Surfar nu: 961 www.apg29.nu


Madonna uppträder i Eurovision i Israel

Madonna uppträder i Eurovision i Israel

Bild: haaretz.com. 

Den amerikanska artisten Madonna ska uppträda under Eurovision song contest i Tel Aviv, Israel. Det blir den fjärde gången hon spelar i Israel

Den israeliska dagstidningen Haaretz skriver att Madonna, 60, ska medverka i finalen av Eurovision song contest som hålls i Tel Aviv, Israel, i maj.

10 miljoner kronor

Madonna, som har kostat drygt 10 miljoner kronor, äntrar scenen med 160 personer för att uppträda med två låtar, varav en är helt ny.

Gästframträdandet blir den fjärde gången som Madonna spelar i Israel. Personligen tycker jag att det ser konstigt ut på bilden här ovan. Varför måste en del artister uppträda så lösaktigt? 

Världens gay-huvudstad

Vi ska välsigna Israel, men det tål att påminnas om att Tel Aviv, som Eurovision finalen ska hållas i, brukar kallas för världens gay-huvudstad.

Låt oss be för Israel och dess människor att de ska ta emot Jesus så att de blir frälsta!

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades tisdag 9 april 2019 00:49 | #madonna #israel #eurovision #tel aviv #gay-huvudstad | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

45 kommentarer

Björn 9/4-2019, 03:28

Hon har ju ALLTID gjort anspelningar på sex. Hela hon är ju så full av lustans, det kan ju ingen ta miste på. Tyvärr så är det alltför många artister som gör det. Men om man kan sjunga riktigt bra så behöver man inte göra några såna anspelningar, se på Celine Dion t.ex. Hon klär sig aldrig på nåt vulgärt vis vad jag har sett i varje fall.

Svara


Björn 9/4-2019, 03:32

Kom och tänka på en sak nu. Tänk när Per Oscarsson klädde av sig och stod i bara kalsongerna i Hylands Hörna år 1966. Det blev ju fullständig folkstorm då. Varenda kvällstidning va slut. Och nyheten spreds till USA också. Det va en jättestor grej då. Och det är ju inte så länge sen ändå. Och idag är det ju knappt nån som skulle reagera på nåt liknande😊

Svara


Björn 9/4-2019, 03:34

lustans ande skulle de ju stått om Madonna 😊

Svara


Leif 9/4-2019, 07:00

Madonna har ju haft någonting med det mystiska kabbalah att göra har jag väldigt vagt för mig, så det kanske inte är någon slump att just hon kommer att vara med när det handlar om Israel...

Svara


SAS 9/4-2019, 08:53

Vi ska be och välsigna Israel. Men för den skullen ska vi inte som Kristna välsigna det onda som Judarna gör. Även Juden måste gå via korset och inga omvägar. Det finns en hel del kristna som gör Israel till en avgud och det är inte så Gud har tänkt det ska vara..
Utkorelsens hemlighet
25 Bröder, jag vill att ni ska känna till denna hemlighet så att ni inte har för höga tankar om er själva: förhärdelse har drabbat en del av Israel, och så ska det förbli till dess att hedningarna i fullt antal har kommit in. 26 Och det är så hela Israel ska bli frälst, som det står skrivet: Från Sion ska Frälsaren komma och ta bort ogudaktighet från Jakob. 27 Och detta är mitt förbund med dem, när jag tar bort deras synder.
28 När det gäller evangeliet är de fiender för er skull, men när det gäller utkorelsen är de älskade för fädernas skull, 29 för Gud ångrar inte sina gåvor och sin kallelse. 30 Förr var ni olydiga mot Gud, men nu har ni fått barmhärtighet genom deras olydnad. 31 Så har nu också de varit olydiga, för att sedan få barmhärtighet genom den barmhärtighet som ni har fått. 32 Gud har gjort alla till fångar under olydnaden för att sedan förbarma sig över alla.

Svara


AnnMarie 9/4-2019, 09:00

Svar till SAS.

Slutklämmen, vers 32 är intressant på ett särskilt vis.

Svara


SAS 9/4-2019, 09:07

Ja AnnMarie jag tänkte med på det har inte tänkt på det tidigare🙂. Guds förbarmade är stort över de som vill omvända sig till Jesus Kristus vår frälsare, de som inte vill omvända sig drabbas av Guds vrede.

Svara


David 9/4-2019, 10:52

svar till Bertil Rosenius Grymt!

Svara


Leif 9/4-2019, 10:56

Svar till AnnMarie.

Javisst är slutklämmen speciell alldeles som SAS också sa, förbarmande för alla dem som bad Gud om nåd och tog emot Jesus Kristus!

Svara


Jessica 9/4-2019, 15:39

Svar till Björn.

Man är så trött på artister som ständigt anspelar på sex. Det är befriande med sångerskor som sätter sången i centrum, inte urringningen! Tyvärr finns det även sångerskor som säger sig vara kristna, som är minst lika utmanande.

Svara


Stefan Jonasson 9/4-2019, 15:56

Burka och tagel skjorta!

Svara


Joel 9/4-2019, 16:49

Tänk vad lik fariséer ni är, dom reagerade också starkt och negativt på syndare, speciellt på Jesus som umgicks med dom. Har ni redan glömt eran egen skit och orenhet, tänk så olik Jesus, kristna kan vara.

Svara


Jessica 9/4-2019, 17:17

Svar till Stefan Jonasson .

Det finns många fantastiska sångerskor som varken använder burka eller tagelskjorta. Inte heller utmanande kläder. Som sätter sången i centrum. Som har sån fantastisk röst och utstrålning utan sexanspelningar, tex Louise Hoffsten, Cajsa-Stina Åkerström.

Svara


Stefan Jonasson 9/4-2019, 17:32

Det var ett litet skoj.... Det sexuella ligger i betraktarens öga....

Svara


Leif 9/4-2019, 18:13

Svar till Joel.

Jesus älskar syndare, men inte det syndiga de håller på med. Du behöver lära dig se skillnaden på det Joel!

Jesus hatar Madonnas utmanande och vidriga sätt, men älskar henne ändå. Gud vill att hon omvänder sig från det elände hon har hållit på med under alla år, och blir frälst. Gud vill att hon vänder sig till Jesus istället för alla de onda makter hon idag tillber. Jesus vill alltså rädda henne trots allt ont hon fortfarande håller på med, och det är också så vi kristna ser på Madonna fast du vänder på det och kallar det för fariseism. Det är inte fariseism att hata synden utan ett Guds sinnelag, försök att inse det Joel...

Svara


Stefan Jonasson 9/4-2019, 18:14

Louise hofsten är bra.. Blues!

Svara


Joel 9/4-2019, 18:34

Svar till Leif.

Hon blir ju hackkyckling av Kristina som tycker att de är så rena. Så gjorde aldrig Jesus. Han blev först, vän sedan kan man prata livsstil.

Svara


bo svensson 9/4-2019, 19:06

MAN KAN INTE VÄN MED SYDEN..
FRUKTA GUD OCH FLY DET ONDA.
UPP 2-15-17.

Svara


AnnMarie 9/4-2019, 19:37

Svar till bo svensson.

Hur som helst så umgicks ju Jesus med publika er och syndare vilket fariséerna ondgjorde sig över !

Svara


Joel 9/4-2019, 19:42

Svar till bo svensson.

Ja absolut. Men vi behöver komma ihåg att synd finns oss alla och jag har aldrig mött den här dömande attityden hos den Helige Anden som jag ser att en del kristna har, men det är väl också en slags svaghet, som en del av oss brottas med.

Svara


Alf 9/4-2019, 19:46

Svar till Björn.

Sök på celinununu för att se Celine Dions sjuka kläder för barn.

Annars tycker jag det är lite onödigt att posta sådana här bilder, många män har problem med lust, finns tillräckligt med frestelser som det är.

Svara


Joel 9/4-2019, 20:09

Gud kan använda vem han vill till och med Madonna för sina syften men det är kanske svårt för många att tro.

Svara


AnnMarie 9/4-2019, 20:11

Svar till Alf.

Vad är det för bilder som inte borde postas??

Svara


Björn 9/4-2019, 20:32

Svar till AnnMarie.

Det va nog bilden på Madonna han menade.

Svara


Leif 9/4-2019, 20:44

Svar till Joel.

Det är ju faktiskt så att Madonna själv utmanat Gud under alla år genom sitt sätt att bete sig. Det vet hon mycket väl om eftersom hon ändå är uppväxt inom katolska kretsar. Hon vet mycket väl att sexuell lättja är något som Gud hatar och det här har hon verkligen inte dolt under sina år.

Sen kanske det bakom allt kändisskap och som den sexikon hon valt att bli ändå finns en sökare, det vet jag inte? Men hon har med all säkerhet vilselett stora massor av människor mot fördärv genom det hon hittills har gjort.

Hon har tydligen lämnat kabbalah och mystiscismen sen några år tillbaks och ansökt om att vara med i någon katolsk grupp som kallar sig för Opus dei. Nu vet jag alltså inte om det är så eller ej, och det spelar ju heller ingen roll om man söker rättfärdighet i olika religiösa tillhörigheter eftersom det inte är någon tillhörighet till grupper som räddar någon människa från evigt fördärv, nej!

Det enda som kan rädda en människa och i detta fall då Madonna, det är om hon öppet inför Jesus och hela världen ber om ursäkt för allt elände hon ställt till med genom åren om jag överhuvudtaget skall kunna tro på en ljus framtid för henne. Må Gud få henne förvandlad ifrån den mörkrets tjänarinna hon just nuvarande är till att istället bli en ödmjuk och ren Jesu Kristi lärjunge!

Madonna känner absolut till allt detta, så det är helt upp till henne att på allvar snart säga nej till synd och elände och istället säga ja till Jesus förrän det blir försent...

Svara


”Filosofen” 9/4-2019, 20:49

Det är mycket viktigt att välsigna och be för Israel! Inte för att de är värda mer än något annat folk, nej! Men för att de är hans älskade för fädernas skull! (patriarkerna Abraham, Isak och Jakob) Herren säger att han gör allt för sitt utkorade och utvalda folk? Men i Jeremia kan vi läsa varför han gör det! För sitt namns skull! Jer.31 Och det är viktigt för oss att förstå vissa grundläggande fakta när det gäller Israel. Israel är i förbund med Gud! Och vi kristna (hedningar) har blivit inympade i det äkta Olivträdet! Frälsningen kommer från judarna. Guds ord, bibeln har lagts på judarna att föra vidare genom historien. Från generation till generation. Jesus är judarnas konung, Messias och är också vår frälsare, Herre och konung! Och vi får inte glömma att Abrahams välsignelse är våran välsignelse i Jesus Kristus. Herren skall göra ”ett av de båda” i Kristus Jesus! Så när du och jag välsignar Israel, så välsignar vi allt det som Herren har och vill göra både med Israel och med Församlingen! En sak som vi ofta inte tänker på är att Guds förbund med Israel är dubbelt dvs de har både välsignelsen och förbannelsen över sina liv, mer än något annat folkslag?

Förbundets 2 sidor! Israel har som inget annat folk fått utstå så mycket lidande, bedrövelse och hat från mänskligheten. Satan själv har gjort alt för att via folkslag, religioner, bedrägerier och lögner mm försökt att utplåna och förinta detta folk och land, Israel. Varför?För att inte profetiorna skall uppfyllas dvs att Jesus, judarnas konung skall komma tillbaka till Israel och Jerusalem för att upprätta Riket! Och Satan själv skall fängslas. Och Antikrist och Den falske profeten (den falska religionen) skall förgöras! Därför ser vi idag så mycket hat, lögner och falskspel när det gäller landet Israel, folket judarna och staden Jerusalem! Djävulen gör allt för att Israel inte skall få ha sitt eget land och Jerusalem som sin egen huvudstad! För då vet han att hans tid är kort och mycket nära! Vi måste ha denna grundförståelse för att kunna göra rätt beslut dvs att välsigna Israel!! De har fått lida så mycket genom historien pga av sitt förbund med Gud! Den andra sidan av förbundet är Välsignelsen! Det är ju mycket märkligt att detta folk är så framgångsrikt på många sätt! Israel är bland de världsledande länderna i många olika branscher: vattenteknik, IT och Data, Innovationer, utveckling och forskning, Vetenskapen med Nobelpris, Klassisk musik och även många stora företag i världen har startats av judar och mycket mera! Så här ser vi förbundets 2 sidor! Välsignelsen och Förbannelsen! När vi förstår allt detta så är det mycket lättare att ta ”rätt beslut” dvs att Välsigna Israel! inte bara för att någon säger det och att det står i Bibeln, eller bara en känsla, Nej! För att det är rätt att göra det! Och när vi förstår förstår Förbundet, Historien, Israels lidande och Herrens planer med Israel och med oss som Kristus troende, är det inte svårt att välsigna Israel! och Guds planer med landet, folket och staden (Jerusalem) Det har ju också med oss att göra! Så jag hoppas nu att vi alla kan välsigna Israel och göra det med stor frid i våra hjärtan och med stor glädje! Välsignelsen innebär ju att vi välsignar alla Herrens planer! Både med Israel, Församlingen och vi som enskilda troende!! Shalom över dig och över Israel!!!

Svara


”Filosofen” 9/4-2019, 21:05

Vill bara säga en sak till det som jag skrev i artikelkommentarer Israel! När jag bad nu i em så kom Herrens Ande över mig, och den Helige Ande sa att jag skulle skriva ner allt detta som jag skrivit. Jag frågade Hjälparen, vad skall jag skriva? Anden sa ”sätt pennan till verket” och det gjorde jag! och det blev vad jag skrivit! Varför jag säger detta är inte för att på något sätt upphöja mig själv eller vara något alldeles speciell. Nej! Jag gör det i lydnad i det som Anden uppmanade mig att göra! Och jag säger inte heller som många gör: Så säger Herren! Nej! Jag gör det i tro och det skall prövas! Som skriften säger: förakta inte profetiskt tal, utan pröva det och behåll det som är till uppbyggelse, förmaning och tröst! Själv upplevde jag att Herren ville tala till många här på Apg 29 för att på ett rätt sätt och i stor frid och glädje kunna välsigna Israel! All upphöjelse till Jesus Kristus! All ära till Gud den Allsmäktige!

Svara


AnnMarie 9/4-2019, 21:29

Svar till ”Filosofen”.

Ok

Då kanske du kan förklara varför många anser att det är så viktigt att vi som land(tex regeringen) välsignar Israel om det ändå bara är till nytta för oss troende??Det har jag aldrig förstått.

Svara


Leif 9/4-2019, 21:40

Svar till ”Filosofen”.

Du har helt rätt, vår uppgift är att välsigna Israel, inte för vad de gör utan för att Gud har utvalt just detta folk och plats för att fullborda Sina syften med mänskligheten... Israel och Jerusalem kommer under tusen år att resas upp som världens ledande folk. Därifrån kommer Guds lärdom och vishet i Andens kraft att nå ut över hela världen efter det att Gud först utplånat all avgudadyrkan och ogudaktiga, all världens arméer skall få ett drastiskt och fruktansvärt slut vid harmagedon.

Satan binds för tusen år och en vila inträder under lika lång tid för hela Guds skapelse, både natur människor och djur kommer att leva i harmoni på det sätt Gud har förberett. Pånyttfödda Andedöpta människor kommer att leda denna jord smorda av Guds Ande, ja, på så sätt kommer Kristus och Herrens Ande att regera över denna jord. Det sker först och främst genom de Judar och Israeliter som blir förvandlade och får sina ögon öppnade på oljeberget.

Dessa kommer med oerhörd Andens kraft och insikt förmedla Guds vishet under tusen år över denna jord. Stora skaror av frälsta kommer att råda över denna jord ända mot slutet, men! Sedan skall ju dock Satan ändå enligt Bibeln släppas lös för ännu en kort tid, och en mörkare stridig tid på jorden återkommer men som ganska snart skall få ett fullkomligt slut med Guds utplånande eld. Sedan väntar den yttersta domens dag för alla människor som någonsin existerat.

Men, i tusen år skall nu Israels folk och landet Israel och Jerusalem bli den plats som Gud ända sen skapelsedagarna bestämt att Hans vishet och härlighet skall gå ut över hela världen...

Så låt oss verkligen välsigna och be för Israel och det Gud har tänkt!

Jesu frid.. 😘

Svara


Björn 9/4-2019, 22:50

Svar till Alf.

Ja där ser man det visste jag inte alls om. Vilka sjuka barnkläder. Det verkar ju ha hänt något med henne sedan hennes make dog för några år sedan. Hon har ju blivit totalt förändrad och så mager. 

Svara


”Filosofen” 9/4-2019, 23:49

Svar till AnnMarie.

Enligt Guds Ord är det viktigt för alla att välsigna Israel! Abrahams välsignelse är ju vår i Jesus Kristus! Så vi som troende skall vara mkt tacksamma och glada. Sen säger också skriften att den som välsignar Israel skall bli välsignad! Därför viktigt att vårt land och folk välsignar Israel oavsett om man är troende eller icke troende! Ha det så bra!

Svara


Leif 9/4-2019, 23:51

Svar till AnnMarie.

Du undrar om och om igen genom åren varför man bör välsigna Israel?

Gud har ju på flera ställen sagt att det är nyttigt för alla, har du aldrig sett det?

Jag ger dig ännu en gång ett exempel då, men! Nu har du ju ställt samma slags fråga så många ggr så jag undrar nästan om du inte än en gång kommer att missa denna text?

(1 Mos 12:3)

Jag skall välsigna dem som välsignar dig och förbanna den som förbannar dig. I dig skall alla släkter på jorden bli välsignade."

Jesu frid...

Svara


”Filosofen” 10/4-2019, 00:02

Vi skall alltid underordna oss Guds Ord! Vi kan tycka olika saker om allting, men Guds ord har alltid högsta auktoritet! Om jag eller ngn annan tycker att det är fel i Ordet, så är det inte Gud som skall ändra på sig. Utan det är vi! Antingen vill vi inte förstå, oftast är det inte så, utan oftast är det att vi inte har ljus över skriften idet vi tycker är fel. Men om vi vill förstå så kommer Herren att uppenbara det för oss genom Anden om vi söker honom och har ett ärligt och öppet hjärta. Som söker sanningen. Vi måste alltid komma ihåg att Herren är rättfärdig i alla sina gärningar! Det väljer jag att tro på!

Svara


AnnMarie 10/4-2019, 08:55

Svar till Leif.

Du har rätt,jag har ställt frågan tidigare men aldrig fått något klart svar.

Jag har frågat vad det tex gagnar vår utrikesminister att välsigna Israel om hon ändå ska plågas i ett helvete eftersom hon inte är troende gäller ju även andra icke troende som ändå välsignar och värnar om Israel.

Fast med den mörka syn på slutdomen som de flesta kristna har förstår jag att det är svårt att svara på frågan!

Svara


Göran Lindgren 10/4-2019, 10:26

Svar till Björn. Usch--det var fruktansvärt pinsamt. Per O. borde förts ut .

Svara


Tessy 10/4-2019, 10:55

Ser att flera hör kommenterat att hon har vågad klädsel och anspelar på sex.

Det som förvånar mig är att ingen noterar att hennes dansare är utklädda till smådjävlar och bilden bakom henne verkar föreställa den onde själv. Detta upprör mig mer och gör så att jag får rysningar... hon visar tydligt vem hon arbetar för.

Svara


Leif 10/4-2019, 11:09

Svar till AnnMarie.

Jag tycker inte att det är så svår fråga!

Om människor kan få det bättre här på jorden oavsett om de senare en dag hamnar i olycka är väl ingen konstig sak. Jag önskar alla en god morgon även dem som inte är troende, eller bör jag sluta med det?

Jag struntar ju inte i alla goda gärningar mot mina ofrälsta arbetskamrater bara för att de är på fel väg just nu! Jag ger dem ibland gott till kaffet och önskar den ofta trevlig kväll och helg mm även om de är på väg mot fördärvets grop, det är Guds vilja att vi skall göra gott!

Sen finns det ett perspektiv till. Den som välsignar det Gud önskar får också välsignelsens konsekvenser i sitt liv. Det kan faktiskt leda till att den som gör detta här för att Gud har sagt så också får en levande tro som dör till evigheten en dag. Kanske denna handling också kommer att räknas in i det som sägs vid den yttersta domens dag.

(Matt 25:40)

Då skall konungen svara dem: Amen säger jag er: Allt vad ni har gjort för en av dessa mina minsta bröder, det har ni gjort mot mig.

Att välsigna det Gud sagt oss människor att välsigna är en gärning man gör för Jesus, och det kan i sin tur göra så att var och en får nåden en dag till syndernas förlåtelse och att få följa med till evigheten.

Att välsigna det folk som Gud valde ut att födas igenom och även snart skall komma tillbaks och uppenbara Sig igen hos är en god gärning som också redan här och nu leder till Guds beskydd och välsignelser på många områden.

Så givetvis skall vi försöka hjälpa människor till så bra liv som möjligt och inte önska förbannelser över människor, även om de en dag så småningom väljer bort Gud. Vi kan ju aldrig veta utgången av en människas liv, så vår uppgift är att önska välgång för alla, och det är absolut större chans att dem som önskar Guds utvalda välsignelser också får välsignelser tillbaks istället för förbannelser!

Jesu frid...

Svara


Leif 10/4-2019, 11:13

Svar till AnnMarie.

"som leder till evigheten en dag" och inte som dör till evigheten skulle det stå!

Det blev lite fel men hoppas att det förstås 😇

Svara


AnnMarie 10/4-2019, 12:17

Svar till Leif.

👍👍👍

Och givetvis bör vi önska våra medmänniskor allt gott!

Svara


Sam G Ö 10/4-2019, 16:50

Det finns inte hopplösa fall. Kanske utrikesministern en dag blir frälst och välsignar Israel.

Svara


Joel 10/4-2019, 17:40

Svar till Tessy.

Och ändå så älskar Jesus henne och rysningar får han inte heller, Jesus ser en människa som inte förstår sitt eget bästa och arbetar för hennes frälsning. Försök att se det som är värdefullt hos henne. Hon är slav under synden och denna världens gud har förblindat henne så det är väl inte så konstigt att hon syndar, vi ska väl inte ställa oss på åklagarens sida och anklaga och se ner på henne. Jag undrar också om du ryser över synden i ditt eget liv?

Svara


AnnMarie 10/4-2019, 18:23

Svar till Tessy.

Jodå det ser jag men de flesta som kommenterat är ju män och de har nog ögonen riktade mot någt annat!😉😁

Svara


Björn 10/4-2019, 19:50

Svar till Göran Lindgren.

Jag minns ju det inte själv jag va för liten då. Men mina föräldrar har berättat om vilken STOR händelse det va på den tiden. Många idag som växer upp förstår det inte alls. Skrämmande vad tiderna förändras.

Svara


Johanna 10/4-2019, 19:57

Svar till Tessy.

Jag såg det först nu när du skrev det. Tittade inte så noga på bilden alls innan. Det blev mest det röda som lyste i hennes klädsel. Har aldrig gillat hennes musik heller. Jag har alltid känt ett visst obehag kring henne. Svårt att sätta fingret på vad det är. Men att det har med fienden att göra vet jag ju. Hoppas hon en dag ska genomskåda det innan det är försent och vända om! Givetvis älskar Herren henne också, han har INGA favoriter.

Svara


Tessy 10/4-2019, 23:16

Svar till AnnMarie.

Du har nog rätt 🤗😉

Svar till Johanna.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 38, tisdag 17 september 2019 kl. 22:42

Jesus söker: Hildegard, Magnhild!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 17 september 2019 19:26

Har ikväll bett till Gud att flera psykopater skall lämna mig ifred, och att allt ont de gjort mig och min syster m.fl. ska bli känt ,och att GODA människor ska hjälpa mig nu ! Allvarligt


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp