälst

Läsarmejl av Marko Burazor 

Båt fyr

Men efter några möten så bestämde jag mig att dem fick be för mig så alla lade händerna på mig och bad och jag kände guds närvaro och tog emot Jesus. Det var det bästa beslut jag någonsin tagit i livet.

6

Läs allt!


Parodi på kristen tro

Idag har jag varit med på en konfirmation. Det var hemskt att bevittna. I hela tiden led jag och upprördes i mitt hjärta av alla villoläror som skymde Jesus Kristus, Frälsaren och Herren. 

24

Läs allt!


Gazavåldet beror bland annat på det svenska biståndet

Terror

Våldet vid Gazagränsen då palestinska barn skickades fram i skottgluggen beror bland annat på det svenska biståndet. Det menar Israel-kännaren Tomas Sandell. 

3

Läs allt!


God Ramadan önskar Svenska kyrkan

God Ramadan önskar Svenska kyrkan

Bild: Twitter. 

Svenska kyrkan har brutit det första och femte budet när de önskar God Ramadan.

32

Läs allt!


Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Apg29 med Christer

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Christer Åberg pratar och sjunger i Studio Apg29.

21

Läs allt!


Koförsamlingen

När Christer Åberg var ute i skogen och predikade i mobilen kom det några kossor som ville höra vad han hade att säga. 

3

Läs allt!


Trump var den ende som höll löftet om Jerusalem

Clinton, Bush, Obama och Trump gav alla löften till israel. Donald Trump var den ende av presidenterna som höll löftet om Jerusalem.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 418 878 445 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 552 bloggartiklar, 82 695 kommentarer och 55 681 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp