588 online! | Sidvisningar idag: 147 619 | Igår: 178 464 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Livsfarliga Ungern? - Lars Enarson

Lars Enarson tar upp i den här intressanta videon att Ungern går emot hela etablissemanget! Kan bön förvandla ett helt lands kurs? 

Lars svarar även Dagentidningens kritik och sist, vad säger Bibeln kontra socialism? 

Lars Enarson skriver på Youtube:

Många har gett upp när det gäller Sverige. Men med Gud är allting möjligt! #Sverige714

Videon gjord och producerad av Lars Enarson.

Svarsartikel

Här svarar Lars Enarson tidningen Dagens kritik. Dagen publiserade inte svars-artikeln.

Dagen har nu publicerat en tredje artikel mot min video Varning inför valet. Det sista svaret från min sida vägrar man nu att ta in. Gå gärna till Dagens hemsida här och rösta om du inte håller med den tredje artikeln mot min video. Här kan du läsa min artikel som Dagen vägrat ta in:

Det är en skillnad mellan att vara ett alternativ och en lösning på problemet.

På morgonen den 12 januari talade Guds Ande inte enbart till mig om det mycket allvarliga läget i Sverige där vi nu står på randen till en antikristlig diktatur. Han sa också till mig att SD utgör det enda politiska alternativet idag till denna utveckling.

Men det är en skillnad mellan att vara ett alternativ och en lösning på problemet. Ett alternativ kan hejda utvecklingen. Men lösningen på Sveriges problem har ytterst bara Gud. Det hjälper inte om SD blir största parti om inte församlingen tar sitt ansvar att be för all överhet och klart predikar och undervisar Guds ord. Orsaken till att det idag ser ut som det gör i vårt land beror på att vi misslyckats med detta. Ansvaret vilar på oss.

Återigen, hotet mot judarna i Sverige idag kommer inte från SD. Björn Söders kontroversiella uttalande för några år sedan om judarna i Sverige var inte ett uttryck för antisemitism. Även Simon Wiesenthal Center fick i slutändan korrigera detta.

Före detta överrabbinen i Storbritannien, Sir Jonathan Sacks, har påpekat att antisemitismen likt en kameleont byter skepnad under olika tider. Under medeltiden förföljdes judarna på grund av sin religion. Efter upplysningen började de i stället att förföljas för sin ras. Efter Förintelsen förföljs judarna idag i första hand på grund av sin stat. Det antisemitiska israelhatet utgör idag den stora faran för judarna över hela världen inklusive i Sverige. Det hatet kommer främst från vänster och från islam och här finns inte bara faran för judar utan även för kristna. Vi kan inte leva kvar i gårdagens problematik så att vi inte ser vad som sker idag.

Den kristna tron kan inte förenklas till något slags tomte-ideal där man är allmänt snäll mot alla. Alexanderssons påstående att SD:s politik innebär ett brott mot den gyllene regeln och att älska sin nästa som sig själv ligger på samma nivå som budskapet på minnesdagen av terrorattacken i Stockholm att terror kan enbart besegras med kärlek och företrädaren för en moské som samlat in hundratusentals kronor till terroristorganisationer fanns på talarlistan.

SD:s invandringspolitik som för bara några decennier sedan ansågs vara rena självklarheter bland alla partier, men under senare år klassats som rasism, har efter krisen 2015 till stora delar anammats av de flesta partierna i Riksdagen. Förutom KD har inget parti visat större förståelse och engagemang för Mellanösterns förföljda kristna minoriteter än SD. Det är också orsaken till att många invandrare från dessa områden röstar på SD.

Att be att SD blir det största partiet i valet i höst handlar inte om att göra Gud till en springpojke utan att utifrån ett profetiskt tilltal be att Guds vilja ska ske. Kraftfull bön har sin utgångspunkt i uppenbarelsen av Hans vilja. Vi behöver också be att KD vänder tillbaka till sin ursprungliga kristna värdegrund. Man kan inte både påstå att man står upp för familjen och samtidigt förneka att alla barn behöver både en mamma och en pappa. Må Gud bevara Sverige från mer av sådan förödande moralisk vilsenhet!

Lars Enarson


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 18 april 2018 00:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


80 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lars-Göran Rönnberg

Stort tack, Lars Enarsson, för denna video.

Hoppas många ser den.

Svara -   - 17/4-18 18:10 -


Anders Palmqvist

Han vet inte ens vad partiet heter! Makalöst okunnigt.

Svara -   - 17/4-18 19:41 -


Anders Palmqvist

Han vet inte ens vad partiet heter! Makalöst okunnigt.

Svara -   - 17/4-18 19:41 -


Sam G Ö

Mycket bra video, Lars. Kanske Sverigebönen är orsaken till att Svenska Akademien skakar i sina grundvalar? Om jag vore svensk medborgare skulle min röst tillfalla Sverigedemokraterna så klart!

Svara -   - 17/4-18 20:16 -


Erik S

Mycket bra genomgång av läget i Sverige. Den som inte inser faran i vårt land måste vara totalt blind både "fysiskt" och andligt. Mycket hänger på församlingarna i vårt land. Många både medlemmar och pastorer, har indoktrinerats av socialismen och PK-agendan.

Det är mycket "prat" idag från predikstolarna, men det är inte mycket som stadfäster det ord som sägs. Och medlemmarna sitter som "fågelungar" och gapar och accepterar allt utan att reagera. Som tur är, har några börjat vakna upp över läget, men många slumrar fortfarande.

Swärd och hans 380 pastorer borde skämmas. Men det blir nog inte nån ursäkt där inte, därtill är man alldeles för stolt. Likaså tidningen Dagen och dess ledarskribenter. Det som E Sandlund skrev om Ungern, är ju direkt osanning. Det är en fullfjädrad PK-artikel som lika gärna kunde ha stått i nån kvällsblaska. Så illa är det alltså, kan vi konstatera.

Vad gäller KD är det lika allvarligt. Busch-Thor går i pride-parader, tycker homopar är lika bra föräldrar och en av hennes förebilder är Jonas Gardell!! Man undrar om man hört rätt. Sen är det en kvinnlig Equmeniapastor som går emot Enarsson och försöker förvränga vad han har sagt. Undrar vad det är som gör att hon vet bäst i så många frågor? Lite ödmjukhet kanske vore på sin plats. Hon är krönikör i Dagen och då måste man väl vara vänster och pk, antar jag, liksom tidningen är.

Nej, kära vänner, vi måste se allvaret och vakna upp ur vår slummer. Och som Enarsson säger, gå inför Gud i allvarlig och enträgen bön. Vi har sett hur det fungerade i Ungern och Gud är inte annorlunda i Sverige.

MVH Gud välsigne er.

Svara -   - 17/4-18 21:43 -


Erik S

Svar till Anders Palmqvist.

Du kan väl tala om vad partiet heter, som gör dig lustig över detta.

Ha en bra kväll och GVD

Svara -   - 17/4-18 21:45 -


Holger Nilsson

Tack Lars! Fortsätt att skriv i Dagen - din röst behöver höra i Sverige. Guds välsignelse!

Svara -   - 17/4-18 22:16 -


nils

Tacksam för din information och sanningen om Ungerns grundlag och politik.

Ett verkligt föredöme för oss andra,vi som dock har sluppit den politiska bakgrund de haft av 2 världskrig och kommunismen.
Tack för erkännandet av vårt misslyckande som Kristi Församling,som det ljus och salt som vi var kallade att vara!
Det måste då vara Där hos Oss det i första rummet måste ske en Andlig förändring,om det som du säger skall bli en Lösning för vårt land.
Må Herren välsigna,styrka och leda dig i din uppgift,och gripa allas Våra hjärtan för vårt lands allvarliga läge!

Svara -   - 17/4-18 22:44 -


JL

Det första vi måste få ordning på är ledarskapet. Om ledarskapet jobbar för islam, en annan Gud, kommer också vi arbeta för den andra Guden. Vi behöver andliga ledare som jobbar för kristendomen, och kristendomen allena. Lejonparten av ledarskapet är globalister i första hand, så det är väldigt skönt att Lars visar vägen. Men det behövs fler starka andliga ledare som tar kommandot.

Många utav bibelns verser är utnyttjade och förvrängda för att passa islam och kommunisterna, vi behöver ta tillbaka vår styrka i Gud och inte låta fienden få tolkningsrätt i bibeln.

Svara -   - 17/4-18 22:51 -


Lars-Göran Rönnberg

Bara googla på regeringspartiet. Det har kanske för många en konstig stavning och i alla fall för mig inte så lätt att uttala. Det hade varit bra med en ljudfil här så vi fått höra det rätta uttalet av Anders P. :)

Svara -   - 17/4-18 23:20 -


Jacob Alvar

Tack Lars .Fortsätt med att varna en sovande kristenhet i vårt land.

Svara -   - 17/4-18 23:51 -


David Ström

Är det mer barmhärtigt att ta emot flyktingen som har råd att ta sig hit, än att hjälpa många fler med samma pengar i deras närområde? Vad säger Gud? Ska vi rösta på ett politiskt parti som som säger sig värna svensk tradition och den svenska kristendomen, eller ska man rösta på de som är ännu godare och har den rätta värdegrunden som ligger i tiden?

Svara -   - 18/4-18 04:00 -


Lena Henricson

Här på sidan finns så många som menar att SD kan lösa alla problem som finns i Sverige. Ni har påverkat mig,så att jag inte längre är fullt så negativ till den politiken som tidigare. Ändå inte fullt positiv. Men eftersom SD ändå säkerligen kommer att gå starkt fram i valet,tänker jag rösta på KRISTNA VÄRDEPARTIET. Viktigt att visa svenska folket att vi som har de värderingarna finns och vill stå upp för dem. Även om vi inte än når upp till 4procentspärren. 👍

🙏ALLRA VIKTIGAST ÄNDÅ ATT VI BER OM EN FÖRNYELSE BLAND OSS SOM ÄR GUDS FOLK,OCH ATT DEN VÄCKELSEN SPRIDER SIG UTÅT TILL EN RENING FRÅN ALL SYND OCH OMORAL SOM NU RÅDER I VÅRT LAND. 🙏🙏

Svara -   - 18/4-18 04:42 -


Maria

Tack Lars Enarsson och Gud välsigne dig!

Svara -   - 18/4-18 06:34 -


Anders Palmqvist

Svar till Erik S.

Fidesz!

Svara -   - 18/4-18 06:37 -


Lars-Göran Rönnberg

Till Lena Henricson

I videon säger Lars Enarson klart och tydligt att SD inte är lösningen men det enda alternativet och det är en stor skillnad. Lösningen är hos Gud och församlingens förböner.

Mer från videon: "En mångkultur har aldrig fungerat".

Vi måste ha klart för oss att islam är en vålds- och härskarreligion. En bibliokarie på en skola berättade för mig att det vid ett tillfälle var en femteklass på biblioteket. En elev var väldigt störande och fick en tillsägelse av henne varpå eleven skriker "Du ska inte säga till mig! Vänta bara tills vi tar över det här landet!" - Denna härskarreligion påverkar också barnen.

Polisen är maktlös i de s.k. utanförskapsområdena. Och de områdena blir bara fler och fler. Detta är en ny företeelse i Sverige. Ingen svälter och alla har nånstans att sova. Det hjälper inte hur många miljarder som än pumpas in.

Svara -   - 18/4-18 07:42 -


Bengt

Samtidigt gillar ju inte partierna islam heller

Egentligen

Dom gillar väl mer humanism

Svara -   - 18/4-18 08:36 -


JL

Svar till Bengt.

Skojar du Bengt? MP, vänstern och Sossarna fullkomligt älskar islam?

Det är inte för att de är humanistiska som de ger 1,5 MILJARDER till Hamas på sin regeringsperiod. En terrororganisation.
https://www.google.se/search?q=hamas&;source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUmdqHmsPaAhWChSwKHWXuCLcQ_AUICigB&biw=1229&bih=607
En ren krigsförklaring mot sitt eget folk. De är så självsäkra i sin framgång att de kan med att göra vad som helst nu.

Svara -   - 18/4-18 09:25 -


JL

https://www.apg29.nu/a/3kl

Svara -   - 18/4-18 09:26 -


Lena Henricson

Svar till Lars-Göran Rönnberg

Tack för ditt goda inlägg! Håller med dig i mycket.😊

Islam är väl ett av de största hoten idag. MEN,samtidigt pågår världens största väckelse bland just muslimer. Gud låter dem få syner och drömmar om JESUS,på ett sätt som aldrig förr. Också här i Sverige. I vår församling liksom i många andra församlingar sker de flesta dopförrättningarna pga att just f.d.muslimer fått en helt övertygad tro på JESUS!

Låt oss be att dessa f.d. muslimer som har en brinnande tro på JESUS får bli till stor välsignelse bland muslimer och oss ljumma kristna i vårt land! Och det är de förresten redan! 👍 🙏

Svara -   - 18/4-18 09:55 -


Bengt

Nja

Det är inte så enkelt att dom älskar islam

Möjligen att dom är trötta på kristendomen

Men dom är blinda och förvillade hursomhelst

Svara -   - 18/4-18 10:37 -


JL

Lena,
du ursäktar islamiseringen av ett land med att några muslimer konverterat. Vi har förmodligen upp i mot 1,5 miljoner muslimer i landet nu, det hjälper inte att några tusen konverterar.
Islam struntar i att ni vinner några själar, de kör på som de gjort i varje land. Jag föreslår att människor som du vaknar upp i din dvala, det pågår ingen väckelse, det pågår en islamisering utav ett land. Din verklighet ljuger för dig, VAKNA!

Svara -   - 18/4-18 10:49 -


Anna Ivar

Svar till Lena Henricson.

SD är inte LÖSNINGEN för landet eller folket. Utan det enda politiska alternativet idag.

Kristna Värde Partiet har noll aborter och har ett väldigt bra partiprogram.

KD är utagerat och de som arbetar där bör gå över till KVP eller SD.

Visst kan det gömma sig exvis nazister och andra värderingar i SD men vilket parti har inte infiltratörer?? Alla partier har det för att kunna påverka. (Det anser jag att är KD beviset för om man utgår från de värderingar som partiet stod för en gång)

SD sägs vara enda ALTERNATIVET. Eftersom ALLA övriga partier följer den röda/gröna (=brunt) socislistiska blindfåran likt flödet ur en full latrintunna av orättfärdig dynga som väller över Sveriges alla partier i övrigt. Det stinker och kväljer. Utom SD och KRISTNA. VÄRDEPARTIET.

Men endast JESUS ÄR och HAR lösningen på allt och för ALLA för evigt tid. Vi är sända som JESUS blev sänd att föra verket vidare. Omvändelse till Gud och Hans rättfärdighet är ett måste för Sverige.

Svara -   - 18/4-18 11:09 -


Anna Ivar

Svar till Lena Henricson.

SD är inte LÖSNINGEN för landet eller folket. Utan det enda politiska alternativet idag.

Kristna Värde Partiet har noll aborter och har ett väldigt bra partiprogram.

KD är utagerat och de som arbetar där bör gå över till KVP eller SD.

Visst kan det gömma sig exvis nazister och andra värderingar i SD men vilket parti har inte infiltratörer?? Alla partier har det för att kunna påverka. (Det anser jag att är KD beviset för om man utgår från de värderingar som partiet stod för en gång)

SD sägs vara enda ALTERNATIVET. Eftersom ALLA övriga partier följer den röda/gröna (=brunt) socislistiska blindfåran likt flödet ur en full latrintunna av orättfärdig dynga som väller över Sveriges alla partier i övrigt. Det stinker och kväljer. Utom SD och KRISTNA. VÄRDEPARTIET.

Men endast JESUS ÄR och HAR lösningen på allt och för ALLA för evigt tid. Vi är sända som JESUS blev sänd att föra verket vidare. Omvändelse till Gud och Hans rättfärdighet är ett måste för Sverige.

Svara -   - 18/4-18 11:09 -


Bengt

Så då ska vi bara ge upp?

Och tro att islamiseringen inte kan avstanna

Och minska

Vi får inte ge upp

Ska inte ge upp

Alla muslimer i Sverige KAN bli frälsta

Svara -   - 18/4-18 11:12 -


Lena Henricson

Svar till Bengt

👍🙏

Svara -   - 18/4-18 11:20 -


Lena Henricson

Svar till Anna Ivar

Bra, JESUS är och har alltid lösningen! Och vi ska be och också rösta. Som jag skrev: Eftersom SD ändå kommer att gå starkt framåt är det väl en bra idé att rösta på KRISTNA VÄRDEPARTIET ,så att det kommer att synas att det fortfarande finns människor med en kristen värdegrund i vårt land! 🙏 😊

Svara -   - 18/4-18 11:28 -


vanessa

Jag gör som Christer, röstar ej. Politik leder bara till elände, Bibeln talar om att det är skadligt med mänskligt styre. Jag sätter mitt hopp till Jesus

Svara -   - 18/4-18 11:49 -


JL

Svar till Bengt.

Bengt,

vi skall inte ge upp, vi skall förändra oss. Om Herren tillåter att vi blir kastade i elden skall vi börja fundera på oss själva först. Det första som kristna skall förändra enligt min mening är att upprätthålla det första budordet. Vi skulle inte tillåtit att islam kom in i första läget. Har man inte ändrat sig på den punkten, så går inget att ändra.
Vi står öga med öga emot odjuret, ett odjur som har fått rätten att strida emot de heliga och vinna. Vi bröt det första budordet, nu kan det bara gå ett håll tills dess att vi upprättar detta igen. Om vi upprättar det budordet, kommer hela världen att komma efter oss. Se på Ungern.

Svara -   - 18/4-18 13:07 -


Bengt

Att ge upp är det sämsta vi kan göra

Svara -   - 18/4-18 13:33 -


Lena Henricson

Ja, vanessa vi får sätta vårt hopp till JESUS! Och då får vi ju också göra som Guds Ord lär,be för ALL överhet. Sedan kan det väl vara bra att dessutom rösta på ett parti med kristna värderingar??? 🤔

Svara -   - 18/4-18 14:10 -


vanessa

Svar till Lena Henricson.

Jesus ber mig som du säger att be för överheten, dock inte att rösta, Guds rike är ej av denna värld.

Svara -   - 18/4-18 15:48 -


Magnus

Ni som röstar på SD får mina adoptivbarn finnas kvar i landet efter valet?

Svara -   - 18/4-18 16:17 -


Bengt

Vi har Gud med oss

Islam har ingen Gud

Svara -   - 18/4-18 16:30 -


Bengt

Alltså

Dom har ingen levande

Ingen sann Gud

Svara -   - 18/4-18 16:56 -


Lena Henricson

Svar till Magnus

Verkligen tänkvärt det du skriver! 🙏 !!!

Svara -   - 18/4-18 19:57 -


Maria Eliasson

Tack för att du är en väktare på muren! Jag är med och ber för Sverige. Inom vården (Sahlgrenska) där jag jobbar stänger man vårdavdelningar och personalbristen ökar. En kompis till min dotter som är förstagångsväljare sa att hon ska rösta på sverigedemokraterna. Jag vet många invandrare som också ska rösta på dem. Tyvärr har Guds röst tystnat i församlingen. Snart måste stenarna ropa.

Svara -   - 18/4-18 19:59 -


Bengt

Det finns ändå en rätt stor chans att det blir

En stor väckelse bland muslimer
Många verkar vara trötta på islam

Svara -   - 18/4-18 20:52 -


Jessica

Du är en ”obotlig” optimist när det kommer till islamiseringen Bengt!

Enligt undersökningsinstitutet Pew Forum, kommer den svenska befolkningen att bestå av 30% muslimer 2050! Visst ska vi tro och hoppas på en väckelse bland muslimer, men jag har svårt att vara så positiv som du är. Kanske har du stor erfarenhet av att muslimer har blivit frälsta där du bor? Min röst lägger jag i höst på SD! Det blir tredje gången gillt. Har alltid röstat på KD förr, men inte mer. De har kompromissat med så många frågor som gäller de kristna värdena.Det är ett ödesval i höst. Jag önskar att alla kristna tog vara på rätten att rösta, i kombinationen med att be.

Svara -   - 18/4-18 21:21 -


Jessica

Du är en ”obotlig” optimist när det kommer till islamiseringen Bengt!

Enligt undersökningsinstitutet Pew Forum, kommer den svenska befolkningen att bestå av 30% muslimer 2050! Visst ska vi tro och hoppas på en väckelse bland muslimer, men jag har svårt att vara så positiv som du är. Kanske har du stor erfarenhet av att muslimer har blivit frälsta där du bor? Min röst lägger jag i höst på SD! Det blir tredje gången gillt. Har alltid röstat på KD förr, men inte mer. De har kompromissat med så många frågor som gäller de kristna värdena.Det är ett ödesval i höst. Jag önskar att alla kristna tog vara på rätten att rösta, i kombinationen med att be.

Svara -   - 18/4-18 21:21 -


Adoptivmamma

Svar till Magnus.

Bra fråga Magnus! Kan man rösta på sd med gott samvete om man har adopterade barn?

Svara -   - 18/4-18 21:47 -


Bengt

Jo men även det faktum att en stor del inte

Är flyktingar egentligen utan mer lycksökare

Som vill få det bättre

Det kan ju bli så att många av dom skickas

Tillbaks till sina hemländer

Och många kan ju återkomma till sina

Länder om det blir bättre

Vi får inte.ge upp i varje fall

Svara -   - 18/4-18 22:09 -


nils

De första Kristna i ett av Romarriket ockuperat Israel, det världsrike som också avrättat Deras och Världens frälsare,var väldigt trängda bakom stängda dörrar.

Då visade sig Jesus för dem,och gav dem det Uppdrag som ännu gäller;
"När D.H.Ande kommer över eder,skall ni få Kraft att bliva mina Vittnen, (gr.txt.martyrer) i Jerusalem,Judeen,Samarien och intill Jordens ände!"Apg,1
¤¤¤
Borde de inte starta ett Politiskt motstånd,Demonstrera mot Roms förtryck,och likt de flesta menar här;Fokusera på denna Världens RIKE??
Har vi Glömt att denna Värld är Dömd att gå Under för att bereda Plats för det Kommande GUDS RIKET;"Som skall göra en ände på ALLA ANDRA RIKEN,men självt skall bestå EVINNERLIGEN"! Dan.2:44
Har vi detta GUDS RIKE i siktet, som just Nu håller på att genom en Födslovånda FÖDAS FRAM,eller har vi GLÖMT vårt Mål?
Vi måste göra det JESUS sade sina Lärjungar att Göra,eller har ELDEN SLOCKNAT i Ditt Bröst?
¤¤¤
Tron på Jesu snara Ankomat,tycks ha fallit i GLÖMSKA BLAND GUDS FOLK! Skulle till Äventyrs Ditt favoritparti vinna och Lugnet återvända i landet,Då kommer alla Kristna att LÄGGA SIG TILL RO,och Sova ÄNNU DJUPARE!!
¤¤¤
Herren sade till David Wilkerson när han hade en dröm om Uppryckelsen;
"Mitt folk tar Det Inte PÅ ALLVAR,de pratar om det men de tar det inte på Allvar.
Och Många, Många kommer att vara kvar,för de är inte redo,när Nåden är på väg att ta slut!"
¤¤¤
Varför jag blandar in Uppryckelsen i denna Politiskt heta ämne,är att Just DETTA VISAR hur Sovande,Obekymrade vi är,med allt FOKUS på ett Kommande Val.
Så till den grad att Vi Glömmer Jesu uppdrag,vårt Verkliga syfte att Vinna själar,att Vittna om Jesus.
JESUS struntade i Politik i Israel,och talade inför sin domare Pilatus,om SITT KOMMANDE RIKE!!!
Kära vänner i Apg.29,Vill Vi Ha en väckelsens ELD FRÅN Himlen,och Fokusera vår Bön och Längtan på GUDS KOMMANDE EVIGA RIKE,eller....? Mvh/nils

Svara -   - 18/4-18 22:37 -


Jessica

Jag tycker inte det finns en motsägelse i att rösta och att be för landet. Jag tror inte heller det är så att vi glömmer vårt uppdrag bara för att vi fokuserar på läget i vårt land. Jag tycket snarare det är så att man tänker på ändens tid mer och met för varje dag som går. Det är som om man kan se hur mycket i Bibeln som uppfylls. Jag tänker på hur snaran dras åt runt oss kristna. Hur man vill sätta munkavel på dem som vill stå upp för vad Bibeln säger om abort, homosexualitet, och hotet från islam etc. Jag tycker att man känner allvaret i vårt uppdrag som kristna starkare och starkare för varje dag som går.

Svara -   - 18/4-18 23:05 -


Tomas N

Politik är ett rävspel och inget att sätta sitt hopp till. Men det är inom politiken som det tas beslut och stiftas lagar som formar samhället. Att inte delta är som att likt en struts köra huvudet i sanden.

Media och åsiktskorridorens åsikter och bedömning kan vara väldigt vilseledande. Det gäller att på annat sätt få en uppfattning om vad partier har för ambitioner och åt vilket håll de vill gå. Sedan ändrar de riktning och bildar oheliga allianser och pakter likt decemberöverenskommelsen ,så det är verkligen både kvicksand och gungfly i de politiska markerna

Som kristen så tror jag man bör fokusera på de viktigaste bitarna. T ex bevara familjen,motverka islamism och försvara Sveriges folk ,ekonomi och gränser.

Eller så tror man verkligen på en globaliserad värld utan gränser och ser klimathotet som den värsta utmaningen.

Huvudsaken man är ärlig och lägger korten på bordet och säger. Detta är viktigt och att man kan motivera varför.

En utmaning ger jag till alla politiker och läsare här. Hur kan man motivera den gigantiska kostnaden som ensamkommande är och den vaerksamheten i det formatet relaterat till ekonomiska resurser och andra befintliga behov. Det är en lyxverksamhet som lämnar blödande sår i Sveriges ekonomi

Jag tror man som kristen både måste leva som om Jesu kommer tillbaka imorgon eller inom 5-10 år likaväl som det kan ta decennier. Det vi i vår generation gör kan lämna över till kommande generationer ett splittrat samhälle med etniska motsättningar och en muslimsk majoritet och en riktigt svår situation för kristna

Svara -   - 18/4-18 23:08 -


Jessica

Jag tycker inte det finns en motsättning i att be för landet och att rösta! Man behöver inte heller vara sovande och inte tänka på uppryckelsen för att man fokuserar på tillståndet i landet. Personligen måste jag säga, att jag har aldrig tänkt så mycket på uppryckelsen som nu! Det är som om vi kan se i samhället och världen att tiden är kort. Snaran dras åt runt oss som är kristna.Det sätts munkavel på dem som säger vad Bibeln anser om tex abort och samkönade äktenskap. Förföljelse av kristna, islamiseringen.Jag tycket det är svårt att inte förstå att uppryckelsen är nära och att vårt uppdrag som kristna är allvarligt!

Svara -   - 18/4-18 23:20 -


Margareta Larsson

Svar till Adoptivmamma .

Det är islam som är livsfarlig för barnen. Rösta inte på islam. Ett kristet land är en trygghet för våra barn. SD vill att Sverige ska vara ett kristet land.

Svara -   - 19/4-18 03:26 -


Bengt

Mycket viktigt det du skriver Nils

Svara -   - 19/4-18 07:53 -


Lars Enarson

Svar till nils.

Älskade broder!

Dessa två saker borde inte alls stå i motsatts till varandra. Varför uppmanar annars Paulus FÖRST AV ALLT att vi ska be för ALL ÖVERHET eftersom han vill att alla ska bli frälsta? Se 1 Tim 2:1-5!

Låt oss göra bådadera! En attityd bland kristna att bara vänta på uppryckandet och strunta i politiken och samhället runt omkring oss genom att inte rösta t ex är en av orsakerna till att det ser ut så fruktansvärt som det gör idag i Sverige. Att Sverige som kristet land har gått förlorat. Barn växer nu upp i vårt land och får lära sig i skolan att bli homosexuella och att Gud är en fascist. Detär vi kristnas fel att vi inte BÅDE vittnat för andra och tagit vårt ansvar för samhället. Det måste gå hand i hand och står inte i motsatts till varandra.

Jag vädjar till omvändelse från osundhet och oansvarighet innan barnen i Sverige får det ännu värre och förstörs av djävulen.

Svara -   - 19/4-18 09:43 -


Jessica

Svar till Margareta Larsson.

Jag tänker som du också Margareta. Vill jag lämna efter mig ett Sverige med 30% muslimer, och kanske sharialagar till mina barn och barnbarn!

Svara -   - 19/4-18 10:06 -


Jessica

Svar till Margareta Larsson.

Jag tänker som du Margareta. Vill jag lämna efter mig ett Sverige som är till 30% muslimskt? Vill jag att barn och barnbarn skall lyda under sharialagar? Har man inte reflekterat över dessa frågor, skulle jag vilja säga att man är sovande.

Svara -   - 19/4-18 10:30 -


JL

Svar till nils.

Nils,

jag är faktiskt trött den doktrin som tagit oss här, den fokus som sägs ha varit andlig har inte gett några som helst spår i världen. Det är bara tomma ord. Dom säger att de skall vinna själar, men deras frukt avslöjar dem. De islamiserar länder. Med sina handlingar. Nu uttalas den andra gudens namn i våra kyrkor och vissa blir inte ens upprörda. Istället förvarar de sveket.
Vårt jobb var att göra folk, ja just det, FOLK till Jesu lärjungar. Precis som Ungerns folk fortfarande är. Och förhoppningsvis skall fortfarande vara. Att Ungern fortfarande är kristet, och för den delen med Polen, beror på hur de har sett på sin Gud, de höll Gud helig. Inte uppryckelsen, inte uppdraget, inte sin församling, inte främlingen, utan sin Gud, Herren är Hans namn. Det första budet.
Du kan prata om glöd hur länge som helst, men faktum är att en halv alkoholiserad Polack som knappt läst bibeln har hållit det första budet bättre än de flesta Svenska bibel broilers. Och på frukten skall du känna dem står det skrivet.
Det får ju i alla fall mig att bäva. Gud välsigne Er Polacker!

Svara -   - 19/4-18 10:39 -


Bengt

Mycket av det du skriver stämmer

Svara -   - 19/4-18 10:57 -


AnnMarie

JL

Verkligen ett bra inlägg!!!TACK!

Härligt med människor som kan skriva rakt av utan att trassla in sig i sockervadd och annat "gulliplutt flum"

Svara -   - 19/4-18 11:22 -


Bengt

Men det finns väl knappast något land utan

En enda muslim

Även om det skulle vara bra

Svara -   - 19/4-18 11:37 -


Ulrik petersson

Hej!

Lars Enarson en väktare på muren! Gud välsigne dig!

Svara -   - 19/4-18 13:19 -


Erik S

Svar till Magnus.

Detta var en märklig fråga, Magnus. Varför skulle dom inte få vara kvar? Jag tycker att ditt bekymmer i stället borde vara, tvärtom.

Vill jag att mina barn skall vara kvar i detta land, om socialisterna och MP sitter kvar vid makten. Det är verkligen något att oroa sig för. Vi vet hur islamiseringen pågår för fullt, steg för steg. Med benäget bistånd av sossarna-regeringen. Dom har skrivna avtal, att hjälpa muslimerna att komma in på så många viktiga poster som det går.

Vi har indoktrinering av unga från hbtq-rörelsen, vi har antisemitism som bara blir värre och värre, vi har förnekandet av Bibelns sanningar-man har vänt Gud ryggen, vi har en regering som ställer upp för terrorister och skickar nästan 1 miljard till Abbas, vi har en utrikesminister som skämt ut sig och "hatar" Israel, den SvK är en avfallen kyrka-i stort, det finns dock undantag-dom ställer upp på allt det ovan sagda. Brottsligheten skenar mot nya höjder. Medborgarnas frihet kringskärs mer och mer, regeringen vill ju införa censur på flera områden och vi har accepterat EU:s överhöghet över vårt land. Vi har sålt ut vår rätt att bestämma över oss själva!

Sen har vi MSM inte att förglömma. Dom går EU/globalisternas ärenden i alla frågor. Dom förvränger, ljuger, ändrar, vinklar så det skall passa deras agenda. Se bara hur dom skriver om Trump och Orbán i Ungern. t.o.m s.k kristna tidningar skriver en massa strunt som inte stämmer med verkligheten.

Sen vet jag inte hur gamla dina barn är, desto yngre desto allvarligare är läget. Jag har själv adoptivbarn och jag ser inga som helst problem om vi får en ny regering. Men med den sittande, då har det varit och kommer bli bekymmer.

Polen och Ungern är föregångsländer, men det det retar ju EU och globalisterna till vansinne-liksom regeringen och Wallström i Sverige.

Vi behöver en kursändring i detta land, innan vi har fullt kaos. Faktum är att det är allvarligare än vad som uppges. Du kan nog vara lugn angående dina barn! Det är jag i alla fall.

MVH och Shalom!

Svara -   - 19/4-18 13:56 -


Tomas N

Det var en intressant video,särskilt om bönearbetet bakom den politiska utvecklingen i Ungern.

Jag tror det finns mycket att säga om dagens politiska situation i Sverige och EU,men läget är mycket allvarligt och kräver att man agerar och förstår vad som sker och förmår släppa taget om gamla föreställningar och se situationen som den verkligen är.

EU vill genom liberala krafter och genom den grund som lagts genom 68 vänstern och den antinationalism som varit med seden slutet på WW2,förmå att skapa en EU stat

Denna stat är del av det världsrike somär Guds fiende och som söker ena hela världen under antikrist. Vi ser redan hur de liberala krafterna lyfter fram värderingar som går emot Guds ordning ,så det borde varna oss redan där.

Totalitära stater och imperium vill splittra folket för att kontrollera genom sina kanaler och värderingar. Därför skapar man nu en multietnisk och och multireligiös/kulturell miljö där det är lätt att styra ovanifrån.Den etniska sammanhållningen är en stark grund som Gud har skapat. Den har visserligen burit med sig en utmaning om att inkludera utomstående,men efter Nazitysklands exempel så har man demoniserat all form av etnisk grupptillhörighet åtminstone för vita.

Förutom den globala ekonomins/arbetsmarknadens brutalitet ,teknikens utveckling som för oss bort från skapelsens grund ,miljöalarmismen och HBTQ förvirringen så visar sig nu en allvarlig rörelse i sin fulla kraft d v s feminismen.

Jag skulle säga att me too kampanjen har redan uppnått lika allvarliga skador i man/kvinna relationerna som efterdyningarna av 9/11 attacken gjorde i relationerna mellan väst och islam.

Vår fiende kommer aldrig med ogrundade agendor,men sår in lögner och anklagelser i det som faktiskt är sant. Islam är ett jätteproblem,men konflikten planerades och iscensattes mycket listigt.

Feminismen har jobbat i det dolda länge och industrialismen har i kombination med sexualiseringen av samhället drabbat kvinnor orättvist. Men idag ser man en bred front av ledande politiker och samhällsledare och även inom det kristna ledarskapet hylla och ställa sig bakom me too kampanjen. Man är blinda för den dolda agendan och det som feminismen söker att göra dvs separera män och kvinnor i ett krig där familjen skall nedmonteras.

Detta är också något som öst och centraleuropeiska länder som t ex Ungern är mycket mindre ansatta av. De borde vara förebilder för oss.

Väst har varit under attack länge och samhällena har förfallit långt ,vilket förstås glädjer EU och gör oss lämpliga i deras bygge.

Kristna behöver söka Gud och komma samman i bön och höja sin röst i det som sker och det kan inte vänta. EU och liberalerna jobbar för fullt med migration och feminism och alla agendor de har för att upprätta sitt rike. Vi är kallade att verka för Guds ordning och Hans rikes värderingar oavsett vad och när profetiska skeenden kommer att ske .

Att inte rösta alls eller att rösta på de som följer den onda utvecklingen kan inte hjälpa någon. Jag tror det finns mycket som kan ske även genom diskussioner,debatt och samtal som väcker folk till tidernas allvar ,vilket också kan leda till Gud

Välsigna alla nationer och ledare som har respekt för Gud och kristendomen och våga leva i hopp och tro för ett stort uppvaknande och omvändelse i tiden som kommer

Svara -   - 19/4-18 14:06 -


Rune Johansson

Har idag lyssnat igenom Enarsons video. Utan att ta ställning i frågorna beträffande varken det svenska valet eller utvecklingen i Ungern kan det ändå var på sin plats med några ekonomiska fakta beträffande Ungerns ekonomiska utveckling under de senaste fem åren.

Arbetslöshetssiffrorna har under den senaste fem åren sjunkit från 11 procent till dagens 3,8 procent.

https://tradingeconomics.com/hungary/unemployment-rate/forecast

Statsskulden i relation till BNP har, i motsatts till många länder, under de senaste fem åren sjunkit marginellt.

https://tradingeconomics.com/hungary/government-debt-to-gdp/forecast

Räntesatsen på den 10-åriga statsobligationen har under femårsperioden haft en positiv sjunkande utveckling från 6,5 procent ner till 2,5 procent.

https://tradingeconomics.com/hungary/government-bond-yield

BNP-tillväxten per capita har under femårsperioden 2012-2016 ökat med cirka 13 procent.

https://tradingeconomics.com/hungary/gdp-per-capita

Den genomsnittliga lönen har stigit med runt 40 procent under den fem senaste åren.

https://tradingeconomics.com/hungary/wages

Svara -   - 19/4-18 15:52 -


Bengt

Mycket är dåligt med nuvarande regering

Men allt blir inte bra med alliansen heller

Svara -   - 19/4-18 16:11 -


Magnus

Svar till Erik S.

Inte så konstig egentligen, då SD tidigare har uttalat sig om att adoptivbarn skall när de blir 18 år skall tillbaka till födelselandet. Nu hittar jag inte det i partiprogrammet. Frågan är om det stått där innan, eller om det är en följd av grundtanken. "Här bor blekfisar och endast blekfisar, Alla andra är gäster och alla är inte välkomna som gäster utan vi vill välja gästerna"

Svara -   - 19/4-18 16:31 -


Jessica

Svar till Bengt.

Vad är då ditt förslag Bengt?

Svara -   - 19/4-18 16:33 -


David Ström

Vad det gäller adoptivbarn så vet jag ingen SD sympatisör som hatar dem. Två svenskar har välkomnat dem till att bli ett barn i familjen. Däremot så är det få som känner någon kärlek till så kallade ankare som kommer hit med målet att få hit sin familj. Sverige har blivit ett våldsammare land. Vet inte vad Gud tycker om det. Är ankarbarnen flyktingar? Om någon konverterat från islam till frälsningen genom Jesus Kristus så svävar han i livsfara. De har ju till och med skickat kristna över relingen på medelhavet. Rätt stort och gudomligt att kunna älska någon som hatar oss. Jag är inte där än, och sannerligen inte Viktor Orban heller. Han beskyddar nämligen sitt folk i Ungern från Islam. Ungerns motkraft i EU heter Jean-Claude Juncker och Donald Tusk och naturligtvis vår egen statsminister. Cecilia Malmström tidigare Folkpartiet är väl den svensk som med största ivern vill ha fri rörlighet på människor i en globaliserad värld där Europa ska vara helt utan skydd av den yttre gränsen. Våra politiker sänder ut signaler att Sverige är det förlovade landet dit alla 65 miljoner som FN kallar flyktingar ska söka sig hit för att få ett bättre liv. Det fungerar naturligtvis rätt så dåligt, eftersom Sverige rätt så konsekvent vägrar att repatriera eller kasta ut våldsverkare. Att rösta i Sverige idag är som att välja mellan pest och kolera. Men om vi ska rösta på ett parti som inte spottar på kristendomen och som älskar landet och folket som bor här, som har tagit sig in i riksdagen av egen kraft, och ökat i opinionsundersökningarna av egen kraft fast de varit under hälen på de andra politiska partierna hela tiden. Vi lever i en skendemokrati där etablissemanget inte lyssnar på folket. Därför har en stor del av folket vänt sig till Sverigedemokraterna. Inte för att vi plötsligt blivit onda utan för att vi upplevt att de är sanningsenliga. Nu hamnade jag i periferin igen. Sök först Guds rike så ska ni få det andra också. Vilket förhoppningsvis är ett nytt hjärta som kan hålla det största budet.

Svara -   - 19/4-18 17:46 -


Bengt

Det har ju kommit ett nytt parti också

Alternativ för sverige

Svara -   - 19/4-18 18:19 -


Bengt

Det är inte så lätt

Det behövs mycket bön.i.alla fall

Svara -   - 19/4-18 18:20 -


Bengt

Sen kan man fråga sig varför man tagit emot

Så många just från ett speciellt afrikanskt

Land

Det finns ju kristna afrikaner som skulle

Behöva komma hit

Svara -   - 19/4-18 18:24 -


Erik S

Svar till Magnus.

Vad jag vet har det aldrig stått i något partiprogram att just adoptivbarn skall åka tillbaka-rätta mig om jag har fel.

Just detta, att man vill välja "gästerna", dom som skall komma hit, är väl inte helt fel. Nu kommer alla möjliga människor, både kriminella, is-krigare, psykiskt sjuka blandat med flyktingar och vanliga lycksökare. Ett land måste få bestämma vilka man tar emot. Annars bäddar det för konflikter och kaos, som vi ser nu i Sverige.

Vi borde ta hit kristna som förföljs för sin tro, som nästan har blivit utrotade på vissa ställen. Vi borde också ta emot ensamma och övergivna gatubarn, dom är det hemskt synd om. Jag vet hur dom har det, efter att ha tillbringat långa tider i megastäderna i Fjärran Östern och Syd America. Och också hjälpt dom en del. Men dom är det ingen som nämner, inte ens kristna! Swärd och hans 380 gelikar, vurmar bara för halvvuxna unga män som är muslimer. Det är så man kan gråta.

Så jag tror nog du kan vara lugn, käre vän!

MVH

Svara -   - 19/4-18 21:03 -


nils

Svar till Lars Enarson.

Tack käre broder för ditt besvär att bemöta min kommentar!

Är tacksam för ditt gensvar på det Herren talat till dig,och beder ofta för dig och ditt uppdrag från Herren.
Jag har aldrig menat eller tänkt att vi skulle bara"gå och vänta" på uppryckelsen, utan bedja och förvänta oss en Andlig besökelsetid från Herren,en Väckelse!
Sanningen om Jesu snara återkomst har förr varit det som tänt och motiverat församlingen att söka Herren till ett Andligt Uppvaknande och själars frälsning.
Det som bekymrar mig är det som också Herren sade dig att; "De kristna sover!" trots vårt lands allvarliga läge!
¤¤¤
Glädjande nog har D.H.Ande börjat att falla över många i Livets Ords församling, och hörde i söndags sa de att 32 ungdomar blivit frälsta under veckan
I Örebro hade Anden fallit i en samling,där ungdomarna då gick bad för de äldre pastorerna där.
Även på några fler platser har D.H.Ande börjat verka med sin närvaro. Mvh/nils

Svara -   - 19/4-18 21:39 -


Bengt

Ja swärd och dom 360 pastorerna är ett

Märkligt kapitel

Tänk om alla dom tänkte om

Svara -   - 19/4-18 23:26 -


Bengt

Det kan hända att livets ord har börjat överge

Alla sina villoläror

Ett stort bönesvar i så fall

Svara -   - 19/4-18 23:28 -


Lars Enarson

Svar till nils.

Älskade broder!

Dessa två saker borde inte alls stå i motsatts till varandra. Varför uppmanar annars Paulus FÖRST AV ALLT att vi ska be för ALL ÖVERHET eftersom han vill att alla ska bli frälsta? Se 1 Tim 2:1-5!

Låt oss göra bådadera! En attityd bland kristna att bara vänta på uppryckandet och strunta i politiken och samhället runt omkring oss genom att inte rösta t ex är en av orsakerna till att det ser ut så fruktansvärt som det gör idag i Sverige. Att Sverige som kristet land har gått förlorat. Barn växer nu upp i vårt land och får lära sig i skolan att bli homosexuella och att Gud är en fascist. Detär vi kristnas fel att vi inte BÅDE vittnat för andra och tagit vårt ansvar för samhället. Det måste gå hand i hand och står inte i motsatts till varandra.

Jag vädjar till omvändelse från osundhet och oansvarighet innan barnen i Sverige får det ännu värre och förstörs av djävulen.

Svara -   - 20/4-18 06:43 -


Lars Enarson

Svar till nils.

Ja det är glädjande med dessa rapporter, en försmak av det som kommer. Andens utlovade regn har börjat falla

Jag såg inte att min kommentar redan publicerats därför kom den med en gång till.

Stort tack för ditt bönestöd! Jag uppskattar det oerhört. Sak 4:6!

Svara -   - 20/4-18 07:18 -


nils

Svar till Bengt.

Bengt,var aktsam för ditt uttalande om Livets Ords "villoläror!"

Har du någon gång besökt L.O. så du kan intyga det du påstår,eller är det bara fördomar och förtal du bygger dina ord på?
Jag rekommenderar er att se på deras Live-gudstjänster på internet,kl:11 söndag.
Har själv som Pingstvän i nära 50 år och gått på L.O.bibelskola i 2 omgångar och Aldrig mött någon villolära.
Ang.Trosundervisning så var Herren Jesus Kristus den Störste Trosförkunnaren,ja Han kallas i Heb.12:2,för Trons Hövding och Fullkomare!! Mvh/nils

Svara -   - 20/4-18 12:15 -


Bengt

Det är sannt Nils

Men om dom övergett en del av dom är

Det bra

Svara -   - 20/4-18 12:56 -


Bengt

Trosförkunnelsen är lömsk farlig och obiblisk

Jdsläran är inte från bibeln

Tex

Svara -   - 20/4-18 12:59 -


Katrina

Svar till Lars Enarson.

Jag får tacka dig Lars Enarson för bönegruppen/utrop du startade, hoppas många har vaknat och ber, fastar för Sverige.

Svara -   - 20/4-18 13:18 -


Bengt

Det får vi hoppas

Svara -   - 20/4-18 18:23 -


JL

Lars,

jag har noterat en sak. Människor som inte tidigare har bett, har börjat be. Människor som knappt tror att Gud finns. Det är inte helt omöjligt att vi kan få en reaktion, vi får se.
I vilket fall som helst så tror jag att du är på rätt spår, rent andligt. Men förvänta dig inte någon backup från den andliga eliten utan detta blir en bumpy ride. Gud med dig Lars!

Svara -   - 20/4-18 20:16 -


Bengt

Det är viktigt att varna för sekter och villoläror

Och det tänker jag fortsätta med

Allt för många är tyvärr blinda för detta

Och godtar allt i ekumenikens namn

Gåvan att skilja mellan andar behövs nog

Mer nu än någonsin

Svara -   - 21/4-18 11:26 -


Lars Enarson

Svar till JL.

Stort tack för din uppmuntran!

Gud sa till mig när jag skulle gå ut med uppropet och inte fick någon med mig att detta är Elias dagar och du måste våga gå ensam. Det bekräftades sedan profetiskt dagen därpå av en broder som profeterade över mig att många kommer att hålla med mig men ingen kommer att våga sticka ut hakan och stå tillsammans med mig. Och så har det varit.

Jag fick från början att jag skulle be om 300 att be med mig. Lika många som Gideon hade. Det har uppmuntrat mig att det räcker. Nu är vi visserligen många fler men jag strävar inte efter antal utan efter kvalitet. Kan vi bryta igenom i andevärlden över Sverige, över ”fursten över luftens härsmakt, den andemakt som är verksam i de ohörsamma”, så kommer vi att få se en förändring.

Svara -   - 21/4-18 14:52 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Påven vill att en världsregering ska styra USA

Påven vill att en världsregering ska styra USA

Av Mikael Walfridsson Påven arbetar ihärdigt för NWO, och gör stor sak av att visa att han är en ”världs och fredsman” med globala avseenden. 

9

Läs allt!


Bibelns sista budskap - Uppenbarelseboken

Bibelns sista budskap uppenbarelseboken av Holger Nilsson

Av Holger Nilsson I Bibelns sista bok finns nyckeln till förståelse för vad som skall ske i den yttersta tiden. Därför är det av stor vikt att vi tar del av dess innehåll.

6

Läs allt!


Den oönskade - Del 18

Christer Åberg Den oönskade

Den 18:e delen av min följetong om min barndom. Vi har kommit fram till högstadiet då jag började i sjunde klass. Den här delen kommer att överraska dig, vilket det också gjorde för mig då det hände.

2

Läs allt!


Migrationsverket ställer fel frågor för att avgöra om man är kristen

test2

De flesta av Migrationsverkets 12 frågor är helt omöjliga att svara på och dessutom helt meningslösa när det i själva verket bara behövs en fråga för att avgöra om någon är kristen eller ej.

28

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 3

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 3.

0

Läs allt!


New Age banar väg för Antikrist

New Age banar väg för Antikrist

Av Holger Nilsson  Under 1980-talet har vi mer och mer stött på uttrycket ”New Age”. Fortfarande så står dock många frågande inför vad New Age är för något, detta trots att miljontals världen över har blivit berörda, påverkade och indragna i denna strömning som nu sveper fram. 

45

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

10

Läs allt!


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

6

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, tisdag 22 januari 2019 kl. 23:50

Jesus söker: Vincent, Viktor!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

83

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

103

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 918 944 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 131 bloggartiklar, 93 341 kommentarer och 61 360 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp