1 069 online! | Sidvisningar idag: 191 573 | Igår: 224 749 |

www.apg29.nu

Annons

Gospelfy.se


Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Lögnen i tv4 om Israel och Iran

Några minuter in i det här reportaget förvränger en journalist det totalt. Han menar att Iran till slut har svarat för första gången mot Israels "flertal" attacker mot Iran.

Två minuter och 34 sekunder in i reportaget förvränger och ljuger den manlige tv4-journalisten utan att rodna det minsta:

"Det är ju så att Israel har attackerat Iranska mål inne i Syrien vid ett flertal tillfällen det här året, men nu då för första gången så svarar Iran med att också beskjuta israeliska mål på de ockuperade Golanhöjderna, och det har inte skett tidigare, och det skulle kunna vara kopplat till det här avtalet. En del bedömare menar att när avtalet fanns och levde, då höll sig Iran för att göra nånting, nu då när det här avtalet är brutet så då har de svarat med att attackera israeliska mål. Det här är en väldigt oroande utveckling." (Mitt fetstilta.)

Här är alltså inte Israel som har svarat mot attacker från Iran utan Iran som har svarat på flertal attacker från Israel. Vilken förvrängning. Det är verkligen fake news när det är som värst. Dessutom påstår den manlige tv4-journalisten att det är första gången som Iran svarar.

Be för Israel. Mycket pekar på att vi lever i den sista tiden och snart ska Jesus komma tillbaka till Israel. Har du tagit emot Jesus? Gör det nu medan tid är. Sedan är det försent.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg lördag 12 maj 2018 12:57 | #israel #utan #tv4 #fakenews #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


22 kommentarer

Johnny Haglund

Av politiskt och samhällsekonomiskt styrd massmedia kan vi väl inte vänta annat. Men Gud är närmare än många tror, och kommer att visa genom Templets uppbyggnad och sitt beskydd av Israel, vem som bestämmer.

Svara -   - 12/5-18 21:12 -


Tomas N

Vad som är sanning och lögn är inte så lätt att veta. Sanning är det första offret i moderna krig och konflikter och det var nog så i gamla tider också.

Vad det gäller Syrienkonflikten så är det diametralt motsatta rapporteringar mellan rysk media och USAbaserad media. En viss objektivitet finns i Europa och kanske främst i Tyskland och Italien som inte militärt allierat sig med USA

Det är nog ganska många som börjar ana att det inte är så enkelt att det är Ryssland som står för lögn och propaganda utan snarare USA ,som ju är den aktiva parten rent militärt.

Om USA agerar tvivelaktigt och kanske med fslaflagattacker,vad hindrar i så fall Israel att göra det. Grundtipset skulle kunna vara att vi inte vet utan får bedöma efter vilka agendor som är på spelplanen och vilken propaganda som är lögn.

Om man bestämt sig för att skiljelinjen blir att allt som Israel gör är rätt och felfritt så blir det enkelt,men kanske fel ändå.

Inte ens de goda kungarna i Israel gjorde allt rätt och nu lever i det nya förbundets tid där Israel inte har samma position som under kung Davids tid.

Jag kan inte juornalistens bakgrund,men TV4 brukar vara noga med vilka åsikter som deras anställda har.. Jag tycker förresten det var intressant att höra vad Hans Blix hade att säga. Han var ju med när Saddam Hussein påståddes ha massförstörelsevapen,vilket visade sig senare vara en lögn.

Israel leds av krigshökarna Netanyahu och Avigdor Lieberman m fl,vilket kan bli farligt för världen. Lieberman uttalade sig ifråga om möjligheterna om fred ,där han menade att fred blir först när den judiske messias kommer . Men vem syftar han på vad tänker andra styrande i Israel.?

Jag tycker det finns god anledning att vara misstänksam och vara vaksam på rapporteringen från påstådda militära aggressioner och inte låta känslor styra.

Svara -   - 12/5-18 23:57 -


Alexander

Svar till Tomas N.

Kunde man göra tummen ner för dins liberalsocialistiska argument så hade jag tyvärr gjort det.

Du säger att Tv4 brukar vara noga med vilka åsikter deras journalister har! Säger mog mer om vilka åsikter du har då du håller med dem när de ljuger om Israel och USA.
Angående Blix så trodde han inte att IRAN hade något kärnvapenprogram. Vad ska de då med alla ting till som man gör kärnvapen av ???
Gud välsigne Israel
Gud välsigne USA
Gud välsigne Sverige

Svara -   - 13/5-18 00:29 -


eulalia

Är det någon som är kunnig i dessa frågor som tar kontakt med dem som säger fel saker i media? De behöver höra sanningen!

Svara -   - 13/5-18 08:24 -


Sam G Ö

Om tv4-reportern är muslim, vilket man kan tro, kan man inte vänta något annat är fake news? Man skall i alla lägen tala illa om Israel!

Svara -   - 13/5-18 09:44 -


Bertil Rosenius

Min bön är om Guds välsignelse, över människorna. Att judar och araber får en personlig uppenbarelse av Jesus Kristus och finner frid - i och genom Honom - med Gud.

Vi vet vilket "helvete" som måste komma till denna region. Vi vet vidare att en kommande fred utan Jesus Kristus - Guds Messias - är en falsk fred. Må ingen bli förförd av en fred som kommer genom "någon annan".

Den falska freden kommer - med alla säkerhet - innebära ett försök till försoning (vapenstillestånd) mellan religioner. Under en gemensam nämnare: Alla religioner utgår från samma "Gud".

Vi vet, att Jesus Kristus är enda vägen! Detta har inte vi möjlighet att förhandla om. Alla Gudserfarenheter som nås vid sidan om denna väga är en erfarenhet av en falsk Gud. När den förkunnas är det en falsk förkunnelse och falsk fred.

Svara -   - 13/5-18 10:11 -


Tomas N

Svar till Alexander.

Ja är ingen anhängare av Tv4,Vill bara ha ärlig journalistik. Fast det är svårt att få i dessa dagar.

Alla i Israel är inte Likudniks och expansionister och jag skulle gissa att TV4 hamnar någonstans där .

Trupadministrationen har ju förresten beslutat att ta bort termen bosättare ur terminologin vilket är ytterligare ett steg i expansionismen.

Det viktigaste nu är att ledare och kristna håller huvudet kallt och även fördjupar sig i det som sker i Mellanöstern.

För det kommer att ske saker där och då är bra att beta hur Gud ser på saker så att man inte jublar när man borde gråta eller tvärtom

Vad sade Jesus? Blessed are tpeacemakers.Det gäller väl fortfarande

Svara -   - 13/5-18 10:40 -


J D

Svar till Tomas N.

Dina ord är guld värda!

Svara -   - 13/5-18 12:02 -


AnnMarie

Tomas N

Här gäller det att hålla huvudet kallt och inte drabbas av någon partisk känsloyra och att du har förstått det är uppenbart!😀

Svara -   - 13/5-18 12:25 -


Leif Svensson

Jag blir bara så otroligt trött och också ARG när jag hör vissa talar om den sk sionismen och israelsk expansionism ! VET NI INTE VAD NI TALAR OM ???

Israel är inte större än landskapet Ångermanland i Yta.Här bor nästan 7 miljoner människor(judar,araber,druser)Golanhöjdernas strategiska värde gör att de måste behålla dessa för att skydda Norra Israel ! De islamistiska fascistmullorna vill ha Syriens närområde till Israel för baser för framtida framtida krig att anfalla Israel.DE islamistiska fascisterna har alltid haft en naziliknade retorik angående Israel och det judiska folkets rätt att existera ! Jag blev både oerhört arg när jag också på arbetsförmedlingens kureser hörde invandrare från syrien förbanna israel o judarna..judesvin och jude apor vad det jag hörde !

Israel är ett oerhört litet land och de har full rätt att försvara sej emot islamistfascistiska angreppsplaner. ! De har ju sagt att kommer dessa slår de till med full kraft

När vi ser de islamistiska farcsisterna så i sitt parallament och bränna amerikanska flaggor och ropa hatkörer med armarna viftande ja då har de presenterat vilka de är !!

Jag ger inte mycket för TV rapportering ! Jag vet inte hur många gånger reportern upprepade"de ockuperade områdena på Golanhöjden" ett område som härnösandskommun.

GUD YHWH har återförenat judarna på Jordens mitt enl Bibelns profetior ! Det som sker det sker innan Jesus Kristus kommer på himmelens skyar !

Svara -   - 13/5-18 13:22 -


Tom

Amen!

Israel kommer att välsignas mångfalt.

Kolla bara eurovisionsegern, nästa år i jerusalem!

-Allt fler länder flyttar ambassad till jerusalem

-Jesus kommer snart tillbaks till jerusalem!

Svara -   - 13/5-18 14:30 -


Sam G Ö

Svar till Leif Svensson.

Det du skriver Leif Svensson är helt riktigt, Israel ockuperar inte något område, det blev ju anfallet av arabländerna och måste försvara sig. Man kan inte heller kalla det "ockuperade områden", det rätta ordet är omstridda områden. Karelen i nuvarande Ryssland är ett ockuperat område, eftersom Sovjet anföll Finland och intog det. Där är skillnaderna!

Svara -   - 13/5-18 15:08 -


AnnMarie

Tom

På vilket sätt tror du att Israel kommer att välsignas mångfalt av eurovisionslagerfestivalen och av vem??

Svara -   - 13/5-18 15:26 -


tom

Inte specifikt av eurovision men det är ett tecken som pekar mot Jerusalem. Varit mycket av det på sistone

Positivt att uppmärksamhet dras till Israel. Herren kommer snart tillbaks till Jerusalem!

Svara -   - 13/5-18 22:09 -


AnnMarie

Tom

Positivt att uppmärksamhet dras till Israel tycker du.

Ja kanske det men knappast pga en feminist som sjunger som en höna och det var ju en lättnad att förstå att det inte var det du syftade på som positiv uppmärksamhet.😀

Svara -   - 13/5-18 22:27 -


Nisse

Nu verkar en shiamuslimsk imam vara på väg att vinna det irakiska valet. Det kan innebära fri lejd för Iran genom Irak och Syrien fram mot Israels gräns.

Svara -   - 14/5-18 09:09 -


Nisse

Svar till AnnMarie.

Även om låten och artisten inte är föredömliga på något sätt visar det ändå på den öppenhet och frihet som finns i Israel jämfört med grannarna. Hade en artist som hen (avsiktlig ordvits) framträtt i ett muslimskdominerat land hade hon vid det här laget dinglat från en lyftkran, med väldigt trångt halsband.

Svara -   - 14/5-18 09:15 -


AnnMarie

Nisse

Ja visst. Israel är ju den enda demokratin i området.

Svara -   - 14/5-18 09:24 -


Nisse

Nu är det ju inte demokratin i sig själv som garanterar något positivt. I Egypten användes det första demokratiska valet till att tillsätta islamisk teokrati. Det är snarare den västerländska kulturen och tron på Abrahams, Isaks och Jakobs Gud (som inte tvingar någon att lyda honom) som skiljer sig från de österländska klansamhället där släkten står över lagen och tron på allah och Muhammed ger rätt att döda de otrogna.

Svara -   - 14/5-18 19:03 -


Tomas N

Människor dör nere i Israel nu. Problemen som skulle ha lösts för länge sedan kommer upp till ytan. IDF får själva rapportera vad som sker trots att deras trovärdighet kan ifrågasättas. Om FN skulle fungerat som det var tänkt borde de haft mandat att både ställa bosättnings och expansionismen från Israels sida och terrorismen från Hamas och Hizbollah under granskning och med krav.

Men det är ju tydligt att FN eller andra krafter fått eller tagit den rollen. Israels syn på palestinier blir ju tydlig på det sätt som man skjuter folk med prickskyttar och med varningar som inte är riktiga varningar.

Kristna har chansen att manifestera i denna konflikt om vad Gud säger om allt som sker.Vi skall representera Gud och hur han ser på allt och det är därför bättre att granska hur man tänker,känner tror och talar inom denna konflikt.

Det är viktigare att vara en tänkande och resonerande människa nu än att vara uppslukad av profetior som eventuellt skulle rättfärdiga brutalitet

Be för världens ledare ,media och kristna ledare

Svara -   - 14/5-18 19:13 -


Johnn

Svar till Tom.

Amen Gud Välsigna Israel

Svara -   - 14/5-18 21:59 -


David Ström

Som jag förstått det så bygger Iran upp en militär närvaro i Syrien. Israel ser det som ett militärt hot och svarar med militärt våld. Israel visar alltså att de är beredda på ett fullskaligt krig om inte Iran drar sig tillbaka. Attackerna var precisa som jag förstår det och jag har svårt för att kalla det för ett proxykrig.

Svara -   - 16/5-18 17:43 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Pride är oroande för folkhälsan

Enligt en kommande rapport från Claphaminstitutet är det falskt att  Pride är en plats för färg, glädje och alla människors lika värde. Innehållet är mycket mörkare och djupt oroande för folkhälsan.

0

Läs allt!


Jesus

Läsarmejl av David B 

Jesus

Fall, i Jesu starka och kärleksfulla famn.

0

Läs allt!


Ett ord från Herren Jesus

Läsarmejl av Nils 

En syster har ett ord från Herren den19 februari 2018, att dela med dig.

2

Läs allt!


Förbjud könsbyten på barn och vuxna

Flicka oc pojke pussas

Regeringen gav en utredare i uppdrag att titta på lagstiftningen kring könsbyteskirurgi. För några veckor sedan kom förslaget: Barn under 18 år ska kunna genomgå underlivskirurgiska ingrepp!

1

Läs allt!


Alexandra - Når den verkbrudne fikk møte Herren Jesus

Alexandra sjunger på en Maranatakonferens i Landsstevne på Selfjord 2014.

2

Läs allt!


Vulkanutbrott - ett tidstecken

Av Mikael Walfridsson 

Vulkanutbrott

Just nu, så upplever vi ett explosivt vulkanutbrott på Hawaii, där vulkanen Kilauea sänder aska över nio kilometer upp i luften. 

4

Läs allt!


Med Jesus i maskinhallen i Horsaryd

Mats Lindbom

Mats Lindbom. 

Lindbergarna och jag är i Horsaryd på unika möten i Mats Lindboms maskinhall. 

1

Läs allt!


Ett ord från Herren Jesus

Läsarmejl av Nils 

En syster har ett ord från Herren den19 februari 2018, att dela med dig.

6

Läs allt!


Horsaryd

Nu är jag på väg ner till Horsaryd för att medverka på möten i en maskinhall tillsammans med Lindbergarna. 

1

Läs allt!


Boplats sökes under Almedalsveckan

0

Läs allt!


Påven till homosexuell: Gud gjorde dig på det sättet och det är så Gud vill att du ska vara

Påven ljuger för en homosexuell man

Bild: theguardian.com. 

Enligt Juan Carlos Cruz, en homosexuell man, som har blivit utsatt för sexuella övergrepp av en katolsk präst, ska påven ha sagt till honom att Gud gjorde honom till homosexuell.

21

Läs allt!


Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

2

Läs allt!


Bildspel: Lindbergarna och Christer Åberg på Kanal 10

På Kanal 10 igår! Tommy Dahlman, Dag Sandahl, David Castor från Tro, hopp och kärlek som sändes i svt, Nenne Lindberg, Toye Torgny Toye Josefson, Sivert Lindberg och Katerina Janouch. 

1

Läs allt!


Mordet på Olof Palme löst

Skandiamannen

Bild: Expressen. 

En man som var 52 år vid mordet på Olof Palme är sedan förra året polisens huvudspår som mördaren.

6

Läs allt!


Gifte sig män med män i Bibeln?

2

Läs allt!


Äktenskapet är till för man och kvinna

Läsarmejl av Ulrik Petersson 

Äktenskapet är till för man och kvinna, ett heligt förbund instiftat av Gud själv!

5

Läs allt!


Annons


Homosexualitet har normaliserats

Barn och naken man

De olika pridfefestivalerna kommer basunera ut sina budskap över landet även denna sommar och media kommer att hjälpa till. 

24

Läs allt!


20 saker hos sista dagarnas människor

De sista dagarnas människor

Hur kommer människorna vara i de sista dagarna? Bibeln listar 20 saker.

14

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, lördag 26 maj 2018 kl. 17:22

Jesus söker: Vilhelmina, Vilma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Förbjud islam

Pojke tillber Allah

Förbjud islam, eller vad tycker du? Motivera också ditt svar i kommentaren.

39

Läs allt!


Senaste kommentarer


Inför tältsommaren: Så viker du ihop ett Pop up tält

Nu inför sommaren ska du få ett fantastiskt tips om hur man viker ihop ett Pop up tält! 

0

Läs allt!


Säger Jesus att han är Gud?

Säger Bibeln och Jesus att han är Gud? Det här videoklippet avslöjar det tydliga svaret!

33

Läs allt!


Så blir du döpt i den Helige Ande - Christer Åberg

PINGSTEN! Så blir du döpt i den Helige Ande - Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg demonstrerar tungotal och uttydning! Alla kan bli Andedöpta.

0

Läs allt!


Hur jag blev frälst

Läsarmejl av Marko Burazor 

Båt fyr

Men efter några möten så bestämde jag mig att dem fick be för mig så alla lade händerna på mig och bad och jag kände guds närvaro och tog emot Jesus. Det var det bästa beslut jag någonsin tagit i livet.

6

Läs allt!


Parodi på kristen tro

Idag har jag varit med på en konfirmation. Det var hemskt att bevittna. I hela tiden led jag och upprördes i mitt hjärta av alla villoläror som skymde Jesus Kristus, Frälsaren och Herren. 

24

Läs allt!


Gazavåldet beror bland annat på det svenska biståndet

Terror

Våldet vid Gazagränsen då palestinska barn skickades fram i skottgluggen beror bland annat på det svenska biståndet. Det menar Israel-kännaren Tomas Sandell. 

3

Läs allt!


God Ramadan önskar Svenska kyrkan

God Ramadan önskar Svenska kyrkan

Bild: Twitter. 

Svenska kyrkan har brutit det första och femte budet när de önskar God Ramadan.

32

Läs allt!


Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Apg29 med Christer

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Christer Åberg pratar och sjunger i Studio Apg29.

21

Läs allt!


Koförsamlingen

När Christer Åberg var ute i skogen och predikade i mobilen kom det några kossor som ville höra vad han hade att säga. 

3

Läs allt!


Trump var den ende som höll löftet om Jerusalem

Clinton, Bush, Obama och Trump gav alla löften till israel. Donald Trump var den ende av presidenterna som höll löftet om Jerusalem.

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 418 724 226 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 552 bloggartiklar, 82 675 kommentarer och 55 674 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp