390 online! | Sidvisningar idag: 175 651 | Igår: 167 444 |

www.apg29.nu

Mpako na-emesi ihe ike, sadism na ọgwụ ọjọọ

Nkịta na Mpako

Mpako na-emesi ihe ike na sadism, na kpalie ndị ọbịa: "Enwe na mkpachi anya na anya, ịdị nro na sadism, aesthetics na-achị."

Maka izu atọ, na-ejide Europride na na Stockholm na Gothenburg. Dị Claphaminstitutets akọ " The yi ọchịchịrị " karịchaa Mpako oghe ọgwụ ọjọọ, ịgba akwụna, sadism na onwe-emejọ. 

Drugs kọwara dị ka a eke akụkụ nke ije HBTQ

A RFSL-edebe semina maka kwupụta ọgwụ ọjọọ dị ka a eke akụkụ nke LGBTQ ije. Na RFSU eche "Gịnị bụ ọrụ nke ọgwụ ọjọọ gays mmekọahụ ndụ?" Na a-edebe semina maka na "chemsexhälsa".

Ndị na-ahazi nke Mpako nwere ezi àgwà kwupụta na-agba akwụna. Nke a afọ gụnyere nzukọ ọhụrụ "na na na Federation". Ozi ha bụ na-agba akwụna na pimping kwesịrị iwu.

mETOO

A afọ Mpako, abụọ semeneraier nke METOO, ma ha na-ekwu na LGBT na-elekọta mmadụ mmegharị bụ ndị ahụ tara, na-adịghị ekwu okwu banyere mmetọ na-adị n'ime ha arụmọrụ, na mgbakwunye na a onye aha ya bụ Kitty na a-edebe semina maka ihe ndị ọzọ ga-akụda mmeko nwoke na kparia na BDSM onodu.

Ma ọ bụghị ihe kwusie usoro ihe omume nke ime ihe ike na sadism, na kpalie ndị ọbịa: "Enwe na mkpachi anya na anya, ịdị nro na sadism, aesthetics na-achị." 

RFSU akụziri ndị ọbịa na "mmasị, na-ụtọ ma na-enwe n'agbụ, dominance, nrubeisi, sadism na masochism." 

The isi haziri nke Social Insurance Agency na Employment Service

Ọ dịghị onye kwesịrị akwado ihe a na-mkpughe n'okpuru egwurugwu ọkọlọtọ . Ọ bụ egwu na abụọ obodo isi haziri nke Social Insurance Agency na Employment Service enye ọtụtụ narị puku ndị tax ego Mpako nke bụ na-emerụ nke nta nwoke onye Chineke hụrụ n'anya nke ukwuu.

People taa mkpa Jesus Christ. Enweghị ya na ọ ga-adịghị arụ ọrụ, na-enweghị ya na ha ga-azọpụta ma napụta.

My ezigbo enyi, na-anabata Jizọs tupu ya bụ akaha!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 13 August 2018 23:05 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


23 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Har för mig att equmeniakyrkan sponsrar med. De håller i alla fall på och promotar pride.

Jag föreslår att alla som ger pengar till sådana kyrkor, letar upp någon fattig, kristen, ensamstående mamma och istället ger pengarna till henne. Det går även lika bra med att ge pengarna till äldre kristna människor som lever i fattigdom. Ge INTE pengarna till falska profeter i kyrkor.

Svara -   - 14/8-18 00:37 -


Lena Henricson

Gud Fader,JESUS Kristus,förbarma Dig!! 🙏

Svara -   - 14/8-18 05:46 -


Bengt

Bra tanke j l

Svara -   - 14/8-18 08:40 -


Erik S

Ja "pride" är en oerhörd styggelse. Finns inget positivt, what so ever. Det är ett rent uppror mot Gud och hans ord. Varje person som kallar sig kristen, borde ta ovillkorligt avstånd från denna "So-Go"-rörelse(so-go Sodom Gomorra)

Tyvärr ser vi att toleransen kryper sig in i församlingarna och hos enskilda kristna.

Vi måste också tyvärr konstatera, att Equmenia idag är det samfund, som tydligast "flörtar med världen" och dess åsikter. -för att nu inte tala om SvK förstås-Man har på många håll, anammat liberalteologin och vad det för med sig, ser vi alltför tydligt nu. Vi har många unga, företrädesvis kvinnliga s.k pastorer, som uppträder mycket märkligt. Vad tror dom att dom håller på med? Den som idag är med i Equmenia och som vill försöka leva enligt Bibeln och dess budskap, bör allvarligt överväga att lämna sådana församlingar.

Eftersom Equmenia sponsrar denna bedrövelse, så är förslaget ovan, som JL skriver, ett bra förslag. (att ge till äldre, sjuka eller andra som har mindre ekonomiska möjligheter) det ger mer välsignelse än att ge till församlingar/pastorer som går "ondskans ärenden". Vi kristna borde införa en total bojkott av "so-go-rörelsen"/pride!

MVH

Svara -   - 14/8-18 11:51 -


Bengt

Bara bilden från Pride är hemsk

Fruktansvärd

Och bibeln talar om att vi ska ha vår stolthet i Herren

Inte i något annat

Stolthet är synd

Svara -   - 14/8-18 12:02 -


Anna Ivar

Detta är ett sänkande av människovärdigt till dyngnivå.

Hur kan vuxna människor krypa som hundar och odjur på gatorna. Märker man inte hur äckligt det är att bli betraktad som en vilkelös och förnedrad slav?

Jesus är människan genom kärlekens ögon och gav sitt liv under psykisk ochn fysisk tortyr. Även en andlig kamp mot all mörkrets härsmakt dessutom. ENBART för att rädda människor från detta mörkrets och skammens och lidandets helvete.

JESUS som är Konungars Konung och Herrarnas HERRE i evighet övervann döden och vi kan genom tron och tilliten till Honom få friden och den sanna glädjen och tillfredsställelsen i och genom Hans död och uppståndelse. Delaktiga i Hans död och uppståndelse. Alla våra behov blir tillgodosedda genom Honom. Och i Honom. JESUS KRISTUS vår HERRE.

DETTA måste våra barn och unga få vetskap om. NU.

Svara -   - 14/8-18 12:32 -


Bengt

Ja det är viktigt att människors ögon öppnas

Svara -   - 14/8-18 12:50 -


EL

Jag undrar vart vi är på väg, såg ett klipp ifrån TV4 Nyhetsmorgon där 3 stycken homosexuella lever ihop, bor ihop och har ett tre-förhållande. Detta är inte vad Gud skapade oss till, vi skall leva i tvåsamhet man och kvinna ingenting annat. Detta gör mig djupt bedrövad. https://youtu.be/yLapNFz-dJ4

Svara -   - 14/8-18 14:18 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Marita

Vuxna beter sig som svin !

Svara -   - 14/8-18 19:30 -


Sam G Ö

Förargelseväckande beteende är det inte straffbart? Kriminellt? Om man ser på bilden hur människorna bär sig åt, får jag det inte till något annat! Det är både äckligt och icke-människovärdigt beteende.

Svara -   - 14/8-18 20:07 -


Bengt

Det borde vara straffbart

Svara -   - 14/8-18 22:24 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Bengt

Ja detta är skrämmande

Det måste vara själafienden som inbillar

Dom detta

Svara -   - 14/8-18 23:14 -


Andreas

De hemska är ju barnen också i bakgrunden. De hjärntvättas in i denna livsstilen, detta är normalt. Stackars barn vad är detta samhället på väg någonstans?

Svara -   - 15/8-18 01:55 -


Jonathan

Jag tror att vi troende, enskilda och församling behöver fokusera mer på att predika Jesus än att hålla på peta på och klaga på vad som är fel i världen.
Det är väl (?) Guds uppgift att överbevisa om synd. Den där videon som låg ute här för ett tag sen (i ljuset kom de ut)- och även t.ex. författaren av boken - Love Thy Body: Answering Hard Questions about Life and Sexuality [Nancy R. Pearcey] - samt jag själv kan nog vittna om samma sak;
Att man kom till tro på Jesus, fick en liten smal stig att gå på, berodde inte på att någon stod och skrek hur hemskt syndigt något i ens liv var - utan på att det fanns kristna som sa; "okay, men jag känner Jesus, kan berätta om honom, och sen berättade de när det passade, vittnade med sina liv, eller bara lyssnade". Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog får vara till störst välsignelse.
Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:40 -


Jonathan

Det tre sista meningarna blev lite fel:

Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog är till störst välsignelse.

Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta vet eller upplevt. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:42 -


Bengt

Du har nog rätt i det jonathan

Svara -   - 15/8-18 11:06 -


Martin

Svar till Jonathan.

Tack för ett viktigt inlägg, Jonathan.

Svara -   - 15/8-18 14:27 -


EB

håller med dig, Jonathan. Bemöta med kärlek istället. MEN också säga till de ansvariga för pride och att pride tillåts, att det de tillåter är sjukt, äckligt och människoförnedrande. Och att en dom väntar den som ej omvänder sig.

Svara -   - 20/8-18 01:44 -


Bengt

Det kan vara bra att göra det

Svara -   - 20/8-18 10:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?War na Syria

agha

Anyị na-agbasaghị na-ekwurịta banyere atọ Agha Ụwa, ma ọ bụ ikekwe Kuvaitkriget mgbe United States tinyere ọtụtụ mba wakpoo Iraq. Mgbe ahụ, e nwere ndị ọzọ agha dị ka World War II nke nọmba na Syria, m na-amaghị. Bụ nke anọ ma ọ bụ ọbụna nke ise?

1

Läs allt!


Abụọ iche iche nke owuwe

A obere video, m na-ekwu banyere na e nwere abụọ dị iche iche nke owuwe.

2

Läs allt!


My nwata m mgbe nwere - Girl, etre ụfọdụ iri

Christian Åberg ụmụaka

My nkuchi nne na nna ugbo dina abụọ mana m si Ljungby na Halmstad na Annerstad. E nwere ụfọdụ, obere obodo gburugburu. Skeen, Skäckarp, Stackarp na Torpa ebe anyị na-aga akwụkwọ. 

7

Läs allt!


Buu Christian okwukwe efu mkpagbu

Reader Mail site Sigvard Sword 

Buu Christian okwukwe efu mkpagbu

Ekwupụtakwa na m nkwanye ùgwù miri emi maka Kraịst n'ihi okwukwe ha na-akpagbu. Ná mba ụfọdụ, omenala, omenala na-ekwu bụ mkpagbu nke ndị Kraịst na-atụ egwu. 

33

Läs allt!


Ị ghaghị ịmụ unu ọzọ

mụrụ ọzọ

"Atụla anya na m sịrị gị ga-amụ ya ọzọ." John 3: 7th

0

Läs allt!


N'afọ gara aga, gburu 84 000 ndị Alakụba

ime ihe ike Islam

A ọhụrụ akụkọ na-egosi na 121 Muslim iche iche gburugburu ụwa afọ gara aga, gburu 84 000 ndị na 66 mba, nke nke 22 000 nkịtị. Total rụrụ 7841 Muslim ọgụ, nkezi nke 21 kwa ụbọchị, na 48 mba.

7

Läs allt!


The Dalai Lama e esorowo na media

The Dalai Lama e esorowo na media

Image: Google si cached version nke GP-esonụ. 

Ụnyaahụ bipụtara ọtụtụ akwụkwọ akụkọ a TT isiokwu ebe Dalai Lama gbara ndị European gbara ọsọ ndụ aka laghachi. Ugbu a akwụkwọ akụkọ Dagens Nyheter na GP ehichapụ isiokwu. Kama, ha bipụtara a ọhụrụ isiokwu nke Dalai Lama egosi hyllare nke EU!

86

Läs allt!


Ejina na ndọrọ ndọrọ ọchịchị ise okwu

Na ị na-azọpụta: Ekwela jigide sakpolitiskt ise okwu! Christian ụmụnna na-squabbling ọ bụla ọzọ. Ma na-ewe iwe ma ọ bụrụ na ha votu maka ya na nke a na na. Gịnị bụ nke a na-enweghị isi? 

66

Läs allt!


Ị mgbe niile ọrụ n'aka?

Site Holger Nilsson 

Ị mgbe niile ọrụ n'aka?

Ihe a na-agbawa obi na ndụ ime mmụọ bụ mgbe niile ịnọgide na-ihe.

10

Läs allt!


World ọkwọrọikọ nwere ike ported si United Alaeze n'ihi na nke ngagharị iwe si Muslim Council

World ọkwọrọikọ nwere ike ported si United Alaeze n'ihi na nke ngagharị iwe si Muslim Council

Foto: Day. 

Billy Graham nwa Franklin Graham nwere ike ported si United Alaeze n'ihi na nke mba Muslim Council na-achọ na ndị ọchịchị ya ghara ikwu okwu a Christian n'izisa ozi mkpọsa.

18

Läs allt!


My nwata m mgbe nwere - Girl, etre akụkụ asatọ

Ingemar Johansson na Christer Åberg

My Ezi-elekọta bụ a Christian n'ụlọ. Chọpụta, m nkuchi mụrụ lụrụ na a na chọọchị, ha na-ekwenyela, ma ha abụghị Ndị Kraịst. 

11

Läs allt!


Iju ihe na ntuli aka 2018

Ikwu site Erik S 

The nhọrọ 2018

Ee, ọ yiri ka ọ dịghị mma, n'ezie. Ọtụtụ na-kọrọ mere nke ma ndị kọmitii na EU. E wezụga nke ahụ vootu akwụkwọ na-na-efu na ọtụtụ ebe - mgbe ndị mmadụ mere mkpesa ẹmende ha - otú ahụ envelopes na ballots yipu ntuli aka na ikpo, na ụfọdụ ebe ha na-na na a tụbara n'ala.

33

Läs allt!


The Swedish ntuli aka bụ ihe kasị undemocratic ntuli aka dị ka ihe ntuli aka nke hụrụ si OSCE ozi hụrụ

Christer Åberg Election 2018 - kwabatara kpebiri nhọrọ

"Na nke ọ bụla ntuli aka chọpụtara m na na, Ahụtụbeghị m ihe nhoputa ndi ochichi ka undemocratic dị ka Swedish. Ọ bụ n'ebe dị anya site na European ụkpụrụ."

19

Läs allt!


Swedish ntuli aka dị n'elu ...

Reader Mail site Bertil Rosenius 

Monday mgbede, ụbọchị mgbe ntuli aka, na anyị nile nwere ikwu anyị mere anyị oke - ugbu a. Ma eleghị anya, anyị ga-anya-eme ka a ọhụrụ nhọrọ, ma ọ bụ mgbe e mesịrị, na a mgbe nile ọchịchị nsogbu. Ọnọdụ Swedish amụma bụ maximally-ejighị n'aka!

2

Läs allt!


Ònye n'ezie bụ ntuli aka mmeri?

Reader Mail site Nils

N'ikpeazụ, mgbe oke mgbe niile arụmụka na ntuli aka abalị dị n'elu, na ntuli aka fever emen ịnọgide na-agha n'ihi na ike. Mee elu mee ala, ọ bụ ihe ọ bụ ihe niile banyere, onye ga-enwe ike na-achị alaeze Sweden? 

67

Läs allt!


Adolf Hitler denye aha m Youtube ọwa

Adolf Hitler denye aha m Youtube Channel

Youtube Channel Apg29.nu ugbu a nwere 957 debanyere aha, na ọtụtụ na-adịbeghị anya, Adolf Hitler malitere ịdenye aha!Idenye aha gị onwe gị kwa:  Youtube ọwa Apg29.Nu

6

Läs allt!


Annons


My nwata m mgbe nwere - Girl, etre akụkụ asaa

Christer Åberg na agba

The nwata ọzọ ụzọ Tony bụghị a mma nwa. Early anyị na nwata, ọ malitere na-emegbu mmadụ na-asọ m ala. Ee, ọ bụ na a kpọrọ iji ike emegbu mmadụ, ọ bụghị naanị na-akpọ nkịtị irritant. 

9

Läs allt!


Christer Åberg nhoputa analysis maka ntuli aka September 9, 2018

Christer Åberg - ntuli aka analysis 2018

Ugbu a ọ bụ naanị awa ole na ole fọdụrụ mgbe ntuli aka emechi na votes ka ọnu-ọgugu. Ebe a bụ Christer Åberg nhoputa analysis nke mbụ e bipụtara na 14:16 September 9, 2018 na blog saịtị Apg29.nu.

16

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 38, tisdag 18 september 2018 kl. 23:23

Jesus söker: Orvar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Ndụ! Election n'abalị ọzọ na Christer Åberg 20.00-24.00

Nke a ga-abụ ihe ntuli aka n'abalị party ahụ ga-abụ pụrụ iche! M ga-abụ abụ, igwu egwu ma na-ekwu okwu banyere Jizọs na otú a ga-azọpụta, ikpe ekpere maka ndị ntuli aka na ihe niile ndị ọzọ na ndị ndú na ndị ndọrọ ndọrọ ọchịchị, na ndị nile na-tozuru oke na itu votu! Share! Ekekọrịta! Ekekọrịta!

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ekwensu ngwá ọrụ - Margit Sandemo

Site Holger Nilsson 

Ekwensu ngwá ọrụ - Margit Sandemo

Ọ nwere ike ụda ike dee na mmadụ bụ onye a ngwá ọrụ nke ekwensu - ma onye ọ bụla ọ bụ banyere onwe ya gbara àmà ya onwe ya na. Ya aha bụ Margaret Sandemo.

14

Läs allt!


My nwata m mgbe nwere - Girl, etre akụkụ isii

Christer Åberg

Nkịta na yad bụ a ịta m. N'azụ ụlọ, o nwere ya eriri ka ọ gbara ọsọ azụ na-apụta. + O barked na onye ọ bụla na ihe niile. 

10

Läs allt!


Christer Åberg na gaa

Christer Åberg na kit.se

Ihuenyo si kit.se.

M na a gbara ajụjụ ọnụ site Thomas Arnroth na media magazine gaa banyere m ọhụụ maka ntuli aka September 9, 2018.

3

Läs allt!


Amụma n'ihu ntuli aka 2018

Live na agbasa ozi n'ikuku site Christer Åberg si Apg29.nu !

0

Läs allt!


Alakụba-eyi egwu behead Jimmie Åkesson na ya 4-afọ nwa Nils

Alakụba-eyi egwu behead Jimmie Åkesson na ya 4-afọ nwa Nils

Murder egwu Jimmie Åkesson ya anọ afọ nwa Nils gbasasịa ugbu a na mmadụ mgbasa ozi anya dị ka nke a. 

Jimmie Åkesson na ya 4-afọ nwa Nils igbu ọchụ egwu site decapitation. The e dere ihe egwu na-agbasa site na web na islam-eyi ọha egwu ije ICE akara ma nwere otutu e nke ederede na Arabic.

48

Läs allt!


The Swedish indoctrination

Isiokwu a na-na-na republished si April 29, 2016 na aha Ị mere ihe Swedish. 

Ọ bụrụ na ndị indoctrination na ghaara ya ụgha nke na-adị anyị na otu.

42

Läs allt!


Ya mere adụ nwa okoro na ụmụaka ndị ọzọ n'ụlọ akwụkwọ ahụ na Jönköping

A nwata na-eje ije n'etiti ụlọ akwụkwọ dị na Jönköping ka adụ abụọ ụmụaka ndị ọzọ n'ụlọ akwụkwọ. 

9

Läs allt!


Aborted ụmụ iti mkpu, na ntuli aka, owuwe na Jizọs laghachiri

Christer Åberg abalị na agbasa ozi n'ikuku ebe ọ na-ewe ndị aborted ụmụ iti mkpu ha obi, na-abịa ntuli aka, September 9, owuwe na ọbịbịa nke abụọ nke Kraịst! Ị gaghị agbaghara a video!

9

Läs allt!


Chineke bụ Democrat

Mgbe ị na nzọpụta site okwukwe na Jizọs ma na-abịa na chọọchị nke Chineke, ị ga-agaghị abanye a ọchịchị aka ike, ma na a ochichi onye kwuo uche! 

11

Läs allt!


My nwata m mgbe nwere - Girl, etre Part Three

Christer Åberg dị ka a na nwa

Tupu m na-aga n'ihu na m ọchịchịrị akụkọ banyere na-eto eto, m ga-agwa banyere egbuke na kasị kacha nwata na ebe nchekwa na m metụrụla na ugbo n'èzí Ljungby na Småland. 

52

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 440 818 436 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 876 bloggartiklar, 89 319 kommentarer och 58 342 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp