993 online! | Sidvisningar idag: 181 338 | Igår: 202 453 |

www.apg29.nu


Märkliga händelser i valet 2018

Kommentar av Erik S 

Valet 2018

Ja det verkar inte bättre, faktiskt. Flera har också anmält händelser till både valmyndigheten och till EU. Förutom att valsedlar saknades på många platser - efter att folk protesterat plockades dom fram - så har kuvert med röstsedlar lagts utanför valurnorna i högar, på nåt ställe har dom kastats på golvet.

(Det värsta jag läst, var ett samtal som avhördes mellan 2 valfunktionärer, att dom skulle sprätta upp valkuvert, byta valsedlar, klistra igen, därefter bränna upp dom gamla kuverten!-är detta sant är det ju katastrof Men om detta är bekräftat vet jag inte, en av dom som hört det, skrev i alla fall om det på FB)

Valmyndighetens sida

Däremot, vad som hände med Valmyndighetens sida efter att rösträkningen börjat är ju väldigt märkligt. Alla kunde se det i sin tv, så det är inte påhitt. Ett diagram med staplar visades för dom olika partierna, helt ok. Sedan kraschar Valmyndighetens sida. Svt kunde då fortfarande läsa av "resultatet" från olika distrikt-men tv-tittarna såg inget. När sidan sen dök upp igen, var staplarna helt annorlunda!? Detta ställer onekligen en del frågor.

Hur kunde Svt veta resultat från olika distrikt, när inga siffror fanns att se/få?

Hur kan staplarna för partierna ändras så drastiskt, bara på en liten stund?Och detta under tiden när Valmyndighetens sida var svart? Inga tittare kunde se hur denna ändring gick till? Kom det in valdistrikt, som så totalt ändrade bilden av hur vi röstat, när det redan fanns en stark trend, som alla faktiskt såg, vartåt det lutade? Efter en liten stund, så kraschade Valmyndighetens sida igen. Även länsstyrelsernas sida stängdes av "säkerhetsskäl"!?

Staplar verkar ha ändrats

Dom staplar som det gäller och som verkar ha ändrats är SD, Socialdemokraterna och MP. SD:s sänktes rejält medan de övriga höjdes.-om man talar klarspråk så fick inte SD bli största parti, vilket dom hade blivit, sossarna skulle bara vara störst och mp skulle vara kvar i riksdagen, annars hade dom ju åkt ut, troligen-

Kan det vara så, att alla vänsterkrafter mobiliserade-från massmedia, via tjänstemän, till valförrättare och politiker och you name it! Var det planerad "kupp" om SD skulle bli för stora? Vänstern skulle, kosta vad det kosta vill, behålla makten? Dom såg ju hur alla prognoser pekade mot ett mycket starkt val av SD. Bara ställer frågan?!

Schackrande mellan partierna

Nåväl, nu börjar ett intressant schackrande mellan partierna, ingen vet var vi hamnar. Vi kan faktiskt hamna i ett omval/nyval! Nu gäller att vi beder ännu mer, så att det får bli efter Guds vilja. Han har ju fortfarande allt i sin hand! Vi skall vara ett kristet land, vi skall ha goda relationer till Israel och vi skall ha vår flagga med korset på! Amen.


Erik S

Kommentar


Artiklar som är skrivna av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 11 september 2018 11:42 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


33 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

AnnMarie

Att det skulle fattas valsedlar för ett visst parti förstod jag då jag förhansdröstade.Det var likadant 2014 då jag kollade.Jag gjorde inget väsen av det eftersom jag hade egna vslsedlar med🙂

Svara -   - 11/9-18 13:32 -


Erik S

Ett litet tillägg bara. Nu framkommer uppgifter, att människor som är oroliga för att valfusk skett, eller har delat sådan information med andra, börjar bli avstängda på sociala medier! Tydligen är det väldigt känsligt detta. Ömma tår kan ha blivit trampade på.

"Överstatlighet" och censurregler börjar visa sig mer och mer. Vi vet ju att, sossarna har arbetat på "censurregler". MP:s Peter Eriksson, bostads och digitaliseringsminister har ju bearbetat FB, Twitter, Instagram och andra stora sociala medier, för att få dom att, rätta sig i ledet och ta bort sånt som inte är i linje med "dom rätta åsikterna" dvs. vänster och PK-åsikter! Det börjar brännas nu. Vi närmar oss mer och mer kontrollsamhället. Vad kommer att hända med våra församlingar i en snar framtid? Vänstern vill ju ha bort kristendomen/Bibeln från vårt land.

Det är intressant men skrämmande. Nu gäller bön i ännu högre grad, kära vänner. Men tyvärr är inte alla kristna vakna över detta. GVD. Shalom.

Svara -   - 11/9-18 13:33 -


Lukas

Om sd bedömer att det ligger något bakom anklagelserna om fusk kommer de säkert att protestera. Rösterna kontrollräknas väl också av länsstyrelsen. Minns att sd låg mycket högt i början av förra valets rösträkning, tror det var en 18%, för att sedan sjunka. Men det beror på att mindre valkretsar, som kan ha stora sd-sympatier, blir klara först. Västkustön Hyppeln blev först klar med rösträkningen i söndags och där låg sd oerhört högt.

Svara -   - 11/9-18 13:35 -


Lukas

Sentios undersökning innan valet gav sd 24%. Men många bestämde sej sent så det fångades aldrig upp av naturliga skäl.

https://nyheteridag.se/matningen-var-for-gammal-darfor-bommade-sentio-totalt-pa-valresultatet/

Svara -   - 11/9-18 13:48 -


Kattis

Det bästa vore till nästa val! Att man fick en fil skickade till sin dator. Precis som Kirva. Så man kunde rösta Digitalt på de olika partierna, och det sedan räkna rösterna Digitalt! Det är vad jag tycker!

Jag har all min post över Kirva eller Autogiro!

Svara -   - 11/9-18 15:14 -


Maritha

Svar till Erik S.

Shalom

Ja inget är viktigare nu än bön för vårt land, att landet blir beskyddat från antikristliga metoder och konstellationer

Vi kan aldrig slå oss till ro med att säga det står väl till i vårt land, för i den sista tiden är det människors frälsning som gäller och däremellan Behövs ordningar i vårt samhälle.

Be och tacka Gud oavlåtligen. Vi kan inte slå oss till ro,vår vedersakare dj.n går omkring som ett rytande lejon för att stjäla,slakta och förgöra

Be för landet Israel.Det som händer i Israel sker bland oss troende kristna,det går hand i hand.

Gud behöver alltid våra förböner, i Jesu Kristi hans namn.

AmenAmenAmen

Svara -   - 11/9-18 15:33 -


Erik S

Svar till Maritha.

Helt rätt Maritha! Håller med dig. Israel är vår "profetiska klocka" eller timglas, kanske. Vi skall vara väktare på Jerusalems murar. Vi ska också vara "väktare" för vårt land, om man säger. Mycket händer nu. Vi måste be om klarhet i vår ande, så vi förstår vad tiden lider. GVD-Shalom.

Svara -   - 11/9-18 16:06 -


Bengt

Inga kan stoppa Gud och kristendomen i

Vårt land

Många kan tro det

Men det är ju som väl är fel

Svara -   - 11/9-18 16:17 -


Andy Svensson

Vi kan spekulera och fundera. Men jag är rätt säker på att det har förekommit valfusk det här valet. Landet Sverige är i Kaos nu. Oavsett vad man har för politiska åsikter är det odemokratiskt samt mobbing att inte vilja sammanarbeta med Sd som är Sveriges tredje största parti. När jag vakande och såg valresultaten så kände jag att något stämmer inte här utan det är troligen så att vårt land har utsatts för valfusk tyvärr.

Svara -   - 11/9-18 18:07 -


Bengt

Då bör det väl bli nyval eller omval

Svara -   - 11/9-18 18:17 -


Andy Svensson

Svar till Bengt.

Jag tror på det Bengt att det kan bli så. Är nu i bön för Sverige om att sanningen över det här valet. Det kommer svåra tider nu över landet känner jag, tårar kommer över mig när jag beder för landet. Låt oss i ödmjukhet söka Herrens ansikte.

Svara -   - 11/9-18 18:42 -


JL

Trots fusk kan vi ha en bättre regering på g.

Räknar jag på mandat, kan M + KD + L tillsammans med ett passivt SD bilda regering. Men det blir på håret i så fall. Det är ett klart mycket bättre alternativ än vad vi har nu.

Svara -   - 11/9-18 18:51 -


Mikael N

Svar till Kattis.

Med digital röstning är det i princip omöjligt att upprätthålla de krav på transparens och valhemlighet vi ställer i det här landet.

Svara -   - 11/9-18 19:11 -


Mikael N

Om du har sett något, eller har någon konkret indikation på att något inte gått rätt till, skall du i första hand anmäla detta till valmämnden i aktuell kommun. Har du stött på regelrätt röstfusk skall du göra en polisanmälan.
Seriöst, att sprida konsiratoriska rykten om valfusk, är det att något en kristen blogg bör ägna sig åt? Är det att vara en god representant för Jesus Kristus?

Svara -   - 11/9-18 19:16 -


DAVID WINTHER

När det går att rösta via dator i andra länder borde vi också klara det. BankID exempelvis.

Svara -   - 11/9-18 20:00 -


Mikael

Det kanske är Ryssland som har manipulerat valresultatet för att skapa oreda i svensk politik

Svara -   - 11/9-18 20:06 -


Mikael W

Svante Linusson, professor i matematik och Valmyndighetens expert, slår nu larm om att ett distrikt i Ängelholm saknas på Valmyndighetens sajt.

"Märkliga problem Valmyndigheten har med systemet. Trots att det på första sidan anges att alla valdistrikt är inrapporterade från valnatten så verkar det finnas distrikt som inte är inrapporterade.

Citerat från Aftonbladet 2018-09-11

Svara -   - 11/9-18 20:48 -


Erik S

Det här blir värre och värre! Nu har ett helt valdistrikt inte skickat in sina resultat, trots att det står så i Länsstyrelsens datorer. Det var ett distrikt i Västra Götaland. Nu har också ett distrikt i Skåne inte skickat in resultaten! Trots att det står så i Valmyndighetens datorer.

Sen finns också 20.000 ogiltiga röster, som skall kontrolleras 1 gång till, dessa kan bli avgörande i valet.

Till detta har vi sena poströster och röster från utlandet, som också kan bli avgörande.

Nu finns också filmbevis på, hur någon kastar röstsedlar i papperskorgen-och det gäller givetvis SD-röstsedlar.

Man kan undra vad det är som händer i vårt land. Man bli nästan rädd. Undrar om inte ett nyval kommer närmare och närmare?

Ha en bra kväll alla!

Svara -   - 11/9-18 22:50 -


Maritha

Vi tror som naiva svenskar att det händer "där borta", men,allvarligt,VAKNA,korruption är dess rätta namn.Detta är vad sker i landet,frimurarna = makt,pengar

Vänner i Herren,fortsätt be att sanningen ska komma fram.

Gud hör bön,glöm inte det.Tro Gud om förändring.Be för specifika politiker,och GLÖM inte heller att vi strider inte mot kött och blod, utan mot andevärldens furstar och väldigheter som råder i världen.Låt inte din köttsliga sida ta över utan be i anden.Tala i tungor mycket, detta är ett utomordentligt redskap Gud gett oss. Du bygger också upp din ande

Svara -   - 12/9-18 10:53 -


Bengt

Kan nog vara som du skriver maritha

Håller med dig om att vi måste be mycket

Svara -   - 12/9-18 11:41 -


lukas

Se på förortsområdena, där är stödet för s massivt! Och varför inte då importera en massa folk och låta dem bo där - vilket s gör. Reinfeldt, som ville straffa svenska folket för att sd röstades in i riksdagen, tog också in en massa potentiella s-väljare i och med uppgörelsen med mp... Detta att importera presumtiva väljare är ju smart men det är väl det verkliga fusket om man nu kan kalla det så? Precis innan förra valet talade förresten Mona Sahlin i Göteborgs förorter för att försöka få folk att rösta (på s).

Svara -   - 12/9-18 11:48 -


Mikael W

Allt tyder på att en röst på SD och V har varit fullständigt bortkastade röster.

En röst på Kristna Värdepartiet var inte bortkastad, för min egen del, eftersom jag kombinerade att förmedla dess sakpolitik med gatuevangelisation. Det är aldrig bortkastad tid att jobba för Guds rike (1 Kor. 15:58).

Svara -   - 12/9-18 11:58 -


Bengt

Det var bra

Svara -   - 12/9-18 13:26 -


Andreas

Mycket bra skrivit Erik. Jag tittade på valdebatten och de såg bra ut för SD de låg på 22% även KD låg högt samt S låg på 24% och MP 3.4. Sen började hända konstiga saker exakt de du beskriver staplarna gick ner för SD och KD och uppåt för S och MP. Likaså sjunk V. De känns som något uppenbarligen försöker manipulera valet. Bara de att ett distrikt rapporterar in kommunval istället för ett landstingsval känns mycket märkligt. Efter de korrigerat siffrorna från valmyndigheten visar de sig att C tappar ett mandat till SD. Är detta ytterligare ett sätt när de är så jämnt mellan alliansen-vänster sidan för att S ska få övervikt och alliansen ska tappa mandat? Eller är de ett sätt minska SD inflytande. Nej de ligger nog många lik ute bland valmyndigheten. Att SVT dessutom kritiserar Jimmie efter slut debatten visar hur odemokratisk media är. Både detta valet och detta uttalandet har fått utländsk media att reagera. Jag har nog aldrig upplevt sådant oerhört fult maktspel och smutskastning mot ett enskilt parti som vid detta valet. Vi får be till Gud att han straffar de som fuskar och att sanningen kommer upp till ytan. Att EU och OSSE kopplats in är bra då jag tror att ända sättet att komma till bukt är om en icke svensk politisk kommission granskar valet.

Svara -   - 12/9-18 13:42 -


Mikael W

I den del av Sverige där jag bor har SD fått mellan 22-32% av rösterna, beroende på valdistrikt.

Det känns lite konstigt att denna tredjeldel av alla röster, dvs 1/3 av människors önskan om vilket samhälle de vill bo i, fullständigt ska förkastas/negligeras.

Man kan fundera på om det råder demokrati i denna del av Sverige.......???

Svara -   - 12/9-18 15:44 -


Jessica

Svar till Mikael W.

Allt tyder på att en röst på SD och V har varit fullständigt bortkastade röster.

Det är inte bortkastade röster Mikael!

Man får ju mandat i riksdagen i proportion till hur många röster man fått i valet. Alltså får SD inflytande. Dessutom kommer man nog att bli vågmästare( alla utlandsröster och poströster räknas klart i dag)

Man har möjlighet att fälla förslag på regeringsbildning.

Svara -   - 12/9-18 16:00 -


Erik S

Svar till Andreas.

Bra skrivet själv, helt rätt tycker jag. En opartisk kommission borde utreda hela valet! Folket borde få veta vad som hänt. Men vi vet ju att demokratin ligger i dödsryckningar i detta land. Vi kan se hur Alliansen beter sig just nu, mot sina väljare men även S givetvis. Det är hyckleri på högsta nivå-eller lägsta, kanske.

Idag har EU fattat ett beslut som ännu mer inskränker yttrandefriheten. Precis det som många varnat för länge. Internet kommer att helt förändras. Det skall införas en länkskatt och ett internetfilter.

Alla sajter som skriver in länkar med bara en rubrik, måste betala en "licens". Vidare betyder det, att sajter som skriver eller laddar upp innehåll, måste installera ett "filter" som gör att allt upphovsrättsskyddat material stoppas. (jag tänkte på Christer här på Apg hur det kommer slå) Man får inte heller längre filma eller fota sportevenemang bl.a fotboll och ridsport.

Dom som har varnat för detta, har trakasserats av EU. En politiker från England protesterade vid omröstningen, men buades ut av övriga ledamöter!! Då förstår vi, hur illa det är ställt! Mer och mer skärs vår frihet ner, för att vi skall bli lydiga. Vägen krattas för antikrist och hans världsregering! Undrar om inte valet i Sverige är en del i detta och att det finns kopplingar till EU:s nya beslut i dag. Det känns inte alls avlägset! Det är ett hemskt fult spel som försiggår, bakom ryggen på oss.

Vi måste be Gud att han visar och att det kommer upp i dagen, vad som sker i det fördolda. MVH

Svara -   - 12/9-18 17:36 -


Bengt

Var i Sverige bor du Mikael ,W ?

Svara -   - 12/9-18 18:31 -


Mikael W

Svar till Jessica.

Javisst är det ju så Jessica. Jag ber om ursäkt. Jag tänkte inte så långt.....

:)

Svara -   - 12/9-18 19:04 -


Maria Eliasson

Jo, det är märkliga saker som händer i Sverige. Både valet och denna kontroll och inskränkta yttrandefriheten. Jag undrar om inte förföljelsen av oss kristna redan har börjat. När jag skulle cykla över en cykelöverfart kommer en bil på fel sida av vägen med två imamer i och när de ser mig ökar de farten och försöker köra på mig. De kom från Kvibergsmosken i Göteborg.

Svara -   - 12/9-18 20:44 -


Bengt

Det var hemskt

Kanske imamerna är värst

Svara -   - 12/9-18 20:55 -


Lasse

Svar till Bengt.

Även kallade hatpredikanter, i Danmark åker dom fast, men i Sverige?????

Svara -   - 12/9-18 21:03 -


Katrina

Svar till Maria Eliasson.

Synd att du inte hann uppfatta reg nr,och då hade de kunnat anmäla det.

Svara -   - 12/9-18 21:20 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?”Jesus Kristus frälste mig från 27 års homosexualitet”

Davids starka vittnesbörd om hur han blev frälst och räddad av Jesus från 27 års homosexualitet. Svensk text. 

- Mitt namn är David, jag är 44 år gammal, och det här är ett vittnesbörd om hur Jesus Kristus räddade mig från tjugosju år av homosexualitet. Jag talar i kärlek.

1

Läs allt!


Det skall bli ett härligt möte uti skyn

Christer Åberg spelar på sin ukulele och sjunger "Det skall bli ett härligt möte uti skyn! O, hur underbart och stort."

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Troendedöparna brändes, dränktes och halshöggs

Många är de som har lidit förföljelse, satts i fängelse och dödats som har praktiserat det bibliska troende-dopet genom nersänkning.

7

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Dopet: Var, när och hur

Dop i havet

Här ger jag dig några tydliga bibelord på var dopet sker, när det sker och hur.

4

Läs allt!


Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad

Läsarmejl av nils 

Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad, sade till slut: Räck Hit Ditt Finger, Här är Mina Händer!

3

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Bedräglig rikedom

Läsarmejl av David B 

10

Läs allt!


Är Bibelns Gud samma som koranens gud?

”De som påstår sig älska, ära och tillbe Gud, gör i själva verket inte det om de inte älskar, ärar och tillber Jesus.”

5

Läs allt!


Europa tillbaka till Gud

Läsarmejl av David B

Europa tillbaka till Gud. David B talar.

2

Läs allt!


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

19

Läs allt!


Himlen TV7 invigd i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin och Christer Åberg

TV-producent Ruben Agnarsson, grundare och vd Martti Ojares, kanalchef Daniela Persin och Christer Åberg.

Jag var inbjuden till den kristna tv-kanalen Himlen TV7:s studioinvigning i Uppsala.

17

Läs allt!


Nu har det hänt!

Över tusen prenumeranter på Youtubekanalen Apg29nu

Nu har det hänt! Youtubekanalen Apg29.Nu har fått över tusen prenumeranter. Närmare bestämt 1001 stycken!

5

Läs allt!


Jesu trefaldiga världshistoriska seger

Läsarmejl av nils 

Jesu trefaldiga världshistoriska seger, Guds gåva till all världens folk. Det Jesus Kristus utförde genom sin försoning var en oöverträffad Trefaldig Seger! Utmaningen gällde 3 olika områden som Han inför Gud den högste Domaren och inför: Andevärlden måste segra.

5

Läs allt!


Platt jord är obibliskt

Platt jord är obibliskt

Läser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.

19

Läs allt!


Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden och dess händelser

Av Holger Nilsson 

Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden

Du har nu möjlighet att ta del av denna nya DVD om den yttersta tidens händelser.

7

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

36

Läs allt!


Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst

Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst.

1

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Tidningen Dagen. 

Tidningen Dagen har genom Jonatan Sverker intervjuat mig och flera andra om konspirationsteorier och gjort en gedigen sex sidor lång genomarbetad artikel.

19

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, tisdag 20 november 2018 kl. 17:14

Jesus söker: Pontus, Marina!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är det årsdagen av Kristallnatten då Förintelsen av judarna började i Nazityskland 1938.

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Bild: Expressen. 

Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!

15

Läs allt!


Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och yoga?

Av Holger Nilsson 

Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och kurser i yoga?

Angående Bilda så är deras egen presentation så här: ”Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle, med kortformen Bilda, tidigare med namnet Frikyrkliga studieförbundet, är ett av Sveriges tio studieförbund.”

47

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna - Del 2

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 2.

0

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 1.

0

Läs allt!


16 bibelord om att ta emot Jesus för att bli frälst

Ta emot Jesus

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Bilder från min barndom - Christer Åberg

Fantastiska bilder på Christer Åberg som barn! 

Christer Åberg fotar en ko

Här fotograferar jag en ko med en lådkamera på bondgården jag växte upp. Jag är klädd i trätofflor och i andra konstiga kläder.

7

Läs allt!


7 skillnader mellan Jesus och Muhammed

Islams profet Mohammed, påstod sig predika samma budskap som Jesus. Men här har vi sju skillnader som visar att det inte stämmer! 

7

Läs allt!


Koranen räcker ej för översättare måste använda Bibeln för att stödja Profeten Muhammed

Läsarmejl av nils

Blir upprörd när jag ser hur Islam inte kan klara sig med sin egen Koranen, utan måste blanda in Bibeln, vår Heliga skrift för att försvara sin falska lära! Här följer några exempel.

3

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Rikedom kommer på skam då det verkligen gäller

Läsarmejl av David B 

7

Läs allt!


Koranen inleds med 666

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1446942922-666.jpg

"Bismillah" är Koranens inledningsord och betyder på arabiska "I Allahs namn", men på grekiska betyder det 666.

15

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 074 767 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 019 bloggartiklar, 91 669 kommentarer och 59 946 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp