913 online! | Sidvisningar idag: 18 880 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Marilyn Manson i djävulens tjänst

Av Holger Nilsson 

Marilyn Manson i djävulens tjänst.

Vi kan bara konstatera att många som idag förkastar tron på Gud och Jesus, lätt blir offer för djävulen. Väljer man den som kan rädda undan djävulen så blir det sedan öppet för honom att ta sina byten.

Rubriken kan knappast sägas vara en överdrift när det gäller Marilyn Manson. När konserter ges av denna grupp kan det förekomma de mest antikristliga uttryck.

Marilyn Manson i djävulens tjänst

Det kan liknas vid gudstjänster i djävulens tjänst. Manson kan bränna biblar och även ge inbjudningar till att överlämna sig till Satan. Det sker genom att man uppmuntrar deltagarna att acceptera Satan i sina hjärtan och sinnen.

Det som sedan uppmanas till deltagarna att sjunga kan vi inte återge i tryck, det är allt för hädiskt.

"Sjukaste grupp"

I den amerikanska kongressen betecknade senator John Lieberman Marilyn Manson som ”den sjukaste grupp som någonsin marknadsförts av ett traditionellt skivbolag.”

Offer för djävulen

Vi kan bara konstatera att många som idag förkastar tron på Gud och Jesus, lätt blir offer för djävulen. Väljer man den som kan rädda undan djävulen så blir det sedan öppet för honom att ta sina byten.


Holger Nilsson

http://www.flammor.com


---

OBS: Läsarmejl och artiklar som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar, vilket också gäller kommentarerna. Mina artiklar är oftast osignerade.  


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg sändag 5 november 2017 13:24 | #flammor #djävulen #rock | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


13 kommentarer

Svenne

Det är förfärligt, Holger!

Det råder ingen som helst tvekan om att det är djävulen själv, som behärskar denna grupp. Dess medlemmar är under inflytande av Satan och hans demoner, för att inte säga besatta. Den bild som visas i artikeln bekräftar att gruppen är demonisk, för ansiktet som syns har ett djävulskt utseende.

De som förkastar tron på Jesus blir - som du skriver - offer för djävulen och blir styrda av honom till att förgifta framför allt unga människors sinnen med propaganda från den onda andevärlden.

Därför är det oerhört viktigt att leva nära Jesus och under Hans blods beskydd och vara på sin vakt mot all infiltration från mörkrets krafter. Den som är frälst och lever nära Gud och under Jesu blod har ett säkert skydd mot påverkan av onda krafter.

De som sysslar med ockultism av olika slag, yoga, horoskop och så vidare, eller "leker" med "vandrande glaset" öppnar sig för onda makters inflytande.

Sådant är farligt, och ingen ska syssla eller befatta sig med sådana företeelser.

Svara -   - 5/11-17 16:11 -


JL

Jag tror att det är viktigt att analysera varför det gick som det gick med. Från WIKI:

"Brian Warner var i många år elev i Heritage kristna skola i Canton,[1] där han ansåg att lärarna hjärntvättade eleverna i tron om att jordens undergång var nära. Det pratades om att djävulen fanns någonstans bland dem och Warner började oroa sig för att det var han. På grund av detta fick han mardrömmar han dras med än idag"
Tron på Jesus skall stärka, inte skrämma.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Mansonhttps://sv.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Manson

Svara -   - 5/11-17 16:30 -


bengt

så är det verkligen

Svara -   - 5/11-17 19:37 -


Tomas N

Svar till JL.

Bra information som säkert är en del av förklaringen . Men det går inte att göra en linjär analys och artisten själv kanske inte vet eller säger skälen till hans vägval.

Människans fria val finns alltid och ofta är det flera faktorer som spelar in. Kristna sekter gör skada som t ex Plymouth brethren ur vilken Alistair Crowley kom. Men människor kan även vända sig bort ur en sund församling och ge sitt liv åt onda krafter.

Klart är att just denna artist producerar musik med mycket mörk och demonisk framtoning. Så tack för det varnande exemplet.

Svara -   - 5/11-17 21:18 -


Svenne

Marilyn Manson är bara en av de artister som ställer sig till djävulens förfogande. Det finns fler hårdrocksartister än han som förför och förstör ungdomar världen över. Deras demoniska påverkan driver deras offer att mörda både elever och lärare på skolor. Sångtexterna uppmanar ju till att döda på skolor.

Men ungdomar i vår tid älskar dessa artister och deras demoniska musik. Den har enorm dragningskraft på dem och de blir som förhäxade av musiken och sången. De älskar sångtexterna, som handlar om att älska djävulen och kyssa honom och hans tunga.

Satans enda mål är att, förföra och förstöra, slakta och förgöra och skaror av människor schaktas till helvetet av hans schaktmaskin.

Men när människor, unga som äldre förkastar Jesus och väljer att följa djävulen och hans vägar kommer de snett i livet.

De behöver Jesus, som erbjuder ett överflödande liv, fyllt av glädje och trygghet. Han ger ett liv fyllt av mening och innehåll. Han helar trasiga och sargade människor om de bara vill det.

Svara -   - 6/11-17 08:44 -


bengt

jo Jesus vill ju vårt bästa

Svara -   - 6/11-17 09:53 -


Håkan Syrèn

Tack Holger; du är en väktare på muren, ber om beskydd för dej och ditt hus.

Svara -   - 6/11-17 12:41 -


Håkan Syrèn

Tack Holger; du är en väktare på muren, ber om beskydd för dej och ditt hus.

Svara -   - 6/11-17 12:41 -


bengt

ja du behövs verkligen holger

Svara -   - 6/11-17 14:59 -


JL

Svar till Tomas N.

Tomas,

jag vet inte hur du pratar om Jesus inför dina barn(om du har några). Men jag förklarar för dem att de inte skall vara rädda för Jesus skyddar dem emot den onde. De behöver inte vara rädda för jordbävningar eller att satan går bredvid dem, för Jesus är med dem. Sedan så finns det vissa saker som jag säger till dem att de skall akta sig för. Droger, vissa platser osv men det är en annan sak. Det kan barnen själva se och förstå att det är dåligt utifrån den information som finns i denna verklighet.
Kristendom går inte ut på att skrämma barnen, kristendom stärker barn. Men i övrigt har du rätt, ingen vet varför det gick som det gick.

Svara -   - 6/11-17 15:37 -


Tomas N

Svar till JL.

Jag är ingen expert och du är säkert bättre på uppfostran.Men det betyder väl inte att det i vissa sammanhang och former får undervisas och diskutteras den fulla och lite otrevliga sanningen om det andliga sakerna. Det görs nog bäst utan minderåriga. Man ger ju inte vapen till minderåriga heller.

Får jag gissa så beror nog Marilyn Mansons karriär och liv på trauma och bristande uppfostran. Medlemskap i en sektliknande miljö är bidragande självklart.

Jag vill inte mena att det orsaken kan vara vilken som helst,utan vill snarare säga att det förmodligen inte är en direkt konsekvens av felaktig undervisning.

Historien visar att människor som växer upp i krigsmiljöer klarar sig fint om kärlek och uppfostran finns. Vi har blivit trygghetsnarkomaner i västerlandet.

Svara -   - 6/11-17 19:16 -


JL

Nja, jag är verkligen inte någon bra barnuppfostrare. Men jag fattar att skrämma upp barn med djävulen är inte uppbyggande. Om det sedan sker med hjälp av något metallband eller någon pastor är nog skit samma. Låt det andra laget prata om deras lagledare, så pratar vi om vår.

Svara -   - 6/11-17 19:36 -


Tomas N

Svar till JL.

Det fattar jag med. Tror inte du förstår vad jag menar ,men det spelar mindre roll.

Kunskap och vishet om hur man lever och klarar svårigheter som människa och kristen är en dygd. Andliga svårigheter ger erfarenheter och de väger tungt.

Det är fullständigt självklart att bygga och fokusera undervisning på vem Gud är och vad Jesus har gjort. Men finns det inte någrea som talar fritt och öppet studerar fienden ,så drabbas många av okunnighet.

Men vi är halvvägs off topic för det verkar som det var en sekt som varit delaktig här och jag skulle aldrig försvara sekt beteende

Svara -   - 6/11-17 20:12 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

0

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

9

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

26

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Annons


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 02:15

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 451 600 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 701 bloggartiklar, 85 400 kommentarer och 57 054 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp