754 online! | Sidvisningar idag: 99 093 | Igår: 233 902 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


#MeToo-konspirationen


Det är inte för intet jag får funderingar på om det finns en konspiration bakom #MeToo-kampanjen. 

I åratal har det pumpats ut sexuell lössläppt propaganda i vårt land. Men nu blir man efter man anklagad av kvinnor för sexuella trakasserier och hängs ut under #MeToo-kampanjen. 

Olustigt

Det blir olustigt när en tidning till exempel skriver om en kvinna som anklagar en man för sexuella trakasserier och sedan i samma tidning har ett reportage om en halvklädd kvinna med ett sexuellt lösaktigt budskap. 

Budskapet kan inte bli annat än förvirrande. I samma tidning går de emot sextrakasserier för att i nästa stund glorifiera sex. Ingen kan bli klok över dessa båda budskap. 

Att "sexualiseringen av vårt samhälle är den främsta orsaken till sexuella övergrepp och trakasserier", menar också psykologen Alf B Svensson

Jag har inte följt den här #MeToo-kampanjen så bra, men när jag har kommit kontakt med den har jag fått lite funderingar och frågetecken. 

Skuld och anklagelse

En sak som jag funderar på är skuld och anklagelse. Bara för att någon anklagar en annan person betyder inte att den personen är skyldig. Men i media blir den personen direkt uthängd, dömd och skyldig. Det är samma sak som om någon blir polisanmäld. Det betyder inte att den personen är skyldig till anklagelsen. Det kan vara en elak person som anmäler på grund av till exempel avundsjuka eller av någon annan orsak till okynnesanmälan. Men i tidningarna blir en sådan anmälan likhetstecken som att personen är skyldig. 

Tiden för det inttäffade

En annan sak som jag funderar på är tiden när trakasserierna inträffade. Oftast var det för många år sedan men det är först nu anklagelserna och anmälningarna kommer. Beror det på att nu har kvinnorna hunnit göra karriärer så att de kan stå på egna ben och behöver inte männen längre? 

Det ska sägas att jag är fullständigt emot synden sexuella trakasserier så att ingen får för sig någonting annat. 

Martin Timell uthängd 

En person som har blivit uthängd i medierna är Martin Timell. Han har erkänt anklagelserna, men jag undrar varför hänger de ut just honom? Man får verkligen hoppas att de inte offrar honom bara för att rädda och skydda andra. 

Det var länge sedan jag slutade att lita på medierna och gå på deras propaganda, och man kan fundera på om det inte finns en dold propaganda bakom #MeToo-kampanjen. 

#MeToo-konspirationen

Nu talar man vitt och brett om #MeToo och ordnar demonstrationer, men inte alla är välkomna. 

Jessica Holmeberg, 33 år, anmälde sig som talare till MeToo-demonstrationen som anordnades i söndags i Uppsala men hon blev avvisad med motiveringen att hon är Sverigedemokrat och tillhör en rasistisk organisation. SD och CISmän förklarades ha fel värdegrund. CISmän är män som uppfattar sig som män. 

Det är inte för intet jag får funderingar på om det finns en konspiration bakom #MeToo-kampanjen. 

Världen dömer hårt

Till sist vill jag säga att världen dömer hårt och hänger ut människor. Sådan är inte Jesus. Han dömer ingen. Det är Satan som dömer i sitt hat och fiendesksp. Jesus kom för att rädda människor från domen. Vad du behöver göra är att vända dig till Jesus och ta emot honom. Då blir du frälst och räddad och alla dina synder blir förlåtna. Istället för att bli uthängd till allas beskådade lyfter Jesus upp dig i sina varsamma händer.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 3 december 2017 14:55 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

bengt

bra skrivet

tänkvärt

Svara -   - 26/10-17 13:44 -


Profetissan

Så länge kvinnor lånar ut sina kroppar till offentlig beskådning i olika sammanhang kommer vi aldrig till rätta med detta skeva synsätt som tyvärr drabbar oskyldiga kvinnor.

Som kvinna har jag ett ansvar att klä mig anständigt.

Svara -   - 26/10-17 15:13 -


Johan

Det är en för feministerna (dvs satan) tacksam chans till attack på vita medelålders män, vilka är den enda grupp som det är okey att hänga ut och hata offentligt. Samtidigt beskyddas de invandrargrupper som är oerhört överrepresenterade när det gäller det klart värre brottet fullbordad våldtäkt, av pk-censuren.

Svara -   - 26/10-17 15:14 -


Erik S

Svar till Johan.

Helt rätt. Denna Metoo kampanj är rent hyckleri. Kampanjen har kidnappats av radikalfeminister som alltid är vänsterextrema.

Samma sak med afghanerna som demonstrerat. Det är helt andra krafter som ligger bakom-nämligen vänster och globalister. Man ska med alla medel tvinga alla, att tänka och tycka på samma sätt.

Vi ska inte ha något att göra med sådana "kampanjer", det är den onda sidan som vill ställa till ännu mer splittring i landet. På alla sätt blir dom gamla grunderna attackerade i dag. Bibeln är den enda säkra och vettiga grunden att stå på. Hur hårt det än blåser är det Abraham, Isak´s och Jacobs Gud som håller allt i sin hand. Det kan inte vänsterfeministerna göra något åt!

Svara -   - 26/10-17 16:06 -


bengt

det är så rätt erik s

Svara -   - 26/10-17 16:29 -


BrorK

Bra att du tar upp detta, Christer! Som jag ser det finns det flera bottnar. Det mest uppenbara är förstås att flytta fokus från alla verkliga övergrepp som sker på kvinnor och barn med politikernas, myndigheternas och polisens goda minne. Intressant nog så släppte en vanlig medborgare en mycket genomarbetad rapport om dessa övergrepp i måndags omfattande nästan samtliga fällande domar för sexualbrott under de senaste fem åren. En rapport som egentligen Brå borde gjort. Undrar hur mycket Brå kostar per år?

Själva #metoo-kampanjen var dock från början riktad mot Weinsteins och Robert de Niros mycket kontroversiella film om globala vaccinationsskador. Weinsteins son dog av just dessa skador!

Svara -   - 26/10-17 16:30 -


Troende

Svar till Profetissan.

Det tycker jag också. Vi VET ju att utseendet betyder en hel del.

Svara -   - 26/10-17 17:31 -


Troende

Undra också, är det muslimer som ligger bakom ? Deras relation med det motsatta könet är delvis bra, och delvis förfärligt

Svara -   - 26/10-17 17:33 -


Profetissan

Svar till Troende .

Tyvärr så finns det både män och kvinnor i alla Guds färger som har en snedvriden syn på vad och var sex hör hemma så vi behöver be om ett Guds ingripande i hela vår värld på detta område också.

Svara -   - 26/10-17 18:57 -


bengt

men frågan om anständig klädsel är ju

inte alltid så glasklar

kan ju variera mellan åldrar och olika personer

det har ju inte med kjollängd och bar hud i

sig att göra

Svara -   - 26/10-17 19:24 -


bengt

det ligger ju en stor fara i om kroppen i sig

ses som något fult och syndigt också

Svara -   - 26/10-17 19:26 -


DeHå

Det är inte bara kvinnor som sexualiseras i media. Killar ska visa upp sina muskulösa tatuerade kroppar och får ryggdunk för sexuella erövringar i osmakliga reality shower på TV. Killar ska alltid framställas som ständigt sugna och redo för sexuella kontakter. Hela vårt samhälle har sexualiserats och det enda viktiga verkar vara lösa förbindelser och vem som hoppar i säng med flest. Mycket tråkig trend som jag inte tror vår Herre är speciellt glad över.

Svara -   - 26/10-17 19:57 -


Profetissan

Förståndet är ju också en gåva från Gud så låt oss använda den gåvan till vad Herren avsåg den till vara i alla avseenden...

Svara -   - 26/10-17 20:07 -


Leif Boman

Svar till DeHå.

Jag håller med dig. Det är så gott som fullständigt sexualiserat hela vårt samhälle idag. Redan barnen från dagisåldern tvingas in i detta smutsiga tänk. På arbetsplatser skrattas det dagligen åt olika könsskämt, och då kan faktiskt snittåldern på de skämtande vara mellan 40-60, det behöver alltså inte vara unga 20 åringar utan den äldre arbetargenerationen.

Det är inte roligt och enkelt för en kristen att sitta mitt i sådan sörja och lyssna dag ut och dag in.

Svara -   - 26/10-17 20:44 -


Jean

Väl skrivet/Amen

Låt oss tacka Herren och livgivaren ,Jesus Kristus ,Sann Gud och Herre!!

Jesu frid

Svara -   - 26/10-17 20:55 -


Profetissan

Svar till DeHå.

Kan bara hålla med dig. Det är äckligt att se denna "köttmarknad".

Gud bevara oss i renhet och ge oss en sund syn på allt vad sex heter.

Svara -   - 26/10-17 20:58 -


bengt

jag håller med dig leif

tonen kan.ju vara riktigt hemsk

man frossar i snuskprat ofta

och ger antydningar till sex

Svara -   - 26/10-17 21:25 -


Leif Svensson

Mycket bra skrivet Christer ! bra reflection ! tack !

Svara -   - 26/10-17 22:01 -


Tomas N

Det varen intressant tanke Christer och jag tror det ligger ganska nära sanningen.

Jag tycker snarare det liknar en aktivism som riktar sig mot män och som är påverkad av de olika krafter som ligger bakom dagens samhälle och den konflikt som ligger under ytan.

Att våldtäktsvågen eskalerat p g a massimmigration förstår alla som inte är förblindade och strypta av åsiktskorridoren.

Me too grejen drivs av feminism. Förutom radikala feminister så finns majoriteten av kvinnor i väst som påverkas och dessutom en stor del av liberala och män av modern salongsmässig marxism. Det finns ett krig som riktar sig emot män och främst vita män

En annan faktor är förstås sexualiseringen av mainstreammedia,TV,reklam och den breda samhällstrenden. Detta i kombination av avkristning och därmed återgång till det hedniska väst ,som är omoraliskt i sin grund och innehåller mycket sexuella överträdelser.

Det som triggat igång detta just nu är skulle jag säga det som uppenbarats i just mediavärlden och som kommer från Hollywood där en dold perversitet varit rådande från början.

Det är måna dolda eller nedtystade faktorer som påverkar och styr i dagens samhälle som syns nu. Hoppas och be för att sanning och goda lösningar kommer ur detta.

Om du är man,ta detta tillfälle till rannsakning och bli en bättre man och lägga bort dåliga saker . Var inte rädd att prata om problemen offentligt.

Om du är kvinna,fall inte för feminismens lockelser och taktiker(gäller även män som missriktar sin beskyddarinstinkt och ger den till feminism istället för kvinnor.

Den här världen behöver ljuset och nåden från Gud nu och må vi kristna förstå och våga vara det ljus som behövs.

Svara -   - 27/10-17 09:10 -


Profetissan

Det är nog inte bara feminismens fel att det faller ljus över detta.

Det verkar också som om vissa män som kommit upp i karriären ser det som någon form att "rättighet" att kunna behandla kvinnor som dörrmattor.
Kvinnor i beroende ställning råkar ofta illa ut i dessa sammanhang.
Ingen man eller kvinna ska behöva stå ut med detta varken verbalt eller fysiskt.

Svara -   - 27/10-17 09:29 -


bengt

viktigt det du skriver tomas n

Svara -   - 27/10-17 11:42 -


Balkis

Svar till Tomas N.

I morse Måste har vaknat på fel sidan eller?

Och hoppas att Jesus har koll på dej Thomas.

Svara -   - 27/10-17 13:55 -


Profetissan

Det kanske är dags att man tar till sig dessa ord i bibeln som står i Job.31:1

Att man ska sluta ett förbund med sina ögon att inte tillåta dom att ta in orenheten utan bevara dom i renhet.
Jag har ju faktiskt också egenansvar eftersom ögon sitter i mitt eget huvud.

Svara -   - 27/10-17 14:27 -


bengt

jo det är en bra tanke

Svara -   - 27/10-17 16:01 -


Sam G Ö

Svar till Tomas N.

Tomas N. Så sant det du skriver. Feminismen är lika med Isebel!

Svara -   - 28/10-17 10:04 -


Rolf

Metoo var troligast inte menat från början att bli en plats där män skulle hängas ut. Vid en våldtäkt etc ska en anmälan göras efter dådet. Inte efter 20-30 år efter en händelse som i många fall kan kallas trakasserier eller misstolkad kran eller komplimang. Inte heller ska möjligheten att falska anklagelser av hämndlystnad eller av ren elakhet kunna spridas under sken av detta ord vilket det säkert görs i flera fall nu. Inte kan annars alla slags av yrkesgrupper i stort antal påstå att de trakasserats av män. Något styr detta mot avgrunden i vår tid. Ondskan? Varför just nu? Och som jag tolkar det mest i Sverige. Likt häxjakten på män för något årtionde sedan då ifråga om att alla män som arbetade på dagis misstänktes som pedofiler och en del dömdes oskyldiga genom hörsägen och rykten, döms nu män som ofredande av kvinnor och då behövs inte den grövsta formen våldtäkt utan det räcker med ett feltolkat ord. Hur män idag ska kunna kontakta kvinnor de är intresserade av utan att de riskerar att anmälas o hängas ut om de ger en spontankram, ger en komplimang eller ler mot en kvinna är snart en gåta i Sverige. Nog kan en dold agenda även finnas här och ondskan det som styr till ett krig känslomässigt mellan kvinnor och män. Samtidigt som naiviteten sprider sig i vårt land och människor tror att det är något gott som kommer ur detta metoo.

Svara -   - 29/12-17 09:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Propaganda för Globalistiskt vänlig regering i Sverige

Läsarmejl av AJ 

Detta är intressant, idag går tidningen Metro ut med budskapet(första sida plus helt uppslag) att en statsvetare som menar att Annie Lööf kan få nästa försök att bilda regering och bli Sveriges statsminister.

1

Läs allt!


USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Av Mikael Walfridsson 

USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Torsdag den 4 oktober, hände något unikt i USA. På en och samma gång, skickade Trump ett sms till alla mobiltelefoner i USA. Det gjordes med det ändamål, att testa ett militärt varningssystem, som gör det möjligt, att nå hela den amerikanske befolkningen, i tillfälle av en händelse av stor betydelse skulle inträffa.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


130 000 raketer mot Israel

Av Holger Nilsson 

130 000 raketer mot Israel

Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig? Detta ofattbara antal raketer finns nu uppställda emot Israel.

3

Läs allt!


Den stora vedermödans tid

Den stora vedermödans tid

Vi ska inte blanda ihop födslovåndorna med den stora vedermödan. Det är faktiskt två olika saker.

37

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

39

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

4

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

63

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

11

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, onsdag 17 oktober 2018 kl. 14:21

Jesus söker: Antonia, Toini!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

6

Läs allt!


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 722 597 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 950 bloggartiklar, 90 847 kommentarer och 59 028 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp