Surfar nu: 567 www.apg29.nu


kasalametan abdi - Christer Åberg

Lifebuoy

Nalika anjeunna ngalaman kuring dibawa, abdi ngadeg sarta dikaitkeun kalayan salah sahiji pamingpin di garéja Pentecostal di lawang ngaranna Donald. Lajeng anjeunna nanya: "Naha anjeun hayang disimpen?" Sanajan kuring teu nyaho naon ieu pikeun hal ieu mah ceuk ...

A sobat ti milik ngajak kuring ka garéja Pentecostal dina pasamoan isuk a Minggu. Salaku Cenah mah dina bab panungtungan, abdi dipikaharti nanaon tina rapat.

Salajengna Minggu sobat ngajak kuring deui. Kuring terang salaku loba lajeng. Jadi nanaon. Tapi terang pisan yén ieu hal ngeunaan Yesus yen kuring diperlukeun.

Ieu teu bener dina sagala Yesus tinangtu da'wah dina rapat. Kuring sadar kitu, eta aya hal ngeunaan Yesus yen kuring diperlukeun. Gusti kedah pikeun taun ditéang kuring jeung digawé haté kuring.

Sanggeus pasamoan, kuring indit kaluar ka tempat parkir jeung waited keur sobat. Nalika manéhna usaha asup jalan kaluar tina garéja Pentecostal, manéhna papanggih jeung hiji misionaris anu saméméhna sempet ditanya anjeunna dina pasamoan camp kana kasalametan. sobat ka dirina yén anjeunna kungsi sobat jeung anjeunna anu diperlukeun bisa disimpen, tapi nu kiwari anjeunna nangtung kaluar di tempat parkir.

"Tapi meunang anjeunna lajeng!" misionaris ceuk mun sobat ..

Nalika anjeunna ngalaman kuring dibawa, abdi ngadeg sarta dikaitkeun kalayan salah sahiji pamingpin di garéja Pentecostal di lawang ngaranna Donald. Lajeng anjeunna nanya:

"Ulah rék disimpen?"

Sanajan kuring teu nyaho naon ieu pikeun hal kuring ngawaler:

"Leres."

Lajeng sumping Donald sareng abdi kana aula garéja deui dimana éta kiwari teu jadi loba jalma ninggalkeun sanggeus pasamoan. The pendeta sahiji jamaah ngaranna Claes sangka kuring lumpat sareng maranehna. "Kanggo jadi gampang, éta ogé teu perlu jalma disimpen?" ceuk pikir nalika anjeunna saw Donald datangna sareng abdi di aula garéja.

Di hareup garéja di panggung, di sisi kénca ti bangku hareup, abdi ngabengkokkeun dengkul abdi kalawan sababaraha jalma di sabudeureun kuring.

Ganjar, anu pendeta nonoman anyar, knelt gigireun kuring bari nu batur nangtung sabudeureun. Manehna nanya kuring:

"Dupi anjeun dipaké pikeun jadi?"

Tapi ieu mah. Lajeng Ganjar ngadawuh:

"Kuring neneda sateuacan, jadi ménta. Dina solat nu nyokot anjeun nampi Isa sarta disimpen ".

Ieu, abdi sangka ditiup alus, tapi ngan méméh kami nanya, Teu sangka: Meureun ieu téh scam sakabéh éta tapi lajeng tétéla ogé.

Sing saha jalma nu éta sabudeureun abdi, nempatkeun leungeun-Na dina balik kuring jeung dina taktak kuring. Kuring dibor handap beungeutna dina leungeun mah ngalawan dipaké, bangku gereja coklat sarta ngado'a Ganjar sateuacan na abdi ditaros pikeun:

Yesus, abdi datang ka anjeun ayeuna. Yesus, abdi nampi anjeun ayeuna. Yesus, abdi ngaku maneh sakumaha Gusti abdi. Kuring yakin anjeun maot pikeun dosa abdi. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Ngahampura sagala dosa abdi. Hatur nuhun Yesus anu kiwari geus disimpen kuring. Hatur nuhun, Yesus, ayeuna geus dihampura sagala dosa abdi. Hatur nuhun nu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Kuring nempo aya malaikat atawa visions séjén atawa ngadéngé voices wae, tapi afterward I breathed kaluar na pikir, Phew, ayeuna ieu dipigawé!

Aya, katuhu aya na katuhu lajeng, abdi ieu disimpen na hirup kuring ieu robah. Kuring pernah bakal jadi jalma anu sarua! nyatana eta kasalametan di tempat geuwat nalika kuring narima jalma hirup tina Yesus Kristus dina kahirupan mah. Ieu mujijat greatest Kuring geus kantos ngaliwatan.

Nalika kuring ngobrol ngeunaan acara ieu urang biasana disebutkeun yen ieu lain garéja nu mantuan kuring. Atawa naon baé pangajaran, teu pendeta atanapi sababaraha urang lianna, tapi hal ieu teh Jurusalamet hirup, Gusti Yesus Kristus!

Ieu ngan lamun Yesus sumping kana haté abdi. Ieu ngan lamun dijadikeun tuluy kasalametan salila na forgave sagala dosa abdi.

Kantos saprak moment anu, abdi dipikaharti pentingna hiji nu kudu narima Yesus lamun kami bisa disimpen.

kasaksian abdi di Norwégia

Sateuacan concluding bagian ieu, abdi hoyong ngabejaan Anjeun tentang hiji acara leutik di Norwégia I anyar ieu aub. Dina pasamoan camp Kuring kungsi kasempetan ngobrol ngeunaan kumaha kuring ieu disimpen. Kuring bébéja anjeunna ngeunaan acara di Ljungby sarta kuring henteu ngarti nanaon ngeunaan rapat, tapi masih terang ieu hal ngeunaan Yesus yen kuring diperlukeun.

Nalika kuring ka manéhna yén kuring katampa Yesus sarta disimpen applauded sakabeh jalma anu diuk na listened! Sumuhun, éta patut hiji babak of keprok lamun hiji jalma bakal disimpen, pikeun éta hiji kaajaiban éndah yén Yesus manten.

Anjeun nampi Isa kalawan kecap na

Kuring ogé ngawartoskeun dina konteks kumaha ieu bisa disimpen. Anjeun nampi Isa kalawan kecap-Na. Konon langsung ka Yesus anu kiwari anjeun nampi Anjeunna janten Jurusalamet jeung Gusti maranéhanana. Tur jadi conto I ieu kumaha carana jadi nikah.

Lamun anjeun neangan nikah anjeun carioskeun ka hareup na sateuacan pasamoan anu ayeuna narima anjeunna salaku salaki leres nya atawa pamajikan mun bogoh di panyakit na di kaséhatan. Ieu narima jalma anu mibanda kecap-Na. Lamun disebutkeun ieu teu jadi salah teu nikah.

Dina cara nu sami, Anjeun kudu ngomong ka Yesus nu ayeuna nampa Anjeunna jeung anjeun bakal disimpen. Conto eta naha anjeun baca di luhur dina doa dicutat yén kuring ngado'a nalika kuring meunang disimpen nalika kuring yuswa 20 taun. Yesus sumping kana manah, disimpen kuring jeung dihampura sagala dosa abdi.

Nya kitu, Yesus asalna kana haté anjeun, ngaheéat anjeun, forgives sagala dosa anjeun mun anjeun nampi anjeunna kalawan sungut anjeun!


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

0 kommentarer

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 29, lördag 20 juli 2019 kl. 11:35

Jesus söker: Margareta, Greta!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
lördag 20 juli 2019 09:59

Vet inte om man får be för detta men provar ändå. Låt det sexuella fungera igen. Jag älskar Jenny och vet att den biten är viktig för henne och vårt förhållande. Amen

Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer



STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp