522 online! | Sidvisningar idag: 102 268 | Igår: 141 566 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Live! Valvakan med Christer Åberg del 4

Livesändning just nu med Christer Åberg från Apg29.nu!

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

Apg29.nu är en evangeliserande bloggsajt, unik av sitt slag, som drivs av evangelisten Christer Åberg.

https://www.apg29.nu

Info om Christer Åberg.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 9 september 2018 23:06 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


44 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Mikael W

Jag kommer att lyssna på mitt samvete idag, och lägga min röst på Kristna Värdepartiet

Svara -   - 9/9-18 07:39 -


Kattis

Jag kan inte se Valvakan idag då jag inte är hemma !

Svara -   - 9/9-18 09:54 -


Bertil Rosenius

Den som gjort sin röst hörd, är inte passivt medskyldig!

Jesus ger oss följande: "Älska Gud över allt annat och din nästa som dig själv."

Vad jag har fått ta del av, och som min nästa behöver framför allt annat, är evangelium. Evangelium, är i många länder ngt mycket kontroversiellt, så pass, att det inte ens är tillåtet att nämna, än mer, är det förbjudet att predika. Sverige är ett fritt land - fritt också inför möjligheten att förmedla evangelium.

Mitt bästa, min nästas bästa, - dvs budskapet om Guds stora nådefulla kärlek och vägen till Honom, Jesus Kristus - ÄR evangelium. Jag ser det som min kristliga uppgift idag att rösta, och att rösta så, att evangelium får förbli i frihet - dvs att min röst gör skillnad!

Svensk demokrati - observera att den är bredare en enbart SD - är en garant för detta. Socialism innebär bl.a. "frihet" från Gud och intvingande under upphöjandet av det mänskliga - sekulär humanism.

Valet idag är djupast sett ett val mellan evangelium och sekulär humanism. Jag tänker idag inte var passivt medskyldig, till att den sekulära humanismen ges makt över evangeli frihet.

Hur tänker DU agera?

Svara -   - 9/9-18 10:25 -


hasse

Svar till Bertil Rosenius.

Bra skrivet Bertil det är oerhört viktigt att rösta i detta val så att vi som du säger kan förmedla evangeliet till alla utan att det är i lag förbjudet, vilket det är i många muslimska länder.

Alla gör val hela tiden t.e.x, vilken skola barnen ska gå i komunal eller friskola, var du skall arbeta , var man skall bo, vilken bil man ska välja, vilken färg på kläderna man skall ha, vilket äldreboende man ska försöka att få plats på, hela livet är ett enda väljande.

Men sedan när det kommer till att ge makt åt vilka som ska styra detta land då tänker man inte välja och vara delaktiga i detta val, utan man hänvisar till att man är kristen.

Till alla er som INTE har tänkt rösta res er upp och ta ANSVAR för det ni kan göra.

Svara -   - 9/9-18 11:22 -


JL

Svar till Mikael W.

Att rösta på kristna värdepartiet är att slänga sin röst i papperskorgen. Inget inflytande.

Rösta emot det antikristliga systemet som håller på att resa sig.

Svara -   - 9/9-18 11:36 -


Mikael W

Svar till Bertil Rosenius.

Jättebra Bertil !

Svara -   - 9/9-18 11:42 -


Mikael W

Svar till JL.

Det antikristliga systemet överlämnar jag åt Herren Jesus att ta hand om. Han har mer makt än de olika politiska ledarna. Jesus har all makt !

(JL, i riksdagsvalet 2006 fick Sverigedemokraterna 2,93 procent av rösterna d.v.s under 4%-spärren)

Svara -   - 9/9-18 11:54 -


Christer Åberg

Jag har hört att man faktiskt inte slänger bort sin röst om man röstar på småpartier som inte kommer in i riksdagen. Kommer de upp till en viss nivå så kommer de få bidrag och kan fortsätta att bygga upp sitt parti.

Svara -   - 9/9-18 11:59 -


JL

Vi behöver inte fler småpartier, vi behöver färre.

Medborgligsamling
Piratpartiet
FI
Kristna värdepartiet
AFS
osv. Sverige är illa ute. Vi behöver starka regeringar med stora partier som kan ta beslut. Inte massor av splittrade småpartiet som driver sina frågor i sann farise anda.

Svara -   - 9/9-18 12:28 -


Mikael W

Svar till JL.

JL, berätta gärna lite kortfattat vad du själv har gjort för Sverige, så jag vet hur jag ska agera till nästa val

Svara -   - 9/9-18 12:52 -


hasse

Svar till Christer Åberg.

Den enda som slänger bort sin röst är den som inte röstar alls.

Ett förslag som den som inte tänker att rösta på något parti kan använda är att ta en blankröst och skriv ett budskap på den, tex (((ROPA JESUS för HAN älskar dig))), för det är alltid någon valförättare som skall öppna dina val kuvärt, det kan betyda liv eller död för den eller dom som är tvugna att läsa alla röst sedlar. Det kan hända att någon gång i evigheten att en som du inte känner kommer och säger tack att du räddade mig, det var budskapet som du skrev som förändrade mitt liv. Lycka till i valet av parti eller budskap.

Svara -   - 9/9-18 12:55 -


Bertil Rosenius

I dag - solkart (för mig själv) - når mig grundtonen i vad jag själv skrivit här, på Facebook, på min blogg "upp.nu" ...

Vi måste värna evangeli frihet!

Jag har tidigare trott - utan att direkt skrika ut det - att vägen till detta går via en röst på SD. Ngnstans, har tanken och hoppet funnits, att M, SD och KD skulle bli ett bra block - och det hopp bär jag fortfarande. Men nu står det klart, att enda säkra sättet att "bli av" med sittande regering, är att stärka det befintliga borgerliga blocket.

För mig står där då KD, som det naturliga alternativet.

Vore Jimmie Åkesson här, skulle jag ge honom en stor kram! Det är han värd! Och jag tror att han varit ett redskap i att lyfta fram stora och allvarliga svagheter i svensk politik. Men nu gäller det: evangeli frihet eller sekulär humanism och här går evangeli frihet före Pride, abortgränser, EU, NATO...

Må Gud välsigna både Jimmie Åkesson och Sverige!

Svara -   - 9/9-18 12:57 -


Christer Åberg

Skriv gärna vad vi ska be för här vad gäller valet, såntar upp det i kvällens program.

Har su fått ett tilltal då det gäller valet. Berätta också om det.

Svara -   - 9/9-18 13:47 -


Maritha

Så bra Nils, ja Jimmy Åson får en kram från mig också🌻

Han vågar stå upp för att få ordningarna på fötter igen.Det är ett kristet land vi ska ha och tillbaka till.Han vågar stå,upp för landet Israel.Den som välsignar Israel ska själv bli välsignad

Tror inte det blir SD som vinner i år,men Hoppas på att M, KD och SD kunde samarbeta, det skulle bli en bra kombination.M och KD dessa båda Partierna behöver SDs stöd i många frågor,för de vågar handla ialla fall om vårt otrygga samhälle idag som har raserats så totalt,

Tänker på Hur Jesus agerade när han kom in i bönehuset och såg falskheten, blev vred och välte omkull allt som fanns och kallade det vid dess rätta namn.Han var radikal.Vi behöver ett handlande ang otryggheten, bilbränder gängkriminalitet osv vad liknar detta,i vårt "trygga" land

Därför måste vi fortsätta be för Sverige så länge vi finns och att fler poliser utbildas, de går på knäna

Därför Sverige, Sverige du ska bli ett blodtvaget Sverige

Svara -   - 9/9-18 14:12 -


Christer Åberg

Själv tror jag att Sverigedemokraterna blir det största partiet. Och media kommer bli chockade och fatta ingenting hur det kunde hända. När de sedan börjar analysera kommer de skylla på allt och alla.

Det kommer bli en Trump-effekt. Alla trodde att han var uträknad men så gick han och vann och media, politiker och förstå-sig-påare fattade ingenting.

Men på grund av odemokratisk behandling, dribblande och chackspel kommer Jimmie Åkesson inte bli statsminister. Möjligen kan han bli vice statsminister. Ulf Kristensson för Moderaterna blir statsminister.

Jag är fundersam när det gäller Alternativ för Sverige. Det är en grupp som är uteslutna ur Sverigedemokraterna. De verkar ha gjort en bra och genomtänkt och strategisk valturné och jag får intrycket att det kommer att vara en hel del som kommer att rösta på dem. 

Om Alternativ för Sverige är bra vet jag inte, men de verkar vara vad man kallar för extremparti. Jag funderar på om de kommer sno röster från SD och andra partier så att de börjar lukta på fyra procentspärren.

Sedan finns det Kristna värdepartiet som också flera kommer att rösta på. Det kristna värdepartiet står för frågor som jag också kan ställa upp på, men jag kommer inte att rösta på dem. Varken på dem eller på något annat parti eftersom Jesus säger att hans rike inte är av denna världen.

Kristdemokraterna kommer att klara sig. De kan få så mycket som fem procent av rösterna. Men partiet har för länge sedan svikit de kristna väljarna som trodde att det var ett kristet parti. Men ett politiskt parti kan inte vara kristet eftersom Jesu rike inte är av den här världen.

Vill du att Jesu rike ska utbreda sig då ska du vittna och berätta för andra människor om Jesus så att de kan ta emot honom och bli frälsta. Politik kan inte frälsa en enda människa. 

Vi som tror på Jesus är kallade att gå ut i hela världen och predika evangelium för hela skapelsen. Och den som tror på detta evangelium blir frälst. Jesus sa aldrig att vi skulle gå ut i hela världen och predika politik. Politik kan nämligen inte frälsa.

Miljöpartiet kommer nog också att klara sig, men de kommer sist.

Om du vill rösta på ett parti så tycker jag att det viktigaste du ska gå efter är inte alla de löften som de har spottat ut den senaste tiden. Du ska ta reda på vad deras ideologi är. Stämmer deras ideologi med vad du tror på? Stämmer deras ideologi med ditt samvete? 

Deras ideologi är grunden för hur de styr sin politik. Om deras ideologi är antikristlig och israelfientlig, kan man då rösta på dem även om de lovar guld och gröna skogar? 

Kan man rösta på ett parti som är för att att nästan 37000 barn barn mördades i Sverige 2017? 

Kan man rösta på ett parti som är för att Sverige ska islamiseras? 

Kan man rösta på ett parti som är för att våra barn i skolorna inte ska få kallas för flickor och pojkar? 

Och så vidare...

Vad säger ditt samvete?

Och sen när allting kommer omkring så spelar det ingen roll ur ett längre perspektiv vilket parti som kommer till makten i Sverige eftersom det ändå är EU som styr.

Själv har jag för längesen lagt min röst på Jesus Kristus! Han är det säkraste kortet!

Svara -   - 9/9-18 14:30 -


Mia

Svar till Christer Åberg.

Så är det Christer

Det blev Kristna Värdepartiet det enda mitt samvete sa ja till.

Gud välsigne er alla!

Svara -   - 9/9-18 14:52 -


Mia

Svar till Christer Åberg.

Så är det Christer

Det blev Kristna Värdepartiet det enda mitt samvete sa ja till.

Gud välsigne er alla!

Svara -   - 9/9-18 14:52 -


Mia

Svar till Mia.

Jesus Kristus är mitt val sedan jag blev frälst också!!

Det enda jag upplevde Han gav sanktion till var Kristna Värdepartiet.

Svara -   - 9/9-18 14:56 -


Thomas Sjöberg

Det är snart val och vad gäller SD så handlar det i grunden inte om sakfrågor, sådant kommer och går - speciellt när det är val. Det handlar inte om misslyckad integrationspolitik eller att vara trött på "PK eliten", misstro etablerade medier eller bara vara allmänt rädd. Det handlar om grundläggande människosyn och det är skrämmande när man kompromissar med det och röstar på ett parti som anser att det är skillnad på människor utifrån en nedärvd essens (rasbiologi-light). Läs deras principprogram innan ni röstar! Ett utdrag nedan. Jag skäms över min kristna bakgrund när jag ser kristna profiler som promotar SD. Tänk innan ni röstar!

SD:s principprogram sidan 8:

"Vi tror inte på teorin om att

människor föds som blanka blad som kan fyllas med vilket innehåll som helst. Miljön har visserligen en stor betydelse för individens utveckling och samspelar ofta med det biologiska arvet och den fria viljan. Det finns dock också en nedärvd essens hos varje människa som man inte kan undertrycka i hur hög utsträckning som helst utan att det får konsekvenser. Delar av denna essens är gemensam för de flesta människor och annat är unikt för vissa grupper av människor eller för den enskilde individen. Någon komplett förteckning över vad som ingår i denna mänskliga essens har vi ännu inte och kommer kanske heller aldrig att få. Till hjälp med att skapa en grovkornig bild kan vi dock ta den moderna vetenskapen och den mänskliga historien. Om det till exempel är så att en viss företeelse i olika varianter förekommit i nästan alla mänskliga samhällen i nästan alla tider, så menar vi att det är rimligt att anta att den på något sätt är kopplad till den mänskliga essensen."

Hela dokumentet hittas här:

https://sd.se/wp-content/uploads/2013/08/principprogrammet2014_webb.pdf

Svara -   - 9/9-18 15:04 -


Mikael

Jag ringde och frågade Jesus o han sa att jag skulle rösta på SD
Eeh ärligt talat ,jag tror Jesus skiter i vad du röstar på.
Det viktigaste är att man är frälst och lever överlåten åt Herren.

Svara -   - 9/9-18 15:21 -


Bengt

Jo så är det mikael

Svara -   - 9/9-18 15:34 -


HP

Kommer lytte lite till din valvaka vi vet inte vad som händer i morgon eller övermorgon blott en dag ett øgeblik i sänder. Världen blir ondare og ondare men vi har det eviga hoppet.
Kun en dag = blott en dag
https://www.youtube.com/watch?v=pam0yydojNIhttps://www.youtube.com/watch?v=pam0yydojNI

Svara -   - 9/9-18 19:51 -


Stefan Jonasson

Vad konstigt det är med andliga förkunnare ibland.. en säger GUD sa åt mig att säga åt dom troende att rösta på SD. Sen säger en annan att inte rösta på SD.. Är GUD delad vem av dom har rätt... Jag tror inte Det är GUD som talat det är bara deras egna personliga åsikter.. Kan man inte skilja mellan sitt eget fantiserade och vad GUD egentligen talar.. Det har gått för mycket överandlighet i profeterandet.... folk som vill göra sig märkvärdiga.. Politik är inget som GUDS FÖRSAMLING ska angagera sig för mycket i och ta ställning till.. Det kan vi göra som individer.. Utan att blanda in kyrkan för mycket.. jag tror jag vet inte säkert att Herodes surdeg. Är politik och makt begär.. Jag kanske svamlar..... Mitt rike är inte av denna världen 🌏sa JESUS. Överheten är GUDS tjänare oavsett vem som styr.. GUD har sista ordet

Svara -   - 9/9-18 21:11 -


JL

Såhär dagen efter kan man summera. Inget har förändrats, inget alls. Samma politik kommer fortsätta. Det verkar som att S får fortsätta vid makten, nästa val kommer de ha en halv miljon nya väljare till, de kan bara importera in fler väljare.

Gud har sagt sitt, vi skulle hållit det första budordet heligt.

Svara -   - 10/9-18 08:39 -


Bengt

Men vi kan be

Och vi måste be

Svara -   - 10/9-18 08:48 -


Holger

Efter en lång tid av ställningskrig i valdebatter så skingras nu röken och ett valresultat syns. En del är glada över resultatet, andra besvikna. Så är det och vi måste oavsett känsla inför valresultatet, positivt eller negativ, måste vi alla gå vidare.

Vi måste också respektera att det finns kristna i alla partier och att kristna väljare röstar olika, partipolitik får aldrig splittra en församling, familj eller vänkrets. Många kristna har satsat mycket och kanske bara sett ett parti som allenast saliggörande, vi måste ser bredare. Framförallt måste vår fokus vara större än Sveriges rike, nämligen Guds rike. Det är det som vi har kommit in i om vi tagit emot Jesus som vår Frälsare.

Själv sa Jesus: ”Mitt rike är inte av denna världen.” Joh. 18:36. Låt oss ha detta klart för oss och höja oss över det partipolitiska och ha detta rike att kämpa för.

Självfallet skall vi inte isolera oss från det demokratiska Sverige utan utnyttja den möjlighet som det är att rösta, men aldrig glömma att vi tillhör ett större rike än det nationella Sverige. Detta ger tröst då vi ser alla problem och svårigheter som finns i det här landet.

Det rike som den kristne tillhör ärt ett fast rike, inte som jordiska riken som kan skakas om och falla, så här är Bibelns vittnesbörd: ”När vi nu får ett rike som inte kan skakas, låt oss då vara tacksamma. På så sätt ska vi tjäna och behaga Gud med vördnad och fruktan.” Hebr.12:28.

Så oavsett om du som kristen är glad eller besviken över valresultatet – det viktigast är att du ändå har blicken högre än Sverige. Du har gjort ditt bästa val – du har valt Guds rike – glöm aldrig det!

Svara -   - 10/9-18 10:23 -


Bengt

Mycket bra skrivet Holger

Tack

Svara -   - 10/9-18 10:57 -


Kattis

De rödgröna leder med en mandat! Löfven sitter kvar, det stod det SVT appen nu på morgonen. SD fick 17,7 procent och är tredje största partiet. Allt är riktigt klart på Onsdag när utland rösterna kommer in!

Svara -   - 10/9-18 11:26 -


Kalle

Svar till Holger.

Viktiga ord i denna splittringens tid, Holger! Vi har dubbelt medborgarskap, där det svenska är sekundärt.

Svara -   - 10/9-18 11:48 -


Bengt

Det är tyvärr lätt att glömma bort det

Men det är bra att tänka på det

Då blir mycket mer oväsentligt

Svara -   - 10/9-18 12:14 -


Mats

Oj va hände. SD blev inte största parti.....

Nu tycker jag att vi ska be till vår Gud att beslutsfattarna tar rätt beslut så vi får en stabil regering. De är möjligt för Gud! Typ Esra 1:1 😀

Svara -   - 10/9-18 12:16 -


Bengt

Men också en regering som ser till de svaga

Framförallt pensionärer

Men även utslagna och fattiga i allmänhet

Ingen ska tvingas till att vara uteliggare

Svara -   - 10/9-18 13:47 -


Tessy

Många refererar till bibelordet där Jesus säger ”mitt rike är inte av denna världen”.

Jag har en liten dotter på 6 år. Vill inte se henne växa upp i ett islamistiskt samhälle. Därför lade jag min röst på ett parti som vill motverka Islam i Sverige, och samtidigt främja det kristna kulturarvet. Tror att Gud kan verka lättare i ett land som inte ideligen trycker ner det kristna.

Jag tror att Gud vill att vi ska be , men samtidigt göra något praktiskt själva för vårt land. Att rösta är den finaste och dyrbaraste möjligheten vi har i Sverige. Varför inte utnyttja den möjligheten så länge möjligheten finns.

Svara -   - 10/9-18 13:58 -


Kent

Svar till Christer Åberg.

De partier som fått röster på 2,5% i något av de två senaste riksdagsvalen får partistöd.

Därutöver ökar väl sannolikheten för att få partibidrag från företag, organisationer och privatpersoner när det blir fler röster.

Svara -   - 10/9-18 15:34 -


Bengt

Sverige får inte bli ett islamskt land

Med Guds hjälp kan vi slippa råka ut för det

Svara -   - 10/9-18 16:43 -


Gerdt Malm

Vem trodde vad som predikades för oss? Vi är alla skyldiga till denna smörja. Speciellt de som uppmanade att be. Vi bad inte tillräckligt. Nu sitter vi som vanligt i en rävsax med denna politiska smörja. Jag är fr.o.m. nu befriad att ta del i politik från vänster, center och höger. Mottot blir framöver med Kristus framför världens ledare (Pontius Pilatus) MITT RIKE ÄR ICKE AV DENNA VÄRLDEN .

Svara -   - 10/9-18 17:10 -


JL

Svar till Gerdt Malm.

Varför slängde han ut månglarna ut ur templet då? Jesu RIKE är andligt, alltså där han är Kung, det innebär inte att han struntade i denna världen som vissa verkar tro och verkar vilja göra.

Apatin är total.

Svara -   - 10/9-18 19:32 -


Kattis

Svar till Stefan Jonasson .

1Tess 5 : 20-21. Där står det att vi ska inte ingnonera budskap som framförs, utan pröva om det kommer ifrån Gud eller ej. Vers 21. Ta emot det som är gott och äkta, men håll er borta allt som är ont och falskt. Jag delade ifrån Handbok för Livet! Jag sväljer inte allt med hull och hår! Är det ifrån Gud så går det i uppfyllelse!

Svara -   - 10/9-18 19:33 -


Stefan Jonasson

🙀 Kattis jag menar aldrig att kritisera personer vi alla som tror på JESUS tillhör JESUS och har alla fått minst en nådegåvan (till församlingen) att bygga upp KRISTI KROPP ANDEN vi har olika bakgrund och livs erfarenheter i vår vandring.. Och har olika sätt att bidra efter den nåd givit oss.. Jag har haft data telefon i två år nu och lyssnat på mycket undervisning.. Men jag håller på bli tokig 🤪 på alla you tube profeter den ena är värre än den andre.....blodmånar trumpet fester och allsköns konstigheter... Många håller på att göra sig märkvärdiga och undervisar andra i tokiga teologiska teorier... Tur att bibeln finns som står fast i sanningen...

Svara -   - 10/9-18 20:09 -


Stefan Jonasson

Vad jag ville skriva var att ingen hur andlig och beläst och kunnig personen än är.. Så kan man inte allt vi har alla en blind synvinkel saker som man inte ser men andra kan se. Jag försöker förstå dom här prylarna men inser min begränsning hjälp mig JESUS.

Svara -   - 10/9-18 20:19 -


Kattis

Svar till Stefan Jonasson .

Jag har hjärtat i Himlen och fötterna på jorden! Jag är jordnära av mig, det var det jag menade med 1 Tess 5 20-21. Jag skulle också bli tokig som du skriver! Så jag förstår dig!

Svara -   - 10/9-18 20:54 -


Bengt

Nej men vi måste be också

Be mycket

Svara -   - 10/9-18 21:09 -


Mikael W

Så skönt att valet gick så bra igår, och att allt blev perfekt

Gud hör våra böner !

Svara -   - 10/9-18 22:41 -


Kent

Svar till JL.

Jag håller med om att man måste engagera sig även i jordelivet.

Häromdagen skrev du att frikyrkor skrämt iväg många kristna och att det behövs reformer. På vilket sätt menar du att de skrämts iväg och vad vill du se för typ av reform?

Svara -   - 10/9-18 22:59 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?IS-brud vill återvända till England och få sympati

IS brud

Shamima Begum var 15 år då hon anslöt sig till kalifatet Islamiska staten för att få föda barn åt en IS-terrorist. Hon födde två barn som vanvårdades och dog. Nu har hon fött sitt tredje barn som 19-åring och vill återvända till England.

11

Läs allt!


Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

7

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

56

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

110

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

42

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

27

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, torsdag 21 februari 2019 kl. 15:46

Jesus söker: Hilding!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 682 788 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 174 bloggartiklar, 94 365 kommentarer och 62 042 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp