1 883 online! | Sidvisningar idag: 627 369 | Igår: 753 693 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Mobilen är det största beviset på att utomjordingar och UFO:n inte finns


Det största beviset på att UFO:n och utomjordingar inte existerar är mobiltelefonerna! 

De flesta människor har mobiler på sig med en kamera. Så fort någonting händer sliter de upp sina mobiler, fotograferar och filmar. Och så har vi det på Youtube några minuter senare. 

Men aldrig någonsin filmas några utomjordingar eller UFO:n. Förklaringen är enkel: De finns inte!


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg lördag 28 oktober 2017 21:25 | #mobil #utomjordingar #ufo | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


9 kommentarer

Christer Åberg

"I begynnelsen (i början) skapade Gud himlarna och jorden", står det i Bibelns första vers. Gud skapade alltså flera himlar men endast en jord. Han skapade inte flera jordar. Den här bibelversen bevisar att det inte finns liv på andra planeter. För hade det funnits det då hade det stått "jordar". Så Nasas försök att hitta "jordliknande" planeter är dömt att misslyckas, eftersom några sådana inte finns.

Svara -   - 29/10-17 13:18 -


Christer Åberg

Jesus dog för människosläktet för att frälsa dem. Han dog inte för några utomjordingar. Skulle några utomjordingar finnas så skulle det inte finnas frälsning för dem. Med andra ord bevisar Jesus korsdöd att det inte finns några utomjordingar.

Svara -   - 29/10-17 13:21 -


Christer Åberg

Änglar finns men, de är inte några utomjordiska humanoider från andra planeter, utan de är andar från himlarna som Gud skapade i begynnelsen.

Jesus själv säger att Gud är ande, så inte heller han är en humanoid. Jesus har en kropp, vilket han fick då han blev människa, men han kom från Fadern Gud som ande.

Så inte heller är varken Gud eller Jesus några utomjordingar. Alla sådana föreställningar är alltså en ren skär villolära.

Svara -   - 29/10-17 13:25 -


Robert

Vilka är då de orena andarna? För enl Judas brev hålls ju alla de änglar som föll, och övergav sin rätta hemvist och följde onaturliga begär i fast förvar av Herren. Bojade i underjorden och kan inte påverka människor. De hålls där antingen tills uppenbarelsebokens uppfyllelse av det som nämns om han som öppnar avgrundens brunn, eller som Judas skriver, till den yttersta domens dag. För det skall komma mäktiga under och tecken i skyn som är falska. Vi skall absolut forska i skriften och bli upplysta av det och den HA s undervisning. Hesekiel blev kallad till profet och i samband med det får han se en farkost med Gudaväsen inuti. Det var en farkost med hjul i hjul osv. Så om vi såg något av det slaget vore vi nog häpna. Skillnaden är ju om Guds röst figurerar i sammanhanget.

För visst finns det människor som har sett, filmat och lagt upp det på tex youtube, mängder av det dessutom. Vi får ödmjuka oss inför det hela men hålla fast på Guds ord.

Vi människor är skapade till Guds egen avbild och är boning åt hans livsande. 1 mos 6. Så en oren ande har inte rättighet att vara i oss, därför har vi av Jesus fått makten att kasta ut dem. Men om vi befriar någon vandrar anden hemlös i öknen och vänder tillbaka. Då upptäcker den att det är städat och tar med flera andra osv. Vi måste sörja för människans frälsning och andedop i det läget. Då blir kroppen inte tom, utan förutom livsanden fr Herren har nu även Helige Ande tagit sin boning där och huset/templet/kroppen är inte längre ”hyresledig”. Den orena anden kan dock sätta sig nån annan stans, tex levern, tarmen eller knäet med sjukdom och smärta som följd (för det är det ju många kristna som har). Där är församlingsfunktionen god att ha ty om någon är sjuk skall han träda fram inför de äldste. De skall smörja honom med olja och lägga sina händer på honom och deras böner skall göra honom frisk.

Så vilka är de orena andarna eller demonerna... om det uppenbart enligt skriften inte är de fallna änglarna?

Det beror på vilka man tror är Guds söner i 1mos 6:2,4.

Vid den tiden (till följd av detta) levde våldsverkarna/jättarna på jorden. Och även senare (efter floden). Ja efter floden! Se 4 mos 13:33-34. Och detta är då under tiden folket ännu äter manna! De är således inte undernärda eller svaga på ngt sätt. Mannat avskaffas först i Josua 5:2. Vidare besegras kung Og, den siste av rafaeerna (som var jättar) 5 mos 3:11.

Om det är så som det kan tyckas antydas (jag påstår mig inte veta) att Gusds söner är änglar, och då inte Sems söner, för i 1 mosebok kap 6 finns inte Guds löftesfolk ännu utkorat som folk utan mer som individer som gör antingen Guds vilja eller inte. Så borde ju de orena/onda andarna/demonerna komma ifrån avkomman fallen ängel-människas dotter. Då alla jättar dog i floden levde arvsanlag vidare i Noas svärdöttrar och det första exemplet på ett sådant arvsanlags yttring verkar vara Hams barnbarn Nimrod, den inför Herren väldige jägare som förmodligen är kung Og. Pga språkförbistringen vid Babels torn fick Nimrod per automatik fler än ett namn, eftersom alla nybildade grupper av människor kände till honom och givetvis hade ett namn på honom på sitt ”nya” språk.

Dessa koncentrationer av jätte arvsanlag var just det som Gud vek åt förintelse. Som bekant är lyckades inte Israeliterna till fullo utplåna allt. Ännu idag är det oroligt i just samma regioner, ex Gaza & området nordost om Jerusalem. Därmed inte sagt att de nödvändigtvis måste vara ovanligt storväxta, utan mer vara en våldsverkare i sin karaktär. Men dessa korrupta arvsanlag som satan orsakade är ett direkt strategiskt drag han gör för att förstöra Jesu blodslinje. Det misslyckas naturligtvis men konsekvenserna av det ser vi som orena andar, då avkomma människa-ängel inte i Guds skapelse har någon naturlig hemvist. De söker bostad och fördärvar med sin karaktär (eller snarare brist på den) Guds skapelse människan.

Om satan korrumperade våra gener så återställer frälsningen skadan! Se det enorma under som sker då en människa blir frälst! Du kan tro, gå i kyrkan, be och läsa bibeln dag och natt men det frälser dig inte. Du måste ta emot Jesus. Han måste göra frälsningsundret inne i dig. Du måste bli född på nytt. Varje frälst människa är en av Gud ny skapelse. På nyttfödd. Fadern sade om Jesus -Du är min son. Jag har fött dig idag. Det skedde då Jesus emottog Helig Ande. Nikodemus ställer frågan och han får ett svar med en djuphet inom sig som vi blott kan se en glimt av.

Detta kanske är en stor kontrovers och ett förslag som många finner anstöt av, men grips inte av vrede, forska i skriften och be. Se Paulus utrycker stort beröm till en särskild församling för att de just forskar i skriften.

Ufo är ett djävulens trick och vi skall inte då på det, jag har själv sett ett mycket mycket märkligt ting på himmelen och om någon vill kan jag berätta.

För mig personligen gör detta jag delat med mig av om hur jag tror det kan förhålla sig att min syn på Jesus blir större. Frälsningsundret är bara så fullkomligt och vackert, dessutom helt nödvändigt för att gå från död till liv. Jesus var på vandring då en man frågade vad han skulle göra. Jesus sade följ mig. Mannen ville dock först gå och begrava sin far. Jesus svarar låt de döda begrava sina döda och följ du mig.

Frid.

PS änglarna har evigt liv, de behöver således inte äta. Ändå kan de äta, Abraham bjuder några på middag vid sitt tält. Männen i Lots omgivning ville ligga med dem, och det verkar på Lot som om det skulle vara fullt genomförbart rent fysiskt.

Svara -   - 29/10-17 20:53 -


Harald

Svar till Robert.

Mycket bra skrivet ! Jag har osså kommit fram till liknade saker som du. Jag tror att vår onda natur beror på att vi har fått vårt dna kontaminerat av de fallna änglarna. Jag tror att att dessa hybrider (fallen ängel / mäniska) hade överlägsen intelligens. Alltså kunskapens träd. Kolla bara på de sk longskall som hittats de skulle kunnat ha 2,5 gånger så mycket hjärnvolym som oss.

Svara -   - 29/10-17 21:19 -


Robert

Svar till Harald .

Tack. Jo de där fynden väcker ju funderingar. Dessutom tycks människor lindat skallar redan på unga barn för att ge dem sådan form. Men varför och vad försöker de då likna. Varför skulle det anses vackert eller bra för dem. Vidare finns ju bilder av enorma kvarlevor som är människolika. Men dessa syns inte på museum, utan är gömda och ”hemliga”. Skulle dessa bevis alltför tydligt visa på Bibelns sanning?

Vidare är det intressant att när Adam och Eva får lämna eden, sätts Keruberna 1mos 24 vid ingången så att de inte åxå skall äta av livets träd. Dessutom kanske ormen skulle tänkt sig gå in där för att ta med av livets träd åt människorna. Det skulle ju verkligen förstöra Guds frälsningsplan och fick absolut inte ske.

I brevet till Pergamon Uppenbarelseboken talas om satans tron, det var troligen det enorma zevsaltare som nu finns i Berlin. Till den fanns ett underfundament i marmor som var smyckat med titanernas strid. Som skulle syfta på Gudar och jättar. Så har väl alla mytologier och legender sitt ursprung i detta att änglar en gång föll.

Var välsignad//

Svara -   - 30/10-17 06:02 -


Lysell

Svar till Christer Åberg

Hur många världar finns det ?

I din Bibel finns det bara en eller ?

I min Bibel talar man pluralis....... :-)))

Heb.1

[2] Hath in these last days spoken unto us by his Son, whom he hath appointed heir of all things, by whom also he made the worlds;

Heb.11

[3] Through faith we understand that the worlds were framed by the word of God, so that things which are seen were not made of things which do appear.

Säger lysell

Svara -   - 31/10-17 11:08 -


BrorK

Ja, Christer, samma logik använder jag mig av när jag analyserar avvikande händelser, exempelvis när man påstår att en lastbil kör en halv kilometer på Drottninggatan i Sthlm en fredag eftermiddag.

Svara -   - 31/10-17 18:56 -


Harriet Bouvin

. . . och det har ju också en väldigt stor betydelse, huruvida ett antal människor tror på UFO eller inte.

För dessa torde gissningsvis uppvisa en betydligt större respekt för människors tro, i jämförelse med det övriga flertalet.

Svara -   - 5/11-17 23:15 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Allahs namn är förfalskat i koranöversättningar

Studio Apg29 - Allahs namn är förfalskat i koranöversättningar - Christer Åberg talar och undervisar och sjunger. 

0

Läs allt!


Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Bibeln är tydlig. Det är Herren som är Gud. Ingenstan i Bibeln står det att det skulle vara Allah som är Gud.

13

Läs allt!


Nenne live 20 mars

Live från Studio Apg29 med Nenne Lindberg, Siwert Lindberg och Håkan Bertilsson.

0

Läs allt!


Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Ögonläkare i Jerusalem har utvecklat ögondroppar som reparerar hornhinnorna och korrigerar synfel.

21

Läs allt!


New Age slutmål

Av Holger Nilsson 

New Age slutmål - Holger Nilsson

En andlig förförelse utan motstycke drar över världen, som samlingsnamn för denna används beteckningen New Age.

3

Läs allt!


Nenne live ikväll tisdag 20.00

Nu är det klart! Ikväll 20.00 sänder Nenne och Sivert Lindberg och Håkan Bertilsson från Studio Apg29. Sprid detta och välkommen att titta! https://www.facebook.com/christeraberg29

0

Läs allt!


Annons


Studio Apg29 - Ikväll Christer Åberg

Studio Apg29 med Christer Åberg som spelar, sjunger och berättar om Jesus. Mycket intressant program!

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 12, torsdag 22 mars 2018 kl. 22:34

Jesus söker: Kennet, Kent!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Apg29 med Christer Åberg - Evangelisten del 1

Evangelisten del 1. Högintressant klipp från apg29.nu med Christer Åberg.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Alf: Stefan & Maria Hallman hos Breaking News med Filip & Fredrik

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

P: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

AnnMarie: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Sigvard Svärd: New Age slutmål

Mikael W: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Dick Lind: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Erik S: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Peter Hall: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Mikael W: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

David Ström: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Ossi Kettunen: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Therese Blomqvist : Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar


Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Många bilder!

Peter Ljunggren i Korskyrkan Jönköping

Lindbergarna medverkade tillsammans med den svensk-kanadensiske värrldsevangelisten Peter Ljunggren i Korskyrkan i Jönköping.

80

Läs allt!


Ukulele för Jesus - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg spelar och sjunger och berättar om Jesus och hur man blir frälst i en extra insatt livesändning på Facebook.

0

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 390 715 312 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 392 bloggartiklar, 80 388 kommentarer och 53 867 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp