Webb-TV | Frälsningskandidater NY | Bönesidan | Själavårdssidan NY | Sök | Kontakt
Surfar nu: 628 www.apg29.nu

nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

Sing misuwur Kristinebergs nabi banget pas wektune. Bakal kita rauh ndeleng gambar saka Kristus catetan piyambak ing ndhuwur gunung?

Meca bab wong wadon ing Vilhelmina

nabi Kristin iki Nabi wadon ing Wilhelmina of 1800 taun pungkasan. Iku katahan kanggo sawetara taun ing tradisi crito ing lisan banjur ditulis. Asli ing Museum County ing Umea.

Apa ndadekake nabi menarik iki apa kedaden ing mine ing Kristineberg ing 1946. Ing 29 November 1946 nyebul munggah nang mine. Sawosé, nguripake gambar silvery Yesus ing tembok gunung.

Two-meter gambar dhuwur saka Kristus

Ing tembok rock ana sethitik liwat rong meter Kristus image dhuwur ing Quartzite sericite salaka-mencorong, mineral mica, glistening saha nalika murup diubengi dening rodo peteng korit-Quartzite.

Makutha saka sirah kang digawe saka watu mengilap emas. Saka ndhuwur sirah kanggo tlapak sikil tumiba band sak sandhangan kaya ing stream getih mili saka Gusti Yesus. Tungkak-dawa ketat silvery nanging shimmering abang-abang sak sisih-cahya tartamtu.

Sampeyan uga bisa kanggo mbédakaké negesake saka Lamb, Yesus kaleksanane kiyat. Tangan siji wis lengkap minangka berkah lan panuntun dhumateng.

Banyuwangi padha disimpen

Manajemen Mine bakal terus jotosan, nanging Gusti Yésus wis numpes Gambar. Buruh gelem.

Mengko survey wis ditampilake sing yen terus kanggo jotosan, kabeh mine wis ambruk, banjur tembok rock Gusti Yesus Gambar ing wangun sisih ndhukung ranjau kang.

Tegal wedi gambar Ida Sang Kristus disimpen mbokmenawa akeh urip.


Kristinebergs nabi


Kristineberg nabi jumeneng

Nanging gambar Yésus, kang muncul ing tengah-tengahing gunung, ora mung gambar aneh lan narik. Ing bab aneh iku nabi Kristinebergsgatan lawas saka taun 1800-an padha dianyari ing acara iki.

Wangsit iki, kang kanggo puluh wis wadi ing vernacular, iki rusak dening wong wadon ing dekade Wilhelmina lappmark sadurunge tokoh iki apik banget iki dicethakaké ana ing mine. wangsit iki pungkasanipun ditulis lan diselehake ing ditahan ing Museum County ing Umea.

Kristen nang gunung

Malah luwih apik banget iku, nalika nimbang sing kutha Kristinebergsgatan (= Krist nang gunung) wis jeneng sadurunge tokoh muncul.

foto

Gambar foto dening photographer sing disebut lan Driller mesin jenenge Johan Olofsson iki loro disimpen lan teetotal sawise mirsani gambar Ida Sang Kristus ing mine.


kabar angin budal Gambar diterbitake ing koran Norwegia Västerbotten lan wong damping kanggo mine kanggo njupuk elevator mudhun kanggo tingkat 120 meter lan banjur climbing 13 meter ing andha wesi vertikal. Akeh needed bantuan kanggo njaluk ana, nanging wong panginten iku worth iku.

Apa kertu pos saka gambar

Kabeh pengunjung ngalami sawetara jenis koyo devotional. Ing stream saka wong terus lan dadi gawé. gambar peteng lan kamar iki kebak krikil lan sawise sawetara sasi ora Gambar katon.

Nanging kabar angin banjur, padha digawe kartu-kartu pos saka gambar uga dadi avmålad lan saiki sing kasedhiya minangka altarpiece ing pasamuwan Björksele.

Kristus bakal nuduhake awake telu sadurunge dina pangadilan

Lan acara iki magepokan ing vernacular artis nabi Lisa Johansson iki sing gegandhengan karo ibu kang. Dheweke wis ngandika dheweke wis kanggo sing dicethakaké Kristus kudu nuduhake awake lan sing ana negara ngendi gambar Kristus kasarekaken ing wetenge bumi.

Yen dina lan jam ora ana kang sumurup apa-apa, nanging Kristus bakal nuduhake awake telu sadurunge dina pangadilan.

Kristus muncul wektu liya

crita dadi ing kanggo tindakan ing Kristineberg dipunbangun malih ing taun 1968 lan piring marmer konco pari padha dibusak. manager Op Stig-Göran Sjöström wadi piring ing ngarep panas ngendi padha bisa migunani.

Sawijining dina, nguripake bojoné ing piring lan kanggo surprise dheweke, dheweke weruh gambar saka Kristus kang meh podho rupo kanggo siji sing muncul ing mine. Kristus ngatingal kang kaping pindhone.

Church Wedding

Dina iki ana plate marmer ing pasamuwan ing Kristineberg lan ing Gréja Underground gambar Photographic gedhe.

Sawise ing "lemah" siji bisa ndeleng pameran cilik mesin mining. Lan ing cafe sing dianggep kanggo warung lan sampeyan bisa tuku perhiasan. Lan kabeh tegese ring wedding prasaja amarga pasamuwan uga dadi ajang populer kanggo Pernikahan.

nabi ing

Punika nabi ing:

"Ing dina pungkasan ing donya, bakal ana akèh nabi palsu, kang akeh bakal ngira wektu pangadilan pungkasan. Yen sampeyan krungu Dhiskusi kuwi, ora percaya apa padha ngomong, mung Gusti Allah mirsa bab dina.

Bukti sing pendekatan mburi wong sing learning, kang wis nyebar tengen bumi.

Bangsa uga bakal conceited piyambak lan dipercaya piyambak.

Kristen nolak lan kamursidan ilang. Wong bakal mikir sing ora Gusti Allah gawe bumi. Sawetara wong bakal mikir sing wong piyambak digawa babagan Ajaib.

Wong mangsa bakal damel panemuan gedhe, ya, dadi amba sing padha pracaya ora malah Allah wis rampung kamulyan kuwi. inventiveness Human bakal Fashion wong, Gusti Allah wis digawé, nanging paling wong ora bakal padha kekurangan nyawa.

Wong-wong bakal lelungan ing langit ing obyek naga-kaya. Ana bakal naga-kaya, obyek sizzling ing langit lan ing bumi lan ing bumi.

Ing wektu iku wong bakal padha bungah-bungah lan ngomong lagi Master jagad. Nanging padha ora wareg.

Ing langkah sabanjure bakal nyoba kanggo ngalahake pati. ora ana siji kudu mati, nanging nduwèni urip langgeng. Kabeh iki, wong bakal ndeleng, nanging padha ora maneh kudu mata kawicaksanan kanggo ndeleng. Padha ora mend cara sing saka dosa-dosané.

wewelak Mangsa Kasangsaran bakal sirna kabeh negara lan bangsa, lan ing saben basa bakal nggawe swara sing dirungokake.

Nanging ing wilayah Nordic punika tanah wong dhuwur lan bangsa saka Landen Northern boten kadhahar ing paling dawa ing karibedan wis musna metu liwat bumi. Kanggo Gusti Allah piyambak wis ngankat a wewangunan kang Putra ontang-anting salah Northern pajanan shimmering gunung. Gunung lan negara bakal dawa dadi padang astaning Pangéran. Where rock lan negara sing, apa durung, nanging bakal nitèni donya ing pungkasan wektu.

Nanging sadurunge wektu sing rawuh, wong-wong ing Nordan Landen strayed saka roadmaps Allah. Nanging, Gusti Allah bakal melasi wong-wong saka lor, amarga padha loma marang.

Nanging malah wong bakal njupuk menyang dosa. Gusti Allah banjur bakal nuduhake wong kang Putra ontang Putra manggon ing gunung shimmering, ing kono, kang awake disiapake.

Ana rawuh wektu kanggo maringi pitutur gumunake sadurunge gambar Ida Sang Kristus. Nanging rauh bakal padha lali kabeh, lan godlessness dianggep bener antarane wong. Padha bakal surak-surak sing ana allah nanging dewa kawruh.

The rock shimmering bakal banjur maneh katon lan ngedika bab antarane wong, amarga Gusti Allah melasi kang nglindhungi isih ngaso ing wong-wong sing manggon ana ing kono.

wektu iki, gambar Ida Sang Kristus nuduhake ndhuwur gunung, supaya saben wong bisa ndeleng. Maneh, wong ndeleng lan kaget dening Ajaib gedhe.

Gusti Allah uga bakal dadi wektu kanggo nyisakke wong pajanan Northern saka kasangsaran mangsa, anggere idol dadi metu, lan aku nginep ing sing wis ora ditumpes déning tangan manungsa.

Nanging, nambah godlessness. Man kang luar biasa njupuk ageng lan ageng. Gunung karo gudagestalten ulig. Gusti Allah minangka tangan sawijining nglindhungi saka wong pajanan Northern.

Hardships wong dhuwur supaya adoh wis aman saking, bakal teka marang wong-wong mau. Minang lan kaping pitu luwih saka wewelak sing dikasihi negara kaloro donya lan bangsa. "

Rincian wangsit saka 1800

Ana sawetara rincian apik banget ing wangsit saka 1800 kanggo wong wadon ing Wilhelmina wis ora weruh. Sinau dhewe seneng nabi ndhuwur. Aku ngeweruhi sawetara iku aku pengin enggo bareng karo sampeyan.

nabi palsu

Ing dina pungkasan ing donya, bakal ana akèh nabi palsu, kang akeh bakal ngira wektu pangadilan pungkasan.

Kita ngerti yen bakal ana akèh wektu kita. Iku ora dadi dawa ago a "Nabi" ing AS kang mbadek Last Judgement lan tekane Yesus. Saperangan banjur ing nanging, iku "mung Gusti Allah mirsa bab dina sing," minangka wangsit uga ngandika.

conceited

Bangsa uga bakal conceited piyambak lan dipercaya piyambak.

Dadi dot aman diterangake ing wektu kita. Siji bakal mikir sing wadon wis katon ing wektu kita.

Kristen subsides

Kristen nolak lan kamursidan ilang.

Persis iki kedados ing wektu kita, paling ora ing Swedia.

Wong bakal mikir sing ora Gusti Allah gawe bumi.

Kita asring krungu ing dina kita.

Fashion kanggo wong

inventiveness Human bakal Fashion wong, Gusti Allah wis digawé, nanging paling wong ora bakal padha kekurangan nyawa.

Nalika aku maca bab iki nalika kepungkur, aku kepingin weruh yen ana bab tiron manungsa, nanging uga uga bab mbenerake gender. fashion lanang priya lan wanita lan wanita kanggo wong. nabi mathuk becik karo wektu sing saiki manggon ing.

pesawat

Wong-wong bakal lelungan ing langit ing obyek naga-kaya. Ana bakal naga-kaya, obyek sizzling ing langit lan ing bumi lan ing bumi.

Kang bisa kanggo medhar wangsit saka pesawat ing Wilhelmina ing 1800-an apa-apa nanging saka Gusti Allah!

Ing wektu iku wong bakal padha bungah-bungah lan ngomong lagi Master jagad. Nanging padha ora wareg.

Tengen ing target kanggo wektu kita maneh.

Nyoba kanggo ngalahake pati

Sadurunge nabi wiwit bab Kristus image gunung, lan gunung supaya medhar wangsit sing wong bakal nyoba kanggo nelukake pati lan nampa urip langgeng tanpa gadhah kanggo mratobat saka dosa-dosané.

Nanging ana mung salah siji cara kanggo duwe urip langgeng, lan sing sing mratobat saka dosa-dosamu lan nampa Gusti Yésus lan ngakeni Panjenenganipun minangka Gusti!

Gambar Ida Sang Kristus punika tandha kaping pungkasan amarga saka dosa manungsa mundak akeh senadyan Duwe dipunapunten saka Mangsa Kasangsaran. Maca iki lan manawi kawula ngawasaken kandel sandi:

wewelak Mangsa Kasangsaran bakal sirna kabeh negara lan bangsa, lan ing saben basa bakal nggawe swara sing dirungokake.

Nanging ing wilayah Nordic punika tanah wong dhuwur lan bangsa saka Landen Northern boten kadhahar ing paling dawa ing karibedan wis musna metu liwat bumi. Kanggo Gusti Allah piyambak wis ngankat a wewangunan kang Putra ontang-anting salah Northern pajanan shimmering gunung . Gunung lan negara bakal dawa dadi padang astaning Pangéran. Where rock lan negara sing, apa durung, nanging bakal nitèni donya ing pungkasan wektu.

Nanging sadurunge wektu sing rawuh, wong-wong ing Nordan Landen strayed saka roadmaps Allah . Nanging, Gusti Allah bakal duwe welas asih ing wong lor, amarga padha loman ing dhewe .

Nanging malah sing wong sing arep kanggo njupuk kanisthan . Banjur Gusti Allah bakal nuduhake wong kang Putra ontang Putra manggon ing gunung shimmering, ing kono, kang awake disiapake.

Ana rawuh wektu kanggo maringi pitutur gumunake sadurunge gambar Ida Sang Kristus. Nanging rauh bakal padha lali kabeh, lan godlessness dianggep bener antarane wong. Padha bakal sesambat, sing ana allah nanging dewa kawruh .

Iku ing sing manggon ing dina iki. Wong wis nyimpang, godlessness lan dosa runaway babar blas mati dina iki lan asring kita krungu 'ana Bethara nanging Gusti Allah saka kawruh " .

Gambar Ida Sang Kristus bakal padha mbuktekaken

nabi terus:

The rock shimmering bakal banjur maneh katon lan ngedika bab antarane wong, amarga Gusti Allah melasi kang nglindhungi isih ngaso ing wong-wong sing manggon ana ing kono.

wektu iki, ing gambar Ida Sang Kristus nuduhake ndhuwur gunung , supaya saben wong bisa ndeleng. Maneh, wong ndeleng lan kaget dening Ajaib gedhe.

Ing dina pungkasan, gambar saka Kristus katon. Nanging saiki bakal ora ing gunung, nanging ing ndhuwur gunung supaya "wong bisa ndeleng iku."

Apa iku Gambar saka Sang Kristus? Iku tandha yen "tangan Gusti Allah nglindhungi isih ngaso ing wong."

Gusti Allah uga bakal dadi wektu kanggo nyisakke wong pajanan Northern saka kasangsaran mangsa, anggere idol dadi metu, lan aku nginep ing sing wis ora ditumpes déning tangan manungsa.

Gusti Allah bakal nyisakke "wong pajanan Northern saka kasangsaran mangsa, anggere idol dadi metu." Kawontenan punika dawa, "Omahe ora ditumpes déning tangan manungsa." Iki bilih gunung bakal disirnakake kanthi tangan manungsa.

Godlessness mundhak

Nanging, nambah godlessness . Man kang luar biasa njupuk ageng lan ageng. Gunung karo gudagestalten tresna 's. Gusti Allah njupuk tangan sawijining nglindhungi saka wong pajanan Northern .

Godlessness mundhak lan pracaya bakal ageng lan ageng, lan banjur mengkono: Gudagestalten ulig lan Gusti Allah tangané nglindhungi saka wong pajanan Northern!

Kesulitan sing luwih kanggo wong dhuwur

Hardships wong dhuwur supaya adoh wis aman saking, bakal teka marang wong-wong mau . Minang lan kaping pitu luwih saka wewelak sing dikasihi negara kaloro donya lan bangsa . "

Hardships sing wong wis aman saking ana bakal teka marang wong-wong mau. Bakal akeh Samsaya Awon saka sangsara sing wis Angker negara liya donya lan bangsa.

Sing ditampa Gusti Yesus?

Sing ditampa Gusti Yesus? Sing disimpen? Iku dhuwur wektu kanggo sampeyan njaluk iku saiki!

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1438601960-kristinebergsgruvan.jpg


Source: Wangsit Kristin kang | pasamuwan Underground ing Kristineberg | visitvasterbotten.se | Welcome to Kristineberg Underground Church Thornégården | Kriberg saka yesteryear


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

14 kommentarer

Maria Eliasson Sat, 12 Jan 2019 10:04:35 +010

Det är verkligen dags att vakna för oss kristna i Sverige. Vi har en stor uppgift att berätta om Jesus för människor. I somras när jag cyklade uppför en backe så sa jag till Jesus;så här är mitt liv, en ständig uppförsbacke. Ja, sa Jesus, det är klart, för du är ju på väg upp till mig. Du borde få dem du möter att vända om. De som faller och de som gått vilse kan vi hjälpa.

Svara


Tom Sat, 12 Jan 2019 10:44:51 +010

Kommer från länet och boliden har redan börjat tugga i sig berget underifrån

Finns en hel del pb,cu,ag,au och zn

Svara


Lena Henricson Sat, 12 Jan 2019 14:22:23 +010

Bra att än en gång bli påmind om denna profetia! 👆

Svara


Bertil Rosenius Sat, 12 Jan 2019 15:12:26 +010

Svar till Tom.

Intressant Tom!

Trodde gruvdriften var nedlagd, men fel av mig - Boliden fortsätter.

https://www.apg29.nu/a/6s1

Svara


Kaj Mon, 14 Jan 2019 23:38:47 +010

Det märkliga eller inte !? När denna ort eller platsen skulle få sitt namn var det inte meningen det skulle ha namnet Kristineberg , En bekant till mej som arbetat med gruvdrift i Bolidens gruvor har berättat att det skulle varit något annat namn på denna plats . men att att skulle ha skett någon förväxling . Men Krist ine berg var exakt vad Gud ville platsen skulle ha för namn , Gud kan till ock med Västerbottens dialekten.

Svara


Tom Wed, 16 Jan 2019 14:44:50 +010

Is och eld kommer avsluta livet i skandinavien som denna profetia berör. Risken är stor att skandinaver måste vara beredda på att fly söderut

Är bara en känsla jag har

Svara


Martin Thu, 17 Jan 2019 10:16:11 +010

Rubriken lyder "Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid "
Frågan är; stämmer den med Bibeln?

Svara


AnnMarie Thu, 17 Jan 2019 10:54:01 +010

Faktum är att även sk siare /spågummor ser vad som ska ske iframtiden och vad som skett i ditt liv fast du inte berättat.Jag vet för jag lät en dam lägga en stjärna för mig för många år sen.Allt som hänt berättade hon och det stämdeDet som skulle hända satte jag tack och lov själv stopp för då jag insåg.....så det blev inte så !

Svara


Martin Thu, 17 Jan 2019 12:00:58 +010

Svar till AnnMarie. Ok, då backar vi ett steg.
1. Kan vi vara överens om att Bibeln är Guds ord?
2. Kan vi vara överens om att all profetia ska prövas mot Bibeln? Och då Bibeln i sin fullhet.

Svara


AnnMarie Thu, 17 Jan 2019 12:10:44 +010

Jag svarar ja på båda frågorna!

Svara


Martin Thu, 17 Jan 2019 12:30:04 +010

Svar till AnnMarie. Bra. Vad blir då analysen, enligt dig, dels av rubriken och sedan profetian? Stämer de med Bibeln i sin helhet?

Svara


AnnMarie Thu, 17 Jan 2019 13:31:35 +010

Nja alltid svårt att veta även om mycket stämmer med Bibeln.Även djävulen citerade ju Bibeln då han försökte fresta Jesus.Tycker inte den stämmer i sin helhet.Dessutom kan man ju undra varför vårt land skulle drabbas värre än andra länder.?Jag är aldrig helt säker då jag hör en profetia.Tänker, kanske vi får väl se.Fick en profetia en gång om min kallelse och jag bara upplevde ett Nej detta är bara personens önskan (även om jag hade kunnat finna någon slags bekräftelse i Bibeln)..

Så mitt svar blir ett nej jag tror inte på denna profetia.

Svara


Martin Thu, 17 Jan 2019 13:43:07 +010

Instämmer i din hållning att lyssna och tänka ett varv.
Kan också vara bra att fundera kring vilken bild den ger av Gud.
Den bild jag får i Nya Testamentet är att Jesus väljer sina tillfällen för dom. Skarpa ord uttalas inte över lag. Jesus talar med skärpa till makthavare, inte till dem om stötts ut i samtiden som syndare. Men därifrån går Han inte vidare till att betrakta all synd som ovidkommande.

Svara


Thomas Tvivlar Sun, 10 Feb 2019 04:23:32 +010

Många gånger glöms det stenarna ropar -Jag är den gode herden! Kristus i berget håller ett lamm i sin famn och står på ett jättestort ormhuvud. Budskapet är tydligt att den som låter sig bäras är skyddad av gestalten som trampar på jätteormhuvudet från dess svalg. Snacka om att Sverige fått gudomligt besök. Vårdar vi detta? Jag tycker vi skulle hålla denna berättelse och det budskapet med stenar som ropar, vid liv. Kristineberg är som gjort för att spridas.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 16, fredag 19 april 2019 kl. 21:14

Jesus söker: Olaus, Ola!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
fredag 19 april 2019 13:35

Är helt mentalt slut. Blir yr och trött. Orkar inte med min familj eller jobb. Snälla be om helande.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp