Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg Ny! | Kommentarer | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Христэд итгэгчид нийгэм дэх бузар муугийl

Эрх баригчид шорон хаах аргагүй болсон ба

Загасчид тэнцвэрийг барих.


Av Sven Thomsson
torsdag, 19 september 2019 19:13
Läsarmejl
Бид зурагт өмнө сууж, бүх хүчирхийллийг, бүх debauchery, гэмт хэрэг гэх мэт хараад бид ихэд айна. Бид амь үрэгдсэн хамаатан садан нь уй гашуу уйлж байгууллага болон ард түмнийг цус зураг нь дайны харах үед бид хэсэг зуур харамсалтай хүч чадал мэднэ. Бид гэж "Өө, ямар аймшигтай, аймшигтай" Бид харж, энэ аймшигт мэдээг сонсоод.

Гэвч бүх амлалт нь бид хүрэх гэж байна вэ? Бид өөрсдийгөө Хэрэв сэтгэл хангалуун байх болтугай? Бид Христэд итгэгчид хамаг хорон муу зүйлсийн нэг counterbalance ямар байх ёстой вэ?

Би Бурханы Сүнс болох гэж байсан улс орнуудын сонссон. ард түмэн мацаг барьж хаана, уйлж, сэргэлт эрх мэдлийн төлөө Бурханд хашхиран. Их Эзэн тэдний залбирлыг сонсож, тэдний нулимсыг харж, хүчирхэг сэргэлтийг илгээв.

Ариун Сүнс маш хүчтэйгээр зөвхөн "энгийн сайн хүмүүс" аврагдсан байна тийм ч ажиллаж байсан, гэхдээ бас архичин, хар тамхичин болон гэмт хэрэгтнүүд байна.

Аврал Тиймээс эдгээр ядуу хүмүүсийн гүнд нүүж байна, тэд гажуудалд зохицон, гэмт хэрэг аль аль нь бүрэн чөлөөтэй болж байна.

Эрх баригчид шорон хаах аргагүй болсон байна, тэр ч байтугай RIVA шорон хүмүүс Есүсийн хэв загвар болсон нь тэдний амьдралыг өөрчилсөн билээ.

Гэхдээ бид Шведэд тав тухтай Христэд итгэгчид нь юу вэ? Ингэснээр бид гэм нүгэл, бузар муугийн эсрэг сөрөн бий болно бид амьдарч байна уу? бид "тайлан" дээр золгүй нэгж харсан дараа, "одоогийн" түр зуур л мөрөн дээр бид Shrugging?

Бид энэ улс оронд элбэг дэлбэг бүх хорон муу, гэм нүгэл, бузар эсрэг залбиралд тэмцэж? Бид зүйлийг өөр дарааллаар хүрэхийн тулд bönekampen өөрсдийгөө золиослоход бэлэн байдаг. Бид Бурхан биднийг "Ханан дээрх харуулууд" гэж хүсдэг гэдгийг ойлгох ёстой

Ezek байна. 13: 5 Учир нь бид эдгээр ноцтой, хүнд хэцүү үгсийг олж:

"Та нар гарч байгаа бөгөөд энэ нь Их Эзэний өдөр тулалдаанд зогсож чадсан, дутагдал руу явсан байгаа юм биш, аль аль нь Израилийн гэрт хейджийн хүртэл хийсэн."

Мөн бид Езекиел уншсан. 22:30:

"Би тэдний дунд хайх хеджийг бүрдүүлдэг ёстой гэж, мөн нутгийн төлөө Миний өмнө цоорхойд зогсож би үүнийг устгаж байх ёстой бол; Гэхдээ би юу ч олсонгүй. "

Би Бурхан огцрох болно, Их Эзэнийг мэдэхгүй байна, гэхдээ тэр нийлүүлэх үед хэлэхдээ энэ нь үнэн хэрэгтээ тийм байна "Гэхдээ би юу ч олсонгүй." Ямар эмгэнэл! Их Эзэн босч, оролцох биднийг хүлээж байна. Тэр Шведэд хэн нэгнийг олох? Үгүй, үгүй! Христэд итгэгчдийн ихэнх нь унтаж бүлээн төлөө гүн нойр.

Манай муу fatherland, манай ард түмний батлан ​​хамгаалах "цоорхойд зогсож" гэж бараг нэг нь ч байна. хариуцлага бидэнд Христэд итгэгчдийн дээр ихээхэн тулгуурладаг. Бид Абрахамын адил хийх ёстой. Тэр "Бурхантай илүү ойр ирсэн" гэж тэрээр Содом аврагдах болно гэж асуухад.

Энэ нь Ларс Linderot гэхэд хуучин дуулалд шүлэг 2 эхэнд хэлэхдээ:

"Саад бэрхшээл олон байна, миний сэтгэлийг эсэргүүцэж байна. Сатан та өөгшүүлж ач ивээлээс байна. Таны худаг саад болох юуг ч урьдчилан мөр хүртэл. Дэлхийн худаг орхиж.Publicerades torsdag, 19 september 2019 19:13:46 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:


18 kommentarer


x
SA
torsdag, 19 september 2019 22:00

Det är så sant det du skrivet , går bara till mej själv , vad hör jag ? Tid att ta detta på största allvar , innan det är för sent .

Svara

x
Erik S
fredag, 20 september 2019 00:28

Rätt och dessutom riktiga allvarsord!
En sömnens ande har spridit sig bland församlingarna. Sysslar man med något
så är det mest religiös underhållning och "verksamhet". Och dom flesta verkar nöjda.
I den närmaste församling där jag bor (är inte medlem där)där beder man ca 1 tim/ veckan!!) Man blir beklämd.
Nej, det behövs folk som "bränner alla broar" och går inför Gud med all sin kraft
och vilja! Herre låt det bli många/låt det bli mig (om nu inte sjukdomen hindrar mig)
MVH-Shalom

Svara

x
Sven Thomsson svarar Erik S
fredag, 20 september 2019 12:36

Jag bär på en innerlig längtan efter att vara en andlig väckarklocka. Inte för att döma eller kritisera, utan söka påverka församlingsledare, förkunnare och "vanligt läsarfolk".

Det jag skriver är också riktat till mig själv. Jag är rörelsehindrad, men kan be till Herren om väckelse bland troende. En sådan behövs verkligen.

Somliga menar att bön inte uträttar så mycket. Men se på väckelserna i Sydkorea, Kina och Afrika. De har sitt upphov i bön - mycken bön. De kristna i Sverige säger "gå ut", men vad hjälper det om man inte är beklädd med överbevisningens Ande - om man försöker evangelisera i egen kraft?

Jag har svårt att finna stillhet på dagarna, så jag brukar be på nätterna , Jag sitter i sängen med en kudde bakom ryggen och ber en och en halv till två timmar varje natt. Jag berättar inte det för att visa mig duktig. Jag säger till Herrens ära, att det sätter spår i mitt andliga liv. Om vi skulle be ett par timmar dagligen skulle vi snart se saker börja hända, med början i våra egna andliga liv

Det finns exempel på att det går att bli så andefylld, att det utgår en hemlighetsfull påverkande kraft från den som söker en sådan andeuppfyllelse.

Svara

x
Stefan Jonasson
fredag, 20 september 2019 14:38

Det är bra att börja på nytt den rättfärdige faller sju gånger men reser sig upp.. Sven jag vill be om förlåtelse om jag sårat någon eller iritterat någon med obstinata kommentarer... Jag är kanske övernitiskt ibland och hittar felaktiga doktriner som av tradition förs vidare bland olika grupperingar.. Och you tube.. Be gärna för alla dom troende i Sverige som hjälper narkomaner och hemlösa...

Svara

x
Sven Thomsson
fredag, 20 september 2019 14:56

Guds frid, Stefan. Jag förlåter dig.
Vi gör alla fel och kan både skriva och säga förflugna ord som kan vara sårande. Men var vid gott mod, broder. Herren hjälper genom allt.

Jag ber för de troende som hjälper narkomaner, utslagna och hemlösa.
Var välsignad av Herren/Sven

Svara

x
Erik S svarar Sven Thomsson
fredag, 20 september 2019 19:25

Frid, broder. Ja då är vi ganska lika då, på ett sätt. Jag har stora problem med
sömnen, sen 15-20 år tillbaka. Jag är ofta uppe på nätterna och beder och/eller läser Bibeln, så gott det nu går. Och det kan ju inte vara förgäves, då vore det ju
meningslöst.
Men ibland är det riktigt kämpigt, djävulen sätter in sina attacker med kraft. Sista 4-5 månaderna har varit jobbiga. Även i bekantskapskretsen, bland troende vänner
slår den onde till. Men vi får inte ge upp. På den mörkaste natt, kommer en gryning.
GVD och-SHALOM

Svara

x
Martin
fredag, 20 september 2019 20:15

Vi matas med en teologi som passiviserar oss, vi säger att frälsningen kommer genom tro på Jesus Kristus och det är sant. Men jag är bara rädd att det ensidiga matandet att vi behöver inte göra nåt annat än att tro, att vi ska vila i Jesus fullbordade verk, att det söver oss.

Jag tycker vi behöver en diskussion om det här, utan den nästan obligatoriska pajkastningen. Det är inte alls säkert (men inte heller omöjligt) att den passiva tron räcker ända fram. Det är mycket möjligt att vi behöver en ny reformation. Inte en som kastar bort halva Bibeln men en som belyser sanningar som har blivit bortglömda. Luther återupptäckte frälsningen genom tron allena, som låg gömd under ett tjockt dammlager av påvliga katekeser och döda gärningar. Men vi kanske har drivit det så långt åt andra hållet att vi inte längre lyssnar på varningsorden om att leva ett liv som går emot Faderns vilja. Jag är ingen teolog. Jag kan inte ta den debatten. Men jag önskar ändå att den kunde föras.
Svara

x
Sven Thomsson svarar Erik S
fredag, 20 september 2019 20:55

Ja, så är det, broder Erik. Vi är medvetna om att bön aldrig är förgäves. Jag läser Bibeln på dagarna och ber på nätterna.

Det är sant som du skriver, att det är kämpigt ibland på grund av djävulens attacker. Ju närmare Jesus man lever, ju hårdare blir motståndet. Man kan känna sig ensam på det andliga planer, för det finns knappast någon man kan anförtro sig åt.

Kampen är hård, men man får göra som Paulus säger till Timoteus: "Kämpa trons goda kamp". Kampen är god och med oss står Segerfursten. Vi vinner seger i det mäktiga namnet Jesus.
Guds välsignelse och frid!

Svara

x
Johanna svarar Sven Thomsson
fredag, 20 september 2019 23:11

Hej, jag är nog lite trög😊. Men det sista du skrev. Att det går att bli så andeuppfylld,,,. Just de sista meningarna där förstod jag inte. Jättesnällt om du vill förklara. Blev så nyfiken på vad du menade.

Svara

x
Stefan Jonasson
fredag, 20 september 2019 23:47

Jag vill inte längre argumentera om den frälste kommer till himlen eller inte... Beroende på hur helgat och synd fritt liv han levt.helgelsen har inget att göra med huruvida man kvaliciferar sig till himlen.. Det enda som består inför GUDS TRON det är GUDS NÅD OCH JESUS FULLBORDADE VERK.. Det är evangliets budskap med JESUS egna ord joh 5:24 amen amen säger jag er:den som hör mitt ord och tror på honom som sänt mig, han har evigt liv och kommer inte under domen utan har övergått från döden till livet.. Helgelse processen pågår hela livet vi vandrar i sanningen och försöker inte dölja vår mänskliga svaghet i en religiös förklädnad.. All vår egen rättfärdighet är som smutsiga trasor i GUDS ÖGON.,men de rättfärdiga gärningar vi gör i KRISTUS är en välbehaglig doft inför GUD och människor..

Svara

x
Sven Thomsson svarar Johanna
lördag, 21 september 2019 09:40

Om man tränger sig fram och söker Herren kan man bli så fylld av den helige Ande, att man utstrålar en hemlighetsfull påverkande kraft. Av den kraften kan människor påverkas, så att de blir medvetna om sin synd och behov av frälsning.

Jag läste i en bok om en pastor i Amerika som hade avskilt mycken tid för bön. Han hette Smith Wigglesworth. Han berättar själv i boken, att han var ute på tågresa. När han gick till toaletten för att tvätta händerna såg han sig i spegeln och upptäckte att hans ansikte strålade.

När han kom tillbaka till kupén satt det två präster där. Wigglesworth sa ingenting, utan satt tyst. Plötsligt säger en av prästerna till honom: "Ni bevisar mig om synd". Prästerna kom i syndanöd, så han fick be för dem så de blev frälsta.

Svara

x
Johanna svarar Sven Thomsson
lördag, 21 september 2019 19:12

Nu förstår jag! Det va inte dåligt det😊! Tack för att du tog dig tid att förklara.

Svara

x
Sven Thomsson svarar Johanna
lördag, 21 september 2019 19:52

Varsågod. Det var så litet så.
Gud välsigna dig!

Svara

x
Zhamuel Boij svarar Stefan Jonasson
lördag, 21 september 2019 22:39

Fantastiskt med ödmjukhet och bön om förlåtelse. Må Gud välsigna dig 💖

Svara

x
Tommy
lördag, 21 september 2019 22:43

Bön är starkt. Men jag tänker att medmänsklig värme, av jämlikhet, istället för Klassklyftorna som ökat, egentligen hade vi ju facit redan från början från andra Länder som hade klassklyftorna, att våld eskalerar i olika Samhälle. Man kan säga att Sverige redan visste, om man gjorde som andra Länder. Trots Facit, så strunta Sverige i det. Klassklyftorna skenade iväg. "Och i det Sammanhanget borde Kristna mer talat, om Guds Lag. "Behandla din nästa så som dig Själv". Och hade den kunna varit i ett Samhälle över lag, skulle inte Enorma Klassklyftorna varit i vårt Land. De drar isär Landet till något dåligt. Bön är alltid bra, och en Guds Gåva. Men jag hade Önskat den där Kristna tråden funnits i Politiken Medmänsklighet. Där vi såg den sjuke och fattige, samt också fattiga ålderspensionärer. Utan att barskrapad dem och trycka dem minsta i ett Samhälle."Men Politiker har ju haft Facit av Modeller av hur många Länder som helst, där orättvisor varit, och till grund en hög Kriminalitet, och nu har Sverige stuckit ut kraftigt med Grov Brottslighet tyvärr. Bön är att verka, och Evangelisera. Önska Jesus fick bli den magneten och vägen i mångas Liv. Att Kraften Verkade Stort.

Svara

x
Mikael W
söndag, 22 september 2019 06:13

Fråga: Utgör de Kristna en motvikt mot det onda i världen ?
Svar: Ja
Referens: 1 Joh. 5:4-5

....eftersom allt som är fött av Gud segrar över världen.

Och detta är den seger som har segrat över världen: vår tro.

Vem är den som segrar över världen, om inte den som tror att Jesus är Guds Son?

mvh
Mikael W
www.kkc.n.nu

Svara

x
Christina Staberg
tisdag, 24 september 2019 07:51

JESÚS undervisning är så otroligt bra .Finns inte något som är glömt hur människans tankar fungerar.Gud kan förvandla en hel stad land om vi vänder om till vår frälsare Jesus Kristus. Vi ser alkolisten slutar o dricker.den som missbrukar slutar otukten upphör kärleken för våra medmänniskor kommer tillbaka kan någon annan reliongöra detta nej det finns bara en vår levande älskade fader Jesus Kristus vilken skillnad i vårt land det skulle bli.Jesus kommer snart älskade medmänniskor vänd om innan de blir försent. Vakna alla ni som sover ock dom som inget ser Utan Jesus är vårt land förlorat .Älskar er alla ta beslut nu att följa Jesus

Svara

x
Mikael W svarar Christina Staberg
tisdag, 24 september 2019 10:07

Amen !

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 27 januari 2020 16:45
Be för mina två döttrar o deras män Orolig för dem

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarStöd Apg29:

Mer info hur du kan stödja finner du här!

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp