339 online! | Sidvisningar idag: 15 085 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Mobilen är det största beviset på att utomjordingar och UFO:n inte finns


Det största beviset på att UFO:n och utomjordingar inte existerar är mobiltelefonerna! 

De flesta människor har mobiler på sig med en kamera. Så fort någonting händer sliter de upp sina mobiler, fotograferar och filmar. Och så har vi det på Youtube några minuter senare. 

Men aldrig någonsin filmas några utomjordingar eller UFO:n. Förklaringen är enkel: De finns inte!


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg lördag 28 oktober 2017 21:25 | #mobil #utomjordingar #ufo | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


9 kommentarer

Christer Åberg

"I begynnelsen (i början) skapade Gud himlarna och jorden", står det i Bibelns första vers. Gud skapade alltså flera himlar men endast en jord. Han skapade inte flera jordar. Den här bibelversen bevisar att det inte finns liv på andra planeter. För hade det funnits det då hade det stått "jordar". Så Nasas försök att hitta "jordliknande" planeter är dömt att misslyckas, eftersom några sådana inte finns.

Svara -   - 29/10-17 13:18 -


Christer Åberg

Jesus dog för människosläktet för att frälsa dem. Han dog inte för några utomjordingar. Skulle några utomjordingar finnas så skulle det inte finnas frälsning för dem. Med andra ord bevisar Jesus korsdöd att det inte finns några utomjordingar.

Svara -   - 29/10-17 13:21 -


Christer Åberg

Änglar finns men, de är inte några utomjordiska humanoider från andra planeter, utan de är andar från himlarna som Gud skapade i begynnelsen.

Jesus själv säger att Gud är ande, så inte heller han är en humanoid. Jesus har en kropp, vilket han fick då han blev människa, men han kom från Fadern Gud som ande.

Så inte heller är varken Gud eller Jesus några utomjordingar. Alla sådana föreställningar är alltså en ren skär villolära.

Svara -   - 29/10-17 13:25 -


Robert

Vilka är då de orena andarna? För enl Judas brev hålls ju alla de änglar som föll, och övergav sin rätta hemvist och följde onaturliga begär i fast förvar av Herren. Bojade i underjorden och kan inte påverka människor. De hålls där antingen tills uppenbarelsebokens uppfyllelse av det som nämns om han som öppnar avgrundens brunn, eller som Judas skriver, till den yttersta domens dag. För det skall komma mäktiga under och tecken i skyn som är falska. Vi skall absolut forska i skriften och bli upplysta av det och den HA s undervisning. Hesekiel blev kallad till profet och i samband med det får han se en farkost med Gudaväsen inuti. Det var en farkost med hjul i hjul osv. Så om vi såg något av det slaget vore vi nog häpna. Skillnaden är ju om Guds röst figurerar i sammanhanget.

För visst finns det människor som har sett, filmat och lagt upp det på tex youtube, mängder av det dessutom. Vi får ödmjuka oss inför det hela men hålla fast på Guds ord.

Vi människor är skapade till Guds egen avbild och är boning åt hans livsande. 1 mos 6. Så en oren ande har inte rättighet att vara i oss, därför har vi av Jesus fått makten att kasta ut dem. Men om vi befriar någon vandrar anden hemlös i öknen och vänder tillbaka. Då upptäcker den att det är städat och tar med flera andra osv. Vi måste sörja för människans frälsning och andedop i det läget. Då blir kroppen inte tom, utan förutom livsanden fr Herren har nu även Helige Ande tagit sin boning där och huset/templet/kroppen är inte längre ”hyresledig”. Den orena anden kan dock sätta sig nån annan stans, tex levern, tarmen eller knäet med sjukdom och smärta som följd (för det är det ju många kristna som har). Där är församlingsfunktionen god att ha ty om någon är sjuk skall han träda fram inför de äldste. De skall smörja honom med olja och lägga sina händer på honom och deras böner skall göra honom frisk.

Så vilka är de orena andarna eller demonerna... om det uppenbart enligt skriften inte är de fallna änglarna?

Det beror på vilka man tror är Guds söner i 1mos 6:2,4.

Vid den tiden (till följd av detta) levde våldsverkarna/jättarna på jorden. Och även senare (efter floden). Ja efter floden! Se 4 mos 13:33-34. Och detta är då under tiden folket ännu äter manna! De är således inte undernärda eller svaga på ngt sätt. Mannat avskaffas först i Josua 5:2. Vidare besegras kung Og, den siste av rafaeerna (som var jättar) 5 mos 3:11.

Om det är så som det kan tyckas antydas (jag påstår mig inte veta) att Gusds söner är änglar, och då inte Sems söner, för i 1 mosebok kap 6 finns inte Guds löftesfolk ännu utkorat som folk utan mer som individer som gör antingen Guds vilja eller inte. Så borde ju de orena/onda andarna/demonerna komma ifrån avkomman fallen ängel-människas dotter. Då alla jättar dog i floden levde arvsanlag vidare i Noas svärdöttrar och det första exemplet på ett sådant arvsanlags yttring verkar vara Hams barnbarn Nimrod, den inför Herren väldige jägare som förmodligen är kung Og. Pga språkförbistringen vid Babels torn fick Nimrod per automatik fler än ett namn, eftersom alla nybildade grupper av människor kände till honom och givetvis hade ett namn på honom på sitt ”nya” språk.

Dessa koncentrationer av jätte arvsanlag var just det som Gud vek åt förintelse. Som bekant är lyckades inte Israeliterna till fullo utplåna allt. Ännu idag är det oroligt i just samma regioner, ex Gaza & området nordost om Jerusalem. Därmed inte sagt att de nödvändigtvis måste vara ovanligt storväxta, utan mer vara en våldsverkare i sin karaktär. Men dessa korrupta arvsanlag som satan orsakade är ett direkt strategiskt drag han gör för att förstöra Jesu blodslinje. Det misslyckas naturligtvis men konsekvenserna av det ser vi som orena andar, då avkomma människa-ängel inte i Guds skapelse har någon naturlig hemvist. De söker bostad och fördärvar med sin karaktär (eller snarare brist på den) Guds skapelse människan.

Om satan korrumperade våra gener så återställer frälsningen skadan! Se det enorma under som sker då en människa blir frälst! Du kan tro, gå i kyrkan, be och läsa bibeln dag och natt men det frälser dig inte. Du måste ta emot Jesus. Han måste göra frälsningsundret inne i dig. Du måste bli född på nytt. Varje frälst människa är en av Gud ny skapelse. På nyttfödd. Fadern sade om Jesus -Du är min son. Jag har fött dig idag. Det skedde då Jesus emottog Helig Ande. Nikodemus ställer frågan och han får ett svar med en djuphet inom sig som vi blott kan se en glimt av.

Detta kanske är en stor kontrovers och ett förslag som många finner anstöt av, men grips inte av vrede, forska i skriften och be. Se Paulus utrycker stort beröm till en särskild församling för att de just forskar i skriften.

Ufo är ett djävulens trick och vi skall inte då på det, jag har själv sett ett mycket mycket märkligt ting på himmelen och om någon vill kan jag berätta.

För mig personligen gör detta jag delat med mig av om hur jag tror det kan förhålla sig att min syn på Jesus blir större. Frälsningsundret är bara så fullkomligt och vackert, dessutom helt nödvändigt för att gå från död till liv. Jesus var på vandring då en man frågade vad han skulle göra. Jesus sade följ mig. Mannen ville dock först gå och begrava sin far. Jesus svarar låt de döda begrava sina döda och följ du mig.

Frid.

PS änglarna har evigt liv, de behöver således inte äta. Ändå kan de äta, Abraham bjuder några på middag vid sitt tält. Männen i Lots omgivning ville ligga med dem, och det verkar på Lot som om det skulle vara fullt genomförbart rent fysiskt.

Svara -   - 29/10-17 20:53 -


Harald

Svar till Robert.

Mycket bra skrivet ! Jag har osså kommit fram till liknade saker som du. Jag tror att vår onda natur beror på att vi har fått vårt dna kontaminerat av de fallna änglarna. Jag tror att att dessa hybrider (fallen ängel / mäniska) hade överlägsen intelligens. Alltså kunskapens träd. Kolla bara på de sk longskall som hittats de skulle kunnat ha 2,5 gånger så mycket hjärnvolym som oss.

Svara -   - 29/10-17 21:19 -


Robert

Svar till Harald .

Tack. Jo de där fynden väcker ju funderingar. Dessutom tycks människor lindat skallar redan på unga barn för att ge dem sådan form. Men varför och vad försöker de då likna. Varför skulle det anses vackert eller bra för dem. Vidare finns ju bilder av enorma kvarlevor som är människolika. Men dessa syns inte på museum, utan är gömda och ”hemliga”. Skulle dessa bevis alltför tydligt visa på Bibelns sanning?

Vidare är det intressant att när Adam och Eva får lämna eden, sätts Keruberna 1mos 24 vid ingången så att de inte åxå skall äta av livets träd. Dessutom kanske ormen skulle tänkt sig gå in där för att ta med av livets träd åt människorna. Det skulle ju verkligen förstöra Guds frälsningsplan och fick absolut inte ske.

I brevet till Pergamon Uppenbarelseboken talas om satans tron, det var troligen det enorma zevsaltare som nu finns i Berlin. Till den fanns ett underfundament i marmor som var smyckat med titanernas strid. Som skulle syfta på Gudar och jättar. Så har väl alla mytologier och legender sitt ursprung i detta att änglar en gång föll.

Var välsignad//

Svara -   - 30/10-17 06:02 -


Lysell

Svar till Christer Åberg

Hur många världar finns det ?

I din Bibel finns det bara en eller ?

I min Bibel talar man pluralis....... :-)))

Heb.1

[2] Hath in these last days spoken unto us by his Son, whom he hath appointed heir of all things, by whom also he made the worlds;

Heb.11

[3] Through faith we understand that the worlds were framed by the word of God, so that things which are seen were not made of things which do appear.

Säger lysell

Svara -   - 31/10-17 11:08 -


BrorK

Ja, Christer, samma logik använder jag mig av när jag analyserar avvikande händelser, exempelvis när man påstår att en lastbil kör en halv kilometer på Drottninggatan i Sthlm en fredag eftermiddag.

Svara -   - 31/10-17 18:56 -


Harriet Bouvin

. . . och det har ju också en väldigt stor betydelse, huruvida ett antal människor tror på UFO eller inte.

För dessa torde gissningsvis uppvisa en betydligt större respekt för människors tro, i jämförelse med det övriga flertalet.

Svara -   - 5/11-17 23:15 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

0

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

9

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

26

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Annons


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 01:55

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 447 812 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 701 bloggartiklar, 85 400 kommentarer och 57 054 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp