759 online! | Sidvisningar idag: 3 854 | Igår: 221 914 |

www.apg29.nu


Ma December 10, kākau i ka lālā'āina o ke Aupuni Hui Pū 'ma lalo o ka noa immigration

Ma December 10, i paʻi i ka palapala no ka un i holo nōhie wehe i no ka noa immigration.

Ma December 10, kākau i ka lālā'āina o ka un Polenekia? Aieao (Global Audiobooks palekana, pololei oe a me ka maʻamau Polenekia).

noa immigration

Kēia palapala wehe i ka loina hooponopono i loa noa immigration. e hoʻoneleʻia mai au Nā Aupuni Lālā i kekahi manawa, e hoomalu aku i kona palena.

Aia E e hoʻokaʻawale i waena o nā mea pakele, a? Aneiai nā kānaka eʻe'āina.

Ma ka 100s paukū i nā meaʻeʻe moku discriminated ikaika. Ka mea, e i? Aneiai pomaikai, a me ka Media e e ole mai kekahi hopena maikaʻi 'ike e pili ana i immigration.

papahana

Ma December 10, ke palapala nei no. Koʻu hoa: mākou e aloha kanaka, a loaa i ka mai la o Iesu, akā, ia mea,ʻaʻole paʻakikī i ka ike i ka loaʻa o ka papahana ma ke kua o keia un hoakaka. 

O ka papahana He kanaka e neʻe maila i ke Karistiano ka manaoio, e pau ka, no laila, ua Hoʻomana Mohameka hiki ke lawe no.

Mākou e noho ma ka mea kahiko - Ua oe i loaa ia Iesu?


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 6 October 2018 15:18 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


52 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kattis

Ja då fyller jag 46 år. Jag är född 1972.

Svara -   - 6/10-18 16:46 -


bo svensson

VAD ÄR VI PÅ VÄG. ÄR DETTA GUDS VILJA.

JAG UNDRE BARA.

Svara -   - 6/10-18 16:51 -


Niklas Jönsson

Är detta början på den nya världsordningen med globalt styre FN bestämmer över oss alla och vi har inget att säga till om oavsett om det passar oss eller ej.Tvi vale för detta snart tvingar FN på oss annat också oavsett om vi vill ha det eller ej,chippet i handen eller i pannan till exempel.Jesus kom och hämta hem oss kristna som tror på dig innan det går alldeles för långt.

Svara -   - 6/10-18 16:55 -


Niklas Jönsson

svar till B.S En ny världsordning FN bestämmer över oss alla oavsett om vi vill det eller ej. Jesus kommer snart tillbaka och hämtar hem oss.

Svara -   - 6/10-18 17:11 -


Katrina

Jag tycker att människorna har rätt att få veta vad som pågår bakom kulisserna. Det var oerhörd respektlöst att undanhålla denna information för väljarna före valet. .Vi borde ha folkomröstning om detta innan Sverige skrivet under denna typ av dokument.

Det här år mycket allvarligt.

Svara -   - 6/10-18 17:14 -


Bengt

Håller med

Fn är livsfarliga

Ska Sverige kanske gå ur fn

Svara -   - 6/10-18 17:47 -


Niklas Jönsson

Svar till Katarina det skulle inte hjälpa om vi hade röstat nej i en folkomröstning när det blir en ny världsordning då skiter dom i vad människor tycker i alla fall, speciellt när antikrist tar hand om dirigentpinnen då är det bara att följa med oavsett om man vill det eller ej oavsett hur fel det än är.Jesus hämtar mycket snart hem oss som tillhör honom.

Svara -   - 6/10-18 17:55 -


Niklas Jönsson

Svar till Bengt Vad skulle det hjälpa???

Svara -   - 6/10-18 17:57 -


Katrina

Svar till Niklas Jönsson.

Du har nog rätt där. Ett steg närmare antikrist.

eller är det just dessa länder som går ur FN som blir de som kan inte varken sälja eller köpa vilka är utan märket...bara en tanke

Svara -   - 6/10-18 18:04 -


Martin

I den mästerliga boken Och solen har sin gång av Ernst Hemingway frågar Bill: Hur gick du i konkurs? Två sätt, svarar Mike. Först gradvis, sen plötsligt.

Jag är tacksam för de klarseende bröder och systrar som ser igenom det vi nu ser i form av migrantströmmar till Europa. Men låt mig ge en aspekt till. Vårt finansiella system riskerar att falla ihop som ett korthus. USA:s underskott är i storleken 1 000 miljarder dollar per år. Deras statsskuld ökade från 4 till 6 biljoner dollar under Clinton. Från 6 till 10 under Bush. Från 10 till 18 tusen miljarder dollar under Obama och ligger nu strax över 20 biljoner. Över en femdubbling sen början av 90-talet.

Nu stiger räntorna i USA och resten av världen. I ett läge där varken stater eller hushåll har råd med stigande räntor. Den här hösten tror jag kommer gå till historien som hösten då räntebubblan sprack och med den alla andra bubblor.

Till Sverige väntas ytterligare flera hundra tusen migranter. Dessa människor ska ha någonstans att bo, mat att äta och kläder att sätta på kroppen. När migranterna prioriteras framför svenskar mitt under finansiell kris kommer hatet att riktas mot dem och politikerna som har försatt Sverige i denna situation. Det är starka och farliga krafter i rörelse. Det kan gå snabbt, mycket mycket snabbare än folk i gemen tror.

Svara -   - 6/10-18 18:07 -


AnnMarie

Svar till Niklas Jönsson.

Nu har du skrivit tre gånger här inom en timme att Jesus snart kommer och hämtar hem oss .Tänk om det där snart drar ut på tiden.Det kanske tar 10-20 år eller mer innan Han kommer och då får vi se om vår tro består alla prövningar vi utsätts för.Vad vet vi??

Svara -   - 6/10-18 18:09 -


Robert

Just nu har inte Sverige nån regering som kan skriva under. Den som bildas låter förhoppningsvis bli.

Vi kan fortfarande be.

Svara -   - 6/10-18 18:13 -


Katrina

Svar till Martin.

det är en teoretisk följd av det hela.

Tänk på alla som är skuldsatta , och det är många, det kan bli kaos utan like.

Svara -   - 6/10-18 18:15 -


Karl Håkan Sandell

Ja det är intressant att se det här nu efter valet. För Svenska folket valde ju en invandrarvänlig riksdag. Tar man vänsterblocket och lägger till Anni Lövs parti så får man nämligen 175 mandat och därmed majoritet.

Så högersidan som vill begränsa invandringen med SD, Moderaterna och KD kan bara lägga av. De har inget att säga till om för de är i minoritet.

Så Sverige är kört om inte Jesus griper in och räddar oss.

Så här gäller att be. Be Jesus om förbarmande över vårt land.

Jesus hjälp oss vi går under!!

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 6/10-18 18:17 -


Katrina

Svar till Robert.

Självklart, vi ber för Sverige!

Svara -   - 6/10-18 18:18 -


Roger T. W.

Jag har inte läst det hemska avtalet, men jag tror att det inte är bindande. USA kommer inte att skriva på, säkert inte Israel heller, men socialdemokraterna kan komma att integrera avtalet i svensk lag. Fortsätt att be för Sverige.

Angående Katrinas tankar. Olydiga länder straffas redan i dag. De är i ekonomisk kris och det är inte lätt att förklara varför.

Svara -   - 6/10-18 18:19 -


JL

Bra Christer att du tar upp detta.. De flesta kristna verkar ha slumrat till.

Svara -   - 6/10-18 19:10 -


Erik S

Svar till Martin.

Bra inlägg, bra analys. Håller med, det är starka och farliga krafter i farten. Och som du säger, det kan gå oerhört snabbt mot något som vi helst inte vill se. Men kanske måste genomleva-lida.

Svara -   - 6/10-18 19:11 -


Lasse

Svar till JL.

Hej JL 💝 undrar bara vad du tycker om mig ? MVH Lasse 🙏

Svara -   - 6/10-18 19:13 -


Martin

Svar till Erik S.

Ondskan dyker upp i varje generation. Men den klär sig inte i samma kostym varje gång som vissa verkar tro. Det här blev vår lott. Sen är det naturligtvis ingen slump att ”flyktingkrisen” sammanfaller med den största finansiella bubblan i modern tid, kanske någonsin. Sverige är illa ute och jag är tacksam för Lars Enarsons bönearmé. Det kommer bli viktigt med kristna som varnade för det kaos som väntade, även när det kostade. De 380 kommer inte ha någon trovärdighet alls.

Svara -   - 6/10-18 21:05 -


Bengt

Men vi får ändå inte ge upp

Muslimerna blir omvända både i Sverige och

Utomlands

Det kan ske i större omfattning än hittills

Vi måste fortsätta be

Svara -   - 6/10-18 21:20 -


Rune Johansson

Svar till Martin.

Mycket viktigt påpekande ang ekonomin och de nu snabbt stigande räntorna. Vi sitter alla på en krutdurk som nu kan explodera vilken dag som helst.

Svara -   - 6/10-18 23:52 -


Niklas Jönsson

Svar till AnnMarie.

svar till Ann Marie Om det skulle dröja då är det helt okej för min del ändå för jag kommer alltid att hålla mig till Jesus i vilket fall som helst oavsett när han än kommer, men om det nu är besvärligt för dig att jag skriver att Jesus Snart kommer tillbaka 3 gånger på en timme så låt då bli och läs det då, det är inget tvång för någon att läsa men mycket talar för att han snart kommer tillbaka se bara på det falska fredsavtalet mellan Israel och Arabvärlden som snart är på gång det har ju aldrig hänt förut vad jag vet och varför håller Ryssland ständigt på med sina militär övningar om dom inte har siktet inställt på något alldeles särskilt! Så om du hade varit lika insatt i världs händelserna som jag är då hade du förstått varför jag skriver det 3 gånger.Men det är helt ok ändå för min del Ann-Marie.

Svara -   - 7/10-18 02:03 -


JL

Svar till Lasse.

Hej Lasse!

Jag tycker lika mycket om dig som du gör om mig.

Svara -   - 7/10-18 08:32 -


JL

Svar till Niklas Jönsson.

"snart tvingar FN på oss annat också oavsett om vi vill ha det eller ej,chippet i handen eller i pannan"

Vad de flesta inte förstår är att detta är chipet. De tvingar på oss islam. Den som hjälper islam till makten har chippet på handen. Den som konverterar har det på pannan. Vi står inför ett gigantiskt krig där vi har de två odjuren sida vid sida(islam och kommunismen) dessa är allierade emot kristendomen. Ve den kristne som hjälpt odjuret till makten. Ve den kristne som deltagit i folkmordet emot sina egna.

Svara -   - 7/10-18 08:38 -


Mikael

Positive thinking

Tänk nu kommer missionsfältet hit o man behöver inte skicka svindyra missionärer långt bort åt skogen.Bra även för kyrkans ständigt ansträngda ekonomi.Missionsfältet är utanför din dörr nu,så det är bara att börja!Tänk positivt o dessutom lyser solen idag.

Svara -   - 7/10-18 10:54 -


Bengt

Antikrist kan mycket väl komma från fn

Svara -   - 7/10-18 11:01 -


Calle

USA kan nog stoppa förslaget med sin veto rätt, kanske även Ryssland och Kina hänger på.

Svara -   - 7/10-18 11:52 -


Bengt

Det vore verkligen underbart

Svara -   - 7/10-18 12:27 -


Karin Andersson

Vi som hör till Guds rike och INTE världen ska inte dras med i den våg av fruktan som sveper över jorden. Vi är inte här för vår egen skull, vi är tjänare och sändebud för Guds rike. När vi börjar försöka städa upp i världen och vinna människor för höger eller vänsterpolitik förlorar vi Guds kraft i evangeliet. Vi är varken salt eller ljus och duger inget till. Världens kraft att bedra är stark och det blir en surdeg som förblindar och föder hat och död, jag talar av egen erfarenhet. Vi vet att världen går mot sin undergång, det står skrivet vad som kommer att ske. Det finns ingen räddning för världen, bara UR världen.

Vi kan se och tyda många av tidens tecken, men det betyder inte att vi ska gå in under världens tankesätt. Fruktan är just nu den största drivkraften för världens människor, ingen god frukt kommer av låta sig styras av det. Man känner sig hotad och i behov av att försvara sig. Vi som är födda på nytt in i Guds rike, har Skaparen till vår Far och behöver inte vara rädda för något annat än att förlora vår tro. Vår kamp är ALDRIG mot kött och blod, människor är inte ett hot. Vi ska älska våra fiender och be för dem som förföljer oss. Det är inte tomma ord, det är en enorm befrielse att släppa taget och lita på att Hans nåd räcker.

Att förvänta sig rättvisa i världen är meningslöst och leder till frustration. Vi har vår frid i Jesus, I världen lider vi betryck, men vi kan vara vid gott mod för han har övervunnit världen. Man ska inte bli bedragen av allehanda åsikter som kan verka intressanta så att man tappar enkelheten i tron. 1 Kor 1:20-21 Var är de visa? Var är de skriftlärda? Var är den här världens debattörer? Har inte Gud gjort den här världens visdom till dårskap? När världen inte genom sin visdom lärde känna Gud i hans vishet, beslöt Gud att frälsa dem som tror.

Karin A

Svara -   - 7/10-18 14:25 -


Bengt

Muslimerna drivs väl av.en ständig fruktan

Många av.dom i alla fall

Svara -   - 7/10-18 15:07 -


JL

Svar till Karin Andersson.

Karin vi har ett uppdrag. Det är att göra folk till Jesu lärjungar. Tyvärr har det gått helt snett på grund utav att den kristendom vi haft, inte hållit Gud helig. Jag föreslår att du börjar hålla Gud helig och därmed upprättar det första budet.

Svara -   - 7/10-18 15:48 -


Tessy

Borde inte ett land som Sverige vara ”välsignat”, då vi sticker ut nämnvärt i förhållande till våra grannländer och även i övriga Europa vad gäller mottagande av både flyktingar och migranter?

Vad har frukten blivit av den fullkomligt makalösa invandringen på senare år till Sverige? Vad har vi fått för vår givmildhet?

Ett litet axplock nedan:

Bestialisk terrorattack i Stockholm där b la barn blev slaktade, brutalt Knivmord av mor och son handlandes på Ikea, mord av ung kvinna på hvbhem, mordförsök (kniv)på Polis av ensamkommande som visade sig vara 25, Gruppvåldtäkter i en enorm omfattning på senare år (som bidragit till ökad otrygghet hos tjejer och kvinnor), allt från små barn till tonåriga flickor i ”utsatta skolor” blir kallade fula könsord dagligen, hänsynslösa rån av äldre i hemmet, skjutningar i stort sett dagligen, vårdpersonal som tvingas bära larm och blir hotade till livet, butiksägare som får kalla till livvakter för att personalen ska få känna trygghet mot gäng som hotar personal och vandaliserar butiker, bilbränder, hedersförtryck, moralpoliser som förbjuder tjejer i sk utsatta områden att inte bära kjol , moskébyggen och böneutrop, oprovocerat våld på gator, stenkastning mot brandkår, ambulanser och poliser, hänsynslösa rån på öppen gata av både barn och vuxna äldre m.m, m.m.

Kanske borde se saker och ting lite mer positivt - jag bor ju trots allt i ett tryggt litet område - men vad hjälper det när övriga Sverige ser ut som det gör....

Gode Gud- hjälp oss!!

Svara -   - 7/10-18 15:50 -


Niklas Jönsson

Svar till Bengt.

svar till Bengt: Även om många säger att antikrist först ska dyka upp i något europeiskt land och till en början och ta makten i Bryssel så ska han till slut få makten över hela världen men samtidigt tror jag knappast att Israel skulle låta någon skriva på ett falskt fredsavtal med någon ledare från Europa som Israel i praktiken redan innan vet är fientligt inställda till Israel,så det skulle inte förvåna mig om det skulle vara någon från USA/FN som Israel och Netanjahu tror helhjärtat på, men som dom sen upptäcker att det inte var den Messias som dom hade hoppats på och då bryter det falska fredsavtalet som sen resulterar i att antikrist startar sitt egna krig mot Israel med alla världens länder vända mot Israel 3:dje världskriget och då har alla frälsta firat bröllopet i himlen när det ska starta.

Svara -   - 7/10-18 16:21 -


Mikael W

Svar till Karin Andersson.

Amen, amen, amen Karin A

Bara i namnet Jesus finns en oerhörd kraft att hämta för alla Kristna

Svara -   - 7/10-18 16:30 -


Lasse

Svar till JL.

Då tycker vi om varandra 💝Jag tycker bra om dig JL 💝 för mig är 1budet viktigast Gud är helig💖 tänk på Elia och baal profeterna där Gud visade Vem Han ÄR 😍 så Gud förgör säkert de falska profeterna i Sverige 😶

Svara -   - 7/10-18 18:00 -


Alf

Ja det är mycket tvivelaktiga saker som kommer från FN. Ta bara det här med att man ställde barnens rätt till utbildning (obligatorisk) mot föräldrars rätt att välja utbildning för sina barn. Ett listigt sätt att försvaga familjen på och utöva påverkan på barnen. Familjens rätt är det tyst om. "Vi veta att vi äro av Gud, och att hela världen är i den ondes våld." - 1 Johannesbrevet 5:19

Svara -   - 8/10-18 17:38 -


Anna Ivar

Svar till Niklas Jönsson.

Vi ska vara beredda att säga "nej" när de försöker påvinga oss lojalitet med antikrists märke på handen eller pannan. Chipet som många redan låtit operera in i handen är ett test för att sedan tvinga fram att alla små och stora inte ska kunna köpa eller sälja utan märket. (Enl. Uppenbarelseboken) Man skyller på allt möjligt och skrämmer för brottsligheten är så stor så det blir säkrare med ett chip för att först få folk att frivilligt ta det.

Läste eller hörde för några år sedan att de tänkt börja chipa nyfödda i Europa. (Tyvärr har jag inte fått fram info igen)

Vi ber att få ledas varje stund och vara förberedda genom att Ordet får vägleda i allt. Leva i fred med alla så långt det beror på oss.

"Som vår dag är kraft skall vi få det har Gud lovat ge oss ändå. Ljus på vår vandring hjälp i var strid. Det har han lovat nu och all tid." (Sången finns på Youtube)

Svara -   - 8/10-18 20:10 -


Niklas Jönsson

svar till Anna Ivar Det skulle inte alls förvåna mig om dom börjar med det i Europa för i USA ska det ju bli lag på att alla måste ha ett märke på handen eller i pannan oklart vilket år dom tänker att införa det men det lär ju inte dröja många år till kanske när dom byggt den där muren mot Mexico!?

Svara -   - 8/10-18 21:31 -


Roger T. W.

Svar till Calle.

Förslaget ligger i generalförsamlingen. Där finns ingen vetorätt. Det är inte bindande, men kan göras bindande i riksdagen eller EU.

Svara -   - 8/10-18 21:42 -


Fredrik Fregoran Göransson

Att vi röstar på sd är inte märkvärdig eftersom folket vaknar globalister är desperat vill påverka men det är svårt påverka eftersom det har fungerat lång tid nu är krafter krockar med tid rum plats tidslinje detta är global uppvaknade för folket onda inser det fungerar inte så dom försöker men vi vaknar hålla på att dra från onda skydda mot dom från synden vi ska undvika äta kunskapens träd från onda

Svara -   - 9/10-18 01:20 -


Ewa

vad händer om bankerna vill ha dina skulder betalda imorgon ?

Svara -   - 2/11-18 20:13 -


Jessica

Svar till bo svensson.

Det finns kristna som fortfarande tror att detta är Guds vilja, men jag tror de blir färre och färre, när man ser konsekvenserna!

Det är väldigt tyst ifrån de 380 pastorerna! Många tycker att en ursäkt vore på sin plats, och att de borde skämmas!

Svara -   - 2/11-18 23:12 -


AnnMarie

Svar till Jessica.

De är pastorer och agerar med strutsmentalitet (huvudet i sanden)i en mycket allvarlig sak de försökt pådyvlat oss kristna.

Jag har numera svårt att se dem som trosyskon.Är jag ensam om detta?

Svara -   - 3/11-18 08:40 -


JL

Svar till AnnMarie.

Om de har odjurets märke på handen, är de inte dina trossyskon. Bibeln är tydlig, det är lika illa att hjälpa odjuret till makten som att konvertera. Ganska logiskt egentligen, för på frukten känner du trädet.

Det hela är mycket sorgligt. Att vilja så mycket åt ett håll, att vara så ivriga, så pålästa i kring bibeln, men inte kunna hålla första budet. För jag utgår ifrån att inte alla är äkta förrädare, utan bara missade det viktigaste av allt. Kärleken till Gud. För dem blev ju bibeln bara en lagbok, en samling regler.
Ni kan förvänta er att de kommer förfölja er, de kommer ta odjurets parti framöver precis som tidigare. De kommer förtala er, de kommer frysa ut er, de kommer blänga åt er. Men till odjuret kommer de smila och komma med gåvor. För på frukten känner du trädet.

Svara -   - 3/11-18 11:25 -


AnnMarie

Svar till JL.

Dessvärre har du rätt JL ocg att läsa bibeln endast som en lagbok är för mig obegripligt!

Svara -   - 3/11-18 11:32 -


Katrina

År 2006 talade den libyska diktatorn Muammar Gaddafi att islam skulle erövra Europa utan att skjuta ett skott.

Han kanske hade rätt i viss del ifall vi inte gör nått åt det.

Svara -   - 3/11-18 13:21 -


Katrina

Svar till Ewa.

Det räcker med att höja räntan till 14-15% då får kanske 2/3 problem.

Svara -   - 3/11-18 14:35 -


JL

Svar till Katrina.

Katarina, vad många kanske missar, är att det är noga planerat. Nästan hela den kristna världen är belånad till taket. Det finns dock vissa undantag som östeuropa, där inte globalisterna fått greppet.

Globalisterna har alltså mixtrat för att få fram detta scenario. Det finns två skäl till detta. Det första är att de stjäl pengarna från urbefolkningen. Därtill bli kristna slavar till lånen och lätta att manövrera och manipulera. Det enda de behöver göra nu är att höja räntan, sedan kan inte Svenskarna med flera inte betala och får gå från hus och mark. Det som var de kristna barnens livmoder är borttagen. Därefter kan islam och globalisterna ta över. Ren stöld alltså. Och vi pratar nästan om hela den kristna världen. Norge, Holland, Australien, Sverige osv. Det är ett utrotningskrig emot kristna som pågår. På alla fronter. Jag utgår ifrån att det blir inbördeskrig i nästan hela den kristna världen, precis som det står i bibeln.

Svara -   - 3/11-18 15:52 -


Katrina

Svar till JL.

Håller med dig. Tyvärr ser det ut så, och folket sover eller kanske skulle jag säga att det är fel informerade om verkligheten.

Svara -   - 3/11-18 16:01 -


David Ström

Som folk så har vi blivit dekadenta och ignoranta. Lite grann som när Pelle ropar på vargen men ingen lyssnar eller orkar bry sig. Den svenska politiska och kulturella eliten vill ju gärna näpsa andra med sitt förstånd och sin högstående värdegrund. "Högmod går före fall. Ditt hjärtas övermod har bedragit dig, där du sitter ibland bergsklyftorna i den höga boning och säger i ditt hjärta: »Vem kan störta mig ned till jorden?" Vi kristna som inte bryr oss ett dyft om folkmordet på yatzider i Irak. Vi bryr oss inte heller om att så många kristna blir dödade för sin tro världen runt. Olycka drabbar bara andra. Khadaffi i Libyen varnade Europa. Om ni störtar mig så kommer islams port till Europa att stå öppen. Varför var vi med och stödde statskuppen genom att tvinga Khadaffis jaktflyg kvar på marken? Kristna i Sverige tror sig gå torrskodda igenom alla värdens stormar. Blir det jobbigt för oss högstående svenskar så kommer uppryckandet som på beställning. Jag tycker att det verkar vara rätt så osannolikt. Nu är det ju rätt så tydligt att Europas ledare gärna ser en utveckling där även Europas kristna ges möjlighet att bli martyrer. Är detta Guds vilja eller bara en konsekvens att folket lämnat Gud kan man undra.

Svara -   - 3/11-18 22:01 -


JL

Svar till David Ström.

Är detta Guds vilja eller bara en konsekvens att folket lämnat Gud kan man undra.
Det är en konsekvens av att vi inte höll det första budet. Vi har släppt in andra gudar jämte oss, många kristna är ju till och med glada när vi bryter det första budet. Lets face it. Kristendom är rasistisk i och med att vår Gud vill ha ensamrätt. Det går inte ihop med den globalistiska agendan, därför har människor på eget bevåg ändrat det första budet till något helt annat. Så man kan stå med ett ben i det antikristna riket och med ett ben kyrkan.
Polen och Ungern är ju inte populära hos globalisterna. Med det sagt, så är väl de mer kristna än de flesta andra länder.

Svara -   - 4/11-18 08:34 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?I lalo lepo mea unscriptural

I lalo lepo mea unscriptural

Inā 'o ka Baibala Hemolele e heluhelu, e hiki maopopo ike i ka honua nei a puni. Inā ma ka honua mea,ʻaʻole poepoe laila, o Iesu, e ua lawe loa kuhihewa ia ia i olelo mai ia ia i nā lā a me ka pō, ma ka Honua, ka wā āna i lawe mai ai i ka hale a pau i ka hoolaia e ka lani.

4

Läs allt!


New DVD! Nīnau a me nā pane e pili ana i ka hopena manawa a me kona hanana

By Holger Nilsson 

New DVD!  Nīnau a me nā pane e pili ana i ka hopena manawa

Oe kēia manawa i ka manawa e komo 'ana i loko o kēia hou DVD e pili ana i ka hopena-manawa hanana.

5

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Un makemake i ka global aupuni i loko o 12 makahiki

By Mikael Walfridsson 

Papahana 2030 - un makemake i ka global aupuni i loko o 12 makahiki

Wolfgang Ishinger: "He noho i loko o ka manawa ma ka hoʻonohonoho 'honua mea collapses pono manawa. Ma keia holo UOAAaOON a pau, e ike i ka mamao o ka mea hiki ke hele. Aia He He pono no ka global aupuni. "

25

Läs allt!


Profetisk video: Jag var sjuk och i fängelse men ni besökte mig inte

Då jag sitter och pratar i min livesändning börjar jag plötsligt talar om sånt som jag inte hade en tanke på innan. Jag tror att detta är ett budskap från Gud till oss idag.

0

Läs allt!


Day nīnauele Christer Åberg ma kipi theories

Day nīnauele Christer Åberg ma kipi theories

Ka nupepa Day. 

Ka nūpepa i ka lā i ma Ionatana Sverker nīnauele mai iaʻu a me kekahi mau mea e ae ma kipi theories, a i ka paaʻeono 'aoʻao loa elaborated' atikala.

17

Läs allt!


Ka mua alahouana

Christer Åberg a Reine Jonsson nā kūkākūkā olelo o ke ala mua ana ma Nässjö kaiaulu Radio.

1

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

104

Läs allt!


I hanaia e hana e kū ma hope o ka hula a me ka papa Yoga?

By Holger Nilsson 

I hanaia e hana e kū ma hope o ke aʻo a me ka papa hula ma ka Yoga?

E pili ana i palapala, kā lākou mau hōʻike e like keia: "Bilda no Church a me Society, me ka pōkole palapala palapala, mamua kapa ole-conformist hoʻonaʻauao 'ē aʻe, o kekahi o Kuekene ka umi mahele."

44

Läs allt!


Den Falske Profeten - Mikael Walfridsson

Varg i fårakläder.

Upp 12:18 – Och draken stod på sanden vid havet.

10

Läs allt!


16 E Bible Verses e pili ana i ka loaa ana o Iesu no ke ola

loaa mai la o Iesu

Here I helu Bible Verses mau me a pau i pili ana i ka loaa ia Iesu. Aia nō hou palapala hemolele e pili ana i keia mea aʻu i ole maʻaneʻi. A me ka hōʻike a pau o kēia mau Verses ia oe eʻae mai la o Iesu!

0

Läs allt!


Pictures, mai koʻu wā kamaliʻi - Christer Åberg

Kupaianaha nā kiʻi o Christer Åberg me ke keiki! 

Christer Åberg pana i ka bipi

Ua pana mai iaʻu i ka bipi wahine a me ka pahu pahupaʻiwikiō ma ka aina aʻu i nui mai. I Laki aahu laau clogs a me nā malihini kapa.

7

Läs allt!


Parishes hoʻolauleʻa Halloween me zombies a me ka haa ana kino iwi

By Mikael Walfridsson 

Halloween ma ka ekalesia

Halloween mea he loa occult a me ka pouli i waha i ka mea i ka Haku, e hana ai. Ke kiʻi mea, mai ke anaina kanaka i loko o ka United States, a amazingly koho, e haalele i ka Halloween theme like i loko o ka Ahaolelo.

24

Läs allt!


Porn waikiki - I?

Christer Åberg Ua loaa i kaili wale e-eke leta i ka mea makemake i ka heʻe nalu ma porn. 

19

Läs allt!


Na hua'ōlelo i makemake - Part He umikumamaono kona mau

Christer Åberg he umi makahiki

Au i hai mua oe i au i i ike maopopo nui e pili ana i koʻu mau kaʻao. He aha koʻu mau mākua i a me ka kāʻei kua ka mea, i mai,ʻaʻole au iʻike. Ia manawa, au loaa, e hālāwai me koʻu makuahine i hai mai iaʻu, ua he uuku koke, me ka hele, e kaʻu mau kupuna ka mea nona i loko o ka Mission ekalesia, akā, ka mea nani ia mea, ma hope loa aku la no mai. 

5

Läs allt!


Elua wahahee kuleana i ka Koran a me Hoʻomana Mohameka ka nānā 'ana i ko lākou hilinaʻi ana ma

Reader Mail ma nils

Hoʻomana Mohameka kuleana i ka mea, ua iho mai la lakou mai o Aberahama ma o Isemaela, a ua Muhammad, e like Aberahama ke hoʻomaopopo iho i ia he mea wale kekahi i ke Akua, Allah!

3

Läs allt!


Homophobes i emi akamai kuleana noiʻi

Homophobes haʻahaʻa IQ

Picture: Nyheter24. 

Nyheter24 manao noa ai kanaka homosexuality poʻe kū'ē wale no ka mea, koi ka mea, ua emi akamai ma mua o nā kanaka. 

12

Läs allt!


Ke atheist ka poe i hele mai i mea ole

By Holger Nilsson

Ka hele ana hoʻomau - Simona Ådahl

E heluhelu i ka mea kupaianaha hanana no a ka atheist, a me kona hōʻole la i mea ole.

1

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Lööf mea, e kali

Annie Lööf mea, e kali

Picture: Aftonbladet. 

manawa Manuela Norlén manao, e lawe i ka oiʻeleu kūlana ma ke aupuni ho okumu, a, e noiʻi anaʻehā aupuni koho. Pela ka hana mea a ianoiyuaa a hikiʻole ke centerpartieldaren Annie Lööf like i ua nūnē nui na lākou.

8

Läs allt!


Stefan Löfven i hele pu ole e hana i kekahi aupuni

Stefan Löfven i hele pu ole e hana i kekahi aupuni

Picture: Aftonbladet. 

Stefan Löfven i hele pu ole e hana i kekahi aupuni. Ua ka huakaʻi manawa i Center Party alakaʻi Annie Lööf?

8

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Kūʻiʻo e pili ana i Halloween

Reader Mail ma Sigvard Kane

Ke kui i loko o ke keiki

"No ia mea ke pehea e pepehi, kupuna wahine, makua, pōkiʻi, hoa makemake nana e like ina e hoi aku, mai ka make me Hemolele, kino iwi a me na daimonio!"

8

Läs allt!


Ua pana pua aku umikumamakahi Iudaio e make i loko o ka hale hālāwai i loko o ka United States

Iudaio gunned ma ka halehalawai

Picture: svt.se.

Ua pana pua aku i ka make, a me ka Iudaio Poaono i loko o ka halehalawai i loko o ka United States ma ka Lone poe la. He hooho, "poe Iudaio a pau e make ai o" a me nā Anati-Semitic slogans ka wā āna i hehi ai, a hoʻomaka pana a puni ia.

2

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 46, tisdag 13 november 2018 kl. 00:27

Jesus söker: Kristian, Krister!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Ekalesia apono 'Muslim pule

Muslim e noi ana i ka ekalesia

Picture: Day. 

Ano ka mea, ua maoli pū kekahi,ʻaʻohe! I ka lā aʻu i heluhelu i Saronförsamlingen ma Gothenburg o kekahi o na ekalesia e ae Muslim pule i loko o ka ekalesia pā.

44

Läs allt!


Senaste kommentarer


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Lööf 'ano apau loa i ke aupuni?

Annie Lööf 'ano apau loa i ke aupuni?

Picture: Aftonbladet. 

E Annie Lööf Kuhina Nui Kuhina, au e mau loa e hoomaopopoia ana aia no he ano o ka waiwai i loko o ke kāʻei kua i ka pāʻana a me ka ua ia i? Oaony a malalo o ko lakou.

41

Läs allt!


Time hoailona: Youtube, hele akula ia i loko o ke ao nei

By Mikael Walfridsson 

Time hoailona: Youtube, hele akula ia i loko o ke ao nei

A i ka wā e pani ihola ma hope, e pani iho YouTube no ka mea a pau ao ka heluna kanaka i kekahi manawa hoʻokahi, no laila, e'ōlelo mai iaʻu i ka mākou e ana ma ke alanui, e noho i ka global communicative'ōnaehana ma a mākou ke ho ololi a hikiʻaneʻane pau kanaka ma ka honua nei kekahi a me na ia manawa.

5

Läs allt!


Ekolu kiʻi o Iesu ma ke Kauoha Kahiko

Reader Mail ma Leif Boman 

Me ko mākou mau maka makaʻala ma luna o Iesu e like me ia (Heb 12) kahea aku nei oia no, laila, a mao ae ai na mea he nui o nā moʻolelo kauoha kahiko a me ka Uhane o ka kōkua.

5

Läs allt!


88 kekona maikai kūkala nūhou

Reader Mail ma David B

I ka olelo maikai. 

7

Läs allt!


Trinity wehewehe i loko o ka loa mea ala

Christer Åberg wehewehe i loko o ka loa na mea ala, i ka Trinity, a ke Akua hoouna ana i kana Keiki i ke ao nei, ka mea i huli hoouna mai i ka Uhane Hemolele.

4

Läs allt!


i ka wa e ohi ai

By Tage Bergman 

i ka wa e ohi ai

Tage Bergman kaʻana hana hoihoi manaʻo e pili ana i kaʻokoʻa ka ohi manawa i ke ike ma ka Baibala. Mau ohi ai manawa e kamailio ana i ka mea ia manawa, i ka wa mākou ke kali ana i ka rapture o ka Ahaolelo e wahi.

8

Läs allt!


hua mua

By Tage Bergman 

hua mua

I ka wā e ka rapture? E ka mea e mua ma hope o ka pilikia paha? He nui nā manaʻo e pili ana ia, a me nā manaʻo OAOOUIEeE kaiāulu. Mākou e hoʻi hou, a hou i ka palapala hemolele i na mea he nui he pilikia i maopopo. Ma ia pōʻaiapili, ua hiki ke nana i ka waiwai e nānā ai o ka Baibala i ke kumuhana, a haawi i ka maopopo pane. Mākou e i maopopo i ka hoʻokumu paʻaʻana o ka wānana olelo laila, hiki maopopo pono mākou i ka oi ole, e hoakaka mai ke ano pōʻaiapili.

3

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Māhū hooki kui pamaloo,

Bell

Ke Māhū mua SVT profile Mai Pekka Heino hiʻona no ana hoʻopiʻii ku ana ringing ekalesia bele ma Kungsholmen ma Stockholm. 

0

Läs allt!


Ke rapture, ka Antichrist a me ka Great poino, ka oluolu, e ike ina manaoio oe i loko o ka Baibala

pii ana

Ka poe i i, e mau e hele aku i keia, e hiki ke hana ia anywhere'ē aʻe, akā,ʻaʻoleʻaneʻi ma Apg29. Iʻae i iho agendas a ole nä ÿale e na manao ku e o Apg29!

20

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 451 365 762 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 007 bloggartiklar, 91 551 kommentarer och 59 758 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp