244 online! | Sidvisningar idag: 25 496 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

När sker uppryckandet och Jesu återkomst?

Christer Åberg talar om när uppryckandet och Jesu återkomst sker enligt bibeln.

Uppryckandet

”Bröder, vi vill att ni skall veta hur det förhåller sig med dem som har insomnat, så att ni inte sörjer som de andra, de som inte har något hopp. Eftersom vi tror att Jesus har dött och uppstått, så tror vi också att Gud skall föra fram dem som insomnat i Jesus tillsammans med honom. Vi säger er detta enligt ett ord från Herren: vi som lever och är kvar till Herrens ankomst skall alls inte komma före de insomnade. Ty när en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då skall Herren själv stiga ner från himlen. Och först skall de som dött i Kristus Jesus uppstå. Därefter skall vi som lever och är kvar ryckas upp bland moln tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så skall vi alltid vara hos Herren. Trösta därför varandra med dessa ord.”

Första Tessalonikerbrevet 4:13-18

När?

”När de nu var samlade frågade de honom: "Herre, är tiden nu inne för dig att återupprätta riket åt Israel?" Han svarade dem: "Det är inte er sak att veta vilka tider eller stunder som Fadern i sin makt har fastställt. Men när den helige Ande kommer över er, skall ni få kraft och bli mina vittnen i Jerusalem och i hela Judeen och Samarien och ända till jordens yttersta gräns."”

Apostlagärningarna 1:6-8

Tjäna och vänta

”Själva berättar de om hur vi blev mottagna av er och hur ni omvände er till Gud, bort från avgudarna, för att tjäna den levande och sanne Guden och vänta på hans Son från himlen, honom som Gud har uppväckt från de döda, Jesus, som har frälst oss från den kommande vredesdomen.”

Första Tessalonikerbrevet 1:9-10

Var redo

”Då skall himmelriket liknas vid tio jungfrur som tog sina lampor och gick ut för att möta brudgummen. Fem av dem var oförståndiga och fem var förståndiga. De oförståndiga tog sina lampor men tog ingen olja med sig. De förståndiga tog olja i kärlen tillsammans med sina lampor. Då nu brudgummen dröjde, blev de alla sömniga och somnade. Vid midnatt hördes ett rop: Se, brudgummen kommer! Gå ut och möt honom. Då vaknade alla jungfrurna och gjorde i ordning sina lampor. De oförståndiga sade till de förståndiga: Ge oss av er olja! Våra lampor slocknar. De förståndiga svarade: Den räcker kanske inte både för oss och för er. Gå i stället till dem som säljer och köp. Men när de hade gått för att köpa kom brudgummen. Och de som stod färdiga gick med honom in till bröllopsfesten, och dörren stängdes. Sedan kom de andra jungfrurna tillbaka och sade: Herre, Herre, öppna för oss! Men han svarade: Amen säger jag er: Jag känner er inte. Vaka därför, ty ni vet inte vilken dag eller timme han kommer.”

Matteusevangeliet 25:1-13

Jesus kommer

”Om dem har också Hanok i det sjunde släktledet efter Adam profeterat: "Se, Herren kommer med sina mångtusen heliga för att hålla dom över alla och straffa alla för de gudlösa gärningar som de har begått och för alla de hårda ord som dessa gudlösa syndare har talat mot honom."”

Judas brev 1:14-15

”På den dagen skall han stå med sina fötter på Oljeberget, mitt emot Jerusalem, österut. Och Oljeberget skall delas mitt itu, från öster till väster, till en mycket stor dal genom att ena hälften av berget viker undan mot norr och andra hälften mot söder. Och ni skall fly ner i dalen mellan mina berg, ty dalen mellan bergen skall sträcka sig till Asel. Ni skall fly som när ni flydde för jordbävningen på Ussias, Juda kungs, tid. Då skall HERREN, min Gud, komma och alla heliga med dig.”

Sakarja 14:4-5 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 18 augusti 2018 20:40 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kattis

Jag har sett videon nu! Kunde inte se den när jag satt på Linje 4 mot Angered ! Det är viktigt att man är redo, inför herrens återkomst! Men man vet heller inte om morgon dagen, jag kan dö.. Då vet jag att jag kommer hem till Himlen!

Svara -   - 18/8-18 22:19 -


Mikael W

Svar till Kattis.

Ska Kristna ryckas upp till himlen, eller ska Jesus komma från himlen ner till jorden? När då?

Svara -   - 19/8-18 01:51 -


Christer Åberg

Svar till Mikael W.

Trolla inte. Svaret finns i videon!

Svara -   - 19/8-18 07:14 -


Lasse

Svar till Kattis.

Här kommer en sång till av Pelle Karlsson ☝👌ha en go dag Kattis https://youtu.be/U39A6fWrrq4

Svara -   - 19/8-18 08:07 -


marie

Så fantastiskt det skall bli den dagen!!

Svara -   - 19/8-18 10:00 -


SAS

Maranta!

Svara -   - 19/8-18 10:26 -


Mikael W

Svar till Christer Åberg.

Ok!

(Sorry)

Svara -   - 19/8-18 11:30 -


SAS

Bröder, vi vill att ni skall veta hur det förhåller sig med dem som har insomnat, så att ni inte sörjer som de andra, de som inte har något hopp.

Paulus hade bara hunnit vistas hos tessalonikerna en kort tid innan han var tvungen att fly i all hast. Paulus har hunnit påbörja undervisningen om Jesu snara återkomst men verkar inte ha haft möjlighet att avsluta och berätta hur det går för de kristna som dör innan Jesus kommer tillbaka. Eftersom Jesus ännu inte kommit tillbaka är tessalonikerna därför oroliga att de kristna som hade dött hade gått miste om allt.

När en troende människa dör så kommer dess ande till Gud medan kroppen ”sover” i väntan på kroppens uppståndelse (1 Kor 15:50-55, 2 Kor 5:8).

När Lazarus dog så kallar Jesus det för att han ”sover” (Joh 11:11-14).

De tidiga kristna kallade sina begravningsplatser för ”sovplatser” (det engelska ordet ”cemetery” kommer från det grekiska ordet för ”sovplats”).

En kristen får givetvis sörja över de som har dött men kan samtidigt vara trygg i att den döde är hos Gud och kommer att återuppstå så småningom; hoppet är inte ute.

Paulus uttrycker flera gånger att han egentligen hellre vill dö så att han får komma till Gud, men att han samtidigt vill stanna kvar på jorden för att fler ska kunna bli kristna (2 Kor 5:8, Fil 1:23).

Eftersom vi tror att Jesus har dött och uppstått, så tror vi också att Gud skall föra fram dem som insomnat i Jesus tillsammans med honom.

Det faktum att vi kristna ska uppstå är lika säkert som att Jesus har dött och uppstått. Så den som tror på Jesus kan alltså vara helt säker på att få uppstå så småningom.

Vi säger er detta enligt ett ord från Herren: vi som lever och är kvar till Herrens ankomst skall alls inte komma före de insomnade.

När Jesus kommer tillbaka kommer han att föra med sig alla kristna som har dött och låta de uppstå med en ny himmelsk kropp (1 Kor 15:35-53).

Paulus säger att han har fått detta budskap från Jesus, men han citerar inget känt avsnitt i Nya Testamentet så det är alltså mycket möjligt att Jesus sa detta till Paulus personligen (Joh 21:25, Gal 1:11-12).

Paulus och tessalonikerna trodde att Jesus skulle komma tillbaka under deras livstid (1 Kor 7:29). Det är bra att hela tiden leva som att Jesus kan komma tillbaka vilken sekund som helst eftersom man då alltid strävar efter att leva ett helgat liv.

Ty när en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då skall Herren själv stiga ner från himlen.

Jesus kommer att komma tillbaka på samma sätt som han lämnade (Apg 1:11).

Jesus kommer att komma tillbaka till Olivberget i Jerusalem (Sak 14:1-4, Apg 1:11–12).

Jesus kommer omgivas av moln vid sin återkomst (Luk 21:27).

Alla kommer att kunna se Jesus återkomst (Luk 17:24).

En Guds basun kommer att ljuda vid Jesus återkomst (1 Tess 4:16).

Den ende i Bibeln som beskrivs som en ärkeängel är Mikael (Jud 1:9).

Därefter skall vi som lever och är kvar ryckas upp bland moln tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så skall vi alltid vara hos Herren.

Efter att Jesus har kommit tillbaka till jorden och de döda har uppstått så kommer övriga kristna att tas med upp till himlen av Jesus.

Paulus skrev upprepade gånger att han längtade efter att få vara med Herren (Fil 1:23, Kol 3:4, 2 Kor 5:8).

Trösta därför varandra med dessa ord.

Förmodligen var tessalonikerna oroliga för de kristna som hade dött innan Jesus hade kommit tillbaka och var rädda för att de hade missat allt när de dog. Men Paulus uppmuntrar tessalonikerna med att både de döda och de levande kommer att komma till himlen och uppmanar dem till att trösta varandra med detta.

Svara -   - 19/8-18 12:32 -


Bengt

Ser att du tydligen har neuschwanstein

Bakom dig christer

Svara -   - 19/8-18 12:38 -


Christer Åberg

Svar till Bengt.

Ser att du tydligen har neuschwanstein

Bakom dig christer

Nu menar slottet. Jag visste inte vad det heter. Tack.

Neuschwanstein är ett slott utanför Füssen i bayerska alperna i södra Tyskland som uppfördes av kung Ludvig II av Bayern med början 1869. Slottet ses som förebilden för Disneys Törnrosaslott. Det är ett av världens mest kända slott och ett vanligt motiv på pussel och affischer. Neuschwanstein är ett så kallat Märchenschloss (tyska för "sagoslott"). Inspiration till Neuschwanstein fick Ludwig II från borgen Wartburg i Eisenach. Slottet var nominerat till finalen av världens sju nya underverk men fick vid omröstningen 2006 inte någon plats på listan.

Källa: https://www.apg29.nu/a/7mm

Svara -   - 19/8-18 13:02 -


Christer Åberg

Svar till SAS.

Efter att Jesus har kommit tillbaka till jorden och de döda har uppstått så kommer övriga kristna att tas med upp till himlen av Jesus.

Din kunskap stämmer inte med Bibeln. Bibeln talar om att de kristna (frälsta, församlingen) ska tas ner från himlen till jorden.

”En av de sju änglarna med de sju skålarna, som var fyllda med de sju sista plågorna, kom och talade till mig och sade: "Kom, jag skall visa dig bruden, Lammets hustru [församlingen, frälsta]." Och han förde mig i anden upp på ett stort och högt berg och visade mig den heliga staden Jerusalem [Lammets hustru, frälsta, församlingen], som kom ner från himlen, från Gud,”

‭‭Johannes Uppenbarelse‬ ‭21:9-10‬ ‭SFB98‬‬

http://bible.com/160/rev.21.9-10.sfb98

Svara -   - 19/8-18 13:12 -


Bengt

Det handlar om tusenårsriket kanske?

Svara -   - 19/8-18 13:39 -


Bengt

Det handlar om tusenårsriket kanske?

Svara -   - 19/8-18 13:39 -


Lasse

Svar till Bengt.

https://youtu.be/CkEou4QfIpY. Allt du behöver Bengt 🙏

Svara -   - 19/8-18 14:33 -


Kattis

Svar till Mikael W.

Du har redan fått svaret av Christer Åberg!

Svara -   - 19/8-18 14:42 -


per

och när vi åkt upp till himlen vart ska vi då...

Svara -   - 19/8-18 14:55 -


Christer Åberg

Svar till per.

och när vi åkt upp till himlen vart ska vi då...

Se videon, där får du svaret! Du får svaret även i de citerade bibeltexterna i artikeln.

Svara -   - 19/8-18 15:16 -


Kattis

Svar till Lasse.

Tack! Det kan inte bli bättre! Jag fick ett tilltal idag i min församling. Jag är med i Vallhamrakyrkan. Jo att Herren omsluter mig i höst och det var studie i det som sades. Jag ska börja skolan 8 oktober. Är det herrens plan kommer jag med! Ska gå en Lärlingsutbildning till stödassistent!

Svara -   - 19/8-18 15:29 -


Kattis

Svar till Lasse.

Tack! Det kan inte bli bättre! Jag fick ett tilltal idag i min församling. Jag är med i Vallhamrakyrkan. Jo att Herren omsluter mig i höst och det var studie i det som sades. Jag ska börja skolan 8 oktober. Är det herrens plan kommer jag med! Ska gå en Lärlingsutbildning till stödassistent!

Svara -   - 19/8-18 15:29 -


Lasse

Svar till Kattis.

Underbart Kattis, lycka till med din utbildning, du kommer göra nytta och sätta avtryck i människor du möter, 💗🙏

Svara -   - 19/8-18 15:35 -


Lasse

Svar till per.

Det är slutdestinationen, sen ska vi vara hos_______ lyssna på texten 💗🙏https://youtu.be/MbbZMFnIm9E

Svara -   - 19/8-18 15:39 -


Bengt

Ja lycka till kattis

Svara -   - 19/8-18 15:51 -


Mikael W

Det här var en riktigt pedagogisk och bra undervisningen.

Stort tack Christer...mästerligt!

Känner mig dock ännu lite osäker på uttrycket att "Jesus stiger ner från himlen till rymden". Vad innebär rymden enligt biblisk definition? Strax ovan atmosfären d.v.s ca 40 km upp....eller ljusår långt bort från jorden?

Himlen, d.v.s Himmelriket (Guds rike) ligger alltså inte i rymden, utan någonstans ovan rymden. Det kanske ligger någon sanning (?) i strängteorin trots allt, som beskriver en mångfald av världar med olika karaktärer. Man kanske inte ska tänka för mycket....

Svara -   - 19/8-18 16:35 -


SAS

Svar till Christer Åberg.

1 Thess 4:13-18

Bröder, vi vill att ni skall ve­ta hur det går med dem som av­li­der, så att ni in­te behöver sörja som de and­ra, de som in­te har något hopp.

Om Je­sus har dött och upp­stått, vil­ket vi tror, då skall Gud också ge­nom Je­sus föra till sig de av­lid­na till­sam­mans med ho­nom. Med stöd av vad Her­ren lärt oss säger vi er det­ta: vi som är kvar här i li­vet då Her­ren kom­mer skall in­te gå före de av­lid­na. Ty när Her­ren själv sti­ger ner från him­len och hans be­fall­ning lju­der ge­nom ärkeäng­elns röst och Guds ba­sun, då skall de som är döda i Kristus upp­stå först, och däref­ter skall vi som är kvar i li­vet föras bort bland mol­nen till­sam­mans med dem för att möta Her­ren i rym­den. Och se­dan skall vi all­tid va­ra hos ho­nom. Ge nu varand­ra tröst med des­sa ord.1 Thess 4:13-18

Bröder, vi vill att ni skall ve­ta hur det går med dem som av­li­der, så att ni in­te behöver sörja som de and­ra, de som in­te har något hopp.

Om Je­sus har dött och upp­stått, vil­ket vi tror, då skall Gud också ge­nom Je­sus föra till sig de av­lid­na till­sam­mans med ho­nom. Med stöd av vad Her­ren lärt oss säger vi er det­ta: vi som är kvar här i li­vet då Her­ren kom­mer skall in­te gå före de av­lid­na. Ty när Her­ren själv sti­ger ner från him­len och hans be­fall­ning lju­der ge­nom ärkeäng­elns röst och Guds ba­sun, då skall de som är döda i Kristus upp­stå först, och däref­ter skall vi som är kvar i li­vet föras bort bland mol­nen till­sam­mans med dem för att möta Her­ren i rym­den. Och se­dan skall vi all­tid va­ra hos ho­nom. Ge nu varand­ra tröst med des­sa ord.

Svara -   - 20/8-18 11:16 -


Leif Boman

Det alla ordentligt bör minnas när vi lyssnar till alla möjliga olika vinklingar, som denna, av Jesu ankomst och den tusenåriga tid då Kristus tillsammans med dem ur den första uppståndelsen skall regera över denna jord.

Det är att det aldrig någonstans i Bibeln står om att Han personligen skall bli kvar här nere på jorden. Det står att Herrens härlighet skall finnas här, resten är egna tolkningar. Likadant med den upptryckta skaran. Det finns inget Bibelställe någonstans som säger att vi många miljarders miljarder "en oräknelig skara enl. JOH UPP" skall komma att vistas på denna jord under de tusen åren, utan det är vissas egna tolkningar.

Kom ihåg det! Bygg aldrig en lära på vad någon endast anser att det betyder, utan bygg på vad det FAKTISKTA ORDET SÄGER!

Herren och den uppståndna skaran skall regera över denna jord under kommande tusen år, Ja!

Men det står konkret inte varifrån detta regerande kommer att ske. Däremot tror jag personligen till skillnad från Christer att det kommer att ske ifrån ovan, genom Den Helige Andes härlighet. Dessutom blir det väldigt trångt om vi alla, odödliga som dödliga skall trängas på det jordiska Jerusalems gator... Nej så står det ingenstans i Bibeln... Men Herrens härlighet skall vila över denna jord tills slutet, med utgång från Jerusalem och Israel, ja!

Jesu Kristi frid...

Svara -   - 20/8-18 12:05 -


Leif Boman

Svar till Thomas.

Helt riktigt Thomas, något mystiskt behöver inte uppryckandet vara utan helt enkelt Bibliskt tydligt och klart. En dag kommer detta just som det står bara att ske, så därför det är lika bra att alla troende redan nu gör sig redo. Ingen vet tid eller stund som Skriften säger, men, att det skall ske råder ingen tvekan om, det är ju bara att läsa, ta emot och tro!

(1 Thess 4:16‭-‬18) När en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då ska Herren själv komma ner från himlen, och de som har dött i Kristus ska uppstå först. Därefter ska vi som lever och är kvar ryckas upp bland skyar tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så ska vi alltid vara hos Herren. Trösta därför varandra med dessa ord.

Jesu Kristi frid...

Svara -   - 24/8-18 00:39 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

0

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

1

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

12

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

27

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Annons


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 04:34

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

305

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

22

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!


Partiledarna har störtat på en öde ö

En satir-video som illustrerar träffsäkert partiledarnas bråk och maktanspråk just nu!

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 681 383 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 887 bloggartiklar, 89 693 kommentarer och 58 444 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp