948 online! | Sidvisningar idag: 17 168 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

#MeToo-konspirationen


Det är inte för intet jag får funderingar på om det finns en konspiration bakom #MeToo-kampanjen. 

I åratal har det pumpats ut sexuell lössläppt propaganda i vårt land. Men nu blir man efter man anklagad av kvinnor för sexuella trakasserier och hängs ut under #MeToo-kampanjen. 

Olustigt

Det blir olustigt när en tidning till exempel skriver om en kvinna som anklagar en man för sexuella trakasserier och sedan i samma tidning har ett reportage om en halvklädd kvinna med ett sexuellt lösaktigt budskap. 

Budskapet kan inte bli annat än förvirrande. I samma tidning går de emot sextrakasserier för att i nästa stund glorifiera sex. Ingen kan bli klok över dessa båda budskap. 

Att "sexualiseringen av vårt samhälle är den främsta orsaken till sexuella övergrepp och trakasserier", menar också psykologen Alf B Svensson

Jag har inte följt den här #MeToo-kampanjen så bra, men när jag har kommit kontakt med den har jag fått lite funderingar och frågetecken. 

Skuld och anklagelse

En sak som jag funderar på är skuld och anklagelse. Bara för att någon anklagar en annan person betyder inte att den personen är skyldig. Men i media blir den personen direkt uthängd, dömd och skyldig. Det är samma sak som om någon blir polisanmäld. Det betyder inte att den personen är skyldig till anklagelsen. Det kan vara en elak person som anmäler på grund av till exempel avundsjuka eller av någon annan orsak till okynnesanmälan. Men i tidningarna blir en sådan anmälan likhetstecken som att personen är skyldig. 

Tiden för det inttäffade

En annan sak som jag funderar på är tiden när trakasserierna inträffade. Oftast var det för många år sedan men det är först nu anklagelserna och anmälningarna kommer. Beror det på att nu har kvinnorna hunnit göra karriärer så att de kan stå på egna ben och behöver inte männen längre? 

Det ska sägas att jag är fullständigt emot synden sexuella trakasserier så att ingen får för sig någonting annat. 

Martin Timell uthängd 

En person som har blivit uthängd i medierna är Martin Timell. Han har erkänt anklagelserna, men jag undrar varför hänger de ut just honom? Man får verkligen hoppas att de inte offrar honom bara för att rädda och skydda andra. 

Det var länge sedan jag slutade att lita på medierna och gå på deras propaganda, och man kan fundera på om det inte finns en dold propaganda bakom #MeToo-kampanjen. 

#MeToo-konspirationen

Nu talar man vitt och brett om #MeToo och ordnar demonstrationer, men inte alla är välkomna. 

Jessica Holmeberg, 33 år, anmälde sig som talare till MeToo-demonstrationen som anordnades i söndags i Uppsala men hon blev avvisad med motiveringen att hon är Sverigedemokrat och tillhör en rasistisk organisation. SD och CISmän förklarades ha fel värdegrund. CISmän är män som uppfattar sig som män. 

Det är inte för intet jag får funderingar på om det finns en konspiration bakom #MeToo-kampanjen. 

Världen dömer hårt

Till sist vill jag säga att världen dömer hårt och hänger ut människor. Sådan är inte Jesus. Han dömer ingen. Det är Satan som dömer i sitt hat och fiendesksp. Jesus kom för att rädda människor från domen. Vad du behöver göra är att vända dig till Jesus och ta emot honom. Då blir du frälst och räddad och alla dina synder blir förlåtna. Istället för att bli uthängd till allas beskådade lyfter Jesus upp dig i sina varsamma händer.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg sändag 3 december 2017 14:55 | #metoo #propaganda #martin timell #cismän | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


26 kommentarer

bengt

bra skrivet

tänkvärt

Svara -   - 26/10-17 13:44 -


Profetissan

Så länge kvinnor lånar ut sina kroppar till offentlig beskådning i olika sammanhang kommer vi aldrig till rätta med detta skeva synsätt som tyvärr drabbar oskyldiga kvinnor.

Som kvinna har jag ett ansvar att klä mig anständigt.

Svara -   - 26/10-17 15:13 -


Johan

Det är en för feministerna (dvs satan) tacksam chans till attack på vita medelålders män, vilka är den enda grupp som det är okey att hänga ut och hata offentligt. Samtidigt beskyddas de invandrargrupper som är oerhört överrepresenterade när det gäller det klart värre brottet fullbordad våldtäkt, av pk-censuren.

Svara -   - 26/10-17 15:14 -


Erik S

Svar till Johan.

Helt rätt. Denna Metoo kampanj är rent hyckleri. Kampanjen har kidnappats av radikalfeminister som alltid är vänsterextrema.

Samma sak med afghanerna som demonstrerat. Det är helt andra krafter som ligger bakom-nämligen vänster och globalister. Man ska med alla medel tvinga alla, att tänka och tycka på samma sätt.

Vi ska inte ha något att göra med sådana "kampanjer", det är den onda sidan som vill ställa till ännu mer splittring i landet. På alla sätt blir dom gamla grunderna attackerade i dag. Bibeln är den enda säkra och vettiga grunden att stå på. Hur hårt det än blåser är det Abraham, Isak´s och Jacobs Gud som håller allt i sin hand. Det kan inte vänsterfeministerna göra något åt!

Svara -   - 26/10-17 16:06 -


bengt

det är så rätt erik s

Svara -   - 26/10-17 16:29 -


BrorK

Bra att du tar upp detta, Christer! Som jag ser det finns det flera bottnar. Det mest uppenbara är förstås att flytta fokus från alla verkliga övergrepp som sker på kvinnor och barn med politikernas, myndigheternas och polisens goda minne. Intressant nog så släppte en vanlig medborgare en mycket genomarbetad rapport om dessa övergrepp i måndags omfattande nästan samtliga fällande domar för sexualbrott under de senaste fem åren. En rapport som egentligen Brå borde gjort. Undrar hur mycket Brå kostar per år?

Själva #metoo-kampanjen var dock från början riktad mot Weinsteins och Robert de Niros mycket kontroversiella film om globala vaccinationsskador. Weinsteins son dog av just dessa skador!

Svara -   - 26/10-17 16:30 -


Troende

Svar till Profetissan.

Det tycker jag också. Vi VET ju att utseendet betyder en hel del.

Svara -   - 26/10-17 17:31 -


Troende

Undra också, är det muslimer som ligger bakom ? Deras relation med det motsatta könet är delvis bra, och delvis förfärligt

Svara -   - 26/10-17 17:33 -


Profetissan

Svar till Troende .

Tyvärr så finns det både män och kvinnor i alla Guds färger som har en snedvriden syn på vad och var sex hör hemma så vi behöver be om ett Guds ingripande i hela vår värld på detta område också.

Svara -   - 26/10-17 18:57 -


bengt

men frågan om anständig klädsel är ju

inte alltid så glasklar

kan ju variera mellan åldrar och olika personer

det har ju inte med kjollängd och bar hud i

sig att göra

Svara -   - 26/10-17 19:24 -


bengt

det ligger ju en stor fara i om kroppen i sig

ses som något fult och syndigt också

Svara -   - 26/10-17 19:26 -


DeHå

Det är inte bara kvinnor som sexualiseras i media. Killar ska visa upp sina muskulösa tatuerade kroppar och får ryggdunk för sexuella erövringar i osmakliga reality shower på TV. Killar ska alltid framställas som ständigt sugna och redo för sexuella kontakter. Hela vårt samhälle har sexualiserats och det enda viktiga verkar vara lösa förbindelser och vem som hoppar i säng med flest. Mycket tråkig trend som jag inte tror vår Herre är speciellt glad över.

Svara -   - 26/10-17 19:57 -


Profetissan

Förståndet är ju också en gåva från Gud så låt oss använda den gåvan till vad Herren avsåg den till vara i alla avseenden...

Svara -   - 26/10-17 20:07 -


Leif Boman

Svar till DeHå.

Jag håller med dig. Det är så gott som fullständigt sexualiserat hela vårt samhälle idag. Redan barnen från dagisåldern tvingas in i detta smutsiga tänk. På arbetsplatser skrattas det dagligen åt olika könsskämt, och då kan faktiskt snittåldern på de skämtande vara mellan 40-60, det behöver alltså inte vara unga 20 åringar utan den äldre arbetargenerationen.

Det är inte roligt och enkelt för en kristen att sitta mitt i sådan sörja och lyssna dag ut och dag in.

Svara -   - 26/10-17 20:44 -


Jean

Väl skrivet/Amen

Låt oss tacka Herren och livgivaren ,Jesus Kristus ,Sann Gud och Herre!!

Jesu frid

Svara -   - 26/10-17 20:55 -


Profetissan

Svar till DeHå.

Kan bara hålla med dig. Det är äckligt att se denna "köttmarknad".

Gud bevara oss i renhet och ge oss en sund syn på allt vad sex heter.

Svara -   - 26/10-17 20:58 -


bengt

jag håller med dig leif

tonen kan.ju vara riktigt hemsk

man frossar i snuskprat ofta

och ger antydningar till sex

Svara -   - 26/10-17 21:25 -


Leif Svensson

Mycket bra skrivet Christer ! bra reflection ! tack !

Svara -   - 26/10-17 22:01 -


Tomas N

Det varen intressant tanke Christer och jag tror det ligger ganska nära sanningen.

Jag tycker snarare det liknar en aktivism som riktar sig mot män och som är påverkad av de olika krafter som ligger bakom dagens samhälle och den konflikt som ligger under ytan.

Att våldtäktsvågen eskalerat p g a massimmigration förstår alla som inte är förblindade och strypta av åsiktskorridoren.

Me too grejen drivs av feminism. Förutom radikala feminister så finns majoriteten av kvinnor i väst som påverkas och dessutom en stor del av liberala och män av modern salongsmässig marxism. Det finns ett krig som riktar sig emot män och främst vita män

En annan faktor är förstås sexualiseringen av mainstreammedia,TV,reklam och den breda samhällstrenden. Detta i kombination av avkristning och därmed återgång till det hedniska väst ,som är omoraliskt i sin grund och innehåller mycket sexuella överträdelser.

Det som triggat igång detta just nu är skulle jag säga det som uppenbarats i just mediavärlden och som kommer från Hollywood där en dold perversitet varit rådande från början.

Det är måna dolda eller nedtystade faktorer som påverkar och styr i dagens samhälle som syns nu. Hoppas och be för att sanning och goda lösningar kommer ur detta.

Om du är man,ta detta tillfälle till rannsakning och bli en bättre man och lägga bort dåliga saker . Var inte rädd att prata om problemen offentligt.

Om du är kvinna,fall inte för feminismens lockelser och taktiker(gäller även män som missriktar sin beskyddarinstinkt och ger den till feminism istället för kvinnor.

Den här världen behöver ljuset och nåden från Gud nu och må vi kristna förstå och våga vara det ljus som behövs.

Svara -   - 27/10-17 09:10 -


Profetissan

Det är nog inte bara feminismens fel att det faller ljus över detta.

Det verkar också som om vissa män som kommit upp i karriären ser det som någon form att "rättighet" att kunna behandla kvinnor som dörrmattor.
Kvinnor i beroende ställning råkar ofta illa ut i dessa sammanhang.
Ingen man eller kvinna ska behöva stå ut med detta varken verbalt eller fysiskt.

Svara -   - 27/10-17 09:29 -


bengt

viktigt det du skriver tomas n

Svara -   - 27/10-17 11:42 -


Balkis

Svar till Tomas N.

I morse Måste har vaknat på fel sidan eller?

Och hoppas att Jesus har koll på dej Thomas.

Svara -   - 27/10-17 13:55 -


Profetissan

Det kanske är dags att man tar till sig dessa ord i bibeln som står i Job.31:1

Att man ska sluta ett förbund med sina ögon att inte tillåta dom att ta in orenheten utan bevara dom i renhet.
Jag har ju faktiskt också egenansvar eftersom ögon sitter i mitt eget huvud.

Svara -   - 27/10-17 14:27 -


bengt

jo det är en bra tanke

Svara -   - 27/10-17 16:01 -


Sam G Ö

Svar till Tomas N.

Tomas N. Så sant det du skriver. Feminismen är lika med Isebel!

Svara -   - 28/10-17 10:04 -


Rolf

Metoo var troligast inte menat från början att bli en plats där män skulle hängas ut. Vid en våldtäkt etc ska en anmälan göras efter dådet. Inte efter 20-30 år efter en händelse som i många fall kan kallas trakasserier eller misstolkad kran eller komplimang. Inte heller ska möjligheten att falska anklagelser av hämndlystnad eller av ren elakhet kunna spridas under sken av detta ord vilket det säkert görs i flera fall nu. Inte kan annars alla slags av yrkesgrupper i stort antal påstå att de trakasserats av män. Något styr detta mot avgrunden i vår tid. Ondskan? Varför just nu? Och som jag tolkar det mest i Sverige. Likt häxjakten på män för något årtionde sedan då ifråga om att alla män som arbetade på dagis misstänktes som pedofiler och en del dömdes oskyldiga genom hörsägen och rykten, döms nu män som ofredande av kvinnor och då behövs inte den grövsta formen våldtäkt utan det räcker med ett feltolkat ord. Hur män idag ska kunna kontakta kvinnor de är intresserade av utan att de riskerar att anmälas o hängas ut om de ger en spontankram, ger en komplimang eller ler mot en kvinna är snart en gåta i Sverige. Nog kan en dold agenda även finnas här och ondskan det som styr till ett krig känslomässigt mellan kvinnor och män. Samtidigt som naiviteten sprider sig i vårt land och människor tror att det är något gott som kommer ur detta metoo.

Svara -   - 29/12-17 09:38 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

0

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

9

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

26

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Annons


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 02:06

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 449 889 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 701 bloggartiklar, 85 400 kommentarer och 57 054 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp