1 294 online! | Sidvisningar idag: 57 233 | Igår: 280 299 |

www.apg29.nu

Annons

Stöd Apg29 - Juluppropet 2017 - Swisha 0709356696


Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

#Metoo-konspiration - Apg29 utsatt för hackersabotage

Christer Åberg berättar om de senaste hackersabotagen mot bloggsajten Apg29.nu och om #metoo-konspirationen.

Apg29.nu är en evangeliserande bloggsajt, unik av sitt slag, som drivs av evangelisten Christer Åberg.


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av Christer Åberg måndag 4 december 2017 00:33 | #christer+åberg #metoo #hacking #sabotage #+apg29 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


27 kommentarer

Margareta Larsson

Tack Christer Åberg för att du tar upp och talar om den här meetoo kampanjen. Och för att du talar om Jesus.

Svara -   - 4/12-17 10:29 -


Margareta Larsson

Tack Christer Åberg för att du tar upp och talar om den här meetoo kampanjen. Och för att du talar om Jesus.

Svara -   - 4/12-17 10:30 -


Bertil Rosenius

Bra Christer!

Vet inte om du eller ngn annan minns Aneby upproret mot TV för många år sedan.

Svara -   - 4/12-17 11:32 -


Bertil Rosenius

Bra Christer!

Vet inte om du eller ngn annan minns Aneby upproret mot TV för många år sedan. Då kunde vi vägra betala licens - ställa undan TV. Nu tvingas vi kristna - enligt kommande skattepålägg - delta i och stödja den antikristliga förberedelse processen.

Må Jesus hämta oss snart!

Svara -   - 4/12-17 11:38 -


Pentti Tuononen

Bra Christer!

Ett riktigt bra tal.

Svara -   - 4/12-17 11:42 -


Andy Svensson

Bra Christer!

Tack att du står upp för sanningen.

Svara -   - 4/12-17 13:27 -


BrorK

Svar till Bertil Rosenius.

Bertil,

Jesus kommer inte göra någonting alls, så länge som vi själva sitter overksamma och gnäller.

Vi har kommit till det stadiet att en omvälvande händelse är det enda som kan vrida tillbaka landet i rätt riktning. Men, kanske går vi samma öde som Sodom tillmötes, eller kanske blir vi det första land som Antikrists politiska välde implementeras?!

Svara -   - 4/12-17 15:15 -


Roger T. W.

Vi ser det moraliska förfallet, men ett annat förfall är också oroande. Vi har domstolar just för att vi inte ska kunna straffas efter endast anklagelser. Nu faller folk till höger och vänster utan att vara dömda i domstol och där är det domstolen som utdömer straffet, inte chefen, medierna eller arbetskamraterna.

En kulturpersonlighet sade mig att en kvinnlig programledare fick säga upp sig efter att ha kladdat på kvinnor, men det såg jag inte nämnas i de stora tidningarna. Tre män med utländska namn anklagas, men bara ett namn är känt. En journalist på Aftonbladet skyddades i början för att han är manlig feminist. Nu ska ha stämma några tidningar efter namnpubliceringen.

Ondskan är alltid handlingskraftig, men förlorar kriget. Att göra ont är att riva ned, att göra gott är att bygga upp. På vilken sida tror ni att Herren strider? Det är bara att hålla ut, Christer. Det gjorde den underjordiska kyrkan i Sovjetunionen och vilka stora framgångar som nu skördas.

Svara -   - 4/12-17 15:42 -


Bertil Rosenius

Svar till BrorK.

Jo, jag håller med dig - i vart fall delvis...

Tror bara det finns två framtids scenario för vårt land båda blir "drastiska" i snabbhet och kraft: Väckelse eller totalt avfall!

Däremot är jag inte lika förtjust i att du menar att: "Jesus kommer inte göra någonting alls, så länge som vi själva sitter overksamma och gnäller."

Kanske missuppfattar jag dig här, men jag tänker:

Vi har sett alltför många som går i egen kraft, liksom sådana som inte går all... Där uppfattar jag ligger ett problem.

Jesus kommer inte göra något åt oss. Men Han vill göra något genom oss.

Svara -   - 4/12-17 16:08 -


BrorK

Svar till Bertil Rosenius.

Ja, Bertil, vi beskriver samma skeende, min kommentar är förhoppningsvis lite mer provocerande. För ljumma kristna gör ingen nytta i Guds Rike, de halkar in på ett bananskal och förbannar sedan sig själva för att de inte gjorde mera...

Svara -   - 4/12-17 16:36 -


Prinsen

Satan och hans hantlangare har sedan länge planerat och genomfört ett könskrig mellan man ock kvinnan.

Man kan säga att det startade i tidernas begynnelse, i Eden.

Det är hjärntvätt i media hur vi ska tycka - tänka - veta - känna - agera - reagera.

När mannen släpper sin auktoritet här på jorden till satan, och följer kvinnan och det kvinnliga, då är förfallet synligt och kaoset nära.

Det är inte tänkt att man och kvinna ska var jämbördiga eller jämlika - de ska komplettera varandra.

När vi genom exempelvis kärlekssånger hyllar (och dissar) det andra könet så blir vi på något sätt programmerade att lyckan och kärleken främst kommer från en människa - och inte från Gud vår fader! Allt vi får kommer från Skaparen.

Svara -   - 4/12-17 17:54 -


Prinsen

Matindustrin formar våra matvanor.

Modeindustrin format vårt klädmode.

Porrindustrin (samt RFSU m fl) formar vårt sexuella beteende och syn på andra könet, sex och förhållande.

Men i #metoo talar man inte om det sistnämnda. Där kvinnor sminkar sig och klär sig som för 50 år sedan skulle uppfattas som prostituerade. Horor. Genom det förrädiska p-pillret och droger har vi fått one night stands, gruppsex, våldsex m m.

Det är rätt illa ställt ...

Svara -   - 4/12-17 18:00 -


Anders Palmqvist

Svar till Prinsen .

Ergo de förtjänar att bli våldtagna? Snälla...

Svara -   - 4/12-17 18:23 -


Prinsen

Svar till Anders Palmqvist.

De orden kom från din mun och inte min. Är det så du tolkar?

Naturligtvis finns det flera orsaker bakom #metoo och övergrepp och försök till sex. Alla män är inte sexuella odjur, men de flesta har nog någon gång ÖVERTRÄTT vett och etikett (Lagen).

Svara -   - 4/12-17 18:40 -


BrorK

Svar till Prinsen .

Ja, Prinsen, du tar upp en känsligt ämne som få kristna vill forma med sina läppar.

Att kvinnan orsakat en hel del problem för mannen kan vi vara ganska överens över, om vi nu tror på Guds Ord. Samtidigt är mannen inte möjlig utan kvinnan och kvinnan inte möjlig utan mannen. Paulus ger dock oss precisa instruktioner hur vi ska förhålla oss till varandra för att våra liv tillsammans ska vara så problemfria som möjligt.

Svara -   - 4/12-17 20:38 -


Sanna

Svar till Prinsen .

Ja så är det. Kvinnor klär sig och sminkar sig som för 50 år sedan (och profeternas tid) skulle uppfattas som prostituerade. Det är både männens och kvinnans fel vid våldtäckt.

Svara -   - 4/12-17 20:49 -


Sanna

Ja Gud har inte skapat man och kvinna likadana/jämlika. Utan de är skapta att komplettera varandra. Varför ska kvinnor lura sig själv och påstå att vi är jämlika. Kom igen, det är Gud som bestämmer. Vi ser vad som hände i edens gård.

Svara -   - 4/12-17 20:56 -


Prinsen

Svar till Sanna.

Mannen och kvinnan ska inte vara konkurrenter. Så tror jag Gud har skapat. Men ormen vänder upp och ner, förvränger och lurar oss att tro att kvinnan bör bli som ex en man på dagens arbetamarknad (såg inte sådan ut för 100-200 år sedan).

Svara -   - 4/12-17 21:14 -


Sanna

Svar till Prinsen .

Ja. Kvinnan lydde ormen och drog in Mannen i sin synd.

Svara -   - 4/12-17 21:29 -


Sanna

Så fort man nämner att det är kvinnan så tror folk att man förtrycker kvinnor. Snälla vi är inga feminister här inte sluta vara som dem. Vi talar sanning här och sanningen måste sägas till varje pris och inte av hänsyn till kvinnans känslor. Dvs sluta ljuga för er själva.

Svara -   - 4/12-17 21:39 -


Lenny

Bra Christer! Tack för att du står upp, och visar den rätta vägen! Man kan bara konstatera något är rejält fel i den tid som vi lever i !

Svara -   - 5/12-17 10:34 -


jessica

Svar till Anders Palmqvist.

Det tror jag väl ändå inte någon tänkande människa kan mena! Tänker på de hemska gruppvåldtäkterna som har ökat dramatiskt de senaste åren.Den senaste som man berättat om i radio och TV. 20 män i Fittja slog, våldtog och misshandlade en kvinna i 30-års åldern i en trappuppgång.Då kan man inte skylla på hur kvinnan var klädd.

Svara -   - 5/12-17 14:24 -


BrorK

Svar till jessica.

Men, det är inte dessa vidrigheter som speglas i #metoo och alla bihang.

Ingen folkstorm när barn ändå ner till tre år våldtas och polisen är för "upptagen" för att bry sig om att ens förhöra kända förövare!

Och när barnmorskor står upp för de ofödda barnens rätt att leva, då jagas de bort från sverje under tårar, allt medan MSM:s företrädare hyllas som hjältar.

Samma journalister gottar sig nu i #metoo-snusket och får ostraffat sprida sitt hat och de kristna sjunger med i deras hatsånger.

Nej, inse att #metoo är satans verk för att så hat mellan mannen och kvinnan och därigenom förstöra familjebanden som är grunden för ett tryggt samhälle!

Svara -   - 5/12-17 15:06 -


jessica

Svar till BrorK.

Jag tror precis som du att det finns en dold agenda bakom denna kampanj.

Jag tycker också att man ska få neka utföra abort som barnmorska.

Jag tycker inte heller om att man döms i metoo-kampanjen i media.Ingen skall dömas på förhand i sociala medier!

Familjen är den viktigaste grundstenen för ett tryggt samhälle. Jag håller med dig i allt det där. Mannen och kvinnan är skapade olika men lika värda i Guds ögon. Vi har olika uppgifter. Jag skrev bara att ingen människa förtjänar att bli våldtagen.

Svara -   - 5/12-17 15:23 -


BrorK

Svar till jessica.

Ja, Jessica, tänk om all den energin som människorna använder till att hata istället användes till att älska varandra, då skulle stora under kunna ske!

Svara -   - 5/12-17 15:37 -


Tomas N

Hoppas som sagt att denna kampanj leder till att på något sätt människor skall söka Gud ,då bevisligen männsikor(i detta fall feminister) i sin strävan efter att komma med lösningar och i sin välvilja ändå inte lykcas lösa problemen.

Även om det inte står uttryckligen och specifikt hur män och kvinnor i Bibeln är olkia,så finns det ändå tydligt där att vi är just olika och skall bli ett kött/dvs samarbeta med de kompletterande uppgifter och gåvor vi har fått.

Läste just en artikel om frustration att män saknar empati och tänker att det är väl typiskt där vi är olika. Även en väluppfostrad och välmenande man har inte samma grad och möjlighet till empati som kvinnor överlag.

Med andra ord så kan vi inte tvinga varandra till något. Just möjligheten att frikoppla empatin möjliggör beslutfattning som är rationell,vilket är något som män naturligt är bättre på. Många män och kvinnor kan ju tränas i att gå in på andra planhalvan s a s ,vilket vi ser i dagens samhälle,mendet var kanske inte Guds design utan människans

Vad gäller sexuell frigjordhet vilket vi haft i stigande takt i decennier så har det medfört en hel del skada. Män har av naturen trampat över oftare,men rannsakan borde gälla hela samhället. Bortser givetvis för rena övergrepp som verkligen är fel.

Västerländska kulturen har blivit korrumperad och vattnats ut i brist på moral och även en djup osäkerhet där man drivs till att leva till fullo och det ingen ser eller får reda på är okej.

Vågar vi kristna stå upp för en rimlig och hållbar sexualmoral eller kommer vi också böja oss för feminismens krav där Gudrun Schyman vädjar till män att bli människor?

Svara -   - 5/12-17 19:21 -


Sanna

Om folk skulle avstå med att misstolka andra så skulle det bli en ännu finare värld med finare avsikter.

Svara -   - 5/12-17 20:52 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Finns Donald Trump i Bibeln?

Dr Michael Brown intervjuar Jonathan Cahn på Sid Roth’s TV program "It’s Supernatural”. 

21

Läs allt!


Israel – det största tidstecknet

Av Mikael Walfridsson 

Israel - Jerusalem - Det största tidstecknet

Om jag skulle markera och framhäva ett enda tidstecken, som utan tvivel pekar på den tid vi lever i och Jesu dyrbara återkomst, så har det med Israel, Jerusalem och det judiska folket att göra. 

2

Läs allt!


Nu uppfylls profetian om Jerusalem

Av Lars Enarson 

Donald Trump erkännande av Jerusalem

Donald Trumps undertecknade dokument av erkännande av Jerusalem som Israels huvudstad

President Trump har uppfyllt sitt löfte i valkampanjen att verkställa den amerikanska kongressens beslut sedan 1995 att erkänna det uppenbara faktum att Jerusalem är Israels huvudstad. 

17

Läs allt!


Intervju med Christer Åberg

Christer Åberg intervjuas av Kjell Gustavsson i Cymbal-TV och sjunger och spelar ukulele sången Imse Vimse Spindel.

5

Läs allt!


Holger Nilsson om det ryska hotet

Kjell Gustavsson intervjuar Holger Nilsson om hans syn på det ryska hotet mot Sverige.

28

Läs allt!


Om judafolket del 2 - Sigvard Svärd

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Om judafolket

Han sade: ´Du ska inte längre heta Jakob utan Israel, för du har kämpat med Gud och med människor och segrat” (kan översättas: ”kämpar med Gud” eller ”regerar med Gud”).

3

Läs allt!


#Metoo-konspirationen


Annons


Hallmansgården Live

Maria & Stefan Hallman sänder live från Hallmansården.

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 17 december 2017 kl. 03:26

Jesus söker: Stig!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


När villoläror byggs på grundtexten

Bibelns hebreiska grundtext. jpg

Jag har märkt att de som förkunnar villoläror ofta försöker bevisa sina teser vad en del ord betyder i grundtexten. 

41

Läs allt!


Senaste kommentarer


Profetiskt 2018

2018

Jag undrar helt enkelt om det är någon som har lite insikt om vad som kommer att hända år 2018.

32

Läs allt!


Holger Nilsson om USA:s erkännande av Jerusalem i Ring P1

Holger Nilsson, redaktör för tidningen Flammor ringde P1 och pratade om de olika attentaten på judarna efter USA:s erkännande av Jerusalem.

16

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1 294 online! | Sidvisningar idag: 57 233 | Igår: 280 299 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp