2 786 online! | Sidvisningar idag: 163 001 | Igår: 600 541 |

www.apg29.nu

Annons

Nöd för Sverige - Lennart Magnerot


Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Muslimskt parti deltar i valet 2018


Vi lever nu i allvarliga tider i Sverige. Vilken väg vill du följa? Det odemokratiska islam som vill lägga allt under sig eller Jesus som sätter dig fullständigt fri?

Det muslimska partiet Jasin har ansökt hos Valmyndigheten för att delta i riksdagsvalet 2018.

Deras anmälan gäller val till riksdagen, till landstings- och kommunfullmäktige och till Europaparlamentet.

Sekulärt?

De skriver på sin hemsida att de är ett sekulärt multikulturell demokratiskt fredligt parti som har Jasin muslimskt trossamfund och föreningen Mary Dian under sig.

Naturligtvis är det en omöjlighet att ett muslimskt parti är sekulärt. Med andra ord är det de vanliga taqija-lögnerna som förs fram.

Vi lever nu i allvarliga tider i Sverige. Vilken väg vill du följa? Det odemokratiska islam som vill lägga allt under sig eller Jesus som sätter dig fullständigt fri?


Källa:

https://www.apg29.nu/a/66v

https://www.apg29.nu/a/4zk


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg sändag 10 september 2017 07:00 | #jasin #riksdagsvalet #politik #islam #valet 2018 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


77 kommentarer

JL

Ja, nu är det inte så att det bara är muslimer som ljuger. Även pastorer gjorde det. 380 pastorer ljög när de sa att invandring inte orsakar islamisering. Nu står vi här ett terrordåd senare och någonstans är något väldigt fel kan jag bara konstatera.

På ett kyrkligt läger på 80 talet så var det en muslim med, redan då. Jag och hela frikyrkan var väl då helt ovetande om islam. Så här i efterhand, så inser jag att han var med för att snoka, för intresserad utav kristendomen var han inte. Han pratade om hur islam var starkare än kristendomen och skröt att de skulle ta över. Islam har alltså varit här längre än vad de flesta kan förstå, fullständigt inriktat på att lägga landet Sverige under sig. Och det är inte bara Sverige.

Svara -   - 10/9-17 08:47 -


Johan

Vi fortsätter att importera muslimer från muslimska länder vars intentioner utifrån deras tro är, och hela tiden har varit, att ta över Sverige och göra det muslimskt. Att dumsnälla, godtrogna, självgoda svenskar inte vill se detta och vägrar att lära av historien (t ex i MÖ & Nordafrika etc.) är en tragedi!

Det kommer att bli ett bryskt uppvaknande för många!

Svara -   - 10/9-17 08:51 -


David B

Att varna för fel läror har sin plats och är mycket viktigt, men många stannar sedan där.

Det blir då som när tex politiker, istället för att framföra sin politik istället bara pratar ner de andras politik. Det är sandlådenivå.

Vi som troende ska varna OCH främst av allt predika vår tro. Här behöver vi Jesustroende någon gång vakna upp och kasta bort vår "dumma vislighet" (läs tyst som en sten, feghet och apati) och predika evangelium, inte främst i kyrkan utan utanför kyrkan.

Svara -   - 10/9-17 09:24 -


David B

Det är så dags att börja ojja sig när det är motstånd. Vad gjordes när det var öppet och fritt att predika evangelium - jo då somnade kyrkan. MEN, än är det inte försent OM vi vaknar NU!!

Svara -   - 10/9-17 09:28 -


JL

Predika evangelium är bra. Men om man inte följer de instruktioner som bibeln ger, så fungerar ingenting.

1) Ha inga andra Gudar jämte Herren
2) Föd de barn Gud tilldelat eder och lär dem älska Gud
3) Håll mammon vid stången
Med andra ord, om jag inte bryr mig om att en annan Gud kommer och tar min Herres plats, så hjälper det inte att predika evangelium. Om jag inte lyckas med att få sina egna barn att följa Gud, eller att jag struntar i att ens föda barn, hur skall jag ens kunna tro att jag skulle kunna predika evangelium för andra? Om jag fifflar och myglar och skor mig för att få ännu mer pengar, hur skall jag kunna tro att att min muns ord får betydelse för andra?
Evangelium är inget man säger, evangelium är något man visar med sitt liv. Man visar helt enkelt vad som är viktigast. Men det är väl inte riktigt så vi levde. Så nu sitter vi där, med islam i ena knät och mammon i det andra och tror att vi skall predika evangelium. Jag har nyheter till er, det kommer inte att fungera om ni inte ändrar er.

Svara -   - 10/9-17 10:37 -


bengt

du har helt rätt david b

islam ska inte få ta över sverige

och vi har en levande Gud

islam har en avgud som inte finns

och en s k profet som var stormördare och pedofil

Svara -   - 10/9-17 11:03 -


lysell

:-((

Enligt Svenska kyrkokansliets styrdokument (Svenska kyrkans roll och uppgift i den svenska välfärden – en plattform) så står kyrkan på ”människans sida oavsett medborgarskap, politisk tillhörighet, religiös bekännelse och andra gränser” och ”När människor upplever brister i stödet från det offentliga systemet och regelverket, så har Svenska kyrkan ett ansvar för att stärka människors delaktighet och egenmakt för att motverka utanförskap”.

Svara -   - 10/9-17 11:53 -


Britt

Har lyssnat på en person som känner till Islam!

// Vad är "Taqiyya" En av Islams accepterade former av vilseledning (ljuga) Det innebär att ljuga för att skydda sig själv eller skydda den muslimska gemenskapen.

Mot Icke Muslimer: Vi ler i ansiktet men våra hjärtan förbannar dem. Al-Hassan sa att Taqiyya är tillåtet till uppståndelsedagen. Du skall låtsas vara vän med icke Muslimer trots att du hatar dem.

Vi är beredda att erövra er Civilisation, döda era män, våldta era kvinnor och förslava era barn.

Om någon säger att Islam inte uppmuntrar den här sortens vilseledning, har antagligen ingen aning om vad han pratar om eller så praktiserar han Taqiyya.

Koranen 9 v.29. Koranen befaller Muslimer att kriga mot dem som inte tror på deras Allah.//

Tror inte och hoppas inte att alla muslimer tänker så men jag tänker på när dom säger att " Islam är en fredens religion"???

Britt

Svara -   - 10/9-17 14:25 -


bengt

kärlek är väl inte något som betonas så

mycket i koranen direkt

vad jag förstår

Svara -   - 10/9-17 14:50 -


Leif Boman

Svar till bengt.

Jag läste ett tag några suror eller vad de nu kallas för, i alla fall ungefär så pass mycket som längden av fyra Bibliska brev, eller om vi säger ungefär som Gal, Ef, Fil och Kolosserbrevet tillsammans. Jag fann åtminstone aldrig ordet kärlek där. Det jag däremot fann var att mannens värde är dubbelt mot kvinnan. Hans röst räknas som två kvinnoröster. Jag fann att mannen får ligga med kvinnan när det så behagar honom, hon är ungefär som en åker och där får han så när han vill, osv..

Givetvis fanns det snälla ord också, annars skulle koranen aldrig gå hem hos någon, men ingen alls ordning av historia som Bibeln är full av. En mycket kall och virrig bok utan något sammanhang må jag säga.

Jag orkade bara inte igenom den boken!

Tacka vet jag Guds eget Ord!

Jesu frid..

Svara -   - 10/9-17 15:01 -


David B

Svar till JL.

Livsstil och förkunnelse ska gå hand i hand. Det är väl inte så svårt att förstå om man läser Bibeln och det ena tar inte ut det andra. Evangelium är ett budskap som man PREDIKAR. Sedan har Gud kallat oss att LEVA ett helgat liv.

Herrens frid JL (håller med dig om att mammon tyvärr fått insteg bland Guds folk)

Svara -   - 10/9-17 15:07 -


bengt

sen har jag läst om att muhammed i

praktiken dyrkas som en Gud av många

muslimer

han anses ju som ofelbar

och ses väl då faktiskt som gudomlig

men.det vill dom ju inte erkänna

troligtvis

Svara -   - 10/9-17 16:38 -


Madeleine Huhtalo

Är det någon som vet om man får flytta till Ryssland om man kan påvisa art man kan försörja sig sig själv??? Dvs genom förtidspension.??? Är tacksam för svar.

Svara -   - 10/9-17 17:07 -


Madeleine Huhtalo

Är det någon som vet om man får flytta till Ryssland om man kan påvisa art man kan försörja sig sig själv??? Dvs genom förtidspension.??? Är tacksam för svar.

Svara -   - 10/9-17 17:07 -


DavidJenefeldt

Så välsignat att vi som Kristi lärjungar inte behöver vara rädda varken för islam eller för de muslimer som kommer hit! Så välsignat att vi som är världens ljus får lysa med Jesu egen närvaro in i mörkret hos dessa som kanske aldrig sett något annat än islams tyranni! Så välsignat att vårt sanna hemland är himlen, och inte Sverige. Så välsignat att vi får proklamera Jesu seger över synden och iklä oss Guds vapenrustning!

Svara -   - 10/9-17 17:50 -


Karl Håkan Sandell

Jag hoppas att det här blir en ögonöppnare för många i vårt land idag. Och speciellt för många Kristna som okritiskt har ropat på mera invandring.

Vi har hört hur varje försök att begränsa invandringen har mötts av motstånd från vissa Kristna håll.

Vi läste häromdagen i vår familj i 1 Kon 22 där en falsk Ande förledde alla Profeterna att profetera falskt för Kungen utom en profet som var Gud trogen och gav Kungen sanningen. Hur illa det var.

Jag tänkte på vårt land och hur alla Kyrkor bara pratar om mera invandring och välsignelsen med Invandring när hela landet håller på att bli Muslimskt.

Men nu när ett Islamskt parti bildas så borde alla vakna upp och med tanke på att det redan bor c:a 1 milj. Muslimer i landet (10 %), så har de en klar chans att komma in i riksdagen. Om hälften röstar på det här partiet så kommer de över 4 %

Så God Natt vårt Kristna land. Nu är det bara intensiv bön som kan rädda oss. Muslimfjäsk duger inte längre.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 10/9-17 18:48 -


JL

Svar till Madeleine Huhtalo.

Du får nog inte behålla någon pension Ryssland va?
Det är nog bättre att satsa på Ungern, Tjeckien eller Slovakien. Eller varför inte Kroatien?
Det som är viktigt att förstå nu, är att den skatt vi betalar in, den går till islams utbredande. Jag läste att i Tyskland så fick de som tog emot en ensamkommande flykting 40 000 i månaden. Av det skulle typ 20 000 gå till flyktingen resten fick människan som huserade flyktingen.
Man behöver inte vara raketforskare för att förstå vad som händer. Random muslim kan ta emot 3-4 ensamkommande och behöver inte göra ett skvatt och blir rik på kuppen. Detta är så sjukt att det inte liknar något.

Svara -   - 10/9-17 18:58 -


bengt

ja det är sjukt

Svara -   - 10/9-17 19:22 -


Sam G Ö

Då böjer alla politiska partier knä, utom SD, inför det nya Muslimska partiet och vill samarbeta och bilda en Allians med dem. Man hoppas att SD blir bara större och större och får majoritet. Vakna Sverige!

Svara -   - 10/9-17 19:30 -


bengt

ja på ett sätt kan det vara nödvändigt

att så sker

Svara -   - 10/9-17 20:48 -


Mercy/Care Pastor NILS ALVAR "Vajda"

En 35 årig Profetia går i uppfyllelse 2018 enligt detta budskap som jag fick av Herren i en uppenbarelse i sömnen 1983 att det kommer att uppstå ett Islamiskt parti som tar sig in i bl.a. Riksdagen, Regioner och Kommuner, och sedan till EU som kommer att förändra Sverige och Europa p.g.a. alla sovande, slöa och likgilltiga kristna som blir allt mer och mer förblindade och godtrogna till Islamisterna som kommer in i Sverige, Norden och Europas länder.

Och det går t.o.m. så långt att de etablerade partierna accepterar dem som samarbetspartner i bl.a. Riksdagen så de kan Islamisera bl.a. Sverige p.g.a. blinda Politiska partiers ledarskap och politiker.

NÄR JAG GENOM ÅRENS LOPP VARNAT och FÖRMANAT FÖR DET som komma skall så har jag mötts av allehanda tillmälen av grova anklagelser och påhopp, men nu så ser vi att det kanske bara är 1 år tills de sitter i Riksdagen, och kanske blir allierade med den Röd-gröna sörjan som fört Sverige utför ruinens brant på 3 år.

ALLVARLIG UPPMANING till Sveriges, Nordens och Europas Kristna att VAKNA innan det är FÖRSENT och Islamisterna får allt för stor makt över vårt älskade Sverige, Norden och Europa med att bedja och bekämpa Islamismen genom Muslimska partier som styr Sverige, Norden och Europa mot rena rama Helvetet precis som i alla de Muslimska länderna.

Svara -   - 10/9-17 22:31 -


Andreas T.

Ja det kanske börjar så, ett sekulärt parti med främst araber, men kan komma att ändras sedan till ett mer radikalt muslimskt parti?... Titta på Sverige, vem hade förr trott att det skulle stå moskéer i detta land?...

Svara -   - 11/9-17 00:43 -


bengt

utvecklingen kan ännu.stoppas

men det krävs mycket bön

och att vi når ut till muslimerna med

evangelium på ett rätt sätt

Svara -   - 11/9-17 00:50 -


David Ström

Vad är Guds plan i allt det här? Verkligheten torde ju snart kommit ifatt det sovande folket. Socialliberalerna har tagit efter kristendomen, och har sedan 90 talet varit godare mot främlingen än mot sitt eget folk. Inget fel i att vara barmhärtig. Men godheten ska ju komma från hjärtat istället för att komma från den korrekta värdegrunden kan man tycka. Ingen räddade det kristna Libanon. Så vem ska rädda Sverige? Detta ängsliga ryggradslösa folk som ser åt sidan, om de inte väljer att stanna för att filma med mobilen.

Svara -   - 11/9-17 03:04 -


Greger M

Är detta Guds dom över Sverige?

Svara -   - 11/9-17 08:24 -


JL

David och Greger,

om jag får gissa är det i praktiken en dom, men ändå inte. Det är mer en konsekvens utav vårt handlande. Man kan bryta emot nästan alla budorden och det kan nog gå bra, men bryter man emot det första, ja då är det nog kört. Vi får nog så vackert inse, att vår religion är "rasistisk" och mångkulturen arbetar emot vår religion. Polen faller ju inte till islam vad jag kan förstå och de är ju rasistiska enligt etablissemanget.
Notera att kriget i Libanon så var det araber emot araber. Vi hade hamnat i samma läge om vi släppt in muslimska Finnar(om de fanns) så det handlar egentligen inte om invandring, det handlar om en annan Gud.
Jag har förklarat för mina barn, att de skall söka sig till länder där människor håller Gud för helig, inte invandringen. Det är nog dags att alla andra börjar inse detta med. Och viktigt är att man inte kör egostilen för lite pengar i nästa land med, alltså säljer ut sig till Soros eller muslimerna på bekostnad av kristna.

Svara -   - 11/9-17 09:02 -


per

Guds dom mot socialdemokraterna o vänsterns brott mot israel pågår...

Svara -   - 11/9-17 09:08 -


Leif A

Svar till JL.

Även i Sverige får de betalt, som tar emot ensamkommande.

Min fråga är, kan muslimer som bor i Sverige få detta bidrag för att ta emot tex. Släktingar?

Svara -   - 11/9-17 09:36 -


BrorK

Idag fins det förmodligen fler muslimer än kristna i sverje. Så är det någon som har tänkt på att vi aldrig hade någon folkomröstning om att vi skulle byta ut den svenska befolkningen mot alla andra nationaliteter, främst då med islam som religion?!

Svara -   - 11/9-17 11:29 -


JL

Svar till Leif A.

Leif,

du får komma in i matchen lite, och gör du det så vet du svaret på frågan. Tror du att det är en slump sossarna skickar miljarder till hamas? En av USA terrorstämplad organisation? Som jag ser det så utnyttjar i dagsläget skattepengarna för att utrota oss genom att vi skall föda få barn och jobba, medan de inte jobbar och föder många barn. De vänder alltså vår ärlighet till deras fördel. Det är därför man inte skall släppa in vargen bland fåren. Precis som det står i första budet: Du skall ICKE hava några andra gudar jämte mig. Sätter du ett lam jämte en varg så blir ju det såklart slaktat.
Jag har försökt varna i flera år men utan effekt. Tyvärr är det försent nu, nu är det bara skadekontroll som gäller. För mina barn skull så hoppas jag bara att det dyker upp kristna praktiska ledare som kan hjälpa oss flytta till ett annat land. Som framför allt inte ljuger utan berättar sanningen hur illa den än är, som kanske inser att det viktigaste inte hur teologin ser ut, utan det viktigaste är att Gud är helig och att Jesus dog för oss.

Svara -   - 11/9-17 11:36 -


bengt

nja

än behöver det inte vara försent

trots allt

Svara -   - 11/9-17 13:32 -


bengt

annars får man väl snart ta sig till norge

eller finland

kanske Färöarna

Svara -   - 11/9-17 13:33 -


Ann-Marie A.

Svar till bengt.

Gillar ofta dina kommentarer. :-) Helst Färöarna då tror jag..

Släkten vid Finska viken har mycket dåliga erfarenheter av "Ryssen". Vet annars en liten idyll där... ;-)

Svara -   - 11/9-17 14:05 -


Erik S

Tyvärr är det redan "kört" för Sverige. Flera här inne har insett det, men inte alla. I våra församlingar och i kyrkan i stort, har några få insett faran. Men majoriteten anser att vi ska öppna vår famn ännu mer, för s.k "flyktingar". Det är enbart den goda, blåögda snällheten som ska råda.

Dom flesta som kommer hit, är muslimska unga män i vapenför ålder. Inflödet fortsätter i oförminskad styrka. Varför sover folk?-speciellt kristna? Redan nu har vi så stora problem i större städer, att inte varken polis eller räddningstjänst kan utföra sitt jobb p.g.a pöbelhopar som hotar och tar till våld. På sjukhusen blir personalen både hotade och slagna och kallade en massa fula saker. Dom ska nu utrustas med överfallslarm. Polisen räcker inte till, ordningsvakter och avspärrade akutintag måste ordnas.

Redan nu, är det hemskt för våra svenska ungdomar (speciellt flickor) dom blir antastade, kallade horor och våldtäkterna har skenat i höjden. Våra gamla blir rånade och slagna. Är det så vi vill ha det? Ja, S Swärd och 380 av hans kolleger vill uppenbarligen ha det så. Han kan ju tala om för våra flickor att dom måste finna sig i detta. Det är mer än tragiskt.

Hur blir det när några "radikala" imamer säger till dessa yngre killar, att nu sätter vi igång upplopp på riktigt! Snart har vi ett muslimskt parti som ganska säker kommer in i riksdagen. Kanske dags att vakna nu!

Sossarna har en annan bevekelsegrund än "ren snällhet". Dom vill klamra sig fast vid makten till varje pris. Se bara på deras avtal med islam genom deras genomfalska organisation som kallas "socialdemokrater för tro och solidaritet". Läs det och bli förskräckt. Det andra är att Sverige har överlämnat sitt självstyre till makteliten i Bryssel. Detta gjordes i tysthet, nästan ingen uppmärksammade det.

Läs också Barcelona-avtalet och bli ännu mer förskräckt. Sossarna tror att man kan beveka muslimerna genom ett hycklande "samarbete". Dom kommer att bli gruvligt besvikna. Det är bara att se på andra länder, när muslimerna får något att säga till om, vad som händer då.

Vi är också satta under åsiktskontroll. Det börjar bli otrevligt. Säg något negativt om islam, hbtq, invandring så blir din kommentar refuserad på FB och Twitter-eller så släcker dom ner din sida för gott. Eller om du står upp för Israel och t.ex kritiserar BDS-rörelsen. Alla ska tvingas in i PK-fållan.

SvK kan vi inte räkna med, ska stå upp för landet. Dom har sålt ut sin tro till förmån för islam, hbtq, falsk ekumenik och ren politik. Majoriteten av våra friförsamlingar/medlemmar kan vi nog inte heller räkna med. Vi får söka oss närmare Herren och be att vi kan stå upp, när förföljelse- vindarnas snåla vind, börjar dra kring öronen. Det närmar sig allvarstider, med stora steg. Gud välsigne er!

Svara -   - 11/9-17 14:48 -


Katrina

Svar till Erik S.

Jag har läst Barcelona-avtalet...skrämmande, många i Sverige har ingen aning om vad det är.

Jag tror många är förblindade och inte ser verligheten och kan inte se orsak och verkan.

Svara -   - 11/9-17 15:25 -


Katrina

Svar till Ann-Marie A..

Ha ha haaa...flytta till Färörna,

kanske Island där är mindre än 1 % av tillhör en icke-kristena rörelser (vilka räknas som Bahá'í-troende, Jehovas vittnen och Mormonkyrkan) resten är kristna.

Svara -   - 11/9-17 15:41 -


Maritha

Nu den 17 är det kyrkoval, viktigt du lägger din röst, varje röst är viktig.

Gå in på Tidningen Dagen idag och kolla i kyrkovalskompassen, var står du där,vilka värderingar har du?

Tro inte att det inte lönar sig att rösta,,,muslimerna är väldigt på,,,,,så det ska vi som kristna oxå vara. Vi måste stå upp för kristen värdegrund i vår svenska kyrka.En liten stad i södra Sverige för flera årssedan talade en muslim utifrån sin koranbibel på predikstolen. Detta var väldigt rättvist var en kommentar ?????????? Uttalat från en förförd vilseledd svensk. Ska vi som kristna bara se på och ha sedan åsikter, nej agera för Jesu Kristi Guds namn skull, nu har vi fått chansen att välja in ett parti som står på kristen värdegrund,utan kompromissande av världen. Inget flirtande med denna världens furste

Kyrkan ska leda människor till Jesus som är deras hopp och räddning.

Din röst är viktig,utebli inte.

Gud välsigne dig

Svara -   - 11/9-17 16:06 -


Ann-Marie A.

Svar till Katrina.

Flyttar gör vi bara om de slänger ut oss.. Får hoppas Island tar emot i så fall. ;-) :-)

Svara -   - 11/9-17 16:48 -


Ann-Marie A.

Svar till Katrina.

Hur Sverige kom med i FN:s säkerhetsråd är också skrämmande att läsa..

Svara -   - 11/9-17 16:51 -


bengt

jag tror inte vi får ge upp ändå

många muslimer är trötta på muslim

många muslimer blir kristna

utvecklingen kan ändå vändas

Svara -   - 11/9-17 16:55 -


bengt

Färöarna är det mest kristna landet i europa

sen kommer finland

Svara -   - 11/9-17 16:57 -


Katrina

Svar till Ann-Marie A..

stod det inte i tidingarna om att regerigen förhandlade med auktoritära regimer för att säkra röster....om jag minns rätt

Svara -   - 11/9-17 18:18 -


Katrina

Svar till bengt.

då har vi två länder att välja mellan..

Svara -   - 11/9-17 18:23 -


AnnMarie

Tänker ni fly från Sverige?

Jag som trodde att det vid svåra tider var viktigt att vittna för och stötta människor som inte är frälsta!

Svara -   - 11/9-17 18:49 -


Katrina

Svar till AnnMarie .

Nej, men du sa ju om vi blir utkastade..... ; )

Svara -   - 11/9-17 18:52 -


Ann-Marie A.

Svar till Katrina.

Ja så var det, de godkände också Palestina som en stat - där också Hamas styr- en terrororganisation .. för att få glänsa.. Man tänker att, Gud förlåt dem för de förstår nog inte vad de gör...

Svara -   - 11/9-17 18:54 -


Ann-Marie A.

Svar till Katrina.

Förvirrande, jag får byta namn. Ann-Marie A. blir fortf kvar om de inte slänger ut oss. Men förstår om någon vill flytta, inte alls konstigt. ;-)

Svara -   - 11/9-17 18:56 -


AnnMarie

Katrina

Det var Ann-Marie A som sa det ☺

Svara -   - 11/9-17 18:57 -


Katrina

Svar till AnnMarie .

förlåt

Svara -   - 11/9-17 19:06 -


bengt

nja

helst vill jag ju bo kvar i sverige

får se hur Gud leder också

Svara -   - 11/9-17 19:09 -


AnnMarie

Katrina

Ja visst ingen fara skedd ☺

Svara -   - 11/9-17 19:09 -


David B

Svar till Erik S.

Främsta ansvaret har vi som säger oss vara "den levande Gudens församling, en pelare och sanningens grundval." 1 Tim. 3:15

Vi har svikit vårt ansvar. Vi kan aldrig förvänta oss att icke troende har förmågan att fatta de rätta besluten. De har inte gåvan att skilja mellan andar, profetrösten, Guds ord, den Helige Andes ledning osv. De faller lätt offer för dolda agendor osv.

Men vi har vikit ner oss och inte tagit vårt ansvar i bön och förkunnelse. Vi har böjt oss för världens frestelser och tryck.

Som sagt, vi behöver vakna någon gång och vända om och ta vårt ansvar.

Gud välsigne Sverige.

Svara -   - 11/9-17 19:12 -


Katrina

Svar till Ann-Marie A..

ja, hoppas att Gud förlåter Sverige för det. Undrar om man hade det på sina vallöften så folket visste om vad de röstade för

Svara -   - 11/9-17 19:16 -


svenne

Svar till Erik S.

Erik S

Jag tror också att det är kört för Sverige. Gud har haft tålamod länge med vår syndfulla nation, med allt mördande av barn i moderlivet och heliga ting dragna i smutsen.

"Gud låter inte gäcka sig" säger Bibeln.

Daniel Wiklund profeterade för några år sedan att "Gud har två vägar att väcka sitt folk. Den ena är nådens väg, den andra är nödens väg". Han sa, att "nådens väg redan är förbrukad och det återstår endast nödens väg ".

På synd följer dom!

Svara -   - 11/9-17 19:28 -


Ann-Marie A.

Svar till Katrina.

Troligen visste inte så många det..

Intressant att läsa om mormoner och katoliker som du la ut, skummade lite, hoppas inte allt stämmer.. Att Jesus var den förste socialisten tycker jag inte stämmer.. men man får tro olika..

Svara -   - 11/9-17 19:28 -


Katrina

Svar till Ann-Marie A..

observera...det är en person som har skrivt det , det är hans analys om det utifrån sin uppväxt och kunskap....det är en C-uppsats så helt fel kan den inte vara annars hade han inte fått det godkännt.

Svara -   - 11/9-17 19:38 -


Ann-Marie A.

Svar till Katrina.

Ja så var det, bra.

Svara -   - 11/9-17 20:09 -


JL

Svar till AnnMarie .

"Tänker ni fly från Sverige?"

Kan du förklara för mig varför jag, min fru, min bror, min frus bror och ett antal kusiner( alla nämnda i privata sektorn) skall betala världens högsta skatt och den skall gå till att konvertera det land jag föddes i? Rättvisan är våldtagen.
Det är inget som jag vill vara med på. Det ger oss ett par olika val. Antingen går vi full Rambo och går till skogs med AK, eller så skattefuskar vi, eller så byter vi land söker skydd under ledare som uppenbarligen vill ha kvar kristendomen. Detta i stor konstrast till ljugande pastorer och batiksossar i Sverige. Av de olika valen känns att komma till ett nytt land som det bästa alternativet.

Svara -   - 11/9-17 21:26 -


David B

Svar till JL.

Vill man sjunga så finns det visor, som man brukar säga. Fel finns överallt. Gör något istället för att bara konstatera nuläget.

Förbanna inte mörkret utan tänd ljuset.

Jesus är världens ljus.

Gud välsigne dig JL

Svara -   - 11/9-17 22:27 -


David Ström

Såg en video med Peter Ahlman Last reformation. Gud gör inte skillnad på person. Gud älskar alltså personen, men inte synden i honom, men det hindrar inte att Peter går fram till drug dialers, sju unga grabbar och frågar om någon har ont någonstans och om han får be för skadan så den försvinner. Gud är stark i honom och de killar han rör blir botade och de blir väldigt uppspelta och hoppar runt och viftar med sina smärtfria kroppsdelar. Snart berättar Peter att det inte är han, utan Jesus som tagit bort dras smärta därför att han älskar även dem, och att även de kan få ta emot Jesus i sitt hjärta och bli en ny människa som följer Jesus. Ur kristen synvinkel så finns det väl bara en väg. Den muslim som kommer för nära Peter Ahlman får ett möte med Gud. Det blir ofta ett starkt möte som slutar med tro på Jesus och dop. Vilka kristna vill vi vara? Vill vi sitta under skäppan eller vill vi vara ett ljus i mörkret?

Svara -   - 12/9-17 06:12 -


AnnMarie

JL

Ja jag ska försöka förklara.

Det snackas mycket här om svåra tider och att vi måste gå ut och vinna folk för Jesus.När sen de svåra tiderna kommer få drar men .Det går inte ihop för mig.

Men jag skulle nog göra detsamma som dig.Försöka fly med make barn och barnbarn.(Jag tjatar heller inte om att vi måste vittna mm)Då min familj ligger mig närmast om hjärtat och inte är frälsta så är det naturligtvis dem jag först och främst vill se frälsta.

Svara -   - 12/9-17 06:43 -


bengt

bra skrivet david b och david ström

Svara -   - 12/9-17 08:34 -


JL

Svar till David B.

David B,

försök inte lägga över lögnerna och sveket på mig. De som har fört fram det får ta det med Jesus.

Svara -   - 12/9-17 08:58 -


JL

Svar till AnnMarie .

Nej, ni snackar om att vinna människor för Jesus. Jag pratar om att göra folk till Jesu lärjungar. Förstår du skillnaden? Frikyrkan är självcentrerad.

Om du och resten av frikyrkan jobbar för att vinna människor och förlorar ett folk, så kommer vi till denna slutstation. Förstå mig rätt, det är en välsignelse att få över en människa till Jesus, men gör man det på bekostnad av att ett land förloras till en annan Gud. Ja då jobbar man nog inte för Jesus utan för sig själv tror jag.
Så vad skall vi göra? Antingen får ni gå igenom den där smärtsamma processen jag gått igenom, att allt står inte rätt till. Eller så kan ni köra på med evangelisering till the bitter end.
Lättast är väl att lägga över det på mig och andra och fortsätta i samma gamla hjulspår. Just därför är det nog bättre att de som håller min ståndpunkt satsar på ett annat land. Som kör min version av bibeln, som skatterna går till mina bröder i Jesus, som förstår att det är fel att islamisera ett land. Därefter låter vi frukten avgöra vad som är sant och falskt. Precis som i fallet med de 380.

Svara -   - 12/9-17 09:22 -


David B

Svar till JL.

Alla vi troende, har mer eller mindre del i hur det ser ut idag, men vill uppmuntra dig och oss allesammans att göra det bästa av rådande situation istället för att bara konstatera fakta.

Det som är gjort är gjort, men vad gör vi nu idag?

Den Bibliska vägen är omvändelse från underlåtenhetssynder och från syndiga handlingar. Låt jag och du börja med att omvända oss.

Gud välsigne dig JL

Svara -   - 12/9-17 09:30 -


JL

Vad ni gör är att ni är del av en islamiseringsprocess och det verkar du med flera vara nöjda med. Det vill jag inte säga att jag är. Därför är det ni som skall omvända er och hålla Gud helig. Det är inte jag som ljuger för att islamisera landet.

Svara -   - 12/9-17 15:26 -


bengt

egentligen är det nog inte säkert att alla

politiker vet vad dom gör

hur det blir om sverige blir övervägande

muslimskt

kanske inte ens vet att sverige riskerar

att bli mest muslimskt på sikt

Svara -   - 12/9-17 16:24 -


AnnMarie

David B

På vilket sätt har vi troende del av hur det ser ut idag?

Svara -   - 12/9-17 16:54 -


Katrina

Svar till bengt.

Ja, pendeln kan vända.

Svara -   - 12/9-17 17:15 -


bengt

ja en hel del muslimer i sverige vill nog

helst tillbaka till sitt hemland

blir det lugnare i en del länder kanske

dom återvänder

många av dom i alla fall

Svara -   - 12/9-17 17:55 -


David B

Svar till AnnMarie .

Vi är inte det salt och ljus i samhället som vi är kallade att vara genom att förkunna allt Guds rådslut till Guds folk, predika evangelium till de ofrälsta, be för landet, utföra välgärningar - helt enkelt leva ut det kristna livet och inte bara gömma oss i kyrkan.

Svara -   - 12/9-17 18:58 -


AnnMarie

David B

Jag tror att de flesta kristna ber och har bett för landet samt bett för människors frälsning (både för svenskar och invandrare )Tror inte du det ?Vittnar på gator och torg är det nog också många som gör/gjort. (Men alla kanske av olika anledningar inte kan eller orkar gå ut och vittna )men be kan man ju alltid göra.

Svara -   - 12/9-17 19:23 -


Daniel

Jag gick in och läste länken och partiet pekar ut Livets Ord som extremister som dom "motstår" som fascister och rasister.

Svara -   - 13/9-17 11:56 -


Katrina

Svar till Daniel.

tack för info

Svara -   - 13/9-17 14:20 -


Maritha

Ett ord till alla kritiker här om andra kristna församlingar,

Om de faller eller inte så är det inte din sak att avgöra det.

Följ Jesus så får du en god frukt som följer dig och människor kan bli räddade till sanningen, inte som kritiker (kristen)utan Guds kraft, det/du gör förleder och leder bara din nästa till förvirring och rädsla.Du blir en kiv och ÅSIKTStroende

Många går regelbundet till läkarkontroller/hälsokontroller. Kanske borde vi göra det på det andliga området? Vi bör se till att medvetenheten om Kristi närvaro och kraft hela tiden ökar i våra liv.Det är ett bra sätt att kontrollera vårt andliga tillstånd.Om vi inte aktivt söker efter att bli mer Jesuscentrerade blir resultatet helt det motsatta. Var finns gudsfruktan.

Detta skriver jag i all välmening och vill du som hela tiden kritiserar och ser fel överallt och inte vet om att det finns omvändelse som är för var och en som felat. Omvänd dig.Jesus är förlåtande och synda/förtala inte mer

Jesus kommer snart och hämtar sin rena brud

Svara -   - 13/9-17 15:33 -


Lars

Svar till Johan.

Du har så rätt Johan. Detta pågår mitt framför våra ögon och ändå vägrar folk att erkänna detta. Snart är det för sent. Jag planerar att resa till Usa nästa sommar. Dels för att hälsa på släkt men kanske ännu mer för att låta mina barn få bekanta sig med landet. De kanske kommer att tvingas fly när islam har tagit över i Sverige.

Svara -   - 16/9-17 00:30 -


bengt

men det kan räcka att flytta till några av våra nordiska grannländer

Svara -   - 16/9-17 10:16 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Studio Apg29 - Ikväll Christer Åberg

Studio Apg29 med Christer Åberg som spelar, sjunger och berättar om Jesus. Mycket intressant program!

0

Läs allt!


Apg29 med Christer Åberg - Evangelisten del 1

Evangelisten del 1. Högintressant klipp från apg29.nu med Christer Åberg.

1

Läs allt!


Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Många bilder!

Peter Ljunggren i Korskyrkan Jönköping

Lindbergarna medverkade tillsammans med den svensk-kanadensiske värrldsevangelisten Peter Ljunggren i Korskyrkan i Jönköping.

50

Läs allt!


Ukulele för Jesus - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg spelar och sjunger och berättar om Jesus och hur man blir frälst i en extra insatt livesändning på Facebook.

0

Läs allt!


Bli ett Jesu Kristi vittne - Christer Åberg

Dagsaktuell undervisning med Christer Åberg: Bli ett Jesu Kristi vittne.

1

Läs allt!


Jönköping Korskyrkan med Peter Ljunggren

Jönköping Korskyrkan med Peter Ljunggren! Lörd 17 Mars 19.00.

68

Läs allt!


Annons


Muslimer får äta fläsk

Gris

Inom islam finns »darura» som tillåter en muslim att äta fläsk om inte det finns annat kött att äta.

21

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 12, tisdag 20 mars 2018 kl. 06:51

Jesus söker: Joakim, Kim!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Bibelord om att ta emot Jesus - Apg29 med Christer Åberg

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Senaste kommentarer

Mikael W: Polen förbjuder arbete på söndagar

David Ström: Jesus räddar oss från vreden

Leif Boman: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Nisse: Polen förbjuder arbete på söndagar

Tomas N: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Leif Boman: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Lena Henricson: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Katrina: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Bengt: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

AnnMarie: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Bengt: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Katrina: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Tomas N: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Lars-Göran Rönnberg: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Ann-Marie A.: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

AnnMarie: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Leif Boman: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

SAS: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

J.J.: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

SAS: Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping


Profetior om krig - Christer Åberg

Apg29 med Christer Åberg - Profetior om krig - Anfaller Ryssland eller blir det krig i Mellanöstern?

9

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing är död. Han blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag faktiskt med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 388 774 984 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 386 bloggartiklar, 80 319 kommentarer och 53 761 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp