539 online! | Sidvisningar idag: 61 784 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

kaslametan - Christer Åberg

Lifebuoy

Nalika panjenengané gawa, aku nuli ngadeg lan ngedika karo salah siji saka pemimpin ing pasamuwan Pentecostal ing ngleboke jenenge Donald. Banjur takon: "Apa kowe pengin disimpen?" Senajan aku ora ngerti apa iki kanggo soko aku ngomong ...

A kanca saka mine njupuk kula gereja Pentecostal ing rapat esuk Minggu. Nalika aku ngandika ing bab, pangrasaku apa-apa saka rapat.

Sabanjure Minggu kancaku njupuk kula maneh. Aku sumurup minangka akeh banjur. Dadi apa-apa. Nanging aku sumurup dadi akeh sing soko bab Gusti Yésus sing needed aku.

Iki dudu ing sembarang Yesus tartamtu martakaké ing patemon. Aku temen maujud, Nanging, sing ana soko bab Gusti Yésus sing needed aku. Gusti Allah wis kanggo taun madosi kula lan makarya atiku.

Sawise rapat, aku banjur metu menyang akèh parkir lan nenggo kanggo kancaku. Nalika iku ana ing dalan kang metu saka pasamuan Pentecostal, dheweke ketemu karo wong kang mubaligh sadurungé wis takon wong ing rapat camp kanggo kawilujengan. kancaku marang dheweke sing wong kanca karo wong sing needed kanggo disimpen, nanging sing saiki stands metu ing kathah parkir.

"Nanging wong banjur!" misionaris ngandika marang kancaku ..

Nalika panjenengané gawa, aku nuli ngadeg lan ngedika karo salah siji saka pemimpin ing pasamuwan Pentecostal ing ngleboke jenenge Donald. Banjur takon:

"Apa kowe pengin disimpen?"

Senajan aku ora ngerti apa iki kanggo soko aku mangsuli:

"Ya."

Banjur teka Donald karo aku ana ing bale pasamuan maneh ngendi iku saiki ora dadi luwih wong ngiwa sawise rapat. Pastur saka jemaah jenenge Claes panginten aku mlayu karo wong-wong mau. "Kanggo supaya gampang, iku uga ora kanggo njaluk wong disimpen?" kang panginten nalika piyambakipun nyumurupi Donald teka karo kula ing aula pasamuwan.

Ing ngarep gereja ing tataran, ing sisih kiwa bench pisanan, aku bend Pendhaftaran dhengkul karo sawetara wong watara kula.

Johnny, pastur muda anyar, sujud ing jejere kula nalika wong ngadeg ngubengi. Wong kula:

"Apa sing digunakake kanggo dadi?"

Nanging iku ora. Banjur Johnny ngandika:

"Aku ndedonga sadurunge, supaya nyuwun. Ing pandonga njupuk sampeyan nampa Gusti Yésus lan disimpen. "

Iki, aku panginten nyuworo apik, nanging sadurungé kita padha takon, aku panginten: Mungkin iki scam kabeh mau nanging banjur dadi metu uga.

Wong-wong sing padha watara kula, sijine tangané ing bali lan ing pundak. Aku dilatih mudhun marang pasuryan ing tangan marang worn, pew coklat lan ndedonga Johnny sadurunge aku takon kanggo:

Gusti Yesus, aku nekani kowe saiki. Gusti Yesus, aku nampa kowe saiki. Gusti Yesus, aku ngaku kowe minangka Gusti. Aku pracaya seda kanggo dosa kawula. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Ngapura kabeh dosa kawula. Matur nuwun Gusti Yesus sing saiki wis disimpen kula. Matur nuwun, Gusti Yesus, kowe saiki wis diapura kabeh dosa kawula. Matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Aku ora weruh malaekat utawa wahyu utawa krungu voices sembarang, nanging bubar aku ambegan metu lan pikiran, Phuah, saiki iki rampung!

Ana, tengen ana lan tengen banjur, aku iki disimpen lan nyawaku rubah. Aku tau dadi wong sing padha! Kasunyatan punika kawilujengan ing Panggonan langsung nalika aku nampa wong sing manggon ing Gusti Yesus Kristus ing gesang kawula. Iku pratandha kang paling aku wis tau wis liwat.

Nalika aku pirembagan bab acara iki wong biasane wong iku ora pasamuan sing mbantu kula. Nor sembarang memulang, ora pastur utawa sawetara wong liyane, nanging ana ing Juruwilujeng urip, Gusti Yesus Kristus!

Iku mung nalika Gusti Yesus rawuh ing atiku. Iku mung nalika digawe kawilujengan sak lan ngapura kabeh dosa kawula.

Saiki wayahe, pangrasaku pentinge siji sing kudu nampa Gusti Yésus yen kita bisa disimpen.

paseksiku ing Norwegia

Sadurunge concluding bagean iki, aku arep ngomong bab acara cilik ing Norwegia Aku bubar melu. Ing rapat camp aku kesempatan kanggo pirembagan bab carane aku iki disimpen. Aku marang wong bab acara ing Ljungby lan aku ora ngerti apa-apa bab rapat-rapat, nanging aku isih sumurup iku soko bab Gusti Yésus sing needed aku.

Nalika aku marang wong aku ditampa Gusti Yesus lan disimpen applauded kabeh wong lungguh lan mirengke! Ya, iku worth a babak kang keplok nalika wong bakal disimpen, iku Ajaib apik nèk Gusti Yésus ora.

Sampeyan nampa Gusti Yésus karo tembung

Kejaba kuwi ing babak saka carane iku kanggo disimpen. Sampeyan nampa Gusti Yésus karo tembung. Punika ngandika langsung kanggo Gusti Yesus sing saiki nampa Gusti minangka Juruwilujeng lan Gusti sing. Lan minangka conto aku iki carane kanggo bakal nikah.

Nalika sampeyan njaluk nikah sampeyan ngomong kanggo mangsa sadurunge patemon sing saiki nampa Gusti minangka bojomu bener dheweke utawa bojo tresna ing penyakit lan ing kesehatan. Ditampa wong karo tembung. Yen sampeyan ngomong iki ora minangka siji ora nikah.

Ing cara, sing kudu ngomong marang Gusti Yésus: sing saiki nampa Gusti, lan bakal disimpen. Conto iya maca ndhuwur ing pandonga ingkang dipun paringaken aku ndedonga nalika aku tak disimpen nalika ana 20 taun. Gusti Yesus rawuh ing atiku, disimpen kula lan diapura kabeh dosa kawula.

Kajaba iku, Gusti Yesus rawuh menyang atimu, nyimpen, ngapura kabeh dosa nalika sampeyan nampa Dèkné karo tutuk!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 2 January 2019 23:46 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


0 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



Bakal kang diganti jinis swarga?

Embuh piye critane adhine

Bakal wong menyang swarga sing wis diganti jinis liwat surgery?

5

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

12

Läs allt!


Dosa?

kanca

Reader Mail dening David Billström Yesus punika model peran utami kita kanggo nggayuh metu kanggo wong sing ora pracaya. Nalika Gusti Yesus rawuh ing jagad, kang sumurup apa arep ing ing wong-wong sing padha sowan ing ngarsané. Iku padha dina iki.

2

Läs allt!


A museum McJesus kasalib ing Israel

Kasaliba McJesus

Photo: SVT. 

Mbantah ing Israel marang Jani Leinonen "kriya" McJesus nggambaraken kasalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

18

Läs allt!


The undesired - Part 17

Christer Åberg Salam

Saiki aku terus karo goyang lan ngormati serial saka kanak-kanak. Crita bakal nambah ing kakiyatan lan dadi malah luwih serem. Sawetara bagean banget macem lan gripping saiki dumunung ing ngarep.

0

Läs allt!


A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

2

Läs allt!


dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

5

Läs allt!


nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

13

Läs allt!


"Gusti Allah mberkahi aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika"

Reader Mail dening Nils 

Aborsi - Mom

Wong wadon saiki wis program Netflix Air ngendi dheweke kebayar pajeg kanggo aborsi, lan ateges karo tembung: "Gusti Allah mberkahi Aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika", lan sing lan tari kanggo iku.

38

Läs allt!


Ing neraka, kesurupan dosa

Yen pindhah menyang neraka, sampeyan kesurupan. Sing apa neraka punika. Kaya wong sugih ing Lukas 16, sampeyan bakal kasiksa ing geni. Kabeh wong-wong dosa pindhah menyang neraka, lan padha pindhah ana kanggo bakal nandang sangsara.

102

Läs allt!


Biasane bayi wis an 'Ex'

Biasane bayi wis Ex

Photo: Gambar saka Facebook. 

Pendhudhuk New York City saiki bisa ngganti Jenis Kelamin sing tanpa certificate medical. Menapa malih, padha malah bisa ngganti Jenis Kelamin bayi kang.

5

Läs allt!


Yen sampeyan lair ing awak salah, sampeyan bisa lair maneh

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, inggih punika lintang handball Swedish sing saiki mandheg muter handball kanggo nyelidiki kanggo dysphoria gender. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Gambar: Saka TV4. 

Price kanggo Aktor paling apik tindak yaiku Christian Bale ing Wakil film, sing Ngaturaken Sembah Nuwun inspirasi: Iblis.

43

Läs allt!


Amerika News about Swedia: microchips implanted kanggo Manajemen itungan ing Swedia

Reader Mail dening Nils 

microchip

Ing Stockholm, Swedia, milih 1000 kanggo milih Shop karo Microsystems cilik. Kripik implanted ing kulit.

55

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Wis apa karo Islam

Wis apa karo Islam

Reader Mail dening Stefan Eliasson Ing cara iki mbenerake tumindak iku. Louisa lan Maren ora unik, bubar ketemu kuburan massa karo 34 Kristen dipunpenggal ing Libya.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


kontrol Antikristus ing China

kontrol Antikristus

Miturut Holger Nilsson Ana saiki kasunyatan ing China bisa mbokmenawa paling ora nggawa ing - iku sistem kontrol sing mbokmenawa oleh wis bisa mbayangno.

37

Läs allt!


Muslim di resiki munggah bengi taun baru nanging iki ora Islam

Muslim reresik

Gambar: svt.se. 

Muslim ngresiki munggah ing lurung-lurung Göteborg bengi Enggal kang wis boten apa karo Islam. Kesimpulan Aku kudu njupuk amarga wis tansah krungu "iki ora Islam" sawise terrorism Muslim getih - sanadyan Muhammad loro dhawuh lan digawa metu tumindak teroris ing jeneng Allah.

2

Läs allt!


kaslametan - Christer Åberg

Lifebuoy

Nalika panjenengané gawa, aku nuli ngadeg lan ngedika karo salah siji saka pemimpin ing pasamuwan Pentecostal ing ngleboke jenenge Donald. Banjur takon: "Apa kowe pengin disimpen?" Senajan aku ora ngerti apa iki kanggo soko aku ngomong ...

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 10:13

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Padha arep njajah Mars nanging ora lelungan menyang rembulan

Musk lan Mars

Gambar: di.se. 

perusahaan mobil listrik ngedegaken Tesla lan CEO Elon Musk planning kanggo ngirim wong liya kanggo Mars lan ngimpi koloni planet. 

29

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Homoseksualitas lan padha-jinis sesambetan - Stefan Gustavsson

Punapa Kitab Suci bab homoseksual? Alkitab teks lan pitakonan nyoto murup ing cara banget dhasar, ing kuliah apik banget dening Stefan Gustavsson. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Disimpen kanggo swarga

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


Cohabitation ora, wis tau lan ora bakal marriage

1495636808-lamb-brollop.jpg

Kanggo ngganti menyang partner ngandika marang nuroni saben liyane, iku padha karo sing sing nikah kanggo saben liyane. Nanging iki ora konsisten karo Kitab Suci.

4

Läs allt!


kéwan Bible

kéwan Bible

Apa sampeyan ngerti sing Kitab Suci ngandika akeh bab kewan? Kene aku duwe dawa dhaftar akeh saka kewan ing Kitab Suci lan sawetara serangga referensi Kitab Suci! Mangga seneng!

2

Läs allt!


Ing latar mburi kanggo nggoleki kasukman wong kang

jendhela bidik

Saka Sigvard Sword Ing nulis mugia sunnat sandi iki, aku sijine pasemon Gusti Yesus bab "ilang putra / återvunne" (Yohanes 15) minangka latar mburi ilustrasi, lan afterimage saka acara abad-lawas sadurungé. 

0

Läs allt!


Ilegal kanggo nuduhake yen wong wadon padha nigas dening Muslim

Iku ilegal kanggo nuduhake bebener kanggo loro turis wadon ing Maroko padha nigas dening Hyang.

12

Läs allt!


Punika siji wadon pirang nigas dening Muslim

Punika siji wadon pirang nigas dening Muslim

Ana wong wadon loro pirang enom saka Skandinavia padha nigas dening Muslim nalika padha pasang kémah ing Maroko. Iku nyebut Rajapati wanita, aksi terorisme, kang mesthi iku, nanging istilah liyane akurat iku iku rojo pati Islam motivasi parane inspirasi dening Al Qur'an.

11

Läs allt!


Sepuluh taun kepungkur Marie bojoku lan anakku Joel seda

Sepuluh taun kepungkur, ing tanggal 21 Desember matèni bojoku sadurungé 12 jam ing wayah wengi lan putra nyförlöste kita Joel seda amarga ojo papat ing esuk 22 Desember.

1

Läs allt!


Wong sing matèni swara Allah - Part 2: Tari of Death

Miturut Hans Jansson , Uppsala Iku tari iki uga ibu kapandeng nerusake. Ing mata peteng dheweke bisa nemokake hämndbegärets kawigaten murub semangat. Dheweke wanita kang bangga lan karep kanggo daya bisa push dheweke menyang apa. 

0

Läs allt!


Wong sing matèni swara Allah - Part 1: Nabi

Romawi

Miturut Hans Jansson , Uppsala  Pesen saka kertas iki bab pentinge ora mung krungu swarane, nanging uga nindakake apa iku mangkene. Iku durung Hérodès, raja-wilayah Palestina. Nanging, nglawan Gusti Allah lan padha mimpin mangkono kanggo matèni Yohanes Pembaptis, kang dadi swarane, ing urip kang.

2

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 155 024 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 195 kommentarer och 61 243 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp