521 online! | Sidvisningar idag: 170 697 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


Mpako na-emesi ihe ike, sadism na ọgwụ ọjọọ

Nkịta na Mpako

Mpako na-emesi ihe ike na sadism, na kpalie ndị ọbịa: "Enwe na mkpachi anya na anya, ịdị nro na sadism, aesthetics na-achị."

Maka izu atọ, na-ejide Europride na na Stockholm na Gothenburg. Dị Claphaminstitutets akọ " The yi ọchịchịrị " karịchaa Mpako oghe ọgwụ ọjọọ, ịgba akwụna, sadism na onwe-emejọ. 

Drugs kọwara dị ka a eke akụkụ nke ije HBTQ

A RFSL-edebe semina maka kwupụta ọgwụ ọjọọ dị ka a eke akụkụ nke LGBTQ ije. Na RFSU eche "Gịnị bụ ọrụ nke ọgwụ ọjọọ gays mmekọahụ ndụ?" Na a-edebe semina maka na "chemsexhälsa".

Ndị na-ahazi nke Mpako nwere ezi àgwà kwupụta na-agba akwụna. Nke a afọ gụnyere nzukọ ọhụrụ "na na na Federation". Ozi ha bụ na-agba akwụna na pimping kwesịrị iwu.

mETOO

A afọ Mpako, abụọ semeneraier nke METOO, ma ha na-ekwu na LGBT na-elekọta mmadụ mmegharị bụ ndị ahụ tara, na-adịghị ekwu okwu banyere mmetọ na-adị n'ime ha arụmọrụ, na mgbakwunye na a onye aha ya bụ Kitty na a-edebe semina maka ihe ndị ọzọ ga-akụda mmeko nwoke na kparia na BDSM onodu.

Ma ọ bụghị ihe kwusie usoro ihe omume nke ime ihe ike na sadism, na kpalie ndị ọbịa: "Enwe na mkpachi anya na anya, ịdị nro na sadism, aesthetics na-achị." 

RFSU akụziri ndị ọbịa na "mmasị, na-ụtọ ma na-enwe n'agbụ, dominance, nrubeisi, sadism na masochism." 

The isi haziri nke Social Insurance Agency na Employment Service

Ọ dịghị onye kwesịrị akwado ihe a na-mkpughe n'okpuru egwurugwu ọkọlọtọ . Ọ bụ egwu na abụọ obodo isi haziri nke Social Insurance Agency na Employment Service enye ọtụtụ narị puku ndị tax ego Mpako nke bụ na-emerụ nke nta nwoke onye Chineke hụrụ n'anya nke ukwuu.

People taa mkpa Jesus Christ. Enweghị ya na ọ ga-adịghị arụ ọrụ, na-enweghị ya na ha ga-azọpụta ma napụta.

My ezigbo enyi, na-anabata Jizọs tupu ya bụ akaha!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 13 August 2018 23:05 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


23 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Har för mig att equmeniakyrkan sponsrar med. De håller i alla fall på och promotar pride.

Jag föreslår att alla som ger pengar till sådana kyrkor, letar upp någon fattig, kristen, ensamstående mamma och istället ger pengarna till henne. Det går även lika bra med att ge pengarna till äldre kristna människor som lever i fattigdom. Ge INTE pengarna till falska profeter i kyrkor.

Svara -   - 14/8-18 00:37 -


Lena Henricson

Gud Fader,JESUS Kristus,förbarma Dig!! 🙏

Svara -   - 14/8-18 05:46 -


Bengt

Bra tanke j l

Svara -   - 14/8-18 08:40 -


Erik S

Ja "pride" är en oerhörd styggelse. Finns inget positivt, what so ever. Det är ett rent uppror mot Gud och hans ord. Varje person som kallar sig kristen, borde ta ovillkorligt avstånd från denna "So-Go"-rörelse(so-go Sodom Gomorra)

Tyvärr ser vi att toleransen kryper sig in i församlingarna och hos enskilda kristna.

Vi måste också tyvärr konstatera, att Equmenia idag är det samfund, som tydligast "flörtar med världen" och dess åsikter. -för att nu inte tala om SvK förstås-Man har på många håll, anammat liberalteologin och vad det för med sig, ser vi alltför tydligt nu. Vi har många unga, företrädesvis kvinnliga s.k pastorer, som uppträder mycket märkligt. Vad tror dom att dom håller på med? Den som idag är med i Equmenia och som vill försöka leva enligt Bibeln och dess budskap, bör allvarligt överväga att lämna sådana församlingar.

Eftersom Equmenia sponsrar denna bedrövelse, så är förslaget ovan, som JL skriver, ett bra förslag. (att ge till äldre, sjuka eller andra som har mindre ekonomiska möjligheter) det ger mer välsignelse än att ge till församlingar/pastorer som går "ondskans ärenden". Vi kristna borde införa en total bojkott av "so-go-rörelsen"/pride!

MVH

Svara -   - 14/8-18 11:51 -


Bengt

Bara bilden från Pride är hemsk

Fruktansvärd

Och bibeln talar om att vi ska ha vår stolthet i Herren

Inte i något annat

Stolthet är synd

Svara -   - 14/8-18 12:02 -


Anna Ivar

Detta är ett sänkande av människovärdigt till dyngnivå.

Hur kan vuxna människor krypa som hundar och odjur på gatorna. Märker man inte hur äckligt det är att bli betraktad som en vilkelös och förnedrad slav?

Jesus är människan genom kärlekens ögon och gav sitt liv under psykisk ochn fysisk tortyr. Även en andlig kamp mot all mörkrets härsmakt dessutom. ENBART för att rädda människor från detta mörkrets och skammens och lidandets helvete.

JESUS som är Konungars Konung och Herrarnas HERRE i evighet övervann döden och vi kan genom tron och tilliten till Honom få friden och den sanna glädjen och tillfredsställelsen i och genom Hans död och uppståndelse. Delaktiga i Hans död och uppståndelse. Alla våra behov blir tillgodosedda genom Honom. Och i Honom. JESUS KRISTUS vår HERRE.

DETTA måste våra barn och unga få vetskap om. NU.

Svara -   - 14/8-18 12:32 -


Bengt

Ja det är viktigt att människors ögon öppnas

Svara -   - 14/8-18 12:50 -


EL

Jag undrar vart vi är på väg, såg ett klipp ifrån TV4 Nyhetsmorgon där 3 stycken homosexuella lever ihop, bor ihop och har ett tre-förhållande. Detta är inte vad Gud skapade oss till, vi skall leva i tvåsamhet man och kvinna ingenting annat. Detta gör mig djupt bedrövad. https://youtu.be/yLapNFz-dJ4

Svara -   - 14/8-18 14:18 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Marita

Vuxna beter sig som svin !

Svara -   - 14/8-18 19:30 -


Sam G Ö

Förargelseväckande beteende är det inte straffbart? Kriminellt? Om man ser på bilden hur människorna bär sig åt, får jag det inte till något annat! Det är både äckligt och icke-människovärdigt beteende.

Svara -   - 14/8-18 20:07 -


Bengt

Det borde vara straffbart

Svara -   - 14/8-18 22:24 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Bengt

Ja detta är skrämmande

Det måste vara själafienden som inbillar

Dom detta

Svara -   - 14/8-18 23:14 -


Andreas

De hemska är ju barnen också i bakgrunden. De hjärntvättas in i denna livsstilen, detta är normalt. Stackars barn vad är detta samhället på väg någonstans?

Svara -   - 15/8-18 01:55 -


Jonathan

Jag tror att vi troende, enskilda och församling behöver fokusera mer på att predika Jesus än att hålla på peta på och klaga på vad som är fel i världen.
Det är väl (?) Guds uppgift att överbevisa om synd. Den där videon som låg ute här för ett tag sen (i ljuset kom de ut)- och även t.ex. författaren av boken - Love Thy Body: Answering Hard Questions about Life and Sexuality [Nancy R. Pearcey] - samt jag själv kan nog vittna om samma sak;
Att man kom till tro på Jesus, fick en liten smal stig att gå på, berodde inte på att någon stod och skrek hur hemskt syndigt något i ens liv var - utan på att det fanns kristna som sa; "okay, men jag känner Jesus, kan berätta om honom, och sen berättade de när det passade, vittnade med sina liv, eller bara lyssnade". Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog får vara till störst välsignelse.
Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:40 -


Jonathan

Det tre sista meningarna blev lite fel:

Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog är till störst välsignelse.

Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta vet eller upplevt. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:42 -


Bengt

Du har nog rätt i det jonathan

Svara -   - 15/8-18 11:06 -


Martin

Svar till Jonathan.

Tack för ett viktigt inlägg, Jonathan.

Svara -   - 15/8-18 14:27 -


EB

håller med dig, Jonathan. Bemöta med kärlek istället. MEN också säga till de ansvariga för pride och att pride tillåts, att det de tillåter är sjukt, äckligt och människoförnedrande. Och att en dom väntar den som ej omvänder sig.

Svara -   - 20/8-18 01:44 -


Bengt

Det kan vara bra att göra det

Svara -   - 20/8-18 10:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



69 afọ chọrọ ịgbanwe afọ 49

69 afọ chọrọ ịgbanwe afọ 49

Foto: Day. 

The 69-afọ Emile Ratelband na Netherlands chọrọ inwe ha iwu afọ Ike nke 49 afọ.

6

Läs allt!


"Jesus Christ zọpụta m site na afọ 27 nke nwoke idina nwoke"

David siri ike na-agba akaebe nke otú o malitere zọpụta na-azọpụta site na Jesus nke afọ 27 nke nwoke idina nwoke. Swedish ederede. 

- My aha ya bụ David, m 44 afọ, na nke a bụ a na-agba akaebe nke otú Jizọs zọpụta m site na iri abụọ na asaa afọ nke nwoke idina nwoke. M na-ekwu nke ịhụnanya.

2

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Troendedöparna ọkụ, mmiri riri na isi

Ọtụtụ ndị bụ ndị na-kpagburu tụrụ mkpọrọ ma gbuo ndị rụworo Akwukwọ Nsọ kwere ekwe-baptism site n'imikpu ná mmiri.

9

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Baptism: Olee ebe, mgbe na otú

Baptism na oké osimiri

Lee, m na-enye gị ụfọdụ doro anya Scriptures na baptism e mere, mgbe ọ na-eme na otú.

4

Läs allt!


Bụ Chineke nke Bible ahụ dị ka Koran Chineke?

"Ndị na-ekwu na ha na-ahụ n'anya, nsọpụrụ na-efe Chineke, na-adịghị n'ezie na ha na-adịghị n'anya, nsọpụrụ na ofufe Jesus."

5

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Ọ lụrụ hologramụ Hatsune Miku

Lụrụ di na nwunye ya hologramụ

Akihiko Kondo ejide a popet version of hologramụ Hatsune Miku onye ọ lụrụ. Image Source: Facebook.

A 35-afọ nwoke na Japan ka lụrụ di na nwunye a hologrom. Agbamakwụkwọ na-eri mmadụ 160,000 okpueze. A nwa bebi na-anọchite anya na nke nne na kọmputa usoro.

19

Läs allt!


Eluigwe TV7 nsọ na Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin na Christer Åberg

TV na-emeputa Ruben Agnarsson, nchoputa na president Martti Ojares, ọwa njikwa Daniela Persin na Christer Åberg.

A kpọrọ m na Christian telivishọn Eluigwe TV7 si studio oghere Uppsala.

17

Läs allt!


Jesus Mmaji ụwa-akụkọ ihe mere eme mmeri

Reader Mail site Nils 

Jesus Mmaji ụwa-akụkọ ihe mere eme mmeri, onyinye Chineke ka mmadụ niile nke ụwa. Na Jizọs Kraịst mere site n'aka-Ya Usio-Isop bụ na-enwetụbeghị ụdị Triple Victory! Ihe ịma aka bụ 3 dị iche iche ebe na Ọ n'iru Chineke bụ Onyeikpe, na n'iru: The spirit ụwa ga-emeri.

5

Läs allt!


Ewepụghị bụ n'ala-esiteghị n'Akwụkwọ Nsọ

Ewepụghị bụ n'ala-esiteghị n'Akwụkwọ Nsọ

Ọ bụrụ na ị na-agụ Bible, ị pụrụ ịhụ na ụwa dị gburugburu. Ọ bụrụ na ụwa abụghị gburugburu mgbe Jizọs ga-emeela juputara hiere ụzọ mgbe ọ na-ekwu na ọ bụ abụọ ehihie na abalị na Earth, mgbe ọ eme n'ụlọ niile echekwara na-heaven.

20

Läs allt!


New DVD! Ajụjụ na azịza banyere ọgwụgwụ oge na ya ihe

Site Holger Nilsson 

New DVD!  Ajụjụ na azịza banyere ọgwụgwụ mgbe ụfọdụ

Ị ugbu a nwere ohere iso na-ọhụrụ a DVD banyere ọgwụgwụ oge.

7

Läs allt!


UN chọrọ a ọchịchị zuru ụwa ọnụ n'ime afọ 12

Site Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - UN chọrọ a ọchịchị zuru ụwa ọnụ n'ime afọ 12

Wolfgang Ishinger: "Anyị na-ebi a oge ebe mba ụwa iji collapses ugbu a. Na nke a agụụ na-agba mbọ niile ịhụ ókè ha nwere ike ịga. E nwere mkpa maka a zuru ụwa ọnụ ọchịchị. "

36

Läs allt!


Day gbara ajụjụ ọnụ Christer Åberg na agba izu megide chepụtara

Day gbara ajụjụ ọnụ Christer Åberg na agba izu megide chepụtara

Akwụkwọ akụkọ Day. 

The akwụkwọ akụkọ The ụbọchị nwere site Jonathan Sverker gbara ajụjụ ọnụ m na ọtụtụ ndị ọzọ na-agba izu megide chepụtara na mere a siri ike isii peeji nke ogologo kọwakwuru isiokwu a.

19

Läs allt!


Mbilite n'ọnwụ mbụ

Christer Åberg na Reine Jonsson okwu na-ekwu okwu banyere mbilite n'ọnwụ mbụ na Nässjö obodo redio.

1

Läs allt!


Na-Kpụrụ ọrụ iji na-ada n'azụ na-agba egwú klas na yoga?

Site Holger Nilsson 

Na-Kpụrụ ọrụ iji na-ada n'azụ na-agba egwú ihe na ọmụmụ na yoga?

Banyere Ụdị, ha onwe ha ngosi dị ka nke a: "Bilda maka Church na Society, obere ụdị Ụdị, na n'oge gara aga na-akpọ ndị na-abụghị conformist izi mkpakọrịta, bụ otu n'ime Sweden iri ọmụmụ."

47

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


16 Bible amaokwu banyere anata Jesus maka nzọpụta

anata Jesus

Lee, m na-depụta ọtụtụ amaokwu Baịbụl dị ka onye ọ bụla bụ ihe na-na-enweta Jesus. E nwere ihe ọzọ Akwụkwọ Nsọ banyere nke a na m gụnyere ebe a. Na niile nke amaokwu ndị a na-egosi na i kwesịrị anabata Jizọs!

0

Läs allt!


Pictures si m bụ nwata - Christer Åberg

Amazing foto nke Christer Åberg dị ka a na nwa! 

Christer Åberg gbaa a ehi

Ị gbaa m a ehi na a igbe igwefoto na ugbo m na-eto. M na-yi osisi clogs na ndị ọzọ iju uwe.

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Ngwuro no n'agbata usọrọ Halloween na zombies na ite egwú ọkpụkpụ

Site Mikael Walfridsson 

Halloween na chọọchị

Halloween bụ a juputara mgbaasị na ọchịchịrị omenala na nwere ihe ọ bụla na Jehova na-eme. The oyiyi bụ site a ọgbakọ dị na United States, nke oke itunanya-ahọrọ na-ịdọrọ na Halloween isiokwu na Assembly.

24

Läs allt!


Porn Surfer - m?

Christer Åberg natara ịpụnara mmadụ e-Gburu na ọ gaara surfed porn. 

19

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 19:06

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



The achọghị - Part Iri na Isii

Christer Åberg afọ iri

M mbụ gwara gị na m na-amaghị karịsịa ukwuu banyere zụlite m. Gịnị ndị mụrụ m bụ na ihe ndabere ha nwere m na-amaghị. Mgbe ahụ, ozugbo m na-ezute m na mama m gwara m na ọ bụ a obere ngwa ngwa, dị ka agafe, na m nne na nna ochie gaara na Mission chọọchị, ma o yiri ka ha mesịrị ga-arahụ si. 

5

Läs allt!


Senaste kommentarer


Abụọ ụgha na-ekwu na Koran na Islam ozizi ha dabere na

Reader Mail site Nils

Islam na-azọrọ na ha na-sitere Abraham site Ishmael, na na Muhammad, dị ka Abraham ghotara na e nwere nanị otu Chineke, Allah!

3

Läs allt!


Homophobes ndị na-erughị nwere ọgụgụ isi na-ekwu research

Homophobes ala IQ

Foto: Nyheter24. 

Nyheter24 ọgụgụ isi na-eme ka ndị na-emegide nwoke idina nwoke n'ihi na ha na-ekwu na ha na-erughị nwere ọgụgụ isi karịa ndị ọzọ. 

12

Läs allt!


The-ekweghị na Chineke bụ onye bịara efu

Site Holger Nilsson

The njem wee na - Simon Ådahl

Gụọ ihe ndị na-adọrọ mmasị omume n'ihi na nke ekweghị na Chineke na ya agugo bịara ka ọ la n'iyì.

1

Läs allt!


Annie Lööf nwere ichere

Annie Lööf nwere ichere

Foto: Aftonbladet. 

Andreas Norlén ugbu a chọrọ ime a ọzọ arụsi ọrụ ike ọchịchị guzobere na ichoputa anọ ọchịchị ọzọ. Ya mere, ndị ọrụ bụ ugbu a na-enweghị ike centerpartieldaren Annie Lööf dị ka e kwuru.

8

Läs allt!


Stefan Löfven na-emezughị na-etolite a ọchịchị

Stefan Löfven na-emezughị na-etolite a ọchịchị

Foto: Aftonbladet. 

Stefan Löfven na-emezughị na-etolite a ọchịchị. Bụ ozi ugbu a na Center Party ndú Annie Lööf?

8

Läs allt!


Facts banyere Halloween

Reader Mail site Sigvard Sword

The ntu ke a nwa

"Ya mere, nke ahụ bụ otú ha na-egbu, nne nne, nna, ụmụnne ya, enyi ga-ele anya dị ka ma ọ bụrụ na ha si na ndị nwụrụ anwụ dị ka ghosts, ọkpụkpụ na ndị mmụọ ọjọọ!"

9

Läs allt!


Eleven ndị Juu nọ na gbagburu na synagogue na United States

Juu gunned na synagogue

Foto: svt.se.

Eleven Juu gbara ọnwụ Saturday na a synagogue na United States site na a nanị assailant. O wee tie mkpu, "All Juu ga-anwụ" na ndị ọzọ mgbochi Juu slogans mgbe ọ ịga na malitere agbapụ gburugburu ha.

2

Läs allt!


Churches na-enye ohere Muslim ekpere

Muslim ekpere na chọọchị dị iche

Foto: Day. 

Ugbu a, o na-arahụ tere! The ụbọchị, m na-agụ na Saronförsamlingen na Gothenburg bụ otu n'ime ụka na-ekwe ka Muslim ekpere na chọọchị ogige.

44

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Lööf Nleta ndị ọchịchị?

Annie Lööf Nleta ndị ọchịchị?

Foto: Aftonbladet. 

Ga Annie Lööf Prime Minister, m ga-ruo mgbe ebighị ebi-ekwenyesi ike na e nwere ụdị nke J.Randall na ndabere na-achịkwa na na a na e zubere na-achịkwa ha.

41

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 308 489 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 681 kommentarer och 59 969 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp