244 online! | Sidvisningar idag: 25 577 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

Live! Valvakan med Christer Åberg del 4

Livesändning just nu med Christer Åberg från Apg29.nu!

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

Apg29.nu är en evangeliserande bloggsajt, unik av sitt slag, som drivs av evangelisten Christer Åberg.

https://www.apg29.nu

Info om Christer Åberg.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 9 september 2018 23:06 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


44 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Mikael W

Jag kommer att lyssna på mitt samvete idag, och lägga min röst på Kristna Värdepartiet

Svara -   - 9/9-18 07:39 -


Kattis

Jag kan inte se Valvakan idag då jag inte är hemma !

Svara -   - 9/9-18 09:54 -


Bertil Rosenius

Den som gjort sin röst hörd, är inte passivt medskyldig!

Jesus ger oss följande: "Älska Gud över allt annat och din nästa som dig själv."

Vad jag har fått ta del av, och som min nästa behöver framför allt annat, är evangelium. Evangelium, är i många länder ngt mycket kontroversiellt, så pass, att det inte ens är tillåtet att nämna, än mer, är det förbjudet att predika. Sverige är ett fritt land - fritt också inför möjligheten att förmedla evangelium.

Mitt bästa, min nästas bästa, - dvs budskapet om Guds stora nådefulla kärlek och vägen till Honom, Jesus Kristus - ÄR evangelium. Jag ser det som min kristliga uppgift idag att rösta, och att rösta så, att evangelium får förbli i frihet - dvs att min röst gör skillnad!

Svensk demokrati - observera att den är bredare en enbart SD - är en garant för detta. Socialism innebär bl.a. "frihet" från Gud och intvingande under upphöjandet av det mänskliga - sekulär humanism.

Valet idag är djupast sett ett val mellan evangelium och sekulär humanism. Jag tänker idag inte var passivt medskyldig, till att den sekulära humanismen ges makt över evangeli frihet.

Hur tänker DU agera?

Svara -   - 9/9-18 10:25 -


hasse

Svar till Bertil Rosenius.

Bra skrivet Bertil det är oerhört viktigt att rösta i detta val så att vi som du säger kan förmedla evangeliet till alla utan att det är i lag förbjudet, vilket det är i många muslimska länder.

Alla gör val hela tiden t.e.x, vilken skola barnen ska gå i komunal eller friskola, var du skall arbeta , var man skall bo, vilken bil man ska välja, vilken färg på kläderna man skall ha, vilket äldreboende man ska försöka att få plats på, hela livet är ett enda väljande.

Men sedan när det kommer till att ge makt åt vilka som ska styra detta land då tänker man inte välja och vara delaktiga i detta val, utan man hänvisar till att man är kristen.

Till alla er som INTE har tänkt rösta res er upp och ta ANSVAR för det ni kan göra.

Svara -   - 9/9-18 11:22 -


JL

Svar till Mikael W.

Att rösta på kristna värdepartiet är att slänga sin röst i papperskorgen. Inget inflytande.

Rösta emot det antikristliga systemet som håller på att resa sig.

Svara -   - 9/9-18 11:36 -


Mikael W

Svar till Bertil Rosenius.

Jättebra Bertil !

Svara -   - 9/9-18 11:42 -


Mikael W

Svar till JL.

Det antikristliga systemet överlämnar jag åt Herren Jesus att ta hand om. Han har mer makt än de olika politiska ledarna. Jesus har all makt !

(JL, i riksdagsvalet 2006 fick Sverigedemokraterna 2,93 procent av rösterna d.v.s under 4%-spärren)

Svara -   - 9/9-18 11:54 -


Christer Åberg

Jag har hört att man faktiskt inte slänger bort sin röst om man röstar på småpartier som inte kommer in i riksdagen. Kommer de upp till en viss nivå så kommer de få bidrag och kan fortsätta att bygga upp sitt parti.

Svara -   - 9/9-18 11:59 -


JL

Vi behöver inte fler småpartier, vi behöver färre.

Medborgligsamling
Piratpartiet
FI
Kristna värdepartiet
AFS
osv. Sverige är illa ute. Vi behöver starka regeringar med stora partier som kan ta beslut. Inte massor av splittrade småpartiet som driver sina frågor i sann farise anda.

Svara -   - 9/9-18 12:28 -


Mikael W

Svar till JL.

JL, berätta gärna lite kortfattat vad du själv har gjort för Sverige, så jag vet hur jag ska agera till nästa val

Svara -   - 9/9-18 12:52 -


hasse

Svar till Christer Åberg.

Den enda som slänger bort sin röst är den som inte röstar alls.

Ett förslag som den som inte tänker att rösta på något parti kan använda är att ta en blankröst och skriv ett budskap på den, tex (((ROPA JESUS för HAN älskar dig))), för det är alltid någon valförättare som skall öppna dina val kuvärt, det kan betyda liv eller död för den eller dom som är tvugna att läsa alla röst sedlar. Det kan hända att någon gång i evigheten att en som du inte känner kommer och säger tack att du räddade mig, det var budskapet som du skrev som förändrade mitt liv. Lycka till i valet av parti eller budskap.

Svara -   - 9/9-18 12:55 -


Bertil Rosenius

I dag - solkart (för mig själv) - når mig grundtonen i vad jag själv skrivit här, på Facebook, på min blogg "upp.nu" ...

Vi måste värna evangeli frihet!

Jag har tidigare trott - utan att direkt skrika ut det - att vägen till detta går via en röst på SD. Ngnstans, har tanken och hoppet funnits, att M, SD och KD skulle bli ett bra block - och det hopp bär jag fortfarande. Men nu står det klart, att enda säkra sättet att "bli av" med sittande regering, är att stärka det befintliga borgerliga blocket.

För mig står där då KD, som det naturliga alternativet.

Vore Jimmie Åkesson här, skulle jag ge honom en stor kram! Det är han värd! Och jag tror att han varit ett redskap i att lyfta fram stora och allvarliga svagheter i svensk politik. Men nu gäller det: evangeli frihet eller sekulär humanism och här går evangeli frihet före Pride, abortgränser, EU, NATO...

Må Gud välsigna både Jimmie Åkesson och Sverige!

Svara -   - 9/9-18 12:57 -


Christer Åberg

Skriv gärna vad vi ska be för här vad gäller valet, såntar upp det i kvällens program.

Har su fått ett tilltal då det gäller valet. Berätta också om det.

Svara -   - 9/9-18 13:47 -


Maritha

Så bra Nils, ja Jimmy Åson får en kram från mig också🌻

Han vågar stå upp för att få ordningarna på fötter igen.Det är ett kristet land vi ska ha och tillbaka till.Han vågar stå,upp för landet Israel.Den som välsignar Israel ska själv bli välsignad

Tror inte det blir SD som vinner i år,men Hoppas på att M, KD och SD kunde samarbeta, det skulle bli en bra kombination.M och KD dessa båda Partierna behöver SDs stöd i många frågor,för de vågar handla ialla fall om vårt otrygga samhälle idag som har raserats så totalt,

Tänker på Hur Jesus agerade när han kom in i bönehuset och såg falskheten, blev vred och välte omkull allt som fanns och kallade det vid dess rätta namn.Han var radikal.Vi behöver ett handlande ang otryggheten, bilbränder gängkriminalitet osv vad liknar detta,i vårt "trygga" land

Därför måste vi fortsätta be för Sverige så länge vi finns och att fler poliser utbildas, de går på knäna

Därför Sverige, Sverige du ska bli ett blodtvaget Sverige

Svara -   - 9/9-18 14:12 -


Christer Åberg

Själv tror jag att Sverigedemokraterna blir det största partiet. Och media kommer bli chockade och fatta ingenting hur det kunde hända. När de sedan börjar analysera kommer de skylla på allt och alla.

Det kommer bli en Trump-effekt. Alla trodde att han var uträknad men så gick han och vann och media, politiker och förstå-sig-påare fattade ingenting.

Men på grund av odemokratisk behandling, dribblande och chackspel kommer Jimmie Åkesson inte bli statsminister. Möjligen kan han bli vice statsminister. Ulf Kristensson för Moderaterna blir statsminister.

Jag är fundersam när det gäller Alternativ för Sverige. Det är en grupp som är uteslutna ur Sverigedemokraterna. De verkar ha gjort en bra och genomtänkt och strategisk valturné och jag får intrycket att det kommer att vara en hel del som kommer att rösta på dem. 

Om Alternativ för Sverige är bra vet jag inte, men de verkar vara vad man kallar för extremparti. Jag funderar på om de kommer sno röster från SD och andra partier så att de börjar lukta på fyra procentspärren.

Sedan finns det Kristna värdepartiet som också flera kommer att rösta på. Det kristna värdepartiet står för frågor som jag också kan ställa upp på, men jag kommer inte att rösta på dem. Varken på dem eller på något annat parti eftersom Jesus säger att hans rike inte är av denna världen.

Kristdemokraterna kommer att klara sig. De kan få så mycket som fem procent av rösterna. Men partiet har för länge sedan svikit de kristna väljarna som trodde att det var ett kristet parti. Men ett politiskt parti kan inte vara kristet eftersom Jesu rike inte är av den här världen.

Vill du att Jesu rike ska utbreda sig då ska du vittna och berätta för andra människor om Jesus så att de kan ta emot honom och bli frälsta. Politik kan inte frälsa en enda människa. 

Vi som tror på Jesus är kallade att gå ut i hela världen och predika evangelium för hela skapelsen. Och den som tror på detta evangelium blir frälst. Jesus sa aldrig att vi skulle gå ut i hela världen och predika politik. Politik kan nämligen inte frälsa.

Miljöpartiet kommer nog också att klara sig, men de kommer sist.

Om du vill rösta på ett parti så tycker jag att det viktigaste du ska gå efter är inte alla de löften som de har spottat ut den senaste tiden. Du ska ta reda på vad deras ideologi är. Stämmer deras ideologi med vad du tror på? Stämmer deras ideologi med ditt samvete? 

Deras ideologi är grunden för hur de styr sin politik. Om deras ideologi är antikristlig och israelfientlig, kan man då rösta på dem även om de lovar guld och gröna skogar? 

Kan man rösta på ett parti som är för att att nästan 37000 barn barn mördades i Sverige 2017? 

Kan man rösta på ett parti som är för att Sverige ska islamiseras? 

Kan man rösta på ett parti som är för att våra barn i skolorna inte ska få kallas för flickor och pojkar? 

Och så vidare...

Vad säger ditt samvete?

Och sen när allting kommer omkring så spelar det ingen roll ur ett längre perspektiv vilket parti som kommer till makten i Sverige eftersom det ändå är EU som styr.

Själv har jag för längesen lagt min röst på Jesus Kristus! Han är det säkraste kortet!

Svara -   - 9/9-18 14:30 -


Mia

Svar till Christer Åberg.

Så är det Christer

Det blev Kristna Värdepartiet det enda mitt samvete sa ja till.

Gud välsigne er alla!

Svara -   - 9/9-18 14:52 -


Mia

Svar till Christer Åberg.

Så är det Christer

Det blev Kristna Värdepartiet det enda mitt samvete sa ja till.

Gud välsigne er alla!

Svara -   - 9/9-18 14:52 -


Mia

Svar till Mia.

Jesus Kristus är mitt val sedan jag blev frälst också!!

Det enda jag upplevde Han gav sanktion till var Kristna Värdepartiet.

Svara -   - 9/9-18 14:56 -


Thomas Sjöberg

Det är snart val och vad gäller SD så handlar det i grunden inte om sakfrågor, sådant kommer och går - speciellt när det är val. Det handlar inte om misslyckad integrationspolitik eller att vara trött på "PK eliten", misstro etablerade medier eller bara vara allmänt rädd. Det handlar om grundläggande människosyn och det är skrämmande när man kompromissar med det och röstar på ett parti som anser att det är skillnad på människor utifrån en nedärvd essens (rasbiologi-light). Läs deras principprogram innan ni röstar! Ett utdrag nedan. Jag skäms över min kristna bakgrund när jag ser kristna profiler som promotar SD. Tänk innan ni röstar!

SD:s principprogram sidan 8:

"Vi tror inte på teorin om att

människor föds som blanka blad som kan fyllas med vilket innehåll som helst. Miljön har visserligen en stor betydelse för individens utveckling och samspelar ofta med det biologiska arvet och den fria viljan. Det finns dock också en nedärvd essens hos varje människa som man inte kan undertrycka i hur hög utsträckning som helst utan att det får konsekvenser. Delar av denna essens är gemensam för de flesta människor och annat är unikt för vissa grupper av människor eller för den enskilde individen. Någon komplett förteckning över vad som ingår i denna mänskliga essens har vi ännu inte och kommer kanske heller aldrig att få. Till hjälp med att skapa en grovkornig bild kan vi dock ta den moderna vetenskapen och den mänskliga historien. Om det till exempel är så att en viss företeelse i olika varianter förekommit i nästan alla mänskliga samhällen i nästan alla tider, så menar vi att det är rimligt att anta att den på något sätt är kopplad till den mänskliga essensen."

Hela dokumentet hittas här:

https://sd.se/wp-content/uploads/2013/08/principprogrammet2014_webb.pdf

Svara -   - 9/9-18 15:04 -


Mikael

Jag ringde och frågade Jesus o han sa att jag skulle rösta på SD
Eeh ärligt talat ,jag tror Jesus skiter i vad du röstar på.
Det viktigaste är att man är frälst och lever överlåten åt Herren.

Svara -   - 9/9-18 15:21 -


Bengt

Jo så är det mikael

Svara -   - 9/9-18 15:34 -


HP

Kommer lytte lite till din valvaka vi vet inte vad som händer i morgon eller övermorgon blott en dag ett øgeblik i sänder. Världen blir ondare og ondare men vi har det eviga hoppet.
Kun en dag = blott en dag
https://www.youtube.com/watch?v=pam0yydojNIhttps://www.youtube.com/watch?v=pam0yydojNI

Svara -   - 9/9-18 19:51 -


Stefan Jonasson

Vad konstigt det är med andliga förkunnare ibland.. en säger GUD sa åt mig att säga åt dom troende att rösta på SD. Sen säger en annan att inte rösta på SD.. Är GUD delad vem av dom har rätt... Jag tror inte Det är GUD som talat det är bara deras egna personliga åsikter.. Kan man inte skilja mellan sitt eget fantiserade och vad GUD egentligen talar.. Det har gått för mycket överandlighet i profeterandet.... folk som vill göra sig märkvärdiga.. Politik är inget som GUDS FÖRSAMLING ska angagera sig för mycket i och ta ställning till.. Det kan vi göra som individer.. Utan att blanda in kyrkan för mycket.. jag tror jag vet inte säkert att Herodes surdeg. Är politik och makt begär.. Jag kanske svamlar..... Mitt rike är inte av denna världen 🌏sa JESUS. Överheten är GUDS tjänare oavsett vem som styr.. GUD har sista ordet

Svara -   - 9/9-18 21:11 -


JL

Såhär dagen efter kan man summera. Inget har förändrats, inget alls. Samma politik kommer fortsätta. Det verkar som att S får fortsätta vid makten, nästa val kommer de ha en halv miljon nya väljare till, de kan bara importera in fler väljare.

Gud har sagt sitt, vi skulle hållit det första budordet heligt.

Svara -   - 10/9-18 08:39 -


Bengt

Men vi kan be

Och vi måste be

Svara -   - 10/9-18 08:48 -


Holger

Efter en lång tid av ställningskrig i valdebatter så skingras nu röken och ett valresultat syns. En del är glada över resultatet, andra besvikna. Så är det och vi måste oavsett känsla inför valresultatet, positivt eller negativ, måste vi alla gå vidare.

Vi måste också respektera att det finns kristna i alla partier och att kristna väljare röstar olika, partipolitik får aldrig splittra en församling, familj eller vänkrets. Många kristna har satsat mycket och kanske bara sett ett parti som allenast saliggörande, vi måste ser bredare. Framförallt måste vår fokus vara större än Sveriges rike, nämligen Guds rike. Det är det som vi har kommit in i om vi tagit emot Jesus som vår Frälsare.

Själv sa Jesus: ”Mitt rike är inte av denna världen.” Joh. 18:36. Låt oss ha detta klart för oss och höja oss över det partipolitiska och ha detta rike att kämpa för.

Självfallet skall vi inte isolera oss från det demokratiska Sverige utan utnyttja den möjlighet som det är att rösta, men aldrig glömma att vi tillhör ett större rike än det nationella Sverige. Detta ger tröst då vi ser alla problem och svårigheter som finns i det här landet.

Det rike som den kristne tillhör ärt ett fast rike, inte som jordiska riken som kan skakas om och falla, så här är Bibelns vittnesbörd: ”När vi nu får ett rike som inte kan skakas, låt oss då vara tacksamma. På så sätt ska vi tjäna och behaga Gud med vördnad och fruktan.” Hebr.12:28.

Så oavsett om du som kristen är glad eller besviken över valresultatet – det viktigast är att du ändå har blicken högre än Sverige. Du har gjort ditt bästa val – du har valt Guds rike – glöm aldrig det!

Svara -   - 10/9-18 10:23 -


Bengt

Mycket bra skrivet Holger

Tack

Svara -   - 10/9-18 10:57 -


Kattis

De rödgröna leder med en mandat! Löfven sitter kvar, det stod det SVT appen nu på morgonen. SD fick 17,7 procent och är tredje största partiet. Allt är riktigt klart på Onsdag när utland rösterna kommer in!

Svara -   - 10/9-18 11:26 -


Kalle

Svar till Holger.

Viktiga ord i denna splittringens tid, Holger! Vi har dubbelt medborgarskap, där det svenska är sekundärt.

Svara -   - 10/9-18 11:48 -


Bengt

Det är tyvärr lätt att glömma bort det

Men det är bra att tänka på det

Då blir mycket mer oväsentligt

Svara -   - 10/9-18 12:14 -


Mats

Oj va hände. SD blev inte största parti.....

Nu tycker jag att vi ska be till vår Gud att beslutsfattarna tar rätt beslut så vi får en stabil regering. De är möjligt för Gud! Typ Esra 1:1 😀

Svara -   - 10/9-18 12:16 -


Bengt

Men också en regering som ser till de svaga

Framförallt pensionärer

Men även utslagna och fattiga i allmänhet

Ingen ska tvingas till att vara uteliggare

Svara -   - 10/9-18 13:47 -


Tessy

Många refererar till bibelordet där Jesus säger ”mitt rike är inte av denna världen”.

Jag har en liten dotter på 6 år. Vill inte se henne växa upp i ett islamistiskt samhälle. Därför lade jag min röst på ett parti som vill motverka Islam i Sverige, och samtidigt främja det kristna kulturarvet. Tror att Gud kan verka lättare i ett land som inte ideligen trycker ner det kristna.

Jag tror att Gud vill att vi ska be , men samtidigt göra något praktiskt själva för vårt land. Att rösta är den finaste och dyrbaraste möjligheten vi har i Sverige. Varför inte utnyttja den möjligheten så länge möjligheten finns.

Svara -   - 10/9-18 13:58 -


Kent

Svar till Christer Åberg.

De partier som fått röster på 2,5% i något av de två senaste riksdagsvalen får partistöd.

Därutöver ökar väl sannolikheten för att få partibidrag från företag, organisationer och privatpersoner när det blir fler röster.

Svara -   - 10/9-18 15:34 -


Bengt

Sverige får inte bli ett islamskt land

Med Guds hjälp kan vi slippa råka ut för det

Svara -   - 10/9-18 16:43 -


Gerdt Malm

Vem trodde vad som predikades för oss? Vi är alla skyldiga till denna smörja. Speciellt de som uppmanade att be. Vi bad inte tillräckligt. Nu sitter vi som vanligt i en rävsax med denna politiska smörja. Jag är fr.o.m. nu befriad att ta del i politik från vänster, center och höger. Mottot blir framöver med Kristus framför världens ledare (Pontius Pilatus) MITT RIKE ÄR ICKE AV DENNA VÄRLDEN .

Svara -   - 10/9-18 17:10 -


JL

Svar till Gerdt Malm.

Varför slängde han ut månglarna ut ur templet då? Jesu RIKE är andligt, alltså där han är Kung, det innebär inte att han struntade i denna världen som vissa verkar tro och verkar vilja göra.

Apatin är total.

Svara -   - 10/9-18 19:32 -


Kattis

Svar till Stefan Jonasson .

1Tess 5 : 20-21. Där står det att vi ska inte ingnonera budskap som framförs, utan pröva om det kommer ifrån Gud eller ej. Vers 21. Ta emot det som är gott och äkta, men håll er borta allt som är ont och falskt. Jag delade ifrån Handbok för Livet! Jag sväljer inte allt med hull och hår! Är det ifrån Gud så går det i uppfyllelse!

Svara -   - 10/9-18 19:33 -


Stefan Jonasson

🙀 Kattis jag menar aldrig att kritisera personer vi alla som tror på JESUS tillhör JESUS och har alla fått minst en nådegåvan (till församlingen) att bygga upp KRISTI KROPP ANDEN vi har olika bakgrund och livs erfarenheter i vår vandring.. Och har olika sätt att bidra efter den nåd givit oss.. Jag har haft data telefon i två år nu och lyssnat på mycket undervisning.. Men jag håller på bli tokig 🤪 på alla you tube profeter den ena är värre än den andre.....blodmånar trumpet fester och allsköns konstigheter... Många håller på att göra sig märkvärdiga och undervisar andra i tokiga teologiska teorier... Tur att bibeln finns som står fast i sanningen...

Svara -   - 10/9-18 20:09 -


Stefan Jonasson

Vad jag ville skriva var att ingen hur andlig och beläst och kunnig personen än är.. Så kan man inte allt vi har alla en blind synvinkel saker som man inte ser men andra kan se. Jag försöker förstå dom här prylarna men inser min begränsning hjälp mig JESUS.

Svara -   - 10/9-18 20:19 -


Kattis

Svar till Stefan Jonasson .

Jag har hjärtat i Himlen och fötterna på jorden! Jag är jordnära av mig, det var det jag menade med 1 Tess 5 20-21. Jag skulle också bli tokig som du skriver! Så jag förstår dig!

Svara -   - 10/9-18 20:54 -


Bengt

Nej men vi måste be också

Be mycket

Svara -   - 10/9-18 21:09 -


Mikael W

Så skönt att valet gick så bra igår, och att allt blev perfekt

Gud hör våra böner !

Svara -   - 10/9-18 22:41 -


Kent

Svar till JL.

Jag håller med om att man måste engagera sig även i jordelivet.

Häromdagen skrev du att frikyrkor skrämt iväg många kristna och att det behövs reformer. På vilket sätt menar du att de skrämts iväg och vad vill du se för typ av reform?

Svara -   - 10/9-18 22:59 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

0

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

1

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

12

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

27

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Annons


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 04:36

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

305

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

22

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!


Partiledarna har störtat på en öde ö

En satir-video som illustrerar träffsäkert partiledarnas bråk och maktanspråk just nu!

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 681 466 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 887 bloggartiklar, 89 693 kommentarer och 58 444 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp