593 online! | Sidvisningar idag: 190 682 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


Lögnen i tv4 om Israel och Iran

Några minuter in i det här reportaget förvränger en journalist det totalt. Han menar att Iran till slut har svarat för första gången mot Israels "flertal" attacker mot Iran.

Två minuter och 34 sekunder in i reportaget förvränger och ljuger den manlige tv4-journalisten utan att rodna det minsta:

"Det är ju så att Israel har attackerat Iranska mål inne i Syrien vid ett flertal tillfällen det här året, men nu då för första gången så svarar Iran med att också beskjuta israeliska mål på de ockuperade Golanhöjderna, och det har inte skett tidigare, och det skulle kunna vara kopplat till det här avtalet. En del bedömare menar att när avtalet fanns och levde, då höll sig Iran för att göra nånting, nu då när det här avtalet är brutet så då har de svarat med att attackera israeliska mål. Det här är en väldigt oroande utveckling." (Mitt fetstilta.)

Här är alltså inte Israel som har svarat mot attacker från Iran utan Iran som har svarat på flertal attacker från Israel. Vilken förvrängning. Det är verkligen fake news när det är som värst. Dessutom påstår den manlige tv4-journalisten att det är första gången som Iran svarar.

Be för Israel. Mycket pekar på att vi lever i den sista tiden och snart ska Jesus komma tillbaka till Israel. Har du tagit emot Jesus? Gör det nu medan tid är. Sedan är det försent.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 12 maj 2018 12:57 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


22 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johnny Haglund

Av politiskt och samhällsekonomiskt styrd massmedia kan vi väl inte vänta annat. Men Gud är närmare än många tror, och kommer att visa genom Templets uppbyggnad och sitt beskydd av Israel, vem som bestämmer.

Svara -   - 12/5-18 21:12 -


Tomas N

Vad som är sanning och lögn är inte så lätt att veta. Sanning är det första offret i moderna krig och konflikter och det var nog så i gamla tider också.

Vad det gäller Syrienkonflikten så är det diametralt motsatta rapporteringar mellan rysk media och USAbaserad media. En viss objektivitet finns i Europa och kanske främst i Tyskland och Italien som inte militärt allierat sig med USA

Det är nog ganska många som börjar ana att det inte är så enkelt att det är Ryssland som står för lögn och propaganda utan snarare USA ,som ju är den aktiva parten rent militärt.

Om USA agerar tvivelaktigt och kanske med fslaflagattacker,vad hindrar i så fall Israel att göra det. Grundtipset skulle kunna vara att vi inte vet utan får bedöma efter vilka agendor som är på spelplanen och vilken propaganda som är lögn.

Om man bestämt sig för att skiljelinjen blir att allt som Israel gör är rätt och felfritt så blir det enkelt,men kanske fel ändå.

Inte ens de goda kungarna i Israel gjorde allt rätt och nu lever i det nya förbundets tid där Israel inte har samma position som under kung Davids tid.

Jag kan inte juornalistens bakgrund,men TV4 brukar vara noga med vilka åsikter som deras anställda har.. Jag tycker förresten det var intressant att höra vad Hans Blix hade att säga. Han var ju med när Saddam Hussein påståddes ha massförstörelsevapen,vilket visade sig senare vara en lögn.

Israel leds av krigshökarna Netanyahu och Avigdor Lieberman m fl,vilket kan bli farligt för världen. Lieberman uttalade sig ifråga om möjligheterna om fred ,där han menade att fred blir först när den judiske messias kommer . Men vem syftar han på vad tänker andra styrande i Israel.?

Jag tycker det finns god anledning att vara misstänksam och vara vaksam på rapporteringen från påstådda militära aggressioner och inte låta känslor styra.

Svara -   - 12/5-18 23:57 -


Alexander

Svar till Tomas N.

Kunde man göra tummen ner för dins liberalsocialistiska argument så hade jag tyvärr gjort det.

Du säger att Tv4 brukar vara noga med vilka åsikter deras journalister har! Säger mog mer om vilka åsikter du har då du håller med dem när de ljuger om Israel och USA.
Angående Blix så trodde han inte att IRAN hade något kärnvapenprogram. Vad ska de då med alla ting till som man gör kärnvapen av ???
Gud välsigne Israel
Gud välsigne USA
Gud välsigne Sverige

Svara -   - 13/5-18 00:29 -


eulalia

Är det någon som är kunnig i dessa frågor som tar kontakt med dem som säger fel saker i media? De behöver höra sanningen!

Svara -   - 13/5-18 08:24 -


Sam G Ö

Om tv4-reportern är muslim, vilket man kan tro, kan man inte vänta något annat är fake news? Man skall i alla lägen tala illa om Israel!

Svara -   - 13/5-18 09:44 -


Bertil Rosenius

Min bön är om Guds välsignelse, över människorna. Att judar och araber får en personlig uppenbarelse av Jesus Kristus och finner frid - i och genom Honom - med Gud.

Vi vet vilket "helvete" som måste komma till denna region. Vi vet vidare att en kommande fred utan Jesus Kristus - Guds Messias - är en falsk fred. Må ingen bli förförd av en fred som kommer genom "någon annan".

Den falska freden kommer - med alla säkerhet - innebära ett försök till försoning (vapenstillestånd) mellan religioner. Under en gemensam nämnare: Alla religioner utgår från samma "Gud".

Vi vet, att Jesus Kristus är enda vägen! Detta har inte vi möjlighet att förhandla om. Alla Gudserfarenheter som nås vid sidan om denna väga är en erfarenhet av en falsk Gud. När den förkunnas är det en falsk förkunnelse och falsk fred.

Svara -   - 13/5-18 10:11 -


Tomas N

Svar till Alexander.

Ja är ingen anhängare av Tv4,Vill bara ha ärlig journalistik. Fast det är svårt att få i dessa dagar.

Alla i Israel är inte Likudniks och expansionister och jag skulle gissa att TV4 hamnar någonstans där .

Trupadministrationen har ju förresten beslutat att ta bort termen bosättare ur terminologin vilket är ytterligare ett steg i expansionismen.

Det viktigaste nu är att ledare och kristna håller huvudet kallt och även fördjupar sig i det som sker i Mellanöstern.

För det kommer att ske saker där och då är bra att beta hur Gud ser på saker så att man inte jublar när man borde gråta eller tvärtom

Vad sade Jesus? Blessed are tpeacemakers.Det gäller väl fortfarande

Svara -   - 13/5-18 10:40 -


J D

Svar till Tomas N.

Dina ord är guld värda!

Svara -   - 13/5-18 12:02 -


AnnMarie

Tomas N

Här gäller det att hålla huvudet kallt och inte drabbas av någon partisk känsloyra och att du har förstått det är uppenbart!😀

Svara -   - 13/5-18 12:25 -


Leif Svensson

Jag blir bara så otroligt trött och också ARG när jag hör vissa talar om den sk sionismen och israelsk expansionism ! VET NI INTE VAD NI TALAR OM ???

Israel är inte större än landskapet Ångermanland i Yta.Här bor nästan 7 miljoner människor(judar,araber,druser)Golanhöjdernas strategiska värde gör att de måste behålla dessa för att skydda Norra Israel ! De islamistiska fascistmullorna vill ha Syriens närområde till Israel för baser för framtida framtida krig att anfalla Israel.DE islamistiska fascisterna har alltid haft en naziliknade retorik angående Israel och det judiska folkets rätt att existera ! Jag blev både oerhört arg när jag också på arbetsförmedlingens kureser hörde invandrare från syrien förbanna israel o judarna..judesvin och jude apor vad det jag hörde !

Israel är ett oerhört litet land och de har full rätt att försvara sej emot islamistfascistiska angreppsplaner. ! De har ju sagt att kommer dessa slår de till med full kraft

När vi ser de islamistiska farcsisterna så i sitt parallament och bränna amerikanska flaggor och ropa hatkörer med armarna viftande ja då har de presenterat vilka de är !!

Jag ger inte mycket för TV rapportering ! Jag vet inte hur många gånger reportern upprepade"de ockuperade områdena på Golanhöjden" ett område som härnösandskommun.

GUD YHWH har återförenat judarna på Jordens mitt enl Bibelns profetior ! Det som sker det sker innan Jesus Kristus kommer på himmelens skyar !

Svara -   - 13/5-18 13:22 -


Tom

Amen!

Israel kommer att välsignas mångfalt.

Kolla bara eurovisionsegern, nästa år i jerusalem!

-Allt fler länder flyttar ambassad till jerusalem

-Jesus kommer snart tillbaks till jerusalem!

Svara -   - 13/5-18 14:30 -


Sam G Ö

Svar till Leif Svensson.

Det du skriver Leif Svensson är helt riktigt, Israel ockuperar inte något område, det blev ju anfallet av arabländerna och måste försvara sig. Man kan inte heller kalla det "ockuperade områden", det rätta ordet är omstridda områden. Karelen i nuvarande Ryssland är ett ockuperat område, eftersom Sovjet anföll Finland och intog det. Där är skillnaderna!

Svara -   - 13/5-18 15:08 -


AnnMarie

Tom

På vilket sätt tror du att Israel kommer att välsignas mångfalt av eurovisionslagerfestivalen och av vem??

Svara -   - 13/5-18 15:26 -


tom

Inte specifikt av eurovision men det är ett tecken som pekar mot Jerusalem. Varit mycket av det på sistone

Positivt att uppmärksamhet dras till Israel. Herren kommer snart tillbaks till Jerusalem!

Svara -   - 13/5-18 22:09 -


AnnMarie

Tom

Positivt att uppmärksamhet dras till Israel tycker du.

Ja kanske det men knappast pga en feminist som sjunger som en höna och det var ju en lättnad att förstå att det inte var det du syftade på som positiv uppmärksamhet.😀

Svara -   - 13/5-18 22:27 -


Nisse

Nu verkar en shiamuslimsk imam vara på väg att vinna det irakiska valet. Det kan innebära fri lejd för Iran genom Irak och Syrien fram mot Israels gräns.

Svara -   - 14/5-18 09:09 -


Nisse

Svar till AnnMarie.

Även om låten och artisten inte är föredömliga på något sätt visar det ändå på den öppenhet och frihet som finns i Israel jämfört med grannarna. Hade en artist som hen (avsiktlig ordvits) framträtt i ett muslimskdominerat land hade hon vid det här laget dinglat från en lyftkran, med väldigt trångt halsband.

Svara -   - 14/5-18 09:15 -


AnnMarie

Nisse

Ja visst. Israel är ju den enda demokratin i området.

Svara -   - 14/5-18 09:24 -


Nisse

Nu är det ju inte demokratin i sig själv som garanterar något positivt. I Egypten användes det första demokratiska valet till att tillsätta islamisk teokrati. Det är snarare den västerländska kulturen och tron på Abrahams, Isaks och Jakobs Gud (som inte tvingar någon att lyda honom) som skiljer sig från de österländska klansamhället där släkten står över lagen och tron på allah och Muhammed ger rätt att döda de otrogna.

Svara -   - 14/5-18 19:03 -


Tomas N

Människor dör nere i Israel nu. Problemen som skulle ha lösts för länge sedan kommer upp till ytan. IDF får själva rapportera vad som sker trots att deras trovärdighet kan ifrågasättas. Om FN skulle fungerat som det var tänkt borde de haft mandat att både ställa bosättnings och expansionismen från Israels sida och terrorismen från Hamas och Hizbollah under granskning och med krav.

Men det är ju tydligt att FN eller andra krafter fått eller tagit den rollen. Israels syn på palestinier blir ju tydlig på det sätt som man skjuter folk med prickskyttar och med varningar som inte är riktiga varningar.

Kristna har chansen att manifestera i denna konflikt om vad Gud säger om allt som sker.Vi skall representera Gud och hur han ser på allt och det är därför bättre att granska hur man tänker,känner tror och talar inom denna konflikt.

Det är viktigare att vara en tänkande och resonerande människa nu än att vara uppslukad av profetior som eventuellt skulle rättfärdiga brutalitet

Be för världens ledare ,media och kristna ledare

Svara -   - 14/5-18 19:13 -


Johnn

Svar till Tom.

Amen Gud Välsigna Israel

Svara -   - 14/5-18 21:59 -


David Ström

Som jag förstått det så bygger Iran upp en militär närvaro i Syrien. Israel ser det som ett militärt hot och svarar med militärt våld. Israel visar alltså att de är beredda på ett fullskaligt krig om inte Iran drar sig tillbaka. Attackerna var precisa som jag förstår det och jag har svårt för att kalla det för ett proxykrig.

Svara -   - 16/5-18 17:43 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Tungotalet och uttydning

Christer Åberg talar och sjunger om Jesus. I det här programmet tar han bland annat upp vad tungotalet och uttydning är för någonting.

0

Läs allt!


69-åring vill byta åldern till 49

69-åring vill byta åldern till 49

Bild: Dagen. 

Den 69-årige Emile Ratelband i Nederländerna vill få sin juridiska ålder nersatt till 49 år.

6

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


”Jesus Kristus frälste mig från 27 års homosexualitet”

Davids starka vittnesbörd om hur han blev frälst och räddad av Jesus från 27 års homosexualitet. Svensk text. 

- Mitt namn är David, jag är 44 år gammal, och det här är ett vittnesbörd om hur Jesus Kristus räddade mig från tjugosju år av homosexualitet. Jag talar i kärlek.

2

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Det skall bli ett härligt möte uti skyn

Christer Åberg spelar på sin ukulele och sjunger "Det skall bli ett härligt möte uti skyn! O, hur underbart och stort."

0

Läs allt!


Troendedöparna brändes, dränktes och halshöggs

Många är de som har lidit förföljelse, satts i fängelse och dödats som har praktiserat det bibliska troende-dopet genom nersänkning.

9

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Dopet: Var, när och hur

Dop i havet

Här ger jag dig några tydliga bibelord på var dopet sker, när det sker och hur.

4

Läs allt!


Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad

Läsarmejl av nils 

Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad, sade till slut: Räck Hit Ditt Finger, Här är Mina Händer!

3

Läs allt!


Bedräglig rikedom

Läsarmejl av David B 

11

Läs allt!


Är Bibelns Gud samma som koranens gud?

”De som påstår sig älska, ära och tillbe Gud, gör i själva verket inte det om de inte älskar, ärar och tillber Jesus.”

5

Läs allt!


Europa tillbaka till Gud

Läsarmejl av David B

Europa tillbaka till Gud. David B talar.

2

Läs allt!


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

19

Läs allt!


Himlen TV7 invigd i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin och Christer Åberg

TV-producent Ruben Agnarsson, grundare och vd Martti Ojares, kanalchef Daniela Persin och Christer Åberg.

Jag var inbjuden till den kristna tv-kanalen Himlen TV7:s studioinvigning i Uppsala.

17

Läs allt!


Nu har det hänt!

Över tusen prenumeranter på Youtubekanalen Apg29nu

Nu har det hänt! Youtubekanalen Apg29.Nu har fått över tusen prenumeranter. Närmare bestämt 1001 stycken!

5

Läs allt!


Jesu trefaldiga världshistoriska seger

Läsarmejl av nils 

Jesu trefaldiga världshistoriska seger, Guds gåva till all världens folk. Det Jesus Kristus utförde genom sin försoning var en oöverträffad Trefaldig Seger! Utmaningen gällde 3 olika områden som Han inför Gud den högste Domaren och inför: Andevärlden måste segra.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Platt jord är obibliskt

Platt jord är obibliskt

Läser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.

21

Läs allt!


Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden och dess händelser

Av Holger Nilsson 

Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden

Du har nu möjlighet att ta del av denna nya DVD om den yttersta tidens händelser.

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

36

Läs allt!


Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst

Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 21:35

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Tidningen Dagen. 

Tidningen Dagen har genom Jonatan Sverker intervjuat mig och flera andra om konspirationsteorier och gjort en gedigen sex sidor lång genomarbetad artikel.

19

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är det årsdagen av Kristallnatten då Förintelsen av judarna började i Nazityskland 1938.

7

Läs allt!


Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Bild: Expressen. 

Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!

15

Läs allt!


Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och yoga?

Av Holger Nilsson 

Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och kurser i yoga?

Angående Bilda så är deras egen presentation så här: ”Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle, med kortformen Bilda, tidigare med namnet Frikyrkliga studieförbundet, är ett av Sveriges tio studieförbund.”

47

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna - Del 2

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 2.

0

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 1.

0

Läs allt!


16 bibelord om att ta emot Jesus för att bli frälst

Ta emot Jesus

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Bilder från min barndom - Christer Åberg

Fantastiska bilder på Christer Åberg som barn! 

Christer Åberg fotar en ko

Här fotograferar jag en ko med en lådkamera på bondgården jag växte upp. Jag är klädd i trätofflor och i andra konstiga kläder.

7

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


7 skillnader mellan Jesus och Muhammed

Islams profet Mohammed, påstod sig predika samma budskap som Jesus. Men här har vi sju skillnader som visar att det inte stämmer! 

7

Läs allt!


Koranen räcker ej för översättare måste använda Bibeln för att stödja Profeten Muhammed

Läsarmejl av nils

Blir upprörd när jag ser hur Islam inte kan klara sig med sin egen Koranen, utan måste blanda in Bibeln, vår Heliga skrift för att försvara sin falska lära! Här följer några exempel.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 328 474 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 682 kommentarer och 59 969 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp