844 online! | Sidvisningar idag: 203 069 | Igår: 198 037 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Warta Midsummer Night sacara

Warta A saeutik peuting urang ti 00:00 ka 06:00. Warta ieu méré Anjeun gagasan tina naon bisa ménta subuh atawa beurang.

 
Ayeuna, Jerman anu pangalusna sakabeh waktu
geus nu victories paling padeukeut di tim nasional

Ekdal meuli off of
Cagliari, klub maén bal Italia Cagliari meuli detached Swede Albin Ekdal ti Juventus.

Teror Islamist Nigerian dicap
Golongan Islamist Boko Haram geus ngaku tanggung jawab sababaraha serangan katurunan dina gereja di Nigeria. Ayeuna branded kelompok tilu inohong salaku teroris ku Amérika Sarikat.

Syria geus ditémbak turun jet bajoang Turki
station TV di Libya ngalaporkeun yén pesawat nabrak kana cai.

Rammed sare jeung basisir hansip
Dua lalaki nu ditahan sanggeus båtjakt telenges di Åbyfjorden, deukeut Smögen. Salila crackdown nu drove lalaki dina dua jaga Coast jeung parahu polisi.

Bisa hirup - in psych bunker
Jaksa fy keukeuh dina fy wajib ngawangun hiji-man rumah sakit

Menteri pertahanan Nigeria sacara sacked
Présidén Nigerian Goodluck Jonathan sacked dina Jumaah menteri pertahanan sarta panasehat kaamanan nasional, ceuk spokesperson présidén sacara.

Man ditahan dina danau sanggeus båtjakt
man A ditahan sanggeus båtjakt jeung sare jeung coastguards di Åbyfjorden kaléreun Smögen dina peuting Midsummer tadi peuting, nu nyerat aftonbladet.se.

Sejen ditahan pikeun nyoba rajapati di Kinna
Hiji jalma ditahan salila Midsummer peuting peuting keur cut peso di Kinna. Waktu manusa ditusuk dicandak tadi magrib di Sahlgrenska jeung tatu-ngancem kahirupan.

Syria geus ditémbak turun jet bajoang Turki
station TV di Libya ngalaporkeun yén pesawat nabrak kana cai.

Dikritik téks final diadopsi di
Rio, eta dikritik dokumén final salaku bangsa di dunya sapuk di konférénsi dunya PBB dina perkembangan sustainable di Rio de Janeiro, geus bisa diterapkeun.

Présidén Paraguay ngeunaan sidang
Nyanghareupan impeachment - nyebutkeun yen hal a "kudéta"

Lima tatu dina kacilakaan boating telenges di Stockholm Nusantara
Sababaraha nonoman luka di båtkrasch di Stockholm

Midsummer eusian, gelut jeung robberies
hajatan Midsummer, mabok, gelut jeung robberies. Peuting Day Midsummer sacara ieu riweuh pikeun aparat kapulisian sakuliah Swédia. Tapi dina Gothenburg ieu no goreng ti hiji weekend normal, nurutkeun puseur paréntah pikeun pulisi di Västra Götaland.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 23 June 2012 07:45 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


0 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



parusahaan televisi Kristen panggedena di dunya invests di TBN Countries di Stockaryd

TBN Countries di Stockaryd

Ti Saptu, 7 Juli, 2018 ayeuna nembongan Media House Friends, anu dimimitian TV2020 nu lajeng janten Lifely Channel, handapeun brand TBN Countries.

0

Läs allt!


kali gancang pikeun pembunuhan klinik Swedia

kali gancang pikeun pembunuhan klinik Swedia

Mun kuring ngartos eta neuleu, éta rajapati lamun maéhan batur unplanned, bari rajapati ieu rencanana. Kusabab abortions tata, éta aya sia tapi rajapati!

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Elida didatangan Israel

Swédia Elida, solidaritas sailing keur minoritas Kristen sarta hijina démokrasi di Wétan Tengah, anjog ka Israél.

2

Läs allt!


Turki anu investasi ratusan jutaan kana ngawangun masjid sakuliah dunya

Moske

Pamarentah Turki anu belanja ratusan jutaan kana ngawangun masjid di hiji gol jangka panjang nyebarkeun Islam di sakuliah dunya. 

34

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Jilbab keur barudak dijual

ranté department store Britania sells jilbab keur barudak ngora

Britania ranté department store Marks & Spencer pasar a barnhijab cocog pikeun olds 6-8 taun.

24

Läs allt!


Nalika dihukum naraka?

Dimana wae kuring lahir, jadi ieu maturan kasalametan dibikeun kuring. Kuring teu disimpen sabab kuring lahir di "nagara Kristen", tapi kusabab Yesus ditéang kuring!

2

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


Taya sahijieun tiasa fool Yesus

Taya sahijieun tiasa fool Yesus

Gambar: dagen.se.

Hello kampak! Kusabab nalika tuh ka trik Yesus?

6

Läs allt!


suka bungah di - rahayu harepan!

suka bungah di - rahayu harepan!

"Suka bungah nyaéta transformasi tina pangalaman mu'min hirup nalika Gusti kabukti deui meunang mu'min ka sawarga. Jalma lajeng bakal ngalaman bisa robah, tanpa ngalaman maot. "

6

Läs allt!


Kamarana Sadérék mun leungit hiji naraka abadi?

7

Läs allt!


Mastaka, mindfulness na yoga anu agama Wétan

Ku Holger Nilsson

Dina loba majalah, komo dina koran, aya horoscopes. Kumaha serius pencét tiasa nyebarkeun nanaon sakumaha curiga can tangtu jadi questioned.

7

Läs allt!


Dina 10 Désémber nyerat nagara anggota PBB dina imigrasi bébas

Dina 10 Désémber dicitak hiji dokumen keur PBB nu dasarna muka up kanggo imigrasi gratis.

41

Läs allt!


nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania

nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania

nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania. sabtu minggu ieu, sora nagara enya atawa henteu ngarobih Konstitusi sahingga ngan nikah kedah janten rugbi antara hiji lalaki jeung hiji awewe.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Roh Suci geus dihapus ti bumi di suka bungah dina

Mairan ku LelFA 

Tarompet di suka bungah

Ngeunaan éta sawala ngeunaan anu "bisa nungkulan." Cikan nempo téks dasar koinegrekiska.

56

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Naon globalism

Mairan ku LelFA 

Naon globalism téh

Globalism téh saukur mangrupa serangan dina sagala aspék identitas hiji bangsa urang ngalakukeun, jeung EU geus organisasi utamina - sahenteuna sacara politis. 

54

Läs allt!


Yahudi di Tel Aviv ngimpi suka bungah

suka bungah

"Kuring ngimpi yén trumpets ditiup, sarta kuring ngajalankeun kana panto hareup jeung awas. Rébuan jalma ti bangsa Israil keur digambar up liwat méga jeung nu ngagem robes bodas jeung splits langit jeung Malaikat Jibril di sawarga luhur jeung niupan tarompet a ".

24

Läs allt!


The dihoyongkeun bagian welas

ceuli

Carita ngareureuwas ngembang nepi di padesaan ku kulawarga piara.

14

Läs allt!


Gening Malle Lindberg 89 taun

Dinten teh evangelist legendaris Malle Lindberg 89 taun! Anjeunna ngalahir 290,929th Malle gening!

11

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, tisdag 16 oktober 2018 kl. 20:11

Jesus söker: Finn!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



400 urang tiwas ku gempa sarta tsunami di Indonésia

Ampir 400 urang tiwas ku hiji gempa sarta tsunami saterusna di Pulo Sulawesi di Indonesia. Ngeunaan saloba tatu sarta loba leungit. 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


anggota Annie Lööf Komisi Trilateral secretive

Komisi trilateral

Dinten mangka Partéi Héjo Birger Schlaug na Malou Lindholm sahiji pamimpin Center Partéi Annie Lööf mangrupakeun anggota organisasi elit globalist rusiah, Komisi Trilateral. 

205

Läs allt!


Bakal Annie Lööf perdana menteri?

Bakal Annie Lööf perdana menteri?

Gambar: vn.se. 

Janten pamingpin Center Partéi Annie Lööf diondang kana pasamoan Bilderberg dina 2017 yén Aisyah bakal jadi Swedia perdana mentri hareup?

21

Läs allt!


gadis 8 taun heubeul maot dina wengi kawinan

gadis 8 taun heubeul maot dina wengi kawinan

Hiji mojang 8 taun heubeul Muslim maot dina wengi pernikahan maranéhanana di Yaman! 

32

Läs allt!


Daun geus fallen - bakal aya revival a ayeuna?

Daun geus fallen

Stefan Löfven éta isuk ieu milih kaluar salaku perdana menteri. Naon anu lumangsung ayeuna, tur naon kajadian di Swedia? Baris jalma balikkeun ka Allah? Bakal aya jadi revival a?

35

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part Tilu belas

soca

Dina bagian ieu mah moal ngabejaan ka maneh, diantara lain perkara ngeunaan acara ngareureuwas yén kuring pernah ka dirina naon anu lumangsung lamun ieu mah di sakola menengah. Sagalana bener, tapi sababaraha ngaran jalma geus robah atawa teu ngaranna. 

7

Läs allt!


hirup rabi

hirup rabi

Tapi lamun maranéhna teu bisa cicing avhållsamt maranéhna bakal nikah, sabab éta téh hadé pikeun nikah ti bakar jeung kahayang.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part belas

Christer Åberg ku ucing tegalan

Diajar masa depan ngareureuwas tina serial abdi The teu dihoyongkeun. Dina bagian ieu, kuring jadi duanana shot, ditembak tur ditusuk.

8

Läs allt!


Éta unscriptural solat pikeun bangsa di dunya di Yerusalem

Éta unscriptural solat pikeun bangsa di dunya di Israil

Gambar: Dunya kiwari. 

4.000 pamingpin solat geus kumpul di Yerusalem di Israel solat pikeun bangsa di dunya. Keur disada alus, tapi éta ngan hiji snag: Ieu sagemblengna unbiblical!

34

Läs allt!


Barack Obama: Urang teu perlu Jurusalamet, atawa Al Masih

Dina video ngareureuwas ieu nyebutkeun urut Présidén AS Barack Obama anu urang teu kudu Jurusalamet, atawa Al Masih, tapi ngan jujur ​​jalma digawé teuas.

26

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 592 673 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 948 bloggartiklar, 90 831 kommentarer och 59 013 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp