DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info

Läsarmejl

Адам време пред вечниот небесен

Адам време пред вечниот небесен

Av: Sigvard Svärd
torsdag 02 april 2020 01:16 📧

Denna artikel är ett läsarmejl/gästblogg vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

ADAM време пред вечниот небесен

Тоа може да биде како фрлање на "мамка" во Библијата и да го чека "кукла". Името Адам е мамка во овој опус. се јавува напнатост кога "Slash", и грицкам влечење "под површината" далеку во пророчка сила од библиската книга библиската книга - пред тоа доаѓа како божествена "фати". Проучување на Библијата тука, имам titulerat "Адам работно време за вечниот небесен", според мое мислење, како улов.

КРАЈ НА ТЕКСТОВИ

Имам одбрани неколку почетна преводи за ова теолошки размислување со неверојатен пејсажи, имено 1 Битие 1: 26-27a; 2: 6-8, 1 Цареви 10: 23-25, Исаија 65: 24-25 и 1 Коринтјаните 15:45, текстовите јас ова од Народна Библијата во 2015 година, наведувајќи во секвенца (што е во заградите се моите ноти.):

(1) ”Gud sade: ´Låt oss göra människor till vår avbild, lika oss. De ska råda över havets fiskar och himlens fåglar, över boskapsdjuren och hela jorden och alla kräldjur som rör sig på jorden.´ Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem”. – ”Men dimma kom upp ur jorden och vattnade hela marken. Och Gud formade människan av jord från marken och blåste livsande i hennes näsa. Så blev människan en levande varelse.”

(2) ”Salomo blev större än någon annan kung på jorden, både i rikedom och vishet. Från alla länder kom man för att besöka Salomo och höra den visdom som Gud hade lagt ner i hans hjärta. Var och en förde med sig gåvor: föremål av silver och guld, kläder, vapen, väldoftande kryddor, hästar och mulåsnor. Detta hände år efter år.”

(3) "И тоа треба да се случи дека пред да се јавам, јас ќе ти одговорам, а тие се уште зборуваше јас ќе слушам. Волци да се обложи со јагне, лавот ќе јаде слама како волови, и прашина ќе биде храна на змијата. Никаде во целата Моја света гора, тие го прават зло или штетни вели Господ. "

"Значи, тоа, исто така, е напишано: Првиот човек, Адам, стана жива материја. Вториот човек дојде од небото. "

НЕ случаен

Бог не прави никаква импулсивно, oigenomtänkt или случаен. Зад секоја негова акција, дали тоа да биде прашање на минатото, сегашноста или иднината, скриени точни, прецизен подготовка и планирање. Така, се разбира, кога станува збор за создавањето на човекот. Кога човек ( Адам ), како машки / машки опишани во хебрејски, повлечете го на "сила". И кога човекот ( Адам ) е прикажана на машки / женски во ист јазик ", livgivning" во преден план. Првиот човек добива на Бога како Боб повика Адам и Адам, пак, (по волјата на Создателот, тоа може да се претпостави) даде името Ева (Евр. Chavva ) на жената, што само значи "живот" и "живот".

ТРИ Edens

Но, сега нешто во врска со (1) Едемската градина, (2) цар Соломон од Едем и (3) на иднината милениум. Сите три од градини имаат или ќе се има прекрасен и свето значење. Од една страна, на Отецот и Синот и Светиот Дух, на другата страна на човештвото: еврејскиот народ и hednafolket, и ова е особено луѓето со изречена Messias- или Kristustro. Според одредени Библиски хронологија, постоеја (1) "подземни" рај околу 4000 години пред нашата ера, (2) цар Соломон од Едем (опишани во песната на Соломон), имаше својот врв во 900 п.н.е.

Vad det gäller (3) tusenårsriket, med Jesus från det himmelska nedstigen på Olivberget i Jerusalem, kan detta snart vara dags att bli upprättat: ”Och jag såg en ängel komma ner från himlen med nyckeln till avgrunden och en stor kedja i handen. Och han grep draken, den gamle ormen som är Djävulen och Satan, och band honom för tusen år.” (Upp 20:1-2)

HEBREISKANS GAN

(1) Om den första sköna paradisiska miljön, som av mycket att döma låg på jordens ”mittpunkt”, där Jerusalem en dag skulle komma att byggas, dess tempel trona – samt där Jesus skulle dö och uppstå, och i den yttersta tiden återkomma till – så står det exempelvis att läsa i 1 3:8: ”Vid kvällsbrisen hörde de”, Adam och hans brud Eva, ”Herren Gud vandra i lustgården (hebr. gan)”.

(2) Beträffande Jerusalemkungen Salomos lustgård, den andra här i den bibel-profetiska ordningen, så frågar bruden i HV (”Sångernas sång” av Salomo) 1:7: ”Säg mig, du som min själ har kär: Var vallar du din hjort, var låter du den vila vid middagstid?” Och svarar själv på frågan i 6:1: ”Min vän har gått ner till sin lustgård (gan), till de doftande blomsterängarna, för att valla sin hjord.” Salomo som namn, kommer av shalom inom hebreiskan och står för ”fred”, ”lycka” och ”välgång”. Salem, andra delen av namnet Jerusalem, kommer av densamma språkliga roten – alltså shalom med innebörden ”fred”, ”lycka” och ”välgång”.

(3) Во однос, Милениумските, третиот божествена-историски "задоволство време" на земјата - во центарот на Ерусалим, а можеби и во храмот обновил - тоа е благослов да го цитирам Исаија 51: 3: "Да, Господи утеши Сион, тој го гледа со сочувство на сите негови урнатини. Тој го прави пустината неа како Eden ( Ган ), пустината е како на Господарот на Eden ( Ган ). Радост и веселба ќе се најде во него, благодарност и пофалби звук. " Исто така, (62: 4): "Ти не ќе се вика последната капка напуштени" вашата земја не ќе се called'ödemark, но ќе биде called'min Кара "и вашата земја последната капка вистински hustrun", Господ ќе љубов вашата земја е мажот ".

Соломон Едем, е најблиску до пророчки по сликата на Рајската градина и пророчки пример за наредниот милениум. И Соломон со својата невеста "Терса" (ХВ 6: 7), е веројатно сличен начин пророчки по сликата на Адам со неговиот Ева, како и пророчки вид Исус Месијата / Христос со својата невеста - подоцна во вечноста, наречена "жената на Јагнето "(21: 9).

На црвено на црвено

Хебрејски Адам / "човек", буквално значи на јазикот на "црвените" да биде "црвените" или "Црвено". Во 1 генералот 2: 6-7 читаме го создаде Господ Бог човекот од навлажнета почвата (глина) од земјата. Земјата на хебрејски се вика Адама , што значи дека "црвените". И тоа има напреднато од поновите познавања геолози, кои на земјата во регионот на Блискиот Исток е "црвеникава". со што Адам бил создаден од страна на "црвена земја", првиот беше суво, прашливи, непотребни и залудни - веројатно по злото катастрофа, или тоа беше божествено domsakt, кога "Земјата беше судбината на празни" (1 Мојсеева 1: 2).

Om hånfulla människor i den yttersta tiden heter det i 2 Petr 3:5-7: ”De bortser medvetet från att det för länge sedan fanns himlar och en jord som uppstod ur vatten och genom vatten i kraft av Guds ord. Genom vatten och Guds ord dränktes den dåtida världen och gick under. Men de himlar och den jord som nu finns har genom samma ord sparats åt eld och bevaras fram till den dag då de gudlösa människorna ska dömas och gå under.” Guds mäktiga restaurering av ”kaosplaneten”, genom orden: ”Varde ljus!”, fuktade upp mullen och gjorde den mer till ”rödaktig lera” – för att av Herren Gud, efter människoparets syndafall, bli till svårarbetad ”förbannad mark”. I 1 Mos 3:23 skrivs det, att Skaparen skickade bort Adam och Eva ur Edens lustgård, för att de skulle ”bruka” den ”rödmärkta” jorden där utanför.

”BLODFÄRGAD”

Enligt Gottfrid Büchner, i hans väldiga bibelkonkordans från 1789, kan adam, människa och adama, jord/mark, betyda röd i meningen ”blodfärgad”. I detta finns ett antal tolkningsmöjligheter. Det ”blodfärgade” kan ha med blodet som pulserar i en människokropp. Det kan vara en anspelning på hälsa, friskhet och skönhet, röda kinder, och som det heter i Klag 4:7 om Israels furstar innan de hamnade i fångenskap i Babel: ”…deras kroppar vara rödare än korall”. I HV 5:10 uttrycker bruden om brudgummen: ”Min vän är strålande vit och röd, ypperst bland tiotusen.”

Но, ние треба да се движи напред во напорите за интерпретација на "примеси на крв", бидејќи тоа, исто така може да вклучува пророштво, претчувство на она што ќе дојде да се карактеризираат човештвото. Имено дека крвта барака (човечка крв, Евр. Adamdam ), преку насилство и ненадејна смрт, боја на црвена земја. Тоа отиде подалеку од Адам и Ева два сина, Каин и Авел беше работи на земјата, пред првиот крвопролевање одржа кога Каин го убил неговиот помлад брат Авел.

Och för att inte ägna för mycket utrymme till att peka på uttömningen av människoblod på jorden, förutom att ändå nämna 1:a och 2:a världskrigets hemska resultat – går jag till en gudomlig domsakt i Upp 14:20: ”Vinpressen (människopressen) trampades utanför staden (Jerusalem), och blod flöt från pressen och nådde upp till betslen på hästarna ettusen stadier bort (c:a 38 km).”

GUDS SONS BLOD

Исус ги повика во неговата хуманост на "последниот Адам" (на англиски јазик "товар"), на склучување, преку кои човекот како суштество достигне своите сметки - под услов Божјото спасение од гревот преку Исус добиле. Тоа е само во Библијата, за вечноста, дава внимание на. Што во однос на промена / "трансформација" на нешто друго, на преминот од време на вечноста, е од страна на луѓе кои одат засекогаш изгубени - не можете да најдете навестување на одговор во Светото Писмо.

Således, för att frälsa ”den förste Adam”, alla fallna adam, män och kvinnor (manligt och kvinnligt) – går ”den siste Adam” in under ”den förstes” synd, tar den på sig, och som det lyder i Kol 1:19-20: ”Gud beslöt att låta hela fullheten bo i honom och genom honom försona allt med sig själv, sedan han skapat frid i kraft av blodet på hans kors – frid genom honom både på jorden och himlen.”

Sångaren sjunger i Segertoner 229: ”I (förste) Adam är vi alla ett, och Adams svek var vårt. Vi gömde oss bland Edens träd när Herren sökte oss. Vi flydde, och då kom vi bort från Gud och från varann. Vår egen väg vi ville gå. Blott ensamhet vi fann.”

Som det är skrivet i 1 Petr 1:18-19: ”Ni vet ju att det inte var med förgängliga ting som silver eller guld ni blev friköpta från det meningslösa liv ni ärvt från era fäder (hebr. adam/adama). Nej, det var med Kristi (den siste Adams) dyrbara blod, som med blodet av ett lamm utan fel och brist. Han var utsedd redan före världens skapelse men har nu i dessa sista tider uppenbarats för er skull.”

”Trots att han var Son fick han lära sig lydnad genom sitt lidande. När han sedan var fullkomnad (igen) blev han källan till evig frälsning för alla som lyder honom (bekänner honom).” (Hebr 5:8-9)

MÄNNISKOSONEN

Så när Bibeln presenterar Jesus som ”Människosonen” (grek. tu anthropu), är det utifrån att han för en tid också blev människa, både sann Gud och sann människa. Men då en annan typ av människa, en ”andra människa” – en med himlen kvar i sin ande: ”Han var till i Guds gestalt men räknade inte jämlikheten med Gud som segerbyte, utan utgav sig själv och tog en tjänares gestalt och blev människan lik. När han till det yttre hade blivit som en människa (´till det yttre lik en syndig människa´, Rom 8:3), ödmjukade han sig och blev lydig ända till döden – döden på korset.” (Fil 2:6-8) I Joh 1:14 står det att läsa: ”Och ordet blev kött och bodde bland oss, och vi såg hans härlighet, den härlighet som den Enfödde har från Fadern. Och han var full av nåd och sanning.”

Paulus, driven av den helige Ande, skriver i 1 Kor 15:40, att det finns ”jordiska kroppar” (människor, hebr. adama, grek. epigeia) och det finns ”himmelska kroppar (grek. epurania) – ”de himmelska kropparnas glans är av ett slag och de jordiska kropparnas glans av ett annat slag”. Och han fortsätter i verserna 44-45: ”Det sås en jordiska kropp (grek. psychikon med choikos, stoft/mull), det uppstår en andlig kropp (grek. pnevmatikon av pnev/pneu ”ande”). Finns det (först) en jordisk kropp, finns det (till slut) en andlig kropp. Så står det skrivet: Den första människan, Adam, blev en levande varelse (vid skapelsen). Den siste Adam blev en livgivande ande (strax efter sin uppståndelse från de döda)…

”OFÖRSTÖBAR STEN”

Här följer en paus i det påbörjade bibelcitatet, för begreppet Adam drar iväg åt ett förmerat håll som bör få utrymme, då ”diamant” i meningen ”oförstörbar sten” på grekiska heter adams. I denna betydelse kan det måhända föreställa mänskligheten som tenderar till att ha en ”hård otrospanna” (Sak 7:11-12): ”Men de ville inte lyssna på detta utan var upproriska och stängde sina öron så att de inte hörde. De gjorde sina hjärtan hårda som diamant så att de inte hörde den undervisning och de ord som Herren Sebaot genom sin Ande sänt genom forna tiders profeter. Därför kom stor vrede från Herren Sebaot.”

Angående Jesus, ställs han i Hebreerbrevet (t.ex. 4:14-15, 7:22-28) fram som helig himmelsk överstepräst och i detta avseende är det till honom knutet en mångfald av adams, Дека "дијаманти", затоа што тогаш се примени моделот во 2 Излез 28: 15-19: "Ќе се направи оклопот на пресудата во уметноста на ткиво во ист начин како и ефод. Од злато, од сина, црвена и црвено предено и препреден висон, треба да го направи тоа. Тоа треба да биде квадратни и преклопени во долги две, една половина лакти и пол лакти широк. Мора да го обезбеди со скапоцени камења во четири реда: првиот ред на рубин, топаз и смарагд, вториот ред, гранат, сафир и смарагд, трета по ред, зумбул, ахат и аметист и четвртата по ред, берил, оникс и јаспис. Тие треба да бидат поставени во златни гнездица. " Силен проповедање на оваа тема, дадени во песната: "Сега е денот на помирувањето" (Победа Тонови 451), каде што вториот стих звуци: "оклопот камења се сега Божјата љубов преведувач. Крв на Новиот завет ги обединува луѓето. "

ПРВАТА И ВТОРАТА

Пауза завршува: "... Но, првата не беше духовни, а не на Земјата. Потоа дојде духовното. Првиот човек е од земјата, на земјата (на грчки јазик. Административното , cf .. Gejsisk / seisisk). Вториот човек од небото (грчки. Uranu). Så som den jordiska människan var (efter syndafallet), så är också de jordiska. Och så som den himmelska människan är (fullkomnad), så är också de himmelska. Och liksom vi har burit den jordiska människans (bristfälliga) bild, ska vi också bära den himmelska människans (fullkomliga) bild. Men det säger jag, bröder: kött och blod kan inte ärva Guds rike, och det förgängliga kan inte ärva det oförgängliga. Se, jag säger er en hemlighet: Vi ska inte alla insomna (tron på Jesu nära återkomst brann starkt för 2000 år sedan) men vi ska alla förvandlas, i ett nu, på ett ögonblick, vid den sista basunens ljud. Basunen ska ljuda och de döda ska uppstå odödliga och vi ska förvandlas. Detta förgängliga måste kläs i odödlighet. Men när det förgängliga är klätt i oförgänglighet och det dödliga klätts i odödlighet, då uppfylls det ord som står skrivet: Döden är uppslukad i seger.”

LIKA JESUS OCH ÄNGLARNA

”Mina älskade, nu är vi Guds barn, och än är det inte uppenbart vad vi ska bli. Men vi vet att när han (Jesus) uppenbaras ska vi bli lika honom, för då får vi se honom sådan han är.” (1 Joh 3:2)

”Nu ser vi i en gåtfull spegelbild, men då ska vi se ansikte mot ansikte (se Gud i ansiktet). Nu förstår jag bara till en del, men då ska jag känna fullkomligt, så som jag själv (av Gud här i tiden) blivit fullkomligt känd.” (1 Kor 13:12).

И да се споредат со Марк 00:24: "А Исус им рече (садукеите):" Рак не сте во право, само затоа што не го разбираат Писмата, ниту силата Божја? Кога мртвите ќе воскреснат тие се женат, ниту ќе се мажат, а се како ангели во himlen "ист знак Настанот следува Лука (20: 34-36)." Исус одговори them'De живеат во овој свет се ожени и да се во брак. Но, оние кои се сметаат за достоен (изберете да се верува) за да стигнат до другиот свет и воскресението од мртвите, ниту ќе се женат или се во брак. Тие не можат да умрат веќе, бидејќи тие се како ангели и сме Божји деца, бидејќи тие се деца на воскресението. "

Во Откровение 14: 4 се изразува Интересно е: "... оние кои го следат Јагнето каде и да оди. Овие беа откупени меѓу луѓето, (тие станаа духовен "невестата" или "девица") како првите плодови на Бога и на Јагнето. "

Невеста на Јагнето

Откровение не е лесно да се населат во времето и вечноста. Но, за да одат понатаму во предвид под и постигнување на еден вид на tailpiece - може да биде неколку пасуси од Библијата, Светото Писмо цитирани (Откровение 7: 11-17, 19: 6-9, 11-14):

"И сите ангели стоеја околу престолот, старешини и четирите живи суштества, и паднаа ничкум пред престолот и Му се поклонија на Бог, велејќи:" Амин! Благослов, слава, мудрост, благодарност, чест и сила и може да биде на нашиот Бог во сите векови. . Амин "Еден од старешините ме праша: Кои се тие и каде се тие? Јас одговорив: "Det се тие кои излегоа од голема неволја. Тие ги испраа своите облеки и ги обелиле во крвта на Јагнето. Затоа се пред престолот на Бога и му служат ден и ноќ во неговиот храм, а тој што седи на престолот, ќе зборуваат за својот шатор над нив. Тие никогаш нема глад и никогаш да ожедни, а ниту сонцето, ниту било Омарнина ќе им се случи, на Јагнето во средината на престолот, ќе биде пастир. Тој ќе ги води кон живеат изворите на вода, и Бог ќе ја избрише секоја солза од нивните очи ".

”Och jag hörde liksom rösten från en stor skara (änglar), som bruset av väldiga vatten och dånet av kraftig åska, och de sade: ´Halleluja! Herren vår Gud den Allsmäktige är nu kung. Låt oss glädjas och jubla och ge honom äran, för Lammets bröllop har kommit och hans brud har gjort sig redo. Skinande rent linne har hon fått att klä sig i.´ Linnet är de heligas rättfärdighet. Och ängeln sade till mig: ´Skriv! Saliga är de som är bjudna till Lammets bröllopsmåltid.´ Och han tillade: ´Dess Guds ord är sanna.´ Och jag såg himlen öppen, och se: en vit häst, och han som satt på den heter Trofast och Sann, och han dömer och strider i rättfärdighet. Hans ögon var som eldslågor, och på sitt huvud bar han många kronor. Han hade ett namn skrivet som ingen känner utom han själv, och han var klädd i en mantel som doppats i blod, och hans namn är Guds Ord. De himmelska härarna (utan blod på kläderna) följde honom på vita hästar, och de var klädda i vitt linne (se här 1 Kor 6:2: ´Vet ni då inte att de heliga ska döma världen?´).”

покачена позиција

Така, не постои слаб смртник луѓето ( Адамитите така да се каже), кој се возел со Исус на бел коњ. Без него, тие се претвори во како него и се како ангели, кои небесни убава.

Но, тие се "супериорни" од ангелите. Во слава стојат помеѓу божественото и на ангелски свет. Во првата врска, читаме: "Тоа не е ангели (Исус) се однесува на, но на децата на Авраам (оние кои имаат вера)." (Евреите 2:16) Покрај тоа, "Не е ангелите духови во служба на Бога, испрати да им помогне на оние кои нема да го наследат (ја прифати понудата) спасение?" (Евреите 1:14) Во последниот услов победа згаснува на повисока позиција над ангелите во 1 Коринтјаните 6: 2-3: "Не знаете ли дека светиите ќе му судат на светот ... Не знаете ли дека ние ќе им судиме на ангелите?" Ние не му служат ангели тука во времето, но вечна перспектива не треба да не направи горди.

Hebreerbrevets författare fångar det i 12:23: ”…andarna av rättfärdiga som har nått fullkomligheten (m.a.o. blivit någon form av himmelska andeväsen)”, och därmed kan röra sig obehindrat genom och i alla dimensioner. Någon mer klarhet i utseende och hudfärg håller oss inte Bibeln med. Det har diskuterats hur lämpligt det har varit och kan vara att citera exempelvis Ps 8:6 och 82:6a från viss översättning, där det heter om människan som av Gud skapad varelse: ”Dock gjorde du honom nästan till ett gudaväsen; med ära och ärlighet krönte du honom”, samt: ”Jag har sagt att ni är gudar” – eftersom det hos somliga troende slog över i en framgångsteologisk lära. Men dessa bibelrum platsar i varje fall fullt ut på människan i hennes förvandling till himmelsk kropp.

Det är i detta stadium, då den troende människan gått från sin jordiska tunna kroppstid, från kött och blod, till att ha fått en himmelsk kropp, som nästa fas i den gudomliga planen går i fullbordan – med ”nya himlar och en ny jord där rättfärdighet bor” (2 Petr 3:13).

EN HERRENS ÖVERLÅTELSE

Du kan få vara en av de förvandlade. Så lämna inte den bibliska tron om du en gång har börjat att vara en sådan troende. Läs i tro och liv in dig i all bibeltext där det står ”de heliga”. Räkna in en Herrens överlåtelse av ditt namn bland de ”himmelska kropparna”. Se framför dig hur du – utan synd, utan sjukdom, utan smärta, utan sorg – andefritt rör dig tillsammans med och som Jesus i den eviga himmelska världens alla ”regioner”.

И имајте на ум дека новите духовни / окултни / гностичките учења и религии, не се ништо повеќе од илузии и ѓаволски напади против вистинското евангелие. И за чудо, во форма на агностицизам или атеизам, а не подобро е тоа. За да го одбиете Исус како личен Спасител, е нема да биде дел од нивната транзиција од Адам време на вечниот небесен. Тоа е толку големо чекање луѓето од верата во вечниот небесен!

Слушајте, прочитајте ги следниве стихови и размисли. За тоа е од огромно значење за денешната проповед не е во потрага по светот добра елегантност - окултизмот или атеизам - во однос на она што се случува на верникот и по смртта. Без да се земе својата одговорност пред Бога, и затоа е недопрена со светите неверојатен залемени од самиот почеток:

"Но, како што вели Светото Писмо, Што око не се гледа, што увото не чу, и човечкото срце не се замисли што Господ го подготвил за оние кои Го љубат ." (1 Кор 2: 9)

Sigvard Svärd


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


0 kommentarer

»0

»0

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 15, tisdag 13 april 2021 kl. 05:35

Dagens bibelord

“[I Jesu efterföljd] Sedan sade han till alla: "Om någon vill följa mig, ska han förneka sig själv och varje dag ta sitt kors och följa mig. Den som vill rädda sitt liv ska mista det, men den som mister sitt liv för min skull, han ska rädda det.” (Luke 9:23-24)

Dagens namn

Artur och Douglas

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Artur och Douglas. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 12 april 2021 22:31
Tack 🙏 Bad om för bön för mitt knä med artros har haft länge länge, och nu är all min värk helt borta, helt fantastisk 😀 tack,tack,🙏

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp