709 online! | Sidvisningar idag: 94 492 | Igår: 233 902 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Mobilen är det största beviset på att utomjordingar och UFO:n inte finns


Det största beviset på att UFO:n och utomjordingar inte existerar är mobiltelefonerna! 

De flesta människor har mobiler på sig med en kamera. Så fort någonting händer sliter de upp sina mobiler, fotograferar och filmar. Och så har vi det på Youtube några minuter senare. 

Men aldrig någonsin filmas några utomjordingar eller UFO:n. Förklaringen är enkel: De finns inte!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 28 oktober 2017 21:25 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


9 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Christer Åberg

"I begynnelsen (i början) skapade Gud himlarna och jorden", står det i Bibelns första vers. Gud skapade alltså flera himlar men endast en jord. Han skapade inte flera jordar. Den här bibelversen bevisar att det inte finns liv på andra planeter. För hade det funnits det då hade det stått "jordar". Så Nasas försök att hitta "jordliknande" planeter är dömt att misslyckas, eftersom några sådana inte finns.

Svara -   - 29/10-17 13:18 -


Christer Åberg

Jesus dog för människosläktet för att frälsa dem. Han dog inte för några utomjordingar. Skulle några utomjordingar finnas så skulle det inte finnas frälsning för dem. Med andra ord bevisar Jesus korsdöd att det inte finns några utomjordingar.

Svara -   - 29/10-17 13:21 -


Christer Åberg

Änglar finns men, de är inte några utomjordiska humanoider från andra planeter, utan de är andar från himlarna som Gud skapade i begynnelsen.

Jesus själv säger att Gud är ande, så inte heller han är en humanoid. Jesus har en kropp, vilket han fick då han blev människa, men han kom från Fadern Gud som ande.

Så inte heller är varken Gud eller Jesus några utomjordingar. Alla sådana föreställningar är alltså en ren skär villolära.

Svara -   - 29/10-17 13:25 -


Robert

Vilka är då de orena andarna? För enl Judas brev hålls ju alla de änglar som föll, och övergav sin rätta hemvist och följde onaturliga begär i fast förvar av Herren. Bojade i underjorden och kan inte påverka människor. De hålls där antingen tills uppenbarelsebokens uppfyllelse av det som nämns om han som öppnar avgrundens brunn, eller som Judas skriver, till den yttersta domens dag. För det skall komma mäktiga under och tecken i skyn som är falska. Vi skall absolut forska i skriften och bli upplysta av det och den HA s undervisning. Hesekiel blev kallad till profet och i samband med det får han se en farkost med Gudaväsen inuti. Det var en farkost med hjul i hjul osv. Så om vi såg något av det slaget vore vi nog häpna. Skillnaden är ju om Guds röst figurerar i sammanhanget.

För visst finns det människor som har sett, filmat och lagt upp det på tex youtube, mängder av det dessutom. Vi får ödmjuka oss inför det hela men hålla fast på Guds ord.

Vi människor är skapade till Guds egen avbild och är boning åt hans livsande. 1 mos 6. Så en oren ande har inte rättighet att vara i oss, därför har vi av Jesus fått makten att kasta ut dem. Men om vi befriar någon vandrar anden hemlös i öknen och vänder tillbaka. Då upptäcker den att det är städat och tar med flera andra osv. Vi måste sörja för människans frälsning och andedop i det läget. Då blir kroppen inte tom, utan förutom livsanden fr Herren har nu även Helige Ande tagit sin boning där och huset/templet/kroppen är inte längre ”hyresledig”. Den orena anden kan dock sätta sig nån annan stans, tex levern, tarmen eller knäet med sjukdom och smärta som följd (för det är det ju många kristna som har). Där är församlingsfunktionen god att ha ty om någon är sjuk skall han träda fram inför de äldste. De skall smörja honom med olja och lägga sina händer på honom och deras böner skall göra honom frisk.

Så vilka är de orena andarna eller demonerna... om det uppenbart enligt skriften inte är de fallna änglarna?

Det beror på vilka man tror är Guds söner i 1mos 6:2,4.

Vid den tiden (till följd av detta) levde våldsverkarna/jättarna på jorden. Och även senare (efter floden). Ja efter floden! Se 4 mos 13:33-34. Och detta är då under tiden folket ännu äter manna! De är således inte undernärda eller svaga på ngt sätt. Mannat avskaffas först i Josua 5:2. Vidare besegras kung Og, den siste av rafaeerna (som var jättar) 5 mos 3:11.

Om det är så som det kan tyckas antydas (jag påstår mig inte veta) att Gusds söner är änglar, och då inte Sems söner, för i 1 mosebok kap 6 finns inte Guds löftesfolk ännu utkorat som folk utan mer som individer som gör antingen Guds vilja eller inte. Så borde ju de orena/onda andarna/demonerna komma ifrån avkomman fallen ängel-människas dotter. Då alla jättar dog i floden levde arvsanlag vidare i Noas svärdöttrar och det första exemplet på ett sådant arvsanlags yttring verkar vara Hams barnbarn Nimrod, den inför Herren väldige jägare som förmodligen är kung Og. Pga språkförbistringen vid Babels torn fick Nimrod per automatik fler än ett namn, eftersom alla nybildade grupper av människor kände till honom och givetvis hade ett namn på honom på sitt ”nya” språk.

Dessa koncentrationer av jätte arvsanlag var just det som Gud vek åt förintelse. Som bekant är lyckades inte Israeliterna till fullo utplåna allt. Ännu idag är det oroligt i just samma regioner, ex Gaza & området nordost om Jerusalem. Därmed inte sagt att de nödvändigtvis måste vara ovanligt storväxta, utan mer vara en våldsverkare i sin karaktär. Men dessa korrupta arvsanlag som satan orsakade är ett direkt strategiskt drag han gör för att förstöra Jesu blodslinje. Det misslyckas naturligtvis men konsekvenserna av det ser vi som orena andar, då avkomma människa-ängel inte i Guds skapelse har någon naturlig hemvist. De söker bostad och fördärvar med sin karaktär (eller snarare brist på den) Guds skapelse människan.

Om satan korrumperade våra gener så återställer frälsningen skadan! Se det enorma under som sker då en människa blir frälst! Du kan tro, gå i kyrkan, be och läsa bibeln dag och natt men det frälser dig inte. Du måste ta emot Jesus. Han måste göra frälsningsundret inne i dig. Du måste bli född på nytt. Varje frälst människa är en av Gud ny skapelse. På nyttfödd. Fadern sade om Jesus -Du är min son. Jag har fött dig idag. Det skedde då Jesus emottog Helig Ande. Nikodemus ställer frågan och han får ett svar med en djuphet inom sig som vi blott kan se en glimt av.

Detta kanske är en stor kontrovers och ett förslag som många finner anstöt av, men grips inte av vrede, forska i skriften och be. Se Paulus utrycker stort beröm till en särskild församling för att de just forskar i skriften.

Ufo är ett djävulens trick och vi skall inte då på det, jag har själv sett ett mycket mycket märkligt ting på himmelen och om någon vill kan jag berätta.

För mig personligen gör detta jag delat med mig av om hur jag tror det kan förhålla sig att min syn på Jesus blir större. Frälsningsundret är bara så fullkomligt och vackert, dessutom helt nödvändigt för att gå från död till liv. Jesus var på vandring då en man frågade vad han skulle göra. Jesus sade följ mig. Mannen ville dock först gå och begrava sin far. Jesus svarar låt de döda begrava sina döda och följ du mig.

Frid.

PS änglarna har evigt liv, de behöver således inte äta. Ändå kan de äta, Abraham bjuder några på middag vid sitt tält. Männen i Lots omgivning ville ligga med dem, och det verkar på Lot som om det skulle vara fullt genomförbart rent fysiskt.

Svara -   - 29/10-17 20:53 -


Harald

Svar till Robert.

Mycket bra skrivet ! Jag har osså kommit fram till liknade saker som du. Jag tror att vår onda natur beror på att vi har fått vårt dna kontaminerat av de fallna änglarna. Jag tror att att dessa hybrider (fallen ängel / mäniska) hade överlägsen intelligens. Alltså kunskapens träd. Kolla bara på de sk longskall som hittats de skulle kunnat ha 2,5 gånger så mycket hjärnvolym som oss.

Svara -   - 29/10-17 21:19 -


Robert

Svar till Harald .

Tack. Jo de där fynden väcker ju funderingar. Dessutom tycks människor lindat skallar redan på unga barn för att ge dem sådan form. Men varför och vad försöker de då likna. Varför skulle det anses vackert eller bra för dem. Vidare finns ju bilder av enorma kvarlevor som är människolika. Men dessa syns inte på museum, utan är gömda och ”hemliga”. Skulle dessa bevis alltför tydligt visa på Bibelns sanning?

Vidare är det intressant att när Adam och Eva får lämna eden, sätts Keruberna 1mos 24 vid ingången så att de inte åxå skall äta av livets träd. Dessutom kanske ormen skulle tänkt sig gå in där för att ta med av livets träd åt människorna. Det skulle ju verkligen förstöra Guds frälsningsplan och fick absolut inte ske.

I brevet till Pergamon Uppenbarelseboken talas om satans tron, det var troligen det enorma zevsaltare som nu finns i Berlin. Till den fanns ett underfundament i marmor som var smyckat med titanernas strid. Som skulle syfta på Gudar och jättar. Så har väl alla mytologier och legender sitt ursprung i detta att änglar en gång föll.

Var välsignad//

Svara -   - 30/10-17 06:02 -


Lysell

Svar till Christer Åberg

Hur många världar finns det ?

I din Bibel finns det bara en eller ?

I min Bibel talar man pluralis....... :-)))

Heb.1

[2] Hath in these last days spoken unto us by his Son, whom he hath appointed heir of all things, by whom also he made the worlds;

Heb.11

[3] Through faith we understand that the worlds were framed by the word of God, so that things which are seen were not made of things which do appear.

Säger lysell

Svara -   - 31/10-17 11:08 -


BrorK

Ja, Christer, samma logik använder jag mig av när jag analyserar avvikande händelser, exempelvis när man påstår att en lastbil kör en halv kilometer på Drottninggatan i Sthlm en fredag eftermiddag.

Svara -   - 31/10-17 18:56 -


Harriet Bouvin

. . . och det har ju också en väldigt stor betydelse, huruvida ett antal människor tror på UFO eller inte.

För dessa torde gissningsvis uppvisa en betydligt större respekt för människors tro, i jämförelse med det övriga flertalet.

Svara -   - 5/11-17 23:15 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Propaganda för Globalistiskt vänlig regering i Sverige

Läsarmejl av AJ 

Detta är intressant, idag går tidningen Metro ut med budskapet(första sida plus helt uppslag) att en statsvetare som menar att Annie Lööf kan få nästa försök att bilda regering och bli Sveriges statsminister.

0

Läs allt!


USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Av Mikael Walfridsson 

USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Torsdag den 4 oktober, hände något unikt i USA. På en och samma gång, skickade Trump ett sms till alla mobiltelefoner i USA. Det gjordes med det ändamål, att testa ett militärt varningssystem, som gör det möjligt, att nå hela den amerikanske befolkningen, i tillfälle av en händelse av stor betydelse skulle inträffa.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


130 000 raketer mot Israel

Av Holger Nilsson 

130 000 raketer mot Israel

Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig? Detta ofattbara antal raketer finns nu uppställda emot Israel.

3

Läs allt!


Den stora vedermödans tid

Den stora vedermödans tid

Vi ska inte blanda ihop födslovåndorna med den stora vedermödan. Det är faktiskt två olika saker.

37

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

39

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

4

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

63

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

11

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, onsdag 17 oktober 2018 kl. 13:44

Jesus söker: Antonia, Toini!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

6

Läs allt!


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 717 999 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 950 bloggartiklar, 90 846 kommentarer och 59 028 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp