531 online! | Sidvisningar idag: 23 487 | Igår: 162 847 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Lögnen i tv4 om Israel och Iran

Några minuter in i det här reportaget förvränger en journalist det totalt. Han menar att Iran till slut har svarat för första gången mot Israels "flertal" attacker mot Iran.

Två minuter och 34 sekunder in i reportaget förvränger och ljuger den manlige tv4-journalisten utan att rodna det minsta:

"Det är ju så att Israel har attackerat Iranska mål inne i Syrien vid ett flertal tillfällen det här året, men nu då för första gången så svarar Iran med att också beskjuta israeliska mål på de ockuperade Golanhöjderna, och det har inte skett tidigare, och det skulle kunna vara kopplat till det här avtalet. En del bedömare menar att när avtalet fanns och levde, då höll sig Iran för att göra nånting, nu då när det här avtalet är brutet så då har de svarat med att attackera israeliska mål. Det här är en väldigt oroande utveckling." (Mitt fetstilta.)

Här är alltså inte Israel som har svarat mot attacker från Iran utan Iran som har svarat på flertal attacker från Israel. Vilken förvrängning. Det är verkligen fake news när det är som värst. Dessutom påstår den manlige tv4-journalisten att det är första gången som Iran svarar.

Be för Israel. Mycket pekar på att vi lever i den sista tiden och snart ska Jesus komma tillbaka till Israel. Har du tagit emot Jesus? Gör det nu medan tid är. Sedan är det försent.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 12 maj 2018 12:57 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


21 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johnny Haglund

Av politiskt och samhällsekonomiskt styrd massmedia kan vi väl inte vänta annat. Men Gud är närmare än många tror, och kommer att visa genom Templets uppbyggnad och sitt beskydd av Israel, vem som bestämmer.

Svara -   - 12/5-18 21:12 -


Tomas N

Vad som är sanning och lögn är inte så lätt att veta. Sanning är det första offret i moderna krig och konflikter och det var nog så i gamla tider också.

Vad det gäller Syrienkonflikten så är det diametralt motsatta rapporteringar mellan rysk media och USAbaserad media. En viss objektivitet finns i Europa och kanske främst i Tyskland och Italien som inte militärt allierat sig med USA

Det är nog ganska många som börjar ana att det inte är så enkelt att det är Ryssland som står för lögn och propaganda utan snarare USA ,som ju är den aktiva parten rent militärt.

Om USA agerar tvivelaktigt och kanske med fslaflagattacker,vad hindrar i så fall Israel att göra det. Grundtipset skulle kunna vara att vi inte vet utan får bedöma efter vilka agendor som är på spelplanen och vilken propaganda som är lögn.

Om man bestämt sig för att skiljelinjen blir att allt som Israel gör är rätt och felfritt så blir det enkelt,men kanske fel ändå.

Inte ens de goda kungarna i Israel gjorde allt rätt och nu lever i det nya förbundets tid där Israel inte har samma position som under kung Davids tid.

Jag kan inte juornalistens bakgrund,men TV4 brukar vara noga med vilka åsikter som deras anställda har.. Jag tycker förresten det var intressant att höra vad Hans Blix hade att säga. Han var ju med när Saddam Hussein påståddes ha massförstörelsevapen,vilket visade sig senare vara en lögn.

Israel leds av krigshökarna Netanyahu och Avigdor Lieberman m fl,vilket kan bli farligt för världen. Lieberman uttalade sig ifråga om möjligheterna om fred ,där han menade att fred blir först när den judiske messias kommer . Men vem syftar han på vad tänker andra styrande i Israel.?

Jag tycker det finns god anledning att vara misstänksam och vara vaksam på rapporteringen från påstådda militära aggressioner och inte låta känslor styra.

Svara -   - 12/5-18 23:57 -


Alexander

Svar till Tomas N.

Kunde man göra tummen ner för dins liberalsocialistiska argument så hade jag tyvärr gjort det.

Du säger att Tv4 brukar vara noga med vilka åsikter deras journalister har! Säger mog mer om vilka åsikter du har då du håller med dem när de ljuger om Israel och USA.
Angående Blix så trodde han inte att IRAN hade något kärnvapenprogram. Vad ska de då med alla ting till som man gör kärnvapen av ???
Gud välsigne Israel
Gud välsigne USA
Gud välsigne Sverige

Svara -   - 13/5-18 00:29 -


eulalia

Är det någon som är kunnig i dessa frågor som tar kontakt med dem som säger fel saker i media? De behöver höra sanningen!

Svara -   - 13/5-18 08:24 -


Sam G Ö

Om tv4-reportern är muslim, vilket man kan tro, kan man inte vänta något annat är fake news? Man skall i alla lägen tala illa om Israel!

Svara -   - 13/5-18 09:44 -


Bertil Rosenius

Min bön är om Guds välsignelse, över människorna. Att judar och araber får en personlig uppenbarelse av Jesus Kristus och finner frid - i och genom Honom - med Gud.

Vi vet vilket "helvete" som måste komma till denna region. Vi vet vidare att en kommande fred utan Jesus Kristus - Guds Messias - är en falsk fred. Må ingen bli förförd av en fred som kommer genom "någon annan".

Den falska freden kommer - med alla säkerhet - innebära ett försök till försoning (vapenstillestånd) mellan religioner. Under en gemensam nämnare: Alla religioner utgår från samma "Gud".

Vi vet, att Jesus Kristus är enda vägen! Detta har inte vi möjlighet att förhandla om. Alla Gudserfarenheter som nås vid sidan om denna väga är en erfarenhet av en falsk Gud. När den förkunnas är det en falsk förkunnelse och falsk fred.

Svara -   - 13/5-18 10:11 -


Tomas N

Svar till Alexander.

Ja är ingen anhängare av Tv4,Vill bara ha ärlig journalistik. Fast det är svårt att få i dessa dagar.

Alla i Israel är inte Likudniks och expansionister och jag skulle gissa att TV4 hamnar någonstans där .

Trupadministrationen har ju förresten beslutat att ta bort termen bosättare ur terminologin vilket är ytterligare ett steg i expansionismen.

Det viktigaste nu är att ledare och kristna håller huvudet kallt och även fördjupar sig i det som sker i Mellanöstern.

För det kommer att ske saker där och då är bra att beta hur Gud ser på saker så att man inte jublar när man borde gråta eller tvärtom

Vad sade Jesus? Blessed are tpeacemakers.Det gäller väl fortfarande

Svara -   - 13/5-18 10:40 -


J D

Svar till Tomas N.

Dina ord är guld värda!

Svara -   - 13/5-18 12:02 -


AnnMarie

Tomas N

Här gäller det att hålla huvudet kallt och inte drabbas av någon partisk känsloyra och att du har förstått det är uppenbart!😀

Svara -   - 13/5-18 12:25 -


Tom

Amen!

Israel kommer att välsignas mångfalt.

Kolla bara eurovisionsegern, nästa år i jerusalem!

-Allt fler länder flyttar ambassad till jerusalem

-Jesus kommer snart tillbaks till jerusalem!

Svara -   - 13/5-18 14:30 -


Sam G Ö

Svar till Leif Svensson.

Det du skriver Leif Svensson är helt riktigt, Israel ockuperar inte något område, det blev ju anfallet av arabländerna och måste försvara sig. Man kan inte heller kalla det "ockuperade områden", det rätta ordet är omstridda områden. Karelen i nuvarande Ryssland är ett ockuperat område, eftersom Sovjet anföll Finland och intog det. Där är skillnaderna!

Svara -   - 13/5-18 15:08 -


AnnMarie

Tom

På vilket sätt tror du att Israel kommer att välsignas mångfalt av eurovisionslagerfestivalen och av vem??

Svara -   - 13/5-18 15:26 -


tom

Inte specifikt av eurovision men det är ett tecken som pekar mot Jerusalem. Varit mycket av det på sistone

Positivt att uppmärksamhet dras till Israel. Herren kommer snart tillbaks till Jerusalem!

Svara -   - 13/5-18 22:09 -


AnnMarie

Tom

Positivt att uppmärksamhet dras till Israel tycker du.

Ja kanske det men knappast pga en feminist som sjunger som en höna och det var ju en lättnad att förstå att det inte var det du syftade på som positiv uppmärksamhet.😀

Svara -   - 13/5-18 22:27 -


Nisse

Nu verkar en shiamuslimsk imam vara på väg att vinna det irakiska valet. Det kan innebära fri lejd för Iran genom Irak och Syrien fram mot Israels gräns.

Svara -   - 14/5-18 09:09 -


Nisse

Svar till AnnMarie.

Även om låten och artisten inte är föredömliga på något sätt visar det ändå på den öppenhet och frihet som finns i Israel jämfört med grannarna. Hade en artist som hen (avsiktlig ordvits) framträtt i ett muslimskdominerat land hade hon vid det här laget dinglat från en lyftkran, med väldigt trångt halsband.

Svara -   - 14/5-18 09:15 -


AnnMarie

Nisse

Ja visst. Israel är ju den enda demokratin i området.

Svara -   - 14/5-18 09:24 -


Nisse

Nu är det ju inte demokratin i sig själv som garanterar något positivt. I Egypten användes det första demokratiska valet till att tillsätta islamisk teokrati. Det är snarare den västerländska kulturen och tron på Abrahams, Isaks och Jakobs Gud (som inte tvingar någon att lyda honom) som skiljer sig från de österländska klansamhället där släkten står över lagen och tron på allah och Muhammed ger rätt att döda de otrogna.

Svara -   - 14/5-18 19:03 -


Tomas N

Människor dör nere i Israel nu. Problemen som skulle ha lösts för länge sedan kommer upp till ytan. IDF får själva rapportera vad som sker trots att deras trovärdighet kan ifrågasättas. Om FN skulle fungerat som det var tänkt borde de haft mandat att både ställa bosättnings och expansionismen från Israels sida och terrorismen från Hamas och Hizbollah under granskning och med krav.

Men det är ju tydligt att FN eller andra krafter fått eller tagit den rollen. Israels syn på palestinier blir ju tydlig på det sätt som man skjuter folk med prickskyttar och med varningar som inte är riktiga varningar.

Kristna har chansen att manifestera i denna konflikt om vad Gud säger om allt som sker.Vi skall representera Gud och hur han ser på allt och det är därför bättre att granska hur man tänker,känner tror och talar inom denna konflikt.

Det är viktigare att vara en tänkande och resonerande människa nu än att vara uppslukad av profetior som eventuellt skulle rättfärdiga brutalitet

Be för världens ledare ,media och kristna ledare

Svara -   - 14/5-18 19:13 -


Johnn

Svar till Tom.

Amen Gud Välsigna Israel

Svara -   - 14/5-18 21:59 -


David Ström

Som jag förstått det så bygger Iran upp en militär närvaro i Syrien. Israel ser det som ett militärt hot och svarar med militärt våld. Israel visar alltså att de är beredda på ett fullskaligt krig om inte Iran drar sig tillbaka. Attackerna var precisa som jag förstår det och jag har svårt för att kalla det för ett proxykrig.

Svara -   - 16/5-18 17:43 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Påven sluter avtal om världsreligion

Påven sluter avtal om en världsreligion

Av MIKAEL WALFRIDSSON 

På samma sätt som Guds församling håller på att göra sig klar till Jesu återkomst, gör slökokyrkan det också. 

8

Läs allt!


IS-brud vill återvända till England och få sympati

IS brud

Shamima Begum var 15 år då hon anslöt sig till kalifatet Islamiska staten för att få föda barn åt en IS-terrorist. Hon födde två barn som vanvårdades och dog. Nu har hon fött sitt tredje barn som 19-åring och vill återvända till England.

14

Läs allt!


Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

7

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

58

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

110

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

42

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

28

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

3

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Vecka 08, fredag 22 februari 2019 kl. 03:47

Jesus söker: Pia!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud. - Joh 1:12-13"

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp