453 online! | Sidvisningar idag: 96 990 | Igår: 233 902 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Marilyn Manson i djävulens tjänst

Av Holger Nilsson 

Marilyn Manson i djävulens tjänst.

Vi kan bara konstatera att många som idag förkastar tron på Gud och Jesus, lätt blir offer för djävulen. Väljer man den som kan rädda undan djävulen så blir det sedan öppet för honom att ta sina byten.

Rubriken kan knappast sägas vara en överdrift när det gäller Marilyn Manson. När konserter ges av denna grupp kan det förekomma de mest antikristliga uttryck.

Marilyn Manson i djävulens tjänst

Det kan liknas vid gudstjänster i djävulens tjänst. Manson kan bränna biblar och även ge inbjudningar till att överlämna sig till Satan. Det sker genom att man uppmuntrar deltagarna att acceptera Satan i sina hjärtan och sinnen.

Det som sedan uppmanas till deltagarna att sjunga kan vi inte återge i tryck, det är allt för hädiskt.

"Sjukaste grupp"

I den amerikanska kongressen betecknade senator John Lieberman Marilyn Manson som ”den sjukaste grupp som någonsin marknadsförts av ett traditionellt skivbolag.”

Offer för djävulen

Vi kan bara konstatera att många som idag förkastar tron på Gud och Jesus, lätt blir offer för djävulen. Väljer man den som kan rädda undan djävulen så blir det sedan öppet för honom att ta sina byten.


Holger Nilsson

http://www.flammor.com


---

OBS: Läsarmejl och artiklar som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar, vilket också gäller kommentarerna. Mina artiklar är oftast osignerade.  


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 5 november 2017 13:24 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


13 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Svenne

Det är förfärligt, Holger!

Det råder ingen som helst tvekan om att det är djävulen själv, som behärskar denna grupp. Dess medlemmar är under inflytande av Satan och hans demoner, för att inte säga besatta. Den bild som visas i artikeln bekräftar att gruppen är demonisk, för ansiktet som syns har ett djävulskt utseende.

De som förkastar tron på Jesus blir - som du skriver - offer för djävulen och blir styrda av honom till att förgifta framför allt unga människors sinnen med propaganda från den onda andevärlden.

Därför är det oerhört viktigt att leva nära Jesus och under Hans blods beskydd och vara på sin vakt mot all infiltration från mörkrets krafter. Den som är frälst och lever nära Gud och under Jesu blod har ett säkert skydd mot påverkan av onda krafter.

De som sysslar med ockultism av olika slag, yoga, horoskop och så vidare, eller "leker" med "vandrande glaset" öppnar sig för onda makters inflytande.

Sådant är farligt, och ingen ska syssla eller befatta sig med sådana företeelser.

Svara -   - 5/11-17 16:11 -


JL

Jag tror att det är viktigt att analysera varför det gick som det gick med. Från WIKI:

"Brian Warner var i många år elev i Heritage kristna skola i Canton,[1] där han ansåg att lärarna hjärntvättade eleverna i tron om att jordens undergång var nära. Det pratades om att djävulen fanns någonstans bland dem och Warner började oroa sig för att det var han. På grund av detta fick han mardrömmar han dras med än idag"
Tron på Jesus skall stärka, inte skrämma.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Mansonhttps://sv.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Manson

Svara -   - 5/11-17 16:30 -


bengt

så är det verkligen

Svara -   - 5/11-17 19:37 -


Tomas N

Svar till JL.

Bra information som säkert är en del av förklaringen . Men det går inte att göra en linjär analys och artisten själv kanske inte vet eller säger skälen till hans vägval.

Människans fria val finns alltid och ofta är det flera faktorer som spelar in. Kristna sekter gör skada som t ex Plymouth brethren ur vilken Alistair Crowley kom. Men människor kan även vända sig bort ur en sund församling och ge sitt liv åt onda krafter.

Klart är att just denna artist producerar musik med mycket mörk och demonisk framtoning. Så tack för det varnande exemplet.

Svara -   - 5/11-17 21:18 -


Svenne

Marilyn Manson är bara en av de artister som ställer sig till djävulens förfogande. Det finns fler hårdrocksartister än han som förför och förstör ungdomar världen över. Deras demoniska påverkan driver deras offer att mörda både elever och lärare på skolor. Sångtexterna uppmanar ju till att döda på skolor.

Men ungdomar i vår tid älskar dessa artister och deras demoniska musik. Den har enorm dragningskraft på dem och de blir som förhäxade av musiken och sången. De älskar sångtexterna, som handlar om att älska djävulen och kyssa honom och hans tunga.

Satans enda mål är att, förföra och förstöra, slakta och förgöra och skaror av människor schaktas till helvetet av hans schaktmaskin.

Men när människor, unga som äldre förkastar Jesus och väljer att följa djävulen och hans vägar kommer de snett i livet.

De behöver Jesus, som erbjuder ett överflödande liv, fyllt av glädje och trygghet. Han ger ett liv fyllt av mening och innehåll. Han helar trasiga och sargade människor om de bara vill det.

Svara -   - 6/11-17 08:44 -


bengt

jo Jesus vill ju vårt bästa

Svara -   - 6/11-17 09:53 -


Håkan Syrèn

Tack Holger; du är en väktare på muren, ber om beskydd för dej och ditt hus.

Svara -   - 6/11-17 12:41 -


Håkan Syrèn

Tack Holger; du är en väktare på muren, ber om beskydd för dej och ditt hus.

Svara -   - 6/11-17 12:41 -


bengt

ja du behövs verkligen holger

Svara -   - 6/11-17 14:59 -


JL

Svar till Tomas N.

Tomas,

jag vet inte hur du pratar om Jesus inför dina barn(om du har några). Men jag förklarar för dem att de inte skall vara rädda för Jesus skyddar dem emot den onde. De behöver inte vara rädda för jordbävningar eller att satan går bredvid dem, för Jesus är med dem. Sedan så finns det vissa saker som jag säger till dem att de skall akta sig för. Droger, vissa platser osv men det är en annan sak. Det kan barnen själva se och förstå att det är dåligt utifrån den information som finns i denna verklighet.
Kristendom går inte ut på att skrämma barnen, kristendom stärker barn. Men i övrigt har du rätt, ingen vet varför det gick som det gick.

Svara -   - 6/11-17 15:37 -


Tomas N

Svar till JL.

Jag är ingen expert och du är säkert bättre på uppfostran.Men det betyder väl inte att det i vissa sammanhang och former får undervisas och diskutteras den fulla och lite otrevliga sanningen om det andliga sakerna. Det görs nog bäst utan minderåriga. Man ger ju inte vapen till minderåriga heller.

Får jag gissa så beror nog Marilyn Mansons karriär och liv på trauma och bristande uppfostran. Medlemskap i en sektliknande miljö är bidragande självklart.

Jag vill inte mena att det orsaken kan vara vilken som helst,utan vill snarare säga att det förmodligen inte är en direkt konsekvens av felaktig undervisning.

Historien visar att människor som växer upp i krigsmiljöer klarar sig fint om kärlek och uppfostran finns. Vi har blivit trygghetsnarkomaner i västerlandet.

Svara -   - 6/11-17 19:16 -


JL

Nja, jag är verkligen inte någon bra barnuppfostrare. Men jag fattar att skrämma upp barn med djävulen är inte uppbyggande. Om det sedan sker med hjälp av något metallband eller någon pastor är nog skit samma. Låt det andra laget prata om deras lagledare, så pratar vi om vår.

Svara -   - 6/11-17 19:36 -


Tomas N

Svar till JL.

Det fattar jag med. Tror inte du förstår vad jag menar ,men det spelar mindre roll.

Kunskap och vishet om hur man lever och klarar svårigheter som människa och kristen är en dygd. Andliga svårigheter ger erfarenheter och de väger tungt.

Det är fullständigt självklart att bygga och fokusera undervisning på vem Gud är och vad Jesus har gjort. Men finns det inte någrea som talar fritt och öppet studerar fienden ,så drabbas många av okunnighet.

Men vi är halvvägs off topic för det verkar som det var en sekt som varit delaktig här och jag skulle aldrig försvara sekt beteende

Svara -   - 6/11-17 20:12 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Propaganda för Globalistiskt vänlig regering i Sverige

Läsarmejl av AJ 

Detta är intressant, idag går tidningen Metro ut med budskapet(första sida plus helt uppslag) att en statsvetare som menar att Annie Lööf kan få nästa försök att bilda regering och bli Sveriges statsminister.

0

Läs allt!


USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Av Mikael Walfridsson 

USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Torsdag den 4 oktober, hände något unikt i USA. På en och samma gång, skickade Trump ett sms till alla mobiltelefoner i USA. Det gjordes med det ändamål, att testa ett militärt varningssystem, som gör det möjligt, att nå hela den amerikanske befolkningen, i tillfälle av en händelse av stor betydelse skulle inträffa.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


130 000 raketer mot Israel

Av Holger Nilsson 

130 000 raketer mot Israel

Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig? Detta ofattbara antal raketer finns nu uppställda emot Israel.

3

Läs allt!


Den stora vedermödans tid

Den stora vedermödans tid

Vi ska inte blanda ihop födslovåndorna med den stora vedermödan. Det är faktiskt två olika saker.

37

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

39

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

4

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

63

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

11

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, onsdag 17 oktober 2018 kl. 14:04

Jesus söker: Antonia, Toini!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

6

Läs allt!


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 720 494 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 950 bloggartiklar, 90 846 kommentarer och 59 028 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp