1 557 online! | Sidvisningar idag: 231 552 | Igår: 499 771 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Warta Midsummer Night kang

Warta A little wengi saka 00:00 kanggo 06:00. Warta iki menehi gagasan apa sampeyan bisa takon esuk utawa sak dina.

 
Saiki, Saksa paling kabeh wektu
wis kamenangan paling consecutive ing tim nasional

Ekdal tuku mati
Cagliari, klub bal-balan Italia Cagliari tuku suwek Sweden Albin Ekdal saka Juventus.

Teror Islam Nigerian prangko
Ing Islam klompok Boko Haram nyariosaken tanggung jawab kanggo sawetara serangan getih ing pasamuwan-pasamuwan ing Nigeria. Saiki branded klompok telung pemimpin minangka teroris dening Amerika Serikat.

Syria uga wis dijupuk mudhun Jet fighter Turki
stasiun TV ing Libya kacarita sing bidang tabrakan menyang banyu.

Rammed polisi lan pesisir njaga
wong loro sing dipenjara sawise båtjakt kasar ing Åbyfjorden, near Smögen. Sak crackdown ndamel wong ing loro njaga Coast lan pelindhung polisi.

Bisa manggon - ing psych bunker
Penuntut bms nandheske ing bms lampu ngwangun siji-wong rumah sakit

Menhankam Nigeria kang sacked
Presiden Nigerian Goodluck Jonathan sacked on Friday Menhankam lan nasional keamanan penasehat, ngandika juru presiden iku.

Wong dipenjara ing lake sawise båtjakt
wong iki dipenjara sawise båtjakt karo polisi lan coastguards ing Åbyfjorden north of Smögen ing wayah sore Midsummer pungkasan wengi, nyerat aftonbladet.se.

Liyane dipenjara kanggo ngupados Rajapati ing Kinna
Siji wong iki dipenjara sak Midsummer sore wengi kanggo Cut piso ing Kinna. Wong sinudukaken iki dijupuk sadurungé ing wayah sore ing Sahlgrenska karo ciloko ngancam.

Syria uga wis dijupuk mudhun Jet fighter Turki
stasiun TV ing Libya kacarita sing bidang tabrakan menyang banyu.

Ngritik teks Final diadopsi ing
Rio, iku ngritik document pungkasan minangka bangsa ing donya sarujuk ing konferensi PBB ing pembangunan ing Rio de Janeiro, wis diadopsi.

Presiden Paraguay kang nyoba
ngadhepi impeachment - ngandika yen cilik saka "kudeta"

Limang tatu ing Laka prahu kasar ing Stockholm Nusantara
Saperangan nom-noman tatu ing båtkrasch ing Stockholm

Midsummer Isi gelut lan perampokan
prayaan Midsummer, mabuk-mabukan, gelut lan perampokan. Wengi saka Midsummer kang sibuk kanggo perwira polisi saindhenging Swedia. Nanging ing Gothenburg iku ora Samsaya Awon saka akhir minggu normal, miturut pusat komando kanggo polisi ing Kulon Götaland.


Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Saturday 23 June 2012 07:45 | #nattens nyheter #midsommar #nyheter | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



1 yuta Muslim kapenuhan ing lurung-lurung kanggo krungu bab Gusti Yésus

Reader Mail dening Nils 

- Aku arep ngomong soko: Ora ana siji bisa ngerti jeneng nanging Gusti Yesus mirsa jeneng, martakaké Marilyn Hickey kanggo yuta Muslim ing Pakistan.

13

Läs allt!


Bombing wis tambah dening 500 persen ing Swedia

pistol

Jumlah bombing bejat ing Swedia ing rolas taun wis tambah dening 500 persen. Swedia pancene kudu kawilujengan lan karahayon kang saka ing Gusti Yesus Kristus! Aja pengin dadi salah siji saka wong-wong sing ngomong bab Gusti Yésus kanggo wong ilang?

2

Läs allt!


ndelok Operasi

Reader Mail dening David Billström 

ndelok Operasi

Iblis ngganggu ing nalika wong seba lan ngawula Gusti Yesus. Lan mungsuh wis sawetara cara kanggo nyoba kanggo nyelehake dhateng ing gembong. Antarane operasi ndelok liyane kanggo nyoba kanggo njaluk karya Allah lan kanggo extradite utawa nggawa Gusti Allah wong menyang perbudakan.

4

Läs allt!


Apa iya bapa awal saka pengangkatan?

Reader Mail dening JJ 

Pengangkatan wong-wong berita

A pengangkatan pre-Mangsa Kasangsaran wis support Alkitab paling apik lan didhukung déning akèh leluhur gréja awal.

32

Läs allt!


Warning kanggo wong enom: overdosed lan tindak menyang neraka

Reader Mail dening Nils

Megan Griffith ngandhani apa kedaden overdosis ing 2017. Aku iki ora disimpen, iya aku wanted nalika aku wanted, ngunjuk kathah lan garang pot. Iku emosi kanggo pirembagan bab iki, supaya iki kanggo sampeyan.

3

Läs allt!


Anti-Semitism - karsané Allah lan agenda politik?

Reader Mail dening Stefan Eliasson 

demo anti-Semit ing Malmö: Bakal njupuk Yahudi.

Gambar: samnytt.se. 

Israelhat iku gething Yahudi. negara Palestina iku conto sing apik, iku ora rahasia sing dana teror. Senajan Israel wis ana wektu tentrem Palestina lan maneh sing padha durung kasengsem ing tindakan liyane saka ngremukake lengkap Israel.

30

Läs allt!


Annons


Grace lan Majelis Wektu

Cross punika wektu sih-rahmat

Saiki Gusti Yésus rawuh ing jagad iki wis sih-rahmat lan Majelis wektu Applied. Iku Mulane ora menehi saran saka bebendu lan paukuman wektu. A proklamasi pangadilan punika unbiblical supaya dawa wektu iki saka sih-rahmat luwih.

45

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, måndag 22 januari 2018 kl. 11:12

Jesus söker: Vincent, Viktor!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Kita nyedhak Mangsa Kasangsaran

Miturut Mikael Walfridsson 

Mangsa Kasangsaran

Ora ana sangsi sing kita hastily obah nyedhaki Mangsa Kasangsaran, lan pungkasan iki umur. Iku uga ateges kita serius babagan njupuk cedhak wektu nalika kita bisa nyana yen Gusti bakal njupuk tunggu lan putri waspada.

11

Läs allt!


Senaste kommentarer


Salah piso matèni ing Nassjo ing restoran

Salah piso matèni ing Langkawi in Nassjo

Photo: Express. 

Dina iki, 10 Januari ana wong 25 taun matèni piso ing restaurant Steakhaus ing Nassjo. Wong 45-taun-lawas dipenjara ing anggepan saka paten pinaten.

22

Läs allt!


306 bombing ing Swedia ing 2017

The gun lan Nihan casings

306 bombing wonten taun pungkasan. 42 wong padha matèni lan 135 tatu. Iku luwih saka kaping pindho minangka akeh minangka limang taun kepungkur.

8

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 360 426 020 sidvisningar på Apg29!

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp