Surfar nu: 369 www.apg29.nu

Människans desperata försök att rädda sig själv från döden

Människans desperata försök att bli räddad från döden

Bild: Aftonbladet. 

Nu har jag återigen sett i en tidning om en person som vill få evigt liv med hjälp av egen kraft. Denna gång är det en professor. 

Efter att hans kropp är död så vill han att den ska frysas ner för att sen en dag då tekniken eventuellt möjliggör nån gång i framtiden ska han väckas upp igen. Han vill inte dö bara för att hjärtat krångla lite grann, säger han. 

Detta är sorgligt. Han är en professor, alltså en mycket intelligent, duktig och kompetent människa, men ändå är han så vilsen i själen. Han försöker med egna medel, med mänskliga medel, rädda och frälsa sig själv för att få evigt liv. Kära vänner: detta fungerar inte. 

I alla tider

Människor har i alla tider försökt rädda och frälsa sig själva, men det har alltid visat sig att det går inte. De har misslyckats med detta kapitalt. 

Vi människor kan inte besegra döden. Det är fullständigt omöjligt. Men det finns en som har besegrat döden. Och det är Jesus Kristus. Han dog på korset för våra synder. Tre dagar senare uppväckte Gud honom från de döda. 

Få evigt liv

Om du verkligen ska få evigt liv måste du ta emot Jesus som har besegrat döden. Det är hos Jesus som evigt liv finns. Inte i tekniskt gjorda landvinningar, som till exempel att frysas ner i ett antal undrar hår och sen hoppas att tekniken efter ett ex antal hundra år ska möjliggöra att du kan uppväckas igen. Det funkar inte. 

Det är bara en som kan uppväcka dig från de döda. Och det är Jesus Kristus som har besegrat döden. Om du vill få evigt liv då hjärtat krångla och lägger av då ska du tro på Jesus. 

Min vän: Du behöver ta emot Jesus och bli frälst.!Och det behöver den här Professorn också göra. Jesus är den enda frälsningen och är räddningen för oss människor.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 21 mars 2019 13:10 | #frälsning #räddning #nerfryst #evigt liv | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

17 kommentarer

Thomas 21/3-2019, 14:29

Ja, om han verkligen visste något om Sanningen, så insåg han också hur nära ett evigt liv han är.

Tyvärr ör det så, att ju mer ”lärda” människorna blir i värdslig kunskap, ju längre bort förrvirrar de sig från Sanningen och det eviga livet.

Svara


Roine Öberg 21/3-2019, 15:47

Kanske hittar vetenskapen nyckeln till att göra människor (odödliga) och detta tillstånd går kanske ej att reversera om någon skulle ångra sig, kanske blir det i samband med Antikrists framträdande att han erbjuder (evigt liv) till den som tar emot märket och tillber honom!
.
Vi kan läsa något som skulle kunna tala för det i Uppenbarelseboken.
Upp
6 I de dagarna ska människorna söka döden men inte finna den, de ska längta efter att dö men döden ska fly ifrån dem.
https://www.apg29.nu/a/3o9
Guds Frid!

Svara


Kaj 21/3-2019, 17:44

Kan det vara så att i kanske inte alltför lång fram tid , lyckas vetenskapsmän att få ett konstlat liv i en död människas kropp , som är och blir själlös , som blir ett djävulsk resultat av inspiration av den onda andarna, och som kan låta döda alla som inte följer det världs politiskt besluten !? Eftersom det står i Guds ord så här:

Upp 13:15

Och det fick makt att giva ande åt vilddjurets bild, så att vilddjurets bild till och med kunde tala och kunde låta döda alla som icke tillbådo vilddjurets bild. TILLBÅDO TILLBEDJA = följa, lyda, upphöja.

Jag tror inte det är vilddjur en varg eller Lejon som åsyftas ,eftersom ett vilddjur kan ju inte tala ! kanske det kan vara döda själlösa människokroppar en (hybrid) de lyckas få i gång !? Men inget ska bli omöjligt hädan efter sa Gud :

1 Mos 11:6

Och HERREN sade: ”Se, de äro ett enda folk och hava alla enahanda tungomål, och detta är deras första tilltag; härefter skall intet bliva dem omöjligt, vad de än besluta att göra.

Det kan låta som spekulationer , och det är det , jag har ingen kunskap i detta .

Kanske någon har en tanke om detta ?

Svara


David 22/3-2019, 01:23

Stört löjligt är de högt utbildade inte är smartare än så att de tror att det går att leka gud och få evigt på sitt egna sätt då är det illa ställt i det/de huvudet/huvudena i så fall.Det begriper ju vem som helst i övrigt utan att blinka att det aldrig kommer att gå vilka uppfinningar de än kommer med.

Svara


Leif 22/3-2019, 06:38

Svar till Kaj .

En sak som vilddjuret hela tiden handlar om är världsmakter, likt "Romariket".

När Gud genom Daniels sjunde kapitel berättar om kommande världsmakter så är det just olika vilddjur Han talar om. Det bör vi nog minnas när vi samtidigt tänker på Uppenbarelsebokens olika vilddjur.

(Johannes Uppenbarelse 13:1)

Och jag såg ett vilddjur stiga upp ur havet. Det hade tio horn och sju huvuden och på sina horn tio kronor och på sina huvuden hädiska namn.

Det handlar hela tiden om olika slags världsmakter som styr och ställer, t.ex det lilla vilddjuret som gör tecken inför det större vilddjuret. Då är det en mindre världsmakt som gör olika vackra lögnaktiga tecken för att få mänskligheten att tro på den större världsmakten som skall ta kommandot så småningom.

Visst kommer en genomond människa att stå högst upp i den kommande världsmakten, men!

Min övertygelse är att det hela tiden också handlar om tillbedjan och acceptans till de stora världsmakternas lydnad och tillbedjan. Alltså om acceptansen till kommande rådande tekniska system, många tycker redan att bankid och swish är jättebra, men jag säger, att detta är ett av leden till förblindad tillbedjan.

Svara


Kaj 22/3-2019, 10:20

Svar till Leif. Tack Leif ! Jo en totalitär världsregering , som vi nu ser begynnelsen på som du skriver , det som på ytan ser bra ut .

Svara


Stefan Jonasson 22/3-2019, 15:27

För ett antal år sedan läste jag om en miljardär som frös ner sig själv och.. Överlämnade sina pengar 💵 att förvaltas av en advokat firma.... Så att han kunde vakna upp och fortsätta leva sitt liv i rikedom... Hans barn blev arg för dom fick inte ärva något... Man tror ju inte att det är sant men det var en tidningsartikel om det....

Svara


Stefan Jonasson 22/3-2019, 15:32

Sen tänker man ju att evig existens i den här existensen måste vara ett helvete.. Tänk när man gjort allt som går att göra vad less man ska bli.... Kolla bara på salomon.. Han gjorde allt som föll honom in, han blev led vid livet det beskrev han i predikaren.... Jag skulle tycka det var tråkigt att sitta på ett moln ☁ och spela harpa i längden.....

Svara


AnnMarie 22/3-2019, 19:14

Svar till Stefan Jonasson .

Undrar om det är många som tror att vi ska sitta på ett moln och spela harpa??

Svara


Stefan Jonasson 22/3-2019, 19:38

Knappast någon.. Det är väl karikatyr bilden av himlen i skämtserier.. Och Hollywood... På samma sätt som dom har en karikatyr bild av helvetet... Som många helvetes resenärer fantiserat ihop... Och säger att det var en uppenbarelse av GUD.. Vad ingen människa har kunnat tänka eller räkna ut det har GUD berett åt dem som älskar honom... Vi måste inse att vi inte kan förstå evigheten.. Och ikläda den i ord... Men vi har ett löfte från GUD... EVIGT LIV HAR GUD SOM INTE KAN LJUGA LOVAT OCH DET LIVET ÄR I HANS SON...

Svara


yvonne 22/3-2019, 21:47

I Kristinebergsprofetian står det så här: "Framtidens människor kommer att göra stora uppfinningar, ja, så stora, att de anser att inte ens Gud gjort sådana underverk. Den mänskliga uppfinningsförmågan kommer att dana om de människor, som Gud skapat, men de människorna kommer att sakna själ".

Jag har funderat över vad denna nya människotyp kan vara.

Svara


Kaj 22/3-2019, 22:54

Svar till yvonne. Just detta att de ska dana om människor och att de kommer att sakna själ.Det är vad jag skrivit och funderat på tidigare i ett inlägg .Kan det vara så att i kanske inte alltför lång fram tid , lyckas vetenskapsmän att få till ett konstlat liv i en död människas kropp , som är och blir själlös , som blir ett djävulsk resultat av inspiration av den onda andarna !?

Svara


Stefan Jonasson 22/3-2019, 23:38

De kallas zombies... Som det beskrivs av många zombie filmer.. Påhittade av Hollywood... Det finns även en slags religion i Karibien voodo kulten där den företeelsen finns..... I Mexico där våldet härjar hänsynslöst tillber dom en 💀 dödsgudinna... Det finns beskrivet i nationalgeografik magasin . Ett långt reportage...knark maffian som härjar i Sydamerika göds av ondskan i USA... Kokain och crack... I USA pågår just nu en epedemi av opiat missbruk människor dör som flugor.. Det är en stor nöd bland dom fattiga och utslagna.. Dom begår brott och hamnar i fängelse.... Medan dom rika och välbärgade kan vältra sig i allsköns ondska.. Och undslipper rättvisan.. Se bara hur det gick när finans krisen drabbade världen.. Hela världen togs som gisslan.. Med hot om undergång om inte bankerna löstes ut av nationerna.. Makten över världen är i dom globala utsugarnas händer.. Vi som tror på JESUS tillhör honom men världen är i den ondes våld

Svara


Stefan Jonasson 22/3-2019, 23:52

Som det står i jakobsbrev 5 LYSSNA NI RIKA GRÅT OCH KLAGA ÖVER DE OLYCKOR SOM SKALL KOMMA ÖVER ER.... ERT GULD BLIR VÄRDELÖST... DET SKALL FÖRTÄRA ERT KÖTT SOM ELD 🔥 DEN LÖN NI HAR UNDANHÅLLIT ARBETARNA SOM HAR SKÖRDAT ERA ÅKRAR,, DEN ROPAR OCH ARBETARNAS ROP HAR NÅTT HERREN SEBAOTS ÖRON... NI HAR LEVT I LYX OCH ÖVERFLÖD PÅ 🌏 JORDEN NI HAR GÖTT ER AV HJÄRTANS LUST PÅ ER SLAKTEDAG... Det kommer en dom över världen DEN LEVANDE GUDENS VREDE.. Innan GUDS VREDE UTGJUTS ÖVER VÄRLDEN KOMMER HAN ATT HÄMTA HEM FÖRSAMLINGEN DOM SOM ÄR FRÄLSTA OCH TILLHÖR HONOM... GUD HAR INTE BESTÄMT OSS ATT DRABBAS AV VREDEN...

Svara


Tommy 23/3-2019, 23:43

Kanske kopplas en levande Hjärna ihop med Datorn i framtiden, och den som inte hukar sig för dennes bild, kan vara någon form av kopplad dator, som ser bildstod, om man böjer sig, och tillber Vilddjurets bild, som är levande med

dator teknik och får mun och syn, att tala med, vi har väl redan. tekniken egentligen, om det är en fryst upptinad hjärna eller hjärnor, som skall, vara uppkopplad med, Gigantisk Super dator Hjärna, som har koll på varje rörelser människor har Antikrist System. Ungefär som själva Datorn blir Antikrist.?.

Svara


Marie 25/3-2019, 23:11

Svar till David.

Bildning och utbildning går inte hand i hand !

Svara


Birgitta Bertilsson 25/3-2019, 23:27

Man kan kolla på YouTube om t.ex Transhumanism o dyl.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, torsdag 22 augusti 2019 kl. 05:42

Jesus söker: Henrietta, Henrika!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 21 augusti 2019 23:06

Be att Jesu ska hela allt som gått sönder, Herren vet och kan göra allting nytt.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp