Surfar nu: 399 www.apg29.nu


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

DÖ-grävarna

Högerskon

Bilderna är hämtade från Jeanders bildblogg.


Ge folken i Sverige evangeliet om Jesus Kristus! Jesus är den enda räddningen och frälsningen!

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades sändag 13 januari 2019 13:07 | #annie lööf #politik #regeringsbildningen #svpol | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

65 kommentarer

Sam G Ö 13/1-2019, 14:24

Jag är inte svensk medborgare, men jag ser att Antikrist och Isebel regerar i Sverige.

Svara


Martin 13/1-2019, 15:22

Svar till Sam G Ö. Gör du? Hur?

Svara


Martin 13/1-2019, 15:34

Såvitt jag vet är det våra demokratiskt valda politiker som regerar. När de väl hittat en lösning i nästa vecka så kommer det dagliga arbetet på som vanligt.

Svara


Steven 13/1-2019, 15:48

Lyssna på Jonas Karlsson

http://www.vnplay.no/video/sd-2019-01-10-19-55-37

Svara


Per 13/1-2019, 17:07

Svar till Thomas.

Det skall ni absolut vara tacksamma för! Man skall vara frälst när man gifter sig, det var inte jag, utan jag gifte mig med en riktig Jisebel. Jag är inte överraskad över Annie...

Svara


Lena Henricson 13/1-2019, 17:30

Det är inte avgjort än. Låt oss be att vi får en regering med så kristna värderingar som möjligt och en utrikesminister med goda relationer till Israel! 🙏

Svara


Jessica 13/1-2019, 18:05

Svar till Martin.

Egentligen får ju alla sitt viktigaste mål uppfyllt. Det mål som stått över allt annat- dvs att hålla SD utanför allt inflytande! Alla borde ju bli nöjda nu!

Svara


Martin 13/1-2019, 18:18

Svar till Jessica. Sånt. Men min kommentar var egentligen riktad mor Sam G Ö som skrev att Antikrist och Isebel regerar i Sverige. Väntar på svar om vad han menar.

Svara


JL 13/1-2019, 20:17

Svar till Bertil Rosenius.

Bön är det enda som kan rädda Sverige nu!´

Finns inget som kan hindra det som komma skall. Läs på Merkel, vad hon säger rakt upp och ned:

https://www.welt.de/politik/deutschl...abzugeben.html

Vi pratar alltså om NVO, eller antikrists rike rakt av. Och hon säger det öppet. Notera att Merkel säger sig vara en troende kristen. Trots detta har hon importerat en annan gud och lagt ett ok över sin egna befolkning. Får befolkningen att betjäna en annan gud.

Svara


Martin 13/1-2019, 20:35

Varför detta ständiga tal om Antikrist och konspirationer?
Vi står mitt i en långdragen regeringsbildning, klar i nästa vecka. Framtiden får utvisa hur mandatperioden blir.

Svara


Kattis 13/1-2019, 21:11

Läste idag att det är sådana protester ifrån Vänster Partiet. Protestlistor har gått ut i landet, att Jonas Sjöstedt ska rösta nej Stefan Löfven på onsdag den 16 Januari. Vi ser det då!

Svara


JL 13/1-2019, 21:47

Svar till Martin.

Varför detta ständiga tal om Antikrist och konspirationer?

Vi står mitt i en långdragen regeringsbildning, klar i nästa vecka. Framtiden får utvisa hur mandatperioden blir.

Att vi står mitt i en långdragen regeringsbildning har du rätt i. Globalisterna håller på att forma sitt rike, men det är inte klart till nästa vecka.

Svara


Tom 13/1-2019, 21:49

Visserligen drar regeringsbildandet ut på tiden men hellre det än att ha en riksdag som i tex italien,polen, england där nävarna kommer till användning på regelbunden basis

C och L kan inte supporta sd därför stödjer dom smp. Ser inget märkligt med det. Småpartierna måste välja sida i denna prekära situation

Är nu 3 block. Mp,s,c,L och kd,m,sd sen V

Men visst är det ett tidstecken på att jesus snart kommer. Alla börjar få så stora egon att det är omöjligt att hålls ihop en grupp nån längre tid

Fler måste ta emot jesus

Svara


Calle 13/1-2019, 21:50

Jag gissar att V röstar nej till Löfvén, annars har V sålt ut sin trovärdighet till nästa val. Därefter röstas Christersson ner och därefter extraval.

Svara


Stefan Jonasson 13/1-2019, 21:55

Martin det är ingen som kan förklara vad dom menar med isebel... Det är en doktrin om en ande som florerar inom framgång och tros teologin... Som det har under visats om otaliga gånger..... Om hur kvinnor blir besatta av isebels ande... Utomordentligt löjligt.. Och en undervisning som går utöver förkunnelse av evangelium enligt skriften...

Svara


Martin 13/1-2019, 22:03

Svar till Stefan Jonasson . Ja Stefan. Jag vet, men vill försöka få dessa människor att förklara sig när de uttalar sig med en sådan tvärsäkerhet och ser just sin egen världsbild som självklar.
Är oftast innerligt trött på detta prat, men ibland försöker jag visa att det finns mer till bilden. Men då blir jag alltid sedd som förfärade, villolärare eller allmänt vilsen. Så jag lämnar nog detta forum för en tid.

Svara


Martin 13/1-2019, 22:06

Svar till JL. Globalisisterna? NVO? Judarna? Katolikerna? Bilderberg? Har jag glömt något? ;)

Svara


Bengt 14/1-2019, 00:12

Mycket bra det du skrev bertil

Svara


JL 14/1-2019, 00:16

Svar till Bertil Rosenius.

Jag tycker detta låter uppgivet och snudd på fatalism

Men läs Martins kommentarer. Hans medvetande representerar normalgraden av kristna. Har till och med mage att håna.

Jag ber precis som ni, men jag inser att detta inte kommer som någon överraskning. Det är en logisk följd. Kristenheten är infiltrerad av människor som vill förstöra den plus att det finns stora oklarheter hur vi ser på vår egen Gud. Vi kan be hur som helst, men det kommer inte bli något annat resultat. Så länge som kristna vägrar att upprätthålla det första budet, så blir det så här. Det är inte att bönerna är få som är problemet, problemet är att om man inte vill upprätta det första budet.

Svara


Stefan Jonasson 14/1-2019, 01:07

En fråga bara.. Vad är normalgraden av kristna. JL vilket konstigt uttryck.. är det något positivt... Eller nedsättande..

Svara


Stefan Jonasson 14/1-2019, 01:28

Det verkar som att vänster partiet blir tungan på vågen.. Om dom röstar nej kanske det blir nyval... Det kommer dom att tjäna på som parti.. Kanske centern liberalerna och miljöpartiet förlorar på nyval..... Att ta bort arbetsrätten.. Strandskyddet och införa marknadshyror... Är dåligt för Sverige

Svara


JL 14/1-2019, 08:48

Svar till Stefan Jonasson .

En fråga bara.. Vad är normalgraden av kristna. JL vilket konstigt uttryck.. är det något positivt... Eller nedsättande..

De flesta kristna jag möter har samma åsikter som Martin. Därför får Martin vara normalgraden av kristna i Sverige. Hade du åkt till Polen, så hade fler kristna varit på min sida. Där hade normalgraden av kristna ansett att det finns globalister, sådana som merkel som har en agenda. Att den agendan är emot kristendomen, för att förstöra den.

Svara


Martin 14/1-2019, 09:48

Svar till JL.

"Men läs Martins kommentarer. Hans medvetande representerar normalgraden av kristna. Har till och med mage att håna"

Vari består mitt hån? Be om ursäkt om jag gjort det.

Svara


Erik S 14/1-2019, 09:51

Svar till Calle.

Vi får hoppas att din analys slår in. Den var kort koncis och bra. Det enda att tillägga är väl, att vid extravalet får vi hoppas att C och L gör ett urdåligt val och att MP åker ur riksdagen. Och kanske att KD ökar.......

Svara


Bengt 14/1-2019, 10:34

Vi får inte ge upp

Vi får fortsätta be för vårt land

Gud är stor

Svara


JL 14/1-2019, 12:37

Svar till Martin. Detta består ditt hån i:
Varför detta ständiga tal om Antikrist och konspirationer?
Globalisisterna? NVO? Judarna? Katolikerna? Bilderberg? Har jag glömt något? ;)
Du kör härskarteknik och förminskar ett gigantisk problem. Försök vakna lite istället. Läs vad Tysklands förbundskansler skriver och försök göra en lite vidare analys av läget. Läget är allvarligt.

Svara


JL 14/1-2019, 12:43

Svar till Tomas N.

Kristna och kyrkan skall akta sig för att dras in i politiken för mycket eller välja sida anser jag vara en bra grundinställning,men vi behöver ju både samlas i bön för Sverige och våra närområden och vara engagerade för människor och samhälle

Detta som du kallar politik, kallar jag för att upprätta det första budet. Att du väljer bort den politiska sidan bör innebära att det första budet inte spelar någon roll för dig. Här ser vi det olika.

Utvecklingen i Sverige leder mot ett potentiellt uppror med gula västar. Då skall nog inte kristna av tradition och utan att tänka endast ägna sig åt att gömma flyktingar ,klockringning mot nazism och demonstrationer för ensamkommande.

Förstår inte vart du vill komma här?

Svara


Martin 14/1-2019, 13:09

Svar till JL. Det första ser jag som en fråga till dig som du, om du vill, kan svara på så att jag bättre förstår dig och andra.
Det andra ber jag om ursäkt för. Var för snabb och ogenomtänkt. Har inte för avsikt att använda härskarteknik.
Du skriver: "Försök vakna lite istället. " vad ska jag vakna från? Varför inte bara se att vi har olika syn på detta? Vi kan försöka samtala istället för att försöka "frälsa" varandra. Inte alltid lätt, jag vet. Faller själv i den gropen ibland.

Svara


Andy Svensson 14/1-2019, 14:46

Bonden sår och bonden skördar. Det vårt land har sått får det med skörda..

Svara


Roger T. W. 14/1-2019, 14:53

C gick till val med slagordet Framåt! Det gjorde nazisterna i Tyskland med slagordet Vorwärts!, dvs. samma sak. Nu har vi en ny sorts nazism, men det är fortfarande viljan till makt, Willen zur Macht.

V tänker inte stödja Löfvén. Ska vi återigen räddas av kommunister? Sovjet offrade mer än 20 miljoner medborgare i kampen mot nazismen. Det var inte västmakterna som vann kriget. Det gjorde lillefar Stalin och ett kämpande och lidande folk.

Ebba imponerar. Hon är rak och ärlig, men vi tänker lite olika. Jag och andra har inte slutat be för Sverige.

Jag påminner om att vår första kristna strejk i Norrland var kristen. De förlorade, men efter en tid fick de igenom flera krav i tysthet. Arbetarrörelsen var i hög grad kristen och inte socialistisk.

Svara


JL 14/1-2019, 18:18

Svar till Martin.

Du skriver: "Försök vakna lite istället. " vad ska jag vakna från? Varför inte bara se att vi har olika syn på detta? Vi kan försöka samtala istället för att försöka "frälsa" varandra. Inte alltid lätt, jag vet. Faller själv i den gropen ibland.

Gott så. Din ursäkt är även välkommen och bevisar att du har självdistans. Det är bra.

Svara


JL 14/1-2019, 18:27

Svar till Bertil Rosenius.

Kan du förtydliga din koppling mellan 1:a budet och politik?

Det första budet är ju även ett världsligt bud, trots att det också är andligt. Vi ser ju hur Jesus agerar när mammon är i templet. Han agerar världsligt. På en världslig företeelse.

Det första budet motar ju bort andra gudar än vår kung både på ett andligt och världsligt plan. På det andliga planet kan vi själva arbeta utan att störa världen, men på det världsliga planet måste alltså gå emot världen. Det kan vara väldigt svårt har det visat sig. Många kristna ser sin andevärld som allt och bryr sig inte om den världsliga världen. De lever alltså i världen då och blir därmed inte hatade för hans namns skull.

Politik är i dagsläget den form vi påverkar världen som kristna idag. Därför skall man genom politik implementera det första budet. Så ser jag det.

Svara


JL 14/1-2019, 18:41

Svar till Roger T. W..

V tänker inte stödja Löfvén. Ska vi återigen räddas av kommunister? Sovjet offrade mer än 20 miljoner medborgare i kampen mot nazismen. Det var inte västmakterna som vann kriget. Det gjorde lillefar Stalin och ett kämpande och lidande folk.

Räddas utav Stalin? Kallar du en mördare värre än Hitler för lillefar?

Läs på om gulag. Tex om benens väg. Där dog en människa för varje meter, har för mig att den är 150 mil, då kan du förstå vidden av mördandet. Läs på om Ukraina, hur ett antal miljoner Ukrainare svältes medvetet till döds utav kommunisterna. Nej, kommunisterna var inte bättre än nazisterna. De var varandras likar.

Svara


JL 14/1-2019, 22:42

Tomas, du borde korta ner dina inlägg. Du håller en hel predikan.
Det finns en väldigt stor skillnad på de lärjungarna som levde på Jesu tid och de som finns nu. Det är att de som finns nu får kristendomen att minska, inte öka. Mig veterligen ökar inget samfund, de minskar. Rubbet. Förstår du att om varje kristen i ett samfund såg till att föda 3 fyra barn och lära dem att älska Gud så skulle samfunden växt. Men inte ens det klarar dessa samfunden. Det du försöker dig på är överkurs, det ger man sig på när man klarat dagis. Dagis är att skaffa familj och barn, lära dem att älska Gud. Det klarar inte gemene frikyrkomänniska idag.
Det första budet kan inte "upprättas" nationellt och skall inte göra det nu när vi lever i nya förbundet
Det första budet skall upprättas på alla sätt. Nationellt, i familjer, i byar, i församlingar. På alla sätt som är möjliga. Det är endast falska profeter som ignorerar andra gudar och religioner jämte Kungen. Det gör de för att de har en annan agenda än riktiga lärjungar. Riktiga lärjungar vill att Guds rike på jorden skall expandera inte förstöras.

Svara


Lena Henricson 14/1-2019, 23:11

Det är nog många som på ett speciellt sätt ber för vårt land nu. Låt oss förena oss med dem! Gud är mäktig! 🙏 🇸🇪 🙏

Svara


Tomas N 14/1-2019, 23:24

Svar till JL.

JL du får nog se över siffrorna om tillväxt. Men problemet som finns är att folk lämnar tron och att man inte predikar och lever ett rent och levande evangelium.

Att skaffa mycket barn och på så vis växa som strategi finns hos muslimer ,etniska grupperingar och hos mormoner. I övrigt är det en allmänmänsklig naturlig drift och befallning från Gud.

Kristna kyrkan i NT pratar inte om detta eftersom hela världen är ett missionsfält och Gud sände/offrade sin enda Son för att alla människor skulle få en chans att få gemenskap med Gud och välja att bli en del av Guds folk.

Om man väljer att bli kristen ,så har man redan valt bort andta gudar. Men förutom det övernaturliga i frälsningen,syndernas förlåtelse,pånyttfödelsen och drn Helige ande som gåva så kallar Gud oss till ett helgat liv där vi slall stå emot synder inkl avguderi med vår vilja ,tanke och handling.

En äkta kristen uppfyller det första budet per automatik. Men alla har olika synder som man brottas med tyvärr. Den Helige ande hjälper oss och skall hjälpa oss i allt t ex överbevisa om överträdelser som vi gör.

En typ av kristen rörelse som bygger på att föda många barm,stänga gränserna och hålla första budet låter som något annat än det bibeln säger. Och det kan inte kallas evangelium eftersom goda nyheter måste innehålla Nya förbundets erbjudande som Jesus dog för.

Notera här att jag är för ungefär de saker som du förespråkar,men inte själva evangeliet och teologin som man måste underställa sig som pånyttfödd kristen.

Hur hade du tänkt att hantera kontroll och påföljd för de som inte upprätthåller första budet? Straffskatt eller något annat?

Svara


Thomas 15/1-2019, 00:05

Svar till Tomas N.

Tomas N, jag måste påpeka samma sak som JL, att du skulle vinna mycket på att koncentrera dig på en sak i dina inlägg.

Jag förstår att du vill säga så mycket, men inläggen blir väldigt spretiga, vilket är synd för det allra mesta du skriver äger substans.

Svara


JL 15/1-2019, 08:48

Svar till Tomas N.

En typ av kristen rörelse som bygger på att föda många barm,stänga gränserna och hålla första budet låter som något annat än det bibeln säger.

Säger du ja. Men när jag läser bibeln så står det att vi skall vara fruktsamma och lära våra barn att älska Gud. Det står att vi inte skall ha några andra gudar jämte oss och att vi skall hålla det första budet. En sak har jag märkt. Inget verkar få igång vissa kristna som att jag säger att kristna skall skaffa barn. Har aldrig fattat om det är mammon eller om det är andligt. De får bildligt talat panik och börjar genast skylla på de är apostlar.

Kristna levt i över 1000år, genom att följa bibeln. Det fungerade bra. Vad som inte fungerar bra är denna splittrande företeelse som följer med frikyrkorna. Den när alla skall vara profeter och ha sitt egna evangelium och knappt ha tid för sin egna familj. Den där ingen kan vara sams utan alla skall bilda en egen församling som har exakt samma lagiska andliga tolkning.

Svara


Roger T. W. 15/1-2019, 10:07

Svar till JL.

Ordet lillefar är ett etablerat ord i Ryssland. Även Attilla kallades lillefar.

Jag har gisslat Sovjet för Gulag. Folk greps på gatan och sändes att utföra omöjligt arbete i lägren. Många dog snabbt.

Många svalt ihjäl i Ryssland och Ukraina när Sovjet tvingades betala lån in natura. Stalins misstag var att tillåta det. De kristna hade det svårt.

Men det var Sovjet som besegrade nazismen. Det vill några inte höra. Hollywood vägrar att nämna det. Det är också ett faktum att våra kommunister kan fälla sossarna och miljöpartisterna och det är välkommet om det görs. Det är också ironiskt att hjälpen kanske kommer därifrån.

Svara


Kalle 15/1-2019, 15:08

Jag tror det blir ett extraval i april. V kommer inte gå med på 0 inflytande. C och L kommer inte kunna backa på den punkten heller. Redan dom svek dom har gjort nu har kostat mycket.
Näste kandidat efter Löfven är Kristersson. Där byts V mot SD. Förutsättningarna är samma där i övrigt.

Svara


SA 15/1-2019, 23:14

Vuxen mobbing , mot jimmi Åkesson, och alla som röstat på dom , är det ok ?

Svara


Jessica 16/1-2019, 12:13

Nej SA, jag tycker inte det. Över 1 miljon har röstat på SD.

Detta hat emot honom och hans parti har varit omänskligt! Det är inte kött och blod som han har fått strida emot.

Det är andra makter!

Svara


Roger T. W. 16/1-2019, 13:59

Svar till Bertil Rosenius.

Man talar om de fyras gäng. Varifrån kommer det uttrycket? Jag är besviken på Sjöstedt och Vänstern. Jag har också stått på golvet och lyft sönder ryggen några gånger när jag var yngre. Jag gick som en halvöppen fällkniv. Hur kan Vänstern släppa fram en regering som vill undergräva arbetsrätten? Är det bara höga löner och pensioner som räknas, inte gamla trötta arbetare?

Bertil, jag skrev en gång: be med handen på din plog. Det fullständiga citatet lyder: be med handen på din plog så välsignar bönens kraft din möda. Var det Viktor Rydberg som sade det? Vi kämpar vidare och ber och jag tror på framgång.

En av mina förfäder var kommunist, men han var också troende. Han hade inga skor på vintern som barn och ville ha reformer. Och återigen, den första strejken i Norrland på 1800-talet var kristen och det vill inte socialdemokraterna erkänna. En stor del av arbetarrörelsen var kristen, inte socialistisk. Förbjuden historia.

Svara


Roger T. W. 16/1-2019, 15:21

Svar till Bertil Rosenius.

Jag har också vänt socialdemokraterna ryggen. I sitt första tal i Sverige sade August Palm att partiet inte ville förinta familjen och nu har vi facit. Det vara bara prat.

Jag undrar om Herren har utlämnat oss åt våra drifter. Vi har ju inte skött oss. Har lampan flyttats från landet?

Som barn fick jag inte äta varje dag, jag var hungrig, men Herren ingrep och ändrade mitt liv. Jag är med de små. Jag fick utbildning, men har inte glömt mitt ursprung.

Svara


Bengt 17/1-2019, 19:45

Är det inte en hel del fortfarande som är

Sossar och även vänsterpartister i norrland

Som är kristna?

Svara


Bengt 17/1-2019, 19:47

Liberalerna är ju inte heller som förr

Svara


Katrina 17/1-2019, 22:00

Kanske nått för er att se. Lars Enarson..om dagens agenda i världden....obs ganska lång

https://www.youtube.com/watch?v=Ji9DQ6vgjqk

Svara


Leif 18/1-2019, 13:49

Nu finns det förstås en hel del besvikna röstare som inte fick riktigt som de ville pga att Stefan Löfven blev Sveriges statsminister, men!

Det viktiga nu för Guds folk är att komma in i Guds vilja, att be för den överhet som Gud har tillsatt.

Alla fick inte som de ville men det är ju Gud som enligt Skriften tillsätter och avsätter vem Han vill, och kan Gud förstås också avsätta Löfven när som, men just nu ville Han annat, och det får vi alla respektera!

Vissa bad för Löfven och är lyckliga över det, de fick bönesvar medan andra inte fick. Låt oss glädjas med dem som nu gläds och gå vidare. Det finns en vila för Guds folk i allt som sker, men då behöver vi fokusera rätt istället för att vara missnöjda. Förtrösta på att Gud har full kontroll över skeendet.

Låt oss nu tillsammans börja be för att Löfven och de regerande blir påverkade av Guds Ande, och att de börjar fatta beslut som får det svenska folket att börja ropa till Jesus Kristus.

Låt oss be att regeringen förstår skillnaden på islam och Jesus, skillnaden mellan buddha, alla andra religioner och Jesus..

Låt oss be att regeringen förstår det viktiga i att skolungdomar behöver läran om att älska sin nästa som sig själv redan från tidig ålder som grund, då skulle mycket kunna ändra på sig istället för förfall.

Vi behöver be att de sittande påverkas av Guds nåd och Kärlek, inte bara fortsätta att skälla på dem nu fram tills nästa val, nej!

(1 Timotheosbrevet 2:1‭-3)

Framför allt uppmanar jag till bön och åkallan, till förbön och tacksägelse för alla människor, för kungar och makthavare, så att vi får leva i fred och stillhet, i allting på ett gudfruktigt och värdigt sätt. Detta är rätt och behagar Gud, vår Frälsare.

Låt oss nu inte slösa mer tid på att endast kritisera dem Gud har upphöjt som regenter utan istället ta bönens uppgift som troende på riktigt allvar, så som Bibeln visat oss.

Jesu frid...

Svara


AnnMarie 18/1-2019, 14:49

Svar till Katrina.

Tack för länken!

Har lyssnat och vill verkligen rekommendera alla här att lyssna på detta!

Svara


Leif 18/1-2019, 15:42

Svar till Bertil Rosenius.

Ja, Bertil vi tänker pga olika bakgrund ofta olika på många områden i våra liv, men under livsprocessen, så formas vi sakta men säkert till alltmer likhet med vår Frälsare och Herre Jesus.

Gud välsigne dig och de dina, mvh Leif...

Svara


Leif 18/1-2019, 15:44

Svar till Tomas N.

Gud har hört våra böner och därför blev det som det blev😘

Svara


Katrina 18/1-2019, 15:48

gör testen om du är kristen, jag gjorde och fick ett gott skratt det påstod att jag var bara 30% kristen...ha haaa

https://www.arjagkristen.nu/

Svara


Katrina 18/1-2019, 16:02

Efter alla dessa frågor så ser jag att migrationsverket inte förstår vad kristen tro är.

Svara


Martin 18/1-2019, 23:09

Svar till Katrina.

Fast jag är kluven om det är rätt att bevilja kristna konvertiter asyl. Ja jag vill att kristna ska få en trygg hamn i Sverige. Men att sälja in kristen tro som att du får asyl i Sverige om du blir kristen och får allt det materiellt goda det för med sig, annars får du åka tillbaka till ditt kärva liv där du kom ifrån. Jesus "sålde" in efterföljelse helt annorlunda Sälj allt du har, sade Han till den rike. Ni ska bli hatade av alla för mitt namns skull, sa Han till lärjungarna. Dessutom riskerar det att skapa falska konvertiter.

Vad tycker ni andra?

Svara


Katrina 18/1-2019, 23:47

jag är oxå kluven i den frågan och som du skrev så är risken stor att de kan vara falska konvertiter.

Svara


Martin 19/1-2019, 11:37

Svar till Bertil Rosenius.

Jag försöker förstå hur du kan koppla übermensch till det jag skrev. Übermensch, eller övermänniska, är enligt Nietzsche den "som når utöver sitt öde, som övervinner sitt öde, som ensam är ansvarig för sitt öde, utan några gudar" (Wikipedia). Tyvärr Bertil, jag förstår inte.

Som du kanske förstår pratar jag inte om förföljda kristna folkgrupper utan om muslimer som konverterar eller "konverterar" till kristen tro under asylprocessen. Ta en känd asylaktivist, som har fotograferats tillsammans med både Stefan Löfvén och Jonas Sjöstedt. Han har fått uppehållstillstånd i Sverige beviljat av just skälet att han har blivit kristen. I oktober förra året fick dömdes han för att ha sexofredat en minderårig flicka på ett konfirmationsläger! Dessförinnan hade han sökt asyl i två olika länder, med två olika identiteter, med två olika åldrar! Jag undrar hur man kan utforma ett asylsystem som blockerar denna typen av bedragare men som samtidigt välkomnar de äkta konvertiterna. Jag är inte så säker på att det går.

"Är du själv så mycket bättre att du är värd mer än de?"

Tramsig fråga, Bertil. Jag är av uppfattningen att vi ska kunna diskutera asylfrågor utan att kasta såna här barnsliga frågor på varandra. Det är inte för att jag är "bättre" som jag tycker att jag har rätt att bo i Sverige utan för att jag är född svensk. Det är den ordningen som har gällt genom historien, även i Israel på GT:s tid. Visst, öppna upp en filosofisk debatt om en annan världsordning, men den får bli utan min medverkan!

Svara


Martin 19/1-2019, 11:51

Jag är också osäker på att det är önskvärt att koppla ihop uppehållstillstånd med konvertering till kristen tro. Den frågar bränner, det är jag medveten om. I gamla tider kristnades länder med vapenmakt, besegrade folk fick välja mellan att konvertera till kristen tro eller dö. Vi kan nog vara överens om att detta var ett förkastligt sätt att sprida kristen tro på. Men detta är en modern variant. Konvertera eller bli hemskickad till misär. Välj kristen tro, och du vinner världen. Bibliskt?

Svara


Nina😄 20/1-2019, 22:21

Svar till Jessica.

Varför då ?

är de verkligen de bästa att hålla dem ute är de så

Och varför

Är de andra bättre och vilket ärende går de åt vår fader ihimlen isåfall som är bättre

Jag kan inte hålla med om detta tjat om SD de är inte ok deras inflytande kanske är bra för Sverige som vill bevara kristenheten och stå bakom Israel öppet

Välsignar vi Israel välsignar herren oss de står i guds ord den bästa och finaste bok jag läst och läser om och om igen

Sen behöver Jimmie som alla andra ta emot Jesus i sitt liv och vem är jag att döma de han kanske har de vad vet jag och vi

Svara


Jessica 21/1-2019, 00:12

Svar till Nina😄.

Jag förstår inte din fråga Nina. Vad menar du? Jag skrev att alla partier har gjort ALLT i sin makt för att hålla SD utanför inflytande. Det har varit prioritet nr 1. Det har stått över alla frågor! Vad är det för tjat om SD som du inte kan hålla med om? Precisera gärna vad du menar Nina.😀

Svara


Jessica 21/1-2019, 00:15

Svar till Jessica.

Vill gärna förtydliga- JAG tycker inte det är rätt! Jimmie har blivit behandlad på ett orättfärdigt sätt! Ett sätt som vi lär våra barn att inte göra mot varandra i förskolan.

Svara


Jessica 21/1-2019, 00:18

Svar till Nina😄.

Jag tror du har missuppfattat mig helt och hållet Nina. Jag röstade på SD för tredje gången i valet 2018.🌹

Svara


Nina😄 21/1-2019, 09:32

Svar till Jessica.

Ja de gjorde jag jag missuppfattade dig totalt förlåt mig Jessika

Jag tog dig helt fel

Ha en fin och underbar dag herrens beskydd 😄

Svara


Jessica 21/1-2019, 09:54

Svar till Nina😄.

Detsamma Nina.❤️

Svara


Nina😄 22/1-2019, 00:52

❤️

Jag fattade dig fel du har förstått de här med SD och du som jag röstar på dem

Helt rätt de får utstå mycket och mer än vad vi förstår har en god vän som jobbat med dem i riksdagen och han sa till mig du ska bara veta Nina vad de får utstå bakom kulisserna där pratar vi om mobbing ren vuxen mobbing

Och så vill de lära de små att vi inte ska mobba och står och pratar om att vi ska inte tolerera mobbing och så är de värre än värre

Egentligen skulle de avslöjas hur de beter sig emot dem fy usch säger jag bara så Annie och Löven mfl är så falska så jag kräks

Må Lars Enarsons bön om att be för KD M och SD bli till verk

herrens folk gå in i den bön som LE fick från herren att be för dessa samverkan

Vi håller ut Jessika syster i herren 😄👍🏼

Svara


Katrina 22/1-2019, 22:44

Forsätt att BE.... Ingenting kan stoppa en bedjande församling.

Ära vare Gud!

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, torsdag 22 augusti 2019 kl. 05:45

Jesus söker: Henrietta, Henrika!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 21 augusti 2019 23:06

Be att Jesu ska hela allt som gått sönder, Herren vet och kan göra allting nytt.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp