Surfar nu: 414 www.apg29.nu


Märkliga händelser i valet 2018

Kommentar av Erik S 

Valet 2018

Ja det verkar inte bättre, faktiskt. Flera har också anmält händelser till både valmyndigheten och till EU. Förutom att valsedlar saknades på många platser - efter att folk protesterat plockades dom fram - så har kuvert med röstsedlar lagts utanför valurnorna i högar, på nåt ställe har dom kastats på golvet.

(Det värsta jag läst, var ett samtal som avhördes mellan 2 valfunktionärer, att dom skulle sprätta upp valkuvert, byta valsedlar, klistra igen, därefter bränna upp dom gamla kuverten!-är detta sant är det ju katastrof Men om detta är bekräftat vet jag inte, en av dom som hört det, skrev i alla fall om det på FB)

Valmyndighetens sida

Däremot, vad som hände med Valmyndighetens sida efter att rösträkningen börjat är ju väldigt märkligt. Alla kunde se det i sin tv, så det är inte påhitt. Ett diagram med staplar visades för dom olika partierna, helt ok. Sedan kraschar Valmyndighetens sida. Svt kunde då fortfarande läsa av "resultatet" från olika distrikt-men tv-tittarna såg inget. När sidan sen dök upp igen, var staplarna helt annorlunda!? Detta ställer onekligen en del frågor.

Hur kunde Svt veta resultat från olika distrikt, när inga siffror fanns att se/få?

Hur kan staplarna för partierna ändras så drastiskt, bara på en liten stund?Och detta under tiden när Valmyndighetens sida var svart? Inga tittare kunde se hur denna ändring gick till? Kom det in valdistrikt, som så totalt ändrade bilden av hur vi röstat, när det redan fanns en stark trend, som alla faktiskt såg, vartåt det lutade? Efter en liten stund, så kraschade Valmyndighetens sida igen. Även länsstyrelsernas sida stängdes av "säkerhetsskäl"!?

Staplar verkar ha ändrats

Dom staplar som det gäller och som verkar ha ändrats är SD, Socialdemokraterna och MP. SD:s sänktes rejält medan de övriga höjdes.-om man talar klarspråk så fick inte SD bli största parti, vilket dom hade blivit, sossarna skulle bara vara störst och mp skulle vara kvar i riksdagen, annars hade dom ju åkt ut, troligen-

Kan det vara så, att alla vänsterkrafter mobiliserade-från massmedia, via tjänstemän, till valförrättare och politiker och you name it! Var det planerad "kupp" om SD skulle bli för stora? Vänstern skulle, kosta vad det kosta vill, behålla makten? Dom såg ju hur alla prognoser pekade mot ett mycket starkt val av SD. Bara ställer frågan?!

Schackrande mellan partierna

Nåväl, nu börjar ett intressant schackrande mellan partierna, ingen vet var vi hamnar. Vi kan faktiskt hamna i ett omval/nyval! Nu gäller att vi beder ännu mer, så att det får bli efter Guds vilja. Han har ju fortfarande allt i sin hand! Vi skall vara ett kristet land, vi skall ha goda relationer till Israel och vi skall ha vår flagga med korset på! Amen.


Erik S

Kommentar


Artiklar som är skrivna av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades tisdag 11 september 2018 11:42 | #kommentar #val2018 #erik s | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

33 kommentarer

AnnMarie Tue, 11 Sep 2018 12:42:39 +020

Att det skulle fattas valsedlar för ett visst parti förstod jag då jag förhansdröstade.Det var likadant 2014 då jag kollade.Jag gjorde inget väsen av det eftersom jag hade egna vslsedlar med🙂

Svara


Erik S Tue, 11 Sep 2018 12:43:37 +020

Ett litet tillägg bara. Nu framkommer uppgifter, att människor som är oroliga för att valfusk skett, eller har delat sådan information med andra, börjar bli avstängda på sociala medier! Tydligen är det väldigt känsligt detta. Ömma tår kan ha blivit trampade på.

"Överstatlighet" och censurregler börjar visa sig mer och mer. Vi vet ju att, sossarna har arbetat på "censurregler". MP:s Peter Eriksson, bostads och digitaliseringsminister har ju bearbetat FB, Twitter, Instagram och andra stora sociala medier, för att få dom att, rätta sig i ledet och ta bort sånt som inte är i linje med "dom rätta åsikterna" dvs. vänster och PK-åsikter! Det börjar brännas nu. Vi närmar oss mer och mer kontrollsamhället. Vad kommer att hända med våra församlingar i en snar framtid? Vänstern vill ju ha bort kristendomen/Bibeln från vårt land.

Det är intressant men skrämmande. Nu gäller bön i ännu högre grad, kära vänner. Men tyvärr är inte alla kristna vakna över detta. GVD. Shalom.

Svara


Lukas Tue, 11 Sep 2018 12:45:20 +020

Om sd bedömer att det ligger något bakom anklagelserna om fusk kommer de säkert att protestera. Rösterna kontrollräknas väl också av länsstyrelsen. Minns att sd låg mycket högt i början av förra valets rösträkning, tror det var en 18%, för att sedan sjunka. Men det beror på att mindre valkretsar, som kan ha stora sd-sympatier, blir klara först. Västkustön Hyppeln blev först klar med rösträkningen i söndags och där låg sd oerhört högt.

Svara


Lukas Tue, 11 Sep 2018 12:58:05 +020

Sentios undersökning innan valet gav sd 24%. Men många bestämde sej sent så det fångades aldrig upp av naturliga skäl.

https://nyheteridag.se/matningen-var-for-gammal-darfor-bommade-sentio-totalt-pa-valresultatet/

Svara


Kattis Tue, 11 Sep 2018 14:24:25 +020

Det bästa vore till nästa val! Att man fick en fil skickade till sin dator. Precis som Kirva. Så man kunde rösta Digitalt på de olika partierna, och det sedan räkna rösterna Digitalt! Det är vad jag tycker!

Jag har all min post över Kirva eller Autogiro!

Svara


Maritha Tue, 11 Sep 2018 14:43:52 +020

Svar till Erik S.

Shalom

Ja inget är viktigare nu än bön för vårt land, att landet blir beskyddat från antikristliga metoder och konstellationer

Vi kan aldrig slå oss till ro med att säga det står väl till i vårt land, för i den sista tiden är det människors frälsning som gäller och däremellan Behövs ordningar i vårt samhälle.

Be och tacka Gud oavlåtligen. Vi kan inte slå oss till ro,vår vedersakare dj.n går omkring som ett rytande lejon för att stjäla,slakta och förgöra

Be för landet Israel.Det som händer i Israel sker bland oss troende kristna,det går hand i hand.

Gud behöver alltid våra förböner, i Jesu Kristi hans namn.

AmenAmenAmen

Svara


Erik S Tue, 11 Sep 2018 15:16:53 +020

Svar till Maritha.

Helt rätt Maritha! Håller med dig. Israel är vår "profetiska klocka" eller timglas, kanske. Vi skall vara väktare på Jerusalems murar. Vi ska också vara "väktare" för vårt land, om man säger. Mycket händer nu. Vi måste be om klarhet i vår ande, så vi förstår vad tiden lider. GVD-Shalom.

Svara


Bengt Tue, 11 Sep 2018 15:27:42 +020

Inga kan stoppa Gud och kristendomen i

Vårt land

Många kan tro det

Men det är ju som väl är fel

Svara


Andy Svensson Tue, 11 Sep 2018 17:17:27 +020

Vi kan spekulera och fundera. Men jag är rätt säker på att det har förekommit valfusk det här valet. Landet Sverige är i Kaos nu. Oavsett vad man har för politiska åsikter är det odemokratiskt samt mobbing att inte vilja sammanarbeta med Sd som är Sveriges tredje största parti. När jag vakande och såg valresultaten så kände jag att något stämmer inte här utan det är troligen så att vårt land har utsatts för valfusk tyvärr.

Svara


Bengt Tue, 11 Sep 2018 17:27:21 +020

Då bör det väl bli nyval eller omval

Svara


Andy Svensson Tue, 11 Sep 2018 17:52:17 +020

Svar till Bengt. Jag tror på det Bengt att det kan bli så. Är nu i bön för Sverige om att sanningen över det här valet. Det kommer svåra tider nu över landet känner jag, tårar kommer över mig när jag beder för landet. Låt oss i ödmjukhet söka Herrens ansikte.

Svara


JL Tue, 11 Sep 2018 18:01:38 +020

Trots fusk kan vi ha en bättre regering på g.
Räknar jag på mandat, kan M + KD + L tillsammans med ett passivt SD bilda regering. Men det blir på håret i så fall. Det är ett klart mycket bättre alternativ än vad vi har nu.

Svara


Mikael N Tue, 11 Sep 2018 18:21:30 +020

Svar till Kattis. Med digital röstning är det i princip omöjligt att upprätthålla de krav på transparens och valhemlighet vi ställer i det här landet.

Svara


Mikael N Tue, 11 Sep 2018 18:26:29 +020

Om du har sett något, eller har någon konkret indikation på att något inte gått rätt till, skall du i första hand anmäla detta till valmämnden i aktuell kommun. Har du stött på regelrätt röstfusk skall du göra en polisanmälan.
Seriöst, att sprida konsiratoriska rykten om valfusk, är det att något en kristen blogg bör ägna sig åt? Är det att vara en god representant för Jesus Kristus?

Svara


DAVID WINTHER Tue, 11 Sep 2018 19:10:00 +020

När det går att rösta via dator i andra länder borde vi också klara det. BankID exempelvis.

Svara


Mikael Tue, 11 Sep 2018 19:16:53 +020

Det kanske är Ryssland som har manipulerat valresultatet för att skapa oreda i svensk politik

Svara


Mikael W Tue, 11 Sep 2018 19:58:02 +020

Svante Linusson, professor i matematik och Valmyndighetens expert, slår nu larm om att ett distrikt i Ängelholm saknas på Valmyndighetens sajt.

"Märkliga problem Valmyndigheten har med systemet. Trots att det på första sidan anges att alla valdistrikt är inrapporterade från valnatten så verkar det finnas distrikt som inte är inrapporterade.

Citerat från Aftonbladet 2018-09-11

Svara


Erik S Tue, 11 Sep 2018 22:00:09 +020

Det här blir värre och värre! Nu har ett helt valdistrikt inte skickat in sina resultat, trots att det står så i Länsstyrelsens datorer. Det var ett distrikt i Västra Götaland. Nu har också ett distrikt i Skåne inte skickat in resultaten! Trots att det står så i Valmyndighetens datorer.

Sen finns också 20.000 ogiltiga röster, som skall kontrolleras 1 gång till, dessa kan bli avgörande i valet.

Till detta har vi sena poströster och röster från utlandet, som också kan bli avgörande.

Nu finns också filmbevis på, hur någon kastar röstsedlar i papperskorgen-och det gäller givetvis SD-röstsedlar.

Man kan undra vad det är som händer i vårt land. Man bli nästan rädd. Undrar om inte ett nyval kommer närmare och närmare?

Ha en bra kväll alla!

Svara


Maritha Wed, 12 Sep 2018 10:03:56 +020

Vi tror som naiva svenskar att det händer "där borta", men,allvarligt,VAKNA,korruption är dess rätta namn.Detta är vad sker i landet,frimurarna = makt,pengar

Vänner i Herren,fortsätt be att sanningen ska komma fram.

Gud hör bön,glöm inte det.Tro Gud om förändring.Be för specifika politiker,och GLÖM inte heller att vi strider inte mot kött och blod, utan mot andevärldens furstar och väldigheter som råder i världen.Låt inte din köttsliga sida ta över utan be i anden.Tala i tungor mycket, detta är ett utomordentligt redskap Gud gett oss. Du bygger också upp din ande

Svara


Bengt Wed, 12 Sep 2018 10:51:26 +020

Kan nog vara som du skriver maritha

Håller med dig om att vi måste be mycket

Svara


lukas Wed, 12 Sep 2018 10:58:59 +020

Se på förortsområdena, där är stödet för s massivt! Och varför inte då importera en massa folk och låta dem bo där - vilket s gör. Reinfeldt, som ville straffa svenska folket för att sd röstades in i riksdagen, tog också in en massa potentiella s-väljare i och med uppgörelsen med mp... Detta att importera presumtiva väljare är ju smart men det är väl det verkliga fusket om man nu kan kalla det så? Precis innan förra valet talade förresten Mona Sahlin i Göteborgs förorter för att försöka få folk att rösta (på s).

Svara


Mikael W Wed, 12 Sep 2018 11:08:24 +020

Allt tyder på att en röst på SD och V har varit fullständigt bortkastade röster.

En röst på Kristna Värdepartiet var inte bortkastad, för min egen del, eftersom jag kombinerade att förmedla dess sakpolitik med gatuevangelisation. Det är aldrig bortkastad tid att jobba för Guds rike (1 Kor. 15:58).

Svara


Bengt Wed, 12 Sep 2018 12:36:50 +020

Det var bra

Svara


Andreas Wed, 12 Sep 2018 12:52:35 +020

Mycket bra skrivit Erik. Jag tittade på valdebatten och de såg bra ut för SD de låg på 22% även KD låg högt samt S låg på 24% och MP 3.4. Sen började hända konstiga saker exakt de du beskriver staplarna gick ner för SD och KD och uppåt för S och MP. Likaså sjunk V. De känns som något uppenbarligen försöker manipulera valet. Bara de att ett distrikt rapporterar in kommunval istället för ett landstingsval känns mycket märkligt. Efter de korrigerat siffrorna från valmyndigheten visar de sig att C tappar ett mandat till SD. Är detta ytterligare ett sätt när de är så jämnt mellan alliansen-vänster sidan för att S ska få övervikt och alliansen ska tappa mandat? Eller är de ett sätt minska SD inflytande. Nej de ligger nog många lik ute bland valmyndigheten. Att SVT dessutom kritiserar Jimmie efter slut debatten visar hur odemokratisk media är. Både detta valet och detta uttalandet har fått utländsk media att reagera. Jag har nog aldrig upplevt sådant oerhört fult maktspel och smutskastning mot ett enskilt parti som vid detta valet. Vi får be till Gud att han straffar de som fuskar och att sanningen kommer upp till ytan. Att EU och OSSE kopplats in är bra då jag tror att ända sättet att komma till bukt är om en icke svensk politisk kommission granskar valet.

Svara


Mikael W Wed, 12 Sep 2018 14:54:20 +020

I den del av Sverige där jag bor har SD fått mellan 22-32% av rösterna, beroende på valdistrikt.

Det känns lite konstigt att denna tredjeldel av alla röster, dvs 1/3 av människors önskan om vilket samhälle de vill bo i, fullständigt ska förkastas/negligeras.

Man kan fundera på om det råder demokrati i denna del av Sverige.......???

Svara


Jessica Wed, 12 Sep 2018 15:10:13 +020

Svar till Mikael W.

Allt tyder på att en röst på SD och V har varit fullständigt bortkastade röster.

Det är inte bortkastade röster Mikael!

Man får ju mandat i riksdagen i proportion till hur många röster man fått i valet. Alltså får SD inflytande. Dessutom kommer man nog att bli vågmästare( alla utlandsröster och poströster räknas klart i dag)

Man har möjlighet att fälla förslag på regeringsbildning.

Svara


Erik S Wed, 12 Sep 2018 16:46:54 +020

Svar till Andreas.

Bra skrivet själv, helt rätt tycker jag. En opartisk kommission borde utreda hela valet! Folket borde få veta vad som hänt. Men vi vet ju att demokratin ligger i dödsryckningar i detta land. Vi kan se hur Alliansen beter sig just nu, mot sina väljare men även S givetvis. Det är hyckleri på högsta nivå-eller lägsta, kanske.

Idag har EU fattat ett beslut som ännu mer inskränker yttrandefriheten. Precis det som många varnat för länge. Internet kommer att helt förändras. Det skall införas en länkskatt och ett internetfilter.

Alla sajter som skriver in länkar med bara en rubrik, måste betala en "licens". Vidare betyder det, att sajter som skriver eller laddar upp innehåll, måste installera ett "filter" som gör att allt upphovsrättsskyddat material stoppas. (jag tänkte på Christer här på Apg hur det kommer slå) Man får inte heller längre filma eller fota sportevenemang bl.a fotboll och ridsport.

Dom som har varnat för detta, har trakasserats av EU. En politiker från England protesterade vid omröstningen, men buades ut av övriga ledamöter!! Då förstår vi, hur illa det är ställt! Mer och mer skärs vår frihet ner, för att vi skall bli lydiga. Vägen krattas för antikrist och hans världsregering! Undrar om inte valet i Sverige är en del i detta och att det finns kopplingar till EU:s nya beslut i dag. Det känns inte alls avlägset! Det är ett hemskt fult spel som försiggår, bakom ryggen på oss.

Vi måste be Gud att han visar och att det kommer upp i dagen, vad som sker i det fördolda. MVH

Svara


Bengt Wed, 12 Sep 2018 17:41:40 +020

Var i Sverige bor du Mikael ,W ?

Svara


Mikael W Wed, 12 Sep 2018 18:14:02 +020

Svar till Jessica.

Javisst är det ju så Jessica. Jag ber om ursäkt. Jag tänkte inte så långt.....

:)

Svara


Maria Eliasson Wed, 12 Sep 2018 19:54:11 +020

Jo, det är märkliga saker som händer i Sverige. Både valet och denna kontroll och inskränkta yttrandefriheten. Jag undrar om inte förföljelsen av oss kristna redan har börjat. När jag skulle cykla över en cykelöverfart kommer en bil på fel sida av vägen med två imamer i och när de ser mig ökar de farten och försöker köra på mig. De kom från Kvibergsmosken i Göteborg.

Svara


Bengt Wed, 12 Sep 2018 20:05:29 +020

Det var hemskt

Kanske imamerna är värst

Svara


Lasse Wed, 12 Sep 2018 20:13:06 +020

Svar till Bengt.

Även kallade hatpredikanter, i Danmark åker dom fast, men i Sverige?????

Svara


Katrina Wed, 12 Sep 2018 20:30:32 +020

Svar till Maria Eliasson.

Synd att du inte hann uppfatta reg nr,och då hade de kunnat anmäla det.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 25, torsdag 20 juni 2019 kl. 01:43

Jesus söker: Linda!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 19 juni 2019 21:27

Gud, jag vill att du hjälper mig att förstå varför en sak händer hela tiden.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp