Surfar nu: 586 www.apg29.nu


Muslimer hotar halshugga Jimmie Åkesson och hans 4-årige son Nils

Muslimer hotar halshugga Jimmie Åkesson och hans 4-årige son Nils

Mordhotet mot Jimmie Åkessons och hans fyraårige son Nils som sprids just nu på sociala medier ser ut så här. 

Jimmie åkesson och hans 4-årige son Nils mordhotas genom halshuggning. Det skriftliga hotet sprids via nätet med den muslimska terrorrörelsens IS symbol och innehåller flera textrader på arabiska.

Mordhotet mot Jimmie Åkessons och hans fyraårige son Nils är bland annat skriven på dålig svenska.

Avguden Allah har ingen nåd

Den börjar med:

I ALLAHS, DEN NÅDERIKES, DEN BARMHÄRTIGES NAMN

Bara detta är ju både ett hån och lögn då de citerar den blodtörstige muslimska avguden Allah som har allt annat än nåd och barmhärtighet att ge mänskligheten, vilket vi tydligt ser i spåren efter honom av alla halshuggna, slaktade och mördade människor som har skett i hans namn.

Så är det inte med Bibelns Gud. Gud har nåd och barmhärtighet att ge. Alla de som vänder sig till honom genom att ta emot hans son Jesus Kristus blir frälsta, förlåtna och får evigt liv!

Vill halshugga ett 4-årigt barn

Sedan fortsätter mordbrevet:

Jimmy Åkesson, omedelbart gå ner från valet! Dina dagar är räknade! Om du tror att några röster kan ge dig makten att bestämma över oss trogna till ALLAH Så får du tänka om! Vi ska halshugga dig om du inte har gått ner från valet innan veckans slut, om du väljer att gömma dig med svansen mellan benen så får du av glädje se hur vi halshugger Nils! 

Här hotar att inte bara halshugga Jimmie Åkesson, utan också hans fyraårige son Nils.

Mordhotar alla som röstar på SD

Efter det ruggiga mordhotet mot Jimmie Åkessons son så mordhotar de muslimska författarna också alla de som tänker rösta på Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson:

Till alla ni icke troende som tror att den islam hatare Jimmy Åkesson är er frälsning ni har inte sett den eviga helveteselden. ALLAH kommer att bevittna ert lidande!

IS (Isis) kampsång

I brevet citeras delar av den muslimska kampsången "Snart kommer hämnden" som terrorrörelsen IS använder i propagandafilmer när de halshugger och mördar människor på olika sätt.

En svensk översättning av den arabiska texten lyder:

"Till er vi kommer med slakt och död med rädsla och tystnad banar vi vägen ni har misslyckats, smaka på nederlaget fly tillbaka när natten har försvunnit."

Det obehagliga mordhotet utreds nu av Säpo.

I Allah finns det ingen nåd och barmhärtighet

Kära vänner, islam kan inte frälsa. Islams natur är hot, våld och mord, för det är den muslimska avguden Allahs natur. Om man följer Allah blir resultatet hot, våld och mord, för i Allah finns det ingen nåd och barmhärtighet.

Men så är det inte med den sanne bibliske Guden. Han ger nåd, barmhärtighet, frälsning och förlåtelser åt alla dem som vänder sig till honom genom att ta emot hans son Herren Jesus kristus.


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades fredag 7 september 2018 13:17 | #mordhot #jimmie åkesson #sverigedemokraterna #val2018 #is #isis #svpol | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

48 kommentarer

Kattis Fri, 07 Sep 2018 13:32:45 +020

Det är otäckt vilken tid vi lever i! Men Jesus har omsorg om sina barn!

Svara


JL Fri, 07 Sep 2018 14:43:30 +020

Ja då har ju livets ord och islamska staten något gemensamt, båda gillar inte SD. Säger lite om hur snett vissa kristna har hamnat.

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 14:55:05 +020

Men det finns ju dom som gillar sd även där

Men kanske mer hemligt

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 14:56:31 +020

Det är ju djävulen dom tillhör

Alltså förlorar sidan

Det är kanske det dom känner

Svara


Lena Henricson Fri, 07 Sep 2018 15:13:34 +020

Låt oss be om Guds beskydd över Jimmie Åkesson och hans son Nils och de som öppet stöder SD,antingen vi röstar på dem eller inte.(Själv har jag röstat på KRISTNA VÄRDEPARTIET). Låt oss be att de inte låter sig skrämmas!🙏

Låt oss också be för muslimerna och visa dem kärlek! Då kan de lättare ta emot JESUS till frälsning.🙏

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 15:28:10 +020

Det här kan göra att fler röstar på sd istället

Det är ju mycket dålig pr för muslimerna

Svara


Kalle Fri, 07 Sep 2018 15:45:41 +020

Svar till JL. Nog för att jag tycker det är fel att LO tar ställning politiskt, men du gör en logisk kullerbytta med den jämförelsen.
Med den typen av argument som du för kan man härleda vad som helst. T ex kan du byta biblisk kristendom mot LO och gillar inte SD mot anser att homosexualitet är fel. Hoppsan, är biblisk kristendom fel nu?

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 15:50:01 +020

Dom flesta på lo kanske röstar på kristna

Värdepartiet

Svara


Stefan Jonasson Fri, 07 Sep 2018 15:58:07 +020

Jag har en vän som är muslim från Syrien.. Han är en normal muslim som tror på GUD (kallar honom Allah) han är en hederlig man som vill leva ifred han tror på JESUS men som en profet. Moses. Job Och alla dom andra bibliska personerna jag hoppas och ber att han ska komma till insikt om att JESUS är försoningen och förlåtelsen för alla människors synder.. Där är skillnaden dom tror att Allah kan förlåta synder... Det är bara JESUS som har makt att förlåta synder här på jorden 🌏 han är MÄNNISKOSONEN GUDS EN FÖDDE SON)(den ende unike över alla andra) JESUS i getsemane när stunden var inne så bad han FADER om det är möjligt tag denna kalk ifrån mig. Men ske din vilja inte min. Det var inte möjligt att bara förlåta och släta över synden och låta bli att konfrontera det onda i människan sim islam lär ut att allah bara förlåter utan att gå tillrätta med ondskan.. JESUS tvekade aldrig men han vill förklara att utan blod gives ingen förlåtelse GUD i sin fullkomlighet och helighet kan inte låta det onda existera längre i sin skapelse.. Därför behagade det honom att lägga konsekvenserna och straffet på honom. jesaja förklarar det i jesaja 53 Messias klev in i överträdarnas ställe.. Inför den HELIGE GUDENS VREDE. Sann GUD och sann MÄNNISKA.. vanliga muslimer som tror lite diffust på GUD och inte läst vare sig Koranen eller bibeln. I sin okunnighet måste komma till den insikten.. Det är salafisterna som är problemet dom läser koranen och vill följa Muhammeds exempel(haditerna) salafist betyder fundamentalist. Taliban betyder elev (som studerar Koranen) det är Koranen som är problemet det är inte GUDS ORD utan skriven av lögn profeter som upphöjde Muhammed till GUDS sändebud..

Svara


nils Fri, 07 Sep 2018 17:00:08 +020

När man läser detta Mordhotelse brev,förstår man,dels S.D. motstånd mot Islams inflytande och deras önskan om Herraväldet i vårt land.
Dels så Avslöjar detta brev Islams Rätta Ansikte,för den som ej tidigare insett det trots dess avrättningar och förföljelser av Jesus troende i M-östen,m.fl.länder.
¤¤¤
Det är till nytta att svenska folket får se och läsa detta och förstår skillnaden mellan den Jesustro som byggt upp vårt land,men som vi lämnat bakom Ryggen!!
Om sverige Nu Ej vill vända åter till Jesus,så finns denne villige Allah-härskare som med Döden i släptåg knackar på dörren till Sveriges land och folk!
Han vill så gärna Ersätta den frälsare Jesus Kristus, som av Kärlek offrade sig för dig och mig med löftet om ett Evigt liv i sin Himmel,för den som Väljer Honom!

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 17:00:56 +020

Men vi vet inte hur många som är så kallade

Snälla muslimer

Svara


margareta Fri, 07 Sep 2018 17:01:33 +020

Jesus är en profet och kan inte ljuga enligt muslimer.....han sa
Jag Är Vägen Sanningen o Livet ingen kan komma till Fadern utan genom mej

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 17:02:37 +020

Men vi har en Stor Gud

Dom har ingen Gud

För den Gud dom tror på finns inte

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 17:05:46 +020

Bra och viktigt det du skriver margareta

Svara


Roger T. W. Fri, 07 Sep 2018 17:18:23 +020

Den som skrev det där är chanslös. En man som undersökte det svenska försvaret på ett sätt han inte skulle ha gjort på flashback greps efter bara dagar. Problemet är att muslimen bara är en av flera. Det kan också ha varit så att en svensk aktivist är självrättfärdig och låtsas vara muslim. Sådana konstigheter har vi sett förut. SD gynnas ju. Det betyder inte att jag vet vad som hände., bara att jag vet att valrörelser kan vara smutsiga. Om det senare stämmer så får vi kanske veta det föra valdagen.

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 17:47:22 +020

Svara


JL Fri, 07 Sep 2018 18:21:47 +020

Svar till Kalle. Kalle, nej jag gör ingen logisk kullerbytta. Både Livets ord och islamska staten gillar inte SD. Det gör nog inte du heller med tanke på att du inte hade några problem att namnet allah ropades i kyrorna. Människor som inte gillar SD, gillar dem inte för att de är emot globaliseringen, alltså antikrists rike. IS som är en gren av det antikristliga systemet, alltså islam, gillar absolut inte SD för SD jobbar emot islam. Du däremot jobbar för islam, men du fattar det inte själv.
Försök tänk så här. Vi skall bli hatade för Jesus, speciellt av våra fiender. Hatar inte fienden dig, så är du inte kristen. Kanske är du mellanmjölk. Eller rent utav en förrädare, eller bara rakt ut sagt feg och inte vågar stå för sin egen tro. Så, Kalle, hatar fienden dig?

Svara


JL Fri, 07 Sep 2018 18:27:44 +020

Svar till Roger T. W.. Fast Roger. Samma retorik körde ju globalisterna när det gällde bilbränderna i Frölunda alltså att det var SD som tuttat på. I slutändan visade sig det att det var invandrare med knark som tuttade på.
Samma sak här. Ingen SD:are skulle utsätta ett barn för hot. Kan inte fatta hur du kan med att antyda det.

Svara


Roger T. W. Fri, 07 Sep 2018 18:46:32 +020

Svar till JL.

JL. Någonting så dumt har jag aldrig antytt. Inte vill SD skada Sverige, men det finns självrättfärdiga väljare. En amerikanska mördade abortvänner. Aktivister kan vara farliga på alla sidor. Jag vet inget om Frölunda. Självrättfärdighet är bland det värsta vi har. Jag säger bara att det är en möjlighet. Det kan också vara en ilsken muslim.

Svara


Leif Fri, 07 Sep 2018 19:01:10 +020

Alla som är för aborter är för mord på barn oavsett man förstår eller ej?

Även JL!

Svara


Stefan Jonasson Fri, 07 Sep 2018 19:14:13 +020

Dom som upphöjer Muhammed som en GUDS budbärare och följer hans exempel måste börja tänka på vad han var för människa, om han. Är värd att upphöjas... Hans liv finns nertecknat i dom muslimska skrifterna om man jämför honom med JESUS kan man förstå vem som är följare av den sanne och barmhärtige GUDEN några muslimer som förde fram en kvinna som begått äktenskapsbrott och blivit gravid till Muhammed och frågade ska vi stena henne?..nej låt henne föda barnet och avänja det kom sedan så ska jag avgöra vad ni ska göra... Sedan kom dom Muhammed sa ta barnet och ge det till en muslim.. Och nu kan ni stena henne.. Så långt sträckte sig Allahs barmhärtighet.. Hur gjordeJESUS?.. fariseerna förde fram en kvinna som gjort äktenskapsbrott ska vi stena henne frågade dom,? Han svarade dom inte ens och skrev något i sanden.. Dom envisades då sa han DENAV ER SOM ÄR UTAN SYND HAN SKA KASTA FÖRSTA STENEN dom äldsta släppte först sina stenar och gick iväg sedan ynglingar... (dom insåg att dom stod inför GUD själv och vågade inte trotsa sanningen inför honom)sedan säger JESUS till kvinnan var har dina anklagare gått?.. hon svarar dom har gått... Inte heller jag dömer dig gå och synda inte mer.. Vem av dom var sänd av den allsmäktige och barmhärtige GUDEN...?

Svara


Erik S Fri, 07 Sep 2018 19:15:43 +020

Det är hemskt vilka krafter vi har importerat till vårt land. Varför hotas just SD och Åkesson, tro? Varför inte sossana och Löven? Eller V eller för den delen någon av dom andra? Ja det är inte så svårt att räkna ut, om man vill. Hoppas många kristna nu tar avstånd från dessa hot och ger moraliskt stöd till familjen. Men när man ser hur kristna beter sig, så kanske man inte skall hoppas för mycket. Det verkar vara en annan gud som dom sätter först. Man blir riktigt rädd. Vart är vi på väg inom kristenheten? I min Bibel står det att "Du skall inga andra gudar hava jämte mig, du skall inte tillbe eller tjäna dom" Vi behöver bli riktigt omskakade, från liberalteologi, hbtq, feminism, ockultism, antisemitism och framförallt från islam!!

SD står för nationalstaten, flaggan, vettig nivå på invandringen, ut med alla kriminella minskat inflytande för islam och att Sverige skall vara ett kristet land. Det säger sig själv, att det inte faller i god jord.

Sossarna har ju haft ett mångårigt samarbete med islam, genom Broderskapsrörelsen och nu via Sossar för tro och solidaritet. Jo pyttsan, det låter så bra, men läs bara vad samarbetet innehåller, då blir man mörkrädd. I konsekvensens namn, borde ju också KD vara utsatt för islams vrede, men så icke. Varför? Antagligen för att dom är alldeles för "flata och urvattnade", det är mest lite godhjärtat prat, men inget riktigt radikalt. Ebba BT är duktig i debatter, visst, men det räcker inte. Inte i dagens läge, när landet håller på att "gå i spinn".

Få se nu om Löven har några ruter i sig och beklagar och tar parti för Åkesson, politiker emellan, mot detta hot från radikala muslimer. Han är ju statsminister så lite vett borde han ju ha.

Vi får bedja för Åkesson att inget händer. Och även för alla andra partiledare, att valet blir enligt Guds plan. Att allt valfusk och all manipulation håller sig borta. Och att vi får en ny inriktning på politiken, där dom gamla källorna får flöda och att vi välsignar Israel. Ha en fin kväll alla syskon och Shalom.

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 20:06:45 +020

Ha en fin kväll själv Erik s

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 20:07:33 +020

Ja alla ni andra också förstås

Svara


Sam G Ö Fri, 07 Sep 2018 20:53:09 +020

Svar till Erik S.

Du har så rätt. Inte skall du tro att Löven bryr sig om Åkesson och hans son blir hotad till livet av islam, då är det risk att Löven bir kallad rasist. Åkesson är realist men Löven är rasist. Be om beskydd för Åkesson mot alla onda krafter. Hoppas att han blir valets stora vinnare fast en utländare som jag inte får rösta.

Svara


Kattis Fri, 07 Sep 2018 20:53:10 +020

Svar till Lena Henricson.

Jag tänker på han Lars Enarson tänk vad han stått på Gasen för det här med SD , sedan Gud Talade till honom, Allt ska prövas! Men han behöver Blodets Beskydd, så han inte råkar illa ut! Man vet inte vilka krafter, som gömmer sig under Mattan?? Man säger att man ska inte sopa allt under Mattan, men jag säger Man vet inte vilka krafter som gömmer sig under Mattan? Man får vara försiktig idag!

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 20:58:49 +020

Ja allt kan nog hända detta val

Svara


JL Fri, 07 Sep 2018 21:23:59 +020

Svar till Erik S. Håller med dig Erik!
I konsekvensens namn, borde ju också KD vara utsatt för islams vrede, men så icke. Varför?
Tyvärr är ju det så att KD har varit ett av de mest invandringspostiva partierna vi haft. De har konsekvent gått upp i rasistfalsett om någon tyckt att det varit på väg åt fel håll. KD har alltså använts i antikristliga syften. På samma sätt har livets ord och pingst använts. Därtill har många frikyrkor skrämt i väg människor ifrån kristendomen. Inga roliga ord, jag vet. Vi behöver en reform, och vi behöver höra Herrens bön klinga uti alla kyrkor, varje gång.

Svara


Mats Fri, 07 Sep 2018 22:11:26 +020

Var försiktiga. Är detta brev som cirkulerar verkligen sant? Vet vi det?
De är smutsiga valtider nu.....

Svara


Bengt Fri, 07 Sep 2018 22:29:31 +020

Du kan ha rätt mats

Svara


Troende Fri, 07 Sep 2018 22:47:07 +020

Svar till Bengt.

Oavsett vilket Parti som "vinner", då är det viktigt att vi lever efter 10 Guds Bud ! Öppet eller hemligt ! 🙏

Svara


Lena Henricson Fri, 07 Sep 2018 23:14:27 +020

Svar till Kattis

Ja, jag har också tänkt att Lars Enarson behöver blodets beskydd i dessa valtider. Vi får be om det också!🙏

Svara


Niklas Jönsson Sat, 08 Sep 2018 01:29:47 +020

Det är viktigt att vi alla ber om guds beskydd för Jimmie Åkesson och hans familj och ge honom guds rika välsignelse i överflöd att få göra det uppdrag som Gud har lagt ner i honom som han ska/kan utföra för att få Sverige på rätt köl igen och få bort all denna ondska som visar sig på olika sätt i dagens Sverige och låta Jesus få träda fram i vårt samhälle på alla områden för Jesus är den enda som vet hur våra problem ska lösas.Alla behöver ta emot Jesus guds son och få ta del hans underbara kärlek i riklig mängd i hela vårt land och världen i övrigt.

Svara


Rolf Sat, 08 Sep 2018 07:55:15 +020

Vad annat att vänta av IS ondskans organisation.

Svara


JL Sat, 08 Sep 2018 08:36:32 +020

Svar till Mats. Mats, äter igen, man sa samma sak när det brann 80 bilar i Frölunda. Att det skulle vara någon falsk flag.
De som är SD:are skulle inte hota ett barn, med IS människor drar sig inte för det., Vi har väl ett par 100 av dem i Sverige som börjar se att SD kan få inflytande, de inser att deras makt och deras förvandling kanske bryts. Jag är relativt säker på att det är is som skickat brevet, de jobbar så, med hot och våld.

Svara


Mats Sat, 08 Sep 2018 09:35:14 +020

Jag menar inte att SD har gjort denna. De tror inte jag heller. Varför inte en trollfabrik nånstans som bara vill orsaka polarisering!?!

Svara


Bengt Sat, 08 Sep 2018 12:31:07 +020

Många gånger ja kanske oftast hotar is mer

Än dom går till verket

Ta tex Lars wilks

Om dom verkligen velat hade dom dödat

Honom trots att han har livvakter

Svara


JL Sat, 08 Sep 2018 14:52:36 +020

Svar till Mats. JA en trollfabrik, som kallas islamska staten. Som är van att skära halsen av folk och spränga bomber och ropa den andra gudens namn. Det är den trollfabrik som gjorde uttalandet.

Svara


Marita Sat, 08 Sep 2018 14:54:35 +020

När jag sås o hörde Joakims utlägg om SD så var ju inte Guds ande över honom. Det var Antikrist ande!

Svara


Lasse Sat, 08 Sep 2018 15:01:55 +020

Svar till JL.

1. Jag är Herren, din Gud. Du skall inte ha andra gudar. Detta budet ska vi följa, sen till slut ska alla böja sig och bekänna Isa som Herre och Gud 😍

Svara


Lasse Sat, 08 Sep 2018 15:05:58 +020

Svar till JL.

Jesus heter Isa för muslimerna, så att dom förstår att Jesus är Gud som kom i kroppslig person, hoppas inte nån missförstår mig 💗

Svara


JL Sat, 08 Sep 2018 15:29:36 +020

Svar till Lasse. isa är inte min Gud, min Herre dog på korset, för mig, för dig, för oss alla. isa dog inte på korset, han flög iväg på en häst.

Svara


Lasse Sat, 08 Sep 2018 15:41:45 +020

Svar till JL.

Såg du inte min förklaring 💗 självklart är Jesus min Herre och Gud, kan du se vad första budet innebär, mitt försök var att säga att den dom kallar isa i verkligheten är Jesus som har all makt överallt, om du följer första budet JL 💝 faller allt på plats min vän 🙏

Svara


Erika Sun, 09 Sep 2018 00:46:28 +020

Må Jesu blod beskydda Jimmie Åkesson och hela hans familj ifrån all ondska som riktas emot honom. Må Gud sända sina änglar att vaka över honom dag och natt och ingen av djävulens pilen träffa honom. Jag ber också att Jimmie skall komma till Herren Jesus för frälsning!
Muslimerna visar sitt rätta ansikte. jag ber att muslimer som läser detta ska se sanningen om islam. Låt dom se att islams Allah är inte en nåderik och barmhärtig Gud. Detta är inte den Gud vi känner och tillber. Det är inte densamme Gud som vi läser om i Bibeln. Muslimer säger att de bara försvarar islam, och attackerar inte. så de kan inte ställa sig bakom detta dödshot. Gud kan använda allt till Hans ära det är min bön med denna onda demoniska handling. Må Jesu namn bli ärat ännu mer genom detta, och mörkrets gärningar bli ännu mer avslöjade. dem kan inte göra någonting för Herren Jesus Kristus är större vill dem pröva oss så låt dem. kampen är redan vunnen Jesus har redan vunnit segern för alltid halleluja!!

Svara


Kent Sun, 09 Sep 2018 01:35:59 +020

Svar till JL.

Hur har frikyrkor skrämt iväg människor ifrån kristendomen? Vilken typ av reform tänker du på?

Svara


Bengt Sun, 09 Sep 2018 14:58:21 +020

Är du inte frikyrklig själv j l ?

Svara


EB Tue, 11 Sep 2018 16:32:47 +020

Svar till Mats.

Oroa dig inte för det. Media brydde sig inte om det där hotet så det syntes knappt i tidningar och Svt .

Svara


Tror Sat, 15 Sep 2018 12:00:39 +020

Svar till JL.

Sitter man bakom en dataskärm och skriver allt skit om muslimer och invandrare och islam.

Är du inte feg?

Om Jimmy Åkesson gör som du gör så säkert han klarar sig finemang,

Men Jimmy är inte feg.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 25, tisdag 18 juni 2019 kl. 10:55

Jesus söker: Björn, Bjarne!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 18 juni 2019 08:25

Jesus jag önskar mig ett arbete med mogna trevliga kristna kollegor. Tack Jesus för att Du kommer att uppfylla detta. Kram

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp