611 online! | Sidvisningar idag: 95 244 | Igår: 233 902 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


#Metoo-konspiration - Apg29 utsatt för hackersabotage

Christer Åberg berättar om de senaste hackersabotagen mot bloggsajten Apg29.nu och om #metoo-konspirationen.

Apg29.nu är en evangeliserande bloggsajt, unik av sitt slag, som drivs av evangelisten Christer Åberg.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 4 december 2017 00:33 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


25 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Margareta Larsson

Tack Christer Åberg för att du tar upp och talar om den här meetoo kampanjen. Och för att du talar om Jesus.

Svara -   - 4/12-17 10:09 -


Margareta Larsson

Tack Christer Åberg för att du tar upp och talar om den här meetoo kampanjen. Och för att du talar om Jesus.

Svara -   - 4/12-17 10:10 -


Bertil Rosenius

Bra Christer!

Vet inte om du eller ngn annan minns Aneby upproret mot TV för många år sedan.

Svara -   - 4/12-17 11:12 -


Bertil Rosenius

Bra Christer!

Vet inte om du eller ngn annan minns Aneby upproret mot TV för många år sedan. Då kunde vi vägra betala licens - ställa undan TV. Nu tvingas vi kristna - enligt kommande skattepålägg - delta i och stödja den antikristliga förberedelse processen.

Må Jesus hämta oss snart!

Svara -   - 4/12-17 11:18 -


Pentti Tuononen

Bra Christer!

Ett riktigt bra tal.

Svara -   - 4/12-17 11:22 -


Andy Svensson

Bra Christer!

Tack att du står upp för sanningen.

Svara -   - 4/12-17 13:07 -


BrorK

Svar till Bertil Rosenius.

Bertil,

Jesus kommer inte göra någonting alls, så länge som vi själva sitter overksamma och gnäller.

Vi har kommit till det stadiet att en omvälvande händelse är det enda som kan vrida tillbaka landet i rätt riktning. Men, kanske går vi samma öde som Sodom tillmötes, eller kanske blir vi det första land som Antikrists politiska välde implementeras?!

Svara -   - 4/12-17 14:55 -


Roger T. W.

Vi ser det moraliska förfallet, men ett annat förfall är också oroande. Vi har domstolar just för att vi inte ska kunna straffas efter endast anklagelser. Nu faller folk till höger och vänster utan att vara dömda i domstol och där är det domstolen som utdömer straffet, inte chefen, medierna eller arbetskamraterna.

En kulturpersonlighet sade mig att en kvinnlig programledare fick säga upp sig efter att ha kladdat på kvinnor, men det såg jag inte nämnas i de stora tidningarna. Tre män med utländska namn anklagas, men bara ett namn är känt. En journalist på Aftonbladet skyddades i början för att han är manlig feminist. Nu ska ha stämma några tidningar efter namnpubliceringen.

Ondskan är alltid handlingskraftig, men förlorar kriget. Att göra ont är att riva ned, att göra gott är att bygga upp. På vilken sida tror ni att Herren strider? Det är bara att hålla ut, Christer. Det gjorde den underjordiska kyrkan i Sovjetunionen och vilka stora framgångar som nu skördas.

Svara -   - 4/12-17 15:22 -


Bertil Rosenius

Svar till BrorK.

Jo, jag håller med dig - i vart fall delvis...

Tror bara det finns två framtids scenario för vårt land båda blir "drastiska" i snabbhet och kraft: Väckelse eller totalt avfall!

Däremot är jag inte lika förtjust i att du menar att: "Jesus kommer inte göra någonting alls, så länge som vi själva sitter overksamma och gnäller."

Kanske missuppfattar jag dig här, men jag tänker:

Vi har sett alltför många som går i egen kraft, liksom sådana som inte går all... Där uppfattar jag ligger ett problem.

Jesus kommer inte göra något åt oss. Men Han vill göra något genom oss.

Svara -   - 4/12-17 15:48 -


BrorK

Svar till Bertil Rosenius.

Ja, Bertil, vi beskriver samma skeende, min kommentar är förhoppningsvis lite mer provocerande. För ljumma kristna gör ingen nytta i Guds Rike, de halkar in på ett bananskal och förbannar sedan sig själva för att de inte gjorde mera...

Svara -   - 4/12-17 16:16 -


Prinsen

Satan och hans hantlangare har sedan länge planerat och genomfört ett könskrig mellan man ock kvinnan.

Man kan säga att det startade i tidernas begynnelse, i Eden.

Det är hjärntvätt i media hur vi ska tycka - tänka - veta - känna - agera - reagera.

När mannen släpper sin auktoritet här på jorden till satan, och följer kvinnan och det kvinnliga, då är förfallet synligt och kaoset nära.

Det är inte tänkt att man och kvinna ska var jämbördiga eller jämlika - de ska komplettera varandra.

När vi genom exempelvis kärlekssånger hyllar (och dissar) det andra könet så blir vi på något sätt programmerade att lyckan och kärleken främst kommer från en människa - och inte från Gud vår fader! Allt vi får kommer från Skaparen.

Svara -   - 4/12-17 17:34 -


Prinsen

Matindustrin formar våra matvanor.

Modeindustrin format vårt klädmode.

Porrindustrin (samt RFSU m fl) formar vårt sexuella beteende och syn på andra könet, sex och förhållande.

Men i #metoo talar man inte om det sistnämnda. Där kvinnor sminkar sig och klär sig som för 50 år sedan skulle uppfattas som prostituerade. Horor. Genom det förrädiska p-pillret och droger har vi fått one night stands, gruppsex, våldsex m m.

Det är rätt illa ställt ...

Svara -   - 4/12-17 17:40 -


Anders Palmqvist

Svar till Prinsen .

Ergo de förtjänar att bli våldtagna? Snälla...

Svara -   - 4/12-17 18:03 -


Prinsen

Svar till Anders Palmqvist.

De orden kom från din mun och inte min. Är det så du tolkar?

Naturligtvis finns det flera orsaker bakom #metoo och övergrepp och försök till sex. Alla män är inte sexuella odjur, men de flesta har nog någon gång ÖVERTRÄTT vett och etikett (Lagen).

Svara -   - 4/12-17 18:20 -


BrorK

Svar till Prinsen .

Ja, Prinsen, du tar upp en känsligt ämne som få kristna vill forma med sina läppar.

Att kvinnan orsakat en hel del problem för mannen kan vi vara ganska överens över, om vi nu tror på Guds Ord. Samtidigt är mannen inte möjlig utan kvinnan och kvinnan inte möjlig utan mannen. Paulus ger dock oss precisa instruktioner hur vi ska förhålla oss till varandra för att våra liv tillsammans ska vara så problemfria som möjligt.

Svara -   - 4/12-17 20:18 -


Sanna

Svar till Prinsen .

Ja så är det. Kvinnor klär sig och sminkar sig som för 50 år sedan (och profeternas tid) skulle uppfattas som prostituerade. Det är både männens och kvinnans fel vid våldtäckt.

Svara -   - 4/12-17 20:29 -


Sanna

Ja Gud har inte skapat man och kvinna likadana/jämlika. Utan de är skapta att komplettera varandra. Varför ska kvinnor lura sig själv och påstå att vi är jämlika. Kom igen, det är Gud som bestämmer. Vi ser vad som hände i edens gård.

Svara -   - 4/12-17 20:36 -


Prinsen

Svar till Sanna.

Mannen och kvinnan ska inte vara konkurrenter. Så tror jag Gud har skapat. Men ormen vänder upp och ner, förvränger och lurar oss att tro att kvinnan bör bli som ex en man på dagens arbetamarknad (såg inte sådan ut för 100-200 år sedan).

Svara -   - 4/12-17 20:54 -


Lenny

Bra Christer! Tack för att du står upp, och visar den rätta vägen! Man kan bara konstatera något är rejält fel i den tid som vi lever i !

Svara -   - 5/12-17 10:14 -


jessica

Svar till Anders Palmqvist.

Det tror jag väl ändå inte någon tänkande människa kan mena! Tänker på de hemska gruppvåldtäkterna som har ökat dramatiskt de senaste åren.Den senaste som man berättat om i radio och TV. 20 män i Fittja slog, våldtog och misshandlade en kvinna i 30-års åldern i en trappuppgång.Då kan man inte skylla på hur kvinnan var klädd.

Svara -   - 5/12-17 14:04 -


BrorK

Svar till jessica.

Men, det är inte dessa vidrigheter som speglas i #metoo och alla bihang.

Ingen folkstorm när barn ändå ner till tre år våldtas och polisen är för "upptagen" för att bry sig om att ens förhöra kända förövare!

Och när barnmorskor står upp för de ofödda barnens rätt att leva, då jagas de bort från sverje under tårar, allt medan MSM:s företrädare hyllas som hjältar.

Samma journalister gottar sig nu i #metoo-snusket och får ostraffat sprida sitt hat och de kristna sjunger med i deras hatsånger.

Nej, inse att #metoo är satans verk för att så hat mellan mannen och kvinnan och därigenom förstöra familjebanden som är grunden för ett tryggt samhälle!

Svara -   - 5/12-17 14:46 -


jessica

Svar till BrorK.

Jag tror precis som du att det finns en dold agenda bakom denna kampanj.

Jag tycker också att man ska få neka utföra abort som barnmorska.

Jag tycker inte heller om att man döms i metoo-kampanjen i media.Ingen skall dömas på förhand i sociala medier!

Familjen är den viktigaste grundstenen för ett tryggt samhälle. Jag håller med dig i allt det där. Mannen och kvinnan är skapade olika men lika värda i Guds ögon. Vi har olika uppgifter. Jag skrev bara att ingen människa förtjänar att bli våldtagen.

Svara -   - 5/12-17 15:03 -


BrorK

Svar till jessica.

Ja, Jessica, tänk om all den energin som människorna använder till att hata istället användes till att älska varandra, då skulle stora under kunna ske!

Svara -   - 5/12-17 15:17 -


Tomas N

Hoppas som sagt att denna kampanj leder till att på något sätt människor skall söka Gud ,då bevisligen männsikor(i detta fall feminister) i sin strävan efter att komma med lösningar och i sin välvilja ändå inte lykcas lösa problemen.

Även om det inte står uttryckligen och specifikt hur män och kvinnor i Bibeln är olkia,så finns det ändå tydligt där att vi är just olika och skall bli ett kött/dvs samarbeta med de kompletterande uppgifter och gåvor vi har fått.

Läste just en artikel om frustration att män saknar empati och tänker att det är väl typiskt där vi är olika. Även en väluppfostrad och välmenande man har inte samma grad och möjlighet till empati som kvinnor överlag.

Med andra ord så kan vi inte tvinga varandra till något. Just möjligheten att frikoppla empatin möjliggör beslutfattning som är rationell,vilket är något som män naturligt är bättre på. Många män och kvinnor kan ju tränas i att gå in på andra planhalvan s a s ,vilket vi ser i dagens samhälle,mendet var kanske inte Guds design utan människans

Vad gäller sexuell frigjordhet vilket vi haft i stigande takt i decennier så har det medfört en hel del skada. Män har av naturen trampat över oftare,men rannsakan borde gälla hela samhället. Bortser givetvis för rena övergrepp som verkligen är fel.

Västerländska kulturen har blivit korrumperad och vattnats ut i brist på moral och även en djup osäkerhet där man drivs till att leva till fullo och det ingen ser eller får reda på är okej.

Vågar vi kristna stå upp för en rimlig och hållbar sexualmoral eller kommer vi också böja oss för feminismens krav där Gudrun Schyman vädjar till män att bli människor?

Svara -   - 5/12-17 19:01 -


Alexander

Inom den osunda karismatiska rörelsen New Wine så ser man metoo som något positivt. Bara så ni vet.

Kram

Svara -   - 3/1-18 22:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Propaganda för Globalistiskt vänlig regering i Sverige

Läsarmejl av AJ 

Detta är intressant, idag går tidningen Metro ut med budskapet(första sida plus helt uppslag) att en statsvetare som menar att Annie Lööf kan få nästa försök att bilda regering och bli Sveriges statsminister.

0

Läs allt!


USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Av Mikael Walfridsson 

USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Torsdag den 4 oktober, hände något unikt i USA. På en och samma gång, skickade Trump ett sms till alla mobiltelefoner i USA. Det gjordes med det ändamål, att testa ett militärt varningssystem, som gör det möjligt, att nå hela den amerikanske befolkningen, i tillfälle av en händelse av stor betydelse skulle inträffa.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


130 000 raketer mot Israel

Av Holger Nilsson 

130 000 raketer mot Israel

Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig? Detta ofattbara antal raketer finns nu uppställda emot Israel.

3

Läs allt!


Den stora vedermödans tid

Den stora vedermödans tid

Vi ska inte blanda ihop födslovåndorna med den stora vedermödan. Det är faktiskt två olika saker.

37

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

39

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

4

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

63

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

11

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, onsdag 17 oktober 2018 kl. 13:50

Jesus söker: Antonia, Toini!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

6

Läs allt!


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 718 755 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 950 bloggartiklar, 90 846 kommentarer och 59 028 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp