1 904 online! | Sidvisningar idag: 202 635 | Igår: 495 583 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Warta Midsummer Night sacara

Warta A saeutik peuting urang ti 00:00 ka 06:00. Warta ieu méré Anjeun gagasan tina naon bisa ménta subuh atawa beurang.

 
Ayeuna, Jerman anu pangalusna sakabeh waktu
geus nu victories paling padeukeut di tim nasional

Ekdal meuli off of
Cagliari, klub maén bal Italia Cagliari meuli detached Swede Albin Ekdal ti Juventus.

Teror Islamist Nigerian dicap
Golongan Islamist Boko Haram geus ngaku tanggung jawab sababaraha serangan katurunan dina gereja di Nigeria. Ayeuna branded kelompok tilu inohong salaku teroris ku Amérika Sarikat.

Syria geus ditémbak turun jet bajoang Turki
station TV di Libya ngalaporkeun yén pesawat nabrak kana cai.

Rammed sare jeung basisir hansip
Dua lalaki nu ditahan sanggeus båtjakt telenges di Åbyfjorden, deukeut Smögen. Salila crackdown nu drove lalaki dina dua jaga Coast jeung parahu polisi.

Bisa hirup - in psych bunker
Jaksa fy keukeuh dina fy wajib ngawangun hiji-man rumah sakit

Menteri pertahanan Nigeria sacara sacked
Présidén Nigerian Goodluck Jonathan sacked dina Jumaah menteri pertahanan sarta panasehat kaamanan nasional, ceuk spokesperson présidén sacara.

Man ditahan dina danau sanggeus båtjakt
man A ditahan sanggeus båtjakt jeung sare jeung coastguards di Åbyfjorden kaléreun Smögen dina peuting Midsummer tadi peuting, nu nyerat aftonbladet.se.

Sejen ditahan pikeun nyoba rajapati di Kinna
Hiji jalma ditahan salila Midsummer peuting peuting keur cut peso di Kinna. Waktu manusa ditusuk dicandak tadi magrib di Sahlgrenska jeung tatu-ngancem kahirupan.

Syria geus ditémbak turun jet bajoang Turki
station TV di Libya ngalaporkeun yén pesawat nabrak kana cai.

Dikritik téks final diadopsi di
Rio, eta dikritik dokumén final salaku bangsa di dunya sapuk di konférénsi dunya PBB dina perkembangan sustainable di Rio de Janeiro, geus bisa diterapkeun.

Présidén Paraguay ngeunaan sidang
Nyanghareupan impeachment - nyebutkeun yen hal a "kudéta"

Lima tatu dina kacilakaan boating telenges di Stockholm Nusantara
Sababaraha nonoman luka di båtkrasch di Stockholm

Midsummer eusian, gelut jeung robberies
hajatan Midsummer, mabok, gelut jeung robberies. Peuting Day Midsummer sacara ieu riweuh pikeun aparat kapulisian sakuliah Swédia. Tapi dina Gothenburg ieu no goreng ti hiji weekend normal, nurutkeun puseur paréntah pikeun pulisi di Västra Götaland.


Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Saturday 23 June 2012 07:45 | #nattens nyheter #midsommar #nyheter | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Saperti dina poé Lot

Tina Lewi Pethrus ti buku Yesus. 

Yesus bakal

Hayu urang disebut "Dina jam sakumaha maraneh pikir moal Putra Manusa cometh". Lamun kabeh ceurik sarta ngomong, 'Ceuk urang datang! ", Lajeng anjeun boga alesan pikeun yakin yen manehna masih lingers hal, tapi lamun kabeh jempe on masalah jeung tepat euweuh mikir deui, teras salah sahiji bisa dipastikeun yén manéhna téh deukeut.

6

Läs allt!


1 juta Muslim kaeusi jalan ngadangu ngeunaan Yesus

Maca Surat ku Nils 

- Abdi hoyong ngabejaan Anjeun hal: salah No bisa nyaho ngaran anjeun tapi Yesus weruh ngaran anjeun, nu diajarkeun Marilyn Cupang pikeun juta Muslim di Pakistan.

22

Läs allt!


Shootings geus ngaronjat ku 500 persén di Swedia

pestol

Jumlah shootings fatal di Swedia dina dua belas taun geus ngaronjat ku 500 persen. Swédia estu kudu kasalametan tur kasalametan Yesus Kristus! Naha rék jadi salah sahiji jalma anu ngabejaan ngeunaan Yesus ka jalma leungit?

3

Läs allt!


nenjo Operasi

Maca Surat ku Daud Billström 

nenjo Operasi

Iblis ngaganggu dina nalika urang nuturkeun sarta ngalayanan Yesus. Jeung musuh boga sababaraha cara pikeun nyobaan nempatkeun spoke di roda. Diantara operasi nenjo séjén nyoba meunang karya Allah sareng ka extradite atawa mawa jalma Allah kana perbudakan.

6

Läs allt!


Naon tuh the founding awal suka bungah di?

Maca Surat ku JJ 

The suka bungah tina headline

A suka bungah pre-tribulation boga rojongan Alkitabiah pangalusna sarta dirojong ku loba founding garéja mimiti.

54

Läs allt!


Dinyana mun jalma ngora: overdosed jeung nyebut demi Apan

Maca Surat ku Nils

Megan Griffith ngabejaan naon anu lumangsung overdose dina 2017. Kuring teu disimpen, tuh naon kuring hayang lamun kuring hayang, nginum pisan tur smoked pot. Ieu emosi ngobrol ngeunaan ieu, jadi ieu téh pikeun anjeun.

3

Läs allt!


Annons


Anti Semitism - wasiat Allah jeung Agenda Politik?

Maca Surat ku Stefan Eliasson 

démo anti Semit di Malmö: Ieu gé némbak Yahudi.

Gambar: samnytt.se. 

Israelhat nyaeta hatred Yahudi. kaayaan Paléstina mangrupakeun conto alus, éta henteu rusiah yén éta dana teror. Sanajan urang Israil geus ditawarkeun dina waktos karapihan Paléstina sarta deui yén maranéhna tacan museurkeun nanaon lian ti cara ngaremukan lengkep Israél.

30

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, tisdag 23 januari 2018 kl. 09:05

Jesus söker: Frej, Freja!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Grace jeung Majelis Time

Cross nyaéta waktu rahmat

Kantos saprak Yesus walked bumi boga rahmat sarta Majelis waktu dilarapkeun. Hal ieu ku kituna henteu disarankan of murka sarta judgment waktos. A proklamasi judgment nyaeta kituna unbiblical jadi lila waktu ieu anugerah lasts.

46

Läs allt!


Senaste kommentarer


Kami approaching tribulation

Ku Mikael Walfridsson 

tribulation

Teu aya ragu eta kami keur hastily pindah arah tribulation, sarta ending umur ieu. Ogé ngandung harti yén kami serius ngeunaan lalaki caket kana waktu lamun urang bisa ngaharepkeun yén Gusti bakal nyandak antosan sarta Suharto waspada.

11

Läs allt!


Hiji péso ditelasan di Nässjö di restoran

Hiji péso ditelasan di Steakhouse di Nässjö

Photo: Express. 

Dinten, January 10 éta hiji lalaki yuswa 25 taun ditelasan péso kana réstoran Steakhaus di Nässjö. Hiji lalaki 45 taun heubeul ditahan on kacurigaan tina rajapati.

22

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 360 892 687 sidvisningar på Apg29!

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp