1 101 online! | Sidvisningar idag: 55 161 | Igår: 164 011 |

www.apg29.nu


Martin Timell dömd i #metoo för våldtäkt men friades av enig tingsrätt

Martin Timell

Bild: Aftonbladet.

Martin Timell blev dömd i #metoo-kampanjen för våldtäkt men har nu friats i enig tingsrätt.

Martin Timell blev dömd i tidningarna och utslängd från sitt jobb efter att i #metoo-kampanjen anklagades för våldtäkt. Nu har han frikänts i tingsrätten

Men vad hjälper det? Hans liv är ändå förstört.

Vänd er till Jesus

Martin Timell och alla andra människor: Vänd er till Jesus. Hos Jesus blir inte era liv förstörda. Hos Jesus blir ni frälsta och upprättade och får evigt liv!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 8 juni 2018 12:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


5 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Tomas N

Me too rörelsen har ingen nåd för de män som gjort övertramp. Många både män och kvinnor missar att denna rörelse drivs i grunden av radikalfeminism som hatar män (och faktiskt även riktiga/vanliga kvinnor)

Det som borde sägas är att när västerländska samhället drev bort ifrån den kristna moralen och in i den sexuella frigörelsen så innebar det att äxtenskap,sexualitet och relationer mellan män och kvinnor blev fritt och därmed öppnade för omoraliskt beteende. Detta ledde till att män och kvinnor betedde sig orespektfullt på olika sätt därför att män och kvinnor är olika.

Det vi nu ser är att bara män som trampat över attackeras hänsynslöst,men ingen ifrågasätter på det sätt som kvinnor trampat över moraliskt sett.

Gud har gett mannen ett större ansvar och auktoritet,så det är dags att "man up" för alla,men varför acceptera det hänsynslösa drevet mot män som gjort fel,när vi alla har levt omoraliskt. Särskilt inom kyrkan borde man se me too rörelsen för vad det är,bryta med me too rörelsen och ge sin egen/Guds syn på saken som är en balanserad omvändelse med möjlighet till nåd.

Särskilt blir denna rörelse löjlig i ljuset av alla sexuella övergrepp och våldtäkter som begås i nutid av män från andra kulturer som inte hanteras på ett sätt som motverkar detta i toleransens namn

Vi har ju till och med fått en märklig samtyckeslag för sex,som är ganska extrem i sitt utförande.

Guds ordning för äktenskap och sexualitet är det enda som ger ordning och trygghet,men räkna med att de krafter som styr i dagens samhälle kommer att försöka vidare på sin värdegrund som vi redan ser frukterna av och somär totalitär till sin natur

Medans möjlighet finns till att styra upp vilken värdegrund vi skall ha kan man be och hoppas att offren för me too kampanjen hittar Jesus i sina prövningar

Svara -   - 8/6-18 15:39 -


Erik S

Svar till Tomas N.

Håller med. Metoo kampanjen är i botten samhällsfientlig. Den drivs som du säger av radikalfeminister-nästan alltid vänstervridna och hbtq-älskare. Dom är på alla sätt hycklare. När svenska kvinnor/flickor våldtas på löpande band, är dom tysta som möss. I stället startar dom kampanjer och manifestationer EMOT offren, men FÖR gärningsmännen! Det måste vara totalt galet.

Det mest sorgliga är, att detta har ätit sig in i kyrkorna/församlingarna. Feminismen är av ondo, var helst den dyker upp. Det är på intet sätt Bibliskt. Men snabbt var någon (några) feministisk pastor!?-vad är det förresten? några smådamer, knappt vuxna som kallar sig pastorer från Equmenia, som hängde på och skulle visa sig duktiga, för att få lite poppis-poäng från vänstern och pk-etablissemanget. Och detta sväljer en del kristna utan någon som helst, kritisk granskning.

Fantastiskt bra att Timell blev frikänd. Man kan inte bygga ett åtal eller en dom på vaga uppgifter sen 10 år tillbaka. Om det inte finns mycket stark teknisk bevisning. Där gjorde rätten en korrekt bedömning.

Men nu kommer säkert nästa fas. Nu blir det massvis med snyftreportage och "tala om vad synd det är "om alla kvinnor som blir orättvist behandlade. Dom mår dåligt psykiskt, dom blir inte trodda, patriarkatet trycker ner dom m.m, m.m i all oändlighet.

Nu ska vi se vad dessa små halvvuxna "feminist-pastorer" kommer med för dravel. För nånting måste dom ju hitta på, detta kan man inte lämna därhän. Dom och alla kvinnor har ju blivit förnärmade! Hur vore det om dom ägnade sig åt att lära ut vad Bibeln säger hur det ska vara och gå till i en församling! Men jag är ganska övertygad om, att det klarar dom inte av! Så "pastorer" dom är. Men att stå där framme och visa upp sig och komma med s.k predikningar som är hämtade från nätet, det klarar dom. Men dom försöker verka som om dom är auktoriteten själv. Patetiskt.

Nej, vi måste tillbaka till Bibelns grund och vad den säger-i alla frågor. Annars hamnar vi ute i ödemarken som stora delar av SvK har gjort och en del av våra friförsamlingar också. Guds välsignelse till er och Shalom!

Svara -   - 8/6-18 16:45 -


Rolf

Metoo har blivit en häxjakt på män. Alla anmälningar mot män är garanterat inte seriösa utan smutskastning av någon man den smutskastande kvinnan vill hämnas på av någon anledning. En våldtäkt anmäls ska anmälas när den skett inte många år senare det är inte seriöst. Men jag är säker på att även denna häxjakt av överdrivna anmälningar kommer att självslockna snart. Observera att jag inte påstår att alla anmälningar är oäkta men en anmälan ska göras till polisen efter det att våldtäkten gjorts och då till polisen inte i ett media som detta där män hängs ut md namn och allt utan rättegång.

Svara -   - 8/6-18 21:01 -


Niklas Jönsson

Det kan vara farligt att ta på kvinna nu för tiden, man kan bli anklagad för vad som helst så akta er män så ni inte åker dit, en liten beröring vid fel tidpunkt så kan det vara kört.

Svara -   - 9/6-18 01:15 -


Karin albinsson

Om jag inte har missförstått det hela så hade Martin Timell tänkt bli präst som ung. Kanske detta blir hans räddning. Vi ber för honom.

Karin

Svara -   - 9/6-18 22:19 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

6

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

6

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

4

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

41

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, tisdag 11 december 2018 kl. 06:10

Jesus söker: Daniel, Daniela!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Nej till att släppa in mörkret

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Lampa i mörkret

I min utåtriktade tjänst för Gud därefter, har det handlat om flera allvarliga situationer där både min kropp och min själ har varit i fara. Dödshotad av nynazister för att jag stått upp för och gömt flyktingar, mycket nära gäng- och sexkriminalitetens mörker via övervakningsärenden, besvärjd och utmanad till andlig tvekamp av ockultister.

74

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Ursäkterna kan bytas ut mot tro

Läsarmejl av David B 

Ursäkter som ofta håller människor borta från att komma till Jesus. Vad säger Bibeln?

7

Läs allt!


Flickan med kameran

Marie Åberg i Min bildtidning 1976

Jag hittade en otrolig bild på min fru när hon som barn var med i en söndagsskoltidning. Till jul är det 10 år sedan hon och vår son Joel dog. Den 27 november skulle Marie fyllt år. 

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 372 338 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 051 bloggartiklar, 92 153 kommentarer och 60 403 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp