475 online! | Sidvisningar idag: 32 975 | Igår: 171 555 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Den oönskade - del ett

Christian Åberg

Christer Åberg sju år. 

Christer Åbergs livsberättelse från barndomen tills vuxen ålder. Mycket av det som sägs har aldrig tidigare berättats. Del ett.

Det som jag nu ska berätta trodde jag aldrig att jag skulle dela med mig, i varje fall inte nu. Men detta pockar på mig och jag känner ett stort behov att få detta sagt. 

Jag skriver inte detta för att få medlidande eller sympati, utan jag vill helt enkelt berätta min berättelse så som jag minns och upplevde det. För detta har påverkat mitt liv. 

Men även om dessa tragiska händelser har påverkat mitt liv så lever jag inte kvar i det förflutna. För senare hände det en fantastisk sak som skulle totalt revolutionera mitt liv.

Det är inte så mycket som jag vet om min bakgrund och min första tid här i världen. Det har bara berättats för mig några glimtar.

Jag föddes i Stockholm av föräldrar som antingen inte kunde ta hand om mig eller ville ha mig. Det har berättats för mig att jag mer eller mindre blev till genom en våldtäkt.

Jag blev till av mina jordiska föräldrar utan att vara önskad eller älskad. Denna förkastelse skulle följa med mig i många år. Ända in i vuxen ålder.

Vid fyra veckors ålder råkade jag ut för en traumatisk händelse som jag naturligtvis inte har något minne av, men ärren som jag sedan dess har haft i hela livet vittnar om vad som har hänt.

Jag blev medvetslös och fick en vätskefyllning i huvudet. Med ilfart tog de mig till sjukhuset och det gjorde en akut operation på mig. De gick in på två ställen i mitt huvud. 

Mina ärr känns som inbuktningar i mitt huvud men det är ingen som tänker på det. Men jag ser dem då jag tittar i spegeln och känner dem tydligt med min hand. Ärren vittnar för alltid om att jag höll på dö när jag var fyra veckor gammal.

Trots att jag överlevde lämnades jag vid fyra månaders ålder till ett barnhem. Jag vet inte varför. Alla syskonen som tills då var födda har jag senare fått veta att de lämnades bort. Utom den äldsta brodern som fick vara kvar hemma. Anledningen till det vet jag inte. Jag har aldrig träffat honom. Han är fyra år äldre än mig och heter Gösta.

Efter Gösta föddes Peter. Och sedan har det sagts mig att jag föddes som tredje barnet. Men detta skulle visa sig vara en lögn. Varför sanningen undanhölls vet jag inte. Många år senare skulle det avslöjas att jag var det fjärde barnet. Då fick jag dessutom veta att vi är nio syskon. 

Redan i min tidiga barndom blev jag bestulen. Redan då fanns det svek och lögner. Dessutom stals mina syskon ifrån mig och än idag vet jag inte varför. De föräldrar som jag aldrig har haft stals också ifrån mig då jag lämnades bort. 

Mitt fyra veckor gamla liv höll på stjälas från mig då jag höll på att dö men jag klarade mig. Men då jag vid fyra månaders ålder lämnades bort till ett barnhem var då som min barndom för alltid blev stulet. 


Fortsättning följer...

Den här följetongen är min livsberättelse från barndomen fram till dags datum då detta skrivs. Jag berättar naket och öppenhjärtligt. En hel del har jag aldrig berättat om tidigare.

Dela den här livsberättelsen med så många som möjligt!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 29 augusti 2018 23:25 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


13 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johanna

Gud välsigne dig Christer, tack för att du delar.

<3

Svara -   - 30/8-18 07:15 -


Anders

Gripande berättelse! Önskar dig allt gott för framtiden.

Svara -   - 30/8-18 07:49 -


Katrina

Tack, Christer för din berättelse.

Gud vill att du ska leva. Önskar Guds rika välsignelser för dig och din dotter.

Svara -   - 30/8-18 08:50 -


Hans Lundin

Gud välsigne dig och tack för du delar😃

Svara -   - 30/8-18 10:34 -


Aase Knudsen

Önskar dig all Guds rikaste Välsignelse.

Svara -   - 30/8-18 12:25 -


Kattis

Tack för du delar Christer! Gud välsigne dig!

Själv har jag fått gå flera Helande Dagar på Arken I Göteborg för jag har varit Trasig. Men det är ett Mirakel att jag är den Kattis jag är idag!

Svara -   - 30/8-18 12:47 -


Bengt

Det är inte alla av oss som blir väntade och

Älskade

Jag var väntad och älskad

Är enda barnet

Dom fick vänta sex år innan jag föddes

Det är inte en självklarhet att det är så tyvärr

Svara -   - 30/8-18 13:48 -


Lena Henricson

Christer, det är säkert en mening med att du delar med dig av detta just nu.✝️

Svara -   - 30/8-18 14:48 -


Tua Öling

Gripande berättelse, intressant att få veta vilken bakgrund du har.

Svara -   - 30/8-18 16:05 -


marie

Gud välsigne dig Christer! Jag har en liknande uppväxt ..

Svara -   - 30/8-18 19:28 -


Tror

Det sorgligaste är att din mor eller far inte sökte efter dig i alla dessa år.

Livet är tufft för vissa.

Svara -   - 30/8-18 21:50 -


Roger T. W.

Jag försonade mig med mamma på äldre dagar, men då var hon redan död och hon var var ju döpt. Hon ville väl, men gjorde fel med slagen. För mig var det en befrielse. Herren hjälper. Jag flyttades runt som ung och det tog tid innan jag träffade pappa. Jag lyckades ta min bror till honom.

Försoningen behöver komma efter svårigheter. Kasta av sorgerna. Jag skrev en bok om saken, men den luktar kristendom och blir ej publicerad.

Svara -   - 30/8-18 22:04 -


Roger T. W.

Det är inte lätt.

Snoddas & Arne - Brevet till mamma

https://www.youtube.com/watch?v=HZPKgnYm6zE

Svara -   - 31/8-18 00:35 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Migrationsverket ställer fel frågor om man är kristen

12 frågor

Bild: arjagkristen.nu.

De flesta av Migrationsverkets 12 frågor är helt omöjliga att svara på och dessutom helt meningslösa när det i själva verket bara behövs en fråga för att avgöra om någon är kristen eller ej.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 3

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 3.

0

Läs allt!


New Age banar väg för Antikrist

New Age banar väg för Antikrist

Av Holger Nilsson  Under 1980-talet har vi mer och mer stött på uttrycket ”New Age”. Fortfarande så står dock många frågande inför vad New Age är för något, detta trots att miljontals världen över har blivit berörda, påverkade och indragna i denna strömning som nu sveper fram. 

28

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

7

Läs allt!


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

4

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

79

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, måndag 21 januari 2019 kl. 04:01

Jesus söker: Agnes, Agneta!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

103

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 625 837 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 128 bloggartiklar, 93 268 kommentarer och 61 314 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp