Surfar nu: 442 www.apg29.nu

Mord borde förbjudas i Sverige

Mord borde förbjudas i Sverige

Jag tycker att mord borde vara förbjudet i Sverige!

✔️ Helt lagligt mördas det varje dag ungefär 104 barn i Sverige.

✔️ Varje vecka mördas det cirka 730 barn i Sverige.

✔️ Varje månad mördas det cirka 3166 barn i Sverige.

✔️ Varje år mördas det cirka 38000 barn i Sverige.

Detta borde förbjudas och bli olagligt med omedelbar verkan!

Be för människor! Ge människor evangelium och be att de tar emot Jesus och blir frälsta! Jesus är den enda räddningen och frälsningen för oss människor!
Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 13 juni 2019 20:44 | #abort #mord | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

27 kommentarer

Andy Svensson 14/6-2019, 08:57

Konstigt att inga kristna ha kommenterat det här inläget ännu? Men det visar på hur allvarligt läget är bland Guds folk när de inte reagerar på Abortfrågan.

Svara


Leif 14/6-2019, 09:40

Jag har reagerat vid ett flertal tillfällen förut och tycker givetvis att dessa mord borde stoppas omgående.

Att något undantag alltid kommer att finnas, såsom att det hänger på mammans eller barnets överlevnad, det är en helt annan femma, då får ju föräldrar givetvis besluta om vad som är bäst, men annars borde det vara straffbart. Nu vet vi i och för sig att straffet inför Gud ändå en dag kommer för alla dem som stöttat barnamördandet, så därför bör detta budskap nå ut till berörda. Ingen människa har rätt att ta någon annans liv.

Där gäller absolut budet "du skall icke dräpa" fortfarande, och det fanns även inskrivet i Svea Rike lag en gång, men har nu sakteligen beblandats med onda andars läror.

Jesu frid...

Svara


Lena Henricson 14/6-2019, 10:05

Bra att vi gång på gång här i Apg29 blir påminda om detta oerhört förfärliga. 😭 Ord kan inte beskriva hur hemskt det är. 😩Men i himmelen får vi möta dessa barn som har mördats mot sin vilja. ☝️

Svara


Andy Svensson 14/6-2019, 10:34

Svar till Leif.

Instämmer med dig Leif för det här får du en Napoleon bakelse om du kommer förbi Örebro🙂💖🙏🏽

Svara


Andy Svensson 14/6-2019, 10:37

En abort dödar en liten människa och varje människa, oavsett ålder eller utvecklingsgrad, är oerhört värdefull och lika värdefull som varje annan människa. Varje människa blev till i och med befruktningen och har sitt värde inte utifrån vad hon kan göra, utan enbart utifrån att hon är människa. De allra flesta aborter sker inte därför att kvinnans liv är hotat och därför är de allra flesta aborter en kränkning av det ofödda barnets människovärde.

Jag säger "JA TILL LIVET"

Svara


Bengt 14/6-2019, 11:06

Dom flesta i Sverige är kanske emot dödsstraff

Men abort är ju en form av dödsstraff

Egentligen

Svara


Leif 14/6-2019, 11:17

Svar till Andy Svensson.

Det låter smaskens broder, kanske en dag😁

Svara


Anja 14/6-2019, 13:20

Jag är emot abort, men det finns så många sidor av det. T.ex. hur ska man göra vid missfall / hotande missfall? Missfall är ju en spontan abort. Ibland kan ju barnet räddas, och det går bra, men ibland blir barnet missbildat. Detta är en jättesvår fråga.

Svara


Erik S 14/6-2019, 13:38

Ja abort är en helt vedervärdig handling. Varje kristen skulle ju säga absolut nej till detta! Det är utan tvekan legaliserat mord, då kan vi lika gärna ha dödsstraff för för mord, rån, grov våldtäkt m.m.

Har sagt det förr, säger det igen. Ett av dom "säkraste" tecknen på ett lands/samhällets förfall är mängden av aborter. Det speglar landets "moral och etiska resning" på ett särskilt sätt. 38-40.000 aborter i Sverige är ju horribelt. Men detta blir konsekvensen av att vi lämnat Gud och går våra egna vägar. Människan ersätter sig själv med Gud. Vi kan själva, vi skapar vår egen lycka på alla områden. När vi sätter det skapade före skaparen.

När vi släpper in andra gudar; islam, New Age, ockultism, satanism,you name it och när synkretismen ökar då tappar vi givetvis kompassriktningen.

Vi kan se på USA, det främsta skälet till att Hillary förlorade valet, var hennes "sjuka kärlek" till aborter. Hade hon vunnit, så hade demokraternas och Obamas vansinniga politik fortsatt. Men Gud såg detta och sade "hit men inte längre"! Hillary hyllade aborter så förbehållslöst att t.o.m abortförespråkare blev fundersamma! Det säger en hel del.

Hillary har en så djupt rotad motvilja mot biblisk tro och moral att man baxnar. Hennes presidentkampanj speglar den mest oförtäckta anti-liv kampanj som någonsin förts. Hon har sagt att "religiösa övertygelser skall utrotas"(men hon innefattar inte islam!!!) Vid hennas val till kandidat talar man inte om "kvinnans" val, utan man firar det som en "religiös ceremoni" När kvinnor berättar om sina aborter, jublar människorna. Hon tar ställning för hur sena aborter som helst, även partial-birth-aborter. Finns ingen viktigare fråga enligt Hillary. Hon ser aborter som som en "religiös ceremoni"-offrandet av barn som en vacker religiös handling. Hon kallade också abortmotståndare för "terrorister"! Det är så sjukt så man tappar orden. Inte undra på att Clinton´s står under utredning för allehanda brott-hoppas rättvisan hinner ifatt.

Häri ligger en del av förklaringen till, varför Trump vann valet. Gud ville få ett stopp-i alla fall ett brake-på vansinnigheterna. Har det blivit bättre? Ja, det har det. Aborterna i USA har minskat. Trump har dragit tillbaka 100-tals miljoner dollar, av skattemedel som annars skulle ha gått till abortförespråkare bl.a Planned Parenthood-vilket har gjort denna organisation rasande-tack och lov. (På flera områden har Trump´s administration haft effekt) Sen finns mycket galet i USA, givetvis.

Detta visar att abortfrågan är oerhört viktig, och inte får tas lätt på. Vi måste värna livet!

MVH ha en fin helg-Shalom

Svara


Rune Johansson 14/6-2019, 14:53

Abort innebär att avbryta en graviditet. En berättigad fråga blir då: Är användandet av exempelvis en hormonspiral att likställa med abort?

Svara


Leif 14/6-2019, 15:26

Är användandet av exempelvis en hormonspiral att likställa med abort?

Nej, eftersom hormonspiralen hindrar kvinnan från att bli gravid, medans aborten utförs på en som redan blivit gravid!

Så likställelsen är inte alls korrekt Rune!

Jesu frid...

Svara


Rune Johansson 14/6-2019, 15:39

Svar till Leif.

Så har kan vi läsa om hormonspiral: "Spiralen påverkar även slemhinnan inne i livmodern och gör att den blir tunn och därför inte kan ta emot ett befruktat ägg." De flesta troende kristna anser nog att livet startar vi befruktningstillfället. Det innebär alltså att användandet av en hormonspiral även i vissa situationer då kan jämställas med abort.

Svara


AnnMarie 14/6-2019, 16:15

Svar till Anja.

Man kan kanske stoppa ett hotande missfall men ett missfall är ett missfall.Jag fick ett missfall för över 40 år sedan i v 11.Blödde kraftigt ,sövdes ner och skrapades.Vet inte vad de eventuellt kunnat gjort annorlunda.Vid min tredje graviditet fick jag en liten blödning varpå jag uppmanades att vila,vilket jag gjorde och blödningen upphörde.Det ser jag som ett hotande missfall.(Det finns ju många orsaker till missfall vad jag förstår)

Svara


Leif 14/6-2019, 16:45

Svar till Rune Johansson.

Ursäkta Rune, jag missade det du satte in, jag såg det här :

Hormonspiral är ett sätt att skydda sig mot graviditet. Spiralen är några centimeter lång och ser ut som ett T. Den innehåller hormonet gestagen. En hormonspiral ger ett mycket säkert skydd mot graviditet.

Ja, då kan det blir lite annat, om det nu är så att det fördärvar ett befruktat ägg. Då kan nog även jag tycka att en hormonspiral är en uppfinning av ondo och borde inte tillverkas och användas överhuvudtaget.

Jesu frid..

Svara


Katrina 14/6-2019, 17:40

Om vi skulle ser på det hela så här, tänk dig att mannen i familjen förstår att livet som följer ur det sexuella är heligt. Och hur skulle han undervisa sin dotter och son... och hur skulle han leva ut sin sexualitet med kvinnan han lever med.. Jag tror själva grunden för aborter ligger där.

Guds ordning förbises när det mänskliga begäret tar överhand.

Den klocka mannen väljer den gudagivna ordningen. Mannen tar ansvaret för var han sprider sin säd.

Ha en trevlig helg , Guds Frid, Shalom.

Svara


Katrina 14/6-2019, 17:44

Svar till Katrina.

förlåt... kloka mannen ....ska det står

Svara


Leif 14/6-2019, 19:22

Svar till Katrina.

Ja, givetvis Katrina, den kloka mannen sprider inte sin säd lite var som helst, men! Inte heller den kloka kvinnan tillåter någon annan än en livslång äkta make att sprida sin säd inuti henne...

Svara


Katrina 14/6-2019, 21:21

Svar till Leif.

Jag vill inte anklaga någon eller döma utan tänker vad Skriften ger oss för anvisningar om livet och äktenskapet.

Det hela handlar om Gudsfruktan.

Bibeln talar om ett gudagivet ansvar i många områden såväl även sex och barnalstring.Och som Paulus säger att mannen råder inte över sin kropp, det gör kvinnan. Kvinnan råder inte över sin kropp, det gör mannen. Den här meningen i Bibeln visar exakt vad det handlar om. Mannen spiller inte sin säd utan att vara i samförstånd med kvinnan om huruvida det skall bli barn eller ej, kvinnan tar inte emot säden utan att vara i överens med mannen om huruvida det skall bli barn eller ej.

Och tänk på mannens ansvar i den den rollen Gud gett honom i Moseboken och mannens insikt kring ansvaret han bär som befruktare, och kvinnans insikt i sin gudagivna roll som mannens hjälpare .

Kvinnan kan tvingas ( som det svagare kärlet även fysiskt), till att ta emot säden även utan samförstånd, tänk på det.

Äggen kan inte befrukta säd, men det är säden som befruktar ägget. Fylles inte kärlet står det tomt.... eller ….

Och befruktningen ligger fortfarande hos er män, hur kan ni, var och en, säkra er säd så den inte leder till aborter?

Eller om jag säger ...ge inte dyrbara pärlor till svin.....då förstår du kanske bättre vad jag menar

Ha en trevlig kväll och frid var med dig.

Svara


Leif 15/6-2019, 00:55

Svar till Katrina.

Javisst är det mycket som du säger Katrina. Mannen kan tvinga sig på mer än tvärtom men aborter har kvinnan ofta mer makt över.

Jag anser ändå att det största problemet är budskapet som idag överallt dagligen går ut om att folk redan från ungdomens tidiga år kan ha sex utanför äktenskapet, bara man skyddar sig, hmmm? Det är helt idiotiskt och stolligt!

Det är det som ställer till de allra flesta aborterna. Det är omogna, misslyckade och inte alls igenomtänkta förhållanden som är det största problemet bakom aborternas ökning. Våldtäkter är fullständigt vidrigt och en del, men ändå långt ifrån det största problemet.

Samlag utanför äktenskapet, och sex med tvång ur alla vinklar är alltid dåligt på alla sätt... Men att få många barn inom äktenskapets ramar bör inte vara problem utan välsignelser..

Jesu frid...

Svara


Katrina 15/6-2019, 13:32

Svar till Leif.

Du har rätt där Leif.

Jag försökte bara förklara hur den gudagivna ordningen ser ut vilket mänsklighetens fallna natur har förkastat, vänt bort ifrån och därför har ondskan blivit blir stor och i dag ser vi följderna av det. ( kanske såg det ut så i Noas dagar)

Enkelt sagt som JJ ofta påpekade här på apg29, vi har brutit mot det första budet. Och hade människan inte valt bort den gudagivna ordningen så skulle aborter eller osunda läror inte förkomma i samhället.

Det står skrivet Älskar du mig så håller du mina bud.

Frid

Svara


SA 15/6-2019, 14:00

Missfall är väldigt vanligt , då stöter kroppen bort fostret , något är fel , det går inte att förhindra. och inget man kan råför .

Svara


SA 15/6-2019, 14:00

Missfall är väldigt vanligt , då stöter kroppen bort fostret , något är fel , det går inte att förhindra. och inget man kan råför .

Svara


Leif 15/6-2019, 17:31

Svar till Katrina.

Otrevliga människor är väldigt skönt att de tystnar.

Återigen!

Ingen människa sedan Adams dagar kan mänskligt sett följa det första budet utan att bryta det, dessutom gavs buden till Israels befolkning och inte till övriga världen.

Genom Jesus kan dock människor uppfylla det första budet men aldrig utan Honom. Några av de andra buden kan vi klara men aldrig det första, och knappast det andra heller, och då talar jag om de två buden som Jesus säger vara störst och som sammanfattar alla bud någonsin.

(Matt 22:36‭-‬40)

"Mästare, vilket är det största budet i lagen?" Han svarade: ""Du skall älska Herren din Gud av hela ditt hjärta och av hela din själ och av hela ditt förstånd." Detta är det största och främsta budet. Sedan kommer ett som liknar det: "Du skall älska din nästa som dig själv." På dessa två bud hänger hela lagen och profeterna."

Svara


Andreas 15/6-2019, 19:46

Jag tycker de är tragiskt när vi har politiker som röstar emot abort som Lars Adaktusson som vågar stå upp för fostret och Guds vilja. Han gör säkert de ur ett kristet perspektiv men även ur ett etisk och moraliskt ställningstagande. Då skall media bedriva häxjakt mot sådana politiker som vågar gå emot strömmen.
Samma vad gäller homosexualitet är de någon politiker som opponerar sig emot den rådande normen då blir de liv i luckan i media.
Jag har många gånger ifrågasatt på olika forum på internet kring dessa ämnen varför man inte får ha dessa ståndpunkter? Vi lever ju i en demokrati och då borde väl rimligtvis åsiktsfrihet få råda annars är de ju ingen demokrati.
Men jag har noterat att du får inte gå utanför vissa åsiktsramar för då är du homofob eller en som inte står upp för kvinnors rättigheter osv.
Men de är ingen som tänker på att vi kristna kanske blir kränkta eftersom vi måste gå emot vår tro. Men vi är ju kristna vi skall ju vara förlåtande och visa barmhärtighet så skit i oss kristna. Jag hade inte haft några invändningar kring abort och homosexualitet om Jesus hade gett mandat till acceptans i dessa två frågor. Guds ord är den lag jag förhåller mig till. Jag kan inte göra mig själv till Gud men de är precis de människor gör i dessa två frågor exakt de som Lucifer blev avisade ifrån himmelriket gjorde sig själv till Gud. Detta är min kropp säger många kvinnor, nej de är Gud som skapat din kropp och visa respekt skaparen och hans lag. Sen kan en homosexuell man säga jag har rätt att älska med andra män, kärlek är ju inte fel. Nej du har inte rätt att utöva homosexualitet de är en styggelse enligt Gud. Alla människor brottas med sin synd, stor som liten. Jag ser Gud som en dataprogrammerare han har skapat oss och han har satt ut vilka rättigheter i sin datakod vad dataprogrammet(människan) får göra.
Vi människor kan inte gå in själva och börja källkoda och skapa vår egna programkod då blir de kaos och i värsta fall kraschar programmet.
Vi människor ska vara tacksam över Gud och hans godhet inte börja göra uppror likt Lucifer gjorde.

Svara


David 16/6-2019, 22:48

Mord borde vara förbjudet överallt i världen inte bara i Sverige.

Svara


David 16/6-2019, 22:53

Svar till A.S. Kan du skicka Napoleon bakelsen med posten välpackad och oskadad till mig tack.Hahahaaaa.

Svara


Andy Svensson 17/6-2019, 09:23

Svar till David.

O yes David 😃 eller så kommer du till Örebro så bjuder jag☕️

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 29, söndag 21 juli 2019 kl. 23:57

Jesus söker: Johanna!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 21 juli 2019 21:11

Gud visa mig vad det är som händer just nu.Jag ber och ber
Denne man jag ber för,vad är det som händer med honom.
Gud visa mig,
Jag känner honom ju
Orkar snart inte be ensam,
help me 🙏


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp